7877
-
#7557 Hát elég nehézkes kiolvasni... Meg eléggé lejáratod magad :) -
Badzsa #7556 -talán nemérted amit irok?... :D
-
Badzsa #7555 -tucc - tucc!.. :D
-
#7554 Inkább ne írj, ha nem tudsz. Köszi. :) -
Badzsa #7553 -én axondom, mindenki golndoljon amire xeretne... :D ehh én már megjártam ujabb operácijóós motyówal!.. sajjna... ugyhogy wagy SP1 wagy SP2.. -
Badzsa #7552 -mááá a tökömet a helyesiráásbaa!.. xépen magyarul leirwa!.. -
xido #7551 vagy valami OP update akasztja szét...
vagy punkbuster vagy ilyesmi -
#7550 Fel ne rakd emiatt az xp-t! Semmi köze hozzá...
Ott szerintem simán driver gondok vannak. Vagy ha warez akkor keress másik cracket. -
#7549 Soha nem játszottam XP-n a játékkal, régebbi gépem van, és mindig ment jól... Nem az oprendszer a hibás. -
Angeo #7548 Köszönöm a segítséget! :) Jelen pillanatban annyira nem motivál a játék, hogy emiatt felrakjak egy XPt is mondjuk... Talán majd egyszer, valamikor :) De köszi, tényleg :) -
#7547 Neked is napfogyatkozás volt a jeled az óvodában... -
xido #7546 dögöljek meg ha értem ezt az x és w betűcserés trendet..ugyanannyit kell írnia,akkor már jó lenne helyesen:) -
#7545 Megtanulhatnál írni... -
#7544 Na most kicsit kötözködök. Miért kell minden mondat elé -? Meg ez a helyesírás... -
Badzsa #7543 -nahh demind1 !.. ez csak 1 éxrewétel wolt!.. :D azon kiwül igaz nagyon teccett a ajáték , youtube on néztem wégig
-
Badzsa #7542 -más réxt meg azért nem jóó , mert máár sokan panaxkodtak ráá hogy kissé kompaktibilitási hibái wannak egyes játékoknál!.. :D ugyan eza hellyzet a windows SP3 al is!..
-
Badzsa #7541 -föleg azért!.. xD
-
#7540 Főleg, ha nem értesz hozzá. -
Badzsa #7539 -küll nemérdekel a dolog, csak kérdeztem atkamon
-
Badzsa #7538 -... a windows7 nemoan jóó , mint ahogy kinéz... -
#7537 Warez topicban érdeklődj... -
Badzsa #7536 -wagy walakinek megwan a Razor1911 es werzió a játékrol?.. -
Badzsa #7535 -angeo , sztem proba kia játékot régebbi wondows -al. mongyjuk 32bites sp2 wel!.. -
Angeo #7534 8.751-es volt fenn először (az volt a kari dobozában), most pedig a 11.5ös van fenn. Ez a legfrissebb.
Igen, ilyennel én is találkoztam. Portal 2. -
#7533 Ott szerintem simán driver hiba. Melyiket rakd fel? Passz.
Tört verzió nem szokott ilyeneket csinálni. Lásd witcher 2... ott az eredeti szarabbul megy, mint a kalóz verzió. -
Angeo #7532 Skidrow-s. Nem szokott azokkal baj lenni. Legalábbis eddig nekem nem volt semmi :/ Namindegy, elteszem a problémát holnapra asszem. Köszönöm a segítséget! :) -
#7531 Persze, hogy létezik... Ki tudja mit rak bele, aki felteszi. -
Angeo #7530 Ezért nem értem egyébként... http://gepigeny.hu/games.php?id=891
De most akkor nem értem, hogy mit mondasz :D Hogy akkor szerinted benne lehet a dologban, hogy nem eredeti? Miért, ilyen létezik, hogy azért nem fut rendesen? -
#7529 Hát emiatt lehetséges... Nem biztos, de innentől mivel nem eredeti, ezért nem a játék hibája... -
Angeo #7528 Hmm... Köbö mikorit szerinted? -
#7527 Esetleg próbálj régebbi drivert. -
Angeo #7526 Nem... Gondolod emiatt lehet? -
#7525 Eredeti a játék? -
Angeo #7524 Ezért nem akarom újrahúzni a windowst... Mellesleg meg elég friss, mind a konfig, mind pedig az oprendszer.
Far Cry 2 pölö tökéletesen megy, fullon. Feltelepítettem csak ezért a brotherhoodot, az is ugyanilyen :( -
#7523 Nem tudom, miért lehet... Win reinstallal próbálkoznék a helyedben... Más játékok mennek? -
Angeo #7522 Sziasztok! Szerintetek az normális, hogy a következő konfigon mindent minimumra húzva is eszméletlenül szaggat a játék?
Core i3 proci, 4gb ram, radeon hd5670 videókari, és 64 bites win7.
Írogatják itt egy páran, hogy régebbi konfigokkal is ment a játék, nekem viszont gyakorlatilag teljesen élvezhetetlen :(
Driverből mindenből a legfrissebb van fenn, az volt az első, amivel próbálkoztam. -
Badzsa #7521 -az Assassins Creed2 őt énis kiba régi géppel jáccottam, igy nézett ki: AMD sempron 2800+ 1.6ghz memoria 1Gb ddr1 csak a wideokártyám wolt Pci-expres ami nvidia GeForce 8400gs wolt az alaplapom meg Gigabyte.. ezen elindult rendesen a játék, 1 probléma nélkül futott amikor eljutottam ahhoz a réxhez amikor Ezio apja azzal a wégrehajtówal , wagy kiwel bexélget, és ezio belépett ott furcsamódon elkezdett furcsán willogni a grafika , és lefagyott a játék!.. walami grafikai baki amin nemtudtam tuljutni!.. -
#7520 Igen mivel az Altair később kapta meg a Bloodlines-ban -
#7519 Oh, az még nagyon könnyű... 3 pont ér egy vonalat. 1: 1 pont 2: 2pont 3: egy vonal 4: egy vonal, egy pont stb...
Az meg, hogy hogyan forgasd a kereket a kocsin lévő 2-esből és az újságon lévő jelből derül ki. -
#7518 A világítótorony oldalán volt, de belemélyülök, mert érdekel amúgy :D már csak pár részlet hiányzik a teljes videóhoz elvileg, de most az érdekelne, hogy ennek a glyphnek mi a lófasz volt a logikája, mármint a jelszómegfejtésnek