7877
-
#5275 warezpistike.... -
nagypite #5274 Ez elég hülye kérdés kb olyan mint, milyen érzés volt kiadni 200 ft-ot kenyérért mikor én ingyen tudom lopni. -
alan wake #5273 na milyen érzés kedves gyári lemezzel játszó barátaim hogy feltőrték a játékot,amiért olyan lelkesedéssel kiadtatok 8000ft-ot?nem kell semmit sem elkapkodni.a splinter cell is és a prince os persia na meg a ghost recon is ugyanígy fog járni,na a nagy drm ezzel csak bohócot csinált magából az ubi. -
#5272 Ha ez megnyugtat: Az első részt kb fél év alatt vittem végig. Dögunalmas volt,így nem erőltettem amikor kedvem volt nyomtam kicsit.
Ezt a részt 3 napig nem bírtam abbahagyni (év végigvittem 36 óra tiszta játékidővel),rendesen odafigyeltek a készítők hogy ez ne fulladjon dögunalomba és tényleg javították azokat a dolgokat amikre az első részben sokat panaszkodtak.
Számomra az idei egyik legjobb vétel. -
janika1972 #5271 -
#5270 Az elsők között leszel majd a hőbörgők közt amikor UBI-ék bejelentik hogy a pc-nek ezentúl kakukk....Ráadásul a csodás SEQ átlépegetéseddel egy adag dologról lemaradsz a játékban,szóval továbbra sem mondható rendesen működőnek a warez,és nem is lesz...:)
Faszkalap. -
janika1972 #5269 Nem félsz hogy kitiltanak innen? -
Rodman6 #5268 Nem probléma, ma vagy holnap teljes lesz. Óránként jönnek ki a sequence engedélyező fájlok. Amíg eljutok az adott pontig, addigra már kijön rendszerint a következő engedély. Megszopta Ubiszopt a DRM-jével, arról nem is beszélve hogy ausztráliában lincshangulat alakult ki mert ugye nem fut rendesen a settlers 7. Ja, már van offline peccs is. -
#5267 Remélem igazad lesz. Persze én nem mondom, h ez rossz játék, sőt... nekem is nagyon tetszik eddig, amit láttam belőle, csak a tökéletestől még nagyon messze van a sok apró hiba miatt, ami a nemtörődömségből és a pénzhajkurászásból származik (kíváncsi lennék, h mennyi időt fordítottak a DRM rendszer beépítésére és meddig tartott volna egy rohadt fordítást készíteni akár, ami még nem egy nagy hiba, de mindenképp hiányosság és sok embernek fontos lett volna, de a karakterek részletessége is hagy maga után kívánnivalót, a multi részt meg ne vegyük ide, mert az nem egy apró dolog, bár ennyi idő alatt talán még azt is jelentős részben kifejleszthették volna). -
#5266 Az Ubisoft kiadó és tervező is :p
Szerintem megint alapos munkát végeztek (bár még nem tudtam végigjátszani, szerintem nagyon hosszú a story mode:), mint a legtöbb játékuknál. Itt már tényleg nem unatkozol, kijavították az 1. hibáit és szinte tökélyre fejlesztették. A 3. már nagyon durva lesz, ha még ennek a hibáit is kiküszöbölik. -
#5265 A játék főmenüjében ott a UPlay gomb, ott meg Actions/Rewards. -
#5264 Látom itt se fogok érdemleges választ kapni a kérdésemre.Mi lenne ,ha legalább 1 kibeb@szott oldal lenne ahol nem arról beszélnének,hogy mióta nincs már működő verzió?-vagy,hogy-Mekkora szar már ez a DRM vagy mi a f@sz.
Jó ideje nem néztem fel az oldal fórumára,de most már tudom miért. -
#5263 Ok, akkor tisztázzuk, h én Pc-ről beszélek most. A konzol nem érdekel (szerintem mások az igények is a konzolosok körében, mivel máshogy játssza az ember). De egyébként nem is csodálkozom rajta, h nem fogy, csak itt sorolod az okokat sorban te is, tehát tudod nagyon jól, h ez a játék így nem tökéletes. Ezért nem fogy (bár tényleg alapvetően nagyon jó játékot alkottak a tervezők, csak nem fejezték be és/mert sz-r a kiadó). Aztán el lehet veszni a magyarázkodásban, ha az összes apró hibát nevesíteni akarjuk, de a lényeg ez marad. -
#5262 Te ne izgujjá má, látom be vagy már remegve a warezra... Amúgy még az sem teljes:)
#5261: Rengetegen meg is vették... konzolra... Elkelt belőle valami 6 millió, vagy még több. De ugyebár ha 4 hónappal a konzol után jelenik meg PC-re, ráadásul ilyen DRM-el, akkor nem kell csodálkozni, hogy miért nem fogy:) -
#5261 Felesleges megindokolni, h miért nem, vmiért nem veszik meg túl sokan. Ha valóban annyira igényes lenne a játék minden tekintetben, mint, amiket korábban említettem, akkor rengetegen megvennék (igaz, lehet, h olcsóbban, így még itt is megnőhet az eladás, ha reális ára lesz, de én nem hiszek ebben). -
Rodman6 #5260 Már tegnap óta van varez ne izgujjá má. Fut mint a nyúl. Igaz offline módban még nem próbáltam. -
#5259 és kihagytad azokat 4.-nek akik nem játszanak játékokkal, amúgy igen ennyi halmazra bonthatóak az emberek. -
#5258 Legtöbben vagy a DRM miatt nem veszik meg, vagy a warezra várnak, vagy már megvan nekik konzolon... -
#5257 Már írtam lejjebb. Maga a tervezői munka az ok, de a játék nem csak abból áll (ill. nekem hiányzik a multi vagy az értékének megfelelő ár). A konkrét játékról még nem tudok véleményt mondani, mert nem próbáltam ki. Az 1 pl. hiába szép, meg alapvetően jó, halál unalmas az ismétlődő küldetések felépítése miatt... a sok átvezető intro miatt... Összességében azért nem igényes az egész, mert nem az a játék, amit az is megvesz, aki elsőre lewarezolja (attól eltekintve, h még nincs rendes warez rá). Valami biztos, h hiányzik belőle ebből kifolyólag... -
#5256 az olyan mint az "akinek nem inge..." -
#5255 nekem aztán semmi...:D -
#5254 Miből látszik, hogy nem egy hűdeigényes munka? Sokmindent rá lehet mondani az 1re is meg a 2re is, de azt, hogy nem igényes, azt egyikre sem. -
#5253 Le lesz véve, amennyibe a fenti rész valótlanná válik. Nem értem mi a gond vele.
-
#5252 fogd vissza a stílusod -
grimm13 #5251 Mi az hogy "ti" ? én nem warez verzióval tolom :D én konkrétan nem tolom :D -
#5250 Ha nagyon leegyszerűsítjük a dolgokat, márpedig egy-két ember itt nagyon szeret egyszerűsíteni, akkor azt láthatjuk, h az AC2 (vagyis a benne található DRM leginkább) eléggé megosztotta a játékos tábort. Nem az lenne az egyik célja egy játéknak, h jó szórakozást nyújtva összekössön hasonló érdeklődésű embereket? Ha olyan baromi jó játékot csinált volna az Ubi, akkor gondolkodás nélkül megvette volna mindenki, vagy megvárná, még meg tudja venni, de nem a warezzal szerencsétlenkedne. Bár nekem személy szerint nagyon tetszik a játék elöljáróban, de az már most látszik, h ez nem az a hű de igényes munka, amit elvárnék egy ilyen kaliberű cégtől. Valószínű, h mások is ezt érzik, mert a warezt várja mindenki, nem azt, h elérhető legyen az ára... -
#5249 ha a steam-en múlna, már rég halott lenne. -
#5248 :) -
Rodman6 #5247 Nem probléma, gyengül a fasza DRM-etek - nem adok neki 1 hónapot hogy feledés homályába merüljön. -
#5246 Még csak 4 fejezet játszható a 14-ből, tehát nincs működőképes warez. -
#5245 Jah tisztában vagyok vele. Épp ezért nyalhatják meg. -
#5244 minek?
eddig se szedték le...nem baj ha sz fent van attól ti még tudtok játszani...az a visszaszámláló mindössze csak egy prestige jel. -
#5243 Helo,hogy tudom Uplayen unlockolni a dolgokat?Mint egy ilyet: Uplay -
grimm13 #5242 Ha van működőkepés warez nem kéne leszedni a visszaszámlálót ? -
#5241 azellen semmit nem tehetsz, nem netkapcsolatod a baj. -
#5240 Imádom a DRM-et. Kb 3-4 órát játszottam a játékkal eddig és most dobott le 6. alkalommal. Pedig játék közben semmi más nem fut a háttérben. Kudos a fantasztikus védelemhez. -
#5239 "Max, ha egyébként is multiplayer alapból, mint mondjuk a TDU2."
közben váltott a témán, a második mondatban.... -
#5238 most már tök mind1 aki akarta úgyis megvette a törés meg várható volt -
#5237 Nem, nekem legalábbis simán belépett. -
#5236 Hmm valóban állnak az Ubi szerverek?