7877
  • tomvader60
    Amennyiben a működőképes warez verzió hiányától szenved, netán enyhe ideg összeroppanás jelei mutatkoznak Önön, kérjük fáradjon a warez topikba. Köszönjük.
  • MerlinW
    Nem visszaszámol butuska... :)
  • tommygear
    12 éves és azt hiszi ez vicces
  • zola2000
    igen én is várom a super mario galaxy 2t, de ez hogy jön ide?
  • Rodman6
    Gyors végigjátszás Super Marióhoz:
    1 Pálya:
    Indulj el, üsd ki a két kérdőjelből az érmét, és a harmadikból a gombát, majd vedd is fel. Ugord át a 4 zöld vízvezetékcsövet, közben ugorj rá a rádtámadó mérgesgombákra. A negyedik csövön ereszkedj le, és szedd fel az érméket. Haladj tovább, ha van kedved taposd agyon a rádtámadó mérgesgombákat, ugorj fel a lépcsőn, majd onnan a zászlórúdra. Megérkeztél a várba.
  • SchmiedPeter
    hát azt értem hogy miért nem ez a warez fórum...de persze nem félrevezető ez a k***va nagy visszaszámláló itt legfelül...ja hogy ti nem vettétek észre...igen mertem feltételezni hogy itt számol csak vissza ez a kaki...bár nem akarom megsérteni akinek köze van hozzá...de miért is a sima AC2 fórumban számol akkor vissza miért nem a warezben...lehet hogy hülye vagyok de tévedni emberi dolog...bár ezek szerint ez itt a gigakockák gyüjtőhelye akik ezt nemtudják megérteni...mindegy aki emberileg nincs olyan szinten ogy normálisan reagáljon egy kérdésre vagy arra hogy más téved ... azt nagyon tudom sajnálni , jó sok barátja lehet a való életben...
  • CroftManor
    ez NEM a warez fórum nagyokos, ha letöltötted menjél kockuljál a warez verzióval és várd szépen a cracket.
  • Atkamon
    Ha warez verziód van, akkor ne a játék topicjába gyere kérdezgetni, menj a warez topicba... Ja mer amúgy ez NEM a warez topic... Nem tudom honnan vetted, hogy ez a warez topic...

#4986 Ez elsősorban a PC-s topic, igaz nincs külön konzolos, de a PC játék topicok között van ez is, úgyhogy annyira nem fontos átírni.
  • zola2000
    mellesleg a
    "Nincs jól működő warez már
    31 nap 16 óra 56 perc 12 másodperc óta""

Nem pontos, ugy kéne, hogy

Nincs jól működő warez pcre már
    31 nap 16 óra 56 perc 12 másodperc óta :)
  • SchmiedPeter
    No comment...lehet valaki most töltötte le és nincs kedve visszaolvasni a 63 oldalt hogy vajon most mi a baja...de aki annyira fogytos hgoy ne tudjon válaszolni egy kérdésre mint amit pl. isamood tett fel annak mi keresni valója van egy fórumon?...ja és aki megvette az eredetit az minek ugatja itt le pont az AC2 warez fórumán azt aki ide ír...ha megvetted mennyél kockuljál mert vagy akkora kocka vagy hogy a csorgó nyáladat a megjelenés első napján elkellet torlaszoljad az AC2 dobozával vagy megteheted hogy megvegyed aminek nagyon örülök met az csak jó de nem mindenki költhet ilyenekre...
  • syberia2
    Egyik ismerősöm is azzal jött, h a játék, a fehér animus háttérnél többet nem tud betölteni ...:)
  • CroftManor
    hát de már egy csomószor ezzel jönnek be hogy fehér képernyő jön be, nem tudjátok miért? hát....."nem"!
  • tomvader60
    Nem volt bunkó vagy valami csak kérdezett valamit. Ez olyan nagy baj? :)
  • zola2000
    mindig más irja be...
  • enlightened
    Akkor mit keresel itt? Ha nem érdekel a játék, akkor ne gyere be a topikjába osztani az észt, hanem hagyd békén a gamet, meg a játékosokat is. Imádom azokat akiket nem érdekel a game és úgy gondolják ezt megosztják azokkal is akiket érdekel és itt nyomulnak egész nap.
  • CroftManor
    még hányszor akarjátok ezt beírni? van off topik is különben
  • tommygear
    pontosan
  • isamood
    ja értem akkor nincs már hátra mint megvenni ? :)
  • Sharks
    Vagy elromlott az animus
  • tommygear
    mert nem eredeti
  • isamood
    Sziasztok! valaki nem tudna segiteni abban hogy a játék legelején miért lesz merev fehér képernyő amikor befekszik a szereplő az ANIMUS-ba? megy minden hang menü de nem lép tovább..
    Köszönettel!
  • tmisi
    "Nem is tudom van-e játék, amiben ekkora a bejárható terület."
    Szerintem a Fuel, eddig legalábbis az volt a legnagyobb bejárható terület birtokosa. Bár azt is meguntam a felénél. De a JC2-t még nem próbáltam.
  • MerlinW
    Van értelme, max nem tetszik:) Amolyan rombolós GTA, számtalan fegyverrel, járművekkel földön-vizen-levegőben, bazinagy szigetcsoportokon.
  • SchmiedPeter
    Ez igaz.:)
    Bár engem is érdekel...de annyira nem hogy még pluszban keresgéljek is...torrent oldalon bőven elég.
    Nem téma de ez a JC2 aaa Just Cause 2 ???
    Mert a trailer alapján nemigazán tetszett nekem ez az ugrálunk ide oda ezerrel a mozgó járművekre és azokról..., vagy rosszul látom ???:)
    És van értelme kipróbálni ???
  • Piszkos  Fred
    Hát, gyerekek... Én nekem nagyon bejött ez a játék. December óta tolom, és még mindig nem vittem végig :D
    Azzal is simán elvagyok, hogy ugrándozok össze-vissza, vásárolgatok meg öldöklök :D
    Isten ez a játék...
  • grimm13
    Ezzel még viccelni sem szabad ,mert itt ha blöffölsz egyszerre 30ezer guppiszemű kocka fog megindulni feléd hogy felkoncoljon .....
  • syberia2
    na hol?
  • tommygear
  • VLove
    Feleslegesen számol...már régen feltörték a játékot.Ha nem hiszed el nézz utána.
  • tommygear
    kössz
  • janika1972
    Ez AZ!
  • MerlinW
    Itt a novemberi

Találtam frissebbet, miszerint 6millió volt januárban. Legalábbis Ubisoft szerint. Elhisszük vagy sem, ez már magánügy:)
    Itt a januári

Ha valóban túl van a 6millión, akkor JC2 még mögötte van 3-al, mondjuk az csak most jelent meg.

OFF

JC2-nek egyébként csak az eleje sz@r, amint végigszenvedtük az első küldetéscsokrot, jön a free-roam, ami már élvezhető. Nem is tudom van-e játék, amiben ekkora a bejárható terület. Ettől függetlenül valóban csak ökörködésre jó, maga a játék unalmas és üres. Viszont gyönyörű. Én sem csinálgatom a küldetéseket, csak fedezem fel a szigeteket:)
  • tommygear
    de én azt már próbáltam és tudok róla véleményt mondani
  • MerlinW
    S erre az a megoldás, ha egy másik "jó" játékot szídsz?:) Egyébként JC2-ből már most több fogyott, mint AC2-ből. Mondjuk engem egyik játék sem izgat fel.
  • tommygear
    de ezek hol vannak leírva?
  • MerlinW
    Összesen ~2,5-3 milliót adtak el belőle úgy, hogy tavaly jelent meg konzolra. Megjelenéskor 1,6 millióan vették meg, november óta ~1-et adtak el belőle.
  • tommygear
    igen, utálom ha valaki szid valamit amiról fingja nincs, hogy milyen
  • janika1972
    hehe,látom kivertem a biztosítékot!
  • tommygear
    miért lenne szar mert nem tudtad lewarezolni? ugyanmár... :)
    just cause 2 na ne viccelj, undorító konzolport rosszabb mint az 1 pedig azt nem volt nehéz felülmúlni :D
  • Atkamon
    Köszönjük Emese.