7877
  • MerlinW
    Ha warez, akkor nem.
  • bgabor
    De, már délután háromkor is ott volt.
  • elitehun
    De csak angliában
  • tommygear
    warezba persze h nem
  • bgabor
    Ezt most nem értem. Az eredeti játékok 80%-ának se működik a multija?
  • tommygear
    akkor megveszed 8k-ért itt
  • MerlinW
    Ezt csak Ubi látja, de nem hiszem, hogy különösebb problémát jelent egy ország, aki továbbra is akár boltban, akár másik 5 digitális terjesztőtől beszerezheti a játékot. Steam a legnagyobb, de akkor is csak egy sok közül.
  • tommygear
    jó bazmeg ez 10 perce még nem volt ott
  • bgabor
    Szerintem poénnak szánta, másképpen nincs értelme.
  • bgabor
    Az hogy a jelek szerint DRM-el nem fogja tudni Steamen keresztül online értékesíteni, nem nevezhető oknak a DRM kikapcsolására?
  • MerlinW
    Ahogy a játékok 80%-a nem megy, de a dobozos sem. Steam-től függetlenül.
  • Skynet
    "Akkor majd fejleszt helyettük a Skidrow... és átportolják PC-re is a drága konzolos játékokat..."
    Az!!!...

Olyan sötét vagy mint Anettka amikor bekormányozza a Mir3-at a feketelyukba...
  • MerlinW
    Gondolom ott voltak a legelégedetlenebbek és miután ott északon több a vásárló, mint a warezhuszár, célszerű volt meglépni ezt a dolgot. Ok nélkül senki sem pisál széllel szemben:)
  • Rodman6
    Igaz, nyugatabbra 1000 eurót keresnek, az aprópénz mint itt 1000 forintból 50.
  • bgabor
    Emipre: Total War multi része nem megy a warez verzióban, MW2-é szintén nem.
  • Rodman6
    Nem nagyon éri meg 50 euróért
  • MerlinW
    19 napja nincs warez, csak vásárlók. Az elégedetlenkedőknek is csak a szájuk jár, mikor éppen nem köpködnek, akkor játszanak. Semmi oka Ubinak hogy kikapcsolja. Max majd akkor lesz, ha tuti törés (mehjelenéskor működő) készül.

Egyébként, ha továbbgondoljuk a DRM hátterét, ugye minden szerveroldalon van. Ergo, ha készül is egy törés, Ubi a rést nagy valószínűséggel a nappaliból be tudja majd foltozni.
  • bgabor
    Érdemes lenne egy kicsit jobban odafigyelned olvasás közben.

[URL=http://www.gamestar.hu/a-valve-szerint-sem-jo-otlet-az-uj-ubisoft-drm.html]"A drasztikus lépés egyelőre csak az angol Steamezőket érinti, de még így is kellemetlen a Ubi számára."[/URL]
  • Jobboka
    naah, az angolok kapják be :d menjenek inkább teázni
  • tommygear
    jaha...
    értelmes
  • MerlinW
    Írták, hogy csak az angol (Brit) Steam-ről.
  • tommygear
    levették a játékokat ja

• tommygear
    arra várhattok sztem
  • MerlinW
    Multi-s dolog a Steam-en kívül sincs másként. Főleg, ahol Live és egyéb szerveroldali megoldások vannak. Borderlands-ben pl nincs védelem, tört steam-es borderrel is lehet multizni. Tehát ez elsősorban a fejlesztők dolga. Ha van normális auth, akkor nincs multi warezzal. Max tört szerverekkel, vagy LAN-on. Tehát ehhez sok köze nincs a Steam-nek.
    Steam nem üzemeltet játékszervereket, ő csak értékesít. Még a Valve játékok multijának sincs semmi köze a Steam-hez.

Gamestar nem szerepel rossz helyen, néha olvasom is, ha nincs jobb dolgom, de ha informácira van szükségem, akkor a külföldi nagyokat keresem fel először.
  • Zoliz
    Hajrá Skid vesszen a (b)ubi!
  • Zoliz
    Akkor majd fejleszt helyettük a Skidrow... és átportolják PC-re is a drága konzolos játékokat...
  • Jobboka
    ember úgy magyarázod a dolgokat, mintha piackutató lennél vagy tudjafaxom mi.... steam beépített embere vagy?
  • bgabor
    De igen, mert a 'kissebb bevétel' és a 'semmi bevétel' közül a kissebb bevétel a logikus választás.
  • bgabor
    Ez így nem pontos, mert a Steames játékok törése nem teljeskörű. Ugyanis a feltört steames játékokban a multiplayer egyáltalán nem működik, még a LAN se.(ugyebár ezek normál esetben a steam rendszeren keresztül bonyolódnak)

Én szerintem a magyar gameroldalak között a gamestar nem szerepel rossz helyen, pontosan a mögöttük álló lap miatt.
  • MerlinW
    Mi is, csak nem a hazainak, hanem a helyinek:) Mármint az ottani helyinek, ami még ferdítés nélkül közöl, hivatalos forrásokból, és nem a Kis Jani honlapjáról közli a kacsákat:)

Lásd pl a kamu feltört Ubi weboldal képét, amit az nfohump-ról csent le.
  • bgabor
    Hát lehet hogy te a helyi zöldségesnek hiszel, szíved joga, de én a témában működő sajtónak, ha nem haragszol.
  • nagypite
    Ha valahogy kikényszerítik a warezosok az Ubisoftot, hogy szedje le a DRM-et az AC2-ről akkor tuti nem fog kiadni több játékot PC-re.
  • MerlinW
    Eleinte feltételeztem én is. De aztán egy ideig vásároltam a magazinjukat, olvastam a weboldalát, és erősen Blikk érzésem támadt. Emellett rendszeres a pletykaalapú hírezés náluk, ami nem igazán tesz jót a renoménak, ugye:)

PCGuru sem a régi már, nem is tudok mondani olyan magyar játékos magaint, aminek adnék a szavára.

Egyébként a Steam nemhogy a leghatékonyabb másolásvédelem, de a leggyorsabban törhető is:D Na ezt az ellemondást bogózd ki:D
  • bgabor
    Az a lényeg, hogy a jelenlegi helyzetük fenntarthatatlan, mert a játékeladások erős visszaeséséhez vezet(hiszen kiesik a Steam és vele az online értékesítés). Ebben a helyzetben az egyetlen logikus lépés a DRM védelmi rendszer levétele, és felváltása valami sokkal enyhébbel.
  • Kandurex
    Nem.
  • bgabor
    Hát ha egyszer ők az egyik legnagyobb hazai(és nemzetközi, ugyebár külföldi cég) gamer lap, akkor feltételezhetünk róluk némi kompetenciát, nem?
  • MerlinW
    Gamstar Yeeey!

Ööö.. IGN, Gamespot hír mondjuk hiteles lenne.

• Jobboka
    ehh szarom én le, de nem fog nekik beinteni.... azért mert volt egy 2 órás szerverleállás beint nekik... szerinted akik steamen megvették a BC2 -t, mit szólnak a baszakodásokhoz?
  • bgabor
    Hát ha tudod hogy övék a steam, és a steam a jelenlegi leghatékonyabb warezellenes rendszer, akkor miért írod hogy a Valve a warez oldalán van?

Szerintem te egy kicsit belezavarodtál ebbe a témába.
  • bgabor
    Tényleg nem érted hogy a játékeladások jó részét(30%-40%?Több?) a Steamen keresztül bonyolítják? Ha a Valve meg a Steam beint nekik a DRM miatt, szerinted a kicsiknél ez meddig fog tartani?