Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Am én örülök h nincs warez, így lesz bevétele az ubinak, és a pénzbõl megcsinálják az ACIII-t!!
every damn day
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[merlinw.org]
Most egy kicsit ráhagytam, átmentem velencébe, de annyira idegesítõ az a város hogy nagyon.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Igazi problémám:
Aliens vs Predator dx 11 kell hozzá, Just cause 2 demo dx 11 kell hozzá
Nem indulnak nálam, gépem: Amd 9550, Geforce 9800 GT, 4 Gb ram,
xp sercice pack 3
Mit kéne telepítsek, fejlesszek, ha szeretnék ezekkel játszani?
Leköteleznétek a segítségetekkel!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hihetetlen élményt tud adni ahogy mászol fel az égigérõ épületekbe, vagy ahogy keresed a tombokat😊
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A másik, lehet a 2ben csak úgy repkedni, úgy h nincs küldetés?
every damn day