7877
  • Bhalage
    szem kurvajok ezek a glyphek volt amelyik elott vagy 20 percet ultem, hgoy hgoy a faszba van mar ez??!?!?!?!? aztan volt ami kifogott rajtam es meg kellett neznem a youtubeon, de a legtobbet magamtol fejtettem meg sztem szuper elmeny : D
  • uscGhost
    Köszönöm! :)
  • CroftManor
    Hát azért mert több van belőle. Végig kell nézni az összes glyph videót :)
  • ratgab
    Itt nézelődj!
  • uscGhost
    Rákerestem de mikor belelép a csávó egyátalán nem ez jön be neki..
  • Atkamon
    Szerintem ne csináld ezeket, ha nem tudsz angolul... Vagy Youtube-on keress rá, hogy Assassin's Creed 2 glyphs...
  • uscGhost
    Hali! Lenne egy olyan kérdésem hogy ezt hogy kell kirakni? Egyszerűen nem értem és neten se találom sehol valaki segítsen már légyszi.
  • Nagy99
    kösz!
  • xido
    figyeld ki az őröket,esetleg egyenként szedd le őket...én pl.körbeúsztam a hajót csendben,oldalról lekaptam innen is,onnan is,aztán hátul felmászva a kormánynál is megvan 2 és onnan leugrottam a lépcsőről a manusra..
  • Nagy99
    Hali! Lenne egy kérdésem. Mégpedig az hogy a squence 13-ban a memory 10 után azthiszem egy hajón kell kinyírni valamilyen fószert úgy hogy ne vegyen észre. Azt hogy lehet megoldani?
  • VagnerLove
    Én is gondoltam már rá, de külföldi oldalon láttam hasonló problémákat… bár az sincsen kizárva hogy ők sem vették észre. Volt akinek elvileg ALT+ENTER-el elvileg megoldódott, nekem nem… : (
  • Gary
    Érdekes amit írsz, mert nekem minden monitoron volt alul, fölül fekete csík-sáv.
    19"-os 4:3-ason szélesebb, 19"-os 16:9-esen keskenyebb. Most, a 24"-os 16:10-esen is van, de már csak a Brotherhood van fönn.
    Lehet, hogy eddig Te a kép széleit nem láttad?
  • VagnerLove
    Valakinek ötlete arra a problémámra hogy ma amikor elindítottam a 2. részt valamiért nem fullscreenben jelent meg a játék, hanem két csíkkal a képernyő tetején és alján, ebben a játékban ez marhára tud idegesíteni mivel imádom szemlélni a tájat teljes pompájában…. : )
    Előre szólok hogy itt az ALT+ENTER nem használ, és a játék felbontásán is állítgattam már, de semmi haszna.
  • Atkamon
    Velence.
  • aron09
    sziasztok

az utolsó 2 kulcs altair páncéljához mely városban van?
  • caps lock
    De igen.Elnéztem.Köszi az észrevételt.
  • Atkamon
    Öhm, ez nem csak a Brotherhood-ban van?
  • caps lock
    Azt tudtátok,hogy Ezio képes hívni a lovát?Véletlenül jöttem rá mikor a sasszemet akartam használni.A fej gomb gyors lenyomásával Ezio füttyent,mire egy ló trappol oda.
  • xido
    és minden ubisoft játéknál használható,ne herdáld el,hátha épp splinter cellben kell extra fegyver:)
  • MerlinW
    Szimpla beváltható achievement-ek.
  • Atkamon
    Nem csak háttérképeket lehet, extra cuccokat is lehet a játékba.
  • Rony94
    A Uplay pontoknak van valami haszna azon kívül hogy lehet vele vásárolni háttérképeket?
  • caps lock
    Nekem csak egy gondom volt a játékkal,hogy Velence betöltésénél folyton lefagyott.Először azt gondoltam a videókártya nem bírja,de csak a menüben a grafikai beállításoknál kellett a felbontást átállítani:1024\768 60Hz volt alapba,ezt 85Hz-re állítottam.Ezután már nem volt gond.
  • Rony94
    Köszönöm szépen! :)
  • Atkamon
    Már kivették belőle a folyamatos internet szükségletet, mostmár csak a játék indításánál megy fel egyszer a netre, játék közben nem.
  • Rony94
    Üdv!
    Ha minden igaz ma fog megérkezni az Assassin's Creed 2 a CD Galaxis jó voltából. Azt szeretném kérdezni hogy ha játék közben megszakad a net véletlenül de aztán pár perc múlva visszajön, akkor elmenti a játékállást?
  • Atkamon
    Puszta kézzel nyomd folyamatosan a jobb egérgombot, így védekezel. Amikor az ellenfél meg akar ütni, nyomd meg gyorsan a bal egérgombot is, amikor a fegyvere eltalálna.
  • simonl #7570
    Sziasztok srácok, meg tudnátok adni nekem pontosan azt a bill. kombinációt
    amelyikkel elveszem az ellenfél fegyverét? PC -n játszom...

Előre is köszönöm a hasznos segítséget

• Angeo
    Visszaállítottam mindent :)
    Nem, befejeztem a témát, ennyi ebből elég volt :)
  • MerlinW
    Állítsd vissza a BIOS-t default-ra és kezd elölről a beállítást. Ha nem értesz hozzá, akkor viszont ne piszkáld.

Az élményindex pedig amúgy is folyamatosan csökkenni fog, ahogy jönnek az újabb technologiák.

Szerintem cuccolj át a hardver fórumba a témával:)
  • Angeo
    Most fogalmam sincs mi történt, valamit ügyeskedtem biosban, és a windows 4,4-ről leminősítette a gépemet 2,3ra :D Ugyanúgy megy (nem megy) minden, de akkoris.... :D
  • MerlinW
    Ezzel a stratégiával óvatosan, mert jövő ilyenkorra már ismét 2 generációval leszel lemaradva:) Érdemesebb inkább kuporgatni a pénzt és jót venni, ami elél 2-4 évig, mert így 2x kell rá költeni. Ráadásul, mint tudjuk az IT legalább félévente változik:)
  • Angeo
    Úgy voltam vele, amikor vásároltam, hogy mivel már nagyon érett a csere (sima P4es konfigom volt), de éppen nem vetett szét a pénz, ezért a legújabb platformból az olcsóbb dolgokat veszem, és később lehet majd upgrade-elni. i5ös vagy 7es proci, jobb videókari, stb :) Így az alap már megvan, később nem kell egyszerre mindent venni, elég alkatrészenként.
  • MerlinW
    Hát 5670 nem játékos kártya.. próbáld 1280-ban futtatni.
  • Angeo
    Pont ezért sejtem azt, hogy mondjuk a videókártyám ütközik a dologgal.
  • Atkamon
    Mind a 3 ugyanazt a motort használja.
  • Angeo
    De mind a háromnál?
  • Atkamon
    Nem a gépeddel van gond, valami szoftveresen nincs ott rendben...
  • Angeo
    Asszem tudomásul kell vennem, hogy a gépem nem bírja egyik assassins creedet sem :( Felraktam a brotherhoodot, rómáig minden tökéletes volt, onnantól halál. Az egy szintén... Ez van.
  • Angeo
    Nincs punkbuster felrakva. (ebben multi sincs, mi köze lenne hozzá?) Keresek majd másik cracket akkor. Majd beszámolok :))