Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VEDD MEG. Ha nem megy, keress más hobbit, nem kötelezõ játszani.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha ez megvan kijön egy ablak és tölt(ki is van írva a sarokba hogy please wait)de lószar se történik.
tudja valaki ezt hogy kell megoldani??<#vigyor2>#vigyor2>
Nothing is True, Everything is Permitted
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
(a játék legelején vagyok)
Oda megyek a géphez amibe le kell feküdni, megnyomom az entert lefekszik aztán fehér lesz a képernyõ és nem csinál semmit,a esc-val elõjön a menü meg nincs is lefagyva.
Vártam 5 percet és utána sincs semmi.
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
every damn day
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy hol lehet olyan térképet venni ami megmutatja az adott város egész területét? Mert bevallom kezdem kicsit unni hogy a wiew pointokra kell felmásznom:S
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amúgy a game hatalmas, nagyon hangulatos, szal aki nem képes kiadni rá 8k-t és inkább sír a warez miatt az ássa el magát.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Megvettem a játékot, el is kezdtem... de amikor megkapom a rejtett kést ami a karra van erõsítve, és ki kellene választani lefagy a kép! 😞 a játék nem... ez miért van? tudja vki?
Úgy látom mintha csak 4db archievement lenne. :S
every damn day
[merlinw.org]
szerették egymást, folyamatosan újraindult a gép.
Ezt lehet orvosolni?
+ Windows 7 visszafele kompatibilis régebbi játékokkal?
/Pl. Amd 9550 4 magos procim miatt már nem tudok a korábbi Prince of Persia trilógiával játszani, mivel ' unknown processor' hibát jelez ! /
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mert ugye 3 vagy 4 ilyen fa tömb áll ki a vízbõl. Azokon átugrok, majd két gerendán is, és erre van egy rész ahol van egy fal a falon felül van egy ilyen csyk szerû valami, amin beosztások vannak és abból 3 világít. De a gerendára nem lehet ráugrani, mert túl magasan van. A falról hiába rugaszkodok el, csak leugrik a vízbe, a gerenda meg oldalt van, oldalra meg falról nem lehet ugrani:S
Megkapaszkodni szintén nem lehet. Ötlet?
Na, most vettem Uplay-en az Altair outfitemet (eredeti Altair), meg még vettem Auditore bónusz sírt is... amiben leírja az Auditore család történetét a játék, kis ügyességi feladványok után.