7877
-
#4594 hidden gun pl egy alap fegyó csak a menüben állítsd rá a nyilat vagy nemtudom, pc-n mivel kell.
a többi fegyó meg a kastélyodban alsó szinten baloldalt a szobában van. -
#4593 Hali! Spoilerkérdés :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végeztem a főszállal, most rohangálo kkörbe cucockért pl tollak meg ilyenek, de nincsenek meg a fegyvereim. Gondolom eldobáltam mikor 1on1be ment rodrigoval, de akkor azokat nem tom visszaszerezni? Hidden gunnal fun lenne rohangsázni :D -
#4592 figyeljétek meg az lesz a harmadik rész vége, hogy kiváló bérgyilkos lesz Desmondból és folytatja a családi vállakozást -
syberia2 #4591 az jó lesz
Én meg úgy tudtam hogy már teljes egészében desmonddal leszünk... -
#4590 Nem, ezt a Ubi adta ki... nem tudni, hogy mit akarnak vele mondani, csak annyit lehet tudni, ami a videóból kiderül... Valaki az Abstergo-ban járkál...
És igen, dolgoznak a következő részen, ami nem a harmadik rész lesz, hanem egy most "Assassin's Creed 2: Episodes" munkanéven készülő játék, amiben szintén Ezioval leszünk és Rómát járhatjuk be. -
syberia2 #4589 Ez a videó mi?
Valaki csak úgy megcsinálta?
Am a 3. részen tényleg dolgoznak már? -
#4588 Nah végig vittem, tényleg nagyon jóra sikerült.
A befejezés meg tényleg What.The.Fuck. ahogy desmond mondaná :D
Várom a kövi részt:) -
#4587 Kijött amúgy egy új videó GameTrailers-ön, elég érdekes... Nekem ez Subject 16-nek tűnik, kíváncsi vagyok, hogy ez mi lesz. -
#4586 Ez most, hogy jön ide? Mi köze a witcherhez? Ezzel az erővel bármi máshoz is hasonlíthatod amiből ennyit se adtak el. Warezolok állandoan támadják a DRM-et hogy mekkora ***, érdekes azok akik megvették és használják, ők nem, pedig tényleg tudják hogy mükődik. -
#4585 Kösz a valaszokat!Akkor letöltöm,ennyit meger! -
#4584 Nem sok közük van egymáshoz. -
#4583 Csa
mgvan ugyebár az AC 2 gyáriba
az Avatar-RELOADED verziója nem tud bezavarni ha felrakom ugye?
Sry ha fura kérdés -
#4582 Nem is említett Velencét:D És amúgy nincs konzolos topic.
De ja, konzolon a 12-es és a 13-as sequence az később jött ki DLC-ként, Live-ról lehet letölteni őket nem tom mennyiért... Az első DLC címe Battle of Forli, a másodiké Bonfire of the Vanities. A másodikkal együtt pedig ha akarod meg tudod venni a 3 bónusz templar lair-t, amik a Black Edition-ben vannak benne. -
#4581 Ez történetesen a pc-s topic és ebben a verzióban már benne van a 12-13 sequence, amit xboxon pénzért, xlive-ról, dlc-ként tölthetsz le... valszeg azért van köd, báár a dlcben nem kell velencébe menni... -
#4580 Vegig küzdöttem a jatekot.Elkepesztöen jo volt,felülmulta az elsö reszt mindenben(a kritikusokkal szemben nekem az is tetszett).Begyüjtöttem a tollak es szinte mindent megcsinaltam.Latom hianyzik a 12-13-as küldetes,es florence nagyon gyanus.A hidnal nem enged at a tuloldalra lezart memoria cimen(kek köd,de latom az epületeket,embereket).Hogy lehet oda bejutni.Ez csak xbox liverol letölthetö bövites lenne?Bocs,de jelenleg a nemeteknel vagyok,es nem talalom az ekezeteket ezen a hülye billentyüzeten... :)
Elöre is kösz a valaszokat! -
#4579 Hát jah. Vagy még kevesebb PC esetén -
Dobronski #4578 Ja, tényleg.
2009.07.02 :D -
#4577 Szarul van beállítva a gépeden az idő. -
#4576 Ja. Kíváncsi leszek, tudja-e hozni a The Witcher 1,5Milliós eladásait. Meg lennék lepve. -
#4575 A Palazzo Ducale... -
#4574 de hol van ez ahova be kell mászni vagy miez most? :D -
#4573 Nem tudom, én még nem próbáltam oda bemászni, újrajátszani meg nem lehet sajnos külön-külön a sequence-eket, csak a mellékküldetéseket. -
#4572 Nincs jól működő warez már
22 nap 15 óra 22 perc 51 másodperc óta
itt jó -
syberia2 #4571 nna?
vagy hol kell újrajátszani a seq.-t? -
Dobronski #4570 Én is ezt kérdem. :D -
#4569 wat? -
Dobronski #4568 -242 nap 15 óra 7 perc 17 másodperc óta
???
-
syberia2 #4567 hi
valaki tudja, hogy Velencében abba az épületbe, amiről mondták hogy csak a madár tud bejutni, oda a játék után már egyáltalán nem lehet bemenni? -
#4566 linket tudsz adni a listáról? -
tomvader60 #4565 Szerintem pont, hogy ő nevet sokat rajtatok, mert ilyesmiken így felhúzzátok magatokat ;). Végülis ez egy módja a híressé tételnek :D. -
#4564 Fele ennyi. -
#4563 Na elég szépen fogy az assassins creed 2 a pc eladási listákon, bele se merek gondolni, milyen sok AC2 fogyott volna, ha nem lenne rajta ez az idegesítő drm :) -
#4562 Bannolni kéne már ezt a szánalmas kis szarjankót/móka mikit... -
syberia2 #4561 -.-" -
Rodman6 #4560 Kajak? Csak kenu-n eveztem eddig -
#4559 fejezd már be kajak mert kiraklak innen -
Rodman6 #4558 Segítségre lenne szükségem az AC2-ben! Elakadtam azon a részen mikor Joker bezár egy helységbe és miután lejár az idő, elgázosodik ez a helység. Hogy lehet innen kijutni? -
#4557 Forliban lehet csak sajna. -
#4556 ott sajnos nem, pedig ott lenne az igazi :\ -
maci01 #4555 hali, ha végigvittem a játékot repülhetek még a flying machine-al velencében?