7877
  • Shep
    Akkor a Splinternél majd várok, hátha az is leviszik :)
  • wesker24
    Jah mostanába vitték le mert alapból asszem 27 font volt a játék utána levitték 23 fontra most pedig levitték 16 fontra !
  • alma2
    Ez a harom "tomb" mennyi plusz jatekidot, teret eredmenyez kb ?
  • Shep
    Kösz. Itt már a kezdetektől ennyi volt, vagy mostanában vitték le az árát?
  • tommygear
    itt
  • Shep
    Hát a mod szerintem jóval megfelelőbb szó ez esetben. Egyébként hol 5e Ft a játék?
  • tommygear
    akkor te milyen szót használsz rá?
    am ez nem most terjedt el, gta3ba is már volt trainer
  • alma2
    Lehet, hogy nem toled szarmazik, de a trainer szo teljesen masra hasznaljak a jatekok vilagaban. Ne terjedjen mar el egy ujabb szo aminek semmi koze az altala lefedett temahoz.
    Koszi.
    Ettol mar csak a "kivittem" a jatekot tini beszolasok borzolnak fel jobban.
    Kivinni a kutyat lehet setaltatni nem hiszem, hogy a jatekkal szoktatok setalni menni :)
  • tommygear
    fúj
  • tomvader60
    Erről lemaradtam. Mit rontottak el az egéren az AC2-ben?
  • zola2000
    Az irányításról annyit hogy 1500 forintért lehet venni pchez noname gamepadot, már azzal sokkal jobb...
  • Rage47
    de olvastam egy félmegoldást
    nyomd fel az egéren a dpi-t, a játékban meg vedd le teljesen az érzékenységet. én ezt megcsináltam és így valamennyivel jobb :) mondjuk a dpi-t nemtom minden egéren lehet-e változtatni, nekem g9 van, azon könnyű
  • tommygear
    az egérrel nagyon nagy problémák vannak a játékban, azt elkúrták sajna
  • Rage47
    mert szarul portolták át az egeret :( és még mindig nem jött patch
  • rage
    Nagyon jó ez a játék, iszonyat hangulatos és látványos.
    Az irányítást még azért szokni kell :-)

Egyébként a Q-t megnyomva, a fegyverválasztó menüben az egérrel lehet csak választani ? Mert nagyon nehezen, sokadik próbálkozásra ugrik át egyik jelről a másikra, nem tudom, miért.
  • enlightened
    Srácok ez a trainer királyság. Végre van kihívás a gameben. Régen ha összeakadtam 6 őrrel csak szimplán counterrel kinyirtam oket max bevettem egy két pirulát közben, hát most nem nagyon lehet:D. Ha 5-nél többen jönnek és be van nyomva a mod FUSSATOK!!!
  • DarkSector
    meg lehet benne halni hidd el, és néhány rész elég gázos tud lenni.
    max pc-n lehet hogy könnyitve lett.
  • Atkamon
    Hivatalos fórumon valaki csinált hozzá egy trainert, amitől jóval nehezebb lesz:D Kevés életed lesz, meg 2 ütéstől meghalsz, meg ilyenek. Érdemes kipróbálni szerintem, mert tényleg túl könnyű a játék.
  • zola2000
    De durva hogy milyen könnyű lett a játék, gyakorlatilag nem lehet benne meghalni, megértem hogy az ubi azt akarta hogy mindenki végig tudja játszani, de mondjuk egy nehézségválasztó képernyőt igazán rakhattak volna bele, mert így tiszta casual játék lett.
  • Sharks
    Nyilván, fog valamilyen változást hozni ez a technológia, de azt még ezen a játékon nem lehet lemérni. Ha egyáltalán tényleg beválik és nem tudják feltörni, akkor is min. 1 évtized kell, hogy változást hozzon sztem, de ezen nagyon sok mindentől függ...
  • rage
    Köszi a segítséget, így már ok, a jobb egér gomb nyomva tartáa kimaradt.
    :-) Mondjuk, ha nem ábrával mutatná, hanem kiírná, nem lenne baj. :)

Olvastam itt, hogy letölthetőek egyéb küldetések.
    Ezeket hol találom meg? Az UBISOFT oldalán csak leírást találtam róluk, hiába vagyok bejelentkezve.
    A Bioware oldalán a Mass Effect 2 esetében egyértelműek a letöltési lehetőségek, itt másképp oldották meg ?
  • wednes
    Igazad, vagy úgy is kell nézni a dolgot, már szelektíven személem a listákat, a COD-ot észre se veszem. :) De másik oldalról azt is figyelembe kell venni, hogy az AC2 meg azzal az előnnyel indul a többiekkel szemben, hogy nincs warez verzió.

Sharks: Ha ugyanolyanokat generál, mint védelem nélkül akkor sok értelme nincs. Érinteni nem érint, max annyiból, hogy érdekel ez a dolog.
  • Atkamon
    Akkor miért nem olvasod el, amit kiír a játék?:) Már az elején leírta, hogy mit kell nyomni a free-run-hoz.
  • Sharks
    Ugyanolyanokat fog generálni, ha ennyire kíváncsi vagy, bár nem tudom, h ez miben érint téged...
  • rage
    Ha már abba kötött bele, hogy nem beszélek angolul...
    (Egyébként meg igen)
  • tommygear
    aha és? :D
  • rage
    Win the race - ez a feladat.
    Előbb kell felérni a templom tetejére, mint a haver.
  • Atkamon
    Látom nem játszottál az elsővel... azt pedig ajánlom erősen a 2 előtt:) Bár ahogy nézem angolul sem tudsz ("versenyezni kell valakivel":D). Ha nyomod a jobb egérgombot és a spacet, és mész előre, akkor fut, ugrik mászik stb.
  • rage
    Ma kipróbáltam ezt a játékot, de valahogy nem sikerül vele ugrani.
    Kapásból versenyezni kéne valakivel abban, ki jut fel először a templom tetejére, de egyszerűen nem tudok vele felfelé ugrani.
    Nem a space-szel kéne ? (Meg esetleg + iránygombok ?)...
  • enlightened
    Azért ne feledkezzünk meg, hogy a műfajbeli játékokkal kell összehasonlítani TPS-ekkel nem a COD-al meg a többivel.
  • wednes
    Van valami hír az eladási adatokról? A német PC-s listán a 6. Most néztem a steamet ott nincs a TOP 10-be (ugye csak az angoloknál vették ki). Nem úgy néz ki, hogy a warez hiányában meglódultak az eladások és mindenki kettesével venné az AC2-t. Én annak drukkolok, hogy ne törjék fel hosszú ideig, mert ebből tényleg lehetne következtetni, hogy milyen eladásokat generál egy olyan játék, amihez nincs warez.
    De úgy néz ki eddig semmi kiemelkedő.
  • felegyi
    Akkor te öreg max 8k-ért kapod meg... itt kapod meg 5100 FT-ért, annyi hogy bánkártyával rendelsz, ha nincs akkor spanodéval akár. Pár napon belül kihozzák, nekem az AVP2-t 4 napon belül hozta a póstás!
  • Jobboka
    öreg, neked a születésed is egy hatalmas FAIL volt....
  • Renjike
    Hol lehet 5000Ft ért megkapni? nekem nem kell a sok szar külföldi rendelgetés... magyarországon még mind 8000
  • tommygear
    topikot tévesztettél
  • DarkSector
    hogy gyün ez most ide?
  • triplet
    A PS3 az egy jó kis szerkezet. Heavy Rain az nagyon jól néz ki:)
  • Kandurex
    2000,-? Már most meg lehet kapni 5000,- Ft -ért is, de még így is megy a siránkozás...szánalmas huszárok
  • enlightened
    "Ha mégis elterjed, mert sosem törik fel, az a játékoknak csak árt. Ugyanis akkor mi ösztönzi a kiadókat, hogy normálisra csinálják a játékokat?"

És most mi ösztönzi őket, most meg azért rosszak meg feltörik. Ugyan már!
    Azért írtam amit írtam, mert eddig szinte minden gamenbol volt warez verzio és sose volt semmi hogy megbecsulnék a véásárlokat. Most az UBI megváltoztatta ezt egy gamebol amibol nincs warez verzio megbecsülte a vásárlóit és több ezer forintos ajándékot nyújtott nekik egy hétvégés kiesésért. Ez nagyon helyes volt.

BIZTOS vagyok benne hogy ha feltörhetetlen játékok fognak készülni mint most ez az assa2, akkor a vásárlókat meg fogják becsülni mert őket meg kell.

"Hogy ne legyen idővel törés, gyakorlatilag kizárt"

Persze csak nem mind1 mikor törik fel, ha két év mulva feltörik az assa2-ot egye fene, akkor már senkit nem fog érdekelni, mert már 2000FT lesz a cdgalaxisban. Szóval csak az a lényeg hogy megjelenéskor és utána egy ideig ne legyen törés, mert akkor viszik mint a cukrot. És ezt most az UBI megvalósította és az hogy ajéndékot is adott, egy nemes gesztus volt és a vásárlók megbecsülése, akik továbbra is fognak DRM-el ellátott játékot venni, mert az UBI nem szívatta őket a DRM-el hanem megbecsülte kárpótolta.
  • Kandurex
    Az utóbbi évtől már egyértelműen több PS3 és játék fogy. Mondjuk igaz azért, mert finoman szólva is kiváló* játékok érkeznek rá...de nincs warez...nincs...nem is volt, és valószínű már nem is lesz rá, nem is hiányzik neki

*baszott :)