Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönettel!
Szerintem a Fuel, eddig legalábbis az volt a legnagyobb bejárható terület birtokosa. Bár azt is meguntam a felénél. De a JC2-t még nem próbáltam.
[merlinw.org]
Bár engem is érdekel...de annyira nem hogy még pluszban keresgéljek is...torrent oldalon bõven elég.
Nem téma de ez a JC2 aaa Just Cause 2 ???
Mert a trailer alapján nemigazán tetszett nekem ez az ugrálunk ide oda ezerrel a mozgó jármûvekre és azokról..., vagy rosszul látom ???😊
És van értelme kipróbálni ???
Én a vízilovakkal vagyok !!!
Azzal is simán elvagyok, hogy ugrándozok össze-vissza, vásárolgatok meg öldöklök 😄
Isten ez a játék...
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
every damn day
Találtam frissebbet, miszerint 6millió volt januárban. Legalábbis Ubisoft szerint. Elhisszük vagy sem, ez már magánügy😊
Itt a januári
Ha valóban túl van a 6millión, akkor JC2 még mögötte van 3-al, mondjuk az csak most jelent meg.
OFF
JC2-nek egyébként csak az eleje sz@r, amint végigszenvedtük az elsõ küldetéscsokrot, jön a free-roam, ami már élvezhetõ. Nem is tudom van-e játék, amiben ekkora a bejárható terület. Ettõl függetlenül valóban csak ökörködésre jó, maga a játék unalmas és üres. Viszont gyönyörû. Én sem csinálgatom a küldetéseket, csak fedezem fel a szigeteket😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
just cause 2 na ne viccelj, undorító konzolport rosszabb mint az 1 pedig azt nem volt nehéz felülmúlni 😄
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
http://www.freetvmaci.info/

every damn day
rosszul értelmeztem a kérdést. A lényeg az hogy a plusz 3 tombot valóban pénzért lehet megszerezni, de altair páncélját ezek nélkül lehet beszerezni, csak járd végig a 6 tombot.
Nothing is True, Everything is Permitted
#4927: Komolyan... elég szar, én is szívesen újrajátszanám, meg kb mindenki, akinek megvan a játék, már a konzolosok is ezért könyörögtek november óta... Dehát nincs patch azóta se...
every damn day
és így nem sikerült a 3 bomb ideje alatt...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"