Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Feltenne valaki valahova egy olyan mentést ahol Ezionak már minden ruhája meg fegyvere meg az Altair cucc is megvan? Megakarom nézni. <#rolleyes>#rolleyes>
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nektek müködik most a DRM? Mert nekem nem....
imgood lvl6 teszám:91669
Nothing is True, Everything is Permitted
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk sztem sokan várnak egyelöre h mi lesz,vagy mi nem!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Kivéve talán hogy olcsó de 8000 ft azért nem 10 ezer 😊
És igen tudom hogy nem erre a játékra írtad csak általánosságban 😊
- Olcsó
- Jó (tartalmas, többször is végigjátszható, esetleg mindig másként)
- Nem korlátozott (csak 1 gépre telepítheted, csak nettel játszhatsz, csak 1 órát, csakazértis...stb)
Játékot a népnek!
Ha már Március 15. van, akkor forrongjunk egy kicsit 😄
Írtam hivatalos fórumra, hogy a webbattlebe többen nem tudunk belépni bizonyos kiírás miatt. Remélem majd fognak válaszolni, ha ez megtörténik majd leközlöm itt is. Én személy szerint nagyon szeretnék webbattlezni.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
1. Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
2. Assassin's Creed II
3. ANNO 1404: Venedig
4. Call of Duty: Modern Warfare 2
5. Silent Hunter 5
6. Napoleon: Total War
7. Supreme Commander 2
8. Assassin's Creed II - White Edition
9. Drakensang: Am Fluss der Zeit
10.Die Sims 3 Luxus Accessoires