Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor veszem meg ha olcsóbb lesz,és nem internetfüggö

tommygear
altair cucc 😊

Rage47
de azért várod mint a messiást 😄
Nem kellenek a fájlok persze,csak mókusvakítás az egész,a telepitéskor minden felmegy

tommygear
mivan?
tommygear
ki kínlódik ember? ez most hogy jön ide? 😄DDDDD
tommygear
akkor jó 😊
atila4
Nincs drm szerver és megy a warez verzió...
Szal akkor a szerverrõl nem is kellenek azok a kis fájlok? vki mondja el mi van xDDD

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Kinlódjatok vele,én meg nem veszem ezt a szart!

robotnyk
volt már ilyen korábban is nekem, nem vesztek el a mentések.
tommygear
azért én inkább a vinyómban bízom
robotnyk
nem kell beállítani semmit. nemrég léptem ki, kiírta, hogy nem tudott szinkronizálni, de a mentés nem veszett el, majd legközelebb szinkronizál.
tommygear
ha nem tudja szinkronizálni akkor sztem bukhatod a mentéseket
ezért állítsátok be hogy vinyóra mentsen
Atkamon
Elindulni elindul a játék, csak a mentéseimet nem tudja szinkronizálni... Mindegy, ez nem olyan nagy baj, majd holnap szinkronizálom õket... De a játék megy rendesen.

enlightened
Örülök neki, ne lépj ki mert nem fogsz tudni visszamenni.

Atkamon
Nekem éppen most is fut a játék, legutóbbi hozzászólásom óta játszok.

white0517
hehe dejó <#mf1><#eplus2>

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

enlightened
Örömmel jelentem hogy megint nem lehet játszani. A szerverek leálltak vagy csökkentetten mennek nem tudok belépni ismét ezen a héten ez a harmadik vagy negyedik ilyen nap. Köszönöm Ubi!

CroftManor
most meg nem mondom én tavaly regeltem novemberben...

Nothing is True, Everything is Permitted

enlightened
Na örülök hogy ennyien ráálltak a témára😄. Most valamiért nem jó nekem se, de szerintem rendbe jön majd. Nagyon sok achievment van rajta.

tommygear
nekem se jó
Kongy
Az a durva h felül ott a nevem is h bevok jelentkezve és mégis azt hiszi h nem xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Uplay accal?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
nekem mûködik pedig a web battle.

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Jaja, engem se enged be, pedig énis a Uplay acc-al próbálkozok...

Atkamon
Igen, azzal jelentkeztem be... A Ubi accountommal, ami egyben a UPlay account is.

elitehun
De gondlom azzal az acc-al kell bejelentkezni amivel regisztráltad a játékot uplay-en
Atkamon
Én próbéltam regisztrálni, de amikor be akarok jelentkezni azt írja, hogy "We didn't find your gamer ID based on your Ubi account. Did you link your profile in Uplay?"
És pedig a UPlay-em megy rendesen...

enlightened
enlightened
Srácok miért nem regisztrál senki assassin creed webbattle-re?

teljesen ingyenes és ott eltárolodnak amiket elértetek és achievmentek is vannak amiket ha megcsináltok gamen belül akkor kaptok jutalmat az oldalon, zenét meg ilyesmit, meg barátokat is ki lehet hívni. Teljesen ingyenes az oldal a game alapján frissul ergo ha játszol amikor kilépsz a mentésedbõl az adatok felkerülnek a profilod alá az oldalon és csomó mindent tudtok ott is csinálni, persze csak az akinek eredeti a game.

Én már regisztráltam és nagyon tetszik, egyszerûen annyi lehetõség van, hogy sose fogok tudni igy letenni a gamet, webbattle-el együtt sosem.

elitehun
Amúgy azokat nemkötelezõ megcsinálni
Atkamon
Az almákra figyelj.

üdv. mindenkinek.
Lenne egy kérdésem, van egy olyan rész mikor az kis filmet kell összerakni, na most ott van egy feladat és 10 db képbõl kell kiválasztani 5-öt, viszont fogalmam sincs milyen szisztéma szerint kell, forditásból itélve, ezzel a hatalommal nyirta ki az ellenséget, de hogy ez mi, nem tudom, valakinek ötlet????
tommygear
csak tudod ott a multira összpontosít mindenki... ez egy single játék szal szart sem ér a jelenlegi warez verzió
tommygear
mit törtek fel ne okoskodj már
elindul a játék de küldetést nem lehet csinálni szal felér egy demoval
DarkSector
ettõl még feltörték, a védelmet az hogy nem küldetések mennek, ez olyan hogy pl a battlefield-ben megy a single, de nem megy a multi, akkor azt nem törték fel.

itt az a lényeg hogy játszanak játszhatnak vele, az hogy maga a játék hogy megy az részletkérdés.
legalábbis részemrõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atkamon
Vedd meg, és jó lesz😊 Nem annyira drága, mint a legtöbb új játék, és egy-kettõnél ezerszer jobban megéri az árát, hidd el.

fali...

Positive Mental Attitude

sziasztok!
olyan gondom van hogy a játék elején amikor Lucy bejön véressen beszélget velem hogy menjek az Anonymoshoz odamegyek a géphez felfekszek rá és amikor elindulna a gép nagy fehérség lesz a képernyõn és nem tudok mit csinálni
próbáltam vidókari frissítést is már...
ez mitõl lehet? ötletek?
elõre is köszi
Atkamon
Nem törték fel rendesen, a mostani warez verzióban nem lehet küldetéseket csinálni, csak járkálni...
Kurva jó a játék amúgy, nagyonnagyon tetszik eddig, már nagyon várom Velencét.

Rage47
nem tudni, mennyit vettek volna meg, ha van wrz...😊
elitehun
Am nem törték fel mert tudtommal küldetéseket nem lehet csinálni
elitehun
8000Ft
Haljátok mennyiért vettétek?Mert láttam a képeken white,black editiont is és nekem nemkell csak a game az mennyi kb?
Azzal, hogy nincs warez mennyivel többen vették meg? errõl van valami felmérés?

DarkSector
azt fel is törték.
csak a készítõk szerint ezek a bugok szándékossan vannak benne, de feltörték, ugyhogy full feleslegessen számol.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
kapcsold be a gépre mentést
tommygear
mert sok warezpisti szerint már másnap feltörik a drm-et
azt nem igazán értem, miért kell számolni, h mióta nicns mûködõ crack 😄

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

intel dual core XDDDDDDDDDDD melyik múzeumban találtad ezt a trágyát?😄 megvenném retro cuccnak😄😄😄

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)