Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
I<#finom>#finom> * * * * * * * * <#beka3>#beka3> * * * * * * * * * * * * * * * * * *I
======================================================================
vagy ilyen pacman, csak iránytani nem lehet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sosem értettem, hogy lehet úgy játszani egy sztori orientált játékban, hogy egy szót sem értesz az egészbõl😊 Mindegy, errõl már tárgyaltunk régebben... Tanuljatok angolt!!! Jó nyelv, és gamereknek(játékosok 😛) kötelezõ!!!
Nothing is True, Everything is Permitted
Ugye az van, hogy ha megtalálunk azt hiszem 12 feliratot a falakon, kapunk valami videót. Valaki el tudja küldeni? Nekem az egyiket nem engedte befejezni...
every damn day
A többit már értem köszi
every damn day
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valszeg azért volt véres Lucy ruhája mert útközben kinyírt pár õrt
Az az aranyalma az éden egyik darabkája
Azért (ezt mondta is a nõ) mert desmondhoz beszélt. Mondta is a nõ hogy nem istenek csak elõtte(valszeg arra gondol ami az Éden-nel történt, mellesleg ezt megnézheted a TRUTH videóban. de a lényeg az hogy ezzel az almával irányították az embereket, de Ádám és Éva megszöktek vagy megpróbáltak megszökni.) éltek
2.: De.
3.: Még mindig nem tudok angolul, ezért kérdeztem, h mi a fene az...
every damn day
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
every damn day
every damn day
Ezeket nem értem: -Az egyik videóban, mikor ezió paját megölik, még nincs rajta a kapucnis ruha. Játékban nekem már rajta van. ?
Aztán: -Miért volt véres Lucy ruhája az elején
-Mi volt az az aranyalma,
És: -Miért Desmondnak szólította Eziót az a nõ a végén?
every damn day
utána meg csak lesnek 😄D
All hail the double x!
Valaki behíresztelte hogy a METRO-val együtt jön a razortól a DRM elleni megoldás....Nagy fail..😄
All hail the double x!
:-)
a maradék 2% a 46 elmaradt toll.
Nemazévettemmeg,hogy más ingyé éljen belõle<#ejnye1>#ejnye1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit