7877
-
Cat 02 #5716 Vége jó volt meg a Credits is :)
Mondjuk azt nem értem, hogy az anya, hogy tudott 25 évig térdelni az ágy mellett. -
Iszonyat jó a zenéje, nagyon imádom... Mostanában mindig csak ezt hallgatom. -
hát igen, sztem a zenék is 2x jobbak, mint az első részben:)
-
bgabor #5713 Kovácsnál. -
Cat 02 #5712 Picit zavaró már, hogy megölök mindenkit és az intro-ban vége van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3szor 0zom azt a dagadtat, elmenekül
Megvédem a várat, kimenekítem a kölköket, alma eltűnik
Levadászom az almát, erre hasbaszúrnak és megint mehet almáért -
Sziasztok!
Hidden gun-hoz hol tudok "lőszert" szerezni??? -
janika1972 #5710 jaj.Hát az előző képhez viszonyítva ez mérföldkőnek számít -
jah az
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1227854627&no=3864
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1227854627&no=3777 -
janika1972 #5708 De szar a grafikája má! -
Ennyire unod?:P
Sosem értem azokat az embereket, akik ezt kérdezik fórumon, hogy "innen még mennyi van hátra?" :D Általában én magam akarom felfedezni a játék végét, ha meg már azt várom, akkor az rég rossz:D -
már nem sok -
Cat 02 #5705 Onnantól h megint Firenzeben vagyok mennyi van még hátra ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Almáért -
strebacom #5704 Dehogynem loptam....csak én hüle... átállítottam a billentyüzetet, oszt mos meg csodálkoztam hogy nem megy....
De közben már rájöttem...
Köszi mindenkinek a segitséget...

-
Parancsolj: AVW-FXL8-Y3CW-LK86-DPF4
Jó játékot! -
szia
kérd bgabortól :) -
kegie #5701 Üdv nemtudnátok megadni a CD keyt? -
szóközzel lopsz
játék elején volt is tutorial -
Cat 02 #5699 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott meghal a zsíragy vagy mi ? Mondjuk alma meglett az a lényeg -
Erre szerintem a warez topikban panaszkodj, mert a bolti kiadásban nem így van:) -
A játék háromnegyedénél jársz és meg loptad magad szanaszét? Hát milyen bérnyilkos vagy te?:D Adófizető?:) -
Cat 02 #5696 Space.
Ám szánalmas a vége felé a harc, 3szor nullázom le az életét, erre átvezető alatt elfut -.- -
strebacom #5695 Azt hogy is kell ???
-
Lopj a csajoktól:) -
strebacom #5693 Kellene egy kis segitség.....köszi!!!

-
1.77, Lehet próbálgatni a tombokat. -
Cat 02 #5691 Bianca :D -
Senki a Valve-nál nem mondta, hogy a DRM miatt vették le az AC2-t a játékok közül... ezt csak kitalálta valamelyik újságíró, vagy gamer site, aztán ezt reklámozták... De egy hivatalos jelentés nem volt erről... -
[legyint] -
Ne kezdd el jó. Mert ha tényleg így van ahogy mondod. A DRM is az elején volt csak rossz(Kicsit egy hétvégére a kanyarból). Ők kezdték el felháborodva mondani, hogy nem árusítják mert, hogy ez mekkora kiszúrás. Ők dettó ugyanazt csinálják, úgy hogy nem kell megvédeni. -
Ne várj választ! Március 12-én írtam nekik azt írták 1 napon belul válaszolnak, azóta nem jött válasz. -
Jah Steam szar.. én is találkoztam már szerver leállással. Jah, 2-3x is megtörtént az elmúlt 7 évben.
Most komolyan.. ne viccelj már.. Schumacher is kicsúszott többször, attól még k*va jó pilóta. Kicsit uncsi ez az álfelháborodott divatfika. -
Na sikeresen vettem egy gamet amit csak Steamen lehet használni. Az első ami fogadott
"Could not connect to steam network!"
Öcsém és nekik járt a szájuk hogy nem árulják az assat mert a DRM mekkora kiszúrás. Hát ez mi?? Ne csinálják már!!! Komolyan mondom vicc. Nem tudom installalálni se!!! Ezek után elmennek a ****-ba, a DRM ötször jobb mint a rendszerük.
Na ezek után tudod mikor veszek steames gamet mégegyszer. Sajna muszáj volt, mert másképp nem árulják, de már szétrobbanok az idegtől. -
Én sem tudtam még azt a sok késdobós képességet használni élesben... Lehet, hogy harc közben lehet csak, nem tom.
Hát, mozgatgatni kell az egeret, aztán egyszer csak rámegy a kijelölés...
Nem hallottam új patch-ről, majd egyszer biztos lesz... -
bgabor #5683 Pedig így hidden pistollal vagy dobókésekkel el lehetne intézni.
Pedig ezeknek a fegyvereknek pont ez lenne a lényege, hogy messziről el tudjak intézni vele valakit, de ez a célpontkijelölős probléma meghiúsíja.
Amúgy ígérnek újabb patchet a játékhoz? -
bgabor #5682 A dupla késdobás kivitelezéséhez mit kell tenni?
Csak mert megtanultam a villa előtti gyakorlótéren, de élesben a harcban még nem sikerült kivitelezni.
A másik kérdésem az lenne, hogy lehet e a kijelölt célpontok között váltani. Gyakori probléma, hogy ki akarom jelölni a megölendő célpontot, de az istennek se akar ráálni amikor be próbálom célozni, mindíg valamelyik testőrre áll rá. -
Az vicces, mert azt írták max 48 órán belül válaszolnak. :D -
és arról az ubi tehet? -
Nos #5679 Csak a ruhát festi, nem a vértet. Egyszerűen megmondod a szabónak, hogy melyik színt akarod, megveszed és már olyan is lesz a ruhád, amikor kilépsz.
Sajnos a vért jórészt kitakarja, de ha nem hordod, akkor látványosabb a különbség :) -
Altair-ét nem lehet, csak a sima assassin ruhát. -
Ace McCloud #5677 Köszi, de már megoldódott. A térkép nem akarta jelölni, csak egy idő után ugrott be..
:)