Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
még jó h az xboxos verzióban nem volt ilyen marhaság, azzal akkor játszok amikor és amennyit akarok.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Claudiánál a villában

Kongy
Options->Stats

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
pár képet csináltam már énis, full graf

triplet
Igen lehet szabadon mászkálni és begyûjteni amik elmaradtak😊 Én is most azt csinálom😊 Amúgy hol lehet megnézni hogy hány százalékot csináltam meg a játékból?

ha már végigvittük, lehet majd benne szabadon mászkálni meg repdesni?
Am én örülök h nincs warez, így lesz bevétele az ubinak, és a pénzbõl megcsinálják az ACIII-t!!

every damn day

Kongy
Azt tudnám mi a frásznak kell ehhez a játékoz DX11. <#rolleyes><#idiota> DX9-et használ, csak mondom.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát, a PC-s verzióban alapból van egy hely Forlíban, ahol megtalálható egy torony tetején és akármikor lehet vele közlekedni. 😊

tommygear
benne van az egyik küldetésbe + a dlc-kbe használhatóvá válik számtalanszor
MerlinW
triplet
Én is. A valóságban, de nem a játékban. Mondjuk talán az is levont most az élvezeti értékbõl hogy szarakodik a szemem, így nem láttam hova megyek. Kell egy új szemüveg nincs mese:S

triplet
Ezt a repülõ szerkezetet honnan szerezted?😮

elitehun
Mért? Én bírom velencét
triplet
Érdekel az engem hogy nem ölt civileket?XD
Most egy kicsit ráhagytam, átmentem velencébe, de annyira idegesítõ az a város hogy nagyon.

tommygear
Nincs jól mûködõ warez már.

talán ezt?<#wilting>
tommygear
pénzt odadobsz nekik -10florin és elmennek
enlightened
Jajj ne csináljátok már komolyan. Amikor a haverokkal lehetne sörözni me bulizni, inkább egy launch partyra mennél, ahol lányok elvétve találhatók, helyette viszont sok kocka vár meg egy game amit úgyis otthon tudsz játszani. Nem értem fullra miért olyan vonzó ez, itt lakom a promenádtól 20 percnyire, de eszembe nem jutott hogy véletlen is betévedjek csütörtök este, amikor sokkal jobb progik vannak.

tommygear
1000x el lett mondva, hogy ha leállnak a szerverek kiad az ubi egy offline patchet, hiába károgsz itt
Oda van irva,nem tudsz olvasni?

Kongy
No, új AC2 gameplayemben már Altair ruhában, kimaxolt Ezióval és sztorimóddal szórakozok. 😊

Gideon Wieth
Mit számol most egyébként a számláló ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
ez a leghatásosabb 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

elitehun
Azért a kézikönyvben is vannak érdekes dolgok. Arról a baromi páncélozott ellenrõl azt írja hogy fegyver nélkül esélytelen a legyõzésük de én mindig ököllel verem szét õket....persze a saját fegyverükkel<#eplus2>
robotnyk
akkor mindig rinyál a játék, hogy Ezio nem ölt civileket, szal ha elõttem van megnyomom a futást egy pillantra, és kiesik az a szar a kezükbõl, aztán elfutnak :p
triplet
fúú de idegesítenek engem is. Ahogy futnak utánnad énekelve mint egy pióca, hogy ugyan aggyámá pízt. Ilyenkor én oda szoktam menni, elõveszem a tört és....meghalt😄

elitehun
Már tudom is hogy mit írja az ubinak <#ravasz1>
robotnyk
kellene valami addon, amivel az utcai zenészeket agyon lehet verni a saját lantjukkal, vagy mivel :p
elitehun
Az alien vs predatorhoz nem kell dx 11. dx9-el is megy. És a just cause is megy dx10-el is vagy 10.1-el
Köszönöm szépen a segítséget, megfogadom!
triplet
Édes istenem ez tényleg egy kurva jó játék😄
Asszem kérek egy acII-es logót😄

Atkamon
Just Cause 2 DX 10-es játék, nem 11-es, és amúgy a windowsodat fejleszd... DX 10-hez minimum Vista kell, DX 11-hez pedig Windows 7... Win7 a legjobb, abban benne van 11-ig az összes DX.

Bocs, tudom, nem ez a topik, de talán tudnátok segíteni?
Igazi problémám:
Aliens vs Predator dx 11 kell hozzá, Just cause 2 demo dx 11 kell hozzá
Nem indulnak nálam, gépem: Amd 9550, Geforce 9800 GT, 4 Gb ram,
xp sercice pack 3

Mit kéne telepítsek, fejlesszek, ha szeretnék ezekkel játszani?
Leköteleznétek a segítségetekkel!
Atkamon
Videó az AC2 launch party-ról😊

áááh, olyan jó lett volna ott lenni T_T

Atkamon
Kicsit rontana a hírnevükön, ha nem adnák ki a patchet akkor, amikor leállnak a szerverek... De ezt már aznap kijelentették, amikor elõször beszéltek a DRM-rõl... Ha bármilyen okból a szervereket le kell állítani, kiadnak egy patchet, ami leszedi a DRM-et.

Én nem tartom jó dolognak azt hogy internetes kapcsolattal lehessen csak játszani. Ha valaki elveszti az állását a családban, vagy történik valami ami miatt ki kell kapcsoltatni a netet, akkor szopacs van. Egyik napról a másikra történhet valami váratlan dolog. Tudom azt mondjátok hogy hülye elgondolás, de sokaknak lesz ebben is része. Nem csípem az ilyen kötöttségeket. Nem is érezném sajátomnak a játékot ha megvenném.
elitehun
Ja valszeg majd leszedik róla a DRM-et 5 vagy valahány év múlva ha másra kellenének a szerverek. Az ubi amúgy sem szokott kibaszni a vásárlókkal
elitehun
Szervergondok csak azért voltak mert támadták a Ubi szervereit de úgy néz ki leálltak
Hm, ha hétvégén se lesznek szerver gondok, akkor hétfõn megrendelem.
Kandurex
Ne szarj be, nem volt és nem is lesz rá precedens.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dark Angel 666
ez csak üres igéret , simán megtehetik azt hogy nem adnak ki ilyesmit

Kandurex
Fárasztó elgondolás. Elõször is, az UBI egy patch formájában bármikor megszabadíthatja a DRM -tõl, másodszor, miért is ne mehetnének a szerverek, azért vannak 😊 Ne féltsd az UBI -t bõven van lóvé.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én is rátaláltam a szépségére. Ha 5 év múlva kedved támad játszani vele, nem tudsz mert meg sem lesz a szerver. Ez a játék addig fog élni amíg a szerver. Amit bármikor leállíthatnak mondván hogy már túl régi a játék. Jogilak ez amúgy engedélyezett hogy mégsem kapod meg teljesen azt amiért fizettél?
triplet
Rátaláltam a játék szépségére😊

Hihetetlen élményt tud adni ahogy mászol fel az égigérõ épületekbe, vagy ahogy keresed a tombokat😊

elitehun
Most jut eszembe. valaki kérdezte hogy lehet feloldani háttereket, a családi kriptát, témákat, altair régi ruháját meg még miegymást. A válasz hogy lépjetek be uplay.com-on azzal a felhasználónévvel és jelszóval amit a játéknál is használtok. Utánna fent a legelsõ menüpontra menjetek és válasszátok ki az Actions & Rewards menüpontot, és ott pipáljátok ki ami kell, de vigyázat mert ezek upontba (?) kerülnek amibõl csak nem tom menyi van. asszem az acsivmentekért adja.
snake200
nah erre voltam kiváncsi ez mikor kezdödik:http://www.petitiononline.com/ew15dl94/petition.html

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

elitehun
Minden fasza már vagy 2 napja<#eljen>
Mi a helyzet szerver téren? Jól mûködik már minden vagy még mindig támadás alatt vannak az UBI szerverek?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt hallottam, hogy már dolgoznak is a harmadik részen, és decemberre elkészül. Ez igaz?
A másik, lehet a 2ben csak úgy repkedni, úgy h nincs küldetés?

every damn day

CroftManor
de ez Lol o.O
meg ez (spoiler veszély)

CroftManor
...vagy 10 féleképpen kivégzi