Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez megnyugtat. De ha akarnék 1600-ban, akkor se tudnék játszani úgy, mert nincs olyan monim és 1440-ben sem.Max 1280x1024-ben tudnék játszani, de akkor meg veszem majd az 1.-t
Lepd meg a májad,igyál vizet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ezt az E3400-at is 12k-ért vettem!!!!!!!!!!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
max 15-ért vennék újat
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Minimum?
Mellesleg Core 2 Duo túl drága :S
Ezen a gépen menne?
CPU: Intel Celeron Dual-Core E3400 2.6GHz (2mag)
RAM:2GB 1066MHz Kingmax
VGA:9600GT 1GB
Menne?
ott kell regisztrálnod és majd a játék elején elvileg felugrik az ablak,telepítés után ott kell a serialt beírni és belépni az ubi loginnal..
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
AMD Sempron 2,80 GHz 1600 MHz
Nothing is True, Everything is Permitted
Köszönöm szépen a segítséget<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Segítség kellene ,mert már az elején elakadtam és nem tudom, hogy a játékkal van-e a baj,vagy csak pancser vagyok,ott akadtam mikor elviszi Leonárdó-nak a blade(pengét)vagy mit és összerakja és ugye a szöveg azt írja hogy válasszam ki a fegyverek közül és vegyem fel na itt kiválasztom, hogy az legyen a fegyver és ennyi ,itt befagy a muksó és nem csinál semmit ,a menübe ugyan úgy, ki be tudok lépkedni, meg még mindig tudok fegyvert váltani ,de a muksó az még mindig be van fagyva,és ha betöltöm az elötte lévö mentést és elviszem odáig akkor is ezt csinálja.
Mi lehet a gond????
Elõre is kösznöm a választ.<#worship>#worship>
Rövid kérdés: Forli északkeleti tornyának a tetején van egy sárkányrepülõ. Annak van valami szerepe, vagy csak repkedni lehet vele?
OFF: A "The Borgias" címû filmnek/sorozatnak Jeremy Irons-sal lesz valami köze az Assassin's Creed-hez, vagy teljesen független? Ha nem akkor tudtok róla hogy lesz vagy tervben van-e film a történetrõl?
Segítsetek légy szíves, mert kissé összezavarodtam. A story módot játszom, és a 12. scene következne nálam, ahol elakadtam. Próbáltam a fellelhetõ végigjátszásokat böngészni, meg a youtube oldalt, hátha okosabb leszek, de nekem teljesen más a történet, mint az ott olvasottak. Egyes oldalak szerint itt külön letölthetõ két misszió következne. De még így sem stimmel. A lényeg:
A brancs összejön a toronytetõn, megkapom a kódextérképet, ami tök jó, mert már elõtte is jelölve voltak a térképen a lelõhelyek, nagy b.szott tekercs ikonokkal, mindegy, egy oldal még hiányzott, de nem mentem el keresgélni, hanem a felkiáltójeles fonalat követtem. Elmentem a golyóbissal a várba a csajjal, ahol jól elfoglaltukaz erõdöt, jól megvédtük az erõdöt, majd a két lurkót kellett kiszabadítanom. Ez ment is. Ja a térkép bal felsõ részében vagy egy speciális memória effekt, aminek a hatására megint repülhetek, de, hogy hova kellene eljutnom azt nem jelöli és a várfal elõtt lezuhanok, mivel a termik sem hat a gépre, de legalább a küldetés jelzõ ikon sem tûnik el, ha végül beleállok a földbe.
Hátra van még a nagyongonosz hajkurászása 10 méterenknéti lóváltással, akit leszúrok, õ viszont jelöl az iwiwen és miközben ott heverészek,egy kilencujjú figura meglép a Bowling golyóval.
Az ágyról eszmélve visszamegyek a városba, követve a felkiáltó jeleket. Ahol a templom mellett egy szerzetes elárulja, hogy hol látott kilencujjú figurát. Ha jól rémlik akkor ezt sem találtam már a leírásokban.
A helyszínen odasettenkedek, mire mindenki elkezd rohangálni, nekem pedig három személyt kellene elkapnom, akik háromfelé szaladnak. Leütni nem nagyon lehet õket, illetve addig nem pofoztam azt az egyet, akit utolértem, de ha leszúrom akkor vége a küldetésnek, meg néha akkor is ha csak simán desyncronizál a rendszer, gondolom ekkor messzire kerültek.
Na itt dobtam el az agyam. Valaki mondja már meg, hogy ez melyik történet száll, vagy elcsesztem a sztory-t (eléggé lineáris, nem is lehet keverni benne) és most tölthetem vissza (egyáltalán lehet régebbi fejezetet tölteni?)
Köszi a válaszokat.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Innen letölthetõk a háttérképek ,a start orbs és az Dock ikonok.

I met God. She's black
"Én is Windows 7-et használok, és kezdetben nekem sem mûködött játék. Errõl a jövõben akarok majd egy bejegyzést is írni... A megoldás, az, hogy menj a vezérlõpulton belül a programok telepítése és törlésébe. Ott az oldali menüben keresd meg a Windows szolgáltatások be és kikapcsolását. Majd azon az ablakon belül vedd ki a pipát az Internet Information Services (IIS)-bõl, és a Internet Information Services központi magból. "
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{888F1505-C2B3-4FDE-835D-36353EBD4754}\InstallSource
Eredmény: Fájl (Mappa) nem létezik, de a "G" meghajtó CD\DVD-ROM. Javasoljuk, hagyja figyelmen kívül ezt a hibát.
Megpróbálható, de nem biztonságos.
Érdekes dolog ez.