Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
az egy bug sztem
Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

KaszaN
Hi
Feltenne valaki valahova egy olyan mentést ahol Ezionak már minden ruhája meg fegyvere meg az Altair cucc is megvan? Megakarom nézni. <#rolleyes>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Kongy
Amit CroftManor linkelt.

tommygear
milyen super blend?
Kongy
Nekem nem müxik a superblend pedig azt csináltam amit a vidiben... <#wow3>Vagy ez csak a Bonfire of the Vanities DLC-ben érhetõ el?

Atkamon
Ööh, nekem mûködik, csak sokat kell várni:S

Igen, ez a Da Vinci féle repülõszerkezet.

Ez a Leonardo da Vinci féle repülõ szerkezet ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Kongy
Csak Forlíban lehet, mivel atz a Battle of Forli DLC-hez volt...

Nektek müködik most a DRM? Mert nekem nem....

tommygear
flying machine-al csak forliban tudunk repkedni? máshol nem találom
tommygear
naja lol 😄
Rage47
ráadásul a végérõl kell neki mentés?😄😄😄
Kongy
Ezt meg hogy a f.szba? 😮

tommygear
nagy ac2 fan létedre vedd meg és megszerzed <#smile>
tommygear
kibírod, ha meglesz úgyis elõlrõl kell kezdened szal most minek haladnál vele?
Rage47
tegnap lett meg a duplakés, nagyon brutál😄
elitehun
Ha meg lesz jövõhéten akkor várd meg. Bár sztem nem létezik hogy ne bírd ki ez a hetet
Valaki válaszolna kérlek. Jövõhéten lesz meg a játék. Addig is játszani akarok vele.

imgood lvl6 teszám:91669

Ragamofi
Sziasztok valaki nem tudna adni 1 olyan mentést ahol már van hidden gun??

Origin: Brandter55

elitehun
Jaj azzal menyit szenvedtem 😄
elitehun
Esetleg azért nem szerepel azon a listán mert akkor még meg sem jelent?<#wow3>
tommygear
lol 😄
én meg vagy 4x szenvedtem itt mire megcsináltam a küldit
Tehát valaki tudna feltölteni?

Atkamon
Megküzdene szerintem, ha tudna😊

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

Morfi
Küzdjél meg te is érte 😊

hali. Valaki feltudja tölteni a netre a mentéseit. Ami a játék vége fele van. Nagyon megköszönném.

Morfi
Mondjuk az nem meglepõ, hogy a magyar eladási listán nem szerepel.

tommygear
😄
DarkSector
jah sorry én összekevertem a másikkal, a német toplistával.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
DarkSector
steam

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
forrás?
elitehun
Ubisoftnak biztos megérte mert elvileg kétszer is benne van a top 10-ben. Egyszer a normál verzió a 2. helyen aztán meg a White edition valahol a 8. hely körül
Kongy
Ajánlom figyelmedbe a fórumfejlécet.

Attelee
NA van már valami eladási statisztika h mennyire fogy ez a feltörhetetlen játék?Megérte e az Ubisoftnak a dolog?
Mondjuk sztem sokan várnak egyelöre h mi lesz,vagy mi nem!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Atkamon
Hát, én még csak most fogok nemsokára Velencébe jutni:S

Kongy
Nos, elindítottam 1 projektet, hogy vissza lehessen tölteni minden missziót és Sequence-t, vagyis minden misszió után kimásolom a mentett játékokat egy másik mappába! Jelentkezzen, aki szeretne segíteni, eddig Velencéig megvan minden misszió, vagyis mindegyik visszatölthetõ!

elitehun
A kritériumok pont illenek erre a játékra 😄
Kivéve talán hogy olcsó de 8000 ft azért nem 10 ezer 😊
És igen tudom hogy nem erre a játékra írtad csak általánosságban 😊
Magiszter
Jó játékot kell csinálni nem másolásvédelmet. Bár lehet a kiadóknak/fejlesztõknek megéri hogy csinálnak egy másolásvédelmet amit 1-2 hétig nem törnek fel, addig veszik a jól marketingolt cuccot, aztán mikor feltörik, visszaesnek az eladások drasztikusan mert bárki ki tudja próbálni hogy mekkora sz*rt csináltak. Utána meg ráfogják a kalózkodásra hogy a miatt nem tudnak játékot eladni. Pedig ha a pénzt és az idõt a játék fejlesztésére fordították volna akkor lehet több ideig vásárolnák és esetleg többen. Nem tudom a fejlesztõk/kiadók mit várnak, hogy 1 nap alatt visszahozza az összes költséget egy játék?
- Olcsó
- Jó (tartalmas, többször is végigjátszható, esetleg mindig másként)
- Nem korlátozott (csak 1 gépre telepítheted, csak nettel játszhatsz, csak 1 órát, csakazértis...stb)
Játékot a népnek!

Ha már Március 15. van, akkor forrongjunk egy kicsit 😄

enlightened
Sziasztok!

Írtam hivatalos fórumra, hogy a webbattlebe többen nem tudunk belépni bizonyos kiírás miatt. Remélem majd fognak válaszolni, ha ez megtörténik majd leközlöm itt is. Én személy szerint nagyon szeretnék webbattlezni.

Igen Ubisoft, de az Anno-n nincs ez az online DRM. Úgyhogy DRM nélkül is lehet egy játék dobogós helyezett. Persze a darabszám arányokat nem tudjuk.

Kongy
No, DICE-ék örülhetnek, megérte PC-re portolni. 😄

Atkamon
Az Anno 1404-et is Ubisoft csinálta nem? Az is ott van a 3. helyen...

balee4
Jah kár azt hittem egy csomó cuccot lehet majd a pontokon venni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
PC

1. Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
2. Assassin's Creed II
3. ANNO 1404: Venedig
4. Call of Duty: Modern Warfare 2
5. Silent Hunter 5
6. Napoleon: Total War
7. Supreme Commander 2
8. Assassin's Creed II - White Edition
9. Drakensang: Am Fluss der Zeit
10.Die Sims 3 Luxus Accessoires

DarkSector
jah gondolom ezért van a pc-s eladási listák 2.helyén közvetlen a BC2 után...logikus.

elitehun
Honnan tudod hogy menyi a befolyt összeg és hogy mit fog kiadni a Ubisoft PC-re? Netán jövõbelátó vagy? Akkor a lottószámokat elküldhetnéd pm-ben ^^
watto
Épp ezért, olyan csekély a befolyt összeg hogy nem éri meg nekik. Gondolkodj már....

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.