7877
  • Jobboka
    egészen pontosan mennyi ideig tartott az a szerverleállás?
  • Jobboka
    nem kúrtak el semmit
  • Jobboka
    tudom, h övék a steam... de te meg a fasznak szólogatsz be ember... te is tájékozódj, h mit jelent ez ---> :D
  • bgabor
    Persze hogy ott. Te az ubisoft helyében mit mondanál ilyen égés után? Hogy "elkúrtuk, nem kicsit, nagyon"?
  • bgabor
    Valve a warez oldalán?
    Bazzeg, ők üzemeltetik a Steamet, az egyik leghatékonyabb másolásvédelmi rendszert. Kevés kiadó van jobban a warez ellen, mint ők.

Tájékozódsz te egyáltalán mielőtt beszélni kezdenél?
  • Jobboka
    az akkor volt, most meg 2010 van, innentől kezdve a drm re fognak alapozni, mert az (egyenlőre 1 játéknál) elég jól szerepelt... [szerintem]
  • bgabor
    Ezen látszik, hogy ez a probléma egyáltalán nem ilyen egyszerű.

Feltörhetetlen védelem egyébként volt már korábban is, a Starforce első verziói, amiket a GTRhez meg Flaming Cliffshez ragasztottak. Azóta a Starforce is eltűnt a süllyesztőben.
  • Jobboka
    valve szerint sem jó ötlet a DRM, ezzel arra utaltak, h a Valve a warez oldalán van :D
  • Jobboka
    nem használ az egész világ steamet.... én 1 játékot nem fogok steamről rendelni, mert egy foskupac az egész
  • Jobboka
    ott az UPDATE : " A Ubisoft szerint nem a DRM miatt tűntek el a játékok az angol Steamről, hanem a két cég között valamiféle üzleti megbeszélés zajlik, és az eltünés csak átmeneti."
  • Zoliz
    Én szívesen támogatnám a Skidrow hacker csapatot pénzzel. Nem lehet?
    Biztos olcsóbb lenne ez a megoldás mint az Ubisoft játékok ára.
  • Jobboka
    de istenem, minden szaros játékgyártó azzal nyavajog, h "mert feltörik a játékokat, és alig jön profit" DRM ezt pont megakadályozza, szerintem jó... aki eddig vette az ubisoft játékokat, innentől kezdve is venni fogja
  • bgabor
    Úgy tűnik rosszul tudtad.
  • Jobboka
    pff, nagyon nem erről van szó... szimplán arról, h ha én már megvettem, akkor nehogymár ba*dmeg ők ingyen játszanak vele....
  • bgabor
    Ha nem tudják eladni a DRM miatt, az csak elég jó indok a DRM levételére, nem gondolod? Olvasd csak el a #4334-et%
  • Kandurex
    Gamestar, mint hírforrás? Basszus azt hittem az a portál még warezos közökben is a legalja.
  • bgabor
    EZ a forrás elég hiteles lesz neked, vagy a New York Timestól szeretnéd hallani?
  • Jobboka
    mert buták és csak az van amit ők elképzelni sok besávosodott gyökérkocka
  • Jobboka
    biztos, h nem fogom magam hülyén érezni... nekem megérte megvenni kész.
    nem fogják levenni a drm et... ez tuuuuuuuuuuuti, mert végre elérték, h ne tudják feltörni
  • bgabor
    Láthatod hogy sokan vannak itt a fórumon is, akiket nemhogy nem zavar a DRM, de egyenesen örülnek annak hogy mások nem tudnak játszani a játékkal.
    Érted, az okoz örömet nekik hogy a másik nem játszhat.

Hogy ezeknek milyen rothadt, torz lelkük lehet tőlem ne kérdezd, ez olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene" féle mentalitás.
  • Zoliz
    Yeeehaa
  • Kandurex
    Ezt neked nem fogja elhinni a warezos, a saját maga kis lelkivilágát nem teszik tönkre. Csoda mód bebeszélik magunknak a tömjén hülyeségeket.
  • Kandurex
    Egyrészt nem zengett, illetve hát szerették volna a huszárok de nem történt zengés. Másrészt honnan is ez a hír? Csak nem tán arról a portálról amelyik mind a mai napig ezt hirdeti?

valaki adjon már erről valami hivatalos VALVE linket. Addig marad ez is szánalom huszár ugatásnak.
  • Jobboka
    hülyeségeket beszélsz -.- megvettem a bc 2 -t és egyik szerver se volt szar... rajtam kivül még 8-9 emberről tudok akinek jó volt...
  • bgabor
    Hát te talán nem, de attól még a DRM kimaradás miatti nyivákolástól zengett a fórum napokig.
  • bgabor
    Hülyén is fogod majd magad érezni amikor néhány hét múlva az ubisoft leveszi a DRM védelmet a játékról a következő patchben. Ott tartanak hogy már a legnagyobb viszonteladóik is kihátrálnak mögülük a DRM miatt, lásd #4334.
  • Kandurex
    Volt egy - két óra kimaradás, na istenem...besírtam,
  • bgabor
    Nem hát, a sokmillió felhasználó aki az elmúlt hetekben nem tudta használni a saját tulajdonát a DRM miatt, nyilván magában tartotta a mérgét, ahelyett hogy teleírta volna vele az ubisoft fórumokat.

Olvass vissza mekkora nyivákolás volt itt alig egy hete.
  • JethroHUN
    Persze h nem osztja... senki nem ért abban egyet hogy egy sinlge gémhez minek kell net? Pl laptopod van, falun vagy ott nem müxi ka mobil net, vagy nincs is mobil neted, mert otthon van kábeles, de fősulin meg ott a wifi. és koleszba akarsz egy kicsit szórakozni...erre elmész megveszed és kész használhatatlan... vagyis kiadtál pénzt és végül is semmit nem kaptál... Ez pontosan olyan mint a BC2 kiadták mindeki megvette és az össze szerver egy sz@r volt, játszani sem lehetett több mint 2 hétig... nem is bírtad használni amiért fizettél. Szóval ez a drm nem csak a warezt szivatja meg hanem a vásárlókat is rendesen tövig
  • Jobboka
    + uplay pontok jól jönnek majd splinter cell -be, amit ápr. végére csúsztattak GRRRRRRR
  • bgabor
    A Ubisoft csak jó kritikát fogad el Assassin's Creed 2 ügyileg

Nagyon úgy tűnik hogy ebből a tökösnek szánt kis DRM kalandból az Ubisoft nagy veszteségekkel fog kikerülni. Hogy az ázsiójuk már most is a béka segge alatt van, az nem kérdés. Nem hiszem hogy ez sokat javít majd a jövőbeni játékeladásaikon.
  • Jobboka
    nekem pl. ez az első olyan játékom, amit azért vettem meg, mert nem tudták feltörni
  • Kandurex
    Nem is ők sírnak a fórumokon.
  • Jobboka
    most itt sírtok, h meg kell venni :D ha nem lennének hackerek akkor mindent meg kéne venni.... épp ez a lényege a drm nek, nem tudták feltörni=nem tudnak játszani vele a warezosok= akit igazán érdekel megveszi...
  • bgabor
    Úgy tűnik a rendszeres vásárlók többsége nem osztja a véleményedet.
  • JethroHUN
    Akkor örüljél neki
  • Kandurex
    Én rendszeres vásárló vagyok és örülök a DRM -nek, valami baj lehet akkor.
  • bgabor
    Úgy látszik valakinek van esze a játékiparban, és képes megérteni hogy nem szabad magára haragítania a vásárlóit.
  • Jobboka
    srákok elakadtam az egyik " The Truth" részben :S:S
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    The power they wielded cut down their enemies, kijelöltem minden olyat amin fegyveres pali van mégse jó :S:S
  • Kandurex
    Ezért kell hanyagolni minden ilyet, csak a nagyokat kell nézni, ...ezek minden hülyeséget bevesznek, csakhogy növeljék a látogatókat.