7877
-
#4434 Ha warez, akkor nem. -
bgabor #4432 #4334
De, már délután háromkor is ott volt. -
#4431 De csak angliában -
#4430 warezba persze h nem -
bgabor #4429 Ezt most nem értem. Az eredeti játékok 80%-ának se működik a multija? -
#4428 akkor megveszed 8k-ért itt -
#4427 Ezt csak Ubi látja, de nem hiszem, hogy különösebb problémát jelent egy ország, aki továbbra is akár boltban, akár másik 5 digitális terjesztőtől beszerezheti a játékot. Steam a legnagyobb, de akkor is csak egy sok közül. -
#4426 jó bazmeg ez 10 perce még nem volt ott -
bgabor #4425 Szerintem poénnak szánta, másképpen nincs értelme. -
bgabor #4424 Az hogy a jelek szerint DRM-el nem fogja tudni Steamen keresztül online értékesíteni, nem nevezhető oknak a DRM kikapcsolására? -
#4423 Ahogy a játékok 80%-a nem megy, de a dobozos sem. Steam-től függetlenül. -
#4422 "Akkor majd fejleszt helyettük a Skidrow... és átportolják PC-re is a drága konzolos játékokat..."
Az!!!...
Olyan sötét vagy mint Anettka amikor bekormányozza a Mir3-at a feketelyukba... -
#4421 Gondolom ott voltak a legelégedetlenebbek és miután ott északon több a vásárló, mint a warezhuszár, célszerű volt meglépni ezt a dolgot. Ok nélkül senki sem pisál széllel szemben:) -
Rodman6 #4420 Igaz, nyugatabbra 1000 eurót keresnek, az aprópénz mint itt 1000 forintból 50. -
bgabor #4419 Emipre: Total War multi része nem megy a warez verzióban, MW2-é szintén nem. -
Rodman6 #4418 Nem nagyon éri meg 50 euróért -
#4417 19 napja nincs warez, csak vásárlók. Az elégedetlenkedőknek is csak a szájuk jár, mikor éppen nem köpködnek, akkor játszanak. Semmi oka Ubinak hogy kikapcsolja. Max majd akkor lesz, ha tuti törés (mehjelenéskor működő) készül.
Egyébként, ha továbbgondoljuk a DRM hátterét, ugye minden szerveroldalon van. Ergo, ha készül is egy törés, Ubi a rést nagy valószínűséggel a nappaliból be tudja majd foltozni. -
bgabor #4416 Érdemes lenne egy kicsit jobban odafigyelned olvasás közben.
[URL=http://www.gamestar.hu/a-valve-szerint-sem-jo-otlet-az-uj-ubisoft-drm.html]"A drasztikus lépés egyelőre csak az angol Steamezőket érinti, de még így is kellemetlen a Ubi számára."[/URL] -
Jobboka #4415 naah, az angolok kapják be :d menjenek inkább teázni -
#4414 jaha...
értelmes -
#4413 Írták, hogy csak az angol (Brit) Steam-ről. -
#4412 levették a játékokat ja
-
#4411 arra várhattok sztem -
#4410 Multi-s dolog a Steam-en kívül sincs másként. Főleg, ahol Live és egyéb szerveroldali megoldások vannak. Borderlands-ben pl nincs védelem, tört steam-es borderrel is lehet multizni. Tehát ez elsősorban a fejlesztők dolga. Ha van normális auth, akkor nincs multi warezzal. Max tört szerverekkel, vagy LAN-on. Tehát ehhez sok köze nincs a Steam-nek.
Steam nem üzemeltet játékszervereket, ő csak értékesít. Még a Valve játékok multijának sincs semmi köze a Steam-hez.
Gamestar nem szerepel rossz helyen, néha olvasom is, ha nincs jobb dolgom, de ha informácira van szükségem, akkor a külföldi nagyokat keresem fel először. -
Zoliz #4409 Hajrá Skid vesszen a (b)ubi! -
Zoliz #4408 Akkor majd fejleszt helyettük a Skidrow... és átportolják PC-re is a drága konzolos játékokat... -
Jobboka #4407 ember úgy magyarázod a dolgokat, mintha piackutató lennél vagy tudjafaxom mi.... steam beépített embere vagy? -
bgabor #4406 De igen, mert a 'kissebb bevétel' és a 'semmi bevétel' közül a kissebb bevétel a logikus választás. -
bgabor #4405 Ez így nem pontos, mert a Steames játékok törése nem teljeskörű. Ugyanis a feltört steames játékokban a multiplayer egyáltalán nem működik, még a LAN se.(ugyebár ezek normál esetben a steam rendszeren keresztül bonyolódnak)
Én szerintem a magyar gameroldalak között a gamestar nem szerepel rossz helyen, pontosan a mögöttük álló lap miatt. -
#4404 Mi is, csak nem a hazainak, hanem a helyinek:) Mármint az ottani helyinek, ami még ferdítés nélkül közöl, hivatalos forrásokból, és nem a Kis Jani honlapjáról közli a kacsákat:)
Lásd pl a kamu feltört Ubi weboldal képét, amit az nfohump-ról csent le. -
bgabor #4403 Hát lehet hogy te a helyi zöldségesnek hiszel, szíved joga, de én a témában működő sajtónak, ha nem haragszol. -
nagypite #4402 Ha valahogy kikényszerítik a warezosok az Ubisoftot, hogy szedje le a DRM-et az AC2-ről akkor tuti nem fog kiadni több játékot PC-re. -
#4401 Eleinte feltételeztem én is. De aztán egy ideig vásároltam a magazinjukat, olvastam a weboldalát, és erősen Blikk érzésem támadt. Emellett rendszeres a pletykaalapú hírezés náluk, ami nem igazán tesz jót a renoménak, ugye:)
PCGuru sem a régi már, nem is tudok mondani olyan magyar játékos magaint, aminek adnék a szavára.
Egyébként a Steam nemhogy a leghatékonyabb másolásvédelem, de a leggyorsabban törhető is:D Na ezt az ellemondást bogózd ki:D -
bgabor #4400 Az a lényeg, hogy a jelenlegi helyzetük fenntarthatatlan, mert a játékeladások erős visszaeséséhez vezet(hiszen kiesik a Steam és vele az online értékesítés). Ebben a helyzetben az egyetlen logikus lépés a DRM védelmi rendszer levétele, és felváltása valami sokkal enyhébbel. -
#4399 Nem.
-
bgabor #4398 Hát ha egyszer ők az egyik legnagyobb hazai(és nemzetközi, ugyebár külföldi cég) gamer lap, akkor feltételezhetünk róluk némi kompetenciát, nem? -
#4397 Gamstar Yeeey!
Ööö.. IGN, Gamespot hír mondjuk hiteles lenne.
-
Jobboka #4396 ehh szarom én le, de nem fog nekik beinteni.... azért mert volt egy 2 órás szerverleállás beint nekik... szerinted akik steamen megvették a BC2 -t, mit szólnak a baszakodásokhoz? -
bgabor #4395 Hát ha tudod hogy övék a steam, és a steam a jelenlegi leghatékonyabb warezellenes rendszer, akkor miért írod hogy a Valve a warez oldalán van?
Szerintem te egy kicsit belezavarodtál ebbe a témába. -
bgabor #4394 Tényleg nem érted hogy a játékeladások jó részét(30%-40%?Több?) a Steamen keresztül bonyolítják? Ha a Valve meg a Steam beint nekik a DRM miatt, szerinted a kicsiknél ez meddig fog tartani?