7877
-
Rewerse #5555 Leszedtem az emut és megvan minden szerver meg ien szarságok de ar régi accountomnak nem engedi a cd-keyt.Micsináljak? -
Perszepeta #5554 Köszi a segítséget, mikor betöltöttem a játékot, egyből sikerült, pedig nem vok szőke, tuti ezerféleképpen próbálkoztam, és nem működött eddig :S Tényleg a shiftet kell nyomni, bár lehet, az volt a baj, túl közel mentem a ládához, és ezért nem vette fel... Na mind1. Ennél nagyobb "elakadás" ne legyen 1 játékban sem :)
Azóta igen csak előre haladtam, izgalmas a játék, egyre nehezedik is, megyek is vissza játszani :) -
#5553 nem tudom lehet igazad van de én ugy csináltam :D lényeg a lényeg hogy a shiftet kell nyomni:F -
#5552 Én nem bill-el játszom és arra sem emlékszem, hogy hosszan nyomtam-e, de amikor odaérsz írja, hogy mivel tudod felvenni. A célt is mutatja a térképen, cska figyelned kell. amúgy az sem nehéz, anélkül is meg tudod csinálni, mivel az Anyádat kiséred el és haza kell vinni a cuccot, fejből, csukott szemmel vissza tudtam volna vinni :)
szóval próbálkozz tovább, azt hiszem ezek után csak nehezebb küldik jönnek majd :) -
#5551 nem eredetinél is megcsináltam már. tudom, nem szabadna, de mielőtt megveszem megnézem miért adok pénzt:) -
Knabb #5550 Eredeti? -
Perszepeta #5549 Én a láda előtt állok, nyomtam hosszan is, röviden is, előről-hátulról, már mindenféle kombinációban, de SEMMI :D :D
Még valami ötlet? :( Remélem ez nem vmi bug, és kezdhetem előről... -
#5548 Ez hülyeség, nem kétszer kell megnyomni, hanem vagy hosszan kell nyomni, vagy csak épp egyszer, amikor a láda előtt állsz. -
#5547 kkétszernyomd meg a shift egymás után és menni fog :D -
Perszepeta #5546 Az elején járok még (Firenzében), de van egy küldetés (Carry the box to Palazzo Auditore), amit nem tudok megcsinálni. A Shift-tel elvileg fel kéne szednie a ládát ami előttem van, de nem történik semmi, meg hova vigyeM? A város nagy részét már bejártam, felfedeztem, pénzt is "lopkodtam" eleget, más küldetést meg nem tudok addig felvenni, amíg ezt meg nem csinálom. Köszi a segítséget előre is! -
grimm13 #5545 Komolyan nem akarok senkit megsérteni de mássz inkább vissza anyucikád pocijába és politizálj ott !!!!De biztos van topic ahol lehet .... -
#5544 Na, 4 büntipont mellé akkor most kapsz bant is asszem:) -
#5543 Cserélődnek. A villában tudod váltogatni, ha akarod. -
crossfirex #5542 http://www.youtube.com/watch?v=cfo_cSVz12M&feature=related
Mi előtt Szavazni mennél !
http://www.youtube.com/watch?v=mEeWfEPu9l4 -
crossfirex #5541 és aki nem vette meg eredetibe és a tört verzióval nyomja Emulátoral annak + öröm mert nem kel hozzá net kapcsi :D -
#5540 Fú, ezt nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni, mert az oldalon a szokásos adatokat tudod csak megadni, hogy mi a bankkártya típusa, száma, a hátoldalon lévő biztonsági azonosító, lejárati idő.
Szóval szerintem, ha továbblépnék, akkor egyből jönne az sms, hogy levontuk az összeget erről és erről a címről érkezett vásárlás okán.
A tippem szerint amit mondasz nem működik náluk. -
#5539 És ha leveszed a pénzt, átváltod magadnak, ha tudsz jó váltót és úgy adsz átutalási megbízást a banknak, hogy személyesen befizeted? De egyébként érdekelne, hogy úgy mennyire jön ki az általad említett erste-és és visa elektron-os esetben, ha esetleg kiszámolod majd... -
Cat 02 #5538 Ezaz! Viszlát :) -
#5537 igazából lehet játszani vele, mert nem mindegy, hogy font-ból dollárba vagy euro-ból dollárba számitják (mármint nekem, mert Erste-nél és Visa Electron-nál így van, először dollárba váltják át és aztán forintba.)
Engem csábít a gondolat, de még vacilálok, mert eléggé kiköltekeztem mostanában magam, meg inkább Settlers 7-et venném meg akkor :) -
#5536 nem csak fontba lehet venni:) csak szétkell dikházni :) -
#5535 Az font és összesen 5100 Ft körül van kb. az összeg, ha megrendeled. -
hapi #5534 Kicsit sem, de ezek szerint te nem éred el azt a szintet ahol már érdemes lenne vitatkoznom. -
#5533 ahogy látom egész jó kis webshop, csak az a kérdés, hogy mennyi lehet a banki költség (átváltás miatt). szállításnak 1,15 Euro-t ír, ami nem sok. még ezzel együtt is megérné megvenni. -
Cat 02 #5532 De látom. SG warezos volt, már nem az. Ha az lenne, nem lenne, mert le lenne tiltva. -
hapi #5531 Piszkosul nem a volton van a lényeg, ezek szerint te sem látod át. -
#5530 zavvi-nál be vannak szívva :D -
#5529 Bocs lehethogy egy kicsit erősen fogalmaztam. Én csak annyit akartam mondani hogy ez az oldal amikor megnyitott abba az időbe még nagyon kevés embernek vólt internetje és számítógépe. És akkoriban aki ezt kitudta fizetni azok általában már játékot nem bírtak venni.Ezért 90%-ban erre az oldalra Warez miatt jöttek az emberek.Utána jöttek az ujj gazdagok meg a gyerekek akiknek fogalmuk sincs, hogy mennyi pénz az amibe egy játék kerűl! És elkezdtek topikokat nyitni és elzavarni a Warezes embereket egy külön nekik nyitott topikba. Azzal a címszóval, hogy ezen az oldalon nincs Warez!!! -
Cat 02 #5528 VOLT, azon van a lényeg (és nincs köze Sopronhoz :D) -
hapi #5527 Hallod 2008-as reggel ne oszd már itt az észt, azt sem tudod hogy indult ez az oldal és mi volt eredetileg a rendeltetése, a fórumnak. -
#5526 Kár ilyeneket leírni.
Ennyi erővel meg a warezesek szemszögéből akik megvették irigykednek hogy nekünk meg ingyen megy szal nem kell itt vádaskodni egyik oldalról sem.
Mindenki szíve joga eldönteni miért fizet és miért nem.
Ez legyen az ő bajuk indokolni felesleges. -
#5525 Nem inzultálja a jó népet! Csak azokat, akik nem vették meg. Ne essünk tévedésbe. -
Hoz_Hun #5524 A világért sem akarnák belepofázni, én megvettem a játékot, ráadásul XBox360-on, és szerintem is felesleges a számláló, ha már lehet játszani tört verzióval is. Mert minek. Csak inzultálja a jónépet és egyébként is a hozzászólások fele az lesz hogy minek számláló blablabla.... Szerintem is felesleges. A warez topik link az persze maradjon, csak legyen nagyobb betükkel. -
Cat 02 #5523 A páncélok cserélődnek vagy egymást erősítik ? (szal ki lehet hagyni 1-2 Tier-t és jobbra ugrani, vagy úgyis összeadódik?) -
#5522 Egy huszár naplója:
1.hét: Huszár kezébe veszi az orosz verziót. Tudakozódik, hogy kell elindítani majd mikor sikerül, nem esik le neki hogy rossz verzió, hanem kérdezgeti hogy kell tovább jutni.
2.hét: Leesik, hogy nincs normális tört verzió. Elkezdődik a türelmetlenkedés. Ezt kisebb sírások és kirohanások követik. Majd jelentik többen is hogy a razor feltörte az ubi szervereit és látható is volt az oldalon. Majd skidrow lesz belőle.
3.hét: Rájönnek, hogy nem volt feltörve a szerver és még mindig nem tudnak játszani. Ezt sírás követi megint. Rodman és alregjei unalmukban a rendes topikban osztják az észt.
4.hét: Még mindig nincs törés. Odáig fajul a helyzet, hogy a huszárok letagadják huszár létüket és a DRM-re fogják, amiért nem vették meg a játékot. Ezt később alátámasztják mindenféle gazdasági helyzet magyarázással, majd megjövendölik a PC-s ipar végét, az apokalipszist és, hogy ez így nem mehet tovább.
5.hét: Megérkezik az első tört verzió amiben már a főküldetéseket végig lehet játszani. Huszárok letörlik könnyeiket, kezd visszatérni az igazi énjük. Majd követelik a számláló leállítását.
Végül odáig fajul a helyzet, hogy a akik megvették azok a gonoszak és tulajdonképpen a topik se az övék, hanem innen is menniük kéne.
Akinek nem inge ne vegye magára.
-
Cat 02 #5521 Nehéz gyerekkor ? Oks, de nem itt kell kiélni. Sőt, ha szűk látókörű vagy, ne hangoztasd már -
#5520 Mert az a legtipikusabb is h 14 éves kölöknek tele a picsája mindennel és még büszke is rá...
cat02: nálad jobban biztos h nem. -
nimfas #5519 Nekem is megjött a Game a Zavvi-tól tegnap.... múlt két kedden rendeltem meg... NEM nem anyuka vette meg :-D
Nem gyakran veszek meg játékot, de ezt úgy értékeltem, mivel az első része is tetszett, hogy ez megér 5000 Ft-ot, pofátlanság hogy nálunk 8000 körül van, hogy is van ez???
Épp csak belekezdtem a játékba, támogatja a Logitech Rumblepad 2 Wireless-emet, de még szokni kell, mert nem szoktam csak autós ill sport játékokkal használni, de tv-re kikötve jobban néz ki :D -
#5518 Tudod én még akkor kerültem ide amikor még ez volt a Warez topik az egész!!!
Ugy hogy lehet ,hogy nektek kellet volna már rég csinálni magatokanak egy tiszta játék oldalt forummal eggyütt!!! -
Cat 02 #5517 OFF: szánalmas vagy
ON: -
#5516 Olyan ember rakta ki a számlálót, akinek meg sincs a játék semmilyen formában.
Ez az "anyuci megvette" meg a legtipikusabb huszárbeszólás, már valami újat is kitalálhatnátok... ;)