Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Ezzel a problémával küzdök.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
SEQUENCE 5 , Toan Crier. Felérek a toronyba, leküzdöm a magasságot és az ellenséget, s mikor fodatoppanok, nincs ott senki, akit likvidálni kellene. BUG? Ha igen mi a teendõ?
Köszönöm.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Én még az elején járok,most lett birtokom stb...
Aztán vettem egy térképet egy árustól,amitõl megjelentek a kincsesládikák a térképen,viszont az õrtornyokban van két hely ahová nem lehet sehonnét fölmászni/ugrani,az egyik toronyban van két kisebb, a másikban egy nagy láda.
Valaki segítsen pls, mert megõrülök már xD
Elõre is köszönöm!!!
Feltettem az AC2-t ismét de valami nagyon nem stimmel.
Annira szaggat mintha valami diafilmet néznék.
Az lehet gond hogy elötte xp-n most meg win7 en menne a játék?
Elötte teljesen normálisan.szaggatás nélkül ment és nem lett semmi cserélve a gépben.
Üdv
L
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nagyon érdekelne a történet és jó lenne érteni.
Nagyon jó, de Ezio hidden blade-jeit felcserélte az író.
Az apja blade-ja van a jobb, a másik meg a bal kezén.
Hogy követhetett el ilyen csúnya hibát az író?
Everything is true, nothing is permitted.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Kérdésem: Hol tudom letölteni a játékot? Milyen verziót keressek, ami nem hibás?
Köszi a válaszokat...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Hanem mikor vízbe ugrunk, és nem akarok buta talpast ugrani:)
Köszönöm....
[merlinw.org]
Most, okt. 31-ig, szuperakciós a második rész a CD Galaxis-ban. 5 ezer helyett 3! Ennyit bõven megér!
Ui.: Írtam Neked a "katt ide" topicba is. :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
és mért kellene át mennem
de nem itt jön képbe az offline account,azt hiszem?
lenne egy olyan gondom hogy felraktam a játékot és meg crackeltem de ugyan úgy kéri a cd kulcsot,rá megoldás?
Úgy gondoltam leírom mennyít szívtam a napokban a játék miatt.Mivel hamarosan itt a Revelations,így elõvettem újra,hogy egy kicsit AC hangulatba jöjjek.Na szóval elkezdtem játszani mikor egyszer csak kidobott az asztalra.Sebaj máskor is elõfordult már más játékokkal is.De aztán újra és újra.Néha azonnal, amint megpróbáltam belépni,máskor engedett 5 percet.Aztán a helyzet súlyosbodott és idõnként elsötétült a kép,lefagyott,illetve eltûntek a részletek(példáúl Ezio lábak nélkül futott vagy csak a ruha látszott testrészek nélkül-na mondjuk ezeken jókat szórakotam).Egyszerûen nem értettem mi lehet a baj,hisz korábban maxon futott minden gond nélkül.Ráadásul vagy egy hónapja a Brotherhooddal sem volt semmi gond.Nem piszkáltam bele a rendszerfájlokba,nem töröltem ész nélkül semmit,csak idõnként takarítottam a Cleanerrel.Lefutattam különféle diagnosztikai programokat,frissítettem a drivereket,sõt még a windost is újra tettem,hátha van valami szemét rajta ami zavarja.Semmi sem változott.A képi problémák miatt a videókártyára gyanakodtam,ezért kísérletezni kezdtem a mag és a memória órajelével,de akármilyen értékre állítottam a probléma maradt.Hogy legyen összehasonlítási alapom újra feltettem a Brotherhoodot.Persze ez se volt jó.Mi a közös a két játékban?Többek között az Ubisoft Game Launcher.Töröltem majd frissítettem.Eredmény nélkül.Miután kizártam a vírust,ramot,merevlemezt,vga-t már csak a vírusírtó maradt.Õ volt a ludas.Töröltem és csodák csodája minden remekül mûködött.Mint utósó lehetõséget vettem elõ,még csak nem is gyanakodtam rá mert korábban már használtam és nem zavarta a játékokat(Norton Internet Security).Azért egyszer eszembe jutott és kikapcsoltam,de mivel így is rossz volt hát kizártam.Arra se gondoltam,hogy mikor ezt használtam még nem volt szerencsém az Assassins Creed játékokhoz,így nem tudhattam,hogy összeférhetetlenek.Egyébként azért is tettem fel mert a korábbi Nod 32-nek lejárt a licensze.Ha másért nem is,azért megérte szenvedni,mert ilyen tiszta még nem volt a gépem,több Gb szeméttõl szabadultam meg.Amúgy ti milyen vírusírtót használtok?Mit ajánlotok?
"c:\Users\neved\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\bWVybGlud19odW4=\4"
[merlinw.org]