7877
-
#4554 6alap
3dlc
1uplay -
syberia2 #4553 hello
valaki tudja linkelni, azt hiszem a legutolsóSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!glyph helyét? Mind megvan, csak az nem, és nem találom...amikor a csontvázat kell kirakni -
#4552 Meik ez a "Forlis" ruha? -
#4551 "kipörgeti" -
#4550 na ezekbe a videókba mutatják hol vannak. More from nál ott a többbi.
Köszönöm azért a segítségeket. videó -
#4549 ... meg az xboxosoknak -
#4548 templar lairt jó lenne ha elérhetővé tennék majd... nem csak a black-eseknek -
#4547 ja igaz -
#4546 jah, ha a templair Lair-t is beleszámítjuk, amiből 3 van, meg a Family Cryptet is,a kkor 10 -
#4545 10? -
#4544 10 ien titkos hely, mindegyik végén van 4 ládikó.
Van és ezekből van 1-2 aminél még elszórva találhatsz útközben, de azokat mutatja tudtommal a térkép és kb 3-4 ládáról van szó összvisz.
de nem nagy dolog, csak kevéske lové van benne, a kinti kincsekhez nincs köze, ha arra gondolsz. -
#4543 Vki nem tudna segíteni. Vannak ezek a tomb-ok ahol belehet gyűjteni a 6 talizmánt. Viszont vannak a Tomb-okba ládák elrejtve hébe - hoba. Azokhoz kéne nekem egy leírás vagy videó de youtube-on nem találok sehol. Régebben még találtam a neten videót is (asszem) a rejtett helyekről, meg hogy melyik Tomb-ba hány láda van.
-
#4542 hát mondjuk úgy hogy inkább figyelek a történetre, mint holmi félpro tutorialokra...:D -
#4541 mert tipikusan az vagy aki csak végigszalad a játékokon oszt cső :D -
#4540 ezekszerint nekem mégis sikerült valahogy mert frankón nem emlékszem ienre....:) -
#4539 én is a Forlis dlc-s ruhára szavazok :) -
#4538 de az. a blending tutorial nem kihagyható, bármilyen pr0nak is tartod magad. -
#4537 Itt a játékba be van építve a tutorial, mert kötelező küldetések között van. És a blending nagyon fontos, mert minden gyilkosság után így menekülhetsz el... Az első gyilkosság pl direkt a blend-re épít. (Amikor Uberto Albertit öljük meg.) -
#4536 Ja, én is jobban szeretem a hagyományos Ezio ruházatot. :) -
#4535 a tutorial az nem az mikor a játék tanít, hogy mit hogy csinálj? -
#4534 akkor mégse érted másodjára se, mind1 -
#4533 előszörre is megértettem, és még mindig ez a válaszom. :) -
#4532 "még jó, hogy a blending tutorial a végigjátszás szerves része." -
#4531 kinek kell tutorial? :D én nem kezdő vagyok. -
#4530 Altairnak is hasonló volt, de mondjuk nekem sem tetszik valamiért. Sokkal jobban tetszik a legutolsó armor set a Forli-ból származó fekete ruhafestékkel... Bár ha tehetném, legszívesebben levenném az armort, az alap ruha a legjobb. -
Jobboka #4529 nekem az atom nem jön be, szerintem tök buzis :D főleg a hátsó része báááz, mint egy szoknya -
Newfronter #4528 Áááá megvan Altair páncélja és kardja, brutálisan nézek ki. :D -
#4527 :D -
janika1972 #4526 Innen Veszprémböl hetente 2-szer megy oda autóbuszjárat -
#4525 Nekem még sajnos nem, de Assassin's Creed II óta hatalmas prioritást nyert a "Helyek, ahova el szeretnék jutni" listámon:D -
#4524 Nekem is volt szerencsem. -
janika1972 #4523 Én meg már jártam ott személyesen is! -
#4522 Nem egy Liberty City, de nem kicsi ez sem:) -
#4521 Még mindig el tudok csodálkozni azon, hogy milyen rohadt nagy Velence...
-
#4520 de ezt nem lehetett átugrani sem. -.- -
#4519 Tutorial? Ugyanmár.. az emberek 90%-a még a controls menüpontot sem nézi át:) -
#4518 még jó, hogy a blending tutorial a végigjátszás szerves része. -
#4517 ez a játék egyik fő eleme, mellesleg benne volt az 1be is -
#4516 jah de én, aztse tudom tegnap mi volt...:D
én nem szoktam megjegyezni, csak akkor addig figyelek amíg éppen játszok vele. -
#4515 milyen munkával?:D szted egy bérgyilkos mit dolgozik?:D