Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
am mennyi volt pcre? én boxra 13é vettem tavaly

Nothing is True, Everything is Permitted

elitehun
Ezt mondta hogy még jópáran. Aki itt ír a játékról azok valszeg mind megvették 😊
Kongy
Nomeg én is és nem bántam meg! Sõõt....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
igen tudunk, vedd meg Te is. Én is megvettem meg még itt egy jó páran.

triplet
Ezt a kérdést már egyszer feltetted. Nem válaszolt senki. Most sem fog, mert nem tudják hogy mi a bajod!

Nekem már megvan odáig hogy belép a menübe de ott amikor rámek a story ra tölt egy óráig és semmi.
Tom hogy igyse,ugyse menne de ha belépne a gamebe akkor a mentést amit leszedtem berakhatnám és az alsõ pályán hülyülhetnék.Tud valaki segíteni?
tommygear
igaz
elitehun
Ez az egész játékról elmondható <#rolleyes>
tommygear
megint velence, nagyon szépen megcsinálták

Bocs, ez a warez topicba ment volna, ha jobban figyelek 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

triplet
Amikor Küldetést akarsz felvenni elfehéredik a kép és kész, nincs tovább.

Nekem már megvan odáig hogy belép a menübe de ott amikor rámek a story ra tölt egy óráig és semmi.
Tom hogy igyse,ugyse menne de ha belépne a gamebe akkor a mentést amit leszedtem berakhatnám és az alsõ pályán hülyülhetnék.Tud valaki segíteni?<#integet2><#worship>
hali
még csak most t*ltöttem le a játékot, mi a gondja, mit csinál amit nem kéne, miért kell krekkre várni?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

CroftManor
ennél van jobb is mert ha rá katt a képre akkor ott láthatod a pontos helyét a tollnak. részletesebb az az oldal.

Atkamon
Húú, emberek nagyon jó a játék xD Most meg pont nem érek rá játszani szinte egész hétvégé, nem tudom, hogy fogom kibírni xD

MerlinW
A legrosszabb játék ever😄

[merlinw.org]

Kongy
Ez mondjuk igaz. Ha el is akadsz akkor sem kell rögtön ide rohanni, keress videovégigjátszást. Én is ezt teszem ilyen esetben. és nem támadlak le PEACE VAN!<#wave><#puszis>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
tommygear
haggyukmár, minden játékkal ezt csináltad 😄 amin már egy kicsit is kellett gondolkozni egybõl feladtad és megkérdezted fórumon 😄
triplet
Tudod én ágyból játszom, mivel boxon tolom, és mivel szar a szemem így nem látom az ilyen apróbetûs kiírásokat. Nem kell azonnal letámadni THX!

Olyan térképet lehet-e kapni ami megmutatja a featherek helyét?

tommygear
nem ismered még mama2-t úgy látom 😊
tommygear
mindenki rádtámad
Kongy
Azért mert igénytelen köcsögök csinálták.

Kongy
De uristen... te h játszod ezt a játékot? Nem láttad még kiirva h "You're notorius, guards on high alert"?? OMG. Azt jelenti h az õrök amint meglátnak támadnak.

Jim Morrison
Na megjott. Valaki meg tudna mondani, hogy miert csak 1 dvd van benne, mikor ket dvd tartos a tok?

#3836: Nekem tizennyoc karikas 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

triplet
és a notorius mit jelent?😄

elitehun
De azt a köpeny akkor érdemes felvenni ha harcolni akarsz mert amint felveszed notorius leszel :S
elitehun
Az az Auditore palást akkor kapod meg ha mind a 100 tollat összeszedted és utána beszéltél az anyáddal
elitehun
''...nem sok újítás volt az 1-hez képest...''
Ugye csak viccelsz?! számoljuk csak meg. Új fegyverek, lefegyverzés, új mozdulatok, új ''kütyük'', új kinyírások, pénz, k*rvák, saját harcos csapat és még sorolhatnám
tommygear
toronymagasan veri az 1et sztem
Kongy
A kurva fényképezõgépbe a faszomat... lefényképeztem és nem menti el. Fos.

enlightened
Na végigtoltam a gamet. Nem volt valami hosszú, meg a felétõl elég uncsi volt:S. Utána már csak velencében lehet tevékenykedni és semmi különös nincs már. Újrajátszásnak nem sok értelme van. Nem tudom nekem az 1 jobban bejött, bár lehet csak azért mert akkor még új volt ez az egész. Ebben a 2-ben nem sok újítás volt az 1-hez képest és Ezio se volt olyan kemény mint Altair.

Krisztiam
bocsi xD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kongy
De kapjátok már be, h itt csorogtatjátok a nyálamat, minnyá lekapom az én AC2met is. 😛 xD

Krisztiam
megelõztél xD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kongy
Halljátok, mi a 3-adik Cape (palást) amit megszerezhetünk? Van a firenzei, velencei, és még 1?? Azt h szerzem meg?

Krisztiam
sziasztok! ma megjött az ac2! névnapi ajándék xD

robotnyk
inventoryban azt mutatja ami éppen nálad van, nem azt, hogy az összesbõl mennyi van meg :p
triplet
Mi a franc, meg van a páncél LOLXD
Akkor nem szoltam, ezek szerint bejártam minden tombot. De tegnap még azt írta nincs nálam több olyan kõ amit be kell a szobrokhoz rakni.

Kongy
Romában nincs tomb... nemtom milyen idióta állitotta h van. Már leirtam: van 2 db Velencében, 2 Firenzében, 1 Forlíban, és 1 Toszkánában.

robotnyk
novella nem maradhatott ki, mert a fõ mission is oda szól egy ponton.
triplet
Most olvasom egy külföldi oldalon hogy elvileg rómábna is van egy. De rómában csak egyszer voltam a játék vége felé, többet nem lehet visszamenni. Vagy igen?

triplet
Jó reggelt játszópajtikXD

itt le van írva melyik tomb merre található. Az #5-ös számjelû tomb merre van? Mert videó nincs róla, és szerintem nekem az maradt ki. Minden videóban szereplõ tomba voltam kivéve szerintem ott. Melyik városban van az 5.? Velence? Flori? Merre?

elitehun
Most õszintén számít ez valamit?
Kongy
Amúgy érdekes h a külföldi gamed 15-ös besorolást kapott, itthon meg 18-as. Jó, a PEGI az köcsög. 😛

tommygear
ne bízd el magad sztem 😊
hamarosan megállithatjátok a számlálót 😄
KaszaN
Deszép! 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

robotnyk
/drool
Kongy
Annyira nem hangzik rosszul, de ez a rebootolás, internet connection killing nem hangzik túl jól... Mindenesetre kíváncsian várom a cracket, a játék már kibírt 1 hetet mûködõ warez nélkül! Ez is valami! 😄