Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Vmi páncélzatra számítottam vagy titkos fegyóra :)

Fákjúal!

Ebbõl csak az derül ki hol van az alma sajna semmi jutalmat nem kapsz.

CroftManor
Semmit. Ha kiraktad a kódex falat, azután következik az utolsó küldetés Rómában.

Nothing is True, Everything is Permitted

ffxi
Ezt kiraktam. Mit kapok cserébe?
link

Fákjúal!

Nos, az õröket leküzdöttem. Volt, hogy mindegyik toronyban. Oszt annyi. Nevezett személy meg sehol.
Ezzel a problémával küzdök.
bowari
Pedig kellene ott legyen 2db õr,és még a többi toronyban is...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Sziasztok!

SEQUENCE 5 , Toan Crier. Felérek a toronyba, leküzdöm a magasságot és az ellenséget, s mikor fodatoppanok, nincs ott senki, akit likvidálni kellene. BUG? Ha igen mi a teendõ?

Köszönöm.
hello. warez topikban valaki válaszolna a kérdésemre? :D köszi
bowari
Jah okés nem tudtam hogy azokat is kell,köszönöm szépen!

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Azokba a tornyokba csak akkor tudsz fölmenni ha fejleszted õket.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

bowari
Üdv.
Én még az elején járok,most lett birtokom stb...
Aztán vettem egy térképet egy árustól,amitõl megjelentek a kincsesládikák a térképen,viszont az õrtornyokban van két hely ahová nem lehet sehonnét fölmászni/ugrani,az egyik toronyban van két kisebb, a másikban egy nagy láda.
Valaki segítsen pls, mert megõrülök már xD

Elõre is köszönöm!!!

senki?
Sziasztok.

Feltettem az AC2-t ismét de valami nagyon nem stimmel.
Annira szaggat mintha valami diafilmet néznék.
Az lehet gond hogy elötte xp-n most meg win7 en menne a játék?
Elötte teljesen normálisan.szaggatás nélkül ment és nem lett semmi cserélve a gépben.

Üdv
L
Jim Morrison
feltettem megint az ac2-t, gondoltam jó lenne befejezni, már Rómában voltam vagy hol minden cuccos megvolt, erre meg valahol az elején kell kezdenem... azt hittem online tárolja a legfrisebbet...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

okés gondoltam köszi szépen a gyors választ.

semmi ilyesmi tudtommal,maximum a könyvet elolvashatod..
A AC2-höz van magyar feliratos végigjátszás videó vagy valami hasonló??
Nagyon érdekelne a történet és jó lenne érteni.

Na tegnap elkezdtem olvasni a Reneszánszot.
Nagyon jó, de Ezio hidden blade-jeit felcserélte az író.
Az apja blade-ja van a jobb, a másik meg a bal kezén.
Hogy követhetett el ilyen csúnya hibát az író?

Everything is true, nothing is permitted.

Ezer köszönet a gyors válaszért, mért töltöm is......:)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

MerlinW

[merlinw.org]

Sziasztok, a hétvégén újrajátszanám a második részt csak a gyerek eltüntette a DVD lemezt. Természetesen a kód és Ubisoft azonosítom megvan.
Kérdésem: Hol tudom letölteni a játékot? Milyen verziót keressek, ami nem hibás?

Köszi a válaszokat...

Szerintem, SPACE. Elugrás után, mikor már a levegõben vagy.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nem is tudtam,hogy van ilyen lehetõség,ha igen az engem is érdekelne.Amúgy sok meglepetést tud okozni számomra így másodszori újrajátszásra:futok az õrök elõl,leülök egy padra,megáll elõttem,bal klikk,rejtett penge elõ,egy halál,majd Ezio szépen leülteti a helyére.
Szia, nem arra gondoltam....
Hanem mikor vízbe ugrunk, és nem akarok buta talpast ugrani:)

A toronyból való leugrásra célzol a szénásszekérbe?Jobb egér gomb nyomva tart,majd elõre és láb gomb.
Sziasztok srácok, meg tudná valaki mondani, hogy melyik gombbal ill. bill. kombinációval lehet "10 pontos" fejest ugrani?:)
Köszönöm....

MerlinW
Rossz kulcsot kaphattál, írj az Ubi Supportnak (számlamásolattal), vagy a boltnak, hogy mi a szitu.

[merlinw.org]

Megvettem az eredeti játékot, telepítettem a frissítésekkel együtt, az AC1-nél használt (és mûködõ) accountommal bejelentkeztem, beírtam a kézikönyv hátuljára ragasztott kulcsot, mégis "The key has been used already" üzenetet kaptam. Más accountom nincs a Ubisoftnál, és most telepítettem elõször a játékot. Mi lehet a gond? Valaki hozzáfért a kulcsomhoz?

Ez sajnálatos, meg az is, hogy én nem tudok segíteni. Én is warez verzióval kezdtem a kettõt. Az ment rendesen, viszont tetszett így abbahagytam és elkezdtem az elsõ részt. Nem akartam semmirõl lemaradni. :Ð Végigtoltam. Közben érlelõdött a gondolat, hogy legyen eredeti. Megvettem a kettõt eredetiben még az év elején (5000HUF). Fölraktam, semmi gondom nem volt vele. Ráadásul UBI pontokat is kaptam, amiket elkölthettem játékbeli tartalmakra (új helyszín, ruha, stb.). A megmaradt pontjaid - gondolom - az összes UBI játékhoz jók. A Brotherhood-hoz biztosan! (csak ha eredeti!)

Most, okt. 31-ig, szuperakciós a második rész a CD Galaxis-ban. 5 ezer helyett 3! Ennyit bõven megér!

Ui.: Írtam Neked a "katt ide" topicba is. :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

szerintem meg nem foglakoznak 3 napja(2011. okt. 22. 19:02)és már szeretném nyomni de látom nem sikerül így ha vki (itt) tudna segíteni azt köszöném

És a végén gondolom egy szénásszekér várta.Bár Ezio valamivel elegánsabban ugrott<#vigyor2>
Pont ezzel a jelenettel van egy AC paródia.

Az Utazó címû JOhnny Depp/Angelina Jolie filmet néztem...nem ma volt,de bõven túl már az AC2-n,még az ACB-n is...Velence szintén..vízparti házak,hídba költözött lakások ablakai..aztán az i-re a pontot az tette fel,mikor Depp a tetõkön át menekült és totálban mutatták mellé a helyszínt:))
Ma láttam egy filmet Velencérõl,és mit látok?Te jó ég,hisz én ismerem ezeket a helyeket,azt a templomot,teret stb.Nagyszerû érzés volt.Lehet,hogy sose jutok el oda,de a játék révén mégis úgy érezheti az ember,mintha tényleg ott lenne.Már alig várom Konstantinápolyt.
Azért, mert - mint a címe is mutatja és egy ideje már bevált szokás - ott foglalkoznak a NEM EREDETI játék használata közben elõforduló problémákkal. Fõképp azért is, hogy EZ a topik ne legyen tele a #7640-eshez hasonló kérdésekkel és megmaradjon, tisztán a (már mûködõ) játékkal foglalkozó hozzászólásoknak.

nem jön be
és mért kellene át mennem

warez topik kattint ide:)

de nem itt jön képbe az offline account,azt hiszem?
üdv
lenne egy olyan gondom hogy felraktam a játékot és meg crackeltem de ugyan úgy kéri a cd kulcsot,rá megoldás?

Atkamon
En sem...

CroftManor
Nem is értem miért akadnak itt meg sokan...

MerlinW
Nem fagy meg, nyomj 2-es billentyût, ahogy ki is írta a képernyõre.

[merlinw.org]

meg oldódott a dolog de most meg mikor elviszem a hidden bladet a da vincinek ott megfagy a játék mikor ki kéne próbálnom a hiddne blade-t
CroftManor
Hát ez egy jó kérdés. Mindent letöröltél rendersen? Vezérlõpultban a telepített programok között nem szerepel? Keress rá pl assassins creed II néven a fájlokban is, hátha talál még vamailyen mappát. Jobb ötletem nincs.

Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy nemrég le töröltem a AC2-t és nem tudom újra telepíteni mert akárhányszor rámegyek azt installra mindig az unistall-ra kérdez rá ez miért lehet ( Win 7 -es az oprendszerem)
Magam sem cseréltem volna le és kerestem volna aktiváló kódot,de akkoriban vettem egy új ASUS alaplapot és ahhoz mellékelték a Nortont.Épp kapóra jött hát.Az pedig,hogy mi baja volt az Assassins Creeddel fogalmam sincs,máshol ez nem fordult elõ.Mindegy most már fenn van a legfrissebb verzió és hál istennek eddig tünetmentes a játék.
CroftManor
OFF: Én Nod32õt használok a mai napig, hiszen itt az SG fórumon van topikja neki és minden hónapban kivan téve az aktuális licens kód. <#worship><#taps>

Sziasztok!
Úgy gondoltam leírom mennyít szívtam a napokban a játék miatt.Mivel hamarosan itt a Revelations,így elõvettem újra,hogy egy kicsit AC hangulatba jöjjek.Na szóval elkezdtem játszani mikor egyszer csak kidobott az asztalra.Sebaj máskor is elõfordult már más játékokkal is.De aztán újra és újra.Néha azonnal, amint megpróbáltam belépni,máskor engedett 5 percet.Aztán a helyzet súlyosbodott és idõnként elsötétült a kép,lefagyott,illetve eltûntek a részletek(példáúl Ezio lábak nélkül futott vagy csak a ruha látszott testrészek nélkül-na mondjuk ezeken jókat szórakotam).Egyszerûen nem értettem mi lehet a baj,hisz korábban maxon futott minden gond nélkül.Ráadásul vagy egy hónapja a Brotherhooddal sem volt semmi gond.Nem piszkáltam bele a rendszerfájlokba,nem töröltem ész nélkül semmit,csak idõnként takarítottam a Cleanerrel.Lefutattam különféle diagnosztikai programokat,frissítettem a drivereket,sõt még a windost is újra tettem,hátha van valami szemét rajta ami zavarja.Semmi sem változott.A képi problémák miatt a videókártyára gyanakodtam,ezért kísérletezni kezdtem a mag és a memória órajelével,de akármilyen értékre állítottam a probléma maradt.Hogy legyen összehasonlítási alapom újra feltettem a Brotherhoodot.Persze ez se volt jó.Mi a közös a két játékban?Többek között az Ubisoft Game Launcher.Töröltem majd frissítettem.Eredmény nélkül.Miután kizártam a vírust,ramot,merevlemezt,vga-t már csak a vírusírtó maradt.Õ volt a ludas.Töröltem és csodák csodája minden remekül mûködött.Mint utósó lehetõséget vettem elõ,még csak nem is gyanakodtam rá mert korábban már használtam és nem zavarta a játékokat(Norton Internet Security).Azért egyszer eszembe jutott és kikapcsoltam,de mivel így is rossz volt hát kizártam.Arra se gondoltam,hogy mikor ezt használtam még nem volt szerencsém az Assassins Creed játékokhoz,így nem tudhattam,hogy összeférhetetlenek.Egyébként azért is tettem fel mert a korábbi Nod 32-nek lejárt a licensze.Ha másért nem is,azért megérte szenvedni,mert ilyen tiszta még nem volt a gépem,több Gb szeméttõl szabadultam meg.Amúgy ti milyen vírusírtót használtok?Mit ajánlotok?
köszi a segítséget,sikerült megcsinálnom! :)

MerlinW
De, minden kiadás tartalmazta a két említett DLC küldetést. Templar-t viszont csak a black edition. A warez topikban az emulátor linken találsz egy black edition unlocker-t, azzal tudod aktiválni. Használata elõtt elõtt készíts mentést a játékmentéseidrõl.

"c:\Users\neved\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\bWVybGlud19odW4=\4"

[merlinw.org]

CroftManor
A Battle of Forli meg a Bonfire of Vanities azok xboxra meg ps3ra voltak fizetõs DLCk, a PCsek megkapták a játék megjelenésekor az alapjátékkal együtt.