Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
senki nem szív, tökéletesen mûködik a rendszer
Elugattam már hogy nem a warez miatt nem jelenik meg néhány cím pc-re, hanem azért mert a konzol elterjedtebb a jobbmódú országokban, ráadásul kellenek az exkluzív címek mert ha mindenre ugyanazok jelennek meg akkor tökmindegy a vásárlónak hogy melyiket választja.
Kongy
Na, az is igaz, de legalábbis a warezra panaszkodtak...

@drop

Már nem vagyunk szivatva teljesen jol mennek a szerverek napok óta. 😊 (nekem legalábbis)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

drop
itt már nem az ubi van szívatva hanem aki eredeti játékkal akar játszani

tommygear
<#eljen><#eljen>
sok köcsög vérpisti
Dante73
Uhh.. Korántsem azért, mert a box az övék, és el akarják adni. Nem. Az UBI dos-os támadása miatt, és az egyéb warezes esetek miatt. Tiszta sor...

http://www.freetvmaci.info/

Skynet
Ezzel azért nem értek egyet,Microfost inkább azért exkluzívolta ezeket a címeket,mert így maradt miért bogzot venni...Ha mind multi cím lenne a bogz egy pc mellett felesleges lenne (már most is az,annyira minimális és fos az exklu kínálata).

De ott van példának az Infinity Ward...Leszarják magasról a pc-t a support egy nagy nulla,a Cod6 pedig egy mezei konzolport.
És még nagyon sok példa van erre...
Mindamellett megértem õket, COD4-nél is volt vagy 3-4 millió pc játékos online pc-n eladás pedig épphogy 500.000-et elérte 1 év alatt....
Kongy
Ja, Microsoft ezért szarja le a PC-t nagy ívben (pl Halo 3, Alan Wake, Gears of War 2, Fable 2 és 3) hogy csak egy párat említsek, mert agyonwarezolták a GoW-ot... Éljen. Az ilyen kis sonovabiccsek mint ti, dosos buzik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Skynet
Sok baromarcú "dosátákoljuk a köcsög Ubit" faszláma elsõként fog Ubiéknál reklamálni amikor ubiék is beállnak a "leszarjuk a pc-t" táborba és minõség helyett csak a szemetet és a fos portokat fogják pc-re nyomni....
Dilettáns pöcsfej!
Kapd szét az ubiservert a kis haverjaiddal baromarcú,csak hogy 20 percet tudjál játszani a warez változatoddal.
tommygear
1 géprõl dos attack? grat
am meg 500 Internal Server Error
tommygear
nincs feltörve
Ezt lessétek meg. Dos attack a mi gépünkrõl, így lazán szétkaphatjuk az Ubi szerevereket. Több órára is szétkaphatjuk ha kellõ számú Dos-t kaptak a szerót!
Kongy
Heuréka! Emberek, zseni vagyok! 😄 Vissza akarjátok tölteni a régebbi mentéseiteket? Nos, itt a megoldás! Tegyük fel h elkezded a gamet, eltolod egy bizonyos pontig, kilépsz, és a C/Program Files/Ubisoft/Ubisoft Game Laucher/Storage mappából kiszeded az eddig elmentett játékokat, és átmásolod egy másik mappába. Folytatod a játékot, de ha késõbb kedved lenne megint ugyanazt a missziót megcsinálni csak visszamásolod a saveket a mappába, és felülírod az addigiakat! Persze biztonsági másolat azért kell. 😊 De ez a módszer beválik. 2 kedvenc missziómat akármikor visszatom tölteni immár ezzel a módszerrel. 😊

enlightened
Ha eredeti gamed van nehogy már ne tudj regiosztrálni, van egy kulon registration gomb amivel lehet és ott kéri majd a Serial key-t amit a dobozban a kézikönyv hátoldalán találsz, csak utána tudsz játszani.

zsolt515
Akkor írja ki mikor elindítom a játékot és ott kihoz vmit és be kell írni a felhaszn nevet és a jelszavat és akkor írja ki amit már írtam.....

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
Akk most hogy játszak?

"Ezek a crackerek nagyon durvák. Kemény lehetett, hogy megjelent a Razor logó az ubi hivatalos oldalán.."

Szerintem ez kamu....ki látta van kép róla...mikor ezt mondták én azonnal néztem, de a haverjaim se látták, pedig van egy állandó UBI fan is köztük aki mindig fenn van az ubin....

<#fejvakaras><#fejvakaras>

Kongy
Epic Fail. <#idiota><#taps><#banplz>

elitehun
mert valszeg az a belépés nem a regosztráció
zsolt515
HY!
Amikor az eleján regisztrálni kell akkor ott beírom a nevem és a jelszavam és mikor tovább lépek akkir kiírja hogy: Incorrect username or password
Miért nem jó?

Csáó én feltettem a játékot és amikor elindítom akkor ugye elkezdi betölteni a patch-et akkor mondom neki, hogy Quit majd megjelenik egy Ubisfot ablak valami regisztrációs hülyeséggel és hiába nyomok bármire nem tudok semmit csinálni kérek szépen valakit segítsen!!

Elõre is köszönöm!
enlightened
Na most, hogy végre feltörték, már játszhatnak az eredetivel is nyugodtan az emberek, mert nem lesz akkor több támadás és szerver leállitgatás.

enlightened
Ezek a crackerek nagyon durvák. Kemény lehetett, hogy megjelent a Razor logó az ubi hivatalos oldalán😄.

CroftManor
Kár hogy nem lehet újra játszani a küldiket, így kissé unalmas a céltalan bóklászás. feltettem egy kis venive gameplayt

Nothing is True, Everything is Permitted

ewuk
köszi, kipróbálom!
Atkamon
Öh, az, hogy hirtelen megkapaszkodsz a falban, benne volt az elsõben is😊 Catch-ledge-nek hívták ott, és kb a harmadik küldetéstõl tudtad használni. Itt meg már rögtön a játék elejétõl megy minden.

watto
Nem feltétlenül False Aarm 😄
Msot épp találtam vmit a neten, kommentekbõl azt ovlasom ki hogy mûködik, bár orosz, és a webfordító eléggé töri, de SZUPER az midnenképp SZUPER , nem?😄 Nah mind1 majd kiderül 😊

Amugy a játék tombostul- mindenestül hány órás?😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

tommygear
<#eljen><#eljen><#eljen>
Én még csak most kaptam Leonardotol azt a jó kis pengét és végre támadni is tudok faszán de baromi jól meg van csinálva a játék jobb és hangulatosabb mint az I szerintem. Marha nagyot esik de ha fal mellett van még meg kapaszkodhat és túl élheti ez egy jó kis metéses újítás. Tetszik a game csak 4 órája játszottam vele most kis pihi 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kongy
Na kb én is igy érzek az AC2vel kapcsolatban. 😊)

@ewuk

Fuss fel a falon, és ugorj balra a lécre. Ennyi.

ewuk
amikor altairól álmodik a faszi acreban, a csaj berohan egy toronyba, ott mit kell csinálni? a teraszra fel tudok mászni, de aztán elakadok elõre is köszi
grebber
Kibírt és többet is kibír nincs normális crack továbbra sem!

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
sok helyrõl hallottam, hogy az 1et unalmasnak tartották - én azt is szerettem, végigvittem kétszer. de a 2 jobb lett, a fõsztori küldetései sokkal változatosabbak, és a mellékküldetések sem rosszak. a tombban ugrálós 6 pálya az egész prince of persia hangulatú. a saját városka fejlesztése, és fejlõdése poén, bár akkora haszna nincs, jó hogy kicsit egyedibbé lehet szabni a karaktert (addig amíg meg nem szerzed mindenbõl a legjobbat :p)

a sztorinak már eléggé a vége felé járok, megcsináltam az összes assassination contract mellékküldit és a tombokat, így 24 órán felül vagyok. egy következõ végigjátszásnál az assa-missionöket biztos kihagynám, de a többi az élvezhetõ még legalább egyszer.
Atkamon
Harmincvalahány %-nál tartok, úgyhogy még az elején vagyok, de eddig az elsõhöz képest lenyûgözõ, pedig az elsõt is imádtam😊 A küldetések, amik eddig voltak rohadt jók, változatosak, az egyik egy föld alatti katakombában való kihallgatás volt pl, egy másik egy a város legmagasabb tornya tetején lévõ gyilkosság...😄
Én elleszek a játékkal nagyon sokáig, bár én az elsõvel is nagyon sokáig elvoltam, végigvittem vagy 8szor xD
A történet nagyon jó, fõleg a legeleje tetszett nekem eddig.

Rage47
vmit írhatnátok a játékról is, kinek hogy tetszik, vélemények, értékelések, elõzõhöz képest milyen, mennyi a játék szavatossága, hányszor lehet végigjátszani, milyen a történet, ilyesemik :p
Atkamon
Hoppsz, lehet hogy false alarm?😛

De mondjuk valami történt, mert amikor ma este leálltak a szerverek, a warezosok tudtak küdletéseket csinálni... Aztán ha kilépnek, akkor most emg már nem tudják folytatni xD Na mindegy, leszarom igazából, megyek játszok az eredetivel szenvedés nélkül😊

tommygear
most néztem be, semmi új nem történt 😄
nemigaz!

Atkamon
Hát, pl warez topicba, ha benézel, midnenki már vígan viszi a küldetéseket (is).

tommygear
hol?
Rage47
illetve az elv miatt, miszerint nem lehet online védelemmel védeni egy offline játékot

@drop: mennek
drop
most menek a szerverek ?

wedge31
Az egész felhajtás egy röhej volt egyszerüen a kiadok nem fogják fel hogy elöbb-utobb mindent feltörnek és nem azért mert érdekli öket a játék hanem a kihivás miatt hogy nincs feltörhetetlen védelem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Atkamon
Nincs, én is csak olvastam, hogy az volt a hivatalos oldalon... 😄

atila4
nincs képed arról a razor logolról 😄?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

rvn
Nem bírt ki 13 napot😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Atkamon
Na a védelmet feltörték😊 Ez már tuti. Feltörték a Ubi szervereit, a játék hivatalos honlapján nemrég egy Razor logó volt látható😊 Megállhat a számláló... talán a Ubinak lesz esze, és leveszi az eredeti játékokról is a DRM-et😊

tommygear
akkor megnyugodtam 😄
Atkamon
Senki sem kínlódik semmivel, tökéletesen megy a játék😊 Te kínlódj a crack(ek) másolgatásával.

enlightened
Tök fölös az egész vinyósdi, ugyanis ha nem tudja szinkronizálni akkor automatikusan kimenti a vinyóra egészen addig amíg nem jön rendbe a szerver, amikor rendbe jön a kapcsolat, akkor szinkronizálja. Ennyi. Tök fölösleges itt vinyózgatni, semmiképpen se veszik el a mentés akárhova mented.