Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

triplet
Szarakodnak az ubisoft szerverei, így nem tudsz játszani vele majd ha csak helyre jönnek a szerverek😊 A DRM átka😊

most vettem meg a játékot és azt irja nem jó a felhasználónév vagy a jelszó pedig biztosan jó most akkor mivan?

Sound
http://xboxlive.uw.hu/silveresgold.html

Rövid válasz, igen. Silver ingyenes, Gold 13k egy évre, hogy multizni tudj.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

triplet
De. Ami egy kurva nagy szemétség. A PS3 ennyivel jobb hogy ott legalább ingyen van😊

Voltan
A lehetúség akkor is ott van. Nekem is van Boxom, és nem sok eredeti cuccom van hozzá, ami tetszik, azt megveszem PC-re.

Szóval a lehetõség adott. A meghibásodás is olyan dolog, hogy ma már szinte bagóért kapsz egy új Boxot.

Az igaz, hogy PC-n eléggé más a játékos kultúra, a warez gyakorlatilag együtt nõtt fel a PC-s játékokkal. Ugyanez valóban nem mondható el a konzolokról.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rage47
a live is pénzbe kerül, nem?
Sound
A lényeg lemaradt, hogy sokkal "macerásabb" Box-on Warezolni mint pc-n.

Kandurex
15k hol élsz? Tudod ki adna 15 ezereket,..jah igen, itthon az 576 és tsa. cégeknél annyi a konzolos játékok...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pxxl
"...miközben a Ubisoft váltig állítja, hogy mindössze a játékosok 5%-a érintett a dologban." <#nemtudom>

All hail the double x!

Sound
Ronotnyk le írta szépen okosan -> #3496

- boxot software-esen """hackelni""" kell (dvd firmware csere)
- ehhez felszakítod a garancia matricát, amit az új konzolokon már le se tudsz szedni (persze lehet nem így van)
- garancia matrica felszakad-> MS nem fogja megjavítani a boxod, aminek 30%-os a meghibásodási aránya (nekem évente meghalt)
- "naprakész" dvd firmware-nek kell a boxon lenni, különben bannolhatnak, és no more (online)play.
- PC kell hozzá hogy letöltsd és kíírd a játékot (persze lassan már kiírni se kell, de ez 1-2% warezelõt érint)
- Bannolt konzollal többet nem mész fel Xbox Live-ra.
- Ha Liveról bannolnak, kikapcsolják a konzolodon azt a funkciót hogy játékokat HD-re tudj telepíteni (Ez amúgy egy jó dolog)

VS.

- megveszed a 13-15k-s játékot
+ stressz mentesen játszhatsz Live-on
+ MS 3? évig javítja a még mindig 30% rátával meghibásodó gépet.

Kandurex
Van itt egy kis huszár uszítás is,...:/ na de ez van, a DRM marad, a wareznak pedig jó eséllyel vége lehet, el kell fogadni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Voltan
Jó. És akkor arra mi a válasz, hogy Box-on miért nem szorítja vissza a warez az eladásokat?

triplet
Ohohóóó borderlands:') kurva jó játék😊

Összegyûjtöttem az összes kódex lapot😄 Kiraktam a falra, és most valamit ki kéne rakni. Bekapcsoltam a eagle visiont, és ilyyen piros vonalkákat mutat. Olyan mint ha egy térkpet kéne kirakni. De hogy rakom ki?

UPDATE: nem szoltam ki van rakva😊

tommygear
de itt is ez a szöveg

"Lassan 48 órája a játékosok még mindig nem tudnak játszani."

most nyomtam 1 órát minden gond nélkül
ti tudtok játszani az eredetivel, mert olvastam ,hogy már lassan 3-4 napja nem mennek az UBI szerverei.
Sound
Tudod mi a reakcióm arra a mondatra, amiben túlságosan sok a 'ha' kötõszó? = hahaha

Ez de szar volt. De így van. Feltételezésekkel érvelni, kedvencem.

De nem egetverõ.... hááát.

[url=http://www.vgchartz.com/weekly.php?date=40174&boxartz=1#[/url]

2009.12.26ig

MW2 X360: 8,581,537
MW2 PS3 : 5,927,643
MW2 PC : nincs is adat, amúgy is számtalan cikk jelent meg overall 3%-okról beszélve.

A Modern Warfare 2 2009 legtöbbet warezolt játéka

PC. 1. Modern Warfare 2 (4,1 millió)
Box: 1. Modern Warfare 2 (970 ezer)

...és ez csak egy torrentsite-ról.

Elsõ héten csúcsidõbe 150k player volt online (EU/PC), ebbe benne vannak azok, akik a feltört Steammel csapatták. Vegyük hozzá hogy USA-ba 2x ennyien vették meg, akkor már 450k-nál tartunk. De még mindig hozzá lehet adni pár 100k-t, hol vagyunk a 8 vagy a 6 millióhoz képest?

Nem egetverõ. Sarkallatos példa, tudom. Nem egetvetõ.

Voltan
A helyzet az, hogy egyáltalán nem biztos, hogy olyan sokkal magasabb lenne az eladás, ha nem lenne warez. Az emberek egyszerûen nem vennék meg a játékokat. Lenne különbség az eladásokban, de nem egetverõ.

Megint, nézd meg a zeneipart.

Bocs ez kimaradt.A pc rövidebb távon nagy nyereség a konzol hosszútávon.Persze az állandó konzol fejlesztés miatt a jákátékok és a konzolok árai az egekbe szökhetnek.
pxxl
off topigból ha vlaki nem jár arra:
Ubisoft: A szervereink támadás alatt állnak!

All hail the double x!

Egy amarikai újság szerint a pc-játékok jövõje abszolult biztos mert a nagy hardver gyártók pl.Nvidia,amd legnagyob nyerséget a pc iparon szedi össze(tehát ha nincs pc játék nincs elég bevétel)az újság szerint vizionált jövõ,feltéve ha pc játékok a warez miatt jelentõsen csökkennének,akkor a konzolos játékok grafika fejlõdése miatt, a konzolok állandó hardveres fejlesztésre szorúlnának.Tehát pénz beszél kutya ugat,warez marad.EZ VAN.
Sound
Akkor az mit jelent? Ha nem lenne warez, akkor még nagyobb lenne az eladás, és csak azt mutatná hogy 6-7x annyi boxos Borderlands-ot adtak el, mint PS3-at. Amit azt jeleni hogy? Népszerûbb a box. És? Nem értem mit akarsz ezzel mondani.

Sound
Hogyan méred hogy mennyi nyugaton a PC játékos erõ? Az eladásokból? Közbe hozzászámolod azt a változót ami a warez-t képviseli? Mármint 1. a játékeladások nem mutatják meg a PC játékos bázist, 2. a warez mértékét nem lehet mérni. Sok a változó ebbe az egyenletbe.

De amúgy igazad van, amcsiknál 70-80%ban van valamilyen konzol a háztartásban (lehet hogy több is).

Voltan
Lásd EvolutioON postját.
Toronymagasan Box-on vezet az eladás, pedig ott is van warez.
Akkor?

Ez nem csak a warezról szól, hanem arról is, h nyugaton már rég nem a PC a fõ játékplatform. Szal kevesebb játékos logikus módon kevesebb eladott játékot is jelent.
robotnyk
nézzünk egy másik példát, USA eladások. (november környékén láttam a számokat)

BORDERLANDS (360) 418,000
BORDERLANDS (PS3) 113,000
BORDERLANDS (PC) 15,000

biztos túl van reagálva? 😊
Voltan
Mindez a lényegen nem változtat. Túl van reagálva az egész warez dolog.
Mindig is volt, mindig is lesz. És nem lehet védelemmel harcolni ellene.Pont.
Az üzletpolitikán kéne változtatni.

robotnyk
ha jól tudom, arányaiban pl kb 60-30-10 körül ment el a modern warfare2bõl a 3 platformon, xbox-ps3-pc leosztásban. xboxon emellett kb 1 millió warez volt, pcn 4 millióról tudnak. azért az nem mindegy, hány fizetõ vásárlóra jut egy warez... plusz xboxon ugye pénzbe kerül a warez, és elbukod a garanciát egy hardverproblémás konzolnál, kockáztatod, hogy letiltják az accountodat, és elbukod az online tartalmakat.
MerlinW
DRM-el alapvetõen nem lenne baj, ha úgy mûködne, mint pl. a Googe cloud rendszerei. Napi 24 óra hibátlan gyors mûködés. Vagy akármelyik vállalat cloud rendszere. Maga a Cloud technologia a jövõ, csak hát fel kell rá készülni.

[merlinw.org]

Shep
DRM = jelenleg rosszul mûködõ rossz rendszer 😊 Na világbéke SC-ig meg oldják meg a problémáket, mert ez így gázos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sound
Figyelj

1. DRM = rossz rendszer

meg

2. DRM = jelenleg rosszul mûködõ rendszer

A kettõ nem ugyan az!

Te még mindig nem - velem együtt - a 2. pont mellett érvelsz. Erre sajnos nem tudok mit mondani.

LackoMester
OK.- konzol esõdleges feladata a játék, most mind 1,h. Box vagy PS.

élet a legjobb méreg

LackoMester
Akkor vegyél PS3. Vagy BrD lejátszót. Nálam inkább MediaPlayer. Ennyi.
Egyébként nem lesz gond a 20-30 vagy akár 50 GB BrD image-ket letölteni, csak idõ kérdése. Aki igen akarja leszedi.

élet a legjobb méreg

Voltan
"A boxal már sok mindent nem lehet csinálni, úgy szar ahogy van"
Ez megintcsak nem igaz. De hát egy Pléhsztésön fan mi mást is mondana?

Én pedig arról beszéltem, hogy Boxon a warez ellenére is jól megy a bolt. A warez nem olyan hatalmas ellenség, mint sokan gondolják.
Nézd meg pl. a zeneipart.

Shep
Warez miatt szaggat 😛 (nyilván nem ,de ha valami gond van, mindig ez a mellényzsebbõl lökhetõ mindenre jó magyarázat)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sound
"Bocs,de ez hülyeség.
És az X-box-szal mi van? Van rá warez, és mégis csõstül jönnek rá a cuccok, sõt, szvsz jobbak is, mint PS3-ra."

Erre reagáltam azt, hogy box úgy szar ahogy van. Hogy már az elejétõl fogva kapkodva készült, ezért lehetséges hogy pár hónappal release után már feltörték. Meg arra utaltam, hogy a teljes warez-t errõl a box generációról már nem lehet elûzni.

Sound
blu-ray!

LackoMester
|A boxal már sok mindent nem lehet csinálni, úgy szar ahogy van.|
Amire tervezték arra tökéletes.
Már bocs, de mit is akarsz, Te boxal csinálni játszáson( film nézésen ) kívül? <#conf>

élet a legjobb méreg

Sound
Dehogy lesz PS3-ra warez, csak annyit hallottál hogy "feltörték", ez nem azt jelenti, hogy holnaptól már töltheted le az 50gigás blueray image-eket.

gfreak
mama2 te aztán jó régen vehettél játékot ha 12re tartod az újakat...8-10 között max..ezért kell rendelni neten...lehetõleg elõre..ugye ésszel kell vásárolni...

persze, ez a DRM szopatás természetesen, már ha nem mûködik jól a rendszer...az elsõ pár glitch kikupálása után nem lesz ezzel gond...na akkor megyek és megveszem én is, addig nem idegelem magam 😄

ugyanez kicsiben: magyarorszag.hu 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

Sound
Hogyhogy mivan X360al? 1 évvel hamarabb jött ki, mint PS3, jóóóval olcsóbb volt box (amikor a boxomat vettem, akkor Box 100k volt, PS3 180k). Szóval az ár se segítette a terjedését. Helyzeti elõnye van boxnak, és ennyi, ezzel akarták megnyerni az a verseny-t, amit végül a Wii nyert meg 😄D

A boxal már sok mindent nem lehet csinálni, úgy szar ahogy van. Ellenben a következõ konzol generációnál mindenki elfelejtheti a warez-t. Ez 100%.

Bocs, kicsit OFFoltam már.

Még egy gondolat:
OFF: Aki elõbb lewarezol egy játékot, majd hónapokkal késõbb megveszi az kalóznak minõsül szerintetek?

ON:

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem meg épp fordítva. Sok potenciális vevõ inkább nem vette meg, a remek védelem miatt. Rohadtul túl lõttek a célon, ezzel a védelemmel.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pluskast
"Pluskac: Hátoldalán ott van, hogy állandónet kell hozzá, ezért nem is veszem meg! A lényeg azon is van szerintem, hogy itt nem csak az Ubi-n és rajtad múlik, hogy játszol-e, de az interneten is, hogy éppen van-e élõ internetes kapcsolat. És nem Multiplayer játékról beszélek. Nem azt mondtam, hogy ne legyen DRM, de ne állandó net kelljen hozzá."

Igazad is van is és erre mondom, hogy megvalósítás minõsíthetetlen és ocsmány.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskac: Hátoldalán ott van, hogy állandónet kell hozzá, ezért nem is veszem meg! A lényeg azon is van szerintem, hogy itt nem csak az Ubi-n és rajtad múlik, hogy játszol-e, de az interneten is, hogy éppen van-e élõ internetes kapcsolat. És nem Multiplayer játékról beszélek. Nem azt mondtam, hogy ne legyen DRM, de ne állandó net kelljen hozzá.

Sound: 1. nem mondtam, hogy csóró vagyok
2. igenis ellenzem a DRM-et, legalábbis az ilyet
3. természetesen védenie kell a fejlesztõnek a szellemi termékét, de nem úgy kéne ezt, hogy a becsületes vásárlót is akadályozza a termék használatában.

Pluskacnak abban igaza van, hogyha nem hallana az ember problémát, akkor nem lenne ezzel a rendszerrel akkora baj, de a becsülesek sem tudják használni a játékot zökkenõmentesen.

XBOx-on van warez, ps3 rendszerét nemrég feltörték, szal azon is lesz warez. DRM-el nem lehet a warez-t megállítani szerintem.

Egyébként valahol azt olvastam, hogy a pc-n nem maga a játék készítés az üzlet a fejlesztõnek, hanem a megállapodások a hardver fejlesztõkkel. Csak nézzétek meg, hogy ahogy haladunk elõre az idõben egyre jobb gép kell a játékoknak. Mennyivel egyszerûbb lenne a játékfejlesztõknek is, ha fixre be tudnák lõni egyszer az optimalizációt, aztán azt alkalmazhatnák azután. Itt a nagy gépigényû cuccok fejlesztése a pénz, ami után biztosan kapnak a hardveresektõl némi jutalékot. Ebbõl kiindulva szerintetek mikor nem lesz pc-s játékpiac, mikor alkonyodik le a pc-s játékoknak. Soha!

Én nem azt mondtam, hogy nem kell DRM, de ne így. Egyébként ezt az 09:31-es hsz-ben már kifejtettem.

De nem gerjesztem tovább az indulatokat, átmegyek figyelõ státuszba :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sound
Most gondolj bele, mi van akkor, ha mondjuk csak 50%-osan agresszív DRM-emmel adják ki AC2-õt. Lehet, hogy az elsõ nap már feltörték volna. Akkor biztos, hogy aki ott áll hogy letölti vagy megveszi a játékot, az elõbbi mellett fog dönteni. De a release óta már eltelt jó néhány nap, lehet hogy sok potenciális warezoló, inkább fogta magát, és megvette a játékot. Szerintem ebben a szituban, vagy erõs kézzel tartod magad, vagy nem csinálsz semmit. És itt milliókról beszélünk.

Meg amúgyis, minden fejlesztõ magasról szarik a felhasználók fejére. Csak gondolj IW körüli balhéra, már ha képbe vagy vele. Képes a kiadó kirúgni a vezér fejlesztõket, csak azért, hogy ne kelljen nekik részesedést fizetni. Kitekerik az aranytojást tojó tyúk nyakát, a profit érdekében. Az ilyen és ehhez hasonló vitákban, érdekekben, szerinted hol helyezkedik el az egyszeri júzer érdeke. Nem mondom, mert te is nagyon jól tudod, hogy hol.

Voltan
Bocs,de ez hülyeség.
És az X-box-szal mi van? Van rá warez, és mégis csõstül jönnek rá a cuccok, sõt, szvsz jobbak is, mint PS3-ra.

Nem a védelem milyenségétõl függ az eladások mértéke, lásd Oblivion, Witcher stv.
Ez nem jó érvelés, már bocs.

Ez mind szép és jó, de a DRM, ami "megszabja, kinek van joga a játékhoz kinek nincs" azokat basztatja, akik megveszik a játékot. Napok óta a warez topic és ez a topic között ingázok azt várva, h rendesen mûködõ szerverek, vagy feltört verzió lesz-e elõbb. Ez mondjuk gáz, mivel ha nem lenne gond a szerverekkel, akkor akár most rögtön megrendelném a játékot.
Pluskast
Ez csak nálunk probléma már bocsi, és õszintén szólva Magyarország nem túl nagy piac abban az értelemben, hogy érdemes legyen oda figyelni a vásárlók igényeire. Másrészt ha meg abból indulok ki, hogy nincs pénze megvenni a csóró játékosnak mert nem tud kifizetni 8000 Ft-ot akkor arra sincs pénze, hogy netezzen. Szóval ez nem érv.
Nem akarok senkit sem bántani és akinek nem inge ne vegye magára de mára már tök természetessé vált a warezolás és lassan senkinek nem tûnik fel, hogy azért az amit a torenten leszedsz nem eredeti...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sound
nézd át a térképeket, nincsenek úgy eldugva, mint a tollak, pl. amikor tõlem kérték a 30 codex részletet, már 29 meg volt, pedig csak automatikusan gyûjtöttem õket, többek között azért mert olyamatosan kapsz fejlesztéseket + HP-t, stb.

LackoMester
Az renben van, h. védi az Ubi azt ami az övé, ezzel semmi gond, a baj a védelem formájával van.

élet a legjobb méreg