7877
-
#5676 szerintem te se gondolod komolyan ezeket a hsz számokat amiket leírtál vagy ha mégis súlyos mondtaértelmezési problémáid vannak kisfiam...
átjön valaki a warez topikból és eredeti kódokat kér... ilyenkor segítőkészen meg kéne adnom neki az én kódomat? gondolkozz már mielőtt megszólalsz és többet ne írjál ide -
Cat 02 #5675 Hogy kell ruhát festeni ? (vagy Altair-ét nem lehet ? :s)
Addig megvan, hogy megvettem a festéket, de nem lett olyan színű, inventoryban sincs semmi -
Nos #5674 Ja, és még úszni is tud. A fémvértet csak megvettem, de inkább nem hordom. Így is tápos a fickó és a 2. szintű vért jobban néz ki :) -
#5673 Aha. -
Cat 02 #5672 Minden páncélban ugyan olyan gyors Ezio ? -
Nos #5671 OFF
Komolyan nyitni kellene egy "Assassin's Creed 2 egymás cseszegetése" fórumot is.
A személyeskedő marhaságokat, ami a két egymást gyepáló hirón kívül senkit nem érdekel át lehete tenni oda. -
#5670 Na menj a pi....-ba! Persze, gondoltam, hogy nem nekem mondod és teljesen egyetértek Veled. Elég agresszívak az emberek a neten (olyan ez, mint a vezetés: az aktatologató emberke őrült sorozatgyilkossá válik a nap végén, mikor volán mögé ül), aztán persze olyan reakciót kapnak, amilyet ők is nyújtottak és kész a körforgás. -
bgabor #5669 Csak a miheztartás végett:
Találomra kiválasztottam egy oldalt, a 20.at, és három warezosokat sértő beszólást találtam tomygirtől.
Gondolom a többit felesleges végignyálaznom, mintának ez pont elég.
-
bgabor #5668 Ki repül hová? Ki kell ábrándítsalak, nem megyek sehová.
Adtak egy büntetőpontot, nagy kaland, neked még mindíg háromszor annyi van, flémelésért, ami sokat mondó jel.
Az alreggel kapcsolatban pedig: Nincsenek alregjeim, mindig is mertem vállalni a véleményemet, 2004 óta vagyok ezek a nicknéven bejelentkezve ide.
Szóval minden állításod megdőlt... ismét.
De mivel nem jó dolog szétoffolni a fórumot egy hozzád hasonló kedvéért, ezért a többiek kedvéért eltekintek a továbbiaktól.
-
ratgab #5667 Nem elsősorban neked szántam, csak a postod alapján jutott eszembe. -
ratgab #5666 Már nem csinálnak több Mónika show-t... már nem divat.
Itt se túl jó egymást cseszegető embereket olvasgatni.
Egy játékot szerettek, egy közösséget kéne alkotnotok, ne bántsátok egymást. Legyen Béke :-D (Ami úgyse lesz sose, sajnos)
Apropó a kérdezőknek sem érdemes a fejét leharapni, ha valaki kérdez nem azért teszi, hogy bárkit idegesítsen, csak segíteni kellene megjegyzések nélkül. Nem ártana őket is emberként kezelni nem tudatlan baromként.
Igen tudom menjek a pi....ába a hülyeségeimmel. Tovább nem zavarom köreiteket, csak figyelek...
-
#5665 Assassins Creed 2 Mónika topic -
Cat 02 #5664 F-el kijelöl, mikor üt, space(vagy lehet jobbklikk+space) és elhajol (dodge) -
xido #5663 Arra tippelek,hogy ki van jelölve a célszemély..kitér,belép,szúr... -
#5662 hello. Elakadtam mikor a angybácsival kell vivni. Ezta szöveget kapom: és nem tudom mit is kell csinálni pontosan. "Hold A Press B to dodge an opponent's attack. Use W to infulence the direction." -
#5661 köszi
-
3x kell neked bevinni a célba, de bal oldalt írja is am -
#5659 sziasztok! elakadtam annál a résznél mikor versenyezni kell egy katonával valami zászlót kell megszerezni az meg is van meg vissza is viszem a célhelyre de amikor beérek valamiért elöről kell menni valamit nem jól csinálok ha tud valaki segítenni azt megköszönném :) -
#5658 Én március 29-én írtam nekik ugyanerről.
A mai napon áttették 'Holding' státuszba a problémámat.
Ha nem is túl gyorsan, de haladunk :) -
#5657 A 3 Black Edition-hoz járó extra tomb megvásárolható külön? Igaz most bepróbálkoztam az Ubi supportnál, hátha adnak kárpótlásul a kezdeti szerverproblémákért. (Már a megjelenésekor toltam és bizony többször is szívtam vele.) -
#5656 Nem vicces, hogy a warez topikban több szó esik a játékról, mint itt... 1 hete itt oltogatjátok, sértegetitek egymást, mindenféle ok nélkül. Gratula... -
#5655 "Az pedig hogy valaki néhány éve tudott venni magának egy gépet, nem jelenti azt hogy ma is ki tud adni 8-10 ezer forintot egy játékra."
Akkor talán más hobbi után kéne nézni?:)
Végül is az a logikus ha a hobbim az autókázás és 2 éve vettem egy kocsit akkor a benzint szarok kifizetni a benzinkúton,mert arra nincs pénzem nem?:) -
Nos #5654 HUHHhhh
Ez a játék gyönyörű . . .
Most értem be Velencébe. Két hete épp ott voltam a barátnőmmel, márciusban nem vészes a turistamennyiség.
Ez a játék naggyon-naggyon jól visszaadja a hangulatot. Egyszerűen fantasztikus ismerős területeken járkálni :)
Hát ezt már külön élvezem. Asszem legelőször végigjárom a nevezetességeket. Már amit tudok. A dózse palotába biztos nem engednek be pár euróért :) -
Lowosan #5653 Sziasztok!
Valaki elmagyarázná, nagyjából, hogy mi történt a játék végén? Miről beszéltek?
Mert nem értettem meg mindent
Köszi előre is! -
#5652 nem lenne mit kikeresni mivel nem történt olyan amiket te kitalálsz most itt -
#5651 Igen lehet... vedd meg és jó lesz ;) (Vagy menj a wareztopikba...) -
#5650 erről van szó nagyon jól tudom miket csinálok mit nem, ez egy warezhuszár csak bejött alreggel most megjáccani a kemény gyereket és már át is ment személyeskedésbe amiért repül is a picsába minnyá -
Dongi1990 #5649 de tényleg lehet hogy ez mert most nézem a videót (http://www.youtube.com/watch?v=D-ivSbyN5Uo&feature=player_embedded#at=110) és itt még külön kell aktiválni a 4 "könyvet", de én rögtön ráléphetek és már jön is a kampó! -
Dongi1990 #5648 sajna nem :(, lehet az a gond? -
#5647 Mindegy a sorrend teljesen szerintem...
Dongi, eredetivel játszol? -
Dongi1990 #5646 Basilica di San Marco-ban vok és már 3x csináltam végig! néztem videót is hogy hogy kéne, de mikor a videón a csávó lemegy a kamrába a szarkofág mellé állva megjelenik egy ikon amivel kilehet nyitni, de nekem ilyen nem jelenik meg! Szval lehet hogy a sorrenddel van a gond? -
Cat 02 #5645 Hm, de a sorrend mindegy? Mert én megcsináltam mind a 4 kapaszkodót de nem volt semmi és a jel is a földön kusza volt. -
#5644 Nyisd ki a szarkofágot, vedd ki belőle a cuccot, és menj ki...
5642: Ez a Basilica di San Marco? Vagy melyik? Mert abban rá kell állni az összes könyv jelre a földön, hogy elindítsd az időmérőt... akkor lejön ugye egy kapaszkodó, amihez minél gyorsabban oda kell futni és meghúzni... Ebből van 4, és az rakja ki az assassin jelet...
Van még a Santa Maria della Visitazione, ott is ilyen kapaszkodók jönnek ki, és végig kell futni a pályán, és felkapaszkodni mindegyikre... -
Dongi1990 #5643 Hy
Tudna vki segíteni?? Elakadtam!! Velencében vok vmi templom szerűben már a "karokat" lehúzgáltam és lent vok vmi sírkamra szerűben! És itt mit kell? és hogy? -
Cat 02 #5642 Az okés, de honnan szüljem a sorrendet ? -
#5641 mellesleg az assassinok jele -
#5640 Ja azt vágom melyik. És az egy A XD
Emlékeim szerint meg kell húzni egy kart aztán el kell jutni ahhoz a cucchoz ami kijött a plafonból és végül ráugrani -
Cat 02 #5639 Tomb, mikor középen forog az a 4. Honnan tudjam melyikre álljak ? Okés, Eagle style-ban látom, hogy vannak rajta jelek, meg cheat-ben is írja, hogy ilyen bizé lesz, (A betű), de az nem segít a sorrendben :D -
#5638 milyen V-betű? :S -
#5637 Csak miattad visszaolvastam és egy rossz szava sem volt senkire.