7877
  • MerlinW
    Nem fagy meg, nyomj 2-es billentyűt, ahogy ki is írta a képernyőre.
  • derginter
    meg oldódott a dolog de most meg mikor elviszem a hidden bladet a da vincinek ott megfagy a játék mikor ki kéne próbálnom a hiddne blade-t
  • CroftManor
    Hát ez egy jó kérdés. Mindent letöröltél rendersen? Vezérlőpultban a telepített programok között nem szerepel? Keress rá pl assassins creed II néven a fájlokban is, hátha talál még vamailyen mappát. Jobb ötletem nincs.
  • derginter
    Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy nemrég le töröltem a AC2-t és nem tudom újra telepíteni mert akárhányszor rámegyek azt installra mindig az unistall-ra kérdez rá ez miért lehet ( Win 7 -es az oprendszerem)
  • caps lock
    Magam sem cseréltem volna le és kerestem volna aktiváló kódot,de akkoriban vettem egy új ASUS alaplapot és ahhoz mellékelték a Nortont.Épp kapóra jött hát.Az pedig,hogy mi baja volt az Assassins Creeddel fogalmam sincs,máshol ez nem fordult elő.Mindegy most már fenn van a legfrissebb verzió és hál istennek eddig tünetmentes a játék.
  • CroftManor
    OFF: Én Nod32őt használok a mai napig, hiszen itt az SG fórumon van topikja neki és minden hónapban kivan téve az aktuális licens kód.
  • caps lock
    Sziasztok!
    Úgy gondoltam leírom mennyít szívtam a napokban a játék miatt.Mivel hamarosan itt a Revelations,így elővettem újra,hogy egy kicsit AC hangulatba jöjjek.Na szóval elkezdtem játszani mikor egyszer csak kidobott az asztalra.Sebaj máskor is előfordult már más játékokkal is.De aztán újra és újra.Néha azonnal, amint megpróbáltam belépni,máskor engedett 5 percet.Aztán a helyzet súlyosbodott és időnként elsötétült a kép,lefagyott,illetve eltűntek a részletek(példáúl Ezio lábak nélkül futott vagy csak a ruha látszott testrészek nélkül-na mondjuk ezeken jókat szórakotam).Egyszerűen nem értettem mi lehet a baj,hisz korábban maxon futott minden gond nélkül.Ráadásul vagy egy hónapja a Brotherhooddal sem volt semmi gond.Nem piszkáltam bele a rendszerfájlokba,nem töröltem ész nélkül semmit,csak időnként takarítottam a Cleanerrel.Lefutattam különféle diagnosztikai programokat,frissítettem a drivereket,sőt még a windost is újra tettem,hátha van valami szemét rajta ami zavarja.Semmi sem változott.A képi problémák miatt a videókártyára gyanakodtam,ezért kísérletezni kezdtem a mag és a memória órajelével,de akármilyen értékre állítottam a probléma maradt.Hogy legyen összehasonlítási alapom újra feltettem a Brotherhoodot.Persze ez se volt jó.Mi a közös a két játékban?Többek között az Ubisoft Game Launcher.Töröltem majd frissítettem.Eredmény nélkül.Miután kizártam a vírust,ramot,merevlemezt,vga-t már csak a vírusírtó maradt.Ő volt a ludas.Töröltem és csodák csodája minden remekül működött.Mint utósó lehetőséget vettem elő,még csak nem is gyanakodtam rá mert korábban már használtam és nem zavarta a játékokat(Norton Internet Security).Azért egyszer eszembe jutott és kikapcsoltam,de mivel így is rossz volt hát kizártam.Arra se gondoltam,hogy mikor ezt használtam még nem volt szerencsém az Assassins Creed játékokhoz,így nem tudhattam,hogy összeférhetetlenek.Egyébként azért is tettem fel mert a korábbi Nod 32-nek lejárt a licensze.Ha másért nem is,azért megérte szenvedni,mert ilyen tiszta még nem volt a gépem,több Gb szeméttől szabadultam meg.Amúgy ti milyen vírusírtót használtok?Mit ajánlotok?
  • sövény
    köszi a segítséget,sikerült megcsinálnom! :)
  • MerlinW
    De, minden kiadás tartalmazta a két említett DLC küldetést. Templar-t viszont csak a black edition. A warez topikban az emulátor linken találsz egy black edition unlocker-t, azzal tudod aktiválni. Használata előtt előtt készíts mentést a játékmentéseidről.

"c:\Users\neved\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\bWVybGlud19odW4=\4"
  • CroftManor
    A Battle of Forli meg a Bonfire of Vanities azok xboxra meg ps3ra voltak fizetős DLCk, a PCsek megkapták a játék megjelenésekor az alapjátékkal együtt.
  • sövény
    azt tudom,de gondolom a sima játékhoz sem tartozott a battle of forli vagy a bonfire of vanities,pedig ezeket is megcsináltam a játékban,és ezért nem értem hogy a templair lair-t miért nem tudom?!
  • Atkamon
    A Templar Lair-ek csak speciális kiadásokhoz voltak, a sima játék nem tartalmazza őket.
  • sövény
    Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudom elindítani vagy aktiválni hogy a Templair lairs-t is tudjam csinálni? Már meg csináltam mindent,amit lehetett csak egyedül ezt nem,és nem tudom hogyan kell egyszerűen elkezdeni,mert pl Florence-ben sincs ott a jel a Medici háznál hogy el tudjam kezdeni :S. Légyszi segítsetek,előre is köszönöm!
  • ffxi
    Köszi, tényleg megy miután lezongoráztam ezt
  • MerlinW
    Az baj, jah.
    1. Ubisoft launchert pucold le,
    2. hosts fájlból szedd ki az ubis- szerverekhez kötődő bejegyzést.
    3. Ezután reboot, vagy paranccsorban: "ipconfig /flushdns".
    4. Játék/Ubisoft launcher újratelepítése
  • ffxi
    Hibátlanul felrakta, de nem oldódott meg a próbléma. Esetleg baj, hogy előtte a wrz verzióval játszottam? Uninstall nem elég? Maradhat vmi, ami piszkálja?
  • MerlinW
    Telepítsd a legfrissebb javítást. Nincsenek már auth szerverek, kivették a védelmet.
  • ffxi
    Ilyen hibával indít az origim

• ffxi
    Mind1. Véletlenül letöröltem :(
  • MerlinW
    Ennél részletesebben nem lehet elmondani.
  • ffxi
    Hmmm... ez tényleg nem egyszerű. Ha megjött a gém, akkor részletesebben kéne mondanod.
  • MerlinW
    Jó könyv sosem lehet drága:)
  • MerlinW
    Körülményesen, de át. Ki kel kapcsolnod a launcherben az cloud-ot (mentések online tárolása), el kell kezdened egy játékot, majd annak a mentését felülírnod a sajátoddal.
  • ffxi
    A wrz mentéséket át tudom vinni origira? Nem akarok előlről kezdeni :(
  • Atkamon
    Jó drága... Az angol verzió kb 5 font zavviról... És megjelenéskor is annyi volt.
  • MerlinW
    Papiron azért jobb:)
  • caps lock
    Köszi a linket!Nem hittem volna,hogy ilyen hamar letölthető lesz a könyv.Végre jobban megérthetem a történetet.
  • Dokken

Oliver Bowden - Assassin’s Creed: Reneszánsz
    PDF HUN 20MB

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.fileserve.com/file/h3pUN8t

• Atkamon
    Annak nincs célja, csak azért van, hogy használhasd a repülő szerkezetet.
  • sevendoor
    abban kérnék segítséget, hogy asszem Forliban találkoztam olyan jellel amivel az orgyilkos küldik voltak jelezve amivel a páncélt szereztem meg. A jelnél a repülő vár rám amivel repülhetek, de nincs jelezve hová. Van vmi cél, vagy csak repkedni lehet? Most 9 hadnagyot kell likvidálnom Velencében, ezt nem irja a végigjátszás, ez egy mellékszál?
  • Atkamon
    Az elsőnek az, hogy a képeken is jelen voltak ezek a szimbólumok, és a sorrend úgy derült ki, hogy a képen az óra járásának megfelelően kellett a szimbólumokon körbemenni.
    A másodikban pedig a Fibonacci sorozat van a körben. Tehát 2+3 az 5, 3+5 az 8, stb.
  • ratgab
    Az volt a bajom ezekkel a megfejtésekkel a guide-okon, hogy nem írták le mi a logikája a feladatnak!
  • ratgab
    Na akkor ezeknek miért ez a megoldása???? Mert erre a kettőre nem jöttem rá!

• uscGhost
    Na kijátszottam, de márcsak az a 2 toll kellene hogy 100%-os legyen.. de egyszerűen sehol nincsenek. :(
  • Atkamon
    Nem voltak azok olyan logikátlanok, sőt...
  • ratgab
    Mai napig nem értem, hogy a számrejtvényekre hogy jöttél rá magadtól (mikor olyan durva sorozatok és logikátlan megoldások voltak, hogy iszonyat! Megnéztem párat és ugyan megfejtést beírtam, de még így se jöttem rá, hogy némelyiknek mi a logikája...)
  • uscGhost
    Az valami bug hogy 98 toll van a 100 helyett? Ma átnéztem összes várost bejelölt térképekkel de sehol nincsenek.
  • Bhalage
    a kis potyautas :D
  • uscGhost
    Ez tegnap történt velem :D (nem tudom hogykel xfire-s videókat beszúrni szal így oldottam meg)
  • Atkamon
    Szerintem is nagyon jók. Én a Brotherhoodban voltam magamra nagyon büszke, hogy magamtól ment mind xD