Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt tudom,de gondolom a sima játékhoz sem tartozott a battle of forli vagy a bonfire of vanities,pedig ezeket is megcsináltam a játékban,és ezért nem értem hogy a templair lair-t miért nem tudom?!

Atkamon
A Templar Lair-ek csak speciális kiadásokhoz voltak, a sima játék nem tartalmazza õket.

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudom elindítani vagy aktiválni hogy a Templair lairs-t is tudjam csinálni? Már meg csináltam mindent,amit lehetett csak egyedül ezt nem,és nem tudom hogyan kell egyszerûen elkezdeni,mert pl Florence-ben sincs ott a jel a Medici háznál hogy el tudjam kezdeni :S. Légyszi segítsetek,elõre is köszönöm!

ffxi
Köszi, tényleg megy miután lezongoráztam ezt<#eljen>

Fákjúal!

MerlinW
Az baj, jah.
1. Ubisoft launchert pucold le,
2. hosts fájlból szedd ki az ubis- szerverekhez kötõdõ bejegyzést.
3. Ezután reboot, vagy paranccsorban: "ipconfig /flushdns".
4. Játék/Ubisoft launcher újratelepítése

[merlinw.org]

ffxi
Hibátlanul felrakta, de nem oldódott meg a próbléma. Esetleg baj, hogy elõtte a wrz verzióval játszottam? Uninstall nem elég? Maradhat vmi, ami piszkálja?

Fákjúal!

MerlinW
Telepítsd a legfrissebb javítást. Nincsenek már auth szerverek, kivették a védelmet.

[merlinw.org]

ffxi
Ilyen hibával indít az origim<#falbav><#falbav>

Fákjúal!

ffxi
Mind1. Véletlenül letöröltem 😞

Fákjúal!

MerlinW
Ennél részletesebben nem lehet elmondani.

[merlinw.org]

ffxi
Hmmm... ez tényleg nem egyszerû. Ha megjött a gém, akkor részletesebben kéne mondanod.

Fákjúal!

MerlinW
Jó könyv sosem lehet drága😊

[merlinw.org]

MerlinW
Körülményesen, de át. Ki kel kapcsolnod a launcherben az cloud-ot (mentések online tárolása), el kell kezdened egy játékot, majd annak a mentését felülírnod a sajátoddal.

[merlinw.org]

ffxi
A wrz mentéséket át tudom vinni origira? Nem akarok elõlrõl kezdeni 😞

Fákjúal!

Atkamon
Jó drága... Az angol verzió kb 5 font zavviról... És megjelenéskor is annyi volt.

MerlinW
Köszi a linket!Nem hittem volna,hogy ilyen hamar letölthetõ lesz a könyv.Végre jobban megérthetem a történetet.

Oliver Bowden - Assassin’s Creed: Reneszánsz
PDF HUN 20MB

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.fileserve.com/file/h3pUN8t

Atkamon
Annak nincs célja, csak azért van, hogy használhasd a repülõ szerkezetet.

sevendoor
abban kérnék segítséget, hogy asszem Forliban találkoztam olyan jellel amivel az orgyilkos küldik voltak jelezve amivel a páncélt szereztem meg. A jelnél a repülõ vár rám amivel repülhetek, de nincs jelezve hová. Van vmi cél, vagy csak repkedni lehet? Most 9 hadnagyot kell likvidálnom Velencében, ezt nem irja a végigjátszás, ez egy mellékszál?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Atkamon
Az elsõnek az, hogy a képeken is jelen voltak ezek a szimbólumok, és a sorrend úgy derült ki, hogy a képen az óra járásának megfelelõen kellett a szimbólumokon körbemenni.
A másodikban pedig a Fibonacci sorozat van a körben. Tehát 2+3 az 5, 3+5 az 8, stb.

Az volt a bajom ezekkel a megfejtésekkel a guide-okon, hogy nem írták le mi a logikája a feladatnak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na akkor ezeknek miért ez a megoldása???? Mert erre a kettõre nem jöttem rá!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na kijátszottam, de márcsak az a 2 toll kellene hogy 100%-os legyen.. de egyszerûen sehol nincsenek. 😞

Atkamon
Nem voltak azok olyan logikátlanok, sõt...

Mai napig nem értem, hogy a számrejtvényekre hogy jöttél rá magadtól (mikor olyan durva sorozatok és logikátlan megoldások voltak, hogy iszonyat! Megnéztem párat és ugyan megfejtést beírtam, de még így se jöttem rá, hogy némelyiknek mi a logikája...)

Az valami bug hogy 98 toll van a 100 helyett? Ma átnéztem összes várost bejelölt térképekkel de sehol nincsenek.

a kis potyautas 😄

anti hero

Ez tegnap történt velem 😄 (nem tudom hogykel xfire-s videókat beszúrni szal így oldottam meg)

Atkamon
Szerintem is nagyon jók. Én a Brotherhoodban voltam magamra nagyon büszke, hogy magamtól ment mind xD

szem kurvajok ezek a glyphek volt amelyik elott vagy 20 percet ultem, hgoy hgoy a faszba van mar ez??!?!?!?!? aztan volt ami kifogott rajtam es meg kellett neznem a youtubeon, de a legtobbet magamtol fejtettem meg sztem szuper elmeny : D

anti hero

Köszönöm! 😊

CroftManor
Hát azért mert több van belõle. Végig kell nézni az összes glyph videót 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Rákerestem de mikor belelép a csávó egyátalán nem ez jön be neki..

Atkamon
Szerintem ne csináld ezeket, ha nem tudsz angolul... Vagy Youtube-on keress rá, hogy Assassin's Creed 2 glyphs...

Hali! Lenne egy olyan kérdésem hogy ezt hogy kell kirakni? Egyszerûen nem értem és neten se találom sehol valaki segítsen már légyszi.

kösz!
figyeld ki az õröket,esetleg egyenként szedd le õket...én pl.körbeúsztam a hajót csendben,oldalról lekaptam innen is,onnan is,aztán hátul felmászva a kormánynál is megvan 2 és onnan leugrottam a lépcsõrõl a manusra..
Hali! Lenne egy kérdésem. Mégpedig az hogy a squence 13-ban a memory 10 után azthiszem egy hajón kell kinyírni valamilyen fószert úgy hogy ne vegyen észre. Azt hogy lehet megoldani?
Én is gondoltam már rá, de külföldi oldalon láttam hasonló problémákat… bár az sincsen kizárva hogy õk sem vették észre. Volt akinek elvileg ALT+ENTER-el elvileg megoldódott, nekem nem… : (
Érdekes amit írsz, mert nekem minden monitoron volt alul, fölül fekete csík-sáv.
19"-os 4:3-ason szélesebb, 19"-os 16:9-esen keskenyebb. Most, a 24"-os 16:10-esen is van, de már csak a Brotherhood van fönn.
Lehet, hogy eddig Te a kép széleit nem láttad?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Valakinek ötlete arra a problémámra hogy ma amikor elindítottam a 2. részt valamiért nem fullscreenben jelent meg a játék, hanem két csíkkal a képernyõ tetején és alján, ebben a játékban ez marhára tud idegesíteni mivel imádom szemlélni a tájat teljes pompájában…. : )
Elõre szólok hogy itt az ALT+ENTER nem használ, és a játék felbontásán is állítgattam már, de semmi haszna.
Atkamon
Velence.

sziasztok

az utolsó 2 kulcs altair páncéljához mely városban van?
De igen.Elnéztem.Köszi az észrevételt.
Atkamon
Öhm, ez nem csak a Brotherhood-ban van?

Azt tudtátok,hogy Ezio képes hívni a lovát?Véletlenül jöttem rá mikor a sasszemet akartam használni.A fej gomb gyors lenyomásával Ezio füttyent,mire egy ló trappol oda.
és minden ubisoft játéknál használható,ne herdáld el,hátha épp splinter cellben kell extra fegyver😊
MerlinW
Szimpla beváltható achievement-ek.

[merlinw.org]