Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hogy én megvettem a gázos idoszak elott és nem kaptam mailt!!!!!!!!!!!
Nothing is True, Everything is Permitted
nekem nem jött <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Following the recent temporary game server outages which may have caused disruption to some Assassin's Creed 2 players on PC only, we would like to reward your patience if you have experienced any problems by offerring you a full downloadable game from the list provided below, completely free of charge.
HERE'S HOW TO GET YOUR FREE GAME:
1- Make your choice by clicking on one of the icons below…
2- You will be automatically directed to a new web page where you can download your game
tom clanszi hóók... híróz ávör juróp... tom klenszíz endvór.. meg prince of persia... Szal akkor most kaptam egy ingyen játékot? Csak mert egyiket se ismerem lol.... Van itt valami promo kód is.. Asszem deluxot vettem vagy spec editiot vagy mit, már nem emlékszem.
Kaptam egy unlock-kódot.
- Palazzo Medici
- Santa Maria dei Frari
- Arsenal Shipyard
😊)
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na mind1 ha van csapat és kell segítség szóljatok😄.
Atkamon:
majd ha lesz minimum egy magyar felirat hozzá, akkor lehet teljes értékûnek nevezni a játékot hazánkban (bár igazából még az sem teljes értékû, de legalább nem azt érezné az ember, hogy le sem sza-ják). Ha tudni fogok angolul, akkor is ez lesz a véleményem.<#vigyor4>#vigyor4>
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Azt hiszem, jó indulatú ember vagyok, mivel van lelkiismeretem.
Nagy hibát is követtem el életem során, nem is egyet, pedig még nem vagyok 30.
De a hibákat azért követjük el, hogy tanuljunk belõlük.
Más az, ha valaki úgy kerül kiszolgáltatott helyzetbe, hogy otthagyja a férje a két gyerekkel meg az adósságokkal, problémákkal, és megint más az, ha valaki saját magát hozza lehetetlen helyzetbe egyszerûen azért, mert képtelen a hibáiból tanulni, nem képes a tények mentén haladva gondolkodni, és csak sodródik az árral.
Szerintem az empátia igenis árt. Ha valakit betemetnek a problémák, te pedig még adod is alá a lovat hogy "öntyölöm-pöntyölöm, de sajnállak, el sem tudom képzelni, milyen nehéz lehet most neked", azzal csak még lejjebb sodrod õt. Inkább meg kell neki mutatni, hogy hogyan tud kimászni a gödörbõl saját maga: szerintem inkább ez az empátia adekvát meghatározása, vagy legalábbis ennek kéne lennie.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"az ember egyedül van, és jobb, ha ehhez minél hamarabb hozzászokik, és akkor nem empátiát fog várni idegenektõl nyilvános fórumokon"
Remélem, hogy ezzel nem rám céloztál, mert ha azt hiszed, hogy bárkitõl empátiát várok itt, akkor nagyon benéztél valamit. Mindenesetre ez a mondat sokat elárult rólad, ami mondjuk szintén nem az én dolgom, mert semmi közöm a magánéletedhez, de ha érdekel a véleményem (amit erõsen kétlek <#gonosz1>#gonosz1>), akkor annyit tennék hozzá, hogy az akaraterõ szép dolog, de az élet nem egészen csak errõl szól, hogy egyedül vagy és mindenki le van szarva. Lehet, hogy te voltál ilyen helyzetben és akkor hasznos volt ez a hozzáállás és erõt adott, de nem ez a normális (persze nem egy normális országban élünk). Az empátiától valóban nem mászik ki senki a gödörbõl, de ártani sem fog senkinek, ebben biztos vagyok. Ezt a két gyerekes minimálbéres témát egyébként teljesen felesleges volt belekeverni, de persze általános társadalmi problémákról is beszélni kell, mert ezek mindent érintenek (ha csak távolról is).
A intelligens ember bevállalja a szar melót, és addig csinálja, amíg nem talál jobbat, a helyét pedig mások veszik át. Ez így mûködik, éppen ezért mindig lesz kukás, meg postás, meg csemegepultos, meg utcaseprõ. Jah, és nem kell ahhoz iszonyat jólét, hogy gyereket vállalhasson az ember. Csak legyen meg mindenük, amire szükség van.
Engem is nagyon felháborított ez a kijelentés, hogy "Aki minimálbérbõl él az mért csinál két gyereket???"
Minden állatnak az a dolga (igen, igen, az ember is állat), hogy utódokat neveljen fel. Ez az életünk értelme...
Az meg, hogy kevesebb pénzbõl él valaki, csak az életszínvonalat befolyásolja!
A logikádat követve, csak az vállaljon gyereket aki jólétben él? Ha gonosz vagyok most azt kérdezem, hogy akkor az utcádban a kukát majd robotok ürítik ki? Sõt a futószallag mellett is robot nyomja majd a tejesflakont a gazdag ügyfeleknek, mert a szegények kihaltak, a gazdag meg aljamunkát nem végez.
Ez marhaság! Nekem két gyerekem van. Mióta luxus ez?
Vagy én ne pofázzak, mert meg tudtam venni magamnak mindemellet az Assassin's Creed 2 (ráadásul Xbox360-ra)?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
De legyen, ha tényleg ez kell, most elmorzsolok egy könnycseppet azokért, akiknek nincs annyi eszük sem, hogy csak picit képesek legyenek távlatokban gondolkodni, 8 gyerekkel élnek együtt egy vályogból épített kunyhóban, munkanélküliek, vagy minimálbérért rabszolgáskodnak valahol mert azt képzelik, nincs más lehetõségük az életben. Ez biztosan segíteni fog rajtuk.
"nyilván könnyû annak nyilatkoznia, aki nem tapasztalta meg az életnek azt az oldalát, de azért ami késik nem múlik"
Ehhez csak annyit, hogy ha nem a harmadik világba születtél (pl. egy igazán szegény afriakai országba, ahol aztán tényleg nem nagyon van lehetõséged a változtatásra), akkor minden eszköz, lehetõség a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy kivakard magad a szarból.
látom kiragadtad a lényeget, de én nem ehhez a témához szóltam hozzá. Amit írsz, az tény, nincs mit beszélni rajta.
Atkamon:
nem az anyagi helyzeted alapján ítéltem értéktelennek a véleményedet, mivel a két dolognak semmi köze egymáshoz. Nem is ismerem az anyagi helyzetedet és nem is fontos. Amire következtettem az az, hogy nem te kerested meg a pénzt a játékra. Ha tévedek, nyugodtan javíts ki.
Ahogy már korábban is írtam, leegyszerûsíthetjük a kérdést erre, h tanulj meg angolul, csak még mindig az elvrõl van szó, ahogy az egész történik, nem pedig az én konkrét példámról. De azért gratulálok a felsõfokúdhoz, amihez kb. egy darab könyvet sem vettél elõ... <#vigyor4>#vigyor4>
Mivel tudsz angolul, nyilván nem fogod a kiadóra, ha nem értesz valamit, de szerintem ha csak oroszul adnának ki egy játékot, mert ott állították elõ a terméket (és mondjuk épp nagyon érdekelne a story-ja is), akkor kíváncsi lennék, hogy ugyanígy védenéd e a kiadót...
Ezt egyébként most pont nem warezolja senki, úgyhogy ez elég rossz indok volt, hogy miért nem csinálnak hozzá az adott országhoz megfelelõ feliratot/szinkront, ahol kiadják. Attól meg nem félek, hogy a kiadónak nincs pénze, megszakad értük a szívem. Áttérhetnénk most a warezolás témára, amibe kb. belekényszerítik az embereket szerintem, de ebbe most inkább ne kezdjünk bele. Ezt elsõsorban nem is a kiadók hibájának tulajdonítom.
A problémám lényegét meg már leírtam 2x kb., meg kiemeltem, ha vki ezek után sem érti, akkor ne reagáljon rá!
Azt meg úgy szeretem, hogy valaki egy hozzászólást elolvas, és kikövetkezteti mások anyagi helyzetét, és ez alapján 0nak ítéli a véleményét...
Tanulj meg angolul, azt kész, nem fog fájni... Nekem is sikerült kb csak játékokból megtanulnom, most meg van egy felsõfokúm, és nem a kiadóra fogom, ha valamit nem értek. Nem csak magyaroknak készült a játék, nem magyar cég csinálta, és mivel itthon annyian lewarezolják, felesleges pénzkidobás a kiadónak lefordítani. (btw a Prince of Persia magyar felirattal jött ki)
Az EA szokta honositani a kiadásait.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A túléléshez valóban nem szükséges, de errõl szintén nem volt szó. Hogy világos legyen az egész, az a lényeg, hogy a magyar embernek az a jó, ami ingyen van és nincs hozzászokva ahhoz, hogy ha fizet valamiért, akkor elvárja azt a minõséget, ami az árnak megfelel. Még ha van is pénze az embereknek, sokszor igénytelenek. Egyszerû példa a dologra. Az embernek mondjuk van viszonylag sok pénze. Lát egy magazinban egy új porschét, ami gyönyörûen csillog-villog, bombázó az anyósülésen. Azt mondja, hogy nekem ez kell, illik az egyéniségemhez, ez az én márkám. Megveszi a kocsit. Télen mondjuk éppen lusta beállni a garázsba vagy vmi miatt kint marad az autó és leesik rá a hó. Mit csinál az ember? Jobb esetben az ablakokat letakarítja, de láttam már olyat is, h csak az elsõ szélvédõt és úgy közlekedik... Ez nyilván egy elvonatkoztatott példa, de remélem, azért érthetõ, hogy hova akarok kilyukadni. Igaz, ez már még súlyosabb eset, mint amirõl szó van, hiszen ha konkrétan erre vonatkoztatnám, akkor ott kéne elvárni a minõséget, ahogy átadják a porschét. De remélem azzal tisztában vagyunk (a prsche márkától elvonatkoztatva), hogy az itthoni autókba extraként eladott felszereltség java része külföldön az alap kategóriába tartozik...