Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
Lényeg a lényegbem lehet tolni headshotot kontrollerral is böségesen 😄
Egyébként a GOW azért más, fedezékben (több) idõd lehet "vakon" becélozni a másikat + nem célkereszt van hanem egy kör (nem is olyan kicsi), amin belül sebzõdik az ellen már.
Én kifejetetten FPS-re gondoltam, ahol 1 pici mozdulat és már nem találod el a másikat.
[merlinw.org]
Csak gecidrága
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
tavaly novemberben vettem mikor kijött az ac 2 és tök fura volt h ha pl leestem Ezióval akkor megremegett a kezembe a controller o.O tök hamar hozzá lehetett szokni, sokkal kényelmesebb volt azt a pár gombot használni mint billt plusz egeret
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
jó nem mondom h elsõre szedtem össze a köröket de kb 3adjára megvolt mert már tudtam az utat
bár a kontrollert énis kõkeményen megvetem
Megnézném ugyanezt mondjuk thrash metal alappal. 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Am én szoktam használni a pisztolyt nagyon fílinges 😄
Haverom megkérdezte hányszor jobb az AC1-nél.
Mondom... háát kb úgy 1000x. 😄
-Akk készitek 1 heti hidegélelmet, mert az AC1et is 30 óráig toltam. xD
Valaki nem tudja hogy az igaz-e hogy nem lehet meghalni Altair páncéljában? Mármint harc közben
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice