Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
nemtudni ezt
Egyszer majd valamikor õõõõ pont ma vagyis holnapra már tuti xD jah nem inkább jövõ héten az már nagyon tuti hoppá még sem xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Sztem énis megveszem de mielött megvenném mondjatok pár véleményt pls hogy szerintetek lessz e valaha crack.(Mert sztem nem)<#buck>
DarkSector
grat hozzá.<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

na embörök legyünk happy -k együtt 😄 megrendeltem a gamet, holnap délu. meek érte Pécsre 😊
JethroHUN
Hajrá<#bohoc>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ha holnap sem lesz serial, lelövöldözök mindenkit ip cim alapján. <#gun><#gun><#wow1>
robotnyk
poén lenne mondjuk a nagy pallóssal, leugrasz valahonnan, gurulsz, és beleakad a földbe 😄
Atkamon
Nem lehet megtartani a kétkezes fegyvereket, nem tudnál velük futni, a villába meg nem kellenek.

robotnyk
kétkezest csak ellenféltõl lehet elvenni, és csak átmenetileg használhatóak.
enlightened
Szeretnék kicsit visszakanyarodni a gamehet, mert nagyon eltértünk.

Valaki nem tudja hol lehet 2 kezes fegyókat szerezni. Pl lándzsát? Mert fegyverboltban egyelõre nem láttam és amit meg elveszek disarmmal a katonáktól azt nem tudom megtartani mert el kell dobni egyszer. Késõbb a játékban lehet majd vásárolni hogy ott legyen a villában? Vagy majd csak az assassin creed 3-ban?

Kongy
a gond az, hogy van warez topik bazzeg. xD Nyisd má ki azt a csipás szemed. xD<#banplz><#nezze>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem értem mi a gondotok azzal hogy valaki beírja ide hogy nem veszi meg ezt a játékot. Mivel nincs belõle warez ezért warez elleneseknek jelenleg kuss van...
Majd lesz idõ, amikor azt is lehet másolni.
Amúgy én eredeti helyett jobban szeretem a jogtiszta szót, mert pl. egy EVM kiadás már nem eredeti Ubisoft kiadás.

MerlinW
Nem kell róla beszélni😊 Szerintem az sem érdekel senkit, hány eredeti játékod van. Egyébként sincs semmi közünk egymás magánéletéhez, anyagi helyzetéhez, stb. Ez egy fórum, nem baráti kör😊 Arra ott van a privát üzenet, illetve a többi kommunikációs csatorna - esetleg a warez topikok😊

[merlinw.org]

JackSparrow88
Ok, nem kell reklámozni tom, nem is ez volt a cél meg a lényeg sem, de ugye akkor ezek szerint jobb lett volna ha azt mondom: én minden game-t megveszek, nem szoktam warezolni...
A másik meg áldozni, jól van, de én nem nyomok ki egy 3-nál többször és multizni sem szoktam, így nekem am sem éri meg akkor a kb 10 k...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

MerlinW
Nekem sincs pénzem golfpályára... lehet lopok egyet..<#hawaii>

Félreértés elkerülése végett, a warez mindenki privát ügye, de reklámozni mondjuk úgy, hogy pofátlanság(?)😊. Ez olyan, mintha kirabolnék egy bankot aztán idejönnék, hogy "nem tudtok valakit aki tisztára mosná nekem a pénzt? Na légyszi!!4 HELP SÜRGÕS emesen címem:..."

Ugyanmár...😊

[merlinw.org]

Rage47
ez is egy hobbi ha úgy vesszük, áldozni kell rá pénzt
JackSparrow88
Remélem nincs igazad mert én nem szoktam eredeti game-eket venni. Így aztán bajba lennék. Mert valszeg akkor sem vennék majd ha minden game DRM-es lenne, persze még mit nem. Nincs mindenkinek annyi lóvéja hogy évente több tízezret kiadjon csak játékra...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Skynet
Kandurex: A STEAM offline módban indítható,az akitvált jáétkok netkaocslat nélkül tolhatóak így. Persze nem csoda hogy fel is törték egytõl egyig az összeset...😄
Majd ha a Valve a mostani korban kiad egy singleplayer jáétkot ami így fog fogyni,majd akkor fikázhatja a DRM-et,de jelenleg nem tud ilyen téren SEMMIT felmutatni. Multiplayer játékban nem nehéz warez ellenes megoldást csinálni.
a DRM pedig keményen helytállt eddig.
white0517
igen én a singlie-re gondolok nem szeretek multizni csak a cs1.6 azt ennyi inkább singlie fan vagyok 😊

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

tommygear
az lehet
de sztem az iw pont leszarja a singlet 😊
elitehun
Sztem Õ a singel-re gondol
elitehun
De a többi fejlesztõ azért ítéli el mert nem Õk találták ezt ki hanem a Ubisoft
tommygear
ahhoz sincs már értelmes törés hetek óta
tommygear
ha sikeres lesz hosszútávon sokan át fognak állni erre
tommygear
ja és az még nem is a drmet használja
Rage47
vagy AVP3. ez a része elég szánalmas. utáltam codban, mikor a csíterwarezos bekerült a játékba..
de ez már sok off lesz😊

az egérmozgást igazán javíthatnák már a játékban, elég zavaró, bár lehet, hogy csak pár embernek okoz gondot, ezért nem olyan fontos:/ kontrollerrel meg nem fogok játszani...
ezt az egy negatívumot tudom felhozni egyelõre a játékkal kapcsolatban, persze ez nem játékmeneti, hanem technikai probléma
white0517
Ja csak a steam-el ellátott játékokat feltudják törni lásd modern warfare 2

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Rage47
naja😊
Kandurex
A lényege ugyanaz, másrészt azért van offline mód, mert ugye nem csak a saját játékaikat forgalmazzák. Egyébként teljesen egyértelmû, a Valve saját rendszerén szeretné az UBI játékait értékesíteni...jó kis pénzért...aztán kaptak kolbászt a s*ggükbe, most rögtön pocskondiáznak, szánalom van...az van

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
Steamen van offline mód
gfreak
jaja...szinte ugyanaz a rendszer, más néven...ja nem...mert steamripek már kint vannak egy-két nap alatt 😄DDD

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
Valve véleménye = savanyú a szõllõ 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

Kandurex
A valve elmehet az anyába...ugyanazt csinálja mint a DRM, vagy Steam nélkül tudsz játszani? ...mekkora álnok duma már

white0517
Ja csak nagyon sokan pont ez miatt a szar drm miatt nem veszik a játékokat Valve szerint szerint is elrontja a DRM a játékok értékét enyit sz ubifos hres DRM-rõl

http://gamepod.hu/hir/a_valve_szerint_a_drm_lerontja_a_jatekok_erteket.html

Biztosíthatlak róla hogy magyarországon nem a 10 meg 20.000 Forintos nethozzáférések vannak többségben.

enlightened
Igen, persze elítélik. Egyedül a warezolást ítélik el. Hidd el ha így többet fog hozni a konyhára az assa2. Akkor a többi cég is be fogja vezetni. Ez nem a játkosok tisztelete, meg hogy elítélik mert ez csúnya dolog. Nem tudom hol élsz, már rég nem arról van szó hogy a játékosoknak jó legyen, csak hogy dõljön be a pénz. Ha ettõl jobban fog dõlni akkor benne lesz mindenben. Védelemrõl meg annyit, hogy állítólag egyes dolgokat szerverrõl tölt be a game, ergó csak akkor lesz tört verzió ha az UBI szerójáról megszerik a szükséges infót. Szóval ha most ezt a gamet feltörik attól még a többinél hatásos lesz a DRM, mert mindig fel kell majd törni a szervert is. Azt meg tudják fejleszteni majd mindig, ha esetleg most fel is tudnák törni.

white0517
álmodj hogy az összes game-ben ilyen vacak lesz hiszen a többi fejlesztõ cég is elitéli ezt a DRM-et kinek van ilyenre szüksége csak az ubisoftnak amugy meg lesz törés csak idõ

Atkamon
Azért nem kell úgy beszélni errõl DRM-rõl, mint a Szent Grálról, sok ember van, aki nem tud miatta játszani, és valamikor azért biztos fel fogják törni... Az a kérdés csak, hogy mikor... De ha belegondolok, az Avatar játékot is (szintén Ubisoft) több, mint egy hónap alatt törték fel, úgyhogy szerintem ennek is kell minimum annyi.

triplet
És netetfizetni arra van pénzed, de egy olcsó és remek játékot venni arra már nincs. Grat!

Hát pedig én megvárom a warezt nem baj ha fél év múlva jön, idõm van pénzem nincs...
enlightened
Rodmant nagyon unatkozik, de sajna ez még így lesz nagyon sok ideig. Warezolók azt hitték majd ez is fel lesz törve pár nap alatt. Már 16 napja nincs warez verzió. Azt hiszem ezúttel tényleg az Ubi nyert és a warezolók szívták meg. Ha ilyen jó ez a védelem, és tényleg nem fogják feltörni szerintem ezután minden pc-s gameben találkozni fogunk vele, mert a többi cég is megveszi Ubi-tól.

Kandurex
Fogalmam nincs, persze azért lehet beállított kép is, szinte mindig más szöget mutogatnak a box -os képeknél...mondjuk nekem mindegy, nem izgat egyik platformon se a játék, csak azt mondom amit a képek mutatnak.

CroftManor
de ez nagy kamu mert én boxon tolom és nekem egyáltalán nem ilyen ronda.

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
Nem tom, szerintem mondjuk nem olyan húdesokkal szebb, kicsit olyan világosabbnak tûnik az egész, és erõsebb az Overbright.

Kandurex
Más szögbõl van készítve, átnézve a többi képet, mindenhol gyengébbnek tûnik a box.

tommygear
tommygear
pont hogy a ps3 csúnyább sztem és a box van egyszinten a pc-vel
Kongy
Ebbõl is látszik, hogy a PS3 és a PC grafika kb egy szinten van, de az Xbox kicsit veri õket. Sokkal szebbek a fényeffektek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson