Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
én próbáltam egyszer berántani a vízbe de érdekes módon észrevettek a katonák, Õt meg meg nem. Vagy féleképpen kivégzi azt a fazont,

Nothing is True, Everything is Permitted

Solid Snake
Faxányos <#eljen>
de xp dx9, vista dx10.1 és win7 dx11 visszafele telepíthetõ a dx, tehát egy xpn max dx9 kaphatsz, a win7 meg tudja használni a dx9-t és ha találsz olyat hogy xpn dx 10 vagy 11 az hülyeség és nem fog mûkõdni.

Intel Core i3 530,1*4 GB DDR3, AMD Radeon HD 5670

minek mikor a játék csak dx9-t támogat. amúgy meg beírod googleba hogy dxwebsetup majd megkeresed a microsoftos linket és leszeded.

Hello!

Tudnátok egy legális linket, ahonnan directX 11-et tölthetnék?
Elõre is kösz!
Nekem is holnap gyün<#beka3><#vigyor3>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

balee4
Állat, már alig várom hogy én is tolhassam... 😊 Holnap jön, nyami. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kandurex
Ebbõl elnéznék egy jó kis darkos sorozatot!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Meglátogatsz minden tomb-ot. A-betûvel jelöli a térkép õket.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

snake200
Dark Altair😊 de jól néz ki

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

triplet
Ezt hogy lehet megszerezni?

JethroHUN
Zsír 😊 Black Adition, de akkor is fehér az origi

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

tommygear
<#eljen><#eljen><#eljen>
Kongy
Na, Altair's Armor (max graf):

Tudtátok, hogy lehet repülni kötetlenül is?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Legend Killer
dehogynem.

neked megsúgták, nem emlékszel? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

egy dolog az tény hogy ez a drm bírta/bírja a legtovább, és még szerintem március végén sem lesz crack, és ez azért van mert bizonyos fájlokat ami a további részekhez vezet ami miatt elfehéredik a kép az ubisoft szerverérõl tölti a rendszer és ehhez a hackerek nem tudnak hozzá férni és emiatt támadták/támadják a szervert.

white0517
honnan szedted ezt az infot ez hülyeség felfogják törni elöbb vagy utobb de felfogják már annyi ilyen hülye híreket olvastam a razor team nevében pl,h estére lesz crack meg ilyenek ezt sem azok írták én már nem hiszek az ilyen mende mondákban <#mf1>

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Narxis
Ez kamu, soha nem írták le, hogy épp mit csinálnak és ez egy olyan oldalról van ahova bárki bármi postolhat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez ma már volt, nem egyszer... szerintem kamu, mivel nem híresztelik a csapatok hogy épp hogy állnak!
honnan van ez az info?
tommygear
fail
egy rossz hír a warezoloknak:
Razor stopped working on the AC2 crack.
Skidrow is working on it (in scene is avalable this crack, however still has to get the st-H4 hash check to ubi server reroute correct, this means that encryption is not fully working later on)
Reloaded is is creating an entire RIP database for AC2, but they said it will take time(possibly a month).

These are the latest news on the scene crack of AC2. It is possible that Skidrow will overcome the st-H4 problem in a day or two (as they said yesterday) so it can be that it can be here today or tomorrow. Reloaded will make a fully working cracked version but it will take more since it is a FULL rip.

Sajna én majd csak jövõ héten kezdhetem el mert tönkrement a vga a laptopban és az újra még várnom kell.

triplet
Hallod ember. Mondanom kell valamit. Te valahol az Isteni és a csodálatos között vagy😄
Kösz a feliratot😊

tommygear
kandurex majd cseréld már ki légyszi a banner linkjét erre
http://noob.hu/2010/03/09/creed.jpg
nálam 1x bejön 1x nem :S
robotnyk
na, a változatosság kedvéért most a játékon belül, a profilválasztásnál fekszik meg a játék. estabilishing network connection...

szerk: na jó, nem, alig kellett neki 5 perc és továbblépett :p

mellesleg 16 óra felé közelítek, synchronizationre 49%ot ír.
Rage47
Ha valakit még érdekelne a játék elõtörténete, anno feliratoztam a videókat, felraktam youtubera:
http://www.youtube.com/watch?v=jjrlI83eWJM
http://www.youtube.com/watch?v=KA5UeCUX3pA
http://www.youtube.com/watch?v=KSmPYPirHSk
http://www.youtube.com/watch?v=ZGSTlvq-vh4
http://www.youtube.com/watch?v=tQSoVWMuIQQ
Kongy
*Barbarigo, na. 😄

Kongy
Marco Barbaggiot amúgy én is igy nyirtam ki, mint õ elõször, csak már épp kezdett menekülni

Kongy
Azta k.rva. <#wow1> Ez pro. 😛

CroftManor

Atkamon
Van amúgy az Options-ben Stats, ami méri, hogy mennyit játszottál.

Kongy
Nekem is ilyen néhány árnyék. Annyira nem zavaró szerintem, de a hiba nem a mi VGA-nkban van sztem. 😄

Featherek bónuszt adnak, ha mind a 100 megvan, és növelik a villád értékét. Majd késõbb meglátod.

DarkJedi
Hi!
Nektek is ilyen néhány árnyék? Eredeti game, minden maxon, GTX280, legújabb driver.

Arnyek

Amúgy nagyon jó a játék, nagyon hangulatos, bár még most kezdtem.
Ja másik: Feather gyûjtése mire jó? Csak simán gyûjtheted és kész? Ezekhez is vehetsz térképet az Arts Marketnél?

snake200
az szerintem teljesen ok, végre már egy ami nem szimpla 2h játékból áll mostanában csak olyanokhoz volt szerencsém.

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Kongy
@CroftManor

Lehet, hogy Al Mualim legyõzése után kapta, vagy tudom is én. 😄

@snake200

Hát, kicsit ütemesen haladva, nem tökölõdve nekem olyan 13-14 óra színtiszta játékidõm volt. 😊 Beleértve a plusz 2 Sequence-t. (DLC-t). Plusz ott vannak még a tombok, eventek, meg még a view pointok, amiket nem számoltam bele.

De milyen szar már, hogy Sequence-t nem lehet visszatölteni?? Remélem egy patchben javítják majd...

CroftManor
egyébként az egy kicsit érdekes h az a fekete ruha ugyebár Altair páncélja.,. de az egyben benne se volt ez a ruha xD

Kandurex: Abszolut igazad van! Nem mindegy hogy mindenki számára elérhetõ vagy sem. H.Sz-em lényege, hogy egy védelem sem tökéletes. Ameddig nincs feltörve az UBI nyer-ne, ha mûködnének normálisan a szerverek és azt hallaná a leendõ vevõ (pl. én), hogy minden a legnagyobb rendben a rendszer gördülékenyen mûködik. Sajnos azonban hiába kiváló a játék, de a szerverleállások elbizonytalanítják a játékot még nem megvásárlókat, illetve kivárásra késztetik õket. Ezzel a sajnálatos eseménnyel a cracker csapatok idõt nyernek a törés elkészítésére és a DRM-el nyert idõ (mert UBI bevallása szerint is gyakorlatilag errõl van szó: " amennyiben nem mûködik a rendszer levesszük patch-el a DRM-et") elvész! Az UBI addig akarta bezsebelni a bevétel nagy részét, amíg még talpon van a DRM és esetleg a warezolók egy része is megunja a várakozást és megveszi a játékot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pluskast
Valaki nem tudja megmondani véletlenûl, hogy az elsõ puzzle-nál ahol számokat kell beírni (ilyen kenedy meg Lee Harry Oswald képek vannak) hogy mennyi az összeg amit be kell írni? Az istennek nem jövök rá.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

snake200
LOL de hülye vagyok, hát kurva sok, így hogy be se enged!!! XD

snake200
Értem sac/kb menyi játék idõ szerinted a game?

Kongy
Hát igazából most ugye végeztem a sztorival és belevágtam. 😊 ÉS még élveztem is a tombokat. 😄 Kicsit visszahozták azt a régi PoP WW feelinget. 😊 Remélem a Forgotten Sands is ilyen feelinges lesz. 😊

triplet
HEHE
Asszem holnap én is nekiállok gyûjtögetni😊 De most a darksiders demot szedem😊

snake200
tegnap még leszartad? enyire jó?

Kongy
A játék nem akarja, hogy megmutassam nektek Altair páncélját, ezért türelem. 😄

Kandurex
Nem az a kérdés, h feltörik, minden feltörnek, csak tudod egész más dolog, EGY gépre feltörni valamit, vagy, hogy bármilyen független gépen futtathatóvá váljon az állomány. Óriási különbség, függetlenül attól, hogy gyk. fel van törve.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cracky86
jól beszél. Mindíg azt hibáztatják, aki nem tehet a dolgokról(közben meg magukat reklámozzák, és sajnáltatják, hogy szegény ubi-t ostromolják)

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

triplet: szerintem meg elõbb utóbb ezt is feltörik. Tökéletes védelem nincs semmiben.... Meg úgy általában tökéletes dolgok nem léteznek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Miért gondoljátok, hogy a crackerek csinálják a támadásokat?
Ha nem mûködik a szerver õk se tudnak dolgozni rajta nem?
Nem lehet, hogy az Ubinak annyira bevált a DRM, hogy nem számítottak ennyi felhasználóra és egyszerûen nem bírja a rendszerük?

Mert ezen utóbbi esetben jó kifogás a crackerekre fogni mindent szerintem!

Kongy
No, megszereztem Altair páncélját. 😊 Faján néz ki. Jönnek a képek, ha a játék és a Ubi szerók is úgy akarják. <#hehe>

triplet
De csak addig amíg a crackerek meg nem szerzik amit akarnak(már ha sikerül nekik, de szvsz sose.)