7877
  • noxon
    Hello! Hogy kell felvenni a kincseket amik a térképen vannak? Nyomom a gombokat, de nem veszi fel őket...
  • balika16

Itt akadtam el pontosan leirnátok mit kell? mert csinálom én ami levan írva de nem megy!
  • DarkSector
    ott van az a nem szócska....:)
    "polcra felrakós gamet nem érdemes megvenni"
  • BaziJoe
    De van mert én például annak idején mind a két Diablo-t előszőr Warez-ban játszottam és utána megvettem!!!! De azt a játékot mainapig bármikór elő lehet venni!
  • ewuk
    így van, régen erre voltak a demo-k, most erre van a warez.
  • DarkSector
    ez mind frankón hülyeség.
    ien nincs hogy ha valakinek warezban megtetszik 1 játék, és megveszi akkor az hülye vagy haverok hülyének nézik. Én is így teszek, meg haverjaim is ezt teszik.
    ez nem lúzerség, hanem pont hogy jó dolog.

nem szabad ebből kiindulni vannak hülyék a világon, ezeket szedted össze vagy még nagyon fiatalok és nem tudják mit beszélnek.

ezen nevettem a legtöbbet "polcra felrakós gamet nem érdemes megvenni" ez valami aranyköpés vagy mi...:)
  • BaLeeX
    Na ezt most úgy 10 perc alatt szedtem össze:

Érdekes dolog ez. Én is megveheném a játékot, de nem veszem meg mert tudom hgy egyszer kijátszom, utánna pedig a büdös életbe nem veszem elő újra.

Amúgy ha már egy kiírt DVD-n lévő játékomat megvenném, a környezetemben 10 emberből 11 hülyének nézne. Ez a magyar mentalitás sajnos.

Sztem énis megveszem de mielött megvenném mondjatok pár véleményt pls hogy szerintetek lessz e valaha crack.(Mert sztem nem)

Nem is érezném sajátomnak a játékot ha megvenném.

De ha számomra nem viselnek ilyenfajta értéket, de mégis kipróbálnám ezeket akkor nagyon más választásom nincs, hogy letöltsem, mert nem vagyok huhdegazdag ember. Az lennék megvenném. De nem vagyok az.

Ez mondjuk gáz, mivel ha nem lenne gond a szerverekkel, akkor akár most rögtön megrendelném a játékot.

és erre is lett volna pénzem , és meg is akartam venni de amikor meghallottam a DRM-et akkor azt mondtam hogy kösz nem, dugják oda ahova gondolom

polcra felrakós gamet nem érdemes megvenni

Nem azért kell mert köcsög warezos vagyok és nemvagyok képes megvenni a játékot hanem mert nem merem megvenni a játékot a DRM miatt és demonak használva leszedtem a hamisat. :/

képes voltál megvenni eredetiben??

Megvenni az Ubisoftos DRM szart? Te be vagy szívva?

nagy fan vagyok az biztos csak az az igazság h most szünt meg a munkahelyem pár hónapja és nincs fölösleges 8 ezrem játékokra örülök ha így is megélek de ha lenne pénzem tuti megvenném

Ha nem lennék most anyagi szorításban, biz isten megvenném...

tényleg jöhetne már 1 ki b....tt crack ha lenne rá money-m már csak azért megvenném hogy ne kelljen így szarakodni vele

Ok megcsináltam ahogy a kalózok írták, de miután az első manyifikóval beszéltem elfehéredett a kép és nem láttam semmit csak a térképet. Most mit csináljak, hogy játszhassak és ne kelljen megvennem ezt a játékot?

Megvenni viszont tuti nem fogom, mert azt a pénzt a gép tuningolására is lehetne költeni.

Ha mindenki áttérne dobozra, akkor ott is bevezetnék ezt az only online baromságot és meg is ölték a warezt. Mondjuk ettől még nem fogok több játékot megvenni.

ejj de irigylem azokat akiknek van pénzük megvenni a játékot

Bizony bizony, ezért nicns nekem sok eredeti játékom mert 1x végigtolom aztán csőváz. Amit többször használok pl Counter Strike, vagy pl most akarom megvenni a Battlefield 2 BC2-t azért adok ki pénzt.

Na most akkor mivan srácok. Ennyi volt a wareznak. Nem fut, és nem is fog futni a játék normálisan warezzal. Muszáj lesz megvenni?

Kifogásokban is kurva jók vagyunk!
  • DarkSector
    vol1 is megtenné....:D
  • CroftManor
    102 új hsz.... komolyan mondom nektek nem az AC 2 topikba kéne írnotok, hanem ide: a PCs játékoknak tényleg leáldozott Vol 2.
  • Rodman6
    Érdekes dolog ez. Én is megveheném a játékot, de nem veszem meg mert tudom hgy egyszer kijátszom, utánna pedig a büdös életbe nem veszem elő újra.
  • Neoncsoves
    nem, csak ha PC-n nincs valakinek pénze a játékra, annak XBOXra se lesz pénze... meg XBOXos verzióra... a warezolók jó 10-20%a az, aki egyébként megengedhetné magának a játékot csak nem veszi meg mert le is töltheti.
  • Attelee
    de mit mert nállam is vibrál,ráadásul le is fagy, ha térképet nyomok!?
  • grimm13
    ok megoldódott az ati control izémizéjén kellett állítgatni valamit :D
  • grimm13
    hát nem sokat segít :S
  • grimm13
    megpróbálom ...
  • xido
    vsync on/off
    felbontás frekvencia állítás?
  • grimm13
    Arra van valakinek tippje hogy miért vibrál az egész képernyő játék közben ?
  • rage
    Nyomd a jobb egérgombot folyamatosan, s mellette a W meg a Space
    Elsőre nekem sem jött össze :)
  • noxon
    Hello, hülye kérdés, de hogyan lehet ugrálni, mert nekem sehogy nem akar? Háztetőről háztetőre meg stb. Eddig csak úgy sikerült, hogy nyomkodtam össze vissza a gombokat :)
  • artschi2
    akkor lemaradtam :)
  • MerlinW
    Jaja, lassan 1 hónapja:)
  • artschi2
    Zavvi-n 15.95 £-ért (~4800 Ft) lehet megvenni ápr. 9-ig
  • tommygear
    "nincs rá kapacitás"
  • Skynet
    Válság.
  • Rage47
    valamiért az sg-n sajnos fél év a lefutási ideje a házigazda kérelemnek:D
  • wedge31
    Nem hinném... a németeknél még népszerü a pc-és platform ha csak rajtuk mulna nem itt tartanánk.
  • Attelee
    Másnál volt már olyan h a térképen lefagy a játék?
    Olyan szinten,h kékhalál lesz belőle!
    Most nem tudom h a VGA melegszik-e túl,vagy csak tul van huzva a proci vagy a RAM,vagy az Xbox Wireless controller nem tetszik neki,vagy a full hd-t nem bírja a VGA?
  • Sharks
    Ezek az eladási listák annyira feleslegesek... Mondjuk, ha az elsőből eladtak 7-et és a másodikból 6-ot, akkor mi van?
  • janika1972
    Hehe,saját kölykük van az első helyen,még jó hogy!
  • tommygear
    németország

PC TOP 10

1. Die Siedler 7
    2. Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
    3. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
    4. Call of Duty: Modern Warfare 2
    5. Dragon Age: Origins - Awakening
    6. Metro 2033
    7. Assassin's Creed II
    8. ANNO 1404: Venedig
    9. Napoleon: Total War
    10. Die Sims 3 Luxus Accessoires
  • SchmiedPeter
    nemnagyon baxakodok x) legalábbis én
  • Skynet
    Az eddig is volt. Jól működő viszont továbbra sincs. Csak seq-ekkel baxakodás egy szép adag hiányossággal. Tehát mondjuk úgy, van "beta" warez.:)
  • SchmiedPeter
    már van warez verzió...
  • wedge31
    Lehet hogy ök is utálják a HG-ket mert én nagyon...
  • tommygear
    magasról leszarják
  • Atkamon
    Jelentkeztem még anno házigazdának a topicba, de nem reagáltak.
  • tommygear
    van a normálisabb fajta is, de én mindig a 2 legaljasabba futok általában
  • Skynet
    Tudnám hogy csinálod,számtalanszor szídom őket,meg hitetlenkedek a holomesében állandóan, hazaárulózom a cionzsidótévék színejavát,de mindig csak hsz törlést kapok suttyomban,büntit sosem....
  • Skynet
    Nem nagyon akarok beleszólni,de topic gazda nincs aki átirányítaná a csodálatos warez témát a Pc-s játékoknak nem áldozott le topicba?
  • Sharks
    lol