7877
-
#4674 na megkaptam én is királyság. -
hubispace #4673 Én most néztem meg az emailemet és én is kaptam új kódót úgyhogy szerintem lassan mindenki kap csak ki kell várni, mármint azok akik nem tudtak játszani a server gondok miatt -
#4672 Na akkor még van remény még megérkezhet a mail bármelyik percben. Remélem a bónusz contentet kapom és nem valamelyik gamet. A tomboknak jobban örülnék. -
#4671 na nekem megjött épp most :DDD -
#4670 Mondom akik azelőtt a hétvége elpőtt megvették amikor a gázos idoszak volt az érintett aki a gázos idoszak utéán vette az nyilván nem játszott a gázos idoszakban.
Csak hogy én megvettem a gázos idoszak elott és nem kaptam mailt!!!!!!!!!!! -
#4669 és hogy döntik el kik érintettek meg kik nem? lol... -
#4668 Tényleg nem az mert hivatalos forumon is fenn van. Azt irják csak azok kapnak akik érintettek. Én megjelenés napján megvettem és itt szivtam vele napokig mert nem ment, szóval hogy ne lennék érintett??????? Írtam nekik mailt de ugyse fognak válaszolni. Ez igazságtalan!!! -
#4667 nem kamu -
#4666 vagy nem egyszerre küldik mindnekinek -
#4665 rodman6 visszatért és most ezzel szórakoztat álnéven -
#4664 Ez szerintem valami kamu lehet:D -
#4663 Most tényleg csak pár embert jutalmaznak meg? A többiek meg menjenek a sunyiba amiért megvették? Ebből balhé lesz már látom:D -
#4662 énse kaptam eddig semmit, nemtom miez most -
#4661 Én miért nem kaptam ajándékot az UBItol? Nekem is eredeti és én is benn voltam a leállásoknál mi ez a kivételezés? -
#4660 türelmesnek kell lenni :) -
#4659 ja és milyen áron? 60 volt a konzol... -
#4658 jó örüljetek hogy fél évvel hamarabb jácchattátok -
#4657 hogy kapnád be bezzeg én meg vegyem meg pluszba liveon... a vicc az hogy a második dlcvel lehet csak megvenni, de én azt már külön megvettem. -
#4656 ijjj
nekem nem jött -
Newfronter #4655 Kép
-
himpike #4654 Én is kaptam valamit...
Following the recent temporary game server outages which may have caused disruption to some Assassin's Creed 2 players on PC only, we would like to reward your patience if you have experienced any problems by offerring you a full downloadable game from the list provided below, completely free of charge.
HERE'S HOW TO GET YOUR FREE GAME:
1- Make your choice by clicking on one of the icons below…
2- You will be automatically directed to a new web page where you can download your game
tom clanszi hóók... híróz ávör juróp... tom klenszíz endvór.. meg prince of persia... Szal akkor most kaptam egy ingyen játékot? Csak mert egyiket se ismerem lol.... Van itt valami promo kód is.. Asszem deluxot vettem vagy spec editiot vagy mit, már nem emlékszem. -
#4653 képet -
Newfronter #4652 Most kaptam egy levelet az Ubisoft-tól, hogy megkaptam a speciális változatok extráit ingyen a szerverleállások miatt. :)
Kaptam egy unlock-kódot.
- Palazzo Medici
- Santa Maria dei Frari
- Arsenal Shipyard
:)) -
#4651 Ez nem rendes dolog, hanem teljesen természetes. Gondold el, hogy milyen lenne Olaszországban kiadni úgy a gamet, hogy szerencsétlen olaszok a saját alternatív múltjukban és hazájukban csak angolul hallgathatnák a szöveget (esetleg szintén felirat nélkül). Egyébként tényleg baromi hangulatos lehet eredeti nyelven... Mondjuk ha nem tudsz olaszul, akkor hiába nagyobb feeling..., szintén nem érted felirat nélkül Azért örülök, hogy így felbátorodott egy-két ember és hajlandó lenne hozzá készíteni. Ez nekik is jó móka, meg gyakorlás is és persze szép dolog is, hogy nem elküldjük a sunyiba azt, aki nem tud angolul, hanem segítünk neki. Én a magyarországi eladásokból minimum 10%-ot adnék a fordítóknak, de nem én vagyok az Ubi... -
#4650 Hogyne lett volna angol felirat... -
#4649 Az első részhez még angol felirat sem volt... azért ez jobban érthető így. :P Ráadásul pluszpont a fejlesztőknek, hogy full olasz nyelven is tolhatjuk a gamet, anélkül h bármilyen olasz nyelvi csomagot választottunk volna ki az elején a játéknak. :) Oké nem nagy cucc, de azért elég rendes dolog. Mégis feelingesebb a reneszánsz Itália olasz beszéddel. :) -
#4648 magyaritasok.hu-ra írjatok... -
#4647 gamehunter.hu-ra írjatok -
#4646 Atkamon, eléggé vágom az angolt. És simán le tudnám fordítani én is, már végig is játszottam. Szóval ha van valami ilyen csapat akkor hívhattok engem is. Nem nagyon vágom hogy lehet a gamehez hozzátenni a feliratot, de programozó vagyok egy cégnél, szóval ha lenne leírás vagy ilyesmi vagy valaki elmondaná aki már csinált ilyet, akkor biztos nem okozna az se gondot.
Na mind1 ha van csapat és kell segítség szóljatok:D. -
#4645 Ok. Az empátia alatt én sem azt értettem, hogy sajnáljunk le bárkit is. Nyilván előfordul, hogy az ember sajnál vkit, de szerintem sem jó kimutatni ezt pont neki, mert az valóban nem segít. Lényegében akkor benned is megvan az empátia, csak nem mutatod ki.
Atkamon:
majd ha lesz minimum egy magyar felirat hozzá, akkor lehet teljes értékűnek nevezni a játékot hazánkban (bár igazából még az sem teljes értékű, de legalább nem azt érezné az ember, hogy le sem sza-ják). Ha tudni fogok angolul, akkor is ez lesz a véleményem. -
#4644 Najó, asszem picit eltértünk a játéktól... Aki játszani akar vele (teljes értékűen), az vegye meg, ennyi:) -
#4643 A vélemyényed természetesen érdekel, mert a hozzászólásaid alapján intelligens embernek tartalak.
Azt hiszem, jó indulatú ember vagyok, mivel van lelkiismeretem.
Nagy hibát is követtem el életem során, nem is egyet, pedig még nem vagyok 30.
De a hibákat azért követjük el, hogy tanuljunk belőlük.
Más az, ha valaki úgy kerül kiszolgáltatott helyzetbe, hogy otthagyja a férje a két gyerekkel meg az adósságokkal, problémákkal, és megint más az, ha valaki saját magát hozza lehetetlen helyzetbe egyszerűen azért, mert képtelen a hibáiból tanulni, nem képes a tények mentén haladva gondolkodni, és csak sodródik az árral.
Szerintem az empátia igenis árt. Ha valakit betemetnek a problémák, te pedig még adod is alá a lovat hogy "öntyölöm-pöntyölöm, de sajnállak, el sem tudom képzelni, milyen nehéz lehet most neked", azzal csak még lejjebb sodrod őt. Inkább meg kell neki mutatni, hogy hogyan tud kimászni a gödörből saját maga: szerintem inkább ez az empátia adekvát meghatározása, vagy legalábbis ennek kéne lennie. -
#4642 Az eszmefuttatásoddal lényegében egyet értek, ami mondjuk az első hsz-edből nem egészen volt még világos. Rendben van, hogy az vállaljon gyereket, aki úgy gondolja, hogy el is tudja tartani. Csak tudod a mai világban egyik napról a másikra változnak meg életek, egy gyerek felnevelését meg nem lehet megtervezni 20 évre előre pontosan. Még vállalkozás esetében is baromi nehéz előre tervezni, ahol profi marketinget végeznek az ügy érdekében. A gyereknél ez kevésbé pontos, sőt, sokszor csak átgondolják az emberek, hogy valószínűleg anyagilag vállalni tudják. Tipikus egyébként a gondolkodásmódod. Aki bajba került két gyerekkel esetleg valami váratlan ok miatt, az megérdemli, minek vállalta be a 2 gyereket... le lehet egyszerűsíteni a dolgokat természetesen, de had kérdezzem meg: te jóindulatú embernek tartod magad? Sosem követtél még el nagy hibát semmilyen téren?
"az ember egyedül van, és jobb, ha ehhez minél hamarabb hozzászokik, és akkor nem empátiát fog várni idegenektől nyilvános fórumokon"
Remélem, hogy ezzel nem rám céloztál, mert ha azt hiszed, hogy bárkitől empátiát várok itt, akkor nagyon benéztél valamit. Mindenesetre ez a mondat sokat elárult rólad, ami mondjuk szintén nem az én dolgom, mert semmi közöm a magánéletedhez, de ha érdekel a véleményem (amit erősen kétlek ), akkor annyit tennék hozzá, hogy az akaraterő szép dolog, de az élet nem egészen csak erről szól, hogy egyedül vagy és mindenki le van szarva. Lehet, hogy te voltál ilyen helyzetben és akkor hasznos volt ez a hozzáállás és erőt adott, de nem ez a normális (persze nem egy normális országban élünk). Az empátiától valóban nem mászik ki senki a gödörből, de ártani sem fog senkinek, ebben biztos vagyok. Ezt a két gyerekes minimálbéres témát egyébként teljesen felesleges volt belekeverni, de persze általános társadalmi problémákról is beszélni kell, mert ezek mindent érintenek (ha csak távolról is).
-
#4641 Csak egy sith gondolkodik végletekben, megmondta Obi-Wan mester is.
A intelligens ember bevállalja a szar melót, és addig csinálja, amíg nem talál jobbat, a helyét pedig mások veszik át. Ez így működik, éppen ezért mindig lesz kukás, meg postás, meg csemegepultos, meg utcaseprő. Jah, és nem kell ahhoz iszonyat jólét, hogy gyereket vállalhasson az ember. Csak legyen meg mindenük, amire szükség van. -
#4640 Igen ez így nagyon szépen hangzik, hogy a gyerek életünk értelme, és az a dolgunk, hogy utódokat neveljünk fel, de ha majd egyszercsak eljön hozzád a gyámhatóság, és elviszik tőled a két gyerekedet, mert kurvára nem tudsz nekik enni adni, akkor majd talán érteni fogod, miről van szó. Mi olyan bonyolult ebben? Nyilván az anyagi helyzetet is figyelembe kell venni gyerekvállalás előtt, nem is értem, min vagy fennakadva. -
#4639 Nyilván csak az vállaljon gyereket, aki biztosítani tudja, hogy nem fog nála éhenhalni, és hiányt szenvedni semmiben sem, ebben mi olyan furcsa?? -
Dobronski #4638
Engem is nagyon felháborított ez a kijelentés, hogy "Aki minimálbérből él az mért csinál két gyereket???"
Minden állatnak az a dolga (igen, igen, az ember is állat), hogy utódokat neveljen fel. Ez az életünk értelme...
Az meg, hogy kevesebb pénzből él valaki, csak az életszínvonalat befolyásolja! -
Hoz_Hun #4637 Látom itt nagyon elmentek már a dolgok.
A logikádat követve, csak az vállaljon gyereket aki jólétben él? Ha gonosz vagyok most azt kérdezem, hogy akkor az utcádban a kukát majd robotok ürítik ki? Sőt a futószallag mellett is robot nyomja majd a tejesflakont a gazdag ügyfeleknek, mert a szegények kihaltak, a gazdag meg aljamunkát nem végez.
Ez marhaság! Nekem két gyerekem van. Mióta luxus ez?
Vagy én ne pofázzak, mert meg tudtam venni magamnak mindemellet az Assassin's Creed 2 (ráadásul Xbox360-ra)? -
#4636 Írjál -
#4635 Hát igen, pénzért bármikor lefordítanám, de mondjuk pl az Assassin's Ceed 2-t, amit imádok, ingyen is szívesen elkezdeném egy pártagú hozzám hasonló csapattal... gondolkozom is rajta, hogy írok ilyen csapatoknak, hogy ha gondolják, akkor szívesen segítek.