7877
  • janika1972
    Erre a szarságra meg nem is érdemes pénzt áldozni! Inkább a Just Cause 2!
  • Neoncsoves
    egyáltalán nem fáj a szívem miatta... ha akartam volna már rég megvehettem volna a cdkulcsot hozzá 3ezer ftért de nekem ennyit sem ér meg ez a játék :D
  • elitehun
    Ha nem regisztrálsz akkor a játék se indul el XD
  • bgabor
    Az U-play rendszerbe be kell regisztrálni hozzá?
  • bgabor
    Dehát mennyivel könnyebb nekik a warezolókra fogni az alacson eladásokat az irreális árpolitikájuk hibáztatása helyett. Sok kapzsi köcsög.
  • grimm13
    szerintem arra gondolt de nem biztos hogy az 576-nál jár mellé ajándékba egy sims2 ..... amúgy az hogy valami mellé ajándék jár az azt is jelentheti hogy az ajándék nem elég kelendő !
  • enlightened
    Te nagyon nem vagy képben. Az ingyen játékot nem kapja meg mindenki aki megveszi. Azok kaptak akik a szerverleálláskor nem tudtak játszani kiengesztelésül, nem azért mert nem fogyott a game. Mások nem kaptak ingyen gamet mellé. Mielőtt írsz olvass már utána dolgoknak nem kell egyből a negatív szöveget belökni, mert nem tudtad lewarezolni.
  • Atkamon
    Hát ja, talán olyan, ami nem 4 hónappal a konzolos verzió után jelent meg...
  • Neoncsoves
    de volt ennél jobb is már Ubisoftos termék... :)
  • robotnyk
    uk pc only listán 5dik helyen nyitott, múlthéten 12dik volt, ez nem annyira rossz.
  • Neoncsoves
    Sehonnan, de nyilván nem ajánlgatnának ingyen játékokat a megvásárolt verzió mellé ha olyan sokat eladtak volna :) plussz egy toplistán se láttam első tízben...
  • Dante73
    Inkább mi, játékosok jöhetünk ki jól a dologból. Ugyanis, HA igaz, hogy így sem fogy lényegesen több a játékokból, rájönnek végre a kiadók, hogy az alacsony keresletnek NEM a warez az oka, hanem... sok minden más, amit hosszan lehetne sorolni. Így talán lesz némi esélyünk, hogy végre azt kapjuk amit szeretnénk, olyan áron, amit meg is ér. (CoDMW2-t szokás emlegetni, mint példát a warez károsságára. Mert abból konzolon sok, PC-n nagyon kevés fogyott. Pedig online játék... a szinglije NAGYON rövid. Szerintem ez inkább arra KITŰNŐ példa, hogy PC-n nem ez kell, nem ilyen áron!)
  • Atkamon
    Honnan lehet tudni, hogy mennyi fogyott a játékból?
  • Neoncsoves
    azért a kalózok is győztesek egy részben. Ubisoft szerintem ilyen keveset egy játékból PC-re még nem nagyon adott el. És most azokról beszéljünk akik nem kéz alól, hanem full újan vették meg a játékot... sok ismerősöm csak egy cdkulcsot vett ebayről 3ezer forintért :D abból kb. semennyi hasznot nem fog az ubisoft látni, úgyhogy...
  • grebber
    Ez eddig pont fordítva van :(
  • tommygear
    az igaz...
  • Neoncsoves
  • Atkamon
    De amikor vergődnek, meg tudod őket ölni:) Ők viszont támadni nem tudnak... a disarm-al meg az a baj, hogy csak álldogállnak egy percig támadás nélük...
  • tommygear
    nem
  • syberia2
    szoval?
  • tommygear
    az nem jó ha sokat megmérgezel mert legalább fél percig vergődnek még a földön és csak utána jelzi őket halottnak
  • tommygear
    ja kezükből kiveszed amivel támadnak azt annyi volt
  • CroftManor
    vagyis igen.. xD
    rosszul értelmeztem a kérdést. A lényeg az hogy a plusz 3 tombot valóban pénzért lehet megszerezni, de altair páncélját ezek nélkül lehet beszerezni, csak járd végig a 6 tombot.
  • CroftManor
    nem
  • bgabor
    Jól értem hogy az Altair páncéljának megszerzéséhez szükséges tombok közül 3 nincs benne a játékban, csak fizetős DLC-ként lehet hozzájuk jutni?

• robotnyk
    persze, amúgy a legegyszerűbb, ha fegyver nélkül tolja az ember, disarmmal ezeket a debellákat :p
  • Atkamon
    Hát, van nálad 10 méreg, ha megvetted a nagyobb méregtartót. De ha csak 5 van, akkor is... megmérgezel ötöt, a többit meg low profile-ban megölöd a hidden blade-el...

#4927: Komolyan... elég szar, én is szívesen újrajátszanám, meg kb mindenki, akinek megvan a játék, már a konzolosok is ezért könyörögtek november óta... Dehát nincs patch azóta se...
  • syberia2
    Most komolyan nem lehet újrajátszani benne a seq-t?
  • tommygear
    nekem is 3-al a végén harcolni kellett de simán lenyomtam őket
  • DarkSector
    nálam sokszor volt hogy 2 közé beálltam és csak 1-et ölt 1x-re.
    és így nem sikerült a 3 bomb ideje alatt...
  • triplet
    Na, ez engem is érdekelne:)

Update: Látom már jött rá válasz, kössz Tommy:D
  • rage
    Köszi :-)
  • tommygear
    esc --->>> abort memory
  • rage
    Ha egy mellékküldetést elindítok, s nem sikerül (mondjuk lejár az idő) akkor utána muszáj mindig azt újrakezdeni, amíg nem sikerül?
    Mert főküldetésnél még ok, de ezeknél ha esetleg félre lehetne tenni későbbre, az jó lenne.
  • robotnyk
    füst bomba legyen nálad, 4-5 simán lemegy egy alatt :)
  • tommygear
    miért lenne körülményes? elsőre megcsináltam füsttel, második végigjátszásra méreggel is elsőre semmi nehézség nincs benne
  • DarkSector
    monnyuk füsttel is brutál körülményes.
  • DarkSector
    méreggel 10-et ölni?
  • Atkamon
    Mondom használj mérget... azt nem is veszik észre, hogy használod, aztán csak bámulják azokat, akiket megmérgeztél, és addig leszedheted a többit... nekem simán sikerült így, füsttel nem is próbálkoztam:D
  • Tuvok #4915
    megpróbáltam, 1-et vagy 2-t leölök, többi 9-10 nekem esik .
    így esélytelen .
    majd a füsttel :)