7877
-
#7677 Vmi páncélzatra számítottam vagy titkos fegyóra :) -
bendáj17 #7676 Ebből csak az derül ki hol van az alma sajna semmi jutalmat nem kapsz. -
#7675 Semmit. Ha kiraktad a kódex falat, azután következik az utolsó küldetés Rómában. -
#7674 Ezt kiraktam. Mit kapok cserébe?
link -
tlafko #7673 Nos, az őröket leküzdöttem. Volt, hogy mindegyik toronyban. Oszt annyi. Nevezett személy meg sehol.
Ezzel a problémával küzdök. -
#7672 Pedig kellene ott legyen 2db őr,és még a többi toronyban is... -
tlafko #7671 Sziasztok!
SEQUENCE 5 , Toan Crier. Felérek a toronyba, leküzdöm a magasságot és az ellenséget, s mikor fodatoppanok, nincs ott senki, akit likvidálni kellene. BUG? Ha igen mi a teendő?
Köszönöm. -
galex6 #7670 hello. warez topikban valaki válaszolna a kérdésemre? :D köszi -
#7669 Jah okés nem tudtam hogy azokat is kell,köszönöm szépen! -
Rony94 #7668 Azokba a tornyokba csak akkor tudsz fölmenni ha fejleszted őket. -
#7667 Üdv.
Én még az elején járok,most lett birtokom stb...
Aztán vettem egy térképet egy árustól,amitől megjelentek a kincsesládikák a térképen,viszont az őrtornyokban van két hely ahová nem lehet sehonnét fölmászni/ugrani,az egyik toronyban van két kisebb, a másikban egy nagy láda.
Valaki segítsen pls, mert megőrülök már xD
Előre is köszönöm!!! -
lagos01 #7666 senki? -
lagos01 #7665 Sziasztok.
Feltettem az AC2-t ismét de valami nagyon nem stimmel.
Annira szaggat mintha valami diafilmet néznék.
Az lehet gond hogy elötte xp-n most meg win7 en menne a játék?
Elötte teljesen normálisan.szaggatás nélkül ment és nem lett semmi cserélve a gépben.
Üdv
L
-
#7664 feltettem megint az ac2-t, gondoltam jó lenne befejezni, már Rómában voltam vagy hol minden cuccos megvolt, erre meg valahol az elején kell kezdenem... azt hittem online tárolja a legfrisebbet... -
bendáj17 #7663 okés gondoltam köszi szépen a gyors választ. -
xido #7662 semmi ilyesmi tudtommal,maximum a könyvet elolvashatod.. -
bendáj17 #7661 A AC2-höz van magyar feliratos végigjátszás videó vagy valami hasonló??
Nagyon érdekelne a történet és jó lenne érteni. -
cRusa1deR #7660 Na tegnap elkezdtem olvasni a Reneszánszot.
Nagyon jó, de Ezio hidden blade-jeit felcserélte az író.
Az apja blade-ja van a jobb, a másik meg a bal kezén.
Hogy követhetett el ilyen csúnya hibát az író? -
simonl #7659 Ezer köszönet a gyors válaszért, mért töltöm is......:) -
#7658 ezt -
simonl #7657 Sziasztok, a hétvégén újrajátszanám a második részt csak a gyerek eltüntette a DVD lemezt. Természetesen a kód és Ubisoft azonosítom megvan.
Kérdésem: Hol tudom letölteni a játékot? Milyen verziót keressek, ami nem hibás?
Köszi a válaszokat... -
Gary #7656 Szerintem, SPACE. Elugrás után, mikor már a levegőben vagy. -
caps lock #7655 Nem is tudtam,hogy van ilyen lehetőség,ha igen az engem is érdekelne.Amúgy sok meglepetést tud okozni számomra így másodszori újrajátszásra:futok az őrök elől,leülök egy padra,megáll előttem,bal klikk,rejtett penge elő,egy halál,majd Ezio szépen leülteti a helyére. -
simonl #7654 Szia, nem arra gondoltam....
Hanem mikor vízbe ugrunk, és nem akarok buta talpast ugrani:) -
caps lock #7653 A toronyból való leugrásra célzol a szénásszekérbe?Jobb egér gomb nyomva tart,majd előre és láb gomb. -
simonl #7652 Sziasztok srácok, meg tudná valaki mondani, hogy melyik gombbal ill. bill. kombinációval lehet "10 pontos" fejest ugrani?:)
Köszönöm.... -
#7651 Rossz kulcsot kaphattál, írj az Ubi Supportnak (számlamásolattal), vagy a boltnak, hogy mi a szitu. -
lordmad #7650 Megvettem az eredeti játékot, telepítettem a frissítésekkel együtt, az AC1-nél használt (és működő) accountommal bejelentkeztem, beírtam a kézikönyv hátuljára ragasztott kulcsot, mégis "The key has been used already" üzenetet kaptam. Más accountom nincs a Ubisoftnál, és most telepítettem először a játékot. Mi lehet a gond? Valaki hozzáfért a kulcsomhoz?
-
Gary #7649 Ez sajnálatos, meg az is, hogy én nem tudok segíteni. Én is warez verzióval kezdtem a kettőt. Az ment rendesen, viszont tetszett így abbahagytam és elkezdtem az első részt. Nem akartam semmiről lemaradni. :Ð Végigtoltam. Közben érlelődött a gondolat, hogy legyen eredeti. Megvettem a kettőt eredetiben még az év elején (5000HUF). Fölraktam, semmi gondom nem volt vele. Ráadásul UBI pontokat is kaptam, amiket elkölthettem játékbeli tartalmakra (új helyszín, ruha, stb.). A megmaradt pontjaid - gondolom - az összes UBI játékhoz jók. A Brotherhood-hoz biztosan! (csak ha eredeti!)
Most, okt. 31-ig, szuperakciós a második rész a CD Galaxis-ban. 5 ezer helyett 3! Ennyit bőven megér!
Ui.: Írtam Neked a "katt ide" topicba is. :Ð -
brian1 #7648 szerintem meg nem foglakoznak 3 napja(2011. okt. 22. 19:02)és már szeretném nyomni de látom nem sikerül így ha vki (itt) tudna segíteni azt köszöném -
caps lock #7647 És a végén gondolom egy szénásszekér várta.Bár Ezio valamivel elegánsabban ugrott -
Gary #7646 Pont ezzel a jelenettel van egy AC paródia. -
xido #7645 Az Utazó című JOhnny Depp/Angelina Jolie filmet néztem...nem ma volt,de bőven túl már az AC2-n,még az ACB-n is...Velence szintén..vízparti házak,hídba költözött lakások ablakai..aztán az i-re a pontot az tette fel,mikor Depp a tetőkön át menekült és totálban mutatták mellé a helyszínt:)) -
caps lock #7644 Ma láttam egy filmet Velencéről,és mit látok?Te jó ég,hisz én ismerem ezeket a helyeket,azt a templomot,teret stb.Nagyszerű érzés volt.Lehet,hogy sose jutok el oda,de a játék révén mégis úgy érezheti az ember,mintha tényleg ott lenne.Már alig várom Konstantinápolyt. -
Gary #7643 Azért, mert - mint a címe is mutatja és egy ideje már bevált szokás - ott foglalkoznak a NEM EREDETI játék használata közben előforduló problémákkal. Főképp azért is, hogy EZ a topik ne legyen tele a #7640-eshez hasonló kérdésekkel és megmaradjon, tisztán a (már működő) játékkal foglalkozó hozzászólásoknak. -
brian1 #7642 nem jön be
és mért kellene át mennem -
xido #7641 warez topik kattint ide:)
de nem itt jön képbe az offline account,azt hiszem? -
brian1 #7640 üdv
lenne egy olyan gondom hogy felraktam a játékot és meg crackeltem de ugyan úgy kéri a cd kulcsot,rá megoldás? -
#7639 En sem... -
#7638 Nem is értem miért akadnak itt meg sokan...