Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Ezesetben további információkérésre és megosztásra, kérjük használja a warez topicot.

white0517
ATKAMON--- nem vagyok hülye h kiadjak ezért a szarét ennyi pénzt már mint nem a játék szar hanem ez a drm biz bazzság hiszen azoksem nagyon tudnak játszani akinek az eredeti game van meg ne viccelj már hülye lennék megvenni akkor inkább megvárom azt a 2honapot <#violent>

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

tommygear
bennfentes info
Sound
jaja még 2 hónap 😞

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

tommygear
komoly :S

vedd meg
white0517
honnan szerezted az infot amugy?<#crazya>

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

white0517
Ez most komoly?????? na ne már<#wilting><#wow1>

Atkamon
Vedd meg...

tommygear
2 hónap 13 nap múlva lesz
white0517
tommygear:- szerinted mikorra várható a crack?<#pardon1>

tommygear
egyhamar nem 😊
white0517
ÁÁÁÁ mikor jön már ki a razoros crack már játszanék mint az állat 😄😄😄

kill3r21
Codoztam is konrolerral ha erre gondolsz, egyébként nem nagyon lehet találkozni boxossal aki bill+egérrel nyomja, ritka , gondolom mivel elég drága az átalakitó!
Lényeg a lényegbem lehet tolni headshotot kontrollerral is böségesen 😄
És, hogy ne csak OFF legyen, én még kivárom mennyire stabil az UBi-nak ez a szerver parkja, addig közbe olvasgatom a kommenteket, mennyire jön be az embereknek az AC2. AC2 érdekelne a Settlers, meg a Splinter Cell. Ha jól sikerülnek ezek a játékok beszerzem õket.

triplet
A küldetés nevét hol nézem meg játék közben?

GOW-nál találkoztál egeressel, azt ott kiírta?
Egyébként a GOW azért más, fedezékben (több) idõd lehet "vakon" becélozni a másikat + nem célkereszt van hanem egy kör (nem is olyan kicsi), amin belül sebzõdik az ellen már.
Én kifejetetten FPS-re gondoltam, ahol 1 pici mozdulat és már nem találod el a másikat.

MerlinW
Én tavaly voltam MM-ben, hogy veszek egy X-et a családnak. G25 kormánnyal jöttem ki a boltból... Baromi nehéz ez.. ránézek a konzolok dobozára, elcsábulok, hirtelen jó ötletnek tûnik, de abban a pillanatban mindig bevillan egy kép, ahogy állok az Etna kürtõjének szélén és törölgetem az arcomról az bedobált égett pénz pernyéit...

[merlinw.org]

kill3r21
nehidd hogy a bill+egeres boxos , elönyben van a kontrolleres boxossal.....odaálhatsz te bill egérrel, letud attol alázni egy kontrolleres is, legalábbis anno nekem a gow egész jol ment liveon 😄
kill3r21
én 8 év egér+bill után is megtudtam szokni, ugyvolt hogy váltok konzolra és a pc marad netre, aztán jött a crysis, visszatértem, uj gép stb, aztán jött a válság aztán xbox eladás 😊
És lehet vele multizni is? Teszem azt felmész egy multi FPS party-ra a Live-ra és mindenkit a halálba lehetne alázni?

The Protector
Lehet venni egy cuccot amivel rámegy mindeféle egér meg bill!!!!!!!!
Csak gecidrága

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CroftManor
nekem kontroller után volt fura visszatérni billhez 😊
tavaly novemberben vettem mikor kijött az ac 2 és tök fura volt h ha pl leestem Ezióval akkor megremegett a kezembe a controller o.O tök hamar hozzá lehetett szokni, sokkal kényelmesebb volt azt a pár gombot használni mint billt plusz egeret

Nothing is True, Everything is Permitted

Én úgy tudom hogy lehet: Legalábbis ps3-hoz.
Atkamon
Ha lehetne billt meg egeret kötni xbox-ra játékok irányítására, akkor már a fele PC-s társaságnak lenne XBox-a... legalábbis engem csak a kontroller tart vissza a konzoltól, mivel a grafikában nem láttam nagyon különbséget. Próbálgattam sokszor konzolon játszani, de egyszerûen nem tudom megszokni a kontrollert, én bill+egér-en nõttem fel😄

Kongy
nézz meg youtubeon vmi videovégigjátszást róla...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
figyi, én is boxon vittem végig és nekem nem volt vele gondom. 😊
jó nem mondom h elsõre szedtem össze a köröket de kb 3adjára megvolt mert már tudtam az utat

triplet
Hát egyet értek. Meg is kérdem xbox topikban hogy rá lehet-e kötni a billt a boxra.

tommygear
egyszerûen béna avagy akkor 😄 haverom gond nélkül megcsinálta õket
bár a kontrollert énis kõkeményen megvetem
elitehun
A másik meg hogy be lehet állítani hogy ne a UBI szervereirõl töltse be a mentéseket
Voltan
Nagyon jó lett, grat. A zene nem az én stílusom, de remekül összeraktad.
Megnézném ugyanezt mondjuk thrash metal alappal. 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kongy
Az nem lehet. Nekem is kiirta, hogy nem sikerült menteni, de legközelebbi indításkor már sikerült szinkronizálni... Amúgy meg a gépen van 1 mappa, amiben benne vannak a savek, akk is ha online tárolod...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Pluskast
Mindenkinek ez van. Az Ubi fórumán megy az anyázás. Sõt olvestam egy magyar srác kommentjét aki azt írta, hogy neki 12-14 órányi játékmenetet nem mentett el a szerver. Ha ez nálam is igaz lesz.. Vissza követelem a pénzemet! Bekaphatja az UBI....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kongy
Akk nem vágom. Tuti vhogy meglehet csinálni..

triplet
Nem karnevál. Utánna sokkal.

Tommy: tudom hogy ez PC topik, de hát a játék az ugyan az😊

elitehun
Már volt hozzá szerencsém <#taps>
elitehun
Nem tom. nekem egérrel könnyen megy
CroftManor
ha vki nem látta volna még tõlem... Most épp aktuális 😄

tommygear
kit érdekel itt az xfos kedves mama2? 😄
Kongy
WTF? Karneválon? Ott egyszerûen csak figyeled a HUD-on a GPS-t. 😄

triplet
De egyre nem válaszoltatok nekem: hogy lehet a leggyorsabban megcsinálni az ilyen gyûjtõs küldetéseket? Tudjátok ahol idõre kell mondjuk 22 fehér kört összeszedni. Mert a hülye kamera miatt, és a félreugrások miatt nem sikerül sosem, és így nem tudom tovább vinni a történetet:S

Kongy
Aztán úgy 10 perc után beszól xD :

Kongy
No, emberek, most eddig jut el a játék, ha futtatni akarom. 😄

elitehun
engem még 1-szer se tudtak lekardozni. vagyis de egyszer de azért mert az egyik õr lelökött maradt egy hp-m egy másik õr meg levágott :S
Am én szoktam használni a pisztolyt nagyon fílinges 😄
Kongy
Jaja, nagyon sokszor ugrottam rosszfele. Volt olyan, hogy a view pointról leugorva nem a szénakazalba estem. xD

Haverom megkérdezte hányszor jobb az AC1-nél.
Mondom... háát kb úgy 1000x. 😄
-Akk készitek 1 heti hidegélelmet, mert az AC1et is 30 óráig toltam. xD

triplet
Xboxon már a tököm tele van azzal hogy a kamerakezelés miatt azt sem látod hova ugrasz, és egyfolytában leesel...

Kongy
Jaj, istenem! Amúgy se lehet meghalni. 😄 Játék alatt én 8x haltam meg, megnéztem. 😄 Ebbõl kb 7 biztosan leesés a bánázásom miatt, és kb 1 a kard általi halál. 😄

Kongy
Az is kemény ám, hogy a pisztolyt a játék során élesben egyszer sem használtam. 😄 Egyszerûen nem kellett. Amikor a karneválon a csávót azzal kellett volna kinyírni, akkor próbálta rámerõltetni. Mondom, nekem ne osszad az észt, hivtam a prostikat, elterelték az õröket, és meg felugrottam a hajóra és nyakonszúrtam a szemetet. 😄

elitehun
OK.
Valaki nem tudja hogy az igaz-e hogy nem lehet meghalni Altair páncéljában? Mármint harc közben
snake200
<#wink><#wink><#wink>

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

tommygear
mnem is rád értettem 😊