7877
-
#4794 biztos hogy nem látjuk viszont a játék szerves részeként. nem ölhette meg, mert Borgia nem így halt meg IRL. :) -
#4793 így is egyre igénytelenebb játékokat adnak ki évről évre, a játék minőségét nem egy védelem fogja eldönteni, hanem az hogy vannak e még igényes játék készítők, sajnos nem sok van már talán az ubi, meg a rockstar esetleg még az iw, de ott is már megy a szarkavarás -
#4792 Ez ahogy van, úgy butaság, már bocsi. (Nem kötekvésnek szánom!)
1; Hogy ne legyen idővel törés, gyakorlatilag kizárt. Ha a kód olyan mélyen bele van építve, hogy nem lehet kivenni, akkor is lesz előbb-utóbb valaki, aki a benti szerverről ellopja a programot, ami válaszol a játéknak, másrészt UBI lenyilatkozta, hogy ilyen-olyan okok esetén kiveszi a védelmet. Tehát kivehető.
2; Ha mégis elterjed, mert sosem törik fel, az a játékoknak csak árt. Ugyanis akkor mi ösztönzi a kiadókat, hogy normálisra csinálják a játékokat? Ha játszani akarsz, kénytelen vagy megvenni. Demó nincs, kipróbálni nem tudod, a gémer sajtó pedig már most a kiadók kezében van. Ugyan az történik majd, mint konzolon. Játékok egyre rövidebbek, gondolkodás, mint olyan eltűnik a játékokból, "erre van igény" címszóval. (F@szt erre van igény, max így is megveszik)
Tehát, egy törhetetlen védelem pár év alatt megöli a PC-s játékipart. (Lásd pl; PS3 vs X360. PSP vs PSPgo, azon fogynak jobban a játékok, amin van warez, PC nem a warez miatt gyengélkedik, hanem mert nincs a háttérben senki, aki a kiadóknak tejel, mint a konzoloknál M$, és Sony.) -
#4791 Igen, de ha lenne warez verzió a gameből szerintem nem kaptunk volna ilyen ajándékot. Azért kaphattunk, mert tényleg mindenki megvette és megszívta és szerintem hozott rendesen pénzt a konyhára, mert mindenki megveezsi aki játszani akar. És erre mondom azt hogy ha megszűnik a warez tényleg jobbak lesznek a gamek és a kiadok is. Lásd most az ajándékokat. -
#4790 Na, de ez nagyon jódej húzás volt a Ubitól azért:D Mondjuk nekem amióta megvan a játék, összesen egyszer volt problémám a szerverrel, a második hétvégéjén a játéknak... De azóta semmi bajom soha, észre sem venni, hogy ott van. -
#4789 Na végigtoltam a + 3 tombot amit kaptam az Ubitól ajándékba és nagyon tetszettek. Köszönöm Ubi. -
#4788 az csalódás volt egy kicsit nekem is
sztem a harmadik részben viszontlátjuk :D -
#4787 hogy a játékról is beszélgessünk: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az azért elug fura, hogy a végén nem öli meg Rodrigót, annak ellenére hogy amíg ideáig eljutott Ezio, mindenkit halomra ölt -
#4786 Hmmm... EPIC FAIL! ? :D -
#4785 "az emberem ráfekszik az ágyra"
Nem hitem h ez a napom ennél is jobb lehet,pedig a bnőm itt volt nálunk de te feltetted az I-re a pontot.köszönöm rolka7XD -
#4784 "az emberem ráfekszik az ágyra"
Na, ennél a pontnál mondom azt, hogy nem is érdemled meg, hogy ezzel a játékkal játssz.
Javítva: "Desmond befekszik az Animusba."
Az már más kérdés, hogy olvasni nem tudsz, vagy csak szimplán lusta vagy, és nem látod miért számlálja a napokat az a cuccos...
Ráadásul előtted vagy 10-en jöttek ebbe a topikba ugyanezzel a problémával.
Húzzatok a warez topikba!! A tök tele van már. Bocs, de ezt muszáj volt megírnom... -
#4783 Szevasz, el tudod olvasni, h mi van fentebb a bannerba írva? -
#4782 vedd meg és jó lesz
utólag is szivesen -
Rolka7 #4781 Sziasztok!
Az a problémám lenne, hogy amikor az első pályában ráfekszik az emberem az "ágyra", akkor a képernyő tiszta fehér lesz és úgymarad.
Ha valaki tudja, hogy mi lehet a baj az legyenszíves írjon!
Előre is köszönöm! -
#4780 Rodman, hány fake accod van még? ember. -
#4779 alias rodman -
#4778 cska én azt gondolom hogy 1 csak SIngle player játékért nemfogok kiadni pénzt mondjuk a Mass Effect a más számomra :D -
#4777 én adtam már oda ... és nem vertek át... na m1
ugyse fogja odaadni senki szal nem is probálkozok
-
#4776 szted aki megvette steamen oda fogja neked adni az accountját, hogy letölthesd? holélsz? :D -
#4775 na valaki akitúől letudom szedni? :S:S nemvagyok kis szemét.. lelkiismeretes embör vagyoke :D -
#4774 lol -
#4773 látom -
bgabor #4772 Már kijöttem. :D -
#4771 azért kérdeztem hogy valakinek van e letöltős hogy leszedhetem e én is természetesen nem ingyen ...
csak pénzem nincs rá :S:S és Warez meg ... megbizhatatlan és nincs is... -
#4770 ebből már nem jössz ki jól :D -
bgabor #4769 Tehát akkor igazam volt, mert technikailag lehetetlen volt a magyarítás.
Felirat se volt benne? Hát szó se róla, elég igénytelen program volt. Látom így a második részre se sikerült levetkőzni a hiányosságok zömét, az irányítás még mindíg katasztrofális, a counter-attack megtanulása után az ellenfelek egyetlen gombnyomásra megdöglenek, és a szélesvásznat se lehet kikapcsolni. Elég gyatra, gyanítom hogy nem fog felkerülni a 2010-es év tizes toplistájára. -
#4768 Olyan jó, amikor úgy tesznek emberek ilyen megjegyzéseket, hogy egy picit sem értenek az egészhez:D Az elsőben semmilyen felirat sem volt, úgyhogy azért volt "technikailag" lehetetlen:D -
#4767 *magyarítani -
SchmiedPeter #4766 mivel van benne felirat lehet magyarosítani:)
bár én nem kezdeném el...aki igen annak hajrá:D -
#4765 Van benne valami -
#4764 ez baromság, az első részen mit magyarítottál volna? a menüt? mert angol felirat sem volt benne -
Rodman6 #4763 Azta büdös kurva úristenit! Még mindig nincs mán krekk? -
#4762 simán -
bgabor #4761 Jó ha tudod, hogy az Assassins Creed első részét technikailag nem volt lehetséges magyarítani. A második résznél valószínűleg ugyenez a helyzet, mert technikailag gyakolatilag megegyezik az elsővel. -
BIZ0906 #4760 Nekem is megy simán úgyhogy valami egyéni gond lehetett ott. -
#4759 Am neked megy simán a játék? mert valakinek nem ment w7 alatt de valszeg egyéni hiba volt -
#4758 Öh,igen, valószínüleg elég sokan, miért? -
#4757 valaki töltötte le Steamról vagy Xfire ről? -
#4756 8000et is simán megér, így hogy már benne van tényleg minden -
tomvader60 #4755 Király:D. Csábító, ennyiért szerintem már nem vészes, főleg a játék értékeléseit nézve.