Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Nyilván nem reális az árazás, de a videojáték az nem szükséges a túléléshez, a személyes higiéniához, a komfortérzethez, a luxus kategóriába esik (itthon). Aki két gyerekkel él minimálbérbõl az meg tökre ne azon agyaljon, hogy mibõl futja majd eredeti játékra, hanem azon, hogy hogyan kereshet többet, hogy eltartsa a feleségét meg a gyerekeit, ha már egyszer megcsinálta õket.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Aki minimálbérbõl él az mért csinál két gyereket???

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Sharks
Hát srácok. Örülök, h mindenki ilyen jól áll anyagilag, h 8 rongyokat dobáltok ki egy játékra. Persze teljesen rendben van. Aki megteheti és ez a hobbyja, az a normális, h nem gond neki ennyit kiadni érte (bár, az elsõ felszólalóknál erõsen kétlem, h õk keresték volna meg rá a pénzt, szval a véleményük nekem most 0-val egyenértékû ebben a tekintetben). Én elsõsorban nem az árát sokallottam (bár valóban soknak tartom az átlag magyar ember számára, de persze nem feltétlen õk a célközönség, ez is rendben van még), hanem az a problémám, hogy Amerikában piacra dobják a gamet, ahol még talán olcsóbb is a játék, de maximum ugyanennyi és kicsit hasonlítsuk már össze a két országban az átlag életszínvonalat. Szerintetek reális, hogy ugyanannyiba kerül? De mint mondtam, hagyjuk az árat. Nézzük azt, hogy õk kapnak egy (jelen esetben elég jó minõségû) szolgáltatást, amibe beletartozik a szinkron. Itt hungarisztánban meg kapsz ugyanezért a pénzért egy olyan lemezt, amivel egy magyar kézikönyvet vágnak hozzád, de ettõl még a story-t nem fogod teljesen érteni, ha nem tudsz angolul. Sztem ez jelentõsen csökkenti a játékélményt és a ezzel a szolgáltatás színvonalát. És szerintem egy tetves felirattól sem kell elájulni, ami még messze van az igazi szinkrontól. Egyszerûen csak igénytelenségbõl fakad az, h a magyar embernek a sz-rt is eladják, mert jó neki... Tehát lényegében itt ár/érték arányról van szó és hiába nagyon jó a játék, korán sem teljes értékû, viszont ugyanannyiért veszitek meg vagy drágábban, mintha az lenne. De ezzel nincs semmi bajom, mindenkinek szíve joga, csak nekem ne akarja senki bemagyarázni, hogy mennyire megéri, mikor fogalma nincs a pénz értékérõl sem. Szval maradok annál a verziónál, h ha fizetek vmiért, akkor elvárom az összegnek megfelelõ ellenszolgáltatást. Biztos én vagyok sznob, de ez van. Persze leegyszerûsítené az egészet, ha az ember tud angolul, de itt az elvrõl van szó most, nem egy konkrét esetrõl és az Ubinak nem a legtöbb játékát kéne lefordítani minden országban, ahol kiadják, hanem az összeset... persze ez a többi cégre is igaz.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

MerlinW
~150k-s középkategóriás masinája van. Az 1600-as memória ugyan felesleges pénzkidobás volt bele, de a többi megfizethetõ. (Ugyanannyi a DX11-es kártya mint a DX10-es, illetve ~5k a különbség a C2D és C2Q között)

Tehát manapság "butaság" gyengébb gépet venni ha játszik az ember, illetve lassan nem is kapni sokkal rosszabbat. A többivel egyetértek.

Egyéként elkalandoztunk egy tabu témakörhöz, miszerint rohadtul semmi közünk egymás anyagi helyzetéhez, illetve hogy ki mire költi a pénzét. Ezt még a barátok sem mindig beszélik meg egymással, itt végképp nem. Tehát ez erõsen szeméyleskedés kategória, ami tudtommal sérti az SG szabályzatát.

[merlinw.org]

BaLeeX
Az aláírásodat elnézve nem tartozol ebbe a "minimálbéres" kategóriába. Aki meg abba tartozik annak nem az a legnagyobb problémája, hogy fusson a gépén az AC2, mert talán nincs is hozzá olyan gépe.

A legnagyobb baj az, hogy sokan veszik a drága hardvereket néha fölöslegesen pár plusz fpsért vagy parasztvakító dx11 fícsörért de szoftverre nem költünk mert azt letöltjük. Odáig nem jutnak el, hogy ha mindenki így állna hozzá nem lenne mit letölteni, mert senki nem fejlesztene játékot aztán internetezhetne a dx11-es csodakártyájával meg 4 magos procijával...

Ez tipikusan olyan mint aki vesz egy turbós autót mert az menõ meg lehet vele vagánykodni, de szívja a fogát ha tankolni kell bele meg alkatrészre is sajnálja a pénzt a végén inkább a garázsba áll.

Elõbb utóbb ez lesz a PC-s játékok sorsa is. Egyre több olyan játék jön ki amivel nem lehet tört verzióval normálisan játszani (elsõsorban inkább az online játékok voltak ilyenek eddig) szóval eldöntheti az user, hogy megveszi, vagy várja a cracket ami esetleg soha nem jön.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Atkamon
Na hát végigvittem én is😊 Picit jó volt😄 32 óra lett végül😄 Mondjuk nagyonnagyon sokat járkáltam csak úgy, meg gyûjtögettem, bár még nincs meg az összes toll meg treasure... 😄

Krisztiam
én szoktam járni 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kandurex
dehogynem, 2 - 3 havi szinten simán be lehet áldozni,....manapság egy mozi a barátnõddel annyiba van...ja vagy nem #4610

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

JethroHUN
"és nem kértem a véleményed" (javítva)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Krisztiam
szerintem nem sokan engedhetik meg maguknak manapság, hogy eredeti játékot vegyenek.. sajnos

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

JethroHUN
Te meg hülye vagy ennyi. Nem hinném és kértem a véleményed.
Te is Merlin... most menõ vagy...

Kandurex
Most a becsületes oldalról közelítve kérdeztem, nem mintha nagyon választ várnék rá.

MerlinW
A wareznak hála megengedheti magának, ez még rendben is van, egyébként sem belõlük élnek meg a kiadók, a probléma ott kezdõdik, hogy fel vannak háborodva, amihez semmi joguk.

[merlinw.org]

Kandurex
Nem értem a minimálbérbõl tengõdõ miért akar olyan hobbit, amit nem engedhet meg magának.

MerlinW
Nem járnak ezek moziba... a filmeket is letöltik😊

[merlinw.org]

Kongy
Nem igaz h 8000 rongy ne lenne erre a játékra... Egyszer egy évben... de most komolyan... Sztem megérte. nagyon is. Eddig 2x végigjátszottam, kb 60 órát töltöttem vele. Ez bõven megérte, ha azt vesszük h 1 mozijegy már 1000 Ft körül mozog, és ez jóval több élmény volt 8 órányi mozinál...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Mivel csak EA-nak van magyarországi kirendeltsége itthon. Cseh és Lengyelországban magasan jobbak az eladási statisztikák, és bizony ez egy fontos tényezõ a kiadók szemében szupport tekintetében. EA, mint a világ legnagyobb kiadója, minden országban jelen van.

[merlinw.org]

Lehet nem vagyunk nagy hatalom, de mások se azok. Cseh és lengyel felirat a legtöbb játéknál alapból van.
Én úgy tudom az EA magyarítja a legtöbb játékot, az UBI-nak meg vannak olyan játékai is, amihez egyáltalán nincs felirat, még angol se.

BaziJoe
Persze ha Apa fizeti,vagy ha olyan sokat keresel biztos de mond ezt egy minimál bérbõl élõnek akinek legalbb 2 gyereke van???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Atkamon
Teljesen emberi áron van... Simán megéri a 8000ret a játék. Azt mondom, ha 12000 vagy több lenne, mint egykét kiadónál, az tényleg sok lenne, de ez egy teljesen reális és elfogadható ár érte.

watto
Csak akkora kocka vagy hogy itt sírsz mennyire várod, és álmatlan éjszakáidon csak ez jár a fejedben. De nem vagy kocka, nyugalom...

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

elitehun
Már ne is haragudj de
1.Magyarország nem egy nagyhatalom hogy magyarítsanak minden játékot.
2.Sztem a ubisoft magyarította le a legtöbb játékát eddig
3.Az EA már a demóért is pénzt kérne
4.Ez a játék megéri azt a 8000Ft-ot
Sharks
Én azt várom, hogy emberi áron adják végre... meg, h kijöjjön hozzá egy magyar felirat legalább. (Mert a pénzt van pofájuk elkérni, de egy rohadt magyarítást luxus csinálni hozzá).

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

MerlinW
Akkor már ketten vagytok.

[merlinw.org]

Mekkora egy paraszt vagy! <#levele>

Atkamon
Ja, de akkor kocka bezzeg vagy, hogy gépet vegyél😄 Gratulálok😄

akkora kocka nem vagyok hogy megvegyem...ez az ucsó amire költeni fogok x)...plusz idõvel csak feltörik a védelmet, legalábbis remélem😄

Én a vízilovakkal vagyok !!!

JethroHUN
Várhatsz még úgy 356 napot. És akkor lesz, de tényleg nem hazugság<#beka3>

23 nap 16 óra 50 perc 6 másodperc óta <#rinya>
de várom már😊

Én a vízilovakkal vagyok !!!

elitehun
És a Spoiler hol marad?? 😄

Viccet félretéve a fejlesztõk eddigi munkájából ítélve lehet hogy ez lesz a vége bár sztem egy sokkal nagyobb csavar lesz benne
DarkSector
hidden gun pl egy alap fegyó csak a menüben állítsd rá a nyilat vagy nemtudom, pc-n mivel kell.
a többi fegyó meg a kastélyodban alsó szinten baloldalt a szobában van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

watto
Hali! Spoilerkérdés 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végeztem a fõszállal, most rohangálo kkörbe cucockért pl tollak meg ilyenek, de nincsenek meg a fegyvereim. Gondolom eldobáltam mikor 1on1be ment rodrigoval, de akkor azokat nem tom visszaszerezni? Hidden gunnal fun lenne rohangsázni 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

tommygear
figyeljétek meg az lesz a harmadik rész vége, hogy kiváló bérgyilkos lesz Desmondból és folytatja a családi vállakozást <#eplus2>
az jó lesz
Én meg úgy tudtam hogy már teljes egészében desmonddal leszünk...

every damn day

Atkamon
Nem, ezt a Ubi adta ki... nem tudni, hogy mit akarnak vele mondani, csak annyit lehet tudni, ami a videóból kiderül... Valaki az Abstergo-ban járkál...

És igen, dolgoznak a következõ részen, ami nem a harmadik rész lesz, hanem egy most "Assassin's Creed 2: Episodes" munkanéven készülõ játék, amiben szintén Ezioval leszünk és Rómát járhatjuk be.

Ez a videó mi?
Valaki csak úgy megcsinálta?
Am a 3. részen tényleg dolgoznak már?

every damn day

watto
Nah végig vittem, tényleg nagyon jóra sikerült.
A befejezés meg tényleg What.The.Fuck. ahogy desmond mondaná 😄
Várom a kövi részt😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Atkamon
Kijött amúgy egy új videó GameTrailers-ön, elég érdekes... Nekem ez Subject 16-nek tûnik, kíváncsi vagyok, hogy ez mi lesz.

enlightened
Ez most, hogy jön ide? Mi köze a witcherhez? Ezzel az erõvel bármi máshoz is hasonlíthatod amibõl ennyit se adtak el. Warezolok állandoan támadják a DRM-et hogy mekkora ***, érdekes azok akik megvették és használják, õk nem, pedig tényleg tudják hogy mükõdik.

Solidus
Kösz a valaszokat!Akkor letöltöm,ennyit meger!

.:SOLIDUS:.

rage
Nem sok közük van egymáshoz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

RETROB0Y
Csa

mgvan ugyebár az AC 2 gyáriba

az Avatar-RELOADED verziója nem tud bezavarni ha felrakom ugye?

Sry ha fura kérdés<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Atkamon
Nem is említett Velencét😄 És amúgy nincs konzolos topic.

De ja, konzolon a 12-es és a 13-as sequence az késõbb jött ki DLC-ként, Live-ról lehet letölteni õket nem tom mennyiért... Az elsõ DLC címe Battle of Forli, a másodiké Bonfire of the Vanities. A másodikkal együtt pedig ha akarod meg tudod venni a 3 bónusz templar lair-t, amik a Black Edition-ben vannak benne.

Kongy
Ez történetesen a pc-s topic és ebben a verzióban már benne van a 12-13 sequence, amit xboxon pénzért, xlive-ról, dlc-ként tölthetsz le... valszeg azért van köd, báár a dlcben nem kell velencébe menni...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Solidus
Vegig küzdöttem a jatekot.Elkepesztöen jo volt,felülmulta az elsö reszt mindenben(a kritikusokkal szemben nekem az is tetszett).Begyüjtöttem a tollak es szinte mindent megcsinaltam.Latom hianyzik a 12-13-as küldetes,es florence nagyon gyanus.A hidnal nem enged at a tuloldalra lezart memoria cimen(kek köd,de latom az epületeket,embereket).Hogy lehet oda bejutni.Ez csak xbox liverol letölthetö bövites lenne?Bocs,de jelenleg a nemeteknel vagyok,es nem talalom az ekezeteket ezen a hülye billentyüzeten... 😊
Elöre is kösz a valaszokat!

.:SOLIDUS:.

JethroHUN
Hát jah. Vagy még kevesebb PC esetén

Ja, tényleg.
2009.07.02 😄
Kandurex
Szarul van beállítva a gépeden az idõ.

Dante73
Ja. Kíváncsi leszek, tudja-e hozni a The Witcher 1,5Milliós eladásait. Meg lennék lepve.

http://www.freetvmaci.info/

Atkamon
A Palazzo Ducale...