Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nyes> Yeeehaa
Kandurex
Ezt neked nem fogja elhinni a warezos, a saját maga kis lelkivilágát nem teszik tönkre. Csoda mód bebeszélik magunknak a tömjén hülyeségeket.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Egyrészt nem zengett, illetve hát szerették volna a huszárok de nem történt zengés. Másrészt honnan is ez a hír? Csak nem tán arról a portálról amelyik mind a mai napig ezt hirdeti?

valaki adjon már errõl valami hivatalos VALVE linket. Addig marad ez is szánalom huszár ugatásnak.

hülyeségeket beszélsz -.- megvettem a bc 2 -t és egyik szerver se volt szar... rajtam kivül még 8-9 emberrõl tudok akinek jó volt...
Hát te talán nem, de attól még a DRM kimaradás miatti nyivákolástól zengett a fórum napokig.

Hülyén is fogod majd magad érezni amikor néhány hét múlva az ubisoft leveszi a DRM védelmet a játékról a következõ patchben. Ott tartanak hogy már a legnagyobb viszonteladóik is kihátrálnak mögülük a DRM miatt, lásd #4334.

Kandurex
Volt egy - két óra kimaradás, na istenem...besírtam,

Nem hát, a sokmillió felhasználó aki az elmúlt hetekben nem tudta használni a saját tulajdonát a DRM miatt, nyilván magában tartotta a mérgét, ahelyett hogy teleírta volna vele az ubisoft fórumokat.

Olvass vissza mekkora nyivákolás volt itt alig egy hete.

JethroHUN
Persze h nem osztja... senki nem ért abban egyet hogy egy sinlge gémhez minek kell net? Pl laptopod van, falun vagy <#eplus2> ott nem müxi ka mobil net, vagy nincs is mobil neted, mert otthon van kábeles, de fõsulin meg ott a wifi. és koleszba akarsz egy kicsit szórakozni...erre elmész megveszed és kész használhatatlan... vagyis kiadtál pénzt és végül is semmit nem kaptál... Ez pontosan olyan mint a BC2 kiadták mindeki megvette és az össze szerver egy sz@r volt, játszani sem lehetett több mint 2 hétig... nem is bírtad használni amiért fizettél. Szóval ez a drm nem csak a warezt szivatja meg hanem a vásárlókat is rendesen tövig

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

+ uplay pontok jól jönnek majd splinter cell -be, amit ápr. végére csúsztattak GRRRRRRR<#boxer><#gun><#gonosz2><#falbav>
A Ubisoft csak jó kritikát fogad el Assassin's Creed 2 ügyileg

Nagyon úgy tûnik hogy ebbõl a tökösnek szánt kis DRM kalandból az Ubisoft nagy veszteségekkel fog kikerülni. Hogy az ázsiójuk már most is a béka segge alatt van, az nem kérdés. Nem hiszem hogy ez sokat javít majd a jövõbeni játékeladásaikon.

nekem pl. ez az elsõ olyan játékom, amit azért vettem meg, mert nem tudták feltörni
Kandurex
Nem is õk sírnak a fórumokon.

most itt sírtok, h meg kell venni 😄 ha nem lennének hackerek akkor mindent meg kéne venni.... épp ez a lényege a drm nek, nem tudták feltörni=nem tudnak játszani vele a warezosok= akit igazán érdekel megveszi...
Úgy tûnik a rendszeres vásárlók többsége nem osztja a véleményedet.

JethroHUN
Akkor örüljél neki <#levele>

Kandurex
Én rendszeres vásárló vagyok és örülök a DRM -nek, valami baj lehet akkor.

Úgy látszik valakinek van esze a játékiparban, és képes megérteni hogy nem szabad magára haragítania a vásárlóit. <#eljen>

srákok elakadtam az egyik " The Truth" részben :S:S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The power they wielded cut down their enemies, kijelöltem minden olyat amin fegyveres pali van mégse jó :S:S
Kandurex
Ezért kell hanyagolni minden ilyet, csak a nagyokat kell nézni, ...ezek minden hülyeséget bevesznek, csakhogy növeljék a látogatókat.

JethroHUN
Mekkora szánalom már, hogy ezt beveszik netprotálok, gamekapocs...
Ebbõl a képbõl van vagy 20 féle verzió D és SKIDROW mindig nagy betû 😉

Kongy
Bazdmeg és te bedölsz? xd Ez kurvára fake, photoshop az egész. 😄 Volt h szar volt a Ubi szeró, de akk se ezt irta ki xDDDD Ja, és ha nem lenne FÉK már akkor is kb 2 hetes, szóval a "soon" már elmúlt. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

De. Én szeretnék cserélni veled, ha áll még az ajánlatod.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Senkinek nem kell tapsi hapsi jáccóháza? <#ijedt>
ZsZso
Ma még nem. És fake. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Joschka
Ha esetleg még nem volt ez itt:

Egy híres crackercsapat, a Skidrow tagjai, akik már régóta dolgoznak a Ubisoft DRM védelmének feltörésén, most egy kicsit látványosabb erõdemonstrációt tartottak, és nekimentek a Ubi.com weboldalnak. A hackelés sikerült, így a látogatókat a következõ barátságos kép fogadta:

A "crack will be released soon", vagyis a "hamarosan kiadjuk a cracket" sor valószínûleg a PC-re frissen megjelent Assassin's Creed 2-re vonatkozik, mely a DRM védelem körüli huza-vona legújabb darabjaként került a középpontba. A Ubisoft hamarosan kompenzálni fogja a játékosokat a szerverkimaradásokért.

(Forrás: www.gamekapocs.hu)

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Honnan tudod?
"pff nem vagy képes felfogni" 1x nem írtátok le, h nem lehet, de oltsál nyugodtan... hülye majom<#levele><#gunyos1>
JethroHUN
Naaa hagyjátok már szerencsétlen rodmant, a diliházban csak ritkán juthat nethez

MerlinW
Nekem is van. 1.0-ás is. Sõt van 2 bontatlan dobozos DOS 6.22, 1db 4.0 és van 5 darab IBM PCDOS is bontatlan😊

[merlinw.org]

enlightened
Ha van eredeti windows 3.11-ed én lehet hogy cserélek. Az azért elég ritkaság manapság. De kétlem, hogy lenne.

Rage47
<#levele>
Kongy
Ja, és még csak nem is vicces... inkább szánalmas. Ugyis csak poénkodni próbálsz...de nem nagy poén...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

De unalmas vagy <#szomoru2>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kongy
Faszom.. az új PoP-ot a Steamen akartam megvenni...

Keeezdõõõdik........megint XD.
Csereakció!!! Tapsi Hapsi Játszóháza!!! vagy Windows 3.11 Cserébe az Assassins Creed 2 -ért! Fantasztikus ajánlat!
DarkSector
nem kell elmennie, csak megváltozhatna.
de lehet ha nagyon pedzegetik, akkor beáll konzolra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Akkor nem csak nekem piszkálta a csõrömet... <#taps>

white0517
hát igen az ubisoft elmehet a jó büdös p.csába<#mf1><#eplus2>

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

DarkSector
Az a nem min1!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Nem vagy képes felfogni h nem lehet????????? <#nezze><#lama><#banplz>

Magiszter
Ezek szerint nem értünk egyet. Ez van. Nem az AC2 lenne az egyetlen eredeti játékom amihez használnék krekket.
De ne offoljunk sokat.

ezt am. nem hiszem el, h 1 ember képes válaszolni....
na még1x: hogy kell a high profile -t toggle re rakni??
Kandurex
Nem, egyértelmûen.

Magiszter
Baromi jó csak az AC2-vel ellentétben azt már 3x kijátszottam így nem sok újdonságot tartalmaz számomra 😊

Magiszter
Attól hogy a krekkre várok mert szerintem egy mocskos, undorító dolog hogy 24/24 net kell egy offline játékhoz, még meglehet a játék nem?

JethroHUN
Mit akarsz ME2 baromi jó gém... 😊

Kandurex
😄D

(egyébként neked nincs is meg a játék, mit panaszkodsz? Vagy ez állpanasz, hogy: "na de ha meg lenne, most nem menne!" 😊)

Magiszter
Nah kérem az elmúlt 2 napban én lettem az élõ példa. A Barna-bõrû afro-magyarok benyeltek 30 méter kábelt az utcában, mert abban is réz van, ezért két napja nincs net. Erre persze még rálapátolnak a jól képzett magyar segédmunkások is, akik 48 órája képtelenek pótolni ezt a rettentõ hiányt. Így kénytelen vagyok a Mass Effect 2 vel játszani, mert az megy Offline is.
Köszönöm Uborka!

(Mielõtt kérdeznétek, munkahelyrõl írok.)

grebber
Nem mindennel együtt,azért írom mindig oda hogy kiszállítással!
Bár nem sok de magyar árhoz képest 990+990ft-al olcsóbb!

Next PC upgrade: 2022