Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
kamu az
Kongy
Rohaggyál meg. 😛 Kéne nekem is. 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Lessetek be a warez topikba, infók és képek az új mûködõ crackrõl amit valószínûleg még a mai nap kiadnak!
tommygear
<#eljen><#eljen><#eljen>
Atkamon
Megjött vééégre ááááááhh!!!!😄

grebber
enlightened
Valami mini játékot bele tehettek volna, meg kocsmát vagy valamit😄 Akkoriban is ittak az emberek.

enlightened
hát jó a játék eléggé, de egy idõ után kb sequence 6 után már itt is uncsivá válik mint az egyben. A villát kb felépítettem komplette 2 sequence alatt, Utána már csak a gyûjtögetés marad, meg a menj ide, menj oda.

Shep
Ja, akkor így nekem nem jó. Alone 5-öt akartam volna rendelni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem tegnap este volt elõször "problémám". Kilépéskor jelezte a program, hogy nem sikerült a játékállásom online mentése, de semmi pánik, mert ennek ellenére az megvan és a következõ alkalommal mikor csatlakozom feltöltésre kerül. Perfekt!

Atkamon
Ingyen van, de Magyarországra nem szállítanak... Azért kapom emg csak ma, mert elõször külföldi ismerõsökhoz ment, és õk küldik nekem.

Shep
Ott mennyi a szállítási költség?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
zsír <#eljen><#eljen>
elitehun
felfedeztem egy bug-ot. Ha pl kalapács van nálad és elkapsz valakit akkor a kalapáccsal is el tudod vágni a torkát :S
Atkamon
Sok, mert Black Edition😛 Play.com-ról rendeltem.

tommygear
mennyi volt összesen?
Atkamon
Neem😛 Külföldrõl rendeltem, sajna csak most jön meg😄 De a holnap már tuti😄

Jim Morrison
csak nem GS? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Atkamon
Nekem is holnap lesz meg, majd teszek fel képet😊

Jim Morrison
Ma megjott, de csak holnap tudom atvenni. Mar nagyon varom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Atkamon
Ja, én is próbáltam a játékban, vicces ahogy a könnyû fa seprût nehéz kalapácsként használja xD

elitehun
Itt is egy videó a harcról 😄
elitehun
Nálam tudtommal nincs ilyen probléma
tommygear
lol
én kapával próbáltam tegnap 😄
tommygear
ha körbenézel az egérrel vagy mozgatod akadozik a game, ha a nyilakal csinálod ezt semmi baja
elitehun
am azt tudtátok hogy lehet seprûvel (!!!) is harcolni? Nagyon gizda <#idiota>
elitehun
Milyen egeres probléma?
Atkamon
Hát itt SG-n is nem egy ember panaszkodott már rá, szerintem ez elég sok (ha nem minden) játékosnál jelen van... Annyira nem lehet nehéz megjavítani, mert az elsõ részben semmi gond az egérrel...

tommygear
<#eljen>
reméljük több embernél is ilyen és hamar javítják
Atkamon
Írtam a fórumba az egeres problémával a feedback topicba, remélem észreveszik...

köszi😄 holnap menek is

elitehun
Nálam az esetek 95%-ban jó de mivel én belsõs vagyok ezért nálam nem számít<#zavart1>
Kongy
najó, esetek 60-70%-ában jó. 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
VEGYÉTEK MEG! Néha baxakszik a DRM, de az esetek 80%-ában jó. És megéri, mert egy remek játék. Személyes kedvencem. 😊 Imádom.

Atkamon
A hivatalos fórumon sem olvasni már annyi panaszt arra, hogy nem lehet belépni, gondolom folyamatosan dolgoznak az ügyön.

tommygear
csak párat kellett volna visszaolvasnod <#szomoru1>
elitehun
Már rég megoldódott csak azért nem lehetett belépni mert támadták az ubi szervereit (elvileg). de most már jó
elitehun
Csak a tollakért kapunk fegyót? a többiért (kincsek stb) semmit?
Srácok megoldódott a belépéses porblémamert szeretném megvenni holnap?!:

elitehun
Mint az AVP topikban csak itt fordítva mi? 😄
Van egy olyan érzésem hogy azt a számlálót is te raktad be 😉
ha megvetted a játékot akkor a kézikönyv hátoldalán találsz egy matricát és azt beírod és mûködik is.

ha nem vetted még meg akkor menj el és ne kérd másoktól.

Intel Core i3 530,1*4 GB DDR3, AMD Radeon HD 5670

tommygear
mit a cd keyünket?
jól vagy te?
Megoldottam most kell cd key. Ötlet vagy link holtom megszerezni?Vagy csak írjátok ide pls
Skynet
Köszi az infót,akkor jövõhéten veszem,és csatlakozom a klubhoz.
Hello.
Meg szeretném venni a játékot,de gondoltam kipróbálom h külföldrõl rendelem meg.Tudtok esetleg olyan oldalt,ahol érdemes vásárolni és nem 1 hónap míg kihozzák? köszi
tommygear
pár kép velencérõl

tommygear
3 napja semmi gond vele
Kandurex
Szerkesztõség dönt, szóval :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Skynet
Mûködik már a game rendesen? Mert elsõ körben lemondtam az elõrendelést amikor jöttek a hírek a csodavédelemrõl. Aztán amikor láttam mûködés közben és kiderült hogy nagy kamu a "kivág a menübe amint megszakad a net" dolog,és úgy döntöttem megveszem,de 1 napra rá behalt ubiserver....Szóval én azt várom mikor nem lesz nyûg,addig nem veszem meg feleslegesen.
Atkamon
Írtam amúgy email-t, hogy szeretnék házigazda lenni, de nem kaptam visszajelzést?:S Nem tudsz errõl? Volt valami gond esetleg?