Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Többnyire csak magyarországon töketlenkednek a nettó árakkal😊 Nyugati oldalakon mindenhol bruttót írnak.

[merlinw.org]

+ÁFA nem?
MerlinW
Azért mégis a minimálbér 10%-a...😊

[merlinw.org]

offkorzreg
nem egy nagy pénz a játék lássuk be. 😊

grebber
Elnéztem 7020FT!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Itt ~6300Ft ba kerül a game kiszállítással együtt!

Next PC upgrade: 2022

elég nagy szopatás, ha kihagyták -.-
CroftManor
ja tudom mire gondolsz, arra gondol h ne kelljen egyfolytában nyomni a jobb egeret futáshoz, az egyben valóban volt ilyen funkció, de itt én se találtam.

Nothing is True, Everything is Permitted

nem kell folyamatosan nyomni a jobb klikket, ha be van kapcsolva.... de nem tom hol kéne bekapcs.
enlightened
Nahh most vagyok a karneválon, nagyon hangulatos, de már megvan a pisztoly meg altair armorja is, szóval már nem maradt semmi más amit meg lehetne szerezni az auditore cape-n kívül. Pár óra és befejezem a gamet. Másodszori végigjátszást nem tervezek, csak ugyanezeket tudnám mégegyszer megcsinálni.

tommygear
elmagyaráznád mi az?
google nem ír ki semmit a high profile toggle rõl, pedig az 1 ben volt :S:S:S
tommygear
30 óra van benne nekem eddig és nagyon jó volt
második végigjátszást tervezem
elitehun
Sztem igen. Igen
Na akkor foglaljátok össze: hosszú a játék? 😄 Illetve olyan mint a Batman AA, hogy töbször is érdemes neki menni? Mert az elsõ AC kínkeserves végigtolása után( ne értsetek félre, baromira bejön ez az orvgyilkolós cucc) nem most lesz, hogy újra elkezdem XD. Sok sok idõ fog még eltelni ahhoz, hogy mégegyszer neki veselkedjek....
XD
MerlinW
Én is gondolkodtam rajta sõt, be is mentem MM-be, de aztán mást vettem - annyira nem is izgat a játék, csak kíváncsiságból olvasom a topikot😊

Utána elgondolkodtam, hogy inkább összerakom 3 AC2 árát és elmegyek Olaszo.-ba egyik hétvégén. Igaz tetõkön nem fogok tudni ugrálni, de hát nem habostorta, le tudok mondani róla😊

[merlinw.org]

😊 most, h így megvettem... baszod én is elkezdtem örülni, "h háhá szopjatok csak hö höh ööööööö" 😄
MerlinW
Úgy tûnik. Razor is minden mással foglalkozik, csak ezzel nem. Mondjuk engem nem zavar. Sõt, tulajdonképpen örülök neki.

[merlinw.org]

de vki azt mondja már meg, h kell toggle re rakni 😄
ez nekem az 1. naptól kezdve tiszta volt, h a DRM et nem fogják tudni feltörni, mert nem akarják....
MerlinW
Ennyi. Nincs krekk, van vásárló. Mûködik ez. Jó ez így. Már EA is DRM-ezik😊

[merlinw.org]

nah, megvettem 😊... vki el tudja mondani, h lehet toggle re nyomni az agresszív funkciót? :S elõzõbe vhogy meg lehetett csinálni
tommygear
még sok
Kongy
Hohó... ember, még minimum 10 óra, szöszmötöléssel együtt, tollgyûjtéssel még jóval több is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

watto
Hali!
Most szálltam hajóra Leonardoval és most szálltam ki játék eleje óta elõször az Animusból. Az a kérdésem, innen még kb hány óra van a végéig? Fõszál + tombok?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

CroftManor
figyu én már tavaly novemberben megvettem hozzá az összes treasure mappot de már kicsit elment a kedvem azóta a láda gyûjtögetéstõl...

JethroHUN
Jajjj most töltött be jól a banner most látom a szöveget is. Csak script blocker van firefox alatt :| akkor semmi nem kérdeztem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Off: amúgy mit számol még mindig az az óra bannerban? h mióta nincs jó crack 😄 vagy?

enlightened
Nem tudom miért lenne olyan nagy szám összeszedni a ládákat, megveszed a mapet és jelöli õket a térképen, én már mindenhol összeszedtem a ládákat csak velencében nem, mert ott még nem nyílt meg minden rész de fél óra alatt össze lehet szedni 50-et simán csak nézni kell a térképen és úgy menni értük sorba, nem keresztül kasul.Tollakat szarabb mert azokat nem jelölik sehol, de neten arra is találtam térképet szóval azok se lesznek sok idõ.

Ok. Akkor sztem vagy megkapom husvétra vagy megveszem<#hamm><#vigyor2>
tommygear
tollakat is <#idiota>
robotnyk
firenzében összeszedtem mindet, de a többi mapra már annyi lóvém volt, hogy nem volt motiváció. amúgy simán egyszerûbb, mint a fokin tollak, ezeket legalább lehet látni a térképen.
CroftManor
hát azt megnézem h az összes ládát 😄 nagyon sok van, én tavaly november végén kezdtem és még mindig van belõlle 😊 de a tollak azok megvannak

watto
Én se tudom mit kell ennyit szenvedni, nicns crack és türelmetlen akkor vegye meg de ne itt sírjon ... Go warez topik

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Skynet
Gyere lõj le pöcsfasz...Ilyen kemény gyerek vagy és nincs 8 gurigád egy szaros játékra? Apu nem ad stexet??😊
watto
Amugy magyarítás nemtudjátok készül e?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

enlightened
Hát én most tartok velencénél, remélem még sok innentõl. Mégegyszeru végigjátszás szerintem nem lesz mert én összegyûjtöm az összes ládát meg feathert az auditore capehez, szóval nem igazán tudnék már ennél messzebbre menni. De lehet majd valamikor 1 2 hónap múlva megint elõveszem.

Kongy
Én is úgy voltam vele, h elkezdem 2djáram, eltolom Velencéig azt szevasz... de magával ragadott ismét a feeling, a hangulat, és nem bírtam letenni. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
énis most akarom elkezdeni még1x újra
Kongy
Én már márc 5 óta tolom, lassan másodjára is a végére érek...és lassan teljesen kimaxolom. :'(

Kongy
Ajj emberek. Elkéne már ide 1 banhammer. <#banplz>

Érdekes, szerintem az ubinak már megérte, két hete nem törték fel, ha így bírja, a többi is ilyen lesz nekik...

every damn day

Atkamon
Azért, mert neked csak egyszer végigtolós, attól még másnak nem biztos, hogy az😊

tommygear
ez egy 12 éves unatkozó betonkocka, ne foglalkozz vele
JethroHUN
Sztem ez az alreg <#vigyor1> régóta nem foglalkoztunk vele és most ír magának 😄 hát nem cuki

triplet
Szerintem ez valami alreg, ne foglalkozz vele, nem komolyan mondja.

enlightened
Rodman kezdesz eldurvulni. Vedd meg a game-t vagy húzzál a warez topikba, nem tudom miért kell itt fenyegetõzni.

JethroHUN
Ha naon van pénzed vedd meg, amúgy 1x végig tolós, polcra felrakós gamet nem érdemes megvenni, de ha pl gyûjtöd és az AC1 is meg van akkor nem kérdés h megveszed, ha videók alapáján rájöttél h ez naon kell neked vedd meg. Ha annyira nme létszükségleted akkor hát ez kimarad.

robotnyk
crack lehet soha nem lesz, lehet hogy kint lesz fél órán belül, ezt nem lehet tudni.