7877
-
Szepy2884 #7717 Na, már tárgytalan :) Végig toltam és már nincs több kérdésem. -
Szepy2884 #7716 + még egy kérdés. Ha harcolok, akkor homályos lesz a kép. Ez mitől van, és hogyan kapcsolhatom ki? -
Szepy2884 #7715 Sziasztok. Ott járok, hogy már csak egyetlen egy kódex hiányzik, plusz beszéltem Leonardo-val is a családi birtokon. De nem tudok bemenni a villa azon szobájába, ahol a kódex lapok vannak a falra gyűjtve, plusz lejárat van a titkos földalatti helységbe.
A játék elmondja és ki is írja, hogy az uccsó kodex a térképen van jelölve, de nincs. Ha jól értem, Rómába kéne eljutni, de a térkép nem jelöli. Mi a teendő? -
#7714 oké nem kel bekapni az embert ha vmit nem tud
-
#7713 Warez topik fejlécében baromi nagy linkekkel ott van az emulátor - rákattintva a telepítési útmutató - és a crack is. Figyeljünk már oda kicsit. -
#7712 és gyik-ot hol találom? -
xido #7711 szerintem a gyik-et olvasd el a fejlécben amott..valamit kihagyhattál,az a rész még erősen védett volt,emulátoros trükkök meg minden.. -
#7710 nem segít senki én meg már tolnám a játékot -
#7709 Át kell menned a warez topikba.. -
#7708 üdv felraktam utána mit kel csinálni hogy elinduljon a játék?(mikor elindítom valami regisztrációs ablak jön elő)
-
bendáj17 #7707 Ja értem én is először nem tudtam mi is az :D -
#7706 ott láttam, csak csodálkoztam hogy a játékban meg nem láttam :D -
RAMyMamy #7705 shiftet nyomd meg, mikor felugrott -
Daniiiiii #7704 Sziasztok olyan problémám lenne h velencében nem tudok meg mászni egy kilátót.pontosabban ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=3-XB4pX1dbo&feature=related
Ugrani én is tudok csak nem kapja el,hogy kell ugy ugranom h elkapja a platformot?
-
RAMyMamy #7703 megválaszolom a saját kérdésem; nem lehet -
bendáj17 #7702 nincs mit és ha megkeresed a youtubun ratkatka videót le is vannak fordítva. -
#7701 ruha alapján én is oda tettem csak kommentekben meg ac2-t írtak de akkor mindegy :D
#7698: köszi :3 -
bendáj17 #7700 Tényleg csak a 2-ben is van hasonló de az teljesen más. -
#7699 Ez a Brotherhoodban van, nem a 2-ben. -
bendáj17 #7698 ez akkor lesz teljes ha a titkos szimbólumokat (glyph ) megtalálod és megfejted. -
#7697 ez mikor jött elő az ac2-be vagy hol ?
mert én kijátszottam, de nem láttam -
RAMyMamy #7696 hülye kérdés, de 2 éve játszottam végig a játékot és már nem emlékszem: valóban nem lehet kiszállni desmonddal az animusból, úgy, mint a brotherhoodban? vagy csak én nem találtam meg ezt az opciót? -
#7695 Akkor a warez topikban olvass vissza:) Elég a fejlécet. -
Szepy2884 #7694 hát ööö... izééé... szóval érted -
#7693 Bolti verzió? -
Szepy2884 #7692 Urak, vissza olvastam, de nem találtam megoldást ezért kérem segítsenek.
Ha elindítom az AC2-őt akkor mindenáron beakar logoltatni. (Sajnos skip login nincs. Nem értem minek, hisz offline is bőven ellennék...)
Azonban hiába adom meg a felhasználó nevem és jelszavam, ez a rügyvedék kiírja, hogy "legalább egyszer online is bekell lépned, hogy offline játszhass. Ha már egyszer beléptél ezen a gépen, akkor ellenőrizd a felhasználó neved/jelszavad"
Direkt ezért hoztam létre egy profilt az uborkaszoft-on is. DE Nem segít -
#7691 Az "assassin" nem tolvajt jelent:) -
Andrews2007 #7690 Üdv mindenkinek.
Tolvajok hitvallása 2
Kész lett a Tolvajok hitvallása 2 tesztvideó is. :) -
#7689 Most már yó. Server nem elérhető volt napi pár órában. -
#7688 az igen !: ) -
#7687 Mikor megjelent a nem volt törhető, miután játékmenet közben minden esemény után egy kulcsot küldött a játék a szervernek, ami visszaküldött egy másikat és csak ezután folytatódott. Erre Dormine, én és még pár keleteurópai pajtással csináltunk egy szerver emulátort és összegyűjtöttük a kulcsokat. Ez 20+ ember 2-3 hónapnyi munkája volt. Miután elkészült, kijött a SKIDROW crack, aminek forrásában megtaláltuk az saját adatbázisunkat (ugyanabban a sorrendben, az általunk bennehagyott hibás kulcsokkal együtt)
Ennyi a történet:) -
#7686 ő, ez pontosan mi? :)
am grat, szép szám! -
#7685 Nekem is bolti, mondjuk nem játszottam vele 1 éve. Mi a probléma? -
#7684 Én origival tolom és szivat az UBI :( -
#7683 Igaz, csak nekem érdekesség, de túllépte a 2 milliomodik látogatót az emulátor oldalam:)
-
bendáj17 #7682 Jól teszed :D Én is nem rég toltam ki az AC, AC2-öt meg a ACB-t :D -
#7681 Kivácsiságomat kielégítetted. Most szorgalmasan keresem/oldom meg a "rejtélyeket" :) -
bendáj17 #7680 Szívesen bármiben ha tudok segítek. -
#7679 Értem. Köszönöm. -
bendáj17 #7678 Nem azokat nem ezzel lehet megszerezni. Altair páncélját a sirhelyek megtalálása során lehet megszerezni meg a kardját utána meglehet venni. 50 toll után vehetsz egy jó kis kalapácsot 100 után megkapod a családi öltözéket.
Tollak: Összesen 100 darab van belőlük, és az összes városban találsz a háztetőkön. Ezio édesanyjának a szobájában lévő ládikába lehet berakni őket. 50 darabért cserébe megvásárolhatod Condottiero kalapácsát a kovácstól, ami 30.600 aranyba kerül. Ha mind a 100 megvan, akkor megkapod az Auditore család köpenyét. Ha ezt hordod, izgalmas lesz az életed, mivel az őrök azonnal rád támadnak, amint látóterükbe kerülsz.
Kódexlapok: 30 darab van belőlük. Elengedhetetlen a végigjátszáshoz. Mario dolgozószobájába kell a falra helyezned őket.
A 16-os alany videói: Ezekből 20 darab van. Minden városban fellelhetsz a falakon nem oda illő, fénylő jeleket. Megközelítve őket, nézetet váltva egy-egy videó jön elő.
Szobrok: 8 darab van belőlük, mind a birtokon található a városfalon belül épületek oldalán. Egyszerű észrevenni őket, mivel fénylenek. Ha a helyükre rakod őket (a villa körül lévő talapzatokra), akkor minden párosért 2000 arany üti a markodat.
Kincsesládák: 330 található belőlük, minden városban vannak. A festményárusok jó pénzért térképeket is adnak minden egyes kerülethez. Megtalálásuk térkép nélkül se nehéz, inkább a mennyiségük miatt tart jó darabig. Sok ládát őrök vesznek körül.
Kilátók: 66 kilátó van összesen, a városok feltérképezését szolgálják.