Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
lol
tommygear
látom
Már kijöttem. :D

Renjike
azért kérdeztem hogy valakinek van e letöltõs hogy leszedhetem e én is természetesen nem ingyen ...
csak pénzem nincs rá :S:S és Warez meg ... megbizhatatlan és nincs is...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

tommygear
ebbõl már nem jössz ki jól :D
Tehát akkor igazam volt, mert technikailag lehetetlen volt a magyarítás.

Felirat se volt benne? Hát szó se róla, elég igénytelen program volt. Látom így a második részre se sikerült levetkõzni a hiányosságok zömét, az irányítás még mindíg katasztrofális, a counter-attack megtanulása után az ellenfelek egyetlen gombnyomásra megdöglenek, és a szélesvásznat se lehet kikapcsolni. Elég gyatra, gyanítom hogy nem fog felkerülni a 2010-es év tizes toplistájára.

Atkamon
Olyan jó, amikor úgy tesznek emberek ilyen megjegyzéseket, hogy egy picit sem értenek az egészhez:D Az elsõben semmilyen felirat sem volt, úgyhogy azért volt "technikailag" lehetetlen:D

tommygear
*magyarítani
mivel van benne felirat lehet magyarosítani:)
bár én nem kezdeném el...aki igen annak hajrá:D

Én a vízilovakkal vagyok !!!

elitehun
Van benne valami
tommygear
ez baromság, az elsõ részen mit magyarítottál volna? a menüt? mert angol felirat sem volt benne
Azta büdös kurva úristenit! Még mindig nincs mán krekk?
tommygear
simán
Jó ha tudod, hogy az Assassins Creed elsõ részét technikailag nem volt lehetséges magyarítani. A második résznél valószínûleg ugyenez a helyzet, mert technikailag gyakolatilag megegyezik az elsõvel.

Nekem is megy simán úgyhogy valami egyéni gond lehetett ott.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

elitehun
Am neked megy simán a játék? mert valakinek nem ment w7 alatt de valszeg egyéni hiba volt
Atkamon
Öh,igen, valószínüleg elég sokan, miért?

Renjike
valaki töltötte le Steamról vagy Xfire rõl?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

tommygear
8000et is simán megér, így hogy már benne van tényleg minden
Király:D. Csábító, ennyiért szerintem már nem vészes, fõleg a játék értékeléseit nézve.
Atkamon
Biztos, hogy visa electronnal lehet, azzal mindenhol lehet... Nekem még legalábbis nem volt olyan, hogy ne lehetett volna...

grebber
Asszem 3 nap volt mire kihozták!

Next PC upgrade: 2022

Mennyi idõ múlva érkezik meg a csomag kb? Illetve lehet e fizetni visa electron bankkarival?
Sharks
Németül játszható a játék egyébként? (gondolom igen) Mert arról tudnék én is fordítani, csak a német szinkron kevésbé szokott jól sikerülni...

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
Srácok, mivel múltkor szó volt, hogy van egy-két vállalkozó szellemû ember, aki esetleg megpróbálkozna a játék lefordításával, azoknak nyújthat segítséget ez a link., ha tényleg szeretnék elkezdeni.

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Atkamon
Ne is várják el a fejlesztõk, hogy majdnem fél éves késés után ugyanakkora értékûnek tartsák a játékot...

grebber
Regisztrálsz, megadod a kért adatokat név,cím és a bankkártya megfelelõ adatai és rendelsz.

És hogy kell innen rendelni? Még sose rendeltem külföldrõl cuccot...
alma2
mondjuk ami szurja a szememet ezeknel a gyujtoi kiadasoknal, pl 40 font a legdragabb assassin, adnak erte kb 2 font erteku hulyeseget es meg is mekkoroa reklam ereje van azt veszi a nep. Szegeny fejlesztok szemszogebol nezve, a 2 eves munkajuk annyit sem er a piacon, mint az a egy-ket vacak amit a jatek melle adnak. Nem is tamogattam soha, az ilyen verziokat :)

szerintem

alma2
amugy nem lennek benne biztos, hogy azert ilyen olcso mert a kutyanak sem kell a vedelem miatt. Szerintem a sok tini, gyujto raiizgult a muanyag gi joe katonakra amit adnak melle. Pl a game.co.uk-n a ket dragabb valtozat out of stock, mig ez a nyakukon maradt.
Talan az a helyezt mint a bfbc2-nel, mindenki raizgult a limited verziora, ami kb paraszt vakitas volt, a sok normal verzio meg a nyakukon maradt.

szerintem

grebber
Én már igen elég olcsó 1 font (0.99) a kiszállítás!
És sokszor elég olcsóak a játékok.

Innen rendelt már valaki?
igen én is néztem.a game.co.uk is 5-6ezer között van.sztem veszek egyet én is :)

alma2
hm, ez jo. Pont most akartam beirni, hogy megvennem valaki peldanyat 4000-ert, ha a harom plusz "tomb"-ja is megvan.

szerintem

Sharks
Én is onnan akarom beszerezni, csak nincs dombornyomott kártyám... :S

grebber
Háhá biztos sokan viszik már most olcsón adják:

Már csak 5006Ft kiszállítással 295ft-os font mellett!

Sharks
Egyébként ez valóban érdekes, mert régen minden pc-re jelent meg elsõre és utána a többi platformra. Valószínûleg az utóbbiakból több bevételük van azóta, ezért preferálják õket jobban. A dolog nem logikátlan, hiszen az egyéb platformokra az emberek beáldoznak az elején 60 eFt-tól kezdve vmennyit - de persze kevesebbért is hozzá lehet jutni -, tv-je meg azért általában van az embernek ettõl függetlenül is, szóval azt ne számoljuk bele. Innentõl kezdve, ha 10 eFt-al számolunk egy játékot (átlagban a körül van), akkor vehet mondjuk minimum 10 játékot, hogy elérje egy alap gamer pc árát. És ez csak az alap. Egy jobb gamer konfig kb. 200 eFt-nál kezdõdik és a határ a csillagos ég. Ezek után még vedd meg rá az oprendszert, meg a különbözõ szoftvereket. Akinek meg mondjuk egyáltalán nincs gépe és ezáltal nem tud letölteni (bár ez ritka) vagy multizni is szeretne, az megveszi a játékokat a másik platformra. A pc-sek meg nyilván letöltik inkább (legalább is a többségük). A fentiek alapján nem csoda, hogy több bevétel származik más platformok játékeladásából, de egy kis ésszel a pc-s eladásokat jóval meg lehetne növelni...

JackSparrow88
Biztos se sosem szoktál tévedni illetve hülyeségeket írni, bocsi. Egyébként meg nem zavarodtam volna össze ha minden platformon egyszerre jelenne meg a játék és nem fél évvel késõbb.(persze ez lehet csak néhány hónap esetleg hét is)A lényeg h állandóan velünk pc-sekkel szúrnak ki. Aztán ezért vegyük meg h õk b*sznak kiadni a konzolossal egyidõbe. Majd ráér az néhány hónap múlva is, a pc tulajok tudnak várni még...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Sharks
Igen, ez lett volna a következõ kérdésem, hogy külön is be lehet e szerezni?

elitehun
gondolom úgy értette hogy az AC2-nek nincs multiplayere
Dante73
Az utsó mondatrészt gondold át. Nem multis cucc?

http://www.freetvmaci.info/

zola2000
azért nincs itt, mert a magyar forgalmazo nem adta ki az adatokat a mahasznak, németországban meg pc 2. lett az ac2 ami egy nem multis cuccnál ritka.

A

háhá buzubi
Konzolos azért nincs itt, mert az még tavaly év végén jelent meg.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

JackSparrow88
+ ráadásként nemcsak a PC-s de a konzolos AC 2-k sem szerepelnek a listán. Ez már azért érdekes.Bár lehet nem, mivel a több mint 10 rugóért kapható ps3 és xbox verziók megvételét már tényleg csak bizonyos emberek engedhetik meg maguknak.

JackSparrow88
Összplatform:

1. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
2. DRAGON AGE: ORIGINS AWAKENING EA
3. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD BSC
4. COMMAND & CONQUER 4: TIBERIAN TWILIGHT EA
5. GOD OF WAR 3 Sony
6. FIFA 10 EA
7. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
8. NEED FOR SPEED SHIFT EA
9. AVATAR Seven M
10.THE SIMS 2 DVD EA
11.THE SIMS 3 EA
12.MASS EFFECT 2 EA
13.THE SABOTEUR EA
14.WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING BSC
15.DRAGON AGE: ORIGINS EA
16.SPORE EA
17.THE SIMS 2 BASE GAME EA
18.COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD EA
19.HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE EA
20.GEARS OF WAR Microsoft

PC Top 20

1. DRAGON AGE: ORIGINS AWAKENING EA
2. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD BSC
3. COMMAND & CONQUER 4: TIBERIAN TWILIGHT EA
4. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
5. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
6. NEED FOR SPEED SHIFT EA
7. THE SIMS 2 DVD EA
8. THE SIMS 3 EA
9. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING BSC
10.FIFA 10 EA
11.MASS EFFECT 2 EA
12.SPORE EA
13.THE SIMS 2 BASE GAME EA
14.DRAGON AGE: ORIGINS EA
15.AVATAR Seven M
16.COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD EA
17.HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE EA
18.SACRED 2: FALLEN ANGEL Seven M
19.SPORE GALACTIC EDITION EA
20.THE SIMS 3 WORLD ADVENTURES EA

Xbox 360 TOP 10

1. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
2. FIFA 10 EA
3. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
4. NEED FOR SPEED SHIFT EA
5. FORZA MOTORSPORT 3 Microsoft
6. HALO 3 Microsoft
7. LEGO STAR WARS THE COMPLETE SAGA BSC
8. AVATAR Seven M
9. FIGHT NIGHT ROUND 4 EA
10.HALO 3 ODST Microsoft

PS3 TOP 10

1. GOD OF WAR 3 Sony
2. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 EA
3. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 BSC
4. HEAVY RAIN Sony
5. FIFA 10 EA
6. THE SABOTEUR EA
7. AVATAR Seven M
8. UNCHARTED 2 AMONG THIEVES Sony
9. NEED FOR SPEED SHIFT EA
10.DJ HERO BUNDLE BSC

Nos az AC 2 sehol sincs. Úgy néz ki nálunk tényleg elég kevesen vehették meg.(a külföldrõl való megrendelés itt nem számít) A lényeg h ez a "folyamatos internetkapcsolat szükséges a játékhoz" sokaknak nincs az ínyére, pl. nekem se...

Atkamon
Ööh, asszem a játék sztoriját írja le egy pár plussz dologgal, de nem tudom pontosan... Meg akarom majd valamikor venni mindenképpen.

tommygear
<#eplus2>
Sharks
Srácok, arról a könyvrõl, amit a játékkal együtt adtak ki, lehet tudni vmit? Mirõl szól, meg ilyesmi... kb. 500 oldal, ha jól tudom.

Skynet
Debasz<#idiota>