7877
  • tommygear
    elmagyaráznád mi az?
  • Jobboka
    google nem ír ki semmit a high profile toggle ről, pedig az 1 ben volt :S:S:S
  • tommygear
    30 óra van benne nekem eddig és nagyon jó volt
    második végigjátszást tervezem
  • elitehun
    Sztem igen. Igen
  • tomvader60
    Na akkor foglaljátok össze: hosszú a játék? :D Illetve olyan mint a Batman AA, hogy töbször is érdemes neki menni? Mert az első AC kínkeserves végigtolása után( ne értsetek félre, baromira bejön ez az orvgyilkolós cucc) nem most lesz, hogy újra elkezdem XD. Sok sok idő fog még eltelni ahhoz, hogy mégegyszer neki veselkedjek....
  • Jobboka
    XD
  • MerlinW
    Én is gondolkodtam rajta sőt, be is mentem MM-be, de aztán mást vettem - annyira nem is izgat a játék, csak kíváncsiságból olvasom a topikot:)

Utána elgondolkodtam, hogy inkább összerakom 3 AC2 árát és elmegyek Olaszo.-ba egyik hétvégén. Igaz tetőkön nem fogok tudni ugrálni, de hát nem habostorta, le tudok mondani róla:)
  • Jobboka
    :) most, h így megvettem... baszod én is elkezdtem örülni, "h háhá szopjatok csak hö höh ööööööö" :D
  • MerlinW
    Úgy tűnik. Razor is minden mással foglalkozik, csak ezzel nem. Mondjuk engem nem zavar. Sőt, tulajdonképpen örülök neki.
  • Jobboka
    de vki azt mondja már meg, h kell toggle re rakni :D
  • Jobboka
    ez nekem az 1. naptól kezdve tiszta volt, h a DRM et nem fogják tudni feltörni, mert nem akarják....
  • MerlinW
    Ennyi. Nincs krekk, van vásárló. Működik ez. Jó ez így. Már EA is DRM-ezik:)
  • Jobboka
    nah, megvettem :)... vki el tudja mondani, h lehet toggle re nyomni az agresszív funkciót? :S előzőbe vhogy meg lehetett csinálni
  • tommygear
    még sok
  • Kongy
    Hohó... ember, még minimum 10 óra, szöszmötöléssel együtt, tollgyűjtéssel még jóval több is.
  • watto
    Hali!
    Most szálltam hajóra Leonardoval és most szálltam ki játék eleje óta először az Animusból. Az a kérdésem, innen még kb hány óra van a végéig? Főszál + tombok?
  • CroftManor
    figyu én már tavaly novemberben megvettem hozzá az összes treasure mappot de már kicsit elment a kedvem azóta a láda gyűjtögetéstől...
  • JethroHUN
    Jajjj most töltött be jól a banner most látom a szöveget is. Csak script blocker van firefox alatt :| akkor semmi nem kérdeztem.
  • JethroHUN
    Off: amúgy mit számol még mindig az az óra bannerban? h mióta nincs jó crack :D vagy?
  • enlightened
    Nem tudom miért lenne olyan nagy szám összeszedni a ládákat, megveszed a mapet és jelöli őket a térképen, én már mindenhol összeszedtem a ládákat csak velencében nem, mert ott még nem nyílt meg minden rész de fél óra alatt össze lehet szedni 50-et simán csak nézni kell a térképen és úgy menni értük sorba, nem keresztül kasul.Tollakat szarabb mert azokat nem jelölik sehol, de neten arra is találtam térképet szóval azok se lesznek sok idő.
  • Rewerse
    Ok. Akkor sztem vagy megkapom husvétra vagy megveszem
  • tommygear
    tollakat is
  • robotnyk
    firenzében összeszedtem mindet, de a többi mapra már annyi lóvém volt, hogy nem volt motiváció. amúgy simán egyszerűbb, mint a fokin tollak, ezeket legalább lehet látni a térképen.
  • CroftManor
    hát azt megnézem h az összes ládát :D nagyon sok van, én tavaly november végén kezdtem és még mindig van belőlle :) de a tollak azok megvannak
  • watto
    Én se tudom mit kell ennyit szenvedni, nicns crack és türelmetlen akkor vegye meg de ne itt sírjon ... Go warez topik
  • Skynet
    Gyere lőj le pöcsfasz...Ilyen kemény gyerek vagy és nincs 8 gurigád egy szaros játékra? Apu nem ad stexet??:)
  • watto
    Amugy magyarítás nemtudjátok készül e?
  • enlightened
    Hát én most tartok velencénél, remélem még sok innentől. Mégegyszeru végigjátszás szerintem nem lesz mert én összegyűjtöm az összes ládát meg feathert az auditore capehez, szóval nem igazán tudnék már ennél messzebbre menni. De lehet majd valamikor 1 2 hónap múlva megint előveszem.
  • Kongy
    Én is úgy voltam vele, h elkezdem 2djáram, eltolom Velencéig azt szevasz... de magával ragadott ismét a feeling, a hangulat, és nem bírtam letenni. :D
  • tommygear
    énis most akarom elkezdeni még1x újra
  • Kongy
    Én már márc 5 óta tolom, lassan másodjára is a végére érek...és lassan teljesen kimaxolom. :'(
  • Kongy
    Ajj emberek. Elkéne már ide 1 banhammer.
  • syberia2
    Érdekes, szerintem az ubinak már megérte, két hete nem törték fel, ha így bírja, a többi is ilyen lesz nekik...
  • Atkamon
    Azért, mert neked csak egyszer végigtolós, attól még másnak nem biztos, hogy az:)
  • tommygear
    ez egy 12 éves unatkozó betonkocka, ne foglalkozz vele
  • JethroHUN
    Sztem ez az alreg régóta nem foglalkoztunk vele és most ír magának :D hát nem cuki
  • triplet
    Szerintem ez valami alreg, ne foglalkozz vele, nem komolyan mondja.
  • enlightened
    Rodman kezdesz eldurvulni. Vedd meg a game-t vagy húzzál a warez topikba, nem tudom miért kell itt fenyegetőzni.
  • JethroHUN
    Ha naon van pénzed vedd meg, amúgy 1x végig tolós, polcra felrakós gamet nem érdemes megvenni, de ha pl gyűjtöd és az AC1 is meg van akkor nem kérdés h megveszed, ha videók alapáján rájöttél h ez naon kell neked vedd meg. Ha annyira nme létszükségleted akkor hát ez kimarad.
  • robotnyk
    crack lehet soha nem lesz, lehet hogy kint lesz fél órán belül, ezt nem lehet tudni.