Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Tehát manapság "butaság" gyengébb gépet venni ha játszik az ember, illetve lassan nem is kapni sokkal rosszabbat. A többivel egyetértek.
Egyéként elkalandoztunk egy tabu témakörhöz, miszerint rohadtul semmi közünk egymás anyagi helyzetéhez, illetve hogy ki mire költi a pénzét. Ezt még a barátok sem mindig beszélik meg egymással, itt végképp nem. Tehát ez erõsen szeméyleskedés kategória, ami tudtommal sérti az SG szabályzatát.
[merlinw.org]
A legnagyobb baj az, hogy sokan veszik a drága hardvereket néha fölöslegesen pár plusz fpsért vagy parasztvakító dx11 fícsörért de szoftverre nem költünk mert azt letöltjük. Odáig nem jutnak el, hogy ha mindenki így állna hozzá nem lenne mit letölteni, mert senki nem fejlesztene játékot aztán internetezhetne a dx11-es csodakártyájával meg 4 magos procijával...
Ez tipikusan olyan mint aki vesz egy turbós autót mert az menõ meg lehet vele vagánykodni, de szívja a fogát ha tankolni kell bele meg alkatrészre is sajnálja a pénzt a végén inkább a garázsba áll.
Elõbb utóbb ez lesz a PC-s játékok sorsa is. Egyre több olyan játék jön ki amivel nem lehet tört verzióval normálisan játszani (elsõsorban inkább az online játékok voltak ilyenek eddig) szóval eldöntheti az user, hogy megveszi, vagy várja a cracket ami esetleg soha nem jön.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Te is Merlin... most menõ vagy...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[merlinw.org]
Én úgy tudom az EA magyarítja a legtöbb játékot, az UBI-nak meg vannak olyan játékai is, amihez egyáltalán nincs felirat, még angol se.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
1.Magyarország nem egy nagyhatalom hogy magyarítsanak minden játékot.
2.Sztem a ubisoft magyarította le a legtöbb játékát eddig
3.Az EA már a demóért is pénzt kérne
4.Ez a játék megéri azt a 8000Ft-ot
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Én a vízilovakkal vagyok !!!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
de várom már😊
Én a vízilovakkal vagyok !!!
Viccet félretéve a fejlesztõk eddigi munkájából ítélve lehet hogy ez lesz a vége bár sztem egy sokkal nagyobb csavar lesz benne
a többi fegyó meg a kastélyodban alsó szinten baloldalt a szobában van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én meg úgy tudtam hogy már teljes egészében desmonddal leszünk...
every damn day
És igen, dolgoznak a következõ részen, ami nem a harmadik rész lesz, hanem egy most "Assassin's Creed 2: Episodes" munkanéven készülõ játék, amiben szintén Ezioval leszünk és Rómát járhatjuk be.
Valaki csak úgy megcsinálta?
Am a 3. részen tényleg dolgoznak már?
every damn day
A befejezés meg tényleg What.The.Fuck. ahogy desmond mondaná 😄
Várom a kövi részt😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
mgvan ugyebár az AC 2 gyáriba
az Avatar-RELOADED verziója nem tud bezavarni ha felrakom ugye?
Sry ha fura kérdés<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
De ja, konzolon a 12-es és a 13-as sequence az késõbb jött ki DLC-ként, Live-ról lehet letölteni õket nem tom mennyiért... Az elsõ DLC címe Battle of Forli, a másodiké Bonfire of the Vanities. A másodikkal együtt pedig ha akarod meg tudod venni a 3 bónusz templar lair-t, amik a Black Edition-ben vannak benne.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Elöre is kösz a valaszokat!
.:SOLIDUS:.
2009.07.02 😄
http://www.freetvmaci.info/