Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
fõleg, hogy le van vágva egy ujja, ha felveszed azt a ruhát😄
tommygear
jahh
robotnyk
össz-vissz 4 van, szóval elég jól el vannak osztva, jah :p
a plusz kések érnek még a mapen kívül valamit, az altair ruha valahogy nem illik a környezetbe.
Rage47
Tudtátok, hogy a fõmenüben az 'E'-t nyomva tartva beléphetünk az U-play-be?
balee4
Na 27%-nál vagyok és 10 órát toltam, hát nem lesz rövid a játék. De eddig keményen 2 achit kaptam, természetes ez? Vettem is eddig összegyûjtött 50 ponton egy titkos mapet a villához.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tommygear
senki nem törte fel de nagyon nehéz lenne visszaolvasni?
enlightened
skidrow törte fel az oldalt? tegnap még razor volt? Most tényleg feltörték vagy csak a warezolók nem bírják elviselni hogy nisnc crack és kulonbozo tévképzeteket gyártanak maguknak?

Kongy
Ja hát valszeg az, de nem most készült, még délután. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
mondjuk ehhez elég egy paint
tommygear
lesz már be is van jelentve
Pluskast
hmm érdekes nekem bejön az oldal...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tommygear
ajjj <#wow3>
photoshop
Kongy
Warezosok örüljenek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Miért ne adna? Megmondták, hogy lesz minden játékukból PC-s port, ugyanezzel a DRM-el. És akkor mi van? Majd formálódik ez még..

dehogyisnem...a pénz nagyur ám!

atila4
Pc-re várhatod <#hehe> (sztem az ubi most már nem fog pc-re kiadni játékot) 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Pluskast
NA végigvittem. Egész jó kis game volt ez szerintem megérte az árát (DRM mondjuk nem kellett volna) és a vége is nagyon tetszett illetve ez az Ádám Éva sztori is. Remélem hamar jön a folytatás.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tommygear
semmit se
robotnyk
valamit kavartál a beállításokkal? nekem simán szinkronizálta ma, amit tegnap nem tudott.
Kongy
LOL. Fészpálm xD

Rage47
topikot tévesztettél?😄
white0517
bocsi tudom hogy nem ide tartozik de segitségeteket szeretném kérni még pedig abban hogy van egy 8Gb-os pendrive-om és amikor bedugom a gépbe akkor azt írja ki hogy a számítógéphez csatlakoztatott egyik usb eszköz müködésében hiba lépet fell mi lehet a baj?

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

elitehun
Az volt a 2. hogy azt kikapcsoltam 😉
Kongy
A Razoros kép egy kúúúúúrvanagy Photoshopos FÉK!!!!!!!!!!

Rage47
vagy mentene 2 helyre egyszerre.
tommygear
még mindig azt mondom h kapcsoljátok ki ezt az online mentést, kb 2 óra játékom veszett most oda, nem tudott szinkronizálni és baszott vinyóra elmenteni
Rage47
megy a game, semmi gond
tommygear
miért? az ubi.com-ért?
mert a játék megy megnyugodhatsz
Ezért kell kiadni 8000-et?

😮😮
tommygear
<#wow3>
HeadHunter86
😄DD

Ragamofi
Eddig warezoltam csak de az eredeti játékosoknak(nagyon szégyelem magam)megy a játék mert nekem incorrent pasvord vagy nincs internet nektek mit ir ki????

Origin: Brandter55

CroftManor
azt nem tom, de nekem xboxon 100%os és még sincs benne ez a három tomb, csak a két dlc. de már akkor is 100%os volt mikor azok még nem jöttek ki

Nothing is True, Everything is Permitted

Narxis
hahaha imádom mikor így felhúzzák magukat a pc-only barmok 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

newil
Na megvan mi volt a hiba,mint írtam "most jött elõ ez a hiba eddig ilyen nem volt".Az egér driverét frissítettem és nem volt alkalmazva a "game detection" .Így nem érzékelte az 5 gombos egér "normális" játékbeli beállításait,vagy mi.

Faxa megint szaraxik szerv.B+

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

tommygear
mondjuk a középsõ tombot én csináltam
Atkamon
Szerintem is az a 3 bonus map, ami a sima verzióban nincs benne. Mondjuk azok nélkül meg nem lehet 100%-ot elérni a játékban.

tommygear
ja az lehet :\
remélem kiadják majd vmikor
CroftManor
sztem az az ami benne van a black editionba az a három plusz tomb

az

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Incorrect usernaame and passworld
Már megint szarakszik a szerver?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Rage47
igen, egyszerre csak 1 game mehet sztem, mivel net kapcsolat kell hozzá ugye
ProGabe
ha felesben veszem meg valakivel a játékot, akkor itt is szopóka van, mint a steam-es cuccoknál?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
itt a secret locationsnél van még 3 dolog amit nem csináltam meg azt jelzi, de mik azok? az összes tombot megcsináltam, mik még a titkos helyek?
Atkamon
Na, nekem most incorrect username or password-öt ír...

CroftManor
nyomd hosszan a bal shiftet

newil
Hell o,egy ideje már játszok vele,viszont csak most jött elõ az a probléma,hogy sehogy se tudom kinyitni a "kincsesládákat-dobozokat".Mi lehet ennek az oka?Másnál is elõfordult hasonló dolog?

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.