7877
-
Bhalage #7597 szem kurvajok ezek a glyphek volt amelyik elott vagy 20 percet ultem, hgoy hgoy a faszba van mar ez??!?!?!?!? aztan volt ami kifogott rajtam es meg kellett neznem a youtubeon, de a legtobbet magamtol fejtettem meg sztem szuper elmeny : D -
uscGhost #7596 Köszönöm! :) -
#7595 Hát azért mert több van belőle. Végig kell nézni az összes glyph videót :) -
ratgab #7594 Itt nézelődj! -
uscGhost #7593 Rákerestem de mikor belelép a csávó egyátalán nem ez jön be neki.. -
#7592 Szerintem ne csináld ezeket, ha nem tudsz angolul... Vagy Youtube-on keress rá, hogy Assassin's Creed 2 glyphs... -
uscGhost #7591 Hali! Lenne egy olyan kérdésem hogy ezt hogy kell kirakni? Egyszerűen nem értem és neten se találom sehol valaki segítsen már légyszi.
-
Nagy99 #7590 kösz! -
xido #7589 figyeld ki az őröket,esetleg egyenként szedd le őket...én pl.körbeúsztam a hajót csendben,oldalról lekaptam innen is,onnan is,aztán hátul felmászva a kormánynál is megvan 2 és onnan leugrottam a lépcsőről a manusra.. -
Nagy99 #7588 Hali! Lenne egy kérdésem. Mégpedig az hogy a squence 13-ban a memory 10 után azthiszem egy hajón kell kinyírni valamilyen fószert úgy hogy ne vegyen észre. Azt hogy lehet megoldani? -
VagnerLove #7587 Én is gondoltam már rá, de külföldi oldalon láttam hasonló problémákat… bár az sincsen kizárva hogy ők sem vették észre. Volt akinek elvileg ALT+ENTER-el elvileg megoldódott, nekem nem… : ( -
Gary #7586 Érdekes amit írsz, mert nekem minden monitoron volt alul, fölül fekete csík-sáv.
19"-os 4:3-ason szélesebb, 19"-os 16:9-esen keskenyebb. Most, a 24"-os 16:10-esen is van, de már csak a Brotherhood van fönn.
Lehet, hogy eddig Te a kép széleit nem láttad? -
VagnerLove #7585 Valakinek ötlete arra a problémámra hogy ma amikor elindítottam a 2. részt valamiért nem fullscreenben jelent meg a játék, hanem két csíkkal a képernyő tetején és alján, ebben a játékban ez marhára tud idegesíteni mivel imádom szemlélni a tájat teljes pompájában…. : )
Előre szólok hogy itt az ALT+ENTER nem használ, és a játék felbontásán is állítgattam már, de semmi haszna.
-
#7584 Velence. -
aron09 #7583 sziasztok
az utolsó 2 kulcs altair páncéljához mely városban van? -
caps lock #7582 De igen.Elnéztem.Köszi az észrevételt. -
#7581 Öhm, ez nem csak a Brotherhood-ban van? -
caps lock #7580 Azt tudtátok,hogy Ezio képes hívni a lovát?Véletlenül jöttem rá mikor a sasszemet akartam használni.A fej gomb gyors lenyomásával Ezio füttyent,mire egy ló trappol oda. -
xido #7579 és minden ubisoft játéknál használható,ne herdáld el,hátha épp splinter cellben kell extra fegyver:) -
#7578 Szimpla beváltható achievement-ek. -
#7577 Nem csak háttérképeket lehet, extra cuccokat is lehet a játékba. -
Rony94 #7576 A Uplay pontoknak van valami haszna azon kívül hogy lehet vele vásárolni háttérképeket? -
caps lock #7575 Nekem csak egy gondom volt a játékkal,hogy Velence betöltésénél folyton lefagyott.Először azt gondoltam a videókártya nem bírja,de csak a menüben a grafikai beállításoknál kellett a felbontást átállítani:1024\768 60Hz volt alapba,ezt 85Hz-re állítottam.Ezután már nem volt gond. -
Rony94 #7574 Köszönöm szépen! :) -
#7573 Már kivették belőle a folyamatos internet szükségletet, mostmár csak a játék indításánál megy fel egyszer a netre, játék közben nem. -
Rony94 #7572 Üdv!
Ha minden igaz ma fog megérkezni az Assassin's Creed 2 a CD Galaxis jó voltából. Azt szeretném kérdezni hogy ha játék közben megszakad a net véletlenül de aztán pár perc múlva visszajön, akkor elmenti a játékállást? -
#7571 Puszta kézzel nyomd folyamatosan a jobb egérgombot, így védekezel. Amikor az ellenfél meg akar ütni, nyomd meg gyorsan a bal egérgombot is, amikor a fegyvere eltalálna. -
simonl #7570 Sziasztok srácok, meg tudnátok adni nekem pontosan azt a bill. kombinációt
amelyikkel elveszem az ellenfél fegyverét? PC -n játszom...
Előre is köszönöm a hasznos segítséget
-
Angeo #7569 Visszaállítottam mindent :)
Nem, befejeztem a témát, ennyi ebből elég volt :) -
#7568 Állítsd vissza a BIOS-t default-ra és kezd elölről a beállítást. Ha nem értesz hozzá, akkor viszont ne piszkáld.
Az élményindex pedig amúgy is folyamatosan csökkenni fog, ahogy jönnek az újabb technologiák.
Szerintem cuccolj át a hardver fórumba a témával:) -
Angeo #7567 Most fogalmam sincs mi történt, valamit ügyeskedtem biosban, és a windows 4,4-ről leminősítette a gépemet 2,3ra :D Ugyanúgy megy (nem megy) minden, de akkoris.... :D
-
#7566 Ezzel a stratégiával óvatosan, mert jövő ilyenkorra már ismét 2 generációval leszel lemaradva:) Érdemesebb inkább kuporgatni a pénzt és jót venni, ami elél 2-4 évig, mert így 2x kell rá költeni. Ráadásul, mint tudjuk az IT legalább félévente változik:) -
Angeo #7565 Úgy voltam vele, amikor vásároltam, hogy mivel már nagyon érett a csere (sima P4es konfigom volt), de éppen nem vetett szét a pénz, ezért a legújabb platformból az olcsóbb dolgokat veszem, és később lehet majd upgrade-elni. i5ös vagy 7es proci, jobb videókari, stb :) Így az alap már megvan, később nem kell egyszerre mindent venni, elég alkatrészenként. -
#7564 Hát 5670 nem játékos kártya.. próbáld 1280-ban futtatni. -
Angeo #7563 Pont ezért sejtem azt, hogy mondjuk a videókártyám ütközik a dologgal. -
#7562 Mind a 3 ugyanazt a motort használja. -
Angeo #7561 De mind a háromnál? -
#7560 Nem a gépeddel van gond, valami szoftveresen nincs ott rendben... -
Angeo #7559 Asszem tudomásul kell vennem, hogy a gépem nem bírja egyik assassins creedet sem :( Felraktam a brotherhoodot, rómáig minden tökéletes volt, onnantól halál. Az egy szintén... Ez van. -
Angeo #7558 Nincs punkbuster felrakva. (ebben multi sincs, mi köze lenne hozzá?) Keresek majd másik cracket akkor. Majd beszámolok :))