7877
-
#4514 Nem minden apró szir-szarra (bár az Assassin's Creed-ből minden szir-szarra emlékszek:D) de azért a fő játékelemeket meg szoktam jegyezni:D -
gabcsi13 #4513 lehet pénzt szerezni munkával? (bunyó nélkül, max menekülés) -
#4512 hát fogtam és végigszaadtam.
miért te minden kis apró szir szarra emlékszel minden játékból? -
#4511 És közben imádkozik? -
#4510 csá valahol van már crack? :D -
#4509 Kell rá patch az már igaz. -
#4508 Ja és csukott szemmel. :D Kb így: -
#4507 -
#4506 Ösztönökkkel -
#4505 istenem te hogy játszottad végig ezt a játékot? -
#4504 nekem olyan volt h menekültem az őrök elől, egy kanyar után leültem egy padra, utánam eredtek, ott nézelődtek jobbra balra a pad előtt, aztán hirtelen rám támadtak, és a két emberke aki mellettem ült felállt és elrohant. (de lehet h ez az egyben történt) -
#4503 Nekem meg pont fordítva bugzott, hogy olyankor is megláttak mikor nem lett volna szabad, meg csak úgy nekem rontottak mikor sétáltam az utcán békésen (nem voltam "notorius"). -
#4502 Az amikor, tömegben elrejtőzöl, vagyis 3-4 együtt mozgó npc közé beállsz, befehéredik a talaj, az őrök számára láthatatlan leszel, vagy ha leülsz egy padra :D -
#4501 az mi a blend. -
#4500 Nem az AI a szar, a játék buggzik. :D Pontosabban a blend. Én is kipróbáltam, túl könnyűvé teszi a játékot. :) -
#4499 mi is ebben a videóban a poén?
az hogy szar az AI? -
#4498 Ejjha. Kb. 10 napja jártam erre akkor éppen a warez topicba írtad, hogy téged már nem is érdekel ez a játék, mert nincs normális crack.
Akkor mi a lópéniszt csinálsz itt még mindig???
Azon kívül persze, hogy hülyének tetteted magad. -
#4497 azé ez megintcsak nem gyenge -
#4496 meg most jön minnyá a 2 gta kiegészítő -
#4495 már megcsináltad őket ha végigvitted :D -
#4494 nem fizetem a liveot. van silver meg van gold előfizetés, csak a goldért kell fizetni, vagy ha leakarsz szedni egy dlct. videókért és demókért nem kell fizetni ugyanúgy mint pcn. -
Newfronter #4493 Szerintem is nagyon király a játék, van ebben minden ami egy TPS-be kell. Meg a zenék is nagyon tetszenek amik benne vannak, de én még nem akasztottam ki, most értem csak Velencébe.
Majd lesz AC3, de előtte ott lesz június környékén az új PoP, reméljük az is szuper játék lesz! -
#4492 Huh nah végigtoltam XD
Kurva jóó volt tényleg jobb volt mint az 1
Remélem lesz 3 hamar
Am a vége után mit lehet csinálni?
A 2 DLC hol van a gémben? -
#4491 Tudom, csak hát nehéz megállni hogy ne pofázzak be valakinek aki felidegesít:D -
#4490 Te meg ne húzd fel magad, mert pont az a célja:) -
#4489 best of szánalom -
#4488 Rodman sztem SG's best be fog kerülni hamarosan. Mindjárt megelőzi Tirexit :D -
#4487 Fúúú ember geci idegesítő kezdesz lenni. Nem érted hogy nem tudnak adni még ha akarnak is? Mert hiába írod be oda ahova kell, nem fog jó lenni, mert egy serialt csak egyszer lehet felhasználni. ajándékba meg senki nem fogja megvenni neked. Kérd születésnapodra, vagy menjél el locsolkodni húsvétkor aztán meglesz az a 8k. nem olyan sok az. -
#4486 vedd meg -
Rodman6 #4485 Felhasználói név is kellene, meg a jelszó amit megadtál hiszen azt írja ki hogy ez már használatban van! -
Rodman6 #4484 Azért elég otromba dolog, hogy ti itt csámcsogtok a játékon hogy így meg úgy, más meg játszani sem tud vele mert kifehéredik a kép. Ne kamu serialt írjatok hanem ami műxik is. Hol van itt a felebaráti szeretet? -
#4483 És fizeted a livot :P -
-
#4481 LINK - biztos ami biztos :D -
#4480 No, végigjátszottam másodjára is, és ugyanúgy élveztem. :) Nagyon jó game, tuti lesz 3adik végigjátszás is, majd nyáron esetleg. :)
Készítettem egy Vatikános/Rodrigo Borgiás videót.
-
#4479 én még ha akarnék se tudnék adni, mert az xboxos verzióban nincs kód :) csak betolod a gépbe és játszol. -
#4478 csináltam egy kis gameplayt, story spoiler nincs benne
-
#4477 Rodman, gyere szereztem neked keyt. Nem kell megköszönnöd.
Látod nem magam miatt kértem, én csak segítek ahol tudok -
#4476 Tess: ACW-FT7D-CLLT-FF3R-9LJM :) -
#4475 Akkor mi tart vissza tőle h beírd?