7877
  • tommygear
    elveszik is mivan? max újrarendeled
  • tomvader60
    Figyi, én Gyulán lakom ami szintén jó lent van khmm tanyán :D. Ponos címet megadsz, nem hiszem, hogy baj lehet. Tényleg ennyiért már jó üzlet főleg, hogy nincs egy hónapos a játék( a PC-s verzió mármint).
  • zola2000
    Na igen, kinek a papp... én meg csak úgy vagyok vele, hogy mihez mi a jobb, az ubi cuccaihoz amig pcs voltam gamepadot használtam (már nincs olyan pcm, de a konzolos topicban nincs ac2 téma, azért nézegetem ezt, a játék ugyanaz).
  • MerlinW
    Van egy pécs melletti városkában élő ismerősöm aki évek óta rendszeresen (havonta többször) rendel ezt-azt e-bay, amazon, egyéb oldalakról, eddig mindig megkapta.
  • triplet
    ha cdgalaxisból rendeled "csak" 4000 ezer forintal drágább, de akkor biztos oda ér:)
  • Atkamon
    Rohadt drága Steam-en, nem éri az meg senkinek sem...
  • rage
    Esetleg letöltött verzió ? (Steam vagy ilyesmi)
  • tommygear
    kontroller úgy alapból
    utálom, maradok a bill+egérnél :D
  • JackSparrow88
    Egy ideig nekem is felmerült a lehetőség h megveszem.(Igaz még most sem mondtam le teljesen erről a módról) Csak az a legfőbb baj h én falun lakok ezért pl. a külföldről való rendelés nem biztos h jó ötlet.(ráadásul az ország DK-i részén élek ami megint csak nem nyerő ha pl Közép Európából jönne a cucc) Egyrészt ugye aki városban lakik annak hamarabb megjön illetve biztos h megkapja. Másrészt viszont mire ideérne, nos sztem ide sem érne, valszeg elkajlódna útközben a sok átszállítás közben.(legalábbis nagy esély van erre-ismerve a magyar postát) Szal én egyenlőre még várok egy warezra aztán meglátjuk...
  • zola2000
    Mi a gamepadok, vagy csak a nonamek? :)
  • tommygear
    kapott szinte mindenki a topikból is, ne vergődj itt :D
  • tomvader60
    Na megrendeltem végre :D. Nehéz lesz kivárni mire megérkezik XD.
  • JethroHUN
    Ne is várjátok sztem, ez csak egy "pofon a szarnak" szokás mondani, propaganda, kap pár ember amcsiban akinek naon járt a szája, hogy jó fényben tüntesse fel az Ubi-t
  • tommygear
    semmit
  • rage
    Én az előbb írtam az UBI supportnak egy mailt, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak majd :)
  • balee4
    Én is akkor vettem, szívtam is vele rendesen, de nem kaptam semmit. :(
  • rage
    Ok, ez így egyértelmű. :)
    Azért remélem, idővel majd letölthetővé teszik valami formán.
  • Lobsterman
    Helló van egy kis problémám a játékkal. Tökéletesen fut normál esetben, 30-40 fps-el, de időnként pár másodpercre rendesen megzuhannak a frame-ek, 10 alá, és beszaggat a játék. Aztán rendesen megy tovább. Tapasztalt valaki ilyet? Van rá megoldás? Azon túl hogy vegyek jobb gépet persze :D
  • tommygear
    http://iaro.3dmax.hu/kep/ac2.JPG
  • MerlinW
    Szerinem csak akkor kapsz, ha megjelenés, azaz a szerverproblémák idején vetted.
  • rage
    Engem érdekelne, milyen levelet küldtek a 3 Tomb letöltéséhez, mivel én megvettem a játékot, regisztráltam is, de nem kaptam semmilyen kódot extra tartalmakhoz.
  • Sharks
    Nem haragszom...
  • balee4
    Írtam nekik a fórumon, majd meglátjuk, vmit csak böffentenek.
  • Atkamon
    Jaa, nem kell, köszi, nekem Black Edition-m van, úgyhogy én azokat már rég végigvittem:D
  • elitehun
    Azért ne haragudj de amikor az iwnet baszakodott CoD6 multiban (ami sokkal tovább is tartott) le se szartak minket
  • Sharks
    Jó az az Ubi, ingyen ajándékot ad a népnek meg minden...
  • elitehun
    Azért mert ott pontosan leírja a +3 bonus tomb-ot
  • elitehun
    Ha érdekel berakhatom a mailt amit kaptam tőlük
  • Atkamon
    Nem tom, én sem kaptam, mondjuk én megjelenés után egy héttel vettem meg.

Fórumon amúgy azt írták, hogy aki dobozosat vett, az kapta a 3 bonus map-et, és aki digitálisan vette, az kapott ingyen játékot. Ez mondjuk így elég érdekes, mert aki Black Edition-t vett, az így nem kapott semmit... Pedig ők még többet is fizettek a játékért:D Ubisoftnak azért a logika megint ott van rendesen.
  • elitehun
    Nemtom én is szinte rögtön megvettem
  • balee4
    Ez mitől függ hogy vki kap?, megjelenés napján mát toltam a játékot, és jó párszor, néha órákra szívtam vele. Vagy írni kell Ubi-nak ez ügyben?
  • elitehun
    Megjegyzem 3 küldetést kaptam
  • elitehun
    Hogy én milyen hülye vagyok!!!
    Vártam a kódot hogy le tudja tölteni a dolgokat de csak most jöttem rá hogy más e-mail címmel regisztráltam drm-re mert azt nem engedte :D Most megnézem a leveleimet és ott van a kód amivel letölthetem a cuccokat :D
  • tommygear
    kódot kapnak email-ben az érintettek
  • Sharks
    Fizessél Ubinak, aztán letöltheted tőlük..., h meglegyen a 100%
  • rage at work
    A három Tomb az automatikusan letöltődik a játékhoz, vagy valahonnan manuálisan kell letöltenünk ?
  • tommygear
    kell a 100 tol a 100%hoz?
    mert már csak az hiányzik nekem és 98%nál vagyok
  • Hoz_Hun
    Akkor legyen "Nerf" meg "Buff". :)
    Hangzatos jól csengő "magyar" szavak. :D
  • Atkamon
    Nem megfelelő szó a mod, azért nem azt használtam... Egy mod a játék fáljait módosítja, egy "trainer" vagy nem tom minek hívjam akkor meg a játék futása közben módosítja a játékot, ezért kell, hogy megnyitva legyen játék alatt.
  • Hoz_Hun
    Darabonként kb 8-10 perc.