Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Uplay pontoknak van valami haszna azon kívül hogy lehet vele vásárolni háttérképeket?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nekem csak egy gondom volt a játékkal,hogy Velence betöltésénél folyton lefagyott.Elõször azt gondoltam a videókártya nem bírja,de csak a menüben a grafikai beállításoknál kellett a felbontást átállítani:1024\768 60Hz volt alapba,ezt 85Hz-re állítottam.Ezután már nem volt gond.
Köszönöm szépen! 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Már kivették belõle a folyamatos internet szükségletet, mostmár csak a játék indításánál megy fel egyszer a netre, játék közben nem.
Üdv!
Ha minden igaz ma fog megérkezni az Assassin's Creed 2 a CD Galaxis jó voltából. Azt szeretném kérdezni hogy ha játék közben megszakad a net véletlenül de aztán pár perc múlva visszajön, akkor elmenti a játékállást?
Ha minden igaz ma fog megérkezni az Assassin's Creed 2 a CD Galaxis jó voltából. Azt szeretném kérdezni hogy ha játék közben megszakad a net véletlenül de aztán pár perc múlva visszajön, akkor elmenti a játékállást?
Puszta kézzel nyomd folyamatosan a jobb egérgombot, így védekezel. Amikor az ellenfél meg akar ütni, nyomd meg gyorsan a bal egérgombot is, amikor a fegyvere eltalálna.
Sziasztok srácok, meg tudnátok adni nekem pontosan azt a bill. kombinációt
amelyikkel elveszem az ellenfél fegyverét? PC -n játszom...
Elõre is köszönöm a hasznos segítséget
amelyikkel elveszem az ellenfél fegyverét? PC -n játszom...
Elõre is köszönöm a hasznos segítséget
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Visszaállítottam mindent 😊
Nem, befejeztem a témát, ennyi ebbõl elég volt 😊
Nem, befejeztem a témát, ennyi ebbõl elég volt 😊
Állítsd vissza a BIOS-t default-ra és kezd elölrõl a beállítást. Ha nem értesz hozzá, akkor viszont ne piszkáld.
Az élményindex pedig amúgy is folyamatosan csökkenni fog, ahogy jönnek az újabb technologiák.
Szerintem cuccolj át a hardver fórumba a témával😊
Az élményindex pedig amúgy is folyamatosan csökkenni fog, ahogy jönnek az újabb technologiák.
Szerintem cuccolj át a hardver fórumba a témával😊
[merlinw.org]
Most fogalmam sincs mi történt, valamit ügyeskedtem biosban, és a windows 4,4-rõl leminõsítette a gépemet 2,3ra 😄 Ugyanúgy megy (nem megy) minden, de akkoris.... 😄
Ezzel a stratégiával óvatosan, mert jövõ ilyenkorra már ismét 2 generációval leszel lemaradva😊 Érdemesebb inkább kuporgatni a pénzt és jót venni, ami elél 2-4 évig, mert így 2x kell rá költeni. Ráadásul, mint tudjuk az IT legalább félévente változik😊
[merlinw.org]
Úgy voltam vele, amikor vásároltam, hogy mivel már nagyon érett a csere (sima P4es konfigom volt), de éppen nem vetett szét a pénz, ezért a legújabb platformból az olcsóbb dolgokat veszem, és késõbb lehet majd upgrade-elni. i5ös vagy 7es proci, jobb videókari, stb 😊 Így az alap már megvan, késõbb nem kell egyszerre mindent venni, elég alkatrészenként.
Pont ezért sejtem azt, hogy mondjuk a videókártyám ütközik a dologgal.
De mind a háromnál? <#conf>#conf>
Asszem tudomásul kell vennem, hogy a gépem nem bírja egyik assassins creedet sem 😞 Felraktam a brotherhoodot, rómáig minden tökéletes volt, onnantól halál. Az egy szintén... Ez van.
Nincs punkbuster felrakva. (ebben multi sincs, mi köze lenne hozzá?) Keresek majd másik cracket akkor. Majd beszámolok 😊)
-talán nemérted amit irok?... 😄
-tucc - tucc!.. 😄
-én axondom, mindenki golndoljon amire xeretne... 😄 ehh én már megjártam ujabb operácijóós motyówal!.. sajjna... ugyhogy wagy SP1 wagy SP2..
-mááá a tökömet a helyesiráásbaa!.. xépen magyarul leirwa!.. <#mf1>#mf1>
vagy valami OP update akasztja szét...
vagy punkbuster vagy ilyesmi
vagy punkbuster vagy ilyesmi
Fel ne rakd emiatt az xp-t! Semmi köze hozzá...
Ott szerintem simán driver gondok vannak. Vagy ha warez akkor keress másik cracket.
Ott szerintem simán driver gondok vannak. Vagy ha warez akkor keress másik cracket.
Soha nem játszottam XP-n a játékkal, régebbi gépem van, és mindig ment jól... Nem az oprendszer a hibás.
Köszönöm a segítséget! 😊 Jelen pillanatban annyira nem motivál a játék, hogy emiatt felrakjak egy XPt is mondjuk... Talán majd egyszer, valamikor 😊 De köszi, tényleg 😊
dögöljek meg ha értem ezt az x és w betûcserés trendet..ugyanannyit kell írnia,akkor már jó lenne helyesen😊
Na most kicsit kötözködök. Miért kell minden mondat elé -? Meg ez a helyesírás... <#zavart2>#zavart2>
-nahh demind1 !.. ez csak 1 éxrewétel wolt!.. 😄 azon kiwül igaz nagyon teccett a ajáték , youtube on néztem wégig
-más réxt meg azért nem jóó , mert máár sokan panaxkodtak ráá hogy kissé kompaktibilitási hibái wannak egyes játékoknál!.. 😄 ugyan eza hellyzet a windows SP3 al is!..
-föleg azért!.. xD
-küll nemérdekel a dolog, csak kérdeztem atkamon
-... a windows7 nemoan jóó , mint ahogy kinéz... <#gonosz3>#gonosz3>
-wagy walakinek megwan a Razor1911 es werzió a játékrol?..
-angeo , sztem proba kia játékot régebbi wondows -al. mongyjuk 32bites sp2 wel!.. <#vigyor2>#vigyor2>
8.751-es volt fenn elõször (az volt a kari dobozában), most pedig a 11.5ös van fenn. Ez a legfrissebb.
Igen, ilyennel én is találkoztam. Portal 2.
Igen, ilyennel én is találkoztam. Portal 2.
Ott szerintem simán driver hiba. Melyiket rakd fel? Passz.
Tört verzió nem szokott ilyeneket csinálni. Lásd witcher 2... ott az eredeti szarabbul megy, mint a kalóz verzió.
Tört verzió nem szokott ilyeneket csinálni. Lásd witcher 2... ott az eredeti szarabbul megy, mint a kalóz verzió.
Skidrow-s. Nem szokott azokkal baj lenni. Legalábbis eddig nekem nem volt semmi :/ Namindegy, elteszem a problémát holnapra asszem. Köszönöm a segítséget! 😊
Ezért nem értem egyébként... http://gepigeny.hu/games.php?id=891
De most akkor nem értem, hogy mit mondasz 😄 Hogy akkor szerinted benne lehet a dologban, hogy nem eredeti? Miért, ilyen létezik, hogy azért nem fut rendesen?
De most akkor nem értem, hogy mit mondasz 😄 Hogy akkor szerinted benne lehet a dologban, hogy nem eredeti? Miért, ilyen létezik, hogy azért nem fut rendesen?
Hát emiatt lehetséges... Nem biztos, de innentõl mivel nem eredeti, ezért nem a játék hibája...
Hmm... Köbö mikorit szerinted?