7877
  • Atkamon
    Biztos, hogy visa electronnal lehet, azzal mindenhol lehet... Nekem még legalábbis nem volt olyan, hogy ne lehetett volna...
  • grebber
    Asszem 3 nap volt mire kihozták!
  • tomvader60
    Mennyi idő múlva érkezik meg a csomag kb? Illetve lehet e fizetni visa electron bankkarival?
  • Sharks
    Németül játszható a játék egyébként? (gondolom igen) Mert arról tudnék én is fordítani, csak a német szinkron kevésbé szokott jól sikerülni...
  • Sharks
    Srácok, mivel múltkor szó volt, hogy van egy-két vállalkozó szellemű ember, aki esetleg megpróbálkozna a játék lefordításával, azoknak nyújthat segítséget ez a link., ha tényleg szeretnék elkezdeni.
  • Atkamon
    Ne is várják el a fejlesztők, hogy majdnem fél éves késés után ugyanakkora értékűnek tartsák a játékot...
  • grebber
    Regisztrálsz, megadod a kért adatokat név,cím és a bankkártya megfelelő adatai és rendelsz.
  • tomvader60
    És hogy kell innen rendelni? Még sose rendeltem külföldről cuccot...
  • alma2
    mondjuk ami szurja a szememet ezeknel a gyujtoi kiadasoknal, pl 40 font a legdragabb assassin, adnak erte kb 2 font erteku hulyeseget es meg is mekkoroa reklam ereje van azt veszi a nep. Szegeny fejlesztok szemszogebol nezve, a 2 eves munkajuk annyit sem er a piacon, mint az a egy-ket vacak amit a jatek melle adnak. Nem is tamogattam soha, az ilyen verziokat :)
  • alma2
    amugy nem lennek benne biztos, hogy azert ilyen olcso mert a kutyanak sem kell a vedelem miatt. Szerintem a sok tini, gyujto raiizgult a muanyag gi joe katonakra amit adnak melle. Pl a game.co.uk-n a ket dragabb valtozat out of stock, mig ez a nyakukon maradt.
    Talan az a helyezt mint a bfbc2-nel, mindenki raizgult a limited verziora, ami kb paraszt vakitas volt, a sok normal verzio meg a nyakukon maradt.
  • grebber
    Én már igen elég olcsó 1 font (0.99) a kiszállítás!
    És sokszor elég olcsóak a játékok.
  • tomvader60
    Innen rendelt már valaki?
  • Dévids
    igen én is néztem.a game.co.uk is 5-6ezer között van.sztem veszek egyet én is :)
  • alma2
    hm, ez jo. Pont most akartam beirni, hogy megvennem valaki peldanyat 4000-ert, ha a harom plusz "tomb"-ja is megvan.
  • Sharks
    Én is onnan akarom beszerezni, csak nincs dombornyomott kártyám... :S
  • grebber
    Háhá biztos sokan viszik már most olcsón adják:

Már csak 5006Ft kiszállítással 295ft-os font mellett!
  • Sharks
    Egyébként ez valóban érdekes, mert régen minden pc-re jelent meg elsőre és utána a többi platformra. Valószínűleg az utóbbiakból több bevételük van azóta, ezért preferálják őket jobban. A dolog nem logikátlan, hiszen az egyéb platformokra az emberek beáldoznak az elején 60 eFt-tól kezdve vmennyit - de persze kevesebbért is hozzá lehet jutni -, tv-je meg azért általában van az embernek ettől függetlenül is, szóval azt ne számoljuk bele. Innentől kezdve, ha 10 eFt-al számolunk egy játékot (átlagban a körül van), akkor vehet mondjuk minimum 10 játékot, hogy elérje egy alap gamer pc árát. És ez csak az alap. Egy jobb gamer konfig kb. 200 eFt-nál kezdődik és a határ a csillagos ég. Ezek után még vedd meg rá az oprendszert, meg a különböző szoftvereket. Akinek meg mondjuk egyáltalán nincs gépe és ezáltal nem tud letölteni (bár ez ritka) vagy multizni is szeretne, az megveszi a játékokat a másik platformra. A pc-sek meg nyilván letöltik inkább (legalább is a többségük). A fentiek alapján nem csoda, hogy több bevétel származik más platformok játékeladásából, de egy kis ésszel a pc-s eladásokat jóval meg lehetne növelni...
  • JackSparrow88
    Biztos se sosem szoktál tévedni illetve hülyeségeket írni, bocsi. Egyébként meg nem zavarodtam volna össze ha minden platformon egyszerre jelenne meg a játék és nem fél évvel később.(persze ez lehet csak néhány hónap esetleg hét is)A lényeg h állandóan velünk pc-sekkel szúrnak ki. Aztán ezért vegyük meg h ők b*sznak kiadni a konzolossal egyidőbe. Majd ráér az néhány hónap múlva is, a pc tulajok tudnak várni még...
  • Sharks
    Igen, ez lett volna a következő kérdésem, hogy külön is be lehet e szerezni?
  • elitehun
    gondolom úgy értette hogy az AC2-nek nincs multiplayere
  • Dante73
    Az utsó mondatrészt gondold át. Nem multis cucc?
  • zola2000
    azért nincs itt, mert a magyar forgalmazo nem adta ki az adatokat a mahasznak, németországban meg pc 2. lett az ac2 ami egy nem multis cuccnál ritka.
  • ricsa008
    háhá buzubi
  • moon21
    Konzolos azért nincs itt, mert az még tavaly év végén jelent meg.
  • JackSparrow88
    + ráadásként nemcsak a PC-s de a konzolos AC 2-k sem szerepelnek a listán. Ez már azért érdekes.Bár lehet nem, mivel a több mint 10 rugóért kapható ps3 és xbox verziók megvételét már tényleg csak bizonyos emberek engedhetik meg maguknak.
  • JackSparrow88
    Összplatform:

1. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
    2. DRAGON AGE: ORIGINS AWAKENING EA
    3. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD BSC
    4. COMMAND & CONQUER 4: TIBERIAN TWILIGHT EA
    5. GOD OF WAR 3 Sony
    6. FIFA 10 EA
    7. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
    8. NEED FOR SPEED SHIFT EA
    9. AVATAR Seven M
    10.THE SIMS 2 DVD EA
    11.THE SIMS 3 EA
    12.MASS EFFECT 2 EA
    13.THE SABOTEUR EA
    14.WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING BSC
    15.DRAGON AGE: ORIGINS EA
    16.SPORE EA
    17.THE SIMS 2 BASE GAME EA
    18.COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD EA
    19.HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE EA
    20.GEARS OF WAR Microsoft

PC Top 20

1. DRAGON AGE: ORIGINS AWAKENING EA
    2. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD BSC
    3. COMMAND & CONQUER 4: TIBERIAN TWILIGHT EA
    4. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
    5. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
    6. NEED FOR SPEED SHIFT EA
    7. THE SIMS 2 DVD EA
    8. THE SIMS 3 EA
    9. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING BSC
    10.FIFA 10 EA
    11.MASS EFFECT 2 EA
    12.SPORE EA
    13.THE SIMS 2 BASE GAME EA
    14.DRAGON AGE: ORIGINS EA
    15.AVATAR Seven M
    16.COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD EA
    17.HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE EA
    18.SACRED 2: FALLEN ANGEL Seven M
    19.SPORE GALACTIC EDITION EA
    20.THE SIMS 3 WORLD ADVENTURES EA

Xbox 360 TOP 10

1. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
    2. FIFA 10 EA
    3. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
    4. NEED FOR SPEED SHIFT EA
    5. FORZA MOTORSPORT 3 Microsoft
    6. HALO 3 Microsoft
    7. LEGO STAR WARS THE COMPLETE SAGA BSC
    8. AVATAR Seven M
    9. FIGHT NIGHT ROUND 4 EA
    10.HALO 3 ODST Microsoft

PS3 TOP 10

1. GOD OF WAR 3 Sony
    2. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
    3. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
    4. HEAVY RAIN Sony
    5. FIFA 10 EA
    6. THE SABOTEUR EA
    7. AVATAR Seven M
    8. UNCHARTED 2 AMONG THIEVES Sony
    9. NEED FOR SPEED SHIFT EA
    10.DJ HERO BUNDLE BSC

Nos az AC 2 sehol sincs. Úgy néz ki nálunk tényleg elég kevesen vehették meg.(a külföldről való megrendelés itt nem számít) A lényeg h ez a "folyamatos internetkapcsolat szükséges a játékhoz" sokaknak nincs az ínyére, pl. nekem se...
  • Atkamon
    Ööh, asszem a játék sztoriját írja le egy pár plussz dologgal, de nem tudom pontosan... Meg akarom majd valamikor venni mindenképpen.
  • tommygear
  • Sharks
    Srácok, arról a könyvről, amit a játékkal együtt adtak ki, lehet tudni vmit? Miről szól, meg ilyesmi... kb. 500 oldal, ha jól tudom.
  • Skynet
    Debasz
  • tommygear
    Dukai Regina
  • Skynet
    Kieza néni?
  • Sharks
    Nagyon nagy vagy Simán megér egy büntit...
  • tommygear
    katt az adatlapomra :D
  • Kongy
    Miért kaptál warnt tommygear? :D
  • tommygear
    am azt énse vágom amúgy , hogy döntik el ki kap ingyen játékot vagy tombot
  • tommygear
    auzért nem olyan nagy szám ez, black-esek kapták a babát meg egy csomó leírást minden lószart, szép dobozt stb, ez a 3 tomb nem nagy cucc azért nanyira :)
  • Sharks
    Pedig kedves cég ez az ubi, fizess csak nekik, szegények keveset kapnak. De most jó, hogy feltalálták a spanyol viaszt és nem működik tökéletesen, ezért nem húznak be annyira, mint ha működne... nagy ajándék :D
  • CroftManor
    kiszúrás a blackesekkel? Én boxra 12.990 ért vettem az alap játékot, a két dlc volt 3 ezer mert 800 MS pont annyiba kerül. Ez már 16 ezer és akkor még a három tombért is fizessek külön, hát valószínű...
  • ewuk
    te nagyon gonosz vagy, megvettem én is :(