7877
-
#4754 Biztos, hogy visa electronnal lehet, azzal mindenhol lehet... Nekem még legalábbis nem volt olyan, hogy ne lehetett volna... -
#4753 Asszem 3 nap volt mire kihozták! -
tomvader60 #4752 Mennyi idő múlva érkezik meg a csomag kb? Illetve lehet e fizetni visa electron bankkarival? -
#4751 Németül játszható a játék egyébként? (gondolom igen) Mert arról tudnék én is fordítani, csak a német szinkron kevésbé szokott jól sikerülni... -
#4750 Srácok, mivel múltkor szó volt, hogy van egy-két vállalkozó szellemű ember, aki esetleg megpróbálkozna a játék lefordításával, azoknak nyújthat segítséget ez a link., ha tényleg szeretnék elkezdeni. -
#4749 Ne is várják el a fejlesztők, hogy majdnem fél éves késés után ugyanakkora értékűnek tartsák a játékot... -
#4748 Regisztrálsz, megadod a kért adatokat név,cím és a bankkártya megfelelő adatai és rendelsz.
-
tomvader60 #4747 És hogy kell innen rendelni? Még sose rendeltem külföldről cuccot... -
#4746 mondjuk ami szurja a szememet ezeknel a gyujtoi kiadasoknal, pl 40 font a legdragabb assassin, adnak erte kb 2 font erteku hulyeseget es meg is mekkoroa reklam ereje van azt veszi a nep. Szegeny fejlesztok szemszogebol nezve, a 2 eves munkajuk annyit sem er a piacon, mint az a egy-ket vacak amit a jatek melle adnak. Nem is tamogattam soha, az ilyen verziokat :) -
#4745 amugy nem lennek benne biztos, hogy azert ilyen olcso mert a kutyanak sem kell a vedelem miatt. Szerintem a sok tini, gyujto raiizgult a muanyag gi joe katonakra amit adnak melle. Pl a game.co.uk-n a ket dragabb valtozat out of stock, mig ez a nyakukon maradt.
Talan az a helyezt mint a bfbc2-nel, mindenki raizgult a limited verziora, ami kb paraszt vakitas volt, a sok normal verzio meg a nyakukon maradt. -
#4744 Én már igen elég olcsó 1 font (0.99) a kiszállítás!
És sokszor elég olcsóak a játékok. -
tomvader60 #4743 Innen rendelt már valaki? -
Dévids #4742 igen én is néztem.a game.co.uk is 5-6ezer között van.sztem veszek egyet én is :) -
#4741 hm, ez jo. Pont most akartam beirni, hogy megvennem valaki peldanyat 4000-ert, ha a harom plusz "tomb"-ja is megvan.
-
#4740 Én is onnan akarom beszerezni, csak nincs dombornyomott kártyám... :S -
#4739 Háhá biztos sokan viszik már most olcsón adják:
Már csak 5006Ft kiszállítással 295ft-os font mellett! -
#4738 Egyébként ez valóban érdekes, mert régen minden pc-re jelent meg elsőre és utána a többi platformra. Valószínűleg az utóbbiakból több bevételük van azóta, ezért preferálják őket jobban. A dolog nem logikátlan, hiszen az egyéb platformokra az emberek beáldoznak az elején 60 eFt-tól kezdve vmennyit - de persze kevesebbért is hozzá lehet jutni -, tv-je meg azért általában van az embernek ettől függetlenül is, szóval azt ne számoljuk bele. Innentől kezdve, ha 10 eFt-al számolunk egy játékot (átlagban a körül van), akkor vehet mondjuk minimum 10 játékot, hogy elérje egy alap gamer pc árát. És ez csak az alap. Egy jobb gamer konfig kb. 200 eFt-nál kezdődik és a határ a csillagos ég. Ezek után még vedd meg rá az oprendszert, meg a különböző szoftvereket. Akinek meg mondjuk egyáltalán nincs gépe és ezáltal nem tud letölteni (bár ez ritka) vagy multizni is szeretne, az megveszi a játékokat a másik platformra. A pc-sek meg nyilván letöltik inkább (legalább is a többségük). A fentiek alapján nem csoda, hogy több bevétel származik más platformok játékeladásából, de egy kis ésszel a pc-s eladásokat jóval meg lehetne növelni... -
#4737 Biztos se sosem szoktál tévedni illetve hülyeségeket írni, bocsi. Egyébként meg nem zavarodtam volna össze ha minden platformon egyszerre jelenne meg a játék és nem fél évvel később.(persze ez lehet csak néhány hónap esetleg hét is)A lényeg h állandóan velünk pc-sekkel szúrnak ki. Aztán ezért vegyük meg h ők b*sznak kiadni a konzolossal egyidőbe. Majd ráér az néhány hónap múlva is, a pc tulajok tudnak várni még... -
#4736 Igen, ez lett volna a következő kérdésem, hogy külön is be lehet e szerezni? -
#4735 gondolom úgy értette hogy az AC2-nek nincs multiplayere -
#4734 Az utsó mondatrészt gondold át. Nem multis cucc? -
#4733 azért nincs itt, mert a magyar forgalmazo nem adta ki az adatokat a mahasznak, németországban meg pc 2. lett az ac2 ami egy nem multis cuccnál ritka. -
ricsa008 #4732 háhá buzubi -
moon21 #4731 Konzolos azért nincs itt, mert az még tavaly év végén jelent meg. -
#4730 + ráadásként nemcsak a PC-s de a konzolos AC 2-k sem szerepelnek a listán. Ez már azért érdekes.Bár lehet nem, mivel a több mint 10 rugóért kapható ps3 és xbox verziók megvételét már tényleg csak bizonyos emberek engedhetik meg maguknak. -
#4729 Összplatform:
1. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
2. DRAGON AGE: ORIGINS AWAKENING EA
3. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD BSC
4. COMMAND & CONQUER 4: TIBERIAN TWILIGHT EA
5. GOD OF WAR 3 Sony
6. FIFA 10 EA
7. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
8. NEED FOR SPEED SHIFT EA
9. AVATAR Seven M
10.THE SIMS 2 DVD EA
11.THE SIMS 3 EA
12.MASS EFFECT 2 EA
13.THE SABOTEUR EA
14.WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING BSC
15.DRAGON AGE: ORIGINS EA
16.SPORE EA
17.THE SIMS 2 BASE GAME EA
18.COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD EA
19.HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE EA
20.GEARS OF WAR Microsoft
PC Top 20
1. DRAGON AGE: ORIGINS AWAKENING EA
2. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD BSC
3. COMMAND & CONQUER 4: TIBERIAN TWILIGHT EA
4. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
5. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
6. NEED FOR SPEED SHIFT EA
7. THE SIMS 2 DVD EA
8. THE SIMS 3 EA
9. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING BSC
10.FIFA 10 EA
11.MASS EFFECT 2 EA
12.SPORE EA
13.THE SIMS 2 BASE GAME EA
14.DRAGON AGE: ORIGINS EA
15.AVATAR Seven M
16.COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD EA
17.HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE EA
18.SACRED 2: FALLEN ANGEL Seven M
19.SPORE GALACTIC EDITION EA
20.THE SIMS 3 WORLD ADVENTURES EA
Xbox 360 TOP 10
1. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
2. FIFA 10 EA
3. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
4. NEED FOR SPEED SHIFT EA
5. FORZA MOTORSPORT 3 Microsoft
6. HALO 3 Microsoft
7. LEGO STAR WARS THE COMPLETE SAGA BSC
8. AVATAR Seven M
9. FIGHT NIGHT ROUND 4 EA
10.HALO 3 ODST Microsoft
PS3 TOP 10
1. GOD OF WAR 3 Sony
2. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
3. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
4. HEAVY RAIN Sony
5. FIFA 10 EA
6. THE SABOTEUR EA
7. AVATAR Seven M
8. UNCHARTED 2 AMONG THIEVES Sony
9. NEED FOR SPEED SHIFT EA
10.DJ HERO BUNDLE BSC
Nos az AC 2 sehol sincs. Úgy néz ki nálunk tényleg elég kevesen vehették meg.(a külföldről való megrendelés itt nem számít) A lényeg h ez a "folyamatos internetkapcsolat szükséges a játékhoz" sokaknak nincs az ínyére, pl. nekem se... -
#4728 Ööh, asszem a játék sztoriját írja le egy pár plussz dologgal, de nem tudom pontosan... Meg akarom majd valamikor venni mindenképpen. -
#4727 -
#4726 Srácok, arról a könyvről, amit a játékkal együtt adtak ki, lehet tudni vmit? Miről szól, meg ilyesmi... kb. 500 oldal, ha jól tudom. -
#4725 Debasz -
#4724 Dukai Regina -
#4723 Kieza néni? -
#4722 Nagyon nagy vagy Simán megér egy büntit... -
#4721 katt az adatlapomra :D -
#4720 Miért kaptál warnt tommygear? :D -
#4719 am azt énse vágom amúgy , hogy döntik el ki kap ingyen játékot vagy tombot -
#4718 auzért nem olyan nagy szám ez, black-esek kapták a babát meg egy csomó leírást minden lószart, szép dobozt stb, ez a 3 tomb nem nagy cucc azért nanyira :) -
#4717 Pedig kedves cég ez az ubi, fizess csak nekik, szegények keveset kapnak. De most jó, hogy feltalálták a spanyol viaszt és nem működik tökéletesen, ezért nem húznak be annyira, mint ha működne... nagy ajándék :D -
#4716 kiszúrás a blackesekkel? Én boxra 12.990 ért vettem az alap játékot, a két dlc volt 3 ezer mert 800 MS pont annyiba kerül. Ez már 16 ezer és akkor még a három tombért is fizessek külön, hát valószínű... -
#4715 te nagyon gonosz vagy, megvettem én is :(