7877
-
Mekkora szánalom már, hogy ezt beveszik netprotálok, gamekapocs...
Ebből a képből van vagy 20 féle verzió D és SKIDROW mindig nagy betű ;) -
Bazdmeg és te bedölsz? xd Ez kurvára fake, photoshop az egész. :D Volt h szar volt a Ubi szeró, de akk se ezt irta ki xDDDD Ja, és ha nem lenne FÉK már akkor is kb 2 hetes, szóval a "soon" már elmúlt. :D -
moon21 #4351 De. Én szeretnék cserélni veled, ha áll még az ajánlatod. -
Rodman6 #4350 Senkinek nem kell tapsi hapsi jáccóháza? -
Ma még nem. És fake. :) -
Ha esetleg még nem volt ez itt:
Egy híres crackercsapat, a Skidrow tagjai, akik már régóta dolgoznak a Ubisoft DRM védelmének feltörésén, most egy kicsit látványosabb erődemonstrációt tartottak, és nekimentek a Ubi.com weboldalnak. A hackelés sikerült, így a látogatókat a következő barátságos kép fogadta:
A "crack will be released soon", vagyis a "hamarosan kiadjuk a cracket" sor valószínűleg a PC-re frissen megjelent Assassin's Creed 2-re vonatkozik, mely a DRM védelem körüli huza-vona legújabb darabjaként került a középpontba. A Ubisoft hamarosan kompenzálni fogja a játékosokat a szerverkimaradásokért.
(Forrás: www.gamekapocs.hu) -
Jobboka #4347 Honnan tudod?
"pff nem vagy képes felfogni" 1x nem írtátok le, h nem lehet, de oltsál nyugodtan... hülye majom -
Naaa hagyjátok már szerencsétlen rodmant, a diliházban csak ritkán juthat nethez -
Nekem is van. 1.0-ás is. Sőt van 2 bontatlan dobozos DOS 6.22, 1db 4.0 és van 5 darab IBM PCDOS is bontatlan:) -
Ha van eredeti windows 3.11-ed én lehet hogy cserélek. Az azért elég ritkaság manapság. De kétlem, hogy lenne. -
-
Ja, és még csak nem is vicces... inkább szánalmas. Ugyis csak poénkodni próbálsz...de nem nagy poén... -
BIZ0906 #4341 De unalmas vagy -
Faszom.. az új PoP-ot a Steamen akartam megvenni... -
tomvader60 #4339 Keeezdőőődik........megint XD. -
Rodman6 #4338 Csereakció!!! Tapsi Hapsi Játszóháza!!! vagy Windows 3.11 Cserébe az Assassins Creed 2 -ért! Fantasztikus ajánlat! -
nem kell elmennie, csak megváltozhatna.
de lehet ha nagyon pedzegetik, akkor beáll konzolra. -
Akkor nem csak nekem piszkálta a csőrömet... -
hát igen az ubisoft elmehet a jó büdös p.csába -
Az a nem min1!
-
Nem vagy képes felfogni h nem lehet????????? -
Ezek szerint nem értünk egyet. Ez van. Nem az AC2 lenne az egyetlen eredeti játékom amihez használnék krekket.
De ne offoljunk sokat. -
Jobboka #4331 ezt am. nem hiszem el, h 1 ember képes válaszolni....
na még1x: hogy kell a high profile -t toggle re rakni?? -
Nem, egyértelműen. -
Baromi jó csak az AC2-vel ellentétben azt már 3x kijátszottam így nem sok újdonságot tartalmaz számomra :) -
Attól hogy a krekkre várok mert szerintem egy mocskos, undorító dolog hogy 24/24 net kell egy offline játékhoz, még meglehet a játék nem? -
Mit akarsz ME2 baromi jó gém... :) -
:DD
(egyébként neked nincs is meg a játék, mit panaszkodsz? Vagy ez állpanasz, hogy: "na de ha meg lenne, most nem menne!" :)) -
Nah kérem az elmúlt 2 napban én lettem az élő példa. A Barna-bőrű afro-magyarok benyeltek 30 méter kábelt az utcában, mert abban is réz van, ezért két napja nincs net. Erre persze még rálapátolnak a jól képzett magyar segédmunkások is, akik 48 órája képtelenek pótolni ezt a rettentő hiányt. Így kénytelen vagyok a Mass Effect 2 vel játszani, mert az megy Offline is.
Köszönöm Uborka!
(Mielőtt kérdeznétek, munkahelyről írok.) -
Nem mindennel együtt,azért írom mindig oda hogy kiszállítással!
Bár nem sok de magyar árhoz képest 990+990ft-al olcsóbb! -
Többnyire csak magyarországon töketlenkednek a nettó árakkal:) Nyugati oldalakon mindenhol bruttót írnak. -
Newfronter #4322 +ÁFA nem? -
Azért mégis a minimálbér 10%-a...:) -
nem egy nagy pénz a játék lássuk be. :) -
Elnéztem 7020FT! -
Itt ~6300Ft ba kerül a game kiszállítással együtt! -
Jobboka #4317 elég nagy szopatás, ha kihagyták -.- -
ja tudom mire gondolsz, arra gondol h ne kelljen egyfolytában nyomni a jobb egeret futáshoz, az egyben valóban volt ilyen funkció, de itt én se találtam. -
Jobboka #4315 nem kell folyamatosan nyomni a jobb klikket, ha be van kapcsolva.... de nem tom hol kéne bekapcs. -
Nahh most vagyok a karneválon, nagyon hangulatos, de már megvan a pisztoly meg altair armorja is, szóval már nem maradt semmi más amit meg lehetne szerezni az auditore cape-n kívül. Pár óra és befejezem a gamet. Másodszori végigjátszást nem tervezek, csak ugyanezeket tudnám mégegyszer megcsinálni.