Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal akkor a szerverrõl nem is kellenek azok a kis fájlok? vki mondja el mi van xDDD
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
ezért állítsátok be hogy vinyóra mentsen
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És pedig a UPlay-em megy rendesen...
teljesen ingyenes és ott eltárolodnak amiket elértetek és achievmentek is vannak amiket ha megcsináltok gamen belül akkor kaptok jutalmat az oldalon, zenét meg ilyesmit, meg barátokat is ki lehet hívni. Teljesen ingyenes az oldal a game alapján frissul ergo ha játszol amikor kilépsz a mentésedbõl az adatok felkerülnek a profilod alá az oldalon és csomó mindent tudtok ott is csinálni, persze csak az akinek eredeti a game.
Én már regisztráltam és nagyon tetszik, egyszerûen annyi lehetõség van, hogy sose fogok tudni igy letenni a gamet, webbattle-el együtt sosem.
Lenne egy kérdésem, van egy olyan rész mikor az kis filmet kell összerakni, na most ott van egy feladat és 10 db képbõl kell kiválasztani 5-öt, viszont fogalmam sincs milyen szisztéma szerint kell, forditásból itélve, ezzel a hatalommal nyirta ki az ellenséget, de hogy ez mi, nem tudom, valakinek ötlet????
elindul a játék de küldetést nem lehet csinálni szal felér egy demoval
itt az a lényeg hogy játszanak játszhatnak vele, az hogy maga a játék hogy megy az részletkérdés.
legalábbis részemrõl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Positive Mental Attitude
olyan gondom van hogy a játék elején amikor Lucy bejön véressen beszélget velem hogy menjek az Anonymoshoz odamegyek a géphez felfekszek rá és amikor elindulna a gép nagy fehérség lesz a képernyõn és nem tudok mit csinálni
próbáltam vidókari frissítést is már...
ez mitõl lehet? ötletek?
elõre is köszi
Kurva jó a játék amúgy, nagyonnagyon tetszik eddig, már nagyon várom Velencét.
csak a készítõk szerint ezek a bugok szándékossan vannak benne, de feltörték, ugyhogy full feleslegessen számol.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)