Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
annyi hogy a mentés az netes dolog, vagyis ez olyan mint ha online fps-nél például egy netes szervert törnének fel és ott multiznál, ezt azért gondolhattuk hogy nem fog menni tiszta úton. csak helyettesítve. mint pl a cod4 multinál a warez szerverek.
ezt vegyétek úgy hogy ez a multi része, és single-ben már rég ment, vagyis hogy tudtál mászkálni benne.
ennyi.
mien kis kárörvendõek lettünk....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Fõleg, ha ritkán írogat.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
na látod, hogy nem 😊
Megsúgnád, merre van az az odaát?
Telepítéskor cd-key-nél mindig elakadok.
/ Egyébként warez topik nekem sosem mûködik /
ez egy "top10-es mondat by kandurex" lesz nálam, úgy érzem <#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>
Mindenki írjon valamit gyorsan<#idiota>#idiota>
every damn day
Ez aranyos! <#nevetes1>#nevetes1>
Hát nem történne túl nagy baja tõle:
Bölömbika
Az nem lenne jó, mert ha megveszem a játékot, nem lesz hova írnom a kérdéseimet. <#hehe>#hehe>
A városok szépek, a küldetések jobbak az elözõ részhez képest. De minden más frusztrálóan szar, idegesítõ, az AI maradt ugyanolyan gyökér, a mászás is szar maradt. Ezért kár volt pénzt kiadnom, végig se vittem. Nem is fogom.
de most is bebizonyosodott az, hogy ha egy játék olcsó 4-5000 ft, a warezpistik ugyanúgy leszarják