7877
  • DarkSector
    hidden gun pl egy alap fegyó csak a menüben állítsd rá a nyilat vagy nemtudom, pc-n mivel kell.
    a többi fegyó meg a kastélyodban alsó szinten baloldalt a szobában van.
  • watto
    Hali! Spoilerkérdés :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Végeztem a főszállal, most rohangálo kkörbe cucockért pl tollak meg ilyenek, de nincsenek meg a fegyvereim. Gondolom eldobáltam mikor 1on1be ment rodrigoval, de akkor azokat nem tom visszaszerezni? Hidden gunnal fun lenne rohangsázni :D
  • tommygear
    figyeljétek meg az lesz a harmadik rész vége, hogy kiváló bérgyilkos lesz Desmondból és folytatja a családi vállakozást
  • syberia2
    az jó lesz
    Én meg úgy tudtam hogy már teljes egészében desmonddal leszünk...
  • Atkamon
    Nem, ezt a Ubi adta ki... nem tudni, hogy mit akarnak vele mondani, csak annyit lehet tudni, ami a videóból kiderül... Valaki az Abstergo-ban járkál...

És igen, dolgoznak a következő részen, ami nem a harmadik rész lesz, hanem egy most "Assassin's Creed 2: Episodes" munkanéven készülő játék, amiben szintén Ezioval leszünk és Rómát járhatjuk be.
  • syberia2
    Ez a videó mi?
    Valaki csak úgy megcsinálta?
    Am a 3. részen tényleg dolgoznak már?
  • watto
    Nah végig vittem, tényleg nagyon jóra sikerült.
    A befejezés meg tényleg What.The.Fuck. ahogy desmond mondaná :D
    Várom a kövi részt:)
  • Atkamon
    Kijött amúgy egy új videó GameTrailers-ön, elég érdekes... Nekem ez Subject 16-nek tűnik, kíváncsi vagyok, hogy ez mi lesz.
  • enlightened
    Ez most, hogy jön ide? Mi köze a witcherhez? Ezzel az erővel bármi máshoz is hasonlíthatod amiből ennyit se adtak el. Warezolok állandoan támadják a DRM-et hogy mekkora ***, érdekes azok akik megvették és használják, ők nem, pedig tényleg tudják hogy mükődik.
  • Solidus
    Kösz a valaszokat!Akkor letöltöm,ennyit meger!
  • rage
    Nem sok közük van egymáshoz.
  • RETROB0Y
    Csa

mgvan ugyebár az AC 2 gyáriba

az Avatar-RELOADED verziója nem tud bezavarni ha felrakom ugye?

Sry ha fura kérdés
  • Atkamon
    Nem is említett Velencét:D És amúgy nincs konzolos topic.

De ja, konzolon a 12-es és a 13-as sequence az később jött ki DLC-ként, Live-ról lehet letölteni őket nem tom mennyiért... Az első DLC címe Battle of Forli, a másodiké Bonfire of the Vanities. A másodikkal együtt pedig ha akarod meg tudod venni a 3 bónusz templar lair-t, amik a Black Edition-ben vannak benne.
  • Kongy
    Ez történetesen a pc-s topic és ebben a verzióban már benne van a 12-13 sequence, amit xboxon pénzért, xlive-ról, dlc-ként tölthetsz le... valszeg azért van köd, báár a dlcben nem kell velencébe menni...
  • Solidus
    Vegig küzdöttem a jatekot.Elkepesztöen jo volt,felülmulta az elsö reszt mindenben(a kritikusokkal szemben nekem az is tetszett).Begyüjtöttem a tollak es szinte mindent megcsinaltam.Latom hianyzik a 12-13-as küldetes,es florence nagyon gyanus.A hidnal nem enged at a tuloldalra lezart memoria cimen(kek köd,de latom az epületeket,embereket).Hogy lehet oda bejutni.Ez csak xbox liverol letölthetö bövites lenne?Bocs,de jelenleg a nemeteknel vagyok,es nem talalom az ekezeteket ezen a hülye billentyüzeten... :)
    Elöre is kösz a valaszokat!
  • JethroHUN
    Hát jah. Vagy még kevesebb PC esetén
  • Dobronski
    Ja, tényleg.
    2009.07.02 :D
  • Kandurex
    Szarul van beállítva a gépeden az idő.
  • Dante73
    Ja. Kíváncsi leszek, tudja-e hozni a The Witcher 1,5Milliós eladásait. Meg lennék lepve.
  • Atkamon
    A Palazzo Ducale...
  • tommygear
    de hol van ez ahova be kell mászni vagy miez most? :D
  • Atkamon
    Nem tudom, én még nem próbáltam oda bemászni, újrajátszani meg nem lehet sajnos külön-külön a sequence-eket, csak a mellékküldetéseket.
  • tommygear
    Nincs jól működő warez már
    22 nap 15 óra 22 perc 51 másodperc óta

itt jó
  • syberia2
    nna?
    vagy hol kell újrajátszani a seq.-t?
  • Dobronski
    Én is ezt kérdem. :D
  • tommygear
    wat?
  • Dobronski
    -242 nap 15 óra 7 perc 17 másodperc óta
    ???
  • syberia2
    hi
    valaki tudja, hogy Velencében abba az épületbe, amiről mondták hogy csak a madár tud bejutni, oda a játék után már egyáltalán nem lehet bemenni?
  • tommygear
    linket tudsz adni a listáról?
  • tomvader60
    Szerintem pont, hogy ő nevet sokat rajtatok, mert ilyesmiken így felhúzzátok magatokat ;). Végülis ez egy módja a híressé tételnek :D.
  • Kandurex
    Fele ennyi.
  • zola2000
    Na elég szépen fogy az assassins creed 2 a pc eladási listákon, bele se merek gondolni, milyen sok AC2 fogyott volna, ha nem lenne rajta ez az idegesítő drm :)
  • Kongy
    Bannolni kéne már ezt a szánalmas kis szarjankót/móka mikit...
  • syberia2
    -.-"
  • Rodman6
    Kajak? Csak kenu-n eveztem eddig
  • tommygear
    fejezd már be kajak mert kiraklak innen
  • Rodman6
    Segítségre lenne szükségem az AC2-ben! Elakadtam azon a részen mikor Joker bezár egy helységbe és miután lejár az idő, elgázosodik ez a helység. Hogy lehet innen kijutni?
  • Atkamon
    Forliban lehet csak sajna.
  • tommygear
    ott sajnos nem, pedig ott lenne az igazi :\
  • maci01
    hali, ha végigvittem a játékot repülhetek még a flying machine-al velencében?