7877
-
janika1972 #4954 Erre a szarságra meg nem is érdemes pénzt áldozni! Inkább a Just Cause 2! -
Neoncsoves #4953 egyáltalán nem fáj a szívem miatta... ha akartam volna már rég megvehettem volna a cdkulcsot hozzá 3ezer ftért de nekem ennyit sem ér meg ez a játék :D -
#4952 Ha nem regisztrálsz akkor a játék se indul el XD -
bgabor #4951 Az U-play rendszerbe be kell regisztrálni hozzá? -
bgabor #4950 Dehát mennyivel könnyebb nekik a warezolókra fogni az alacson eladásokat az irreális árpolitikájuk hibáztatása helyett. Sok kapzsi köcsög. -
grimm13 #4949 szerintem arra gondolt de nem biztos hogy az 576-nál jár mellé ajándékba egy sims2 ..... amúgy az hogy valami mellé ajándék jár az azt is jelentheti hogy az ajándék nem elég kelendő ! -
#4948 Te nagyon nem vagy képben. Az ingyen játékot nem kapja meg mindenki aki megveszi. Azok kaptak akik a szerverleálláskor nem tudtak játszani kiengesztelésül, nem azért mert nem fogyott a game. Mások nem kaptak ingyen gamet mellé. Mielőtt írsz olvass már utána dolgoknak nem kell egyből a negatív szöveget belökni, mert nem tudtad lewarezolni. -
#4947 Hát ja, talán olyan, ami nem 4 hónappal a konzolos verzió után jelent meg... -
Neoncsoves #4946 de volt ennél jobb is már Ubisoftos termék... :) -
#4945 uk pc only listán 5dik helyen nyitott, múlthéten 12dik volt, ez nem annyira rossz. -
Neoncsoves #4944 Sehonnan, de nyilván nem ajánlgatnának ingyen játékokat a megvásárolt verzió mellé ha olyan sokat eladtak volna :) plussz egy toplistán se láttam első tízben... -
#4943 Inkább mi, játékosok jöhetünk ki jól a dologból. Ugyanis, HA igaz, hogy így sem fogy lényegesen több a játékokból, rájönnek végre a kiadók, hogy az alacsony keresletnek NEM a warez az oka, hanem... sok minden más, amit hosszan lehetne sorolni. Így talán lesz némi esélyünk, hogy végre azt kapjuk amit szeretnénk, olyan áron, amit meg is ér. (CoDMW2-t szokás emlegetni, mint példát a warez károsságára. Mert abból konzolon sok, PC-n nagyon kevés fogyott. Pedig online játék... a szinglije NAGYON rövid. Szerintem ez inkább arra KITŰNŐ példa, hogy PC-n nem ez kell, nem ilyen áron!) -
#4942 Honnan lehet tudni, hogy mennyi fogyott a játékból? -
Neoncsoves #4941 azért a kalózok is győztesek egy részben. Ubisoft szerintem ilyen keveset egy játékból PC-re még nem nagyon adott el. És most azokról beszéljünk akik nem kéz alól, hanem full újan vették meg a játékot... sok ismerősöm csak egy cdkulcsot vett ebayről 3ezer forintért :D abból kb. semennyi hasznot nem fog az ubisoft látni, úgyhogy... -
#4940 Ez eddig pont fordítva van :( -
#4939 az igaz... -
Neoncsoves #4938 -
#4937 De amikor vergődnek, meg tudod őket ölni:) Ők viszont támadni nem tudnak... a disarm-al meg az a baj, hogy csak álldogállnak egy percig támadás nélük... -
#4936 nem -
syberia2 #4935 szoval? -
#4934 az nem jó ha sokat megmérgezel mert legalább fél percig vergődnek még a földön és csak utána jelzi őket halottnak -
#4933 ja kezükből kiveszed amivel támadnak azt annyi volt -
#4932 vagyis igen.. xD
rosszul értelmeztem a kérdést. A lényeg az hogy a plusz 3 tombot valóban pénzért lehet megszerezni, de altair páncélját ezek nélkül lehet beszerezni, csak járd végig a 6 tombot. -
#4931 nem -
bgabor #4930 Jól értem hogy az Altair páncéljának megszerzéséhez szükséges tombok közül 3 nincs benne a játékban, csak fizetős DLC-ként lehet hozzájuk jutni?
-
#4929 persze, amúgy a legegyszerűbb, ha fegyver nélkül tolja az ember, disarmmal ezeket a debellákat :p -
#4928 Hát, van nálad 10 méreg, ha megvetted a nagyobb méregtartót. De ha csak 5 van, akkor is... megmérgezel ötöt, a többit meg low profile-ban megölöd a hidden blade-el...
#4927: Komolyan... elég szar, én is szívesen újrajátszanám, meg kb mindenki, akinek megvan a játék, már a konzolosok is ezért könyörögtek november óta... Dehát nincs patch azóta se... -
syberia2 #4927 Most komolyan nem lehet újrajátszani benne a seq-t? -
#4926 nekem is 3-al a végén harcolni kellett de simán lenyomtam őket -
#4925 nálam sokszor volt hogy 2 közé beálltam és csak 1-et ölt 1x-re.
és így nem sikerült a 3 bomb ideje alatt... -
#4924 Na, ez engem is érdekelne:)
Update: Látom már jött rá válasz, kössz Tommy:D -
#4923 Köszi :-)
-
#4922 esc --->>> abort memory -
#4921 Ha egy mellékküldetést elindítok, s nem sikerül (mondjuk lejár az idő) akkor utána muszáj mindig azt újrakezdeni, amíg nem sikerül?
Mert főküldetésnél még ok, de ezeknél ha esetleg félre lehetne tenni későbbre, az jó lenne. -
#4920 füst bomba legyen nálad, 4-5 simán lemegy egy alatt :) -
#4919 miért lenne körülményes? elsőre megcsináltam füsttel, második végigjátszásra méreggel is elsőre semmi nehézség nincs benne -
#4918 monnyuk füsttel is brutál körülményes. -
#4917 méreggel 10-et ölni? -
#4916 Mondom használj mérget... azt nem is veszik észre, hogy használod, aztán csak bámulják azokat, akiket megmérgeztél, és addig leszedheted a többit... nekem simán sikerült így, füsttel nem is próbálkoztam:D -
#4915 megpróbáltam, 1-et vagy 2-t leölök, többi 9-10 nekem esik .
így esélytelen .
majd a füsttel :)