Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valaki nem tudja hol lehet 2 kezes fegyókat szerezni. Pl lándzsát? Mert fegyverboltban egyelõre nem láttam és amit meg elveszek disarmmal a katonáktól azt nem tudom megtartani mert el kell dobni egyszer. Késõbb a játékban lehet majd vásárolni hogy ott legyen a villában? Vagy majd csak az assassin creed 3-ban?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy én eredeti helyett jobban szeretem a jogtiszta szót, mert pl. egy EVM kiadás már nem eredeti Ubisoft kiadás.
[merlinw.org]
A másik meg áldozni, jól van, de én nem nyomok ki egy 3-nál többször és multizni sem szoktam, így nekem am sem éri meg akkor a kb 10 k...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Félreértés elkerülése végett, a warez mindenki privát ügye, de reklámozni mondjuk úgy, hogy pofátlanság(?)😊. Ez olyan, mintha kirabolnék egy bankot aztán idejönnék, hogy "nem tudtok valakit aki tisztára mosná nekem a pénzt? Na légyszi!!4 HELP SÜRGÕS emesen címem:..."
Ugyanmár...😊
[merlinw.org]
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Majd ha a Valve a mostani korban kiad egy singleplayer jáétkot ami így fog fogyni,majd akkor fikázhatja a DRM-et,de jelenleg nem tud ilyen téren SEMMIT felmutatni. Multiplayer játékban nem nehéz warez ellenes megoldást csinálni.
a DRM pedig keményen helytállt eddig.
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
de ez már sok off lesz😊
az egérmozgást igazán javíthatnák már a játékban, elég zavaró, bár lehet, hogy csak pár embernek okoz gondot, ezért nem olyan fontos:/ kontrollerrel meg nem fogok játszani...
ezt az egy negatívumot tudom felhozni egyelõre a játékkal kapcsolatban, persze ez nem játékmeneti, hanem technikai probléma
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Racism is a weapon of mass destruction!
http://gamepod.hu/hir/a_valve_szerint_a_drm_lerontja_a_jatekok_erteket.html
Nothing is True, Everything is Permitted