Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem még az sem volt.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

tommygear
jah ezt az egér dolgot remélem nagyon gyorsan javítják
Atkamon
Nem igazán volt bajunk, nekem sem az FPS-el van bajom, hanem azzal, hogy az egér akadozik, és ettõl olyan, mintha szaggatna. Menteni meg persze hogy ment, ha eredeti...

Én nemtom ,hogy nektek mi bajotok van a játékkal.
Nekem nem is akad stabil 35 -40 FPS ,menteni is ment...
A Win 7-re kitérve,ha valakinek erõsebb gépe van megéri átváltani Xp-rõl és nem csak a játékok miatt.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Atkamon
Mondom ezen könyörögnek már az emberek mindenhol november óta a hivatalos fórumon is, meg ahol tudnak... és eddig semmi nem történt...

Kongy
Halljátok, hol lehet szólni a Ubinak, meg javaslatokat tenni, ott ahol el is olvassák? Nem a fórumon. Vagy valami petíció kéne egy patchre, hogy legyen Sequence visszatöltés, mert ez igy szar. 😞(

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

triplet
Megcsináltam az egyik velencei tombot fuck yeah😄

tommygear
itt az ideje váltani mindenkinek 8 év az 8 év
akinek van olyan gépe amin fut jól a just cause 2 annak nem xp-t kell már használni
MerlinW
Bullshit. 8 évig jó volt az XP most hirtelen nem? Áhá.

[merlinw.org]

Kongy
Velencében, Firenzében 2 tomb van asszem, Forlí-ban 1, és Toszkánában is 1.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nekem fent van mindkettõ, a 32 és 64 bites is, mert van egykét hardverem amihez csak 32bites driver létezik.
robotnyk
fast walkkal bele kell sétálni csak az emberekbe.
A láb gombja kell, asszem az a zöld, és lenyomva tartod séta közben, magától elveszi minden nekiütközöttõl

every damn day

triplet
Lopni amúgy hogy lehet? Oda megyek a háta mögé és megnyomom azt ami mozgatja a karját(boxon 😎. Vagy hogy?

Jah, meg a kard is megvan 42ezer vol

every damn day

Szerintem velencében 2 van
Am az a san marco's secret nehéz volt nagyon.
Holnap küldök képet, mert másik felhasználóban is fut a game egyszerre a 2t nem engedi

every damn day

triplet
KépetXD

Nekem is nem sokára meglesz. Ugye minden városban 1 tomb van igaz?

Megvan Alt páncélja nagyon jó😊😊

every damn day

triplet
Nekem volt 64 bites Win7-em, hát... alig futott rajta valami. Például a gitár programom amirõl tanulni szoktam, én meg anélkül nem vagyok meg, szóval kb azonnal 32 bitre visszacseréltem. Ott meg csak a win7-el voltak gondok, mert szimplán kevés volt a gépem hozzá.

robotnyk
kiütöttél :p
szóval ja, zavaró mikor fixre vált a kamera, a 2008as PoP ebben a tekintetben jobb volt, viszont itt a puzzle része jobb.
triplet
Velencei Assasin tomb rémlik valakinek? Amikor ki jön 4 kis tömb amire rá kell állni aztán ugrágalgatni kell? Na, az nagyon idegesítõ rész. Az utolsó pillanatban járt le az idõ amikor lendülni akartam a kötélért😄 Ez a jó ebben a játékban, hogy ki kell tapasztalni, aztán 2. 3. próbálkozásra már megy is😊

Mondjuk kicsit frusztráló néha a kamera kezelés, de még mindig jobb mint a POP-ban😄

tommygear
én 12 órát nyomtam hétfõ óta és csak 30%nál járok
volt amikor nem is haladtam a fõszállal... el lehet hülyülni a városba csinálni a mellékküldiket stb
Hajítsátok már ki azt a Windows XP-t. Mindenre való csak játékra nem, ugyanúgy mint a Vista. Windows 7 maximálisan játékra való. Nekem nemrég még fent volt az XP is Win7 mellett, de mikor XP-vel indítottam a játékokat, olyan rusnya fakó volt a színe a Win7-hez képest hogy kimondhatatlan. Köszönhetõ a DX9-nek.

Simon007, elárulom de maradjon kettõnk között: A Windows XP nem tudja mi az hogy 4GB RAM. Világos voltam? Hajítsd ki. Rakj fel valami 64 bites rendszert.
Solid Snake
Hamar végig vitted <#wave>
elitehun
A Just cause 2 nem támogatja se a dx9-et se az XP-t<#szomoru2>
De ezt már mondtam egyszer neked
Kongy
Hát én kimaxoltam a játékot, tehát már nem nagyon tolom. 😄 De, 2-kor még ment, és du. 5 körül megint kezdõdött az establishing netwoek connection-ös buziság... tehát már megszoktam, és nem említem... Kapják be Uborkáék.

Solid Snake
A Just cause 2 demo nem megy xp-n <#nezze>
tommygear
ma semmi gond nem volt nekem
kopp kopp
Én szeretnék hinni neked, jó is lenne,ha igazad lenne, de akkor ezen a gépen miért nem megy egyik játék se?
Aliens vs Predator, Just cause 2 demo
Nem indulnak nálam, gépem: Amd 9550, Geforce 9800 GT, 4 Gb ram,
xp sercice pack 3

Mit kéne telepítsek, fejlesszek?
Kétlem. Akkor már nyomtak volna +-ba 1-2 szerót. 😄
snake200
vagy szimplán mindenki ebben az idõtájban játszana és egyszerüen nem birja az Obi szoft szervere?

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

enlightened
ESTABLISHING NETWORK CONNECTION!!!!!!!!!!
OHHY YEAH.
Eljött egy újabb este és vele együtt a kötelezõ esti Ubis szarakodás. Miért is vártam mást, hiszen ez már kötelezõvé vált.

Most mi van? A crackerek mindig este támadnak?? Vagy miért kell minden este ezzel szembesülnöm?

triplet
Mindenki, kivéve én nem mert mamám itt nézi a Mr és Mrs.-t

Atkamon
Na mi van, mindenki játszik?😄 Akkor megjavították a szervereket asszem😄

Atkamon
Na, ma nincsenek szerver bajok? Eddig mindig ilyenkortájt szoktak a bajok lenni.

Krisztiam
köszi, akkor mehetek a boltba dvd írót venni xD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

tommygear
azt megcsináltam énis
tegnap megkaptam pontokért 😛
Kongy
Ja, hát elég sok esetben emiatt szartam el az ugrásokat. :S

elitehun
a az engem is idegesített. fõleg az idõre menõ részeknél. Megcsináltam a családi kriptát és majd dobok fel képeket.
Hát ha tényleg nem lesz egy ideig szervergond az alatt a pár hét alatt, ameddig megérkezik a pénz, amit várok, akkor lehet megveszem.

Ui.: Miért kell nekem ezt a fórumot olvasni ahol olyan sokan annyi jót írtok a játékról és annyira élvezitek... Csak még rosszabb a várakozás a lóvéra.... :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tommygear
azt tudnám hogy a tomboknál amikor ugrálok miért vált át ilyen istentelenül szar kameranézetre a játék? nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
Atkamon
Ugyanolyan egyszerû azt konzolon is, azon is jött már ki nem egy patch a játékhoz...

Kongy
Jó, de PC-n egyszerûbb lenne, mondjuk egy 1.02-es patchben... Mivel már a játék megjelenése 1.01-es volt, nyugodtan megcsinálhatnák...

elitehun
Itt is annyit és amennyit akarsz. az a kis idõ amíg nem lehetett (megjegyzem este 9 körül kezdõdött) meg nem az ubi hibája volt
Atkamon
A konzolosok is ezt könyörgik már mióta kijött a játék... eddig nem adtak ki patchet, nem tudom, hogy valaha ki fognak-e...

Kongy
Igen, dual-layeres...

Csak légy türelmes.
MerlinW
Minden bizonnyal.

[merlinw.org]

Kongy
Valami patchet nem terveznek arra, hogy újra be lehessen tölteni a Sequence-eket? Mert ez így enyhén gáz... Egyes missziókat szívesen újrajátszanék, és az 1-ben is vissza lehetett tölteni... ráadásul itt még Memory-kra vannak bontva a sequencek, tehát elvileg minden egyes missziót vissza lehetne tölteni... de nem lehet..

Krisztiam
sziasztok az eredeti ac 2 dual layer-es lemezen van??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus