7877
  • Rage47
    hát olyantól nem veszek, akinek nem 100% körüli, és ha van 3 negativ feedback, az is user error :)
    de egyébként tök legális, rajta van hogy made in india, stb.
  • Atkamon
    Szinte minden játékomat Ebay-en veszem, de akkor is... Egy újonnan megjelent játék, ami a legolcsóbb "Trusted Seller"-eknél 8-10000 körül van, az egy valami indiai valakitől meg 4000, akiknek általában ráadásul nem is éppen 100% a feedback-jük...
  • Rage47
    a kételkedőknek vannak a boltok, ahol 12k egy játék xD
  • Atkamon
    Nem tom, én azokban az indiai meg Hong Kong-i, meg hasonló helyekről érkező játékokban mindig kételkedem... Túl olcsó sokszor, ahhoz képest, hogy nemrég megjelent játékokat árulnak.
  • Rage47
    20 euro volt ebayen
  • Atkamon
    Szerintem ellenőrzi a címet, dehát próbáld meg...

#4904: Postagalambbal kapsz Assassination küldetéseket, azok között ez az egyik küldetés Firenzében.
  • grebber
    LOL ez letöltő oldal!
  • tommygear
    ha kimész érte angliába, igen
  • grebber
    (Szerkesztés)

Van ez az oldal: https://www.direct2drive.co.uk

Regeltem magam ide.Hungary -val ,freemail-el.
    Rendelésnél ki kell választani milyen régióban vagyok. UK vagy EU.Ezt én átverhetem úgy hogy adok fake UK címet ?? Mert EU-s az drágább sajnos !
  • tommygear
    miaz h hol?
  • syberia2
    hol?
  • tommygear
    ez egy mellékküldi
  • Hoz_Hun
    Biztos kézzel festett DVD járt hozzá.
  • syberia2
    ez milyen küldetés és hol van?
  • CroftManor
    ezt nézd emg és tudni fogod :)
  • elitehun
    Biztos csak 20 rúpia volt XD
  • JethroHUN
  • tommygear
    és miért pont onnan?
  • Rage47
    én nemrég rendeltem Indiából Bad Company 2-t, és ideért 2-3 hét alatt - falun lakom
  • Sharks
    Biztos nem kaptad meg?
  • BaLeeX
    Milyen rendkívül kreatívak az emberek amikor azt kell megindokolni, hogy miért nem vesznek meg egy játékot, az eszem megáll.

Közel 100 dolgot rendeltünk már ismerőseinkkel ebayról, legtöbb dolgot kínából, mégsem veszett el egy sem. Sőt közel ennyit postázgattam a magyar postával itt sem veszett még el semmim. Én is faluban laktam.

De megsúgom neked, ha te megrendelted és valahogy mégis elkeveredik (nem fog...) azt meg fogod kapni később, mivel írsz a boltnak, hogy nem kaptad meg ők utánakérdeznek a postánál vagy a futárszolgálatnál és ha tényleg elkeverték akkor küldenek neked egy újat mivel ők megkapják az árát. Szóval ha elkeveredik amit te kifizettél az nem a te felelősséged csak onnantól miután aláírtad hogy átvetted.

Velem egyetlen egyszer volt olyan eset amikor egy drága fényképezőgépet vártam USÁból és akkor volt a egy nagy hurrikán Floridánál. Nem jött a csomag, írtam nekik, utánanéztek, nem tudtak választ adni, nekik is azt mondták, hogy nagy a felfordulás várjunk pár hetet, erre ők inkább küldtek még1 gépet (60 ezres tételről beszélünk nem egy szaros játékról) és írták, ha megkapom akkor majd az ő költségükön visszajuttatom majd küldenek érte futárt...
    Végül nem kaptam meg amit először küldtek csak amit újra feladtak.

Tudom, hogy így sem fogod megvenni, mert ez csak egy kifogás volt.
  • Atkamon
    Nem kell az sem, méreg is tökéletes, meg low profile-ban leszúrogatni őket, amikor már a mérgezett embert nézik.
  • Tuvok #4892
    köszi
  • Tuvok #4891
    olyanom meg még nincs .. remek :/
  • reménytelen
    Füstbombákkal, aztán hidden blade.
  • Tuvok #4889
    heló
    EZT hogy lehet megcsinálni ? 10 nekifutásra egyelőre esélytelennek tűnik .
  • CroftManor
    A kettő azért jó, mert némi történetet is fűztek a játék köré, de ennek ellenére az 1nek talán mégis jobb hangulata van.
  • Hoz_Hun
    Nekem teljesen jó volt a nehézség. Én élvezet miatt játszok és nem azért hogy pókjárásban szopjak minden harcnál.
  • tomvader60
    "Játék nehézsége nulla, lehetne hard difficultyt beletenni, nem lett volna sok meló igazán."
    Nem azt mondtad, hogy a MOD-al megugrik a játékélmény, mert nehezebb lesz?
  • tomvader60
    Az 1-el igazából szerintem az volt a probléma, hogy nem volt feltöltve. Olyan mintha foggal körömmel teljes egészében kidolgozták volna a bejárható teret csak amikor már éppen feltöltötték volna, gondolom szóltak, hogy "Hagyjátok a francba, idő van!" és gyorsan azért beraktak pár küldit és kész....Én úgy tudtam csak kijátszani, hogy egy napra egy ember megölését tűztem ki célul, aztán elraktam másnapra a következőt. Így mindig megfogott a parcour hangulat
  • Atkamon
    Gratulálok...

Nekem nagyonnagyon tetszik, de valszeg ezzel nem fogok annyit játszani, mint amennyit az 1el játszottam, nem tudom miért... Valami hiányzik belőle, ami az 1ben megvolt, de nem tudom, hogy pontosan mi... Egy-két küldetést nagyon összecsapottnak érzem, egyátalán nem érzem magam "assassin"-nak, lopakodós módszerrel alig lehet egy-két ellenséget megölni... Pl ez a Restricted Area dolog minden főküldetésnél elég hülyeség... Nem csinálok semmit, de már rögtön felismernek... Ezio karaktere nekem mondjuk tetszik, csak az a kár, hogy nem lehet érezni az idő múlását a játékban... Olyan gyorsan történik minden... Egyszer megemlíti a játékban, hogy "Már 10 éve, hogy végignéztem, ahogy megölik a családom stb" mondom "mii??", kb olyan volt, mintha fél év sem telt volna el a történetben. Túl sok újítást akartak ebbe a játékba belerakni az 1 után, és a szűk határidő miatt egy kicsit összecsapott lett. Pl nyáron még úgy volt, hogy lesz benne difficulty level, de aztán azt nem tudták befejezni... Na, befogtam:D
  • Rodman6
    Aszittem ebben is Altairnak hívták az ürgét
  • tommygear
    szerintem meg altair volt egy nulla karakter, semmi célja, itt meg azért ezio-nak volt vmi motivációja, nem mellesleg nem fulladt unalomba a játék 1 óra után hanem végig élveztem
  • Rage47
    nekem is az 1 meghatározóbb élmény volt, talán mert akkor találkoztunk először ilyen játékkal, nemtom.
  • CroftManor
    Az 1nek megvolt a saját hangulata, talán azért volt az jobb mert érdekesebb a középkorban lenni, mint Velencében rohangászni a tetőkön. Bár ki tudja kinek mi jön be... az 1el az volt a baj hogy sok a duma, nem lehetett át lépni őket, most ezen javítottak, és most se tetszik? xD
    Az 1 mindenképpen favorit marad nekem, de a kettő is.
  • enlightened
    A játék nekem se jött úgy be mint az 1. Ezio hát nem tetszik a karaktere. Altair kemény volt tette a dolgát, Ezio oké hogy kezdő, de akkor se jön be 0 stílusa van. Attól meg, hogy olaszul kell szavakat kimondani az angol szinkronba falra mászok. Ha olaszul szeretném hallgatni majd beállítom a menübe, nem tudom miért hiszik azt hogy ha a "puttana" meg "bene" szavakat bemondják az angol mondatok között attól majd olasz hangulatom lesz. Olaszra ott az olasz szinkron. Játék nehézsége nulla, lehetne hard difficultyt beletenni, nem lett volna sok meló igazán. Célpontok nem olyan egyediek mint 1-ben miután megölöd őket alig mondanak valamit. A játék szép meg minden, meg nagy a táj és jól el lehet szórakozni vele tényleg, de hiányzik belőle valami nekem ami az 1-ben megvolt.

Na most kb röviden ennyi.
  • FSpofon
    szar a játék az elsőhöz képest kivették belőle a harcot
    vagyis nem kötelező, így minek húzza vele az időt az ember
    játékidő 70%-ban meg minden szar gyüjtögetése meg persze kell
  • tomvader60
    Akkor beszélgessünk, írjatok egy rövid értékelést eddigi élményeitek alapján :D.
  • CroftManor
    komolyan vicc... minden nap van kb 100 uj hsz, beleolvasgat az ember,de magáról a játékról szinte só sem esik! nem tudnátok egy kicsit a játékról is beszélni végre? xD
  • MerlinW
    Az bonyi, előreutalós a dolog. Ha elveszne pöcsölni kell a bankkal, stb. A szokásos. De mint mondtam ritka, hogy egy nemzetközi csomag elveszne. Ahhoz kevésbé mernek hozzányúlni, mint a belföldiekhez. Egyébként ebben van némi urban legend is, messze nem olyan rossz a postánk, mint híresztelik. Panasz esetén pedig prioritással kezelik a nemzetközi csomagkérdéseket.