7877
  • Kandurex
    [megdöbben] te hol élsz, hogy megcáfolod ezt?
  • Sharks
    Kicsit el vagy tévedve. Próbálj már meg gyakorlati síkon mozogni, meg nézz körbe, h mi történik körülötted (ne csak magadból indulj ki). Ez szép meg jó, amit leírsz, csak nem egészen így működik a dolog. És attól, h vmit nagy betűvel írsz, még nem lesz nagyobb jelentősége.
  • enlightened
    Erről beszélünk!!! Most teljesen jó volt a kiadói hozzáállás. Kaptunk egy jó gamet, amikor le volt kapcsolva a szerver kaptunk kárpótlást érte több ezer forint értékben, hol van itt gond a kiadói hozzáállással. Már csak meg kéne venned a gamet, ahelyett hogy papolsz a hozzáállásról. Erről beszélek engem nem zavar hogy DRM van benne amig a kiadói hozzáállás jó mellé és most jó volt. Nem tudom mi kéne még nektek?????? Tök mind1 hogy mit csinál az Ubi, amíg DRM lesz benne és nem tudod lewarezolni lökni fogod a a sódert a jobb világról, pedig most ez egy jó game lett, olyan amilyenről álmodozol.

És nem nem fizetnek sokan a warezért most sem, hanem a piratebay-t látogatják és ha mondjuk egy smswarezolás áráért lehetne gameket kapni, akkor jönne el a rossz világ.
  • Kandurex
    Mond már, az visszaszámol?
  • zola2000
    Ide is ki kéne irni a "warez=azonnali ban" szöveget...
  • zola2000
    pcre nincs (nem látod a visszaszámlálot?)
  • Kandurex
    Nem azért fogsz pontot kapni, mert lopnál, nem azért mert ezt nyíltan teszed, és nem azért mert ezt a játékos fórumon próbálod, hanem azért MERT NEM tudsz olvasni!
  • tomvader60
    Rossz topik :).
  • crossfirex
    hali
    van már valami müködő képes Crack?
  • MerlinW
    Jaja már egy hete.
  • Kandurex
    Ignore.

El se kell olvasnom, tömény hülyeség-. A warez nem jó és nem normális dolog. FOGD FEL. A tolvajlást minden állam bünteti. KÉSZ. Nincs mellé duma. Nincs magyarázat.
  • Sharks
    Az fakultatív, h kinek mi az érdekes. Ez is a játékhoz kapcsolódik, de van elég "komi", ha visszaolvasol, ami biztos kielégíti a kíváncsiságodat.
  • wesker24
    Már csak 16 font a játék a zavvinál !
  • tomvader60
    Tök király, hogy benézek, hátha valami érdekes komi van a játékkal kapcsolatban, erre csak ilyen warez-jogtiszta vitákat lehet látni csak...:)
  • Totti5
    Az a helyzet hogy az FPS már nem "csak" a Pécé privilégiuma. Ha megkell nevezni műfajokat amik pécén elterjedtebbek az az RTS és az MMO.
  • Dante73
    Akkor azt hiszem Te nyüszítenél...
    Ugyanis, azonnal RADIKÁLISAN esne a hardver forgalom, töredékére. Ez iszonyatosan megdobná az árakat, a "fejlődés" pedig visszaesne. Ez, kb milliós videókártya, processzor, konzol, árakban jelentkezne. Ami pedig a játékipar összeomlásához vezetne.
    Ezért NINCS bekapcsolva most sem a hardvereidben levő DRM. Mert bele van építve, kb 2-3 éve. Vista ezért volt lassúcska. Az oprendszer ugyanis a háttérben folyamatosan ezt csesztette.

Sajnos nem ez a kivezető út, bármennyire is szeretnéd.
    Az az olcsóság, és a TARTALOM. Olcsóság, hiszen most is rengetegen fizetnek a warezért; FTP, SMS, stb. Ha ehhez az árhoz sikerülne közelíteni, a forgalom megugorna, jelentősen. Tartalom, 4-6 órás céllövöldék, fizika nélküli autós játékok, kidolgozatlan, elcsépelt játékmenetek, nagy de üres világok, értelmetlen DLC-k, stb. Mind TUDJUK, min kellene változtatni. És az nem a feltörhetetlenség, hanem a kiadói hozzáállás.
  • BaLeeX
    Ezt hol álmodtad hogy fps csak PC és egér kombóvan játszható? Ja, hogy csak ezt próbáltad? Értem.

Megsúgom neked akinek PC-je nem is volt és kapásból konzolon kezdte az fps-t (esetleg átszokott) az nyomhatja ugyanolyan jól, mint te a PC+egér kombóval sőt még le is alázhat... Érdemes megnézni, van pár érdekes COD6 videó amiről a játékstilus alapján nem mondanád meg, hogy azt épp konzolon játsszák.
    És nem kell kapásból autoaimra gondolni mert a legtöbb játékban kikapcsolható sőt még zavaró is...
  • Sharks
    Hát, arra várhatsz egy darabig, megsavanyodik addig a pezsgőd is... Egyébként meg huszárok már csak jelképesen léteznek és azok nem foglalkoznak pc-játékokkal.
  • Gideon Wieth
    Nekem még mindig UBISOFT a favorit. Mondhat bárki bármit, a játékaik nagyon jók, ezen egy DRM nem tud se javítani se rontani.
  • Gideon Wieth
    ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ezen a játékon nincs mit javítani, aki szereti a stílust annak az élmény sztem maximális :-) Nekem legalábbis velencével az volt. Mellesleg oké DRM de működik. Ezért nem megvenni egy játékot...
  • grimm13
    lehet hogy átlátszó duma de ez a véleményem és hidd el eddig elég sok játékra gyűjtöttem pénz nyári munkával meg hasonlókkal és erre is lett volna pénzem , és meg is akartam venni de amikor meghallottam a DRM-et akkor azt mondtam hogy kösz nem, dugják oda ahova gondolom ,nem fogják ettől össze**arni magukat de én sem ....A VÉDELEM KIFEJLESZTÉSÉRE SZÁNT PÉNZT MEG KÖLTSÉK INKÁBB A JÁTÉKÉLMÉNY JAVÍTÁSÁRA ... vagy adják nekem

ui.: részemről a vita lezárva mert ez bonyolult téma ahhoz hogy most megvitassam
  • Kandurex
    Majd akkor bontok pezsgőt, ha minden játékon ez lesz, nem lesz feltörve, és kórusba nyüszítenek a huszárok.
  • Sharks
    A warez-mentes játéknak mindig voltak érezhető előnyei..., az, h te ezt most érzékeled csak, az a te bajod. De ez a vásárlók megbecsülése duma elég naiv. (Főleg, h ezt nem magától kezdeményezte az Ubi, hanem a sok panasz miatt, ami érkezett hozzájuk)
  • enlightened
    nem adnának ki PC-re? A játékipar felét FPS-ek teszik ki. És azt nem xbox360 controllerrel meg ps3 controllerrel játsszák hanem egér és billentyuzet és PC. Hidd el amíg FPS létezik addig PC-s game is lesz. És blizzardék diabloi starcraftjai meg az összes stratégia játék. Megnézem comntrollerrel mikor irányitod a csapataid warcraft 3-ban. Nem kell apokalipszist jósolni, a PC-nek meg vannak a maga játék műfajai szóval nem kell félteni.
  • nagypite
    Szerintem ez nem olyan nagy gond, ubinál elég sok a folytatásos game.Pl AC3 megjelenésekor leveszik a védelmet az AC2-ről így nem lesz olyan sok aktív DRM-es játékuk.
  • wednes
    Majd kiderül mint hoz a jövő Az Ubi még szinte 1 hónapja vezette be ezt a rendszert. AZ idő próbáját is ki kell állnia, mikor majd évek telnek el. Már vagy 100 játékukon lesz online DRM, sokkal több játékossal és őket is ki kell szolgálni, lehetőleg bakik nélkül. Mert még az elején belefér, mondhatják, hogy csiszolnak még rajta. De egy év múlva már nem.
  • enlightened
    "nem is adnának már ki pc-re játékokat"

Nem, akkor kezdene el virágozni a PC. És ne csináld már hogy konzolt vennének! Tudod te hány fps őrült van. Akik csak azzal tudnak játszani. Hát azt xbox360 controllerrel meg ps3 controllerrel nem igazán jó nyomatni, az igazi fps-hez egér meg billentyűzet kell és egy jó kis PC. Szóval a PC-s játékok nem szűnnének meg mert az FPS-nek a PC a lelke. Nem kell mindig apokalipszist jósolni. Ugyanúgy lenne PC-re játék, csak vérpisti nem tudna minden héten újat lehúzni a torrentről, hanem csak havonta egyszer és elgondolkozna hogy megvegye e.

Hidd el nem csak olyan warezoló van aki azért warezol mert nincs pénze gamere. Olyan is van akinek egyszerűbb a download torrent felirat mint a boltba elmenni és megvenni. Mert miért vegye meg ha nem muszáj, akkor inkább elkajálja azt a pénzt vagy vesz rajta mást. És ezek az emberek nincsenek kevesen.
  • tmisi
    Megszűnni teljesen nem fog egyelőre. De ezzel a védelemmel az a baj, hogy egyáltalán nem újdonság, eddig is volt az online játékoknál és feltörhetetlen. Pl. Test Drive Unlimited 3 éve jelent meg és neten játszani még mindig csak eredetivel lehet, igaz megy net nélkül is a single rész. Az AC2 tulajdonképpen online játék, függetlenül attól, hogy nem mások ellen játszol, attól még EGY szerverhez kapcsolódva üzemel, mint a TDU és társai. De ott van pl. a WOW, amit ugyan törtszerverrel működik, de a Blizzardéhoz csak eredetivel tudsz felcsatlakozni. Az AC2-nél azonban nem ilyen egyszerű a dolog, mert kellenek hozzá a szerveroldali fájlok. Szóval nem akarom az ördögöt a falra festeni, de könnyen meglehet, hogy ez nem lesz (tökéletesen) játszható csak eredetivel. És akkor sorban jön a többi game is...
  • pauly
    Hát ha mindenki átállna előbb-utóbb akkor tényleg nem tudnának mit tenni.Mindenesetre tényleg érdekes lenne ha nem lenne többet warez :)Akkor biztos hogy a legtöbben konzolt vennének ha játszani akarnak,vagyis lehet hogy előbb-utóbb nem is adnának már ki pc-re játékokat,mert tényleg nem érné meg,vagyis PC megszünne mint játékplatform :P
    De ez szerintem sem fog bekövetkezni mostanában még...
  • wednes
    len=nem
    cédelmet=védelmet
  • wednes
    Szerintem ilyennel len foglalkoznak most a Hardware gyártók. Olyan, hogy mostanában megszűnik teljesen a warez az kizárt.
    Régebben volt olyan ötlet, hogy magukra a hardware elemekre kéne feltenni egy cédelmet, pl alaplapra vagy az összes alkatrészre. Tehát úgy működne kb mint a konzolok esetében, hogy az alkatrészek védelem kulcsa. Asszem ez filmekkel kapcsolatba merült fel.
    Mondanom se kell, hogy a gyártók ebbe egyáltalán nem akartak belemenni.
  • tmisi
    Ez igaz, de semmit nem tudnának tenni a lefizetésen kívül. Ha mindenki DRM-et akarna használni megtehetik még akkor is ha a hardverpiac válságba kerül.
  • pauly
    Hát nem tudom.Én nem hiszem hogy a hardvergyártók ebbe csak úgy beletörődnének.Hiszen ha nincs warez,akkor mennyi videókártyát,procit stb-t adnának el?Tizedét,annyit se?Szerintem mindent megtennének hogy olyan védelem ne szülessen amit nem lehet feltörni...Én nagyon csodálkoznék ha tényleg megszünne a warez...
  • enlightened
    Én már bontottam amikor az Ubi megdobott a black edition kiegészítő templar lairjeivel, amihez black edition-t kellett volna vennem több ezer forinttal drágábban. Itt éreztem úgy, hogy a warezmentes játéknak végre érezhető előnyei vannak és ez a vásárlók megbecsülése, függetlenül attól, hogy mennyi fogyott.
  • Sharks
    Akkor bontsál pezsgőt...
  • Kandurex
    Mindegyik szemét lenne, ha azoknál se lehetne warezolni. Átlátszó duma. Ha ez így megy tovább vége a warez -nak.
  • grimm13
    Nem akartalak sokkolni , vegyél be nyugtatót ...Csak arra céloztam hogy ez egy jelenleg nagyon jól működő rendszer :D És hangsúlyozom nem a játékaik vackok (mert faltól falig pattogva várom a Splinter Cell-t
    ) hanem hogy ez egy szemét cég .
  • Atkamon
    Hallod, te vak vagy??
    Nem visszaszámol a számláló... Azt számolja, hogy MIÓTA nincs warez... A warezosok ezt miért számolnák? Ezt azért raktuk ki, mert kíváncsiak voltunk, hogy mennyi ideig húzza a DRM törés nélkül...
    "lehet hogy hülye vagyok"
    Ezt most már egyre jobban bizonygatod, szerintem te itt ne gigakockázz senkit, köszi.
  • enlightened
    Ez most nagyon megrázott. Most már nem is játszok többet Ubi játékkal.
  • grimm13
    Csak úgy megjegyezném bár már biztos tudjátok hogy az UBI drm-je megint beégette a céget (most Ausztráliában )Ez már egyre szánalmasabb az UBI saját magát égeti , régen nagy kedvenc volt ez a cég most már még az EA is nagyobb favorit :D az pedig már nagyon nagyon durva