7877
  • robotnyk
    biztos hogy nem látjuk viszont a játék szerves részeként. nem ölhette meg, mert Borgia nem így halt meg IRL. :)
  • tommygear
    így is egyre igénytelenebb játékokat adnak ki évről évre, a játék minőségét nem egy védelem fogja eldönteni, hanem az hogy vannak e még igényes játék készítők, sajnos nem sok van már talán az ubi, meg a rockstar esetleg még az iw, de ott is már megy a szarkavarás
  • Dante73
    Ez ahogy van, úgy butaság, már bocsi. (Nem kötekvésnek szánom!)
    1; Hogy ne legyen idővel törés, gyakorlatilag kizárt. Ha a kód olyan mélyen bele van építve, hogy nem lehet kivenni, akkor is lesz előbb-utóbb valaki, aki a benti szerverről ellopja a programot, ami válaszol a játéknak, másrészt UBI lenyilatkozta, hogy ilyen-olyan okok esetén kiveszi a védelmet. Tehát kivehető.
    2; Ha mégis elterjed, mert sosem törik fel, az a játékoknak csak árt. Ugyanis akkor mi ösztönzi a kiadókat, hogy normálisra csinálják a játékokat? Ha játszani akarsz, kénytelen vagy megvenni. Demó nincs, kipróbálni nem tudod, a gémer sajtó pedig már most a kiadók kezében van. Ugyan az történik majd, mint konzolon. Játékok egyre rövidebbek, gondolkodás, mint olyan eltűnik a játékokból, "erre van igény" címszóval. (F@szt erre van igény, max így is megveszik)
    Tehát, egy törhetetlen védelem pár év alatt megöli a PC-s játékipart. (Lásd pl; PS3 vs X360. PSP vs PSPgo, azon fogynak jobban a játékok, amin van warez, PC nem a warez miatt gyengélkedik, hanem mert nincs a háttérben senki, aki a kiadóknak tejel, mint a konzoloknál M$, és Sony.)
  • enlightened
    Igen, de ha lenne warez verzió a gameből szerintem nem kaptunk volna ilyen ajándékot. Azért kaphattunk, mert tényleg mindenki megvette és megszívta és szerintem hozott rendesen pénzt a konyhára, mert mindenki megveezsi aki játszani akar. És erre mondom azt hogy ha megszűnik a warez tényleg jobbak lesznek a gamek és a kiadok is. Lásd most az ajándékokat.
  • Atkamon
    Na, de ez nagyon jódej húzás volt a Ubitól azért:D Mondjuk nekem amióta megvan a játék, összesen egyszer volt problémám a szerverrel, a második hétvégéjén a játéknak... De azóta semmi bajom soha, észre sem venni, hogy ott van.
  • enlightened
    Na végigtoltam a + 3 tombot amit kaptam az Ubitól ajándékba és nagyon tetszettek. Köszönöm Ubi.
  • tommygear
    az csalódás volt egy kicsit nekem is
    sztem a harmadik részben viszontlátjuk :D
  • CroftManor
    hogy a játékról is beszélgessünk:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az azért elug fura, hogy a végén nem öli meg Rodrigót, annak ellenére hogy amíg ideáig eljutott Ezio, mindenkit halomra ölt
  • watto
    Hmmm... EPIC FAIL! ? :D
  • The Protector
    "az emberem ráfekszik az ágyra"
    Nem hitem h ez a napom ennél is jobb lehet,pedig a bnőm itt volt nálunk de te feltetted az I-re a pontot.köszönöm rolka7XD
  • Kongy
    "az emberem ráfekszik az ágyra"

Na, ennél a pontnál mondom azt, hogy nem is érdemled meg, hogy ezzel a játékkal játssz.

Javítva: "Desmond befekszik az Animusba."

Az már más kérdés, hogy olvasni nem tudsz, vagy csak szimplán lusta vagy, és nem látod miért számlálja a napokat az a cuccos...
    Ráadásul előtted vagy 10-en jöttek ebbe a topikba ugyanezzel a problémával.

Húzzatok a warez topikba!! A tök tele van már. Bocs, de ezt muszáj volt megírnom...
  • Kandurex
    Szevasz, el tudod olvasni, h mi van fentebb a bannerba írva?
  • tommygear
    vedd meg és jó lesz
    utólag is szivesen
  • Rolka7
    Sziasztok!

Az a problémám lenne, hogy amikor az első pályában ráfekszik az emberem az "ágyra", akkor a képernyő tiszta fehér lesz és úgymarad.

Ha valaki tudja, hogy mi lehet a baj az legyenszíves írjon!
    Előre is köszönöm!
  • Kongy
    Rodman, hány fake accod van még? ember.
  • JethroHUN
    alias rodman
  • Renjike
    cska én azt gondolom hogy 1 csak SIngle player játékért nemfogok kiadni pénzt mondjuk a Mass Effect a más számomra :D
  • Renjike
    én adtam már oda ... és nem vertek át... na m1
    ugyse fogja odaadni senki szal nem is probálkozok
  • tommygear
    szted aki megvette steamen oda fogja neked adni az accountját, hogy letölthesd? holélsz? :D
  • Renjike
    na valaki akitúől letudom szedni? :S:S nemvagyok kis szemét.. lelkiismeretes embör vagyoke :D
  • tommygear
    lol
  • tommygear
    látom
  • bgabor
    Már kijöttem. :D
  • Renjike
    azért kérdeztem hogy valakinek van e letöltős hogy leszedhetem e én is természetesen nem ingyen ...
    csak pénzem nincs rá :S:S és Warez meg ... megbizhatatlan és nincs is...
  • tommygear
    ebből már nem jössz ki jól :D
  • bgabor
    Tehát akkor igazam volt, mert technikailag lehetetlen volt a magyarítás.

Felirat se volt benne? Hát szó se róla, elég igénytelen program volt. Látom így a második részre se sikerült levetkőzni a hiányosságok zömét, az irányítás még mindíg katasztrofális, a counter-attack megtanulása után az ellenfelek egyetlen gombnyomásra megdöglenek, és a szélesvásznat se lehet kikapcsolni. Elég gyatra, gyanítom hogy nem fog felkerülni a 2010-es év tizes toplistájára.
  • Atkamon
    Olyan jó, amikor úgy tesznek emberek ilyen megjegyzéseket, hogy egy picit sem értenek az egészhez:D Az elsőben semmilyen felirat sem volt, úgyhogy azért volt "technikailag" lehetetlen:D
  • tommygear
    *magyarítani
  • SchmiedPeter
    mivel van benne felirat lehet magyarosítani:)
    bár én nem kezdeném el...aki igen annak hajrá:D
  • elitehun
    Van benne valami
  • tommygear
    ez baromság, az első részen mit magyarítottál volna? a menüt? mert angol felirat sem volt benne
  • Rodman6
    Azta büdös kurva úristenit! Még mindig nincs mán krekk?
  • tommygear
    simán
  • bgabor
    Jó ha tudod, hogy az Assassins Creed első részét technikailag nem volt lehetséges magyarítani. A második résznél valószínűleg ugyenez a helyzet, mert technikailag gyakolatilag megegyezik az elsővel.
  • BIZ0906
    Nekem is megy simán úgyhogy valami egyéni gond lehetett ott.
  • elitehun
    Am neked megy simán a játék? mert valakinek nem ment w7 alatt de valszeg egyéni hiba volt
  • Atkamon
    Öh,igen, valószínüleg elég sokan, miért?
  • Renjike
    valaki töltötte le Steamról vagy Xfire ről?
  • tommygear
    8000et is simán megér, így hogy már benne van tényleg minden
  • tomvader60
    Király:D. Csábító, ennyiért szerintem már nem vészes, főleg a játék értékeléseit nézve.