Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

tommygear
dehogynem, assassin ruhába megyünk már ki erre a térre ahol akasztanak 😊
Megmondalak az óvónéninek ha nem adsz egy szájbab#&&ott serialt!
tommygear
ne válaszoljatok már neki, nem komolyan gondolja csak azt hiszi nagyon poénos mert 12 éves létére van nete
A zöld szörnynek nem lehet nekimenni mert game over.

vagy ilyen pacman, csak iránytani nem lehet.
JethroHUN
Fogd már fel, hiába van egy valós cd kulcsod, eredeti lemez nélkül nem fog menni a clonecd-s verzió sem 😊 azért kell a crack tudod a kis exe amit át kell másolni. Szerintem törj be az ubisofthoz ma este és szerezd meg az eredetit és máris játszhatsz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 éve jogosan járó börtön után, természetesen

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Aki megadja a serialját, addig én is megadom neki a Tapsi Hapsi Játszóháza c. pc játékom serialját cserébe. Szerintem duplán jól jártok. Más alkuba nem megyek bele. Ennél jobb ajánlatot senkitõl nem kapnátok.
Na van már serial? Szeretnék játszani <#vigyor1>
Valóban elég arcade a harcrendszer, jobbegérgomb+shift és már el is van vágva a nyaka. De nem nagy probléma mert talán így a legkényelmesebb.
JethroHUN
Mi?! a sztori az igenis király, hát az ölés, az tiszta árkád, állandóan az õröket lekardozni, mert Mario is éllandóan sereggel megy, húúú de assassain 😄 50 zsoldossal betörni a városba >.< alig kell vkit ugy igazán sunyiba levadászni, csak a side questekben :|

Azt hogy nemveszem meg.....hihihihihi

Kongy
Nekem egyik ismerõsöm ezt mondta mielõtt megvettem az AC2-õt (õ már végigtolta novemberben Boxon) . "Figyelj, az AC2 kurva jó játék, de a sztorit szard már le, mert nem ér semmit, az ölés a lényeg az egészben" xD Na, ennél a pontnál nem mondom h mit gondoltam róla. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

enlightened
Ja én se igazán, hogy angol nélkül egyesek hogy tolják. De általában õk azok akik 1-2 nap alatt kijátsszák, nekik csak az a lényeg hogy rohannajank végig rajta és mészároljanak picit. A sztori hidegen hagyja õket mert úgysem értik. Aztán amikor végeztek vele leszólják hogy uncsi meg kevés a játékidõ, azt nem írják oda hogy az egészbõl semmit nem fogtak fel.

enlightened
Nem 12 hanem 20. És olyan nincs hogy nem engedi befejezni. Bármikor ujramegfejtheted amilyet nincs még meg. Amúgy ha elakadsz benne megnyomod a kék gombot(XBOX360 controllerrel tolom, szal nem tudom melyik bill.) és Shaun segít neked, onnan már gyerekjáték az egész csak tudni kell angolul az alap.

Atkamon
Hát, gyûjtögetés nélkül nem tudsz 100%-ra jutni😊

Sosem értettem, hogy lehet úgy játszani egy sztori orientált játékban, hogy egy szót sem értesz az egészbõl😊 Mindegy, errõl már tárgyaltunk régebben... Tanuljatok angolt!!! Jó nyelv, és gamereknek(játékosok 😛) kötelezõ!!!

Skynet
25-30 óra.
JethroHUN
Kb milyen hosszú a game? 100% ra persze, mondjuk a gyûjtögetést ne számoljuk, és amúgy a tollakat h a manóba lehet megtalálni? fuss körbe eagle vison ben a mapot o.O

elitehun
Youtube-on fent van csak írd be hogy Truth
CroftManor
hát azért mert itt még nem ölték meg az apját... utána veszi fel hogy megbosszulja a családja lemészárlását. nem tünt még fel? 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Ja!
Ugye az van, hogy ha megtalálunk azt hiszem 12 feliratot a falakon, kapunk valami videót. Valaki el tudja küldeni? Nekem az egyiket nem engedte befejezni...

every damn day

Igen, tudom h felveszi a ruhát, de pl ebben a videóban még normális ruhában volt..

A többit már értem köszi

every damn day

elitehun
A válaszok. Legalábbis én így fogtam fel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy videó amiben mutatja a hogy Ezio felveszi a ruhát
valszeg azért volt véres Lucy ruhája mert útközben kinyírt pár õrt
Az az aranyalma az éden egyik darabkája
Azért (ezt mondta is a nõ) mert desmondhoz beszélt. Mondta is a nõ hogy nem istenek csak elõtte(valszeg arra gondol ami az Éden-nel történt, mellesleg ezt megnézheted a TRUTH videóban. de a lényeg az hogy ezzel az almával irányították az embereket, de Ádám és Éva megszöktek vagy megpróbáltak megszökni.) éltek
1.: Tényleg nem tudok angolul
2.: De.
3.: Még mindig nem tudok angolul, ezért kérdeztem, h mi a fene az...

every damn day

pxxl
off: jó az aláírásod 😄

All hail the double x!

Kongy
Na, ha ezeket nem tudod, akkor 3 tény van: 1.) Szellemileg visszamaradott vagy, és feledékeny is, mert elfelejtetted a spoilert, másik eset, hogy nem tudsz angoul, mert azt, hogy mi az az alma el is magyarázzák nem egyszer. 2.) Nem toltad végig az 1-et. 3.) Feleslegesen toltad végig a 2-t is, ha a lényegét, a Piece of Eden-t nem érted mire jó.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

<#wow3>
upsz

every damn day

Rage47
spoilert használjátok már légyszi
*Apját, nem paját😊

every damn day

Most vittem végig, jó volt!
Ezeket nem értem: -Az egyik videóban, mikor ezió paját megölik, még nincs rajta a kapucnis ruha. Játékban nekem már rajta van. ?
Aztán: -Miért volt véres Lucy ruhája az elején
-Mi volt az az aranyalma,
És: -Miért Desmondnak szólította Eziót az a nõ a végén?

every damn day

pxxl
<#banplz>

All hail the double x!

Jaja olyan is volt hogy fent maradtak éjjel mert, hogy jönni fog a crack lol

tommygear
a legjobb az hogy valaki beír egy kamu hírt hogy jön ma este a krekk és fél napig errõl megy a duma hogy jajj de jó 😄
utána meg csak lesnek 😄D
Skynet
Nem,van razoros release,egyébként a skidrow müxik a razor crackel...Nincs semmi gond razorékkal,csak telenyomták a netet warezboyok az ál razor AC2 hírekkel...
pxxl
de razor csak a skidrow-s krekket buherálta meg nem? mert azza fagyott a játék vagy mi 😄 szval razor kezd szétesni? 😄

All hail the double x!

Skynet
Az a visítozás amit a torrent oldalakon levágtak a Metro2033 RAZOR megjelenése miatt...😄D
Valaki behíresztelte hogy a METRO-val együtt jön a razortól a DRM elleni megoldás....Nagy fail..😄
Rowlend
Aha, origi kulcs 😄 végén 1911-el

GET OVER HERE!

JethroHUN
Nesze b+ GH51-45EF-8GS3-1911 ez origi kulcs ha nem megy akkor hulye vagy.

enlightened
Ember vegyél már vissza. Senkinek sem kötelessége odaadnia a serialját, az a saját tulajdona amiért fizetett. Vedd meg a gamet, vagy várj a törtre(ami eléggé nem tudni mikor lesz). Végre egy game amit tényleg nem tudnak feltörni normálisan.

robotnyk
elsõre sem volt vicces, találj ki valami újat.
pxxl
nekem jöhet <#zavart1> csak 10,000 ft-ot utalnék át magamnak, de visszaadom köv hónapban 😊 (ki kell fizetni a vodkafont...rohadt e-számla) megvan kp-ban, cask lusta vagyok elmenni a bankba 😄

All hail the double x!

Morfi
Szerintem volt itt serial, csak valaki kitörölte, hogy te ne láthassad 😄

tommygear
<#wow3>
Esetleg bankkártyaszám PIN kóddal nem kéne?
:-)
Azt hittem reggelre ki lesz írva vagy 10 serial. Mi a *****-t csináltatok eddig?
robotnyk
na, hát a végére értem. a sztoriban voltak lukak, néhány elég durva is, de érdekes volt, és hosszabb, mint az elsõ. tetszett, hogy a plot küldetéseiben gyakran volt valami csavar, nem volt annyira egysíkú, mint az elsõ. az irányítással voltak problémáim (mindig akkor gondolta, hogy mászni akarok valamire, mikor épp veszettül üldöztem valakit), de tetszettek az új mozdulatok. kiváncsi vagyok a lezárásra, elég grandiózus lesz a végén kiderült dolgok alapján.

a maradék 2% a 46 elmaradt toll.
Adjatok neki serialt nem látjátok, hogy elvonási tünetei vannak? lol Még a végén kárt tesz magában

Ooo apám még másoljuk ki a serial számot ide.<#zavart1>
Nemazévettemmeg,hogy más ingyé éljen belõle<#ejnye1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit