7877
  • Atkamon
    Vegyél magadnak:) De mint mondtam, ha leírnám ide a kódomat sem tudnál vele mit csinálni, mert én már felhasználtam.
  • JethroHUN
    Nem is a dobozon van a serial...
  • Pretorian
    Én is kérek kódot! lol! Változtassatok má a hozzáállásotokon!
  • Zoliz
    Adjá' mán nekem is kódot! Ide írd be!
  • tommygear
    biztos hogy ő az
  • Kongy
    Na, jolvan elég a bohóckodásból, biztos nagyon vicces gyereknek hiszed magad h ideállitasz h serialt kérsz...
    Nem Rodman vagy véletlenül fake acc-al? XDD
  • white0517
    Ez mekkora szöveg hogy akiskutyám megette a dobozt háhá ennél jobbat ki kell találj hogy be is vegyék. Enyibből azt is mondhattad volna hogy a nagymamám azt hitte a lemezre h fribi azt elhajította a kutyának hogy hozza vissza
  • nagypite
    Egy kódot csak egy accra lehet regisztrálni. Fent a "warez topik kattint ide" link ott talán tudnak neked segíteni.
  • Atis8410
    Ja értem.Bocsi,ezt nem tudtam.Azért köszi az infót.
  • Atkamon
    Ne itt bénázz a warezzal légyszi, köszi. Vedd meg, aztán lesz kódod... a miénket mi hiába adjuk meg neked, mert azt már felhasználtuk a mi Ubi accountunkhoz.
  • Atis8410
    Ne már!
    De kis naív vagyok!
    Már azt hittem,hogy rendes emberek is vannak!Én pénz nélkül odadnám a kódot bárkinek,de lehet,hogy csak én vagyok ilyen hozzáálással!!!
  • Atis8410
    FRONTER-nek
    Mindezt köszönöm szépen,de még mindig nem írtad le a kódot:D
    Az accountom már megvan.
  • Newfronter
    Ja hogy warezolsz.... Senki sem fog adni neked kódot ezen a fórumon, max pénzért. Ha nagyon fogsz itt offolni a hülyeségeiddel, akkor majd a moderátorok jól kitiltanak az SG-ről.
  • Atis8410
    Te figyi nagypite!
    Az a nagy probléma,hogy a kiskutyám megette a dobozt:D
    És a gépemet újra kellet tenni,mert csak próbaverziós a windows-om.
    Mennyiből tart neked leírni a kódot?Jó barátok leszünk ígérem!
  • Newfronter
    Nekem a kézikönyv hátoldalán volt a cd kulcs.

Atis8410-nek:
    Mindenképpen kell egy Ubisoft accountot csinálnod és ez után fogja kérni a kódot ha jól tudom.
    A játék főmenüjében (alapértelmezésben) az E betű megnyomásával meg be lehet regisztrálni az UPlay-re. Ha majd játszol akkor kapsz UPlay pontokat és azokat extra cuccokra cserélheted be.

Mondjuk nekem NEM MŰKÖDIK az Uplay a játék alól, hibát ír ki hogy a szerver nem elérhető. Ez valami bug, az Ubisoft support fórumán rengeteg visszajelzés van ezzel kapcsolatban nemcsak PC-s, de konzolos felhasználók részéről is. Reméljük nálad nem lesz ilyen hiba.

Van akinél ez probléma?
  • nagypite
    Van a játék dobozában egy kód azt beírod és regisztráltad az accountodra a játékod.
  • Atis8410
    Te figyi! (fészpálm)
    Érezd át egy picit a helyzetem!Szabadnapom van,és unatkozom.Ez a játék megvan,de nem tudok vele játszani.Légyszi!!!
  • Atis8410
    Milyen aranyos vagy!Máris megkedveltelek:D
    Regisztrációs kód?
    Valaki más?
  • Kongy
    Segíts magadon (fészpálm)
  • Atis8410
    Hello!Amikor csinálok egy account-ot kér egy regisztrációs kódot!Tud nekem valaki segíteni???
  • SZilaJMaGGoT
    Jó dolog a steam, de mégjobb ha a dobozos játékod regelheted steam-re a kulcsoddal...
  • triplet
    Aszongya ódivatú a dobozXDD
    Már ne is haragudj ember, de én pont azt élvezem az eredeti játékokban(a játékokon kívűl), hogy napokig tudom nézegetni a tokot beleszagolni, érezni azt az új illatot, olvasni a kézikönyvet, remegő kézzel kibontani a kartondobozt amiben a tok rejlik, stb.
    Szóval a doboz nem ódivatú. Bill Geci meg elmehet a f*szomba.
  • Zoliz
    Nem is kell dobozos verzió, mert így jobban nyilván tudják tartani, hogy ki a "jó" vevő és nem lesz ódivatú doboz és játékcserélgetés.

Bill Gates kitalálta, már mozdulni se kell a számítógép elől :D
  • Pretorian
    Ha a Valve aszongya nincs DRM, akkor nem lesz. Steam-es játékból ma már több fogy, mint dobozosból. Gondolom tele lett vele a faszuk, hogy az SH5 és az AC2-játékosok az ő supportjukat baszogatják UBIék miatt.
  • janika1972
    Én egyetértek veled,megszoktam válogatni mit veszek...
  • Kongy
    Sőt, ha van már Ubi acc (mint az én esetemben) csupán annyi a dolgot, hogy beírod a serialt és tolhatod. :D Most kb annyi fáradság mint a crackelés és a cd kulcs generálás. :D DVD meg mehet a polcra, mert telepítés után már nem kell. :D
  • Atkamon
    Mehet a DVD-d a polcra, mivel nem kell a játékhoz... Semmivel sem kell vele többet szarakodni, mint egy warez verzióval:) Csinálsz egy accountot azt kész...
  • Falconer
    Én ezt így elvből nem venném meg, mert nem fogok ilyen mindenfélével szarakodni. Ha valamit megveszek, akkor legyen rá lehetőségem, hogy letöltök egy nocd cracket, a játékot meg felteszem a polcra és csá. Engem ne loggoljanak ilyen mindenféle netes vacakkal.
  • grimm13
    Érdekes én valahogy nem rohangálok faltól falig azért mert nincs crack pedig nagyon vártam .... tudjátok a játék lehet hogy nagyon jó és az UBI is egy igényes játékgyártó de én nagyot csalódtam bennük !!!! Véleményem szerint a warez verziókon is van profit lehet hogy csak közvetve de van így viszont nincs :D ráadásul kíváncsi lennék hány embert riasztott el ez a DRM attól hogy megvegye a játékot .Kicsit olyan érzés ez a DRM mintha egyszerűen megkerülték volna a játékszabályokat az UBI-nál : hisz ez így nem igazi védelem ez nem megoldás hanem a probléma megkerülése (mondjuk ez is egy mód de hacker és szoftvergyártó között nem sportszerű ) Itt elvekről van szó és annak hogy feltörnek egy játékot ugyan olyan szépsége lehet mintha megvennék azt ! Sokan nem fognak ezzel egyetérteni de ez az én véleményem és nem kötelező elfogadni és persze mindenki vegye meg a játékokat eredetiben ....... TERHELJÜK TÚL AZ UBI RENDSZERÉT A RENGETEG EREDETI JÁTÉKOSSAL xD
  • Kongy
    Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Steam bevonta az AC2-t de csak Angliában Európában még vígan tölthető... egyelőre...
  • bgabor
    Lehet, egyenlőre nem ez a helyzet. Ahol meg csak a hivatalos szerókon keresztül lehet multizni, ott persze hogy nem lehet warezzal multit tolni.
  • bgabor
    Azoknál a steames játékoknál, amikről írtam, be KELL jelentkezni a steambe, hogy egyáltalán a multiplayer menübe bemehess.
  • Skynet
    "Szóval gond nélkül lehet őket multiban tolni, függetlenül a warez származásuktól."

MÉG. Egyre több készítő fog ráállni a különböző védelmekre az online játékoknál,és onnantól szevasz warez multi..:)
    BFBC2 jól megmutatja túl nagy védelem online játéknál nem is kell...Elég egy account és elég hozzá hivatalos bérelhető szerver...Nincs lan,nincsenek server oldali fájlok,szevasz warezmulti.
  • MerlinW
    Mert azokon nincs védelem. Steam-es változattal is ugyanúgy lehet multizni hiszen, mint írtam semmi köze a Steam-nek magához a játékhoz.
  • moon21
    Ööö, miért is kapják be?
    Mert az ő országukban úgy döntött a Valve, hogy Steam-en nem értékesíti ezt a szoftvert?
  • bgabor
    És a Modern Warfare 2 meg steamos, mégis toltuk multiban.

Ellenpéldák vannak mindkét oldalon, én az általánosságokról beszéltem. Steames játékoknál szokott ez gondot okozni, a többiekkel semmilyen gond nem szokott lenni multi téren. LAN-ban szinte mindegyik megy törten is, Hamachival pedig bárki csinálhat virtuális LAN-t az interneten kerszetül.
    Szóval gond nélkül lehet őket multiban tolni, függetlenül a warez származásuktól.
  • bgabor
    NFS Shift, DOW2, Borderlands jut most kapásból eszembe, ami kevesebb mint fél éves és warezzal toltuk multiban.
  • MerlinW
    Legyen igazad...

• Skynet
    BFBC2 nem "steamos",és lám a multi warezzal mégis kakukk...:)
  • bgabor
    Ja hogy a warez játékok multija. Hát ezt cáfolni tudom, évek óta nem vettem eredeti játékot, és öcsémmel rendszeresen toljuk az új cuccokat multiban. Az a tapasztalatom hogy a nem-steames játékok zöme működik multiban, warez verzióban is. Csak a steamosokkal szokott gáz lenni.