Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El se kell olvasnom, tömény hülyeség-. A warez nem jó és nem normális dolog. FOGD FEL. A tolvajlást minden állam bünteti. KÉSZ. Nincs mellé duma. Nincs magyarázat.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ugyanis, azonnal RADIKÁLISAN esne a hardver forgalom, töredékére. Ez iszonyatosan megdobná az árakat, a "fejlõdés" pedig visszaesne. Ez, kb milliós videókártya, processzor, konzol, árakban jelentkezne. Ami pedig a játékipar összeomlásához vezetne.
Ezért NINCS bekapcsolva most sem a hardvereidben levõ DRM. Mert bele van építve, kb 2-3 éve. Vista ezért volt lassúcska. Az oprendszer ugyanis a háttérben folyamatosan ezt csesztette.
Sajnos nem ez a kivezetõ út, bármennyire is szeretnéd.
Az az olcsóság, és a TARTALOM. Olcsóság, hiszen most is rengetegen fizetnek a warezért; FTP, SMS, stb. Ha ehhez az árhoz sikerülne közelíteni, a forgalom megugorna, jelentõsen. Tartalom, 4-6 órás céllövöldék, fizika nélküli autós játékok, kidolgozatlan, elcsépelt játékmenetek, nagy de üres világok, értelmetlen DLC-k, stb. Mind TUDJUK, min kellene változtatni. És az nem a feltörhetetlenség, hanem a kiadói hozzáállás.
http://www.freetvmaci.info/
Megsúgom neked akinek PC-je nem is volt és kapásból konzolon kezdte az fps-t (esetleg átszokott) az nyomhatja ugyanolyan jól, mint te a PC+egér kombóval sõt még le is alázhat... Érdemes megnézni, van pár érdekes COD6 videó amirõl a játékstilus alapján nem mondanád meg, hogy azt épp konzolon játsszák.
És nem kell kapásból autoaimra gondolni mert a legtöbb játékban kikapcsolható sõt még zavaró is...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
ui.: részemrõl a vita lezárva mert ez bonyolult téma ahhoz hogy most megvitassam
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nem, akkor kezdene el virágozni a PC. És ne csináld már hogy konzolt vennének! Tudod te hány fps õrült van. Akik csak azzal tudnak játszani. Hát azt xbox360 controllerrel meg ps3 controllerrel nem igazán jó nyomatni, az igazi fps-hez egér meg billentyûzet kell és egy jó kis PC. Szóval a PC-s játékok nem szûnnének meg mert az FPS-nek a PC a lelke. Nem kell mindig apokalipszist jósolni. Ugyanúgy lenne PC-re játék, csak vérpisti nem tudna minden héten újat lehúzni a torrentrõl, hanem csak havonta egyszer és elgondolkozna hogy megvegye e.
Hidd el nem csak olyan warezoló van aki azért warezol mert nincs pénze gamere. Olyan is van akinek egyszerûbb a download torrent felirat mint a boltba elmenni és megvenni. Mert miért vegye meg ha nem muszáj, akkor inkább elkajálja azt a pénzt vagy vesz rajta mást. És ezek az emberek nincsenek kevesen.
De ez szerintem sem fog bekövetkezni mostanában még...
cédelmet=védelmet
Régebben volt olyan ötlet, hogy magukra a hardware elemekre kéne feltenni egy cédelmet, pl alaplapra vagy az összes alkatrészre. Tehát úgy mûködne kb mint a konzolok esetében, hogy az alkatrészek védelem kulcsa. Asszem ez filmekkel kapcsolatba merült fel.
Mondanom se kell, hogy a gyártók ebbe egyáltalán nem akartak belemenni.
) hanem hogy ez egy szemét cég .
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nem visszaszámol a számláló... Azt számolja, hogy MIÓTA nincs warez... A warezosok ezt miért számolnák? Ezt azért raktuk ki, mert kíváncsiak voltunk, hogy mennyi ideig húzza a DRM törés nélkül...
"lehet hogy hülye vagyok"
Ezt most már egyre jobban bizonygatod, szerintem te itt ne gigakockázz senkit, köszi.
1 Pálya:
Indulj el, üsd ki a két kérdõjelbõl az érmét, és a harmadikból a gombát, majd vedd is fel. Ugord át a 4 zöld vízvezetékcsövet, közben ugorj rá a rádtámadó mérgesgombákra. A negyedik csövön ereszkedj le, és szedd fel az érméket. Haladj tovább, ha van kedved taposd agyon a rádtámadó mérgesgombákat, ugorj fel a lépcsõn, majd onnan a zászlórúdra. Megérkeztél a várba.
Én a vízilovakkal vagyok !!!
Nothing is True, Everything is Permitted
#4986 Ez elsõsorban a PC-s topic, igaz nincs külön konzolos, de a PC játék topicok között van ez is, úgyhogy annyira nem fontos átírni.
"Nincs jól mûködõ warez már
31 nap 16 óra 56 perc 12 másodperc óta""
Nem pontos, ugy kéne, hogy
Nincs jól mûködõ warez pcre már
31 nap 16 óra 56 perc 12 másodperc óta 😊
A
Én a vízilovakkal vagyok !!!
every damn day