Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Far Cry 2 pölö tökéletesen megy, fullon. Feltelepítettem csak ezért a brotherhoodot, az is ugyanilyen :(
Core i3 proci, 4gb ram, radeon hd5670 videókari, és 64 bites win7.
Írogatják itt egy páran, hogy régebbi konfigokkal is ment a játék, nekem viszont gyakorlatilag teljesen élvezhetetlen :(
Driverbõl mindenbõl a legfrissebb van fenn, az volt az elsõ, amivel próbálkoztam.
Az meg, hogy hogyan forgasd a kereket a kocsin lévõ 2-esbõl és az újságon lévõ jelbõl derül ki.
A The Dearborn Independent-es Glyph lényege, logikáj ami volt? valaki árulja már el legyen olyan kedves...
Eleinte cask magára a cikkre és a 139-es számra kerestem rá, akkor kaptam egy 139–157 -logikát itt sem találtam.. mindegy, ehhez nagyon buta voltam :D
Valaki légyszi spoilerben mások miatt árulja már el, mi volt ez?:D
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
anti hero

Nothing is True, Everything is Permitted
A tuareg-ek, beduinok is gyakran tekerik magukat feketébe. Hmm... feléjük biztosan az az akciós. :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
anti hero
A tollak gyûjtögetése a birtok értéknövekedésén túl a meggyilkolt kistestvér (Petruccio) emlékére történhet. Nem felesleges tevékenység, ahci a jutalom. (Ez sem spoiler már, mert ha a birtokon vagy, tudod mi történt a családdal.)
Én is a AC2-vel kezdtem, nekem is nagyon bejött. A történetben el is jutottam a birtokra, és mikor lemehettem a pincébe a páncélhoz, akkor abbahagytam és elkezdtem az elsõ részt.
Ez után megvettem a kettõt és elkezdtem újra az elejétõl.
Még eléggé az elején vagy, az igazi eksön majd ezután a fejezet után kezdõdik, amiben most tartasz. A pénz miatt nem kell aggódnod, ahogy elõttem is írta Croft, mindig invesztálj majd Monteriggioni-be, és akkor sosem lesz gondod megvenni a legújabb cuccokat.
Ha végigviszed a sztorit, akkor utána még simán csinálhatsz bármit. A kincses ládákból elég sok van, több mint 300 és igen ott vannak még a glyphek is a falakon. Jól sejted, valóban van köze Ádámnak és Évának a dologhoz...ha az összes glyphet megfejted, akkor összeáll a videó.
Nothing is True, Everything is Permitted
A pénz értéke... Valaki aki kitolta árulja már el legyen kedves, hogy a legdrágább armor kb mennyibe fáj, csak hogy legyen valami viszonyítási alapom, mennyire kell spórolni stb, birtokra elköltöttem kb 30k-t. és van vagy 80, viszont alig-alig költök medicinen kívül valamire, félek, hogy késõbb jobban fog kelleni :D
2 napja tolom boxon, és elsõvel nem játszottam, ezért szeretnék kérdezni pár dolgot: (lehetõleg ne spoilerezzetek légyszi, mert nekem a story nagyon adja!)
Tollak csak a birtok árát növelik? (lehet, hogy félreértelmeztem ezt a részt)
Altair armorját story szempontjából mennyire fontos megszerezni? Ugyen a drága nagybácsi megmutatta, a csaj is besúgta, hogy kell, hogy teljesen azonosulni(?) tudjak vele, de egyelõre semmi "kihagyhatatlan" küldetést nem kaptam rá..
Az utolsó, ami valami mocskosul bassza a csõrömet, azok a jelek, amiket elvétve lehet a falakon találni, és puzzle megoldása után egy kis videó részletet kapunk. Eddig összesen 3 ilyet találtam (elég kevésnek tartom, mert eléggé benne vagyok már a cuccban, bár nem is kerestem, csak találtam - most kaptam meg a füstbombát, csak hogy tudjátok kb hol tartok) szal ezek a jelek eléggé el vannak rejtve, kérdésem az lenne, hogy ha a fõsztorit kitolom is foglalkozhatok ezzel, vagyis lesz free play? Ez a dolog engem már jobban érdekel, mint maga a történet, pedig azt is nagyon élvezem... a 3 kis részletbõl én már Ádám és Évára is gondoltam meg minden :D
Na de tényleg ne spoilerezzetek légyszi, azért itt kérdezem, mert nem akarom lelõni a dolgokat egy youtube videóval, ritkán élvezek ennyire játékot :)
EREDETI játékkal játszom és megakadtam a 29.-ik küldetés trainigjén!
EGYÉBKÉNT NEM ÉRTEM MI A LÓFASZÉRT ERÕLTETIK EZTA SZART AMIKOR SOHA NEM HASZNÁLOM???!!!
A"Dodge" figurát kéne megcsinálni, de hiába nyomkodom a gombokat megfelelõ sorrendben semmi nem történik....
Mi a halál a trükk?????????!!!!!!!!!!!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
kérlek segítsetek ez már nem az elsõ játék aminél ezt látom és nem jövök rá hogy mit csináljak
[merlinw.org]
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Az lenne a problémám, hogy már a játék végén tartottam, és ma megvettem a Brotherhoodot. Ezután a 2-höz, sikerült aktiválnom a Uplay rendszert. Na igen, viszont a mentéseimet meg cseszhetem -.-' És gõzöm nincs, hogyan aktiválhatnám újra, mert már nem is tudok offline bejelentkezni... a mentési mappán nem tudok kiigazodni...
várom a tanácsokat :(
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem gyengébb a gépem
9500gt-m van meg 3800+ X2 (2ghz) és 1280*1024-en medium/high beállításokkal tökéletesen megy, brotherhood szintúgy.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”