Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@drop
Már nem vagyunk szivatva teljesen jol mennek a szerverek napok óta. 😊 (nekem legalábbis)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
http://www.freetvmaci.info/
De ott van példának az Infinity Ward...Leszarják magasról a pc-t a support egy nagy nulla,a Cod6 pedig egy mezei konzolport.
És még nagyon sok példa van erre...
Mindamellett megértem õket, COD4-nél is volt vagy 3-4 millió pc játékos online pc-n eladás pedig épphogy 500.000-et elérte 1 év alatt....
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Dilettáns pöcsfej!
Kapd szét az ubiservert a kis haverjaiddal baromarcú,csak hogy 20 percet tudjál játszani a warez változatoddal.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Szerintem ez kamu....ki látta van kép róla...mikor ezt mondták én azonnal néztem, de a haverjaim se látták, pedig van egy állandó UBI fan is köztük aki mindig fenn van az ubin....
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Amikor az eleján regisztrálni kell akkor ott beírom a nevem és a jelszavam és mikor tovább lépek akkir kiírja hogy: Incorrect username or password
Miért nem jó?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Elõre is köszönöm!
Nothing is True, Everything is Permitted
Msot épp találtam vmit a neten, kommentekbõl azt ovlasom ki hogy mûködik, bár orosz, és a webfordító eléggé töri, de SZUPER az midnenképp SZUPER , nem?😄 Nah mind1 majd kiderül 😊
Amugy a játék tombostul- mindenestül hány órás?😊
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
@ewuk
Fuss fel a falon, és ugorj balra a lécre. Ennyi.
a sztorinak már eléggé a vége felé járok, megcsináltam az összes assassination contract mellékküldit és a tombokat, így 24 órán felül vagyok. egy következõ végigjátszásnál az assa-missionöket biztos kihagynám, de a többi az élvezhetõ még legalább egyszer.
Én elleszek a játékkal nagyon sokáig, bár én az elsõvel is nagyon sokáig elvoltam, végigvittem vagy 8szor xD
A történet nagyon jó, fõleg a legeleje tetszett nekem eddig.
De mondjuk valami történt, mert amikor ma este leálltak a szerverek, a warezosok tudtak küdletéseket csinálni... Aztán ha kilépnek, akkor most emg már nem tudják folytatni xD Na mindegy, leszarom igazából, megyek játszok az eredetivel szenvedés nélkül😊
@drop: mennek
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic