7877
  • syberia2
    Lol, kész lett a Warez?
  • janika1972
    Én nem a warezra irtam,hanem annak a sok hülyének aki az örömét leli abban hogy munkáját tönkreteszik
  • Cat 02 #5593
    Várfal, balra ugrasz, onnantól meg csak fel.
  • tommygear
    ti fogtok a legjobban háborogni ha ez bekövekezik warezhuszárok
  • johny85
    Valaki tudna segítenni annál a résznél ahol vissazemlékezik az első részre és egy embert kell követni felmászik a toronyba de sehogy se jutok fel a tetejére?
  • Nos
    Ha a Rambodat, vagy a Terminátorodat szeretnéd inkább fejvadászra cserélni, akkor itt a megoldás: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/3621035448
    Végre nem vagy képes arra, hogy egyedül végezz szemtől-szemben egy komplett zsoldoshadsereggel. Azért lehet, de nem elég csak az attack gombot nyomogatni :)
  • Ace McCloud
    Sziasztok!
    Volna egy problémám, és szeretnék segítséget kérni!
    29 Codex page-t sikerült meglelnem, de nem tudom, hogy a 30. Tudtok valami jó linket adni, ahol rájöhetek, hogy hol hagytam ki??
  • grebber
    Bemásoltam a cuccokat és játszok nekem semmi gondom nem volt vele (attól eltekintve hogy még rá kell éreznek a harcra)
  • arty
    peeersze hogy nincs, a warez topik erre a bizonyíték :DDD
  • grebber
    Semmi szopás nincs vele.Gondolom nem próbáltad azért írogatsz ilyen baromságokat!
  • arty
    amit a sok szerencsétlen Ass Creed2-vel "játék" címén művel, azt aligha irigyli tőlük bárki is, aki JÁTSZANI szeret (és nem pedig SZ.O.P.N.I.)
  • tmisi
    Most veszem észre eltűnt a számláló. Gondolom a pistik most fényezik magukat, de majd meglátjuk mit lép erre az UBI.
  • Atkamon
    Annyira szeretem ezeket a random warezpisti beszólásokat:D Lehetséges lenne, hogy nem jöttök át a rendes topicba??
  • zola2000
    Igen, de azon mégis sokszor annyit adnak el mindenböl mint pcn.
  • xido
    Ad majd ki x360-ra,ami még ennyi ideig se okoz fejtörést warezeseknek letölteni,kiírni,játszani netre sose csatlakozó gépen:)
  • janika1972
    Ezek után ne csodálkozzatok,ha a UBI nem ad ki PC-re játékot!
  • bigapó
    Azt tudom, lehet be is lövöm, aztán hadd menjen az angol felirat. Egy időben kedvem volt tanulgatni ezt a nyelvet, kicsit nosztalgiázom:)
    Csipázom, olyan pörgős, indulatos (vagy hangulatos? ) nyelv :)
    Tegnap néztem egy videót amiben olasz csajt szivattak, rászálltak a pasijára, persze egy másik csaj, na azt a perlekedést, meg pörgő nyelvet :)
    Ilyen még a spanyol, meg a portugál is :)
  • MerlinW
    Be lehet állítani hogy csak olaszul karattyoljanak:)
  • tomvader60
    Fehérítsd a spoilert légyszi
  • Christopher44
    nem eredeti a játék...sehogyse mutatja ki,a minimapon csak orvos,kovács,szabó meg térképes vagy festő vagy miaz :D van
  • white0517
    na sikerült megcsináálnom de most megint elakadtam rögtön utána mikor altairral kell menni és követni kell a fószert és mikor bemegy a vártoronyba becsukodik az ajtó elkezdek felmászni utána de rögtön akiugró erkéj vagy miaz és ugye ott van egy oszlop és azon log a lámpa és nem tudok felugrani az oszlopra mit kell nyomni h fellugorjon?:D:D
  • white0517
    oks köszi :)
  • Atkamon
    Hát, mivel ez a jelenben van, ezért ez nem sequence- úgyhogy nincs neve... de megnézem, pill...
    (Most eltelt egy kis idő... :D)

Nem találom, de mindegy, nem olyan nehéz megtalálni azokat a gombokat, a pirosakat keresd...
  • white0517
    aha értem és mi ennek aküldetésnek a neve meg nézném youtubon :)

láttam több gombot is de azokat nem tudtam megnyomni:(
  • Atkamon
    Több, mint 3 gomb van szerintem... aztán menj vissza Lucy-hoz.
  • Atkamon
    Hát... a kistérképen kéne, hogy legyen célpont... Eredeti a játék? Próbáld meg esc-> abort memory, aztán elölről kezdeni.
  • white0517
    http://imagerz.com/QFdCDQ9VUlM

itt mit kell csinálni már végig jártam az egész raktárt vagy mi ez volt 3 gomb amit meg tudtam nyomni a többit nem az egyes részeken bevillant egy fekete kép katonákat mutatot meg ilyesmi de már megmásztam mindent amit lehet és nem tudom mit lehetne csinálni légyszi segítsen valaki
  • Christopher44
    mikor ez a feladat: deliver Giovanni's letter to Lorenzo de' Medici
  • Christopher44
    én ott elakadtam amikor elején Cristinatol elmenekulök és utana apja megbiz valamivel hogy vigyem el a levelet valakinek....és akk mapomon nem mutassa azt meg semmi :O
  • Rage47
    sztem is tök jó :))
  • Cat 02 #5565
    Teleport on
  • Atkamon
    Jaja, nekem is nagyon tetszik:D A Firenzei épületek közül már szinte az összesnek tudom a nevét, ha majd egyszer elmegyek tök jó lesz, menőzök majd vele xD

Meg nekem nagyon tetszik a párbeszédekben is, szerintem sokat ad a hangulathoz, de mondjuk ezzel páran nem értenek egyet:D
  • bigapó
    Nekem az nagyon tetszik például, hogy nyomják az olaszt, elég rendesen. kicsi nyelvtanulás is meglesz legalább:)
  • Atkamon
    óóóóh, eltűnt a számláló:D "Requiescat in pace" :D
  • Atkamon
    Ja, de semmi szükség rá, hogy ezt tedd, a játék felénél már nem tudod mire költeni a sok pénzt, ami jön:D
  • MerlinW
    20 percenként jah.
  • Cat 02 #5559
    Ha csak simán bent hagyom a karaktert az utca közepén, gyűlik a zsé a városból ?
  • Rage47
    hát nekem nem teljesen tiszta, mert eszembe jut, hogy mennyi mindenre költhettem volna még azt a pénzt :D másrészt meg megérte, mert vagy 1 hónapja játszok már vele:)
  • Atkamon
    Az a baj, hogy nem fizettél érte, és úgy próbálod használni:S Sajnos meg kell venni, hogy problémamentesen játszhass, és még a lelkiismereted is tiszta lesz elgalább ;)
  • Rewerse
    Vagy talán nem másoltam be az emulátorban lévő sok cuccot és akkor nem is kéri?Ez a baj?