Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oda mész a fagyishoz, és elkezded lökni a morális problémáidat, hogy miért nem akarsz fizetni, hanem inkább ingyen akarod, hát röhögve elküld a picsába. És nincs mellé duma. Tök mindegy, hogy mennyire finom vagy rossz az a fagylalt.
Ne akard már megmagyarázni a warez tényét.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://www.freetvmaci.info/
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Azt kérdezném, hogy milyen idióta küldetés már ez? És mit kell csinálni végre, hogy a torony tetején megjelenjen a célszemély?
A másik, hogy hogyan kell megölni a csatabárdos tankokat(sárga páncélos faszi, bárdal)? Védekezni nem tudok az ütéseik elõl, a kardom nem sebzi õket(illetve kivédik az ütéseket), counter attackolni nem lehet õket, ahogy a torkukat elvágni sem. Atombombával kéne próbálkoznom?
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
"Nyilván nincsenek konkrét adataim, de mégis úgy érzem, hogy nagyon kevés ember húz hasznot több millióból és nem azért, mert az õ munkájuk van benne."
Üdv a kapitalizmusban! Ez szerintem sem helyes! De sajnos ez így müködik, mert a rendszer lehetõvé teszi. És mivel tökéletes rendszer nincs, gondok mindig lesznek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És itt van a probléma lényegét rejtõ mondat a következõ hsz-ben. Valóban vissza kell szorítani a warezt... a probléma az a "Hogyan?" kérdés. Igazából ezen lehetne elgondolkozni, mert itt van a dolog lényege. Amint azt többen írtátok, a warez lopásnak minõsül, idáig ok. De mondjuk, amit a vezetõ szoftvergyártó cégek csinálnak az mi? Mert ezt nem csak egy oldalról kell nézni... Nyilván nincsenek konkrét adataim, de mégis úgy érzem, hogy nagyon kevés ember húz hasznot több millióból és nem azért, mert az õ munkájuk van benne. A fejlesztõket bagóért dolgoztatják és a vásárlókon bezsebelt hasznot simán zsebebre vágják (minimálist részt forgatnak vissza a következõ játék elkészítésébe). Számomra pedig ez nem egy korrekt dolog és még büntethetõ is lehet (csak ez nem biztos konkrét adatok nélkül, amikkel viszont nem rendelkezem). Tehát ezt gondolom én, ami persze nem biztos, hogy így is van, de ez csak egy vélemény, így olvassa mindenki!
Ha lemegy 4 ezer alá, a warez topikot törlöm.
A továbbiakra nézve kérném, h csak az reagáljon, aki felfogta, ami le van írva és el tudja fogadni mások véleményét, érveit és értelmesen reagálni rá. (Atkamon is képes volt erre, szval nem lehetetlen dolgot kértem <#beka3>#beka3>)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ezt mondom nemérted amit írok
Én a vízilovakkal vagyok !!!
Ez lenne?
"lehet, h büntetik a lopást, csak még azok is megszegik a törvényt, akik hozták, addig ez a gyakorlatban nem mûködik"
"egy szóval sem mondtam, h a lopás nem bûn, azt sem, h a szoftverlopás más, mint ha tárgyat lopsz"
Akkor meg???? Elmagyaráznád, hogy tudnék gyakorlati síkon mozogni? Megvettem a gamet, betartottam a törvényt. Még akkor mit kéne tennem?
Amit írsz, elméletileg teljesen helyes, és jogos. Azonban gyakorlatilag 1 megvásárolt játékra jut 20 letöltött. Ha ez a warezos réteg kiesik a hardvervásárlói körbõl, (márpedig warez nélkül kiesik) akkor a hardvervásárlások brutálisan visszaesnek. Ez dráguláshoz vezet, ami a játékosok számának további csökkenéséhez, ami a játékipar kihalásához.
Magyarázhatod, hogy lopni nem jogos, és igazad van. de ha egy lépést hajlandó volnál hátralépni, Te is észrevennéd, hogy akárhogy huszározol, akárhogy élteted a DRM védelmét az UBI-nak, egyrészt eddig nem jött be, ugyanis az eladások nem ugrottak meg, másrészt, mint közgazdaságban jártas ember TUDOM, hogy oda vezet a dolog, ahová mondtam.
És ez nem warez-hiszti részemrõl, évek óta ezt mondom. Sõt. Lehet több eredeti játék van a polcomon, mint Neked...
http://www.freetvmaci.info/
Õõõõõõõõõõ, egy szóval sem mondtam, h a lopás nem bûn, azt sem, h a szoftverlopás más, mint ha tárgyat lopsz... (sztem próbáld meg újra elolvasni, ami oda van írva és gondolkozz, mielõtt írsz). Csodálatos a jogi tudásod, vagy inkább az általános tudásod, amit jogi nyelven próbálsz leírni. Ha neked meg a középkor a "GYAKORLATI SÍK", akkor sztem ne is folytassuk a társalgást. És ne nézz körbe, mert ha meglátnád, h vége a középkornak, ijedtedben szörnyethalnál... <#nyes>#nyes>
és igaz hülye vagyok...mert leállok ilyen színvonalon fekvõ emberekkel társalogni...bár nemértem minek gondolom, hogy lesz 1 fórum is a világon ahol nincs olyan ember aki csak a hibákat keresi és azon lovagol...mert nem a hibát kéne észrevenni, hanem a mondanivalót...
aki inge vegye magára, na csá
Én a vízilovakkal vagyok !!!
ha nem lenne warez, lenne:
- használtpiac
- nem 0day játszanál mindennel, 1-2-4 ezresért rengeteg jó játék kapható
Forza.
Forza.
És nem nem fizetnek sokan a warezért most sem, hanem a piratebay-t látogatják és ha mondjuk egy smswarezolás áráért lehetne gameket kapni, akkor jönne el a rossz világ.
van már valami müködõ képes Crack?