Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Nekem nem is akad stabil 35 -40 FPS ,menteni is ment...
A Win 7-re kitérve,ha valakinek erõsebb gépe van megéri átváltani Xp-rõl és nem csak a játékok miatt.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
akinek van olyan gépe amin fut jól a just cause 2 annak nem xp-t kell már használni
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
every damn day
every damn day
Am az a san marco's secret nehéz volt nagyon.
Holnap küldök képet, mert másik felhasználóban is fut a game egyszerre a 2t nem engedi
every damn day
every damn day
szóval ja, zavaró mikor fixre vált a kamera, a 2008as PoP ebben a tekintetben jobb volt, viszont itt a puzzle része jobb.
Mondjuk kicsit frusztráló néha a kamera kezelés, de még mindig jobb mint a POP-ban😄
volt amikor nem is haladtam a fõszállal... el lehet hülyülni a városba csinálni a mellékküldiket stb
Simon007, elárulom de maradjon kettõnk között: A Windows XP nem tudja mi az hogy 4GB RAM. Világos voltam? Hajítsd ki. Rakj fel valami 64 bites rendszert.
De ezt már mondtam egyszer neked
Aliens vs Predator, Just cause 2 demo
Nem indulnak nálam, gépem: Amd 9550, Geforce 9800 GT, 4 Gb ram,
xp sercice pack 3
Mit kéne telepítsek, fejlesszek?
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
OHHY YEAH.
Eljött egy újabb este és vele együtt a kötelezõ esti Ubis szarakodás. Miért is vártam mást, hiszen ez már kötelezõvé vált.
Most mi van? A crackerek mindig este támadnak?? Vagy miért kell minden este ezzel szembesülnöm?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ui.: Miért kell nekem ezt a fórumot olvasni ahol olyan sokan annyi jót írtok a játékról és annyira élvezitek... Csak még rosszabb a várakozás a lóvéra.... :-D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.