7877
-
biztos, én alappal a tombokat kaptam. -
Ja, lehet kis időbe telik mire kiküldik... remélem. Amúgy sztem mi kapjuk a bonus tombokat, többiek (blackesek) teljes játékot kapnak... Ez kb 90%. :D -
Hoz_Hun #4712 Neked jár, csak nem új játék hanem permanent ban! -
:D -
tomvader60 #4710 Miért járna? :D Csak tudják ellenőrizni, hogy kinek van kulcsos azonosítója a játékhoz. -
Hoz_Hun #4709 Akkor passz. Még jó hogy Xbox360-on tolom. Az is lehet, hogy egyszerűen még nem küldték el mindenkinek. Biztos sokaknak kell. -
hát én csúnya voltam és a törtön regisztráltam magam olyan 7-8. körül a játékot 11.én vettem meg és a törtön regisztrált izét használom, ubi accot. de nem tudom, hogy akkor most nekem jár-e vagy sem. -
De mondom, hogy én a leállás előtt is toltam már! Március 5-ödikén délben már vígan toltam! -
Hoz_Hun #4706 Nyílván nem a vásárlástól számítják, hanem az Ubisoftnál való beregisztrálástól. Ha megvetted a játékot, de nem játszottál vele leállás előtt, akkor az olyan mintha meg se vetted volna időben. Legalább is szerintem. -
Itt is érdemes szétnézni. Nem csak mi nem kaptunk. -
Ja, és nekem még a leállás előtt is megvolt a játék, mert Márc. 5-én vettem. :P -
Kedves eredeti AC2-ző társaim!
Ti kaptatok már emailt a bónusz cd kulccsal, amivel válszthatunk 4 játék közül?? Mert én nem sajnos... Nem tudom miért. -
mikor történt az az ominózus leállás? mert én se kaptam kódot, de nem biztos, hogy azért mert nem vettem meg. lehet nekem is volt leállás, csak épp nem játszottam vele. -
nyilván csak azok kapják meg a levelet, akiknek jár. -
bgabor #4700 Jó, hát nem írták, hogy csak azoknak jár akiknek már a leállás idején is megvolt a játék. -
zsír, nem is kellenek a tollak a 100%hoz, csak ez a 3 bonus content kellett ^_^ -
Hát ööh, én a Black-et azért nem csak a 3 plussz pályáért vettem, de mondjuk nagyon jók voltak azok is:P -
Hoz_Hun #4697 Hogy-hogy igénybe venni? Akinek jár azokat mailben értesítették és kiküldték nekik a letöltéshez járó kódot is (gondolom egyszer használatos). -
Jah jó lenne -
bgabor #4695 Azt miért nem írják egyetlen oldalon sem, hogy ezt hol lehet igénybe venni? Csak ez a kép van kint midnenhol, konkrétum vagy link sehol. -
Ez így van, akinek black van annak nem fogják odaadni ujra a 3 tomb-ot hanem gamet kap, akinek meg sima van annak meg odaadták, hogy teljesben élvezzék a gamet, amiért hűségesek voltak és kitartottak az UBI mellett az ínséges időkben is. -
Hoz_Hun #4693 Szerintem a Black-esek kapják a +játékot, a többiek a Tombokat. Legalább is így lenne logikus. -
Az elkövetkezőkben ha megint lesznek leállások lehet hogy a blackhez járó bábut is kipostázzák, bármit el tudok képzelni már:D. -
De ez tényleg mekkora kivételezés. Valakinek meg kell vennie valaki meg megkapta ingyen a +3 tombot. Szerintem ez nem igazságos. Szerencsére én is megkaptam, de még mindig nem tudok napirendre térni felette. Így tulajdonképpen a blackeseket szívatták meg akik többet fizettek mint mi. -
syberia2 #4690 És ez most hogy van, mitől függ hogy extra pályát, vagy Tom Clancy's HAWX, Prince of Persia, Tom Clancy's EndWar, Heroes over Europe játékokat kapjuk meg? -
Én csak lehúzásnak hívom -
neked black van szal tökmind1, neked alapból benne van a 3 pálya -
Hoz_Hun #4687 Ezt hívják úgy hogy opcionális tartalom. Ha valakinek kell akkor fizetnie kell érte. Ez van. Van amit ingyen utánunk dobnak, van amit meg kell venni (ha kell). -
Eddig az volt a bajom, hogy nincs miért újra végigjátszanom most a +3tomb amivel együtt 10 tomb van most a gamemben meghozta a kedvem az újravégigjátszásra, ráadásul így már elérhető a 100% synchronization is. Tulajdonképpen az történt, hogy mivel a megjelenés napján megvettem a gamet 8000Ft-ért annyit kaptam mint akik később megveszik a black-et sokkal többért. Én már régóta áhítoztam a +3 tombra úgyhogy és hogy mindezt most ingyen odaadták ez mesébe illő. Köszönöm Ubi. -
Erről a story-ról most inkább nem nyilatkozom . Már röhögök rajta, ahogy sokan látják. De most frankón fizetni kell még pályákért, meg egyebekért, hogy benne legyenek a játékban, amit megvettél
-
Hoz_Hun #4684 Nekem kellett a második DLC is így jól jött hogy egyben meg lehetett venni (én késöbb vettem meg). Értem amit mondasz egyébként, és igazad van. -
de mi a francért nem tudták úgy csinálni hogy legyen boxra is külön ez a három plusz tomb és kész, minek kellett egyberakni a második dlcvel? Amikor ez volt nem volt elég MS pontom a drágábbra ami 560 lett volna, csak a sima dlct tudtam megvenni 320ért, de akkor nyilván nem fizetek a 560éert amibe szintén benne van a dlc. Hát jól elkúrták -
Hoz_Hun #4682 Nem minden tekintetben. Mi konzolon, már fél éve végigvittük, míg ők a nyálukat csorgatták. Azon kívül maga konzol előnyeit is élvezzük. Igaz a DLCk MS pontba kerülnek. Ingyen kódot meg azért kapnak, mert térden állva szopatták őket.
Szóval én nem sajnálom tőlük. -
a pcsek minden tekintetben jobban jártak mint a konzolosok mert hiába hogy előbb játszhattam vele, sokkal több pénzt kipengettem érte mint ti és még ingyen kódot is kaptok. hát szép... -
Ezt ti emailben kaptátok? Csak mer nekem ott nem jött, vagy lehet akkor nekem még nem volt meg? Ezt vajon melyik leállásra adják? Mert volt egy akkor is, amikor megvettem, (megjelenés utáni második hétvége) meg az első hétvégén a játék megjelenése után is. -
syberia2 #4679 megvan... -
syberia2 #4678 azta
Én is kaptam
Ezzel mit kell tenni hogy menjen? -
himpike #4677 Én feltelepítettem, 1x játszottam 2 órát vele, azóta el se indítottam. Biztos úgy gondolták bajom volt vele hehe :) Lényegében nem volt, de biztos lehetett volna :P Igazából egyik játék se vonz az ajándékok közül de azért valamelyiket lerángatom ha már ingyen van.
Az üzletpolitika megnyerő mindazonáltal. -
DRM gondok miatt ingyen játék!
Rendesek azért! -
Na azt kell hogy mondjam le a kalappal az UBI előtt, most adtak ajándékba meg több ezer forintos tartalmat. Így most már teljes a gamem. Minden cégnek így kéne csinálni. Végre megjutalmaztak amiért megvettem és nem megszívattak. És kezd úgy tűnni a DRM bevált és feltörhetetlen ezentúl szerintem egyre több gameben fogunk ezzel találkozni. De ha ők is ajándékot fognak adni akkor nem bánom.