Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sharks
Nem is rád gondoltam kifejezetten, csak, h ekkora téma mostanában ez a számláló, de ugyanúgy érthetetlen számomra, h ha (azt hiszik, h) feltörték a védelmet, minek jönnek ide örülni a warezolósok, ahelyett, h a élveznék a játékot (vagy legalább egy részét).

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Atkamon
Én nem örülök, szimplán tényeket közlök😊 Érdekel, hogy meddig fog tartani ez a Szent Grál védelem.

Kandurex
dehogy van feltörve,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sharks
Látván, h a warezolós közönség mennyit szenved (és még így sem tud normálisan játszani), nem értem, h akinek megvan a játék, az miért azzal foglalkozik és annak örül, h másnak nem megy a tört. (Talán mert magyarok vagyunk!?).

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Atkamon
Ja feltörték, csak a játékélmény 80%-át nem tudod át élni... huh és akkor?😄

DarkSector
már rég feltörték, annyi hogy a missionok nem indultak még el....huh és akkor?
annyi hogy a mentés az netes dolog, vagyis ez olyan mint ha online fps-nél például egy netes szervert törnének fel és ott multiznál, ezt azért gondolhattuk hogy nem fog menni tiszta úton. csak helyettesítve. mint pl a cod4 multinál a warez szerverek.
ezt vegyétek úgy hogy ez a multi része, és single-ben már rég ment, vagyis hogy tudtál mászkálni benne.
ennyi.

mien kis kárörvendõek lettünk....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atkamon
Hát egy még nem teljesen mûködõ szerver emulátor azért mág nem törés😄

Narxis
de

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BaLeeX
Látom gyûjtöd a <#felkialtas>-eket. Vagy banra pályázol? <#vigyor3>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Amúgy ok 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nem ártott volna a warez topikba nem?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

MerlinW
upsz, még idõben - benéztem, bocs😊

[merlinw.org]

rage
Csak nem biztos, hogy akkor próbál belépni a warez topicba, mikor pont be van jelentkezve.
Fõleg, ha ritkán írogat.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

tommygear
ha ide írd akkor be van jelentkezve ember...
Jelentkezz be, akkor mûködni fog a warez topik!

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tommygear
hol egy értelmes relese, hol egy videó, hogy hogy mûködik vagy valami? hol egy komment hogy végigvihetõ teljesen??
na látod, hogy nem 😊
de

Hello!

Megsúgnád, merre van az az odaát?
Telepítéskor cd-key-nél mindig elakadok.
/ Egyébként warez topik nekem sosem mûködik /
tommygear
nem
feltörték?

tommygear
majd ha végigvittetek warezba minden küldit 😊
mert eddig 2-3 küldetésig bírja
Lassan meg fog állni az óra barátaim.
Sharks
loooooooooooooooooooooooool... hát igen, vhogy rémlett, h az egy madár, csak nem a kötekedésre ment ki a játék, de h így belinkelted, nem bírom ki röhögés nélkül... <#vigyor5>
ez egy "top10-es mondat by kandurex" lesz nálam, úgy érzem <#vigyor2><#hehe>

Sharks
Nem neked írtam... csak vmi félre sikerült, olvass tovább 😄

tommygear
jeee
2. a toplistán😛😛
Mindenki írjon valamit gyorsan<#idiota>

every damn day

ha elkap a bölömbika nagyságú, egyáltalán nem aranyos, se nem kedves cukrász mester

Ez aranyos! <#nevetes1>
Hát nem történne túl nagy baja tõle:

Bölömbika

"Lol... van egy érzésem, h ki fognak banolni innen..."
Az nem lenne jó, mert ha megveszem a játékot, nem lesz hova írnom a kérdéseimet. <#hehe>

Véleményem:
A városok szépek, a küldetések jobbak az elözõ részhez képest. De minden más frusztrálóan szar, idegesítõ, az AI maradt ugyanolyan gyökér, a mászás is szar maradt. Ezért kár volt pénzt kiadnom, végig se vittem. Nem is fogom.
tommygear
pc-re nem is volt más
robotnyk
pcre eleve csak ez jött ki úgy emlékszem.
Sharks
Az mondjuk rendezõi változat, amit te mondasz.

Sharks
Ez nem jó hír, mivel én is azt várom, h kicsit még lemenjen az ára. Ok, tudom, h már nem olyan drága (külföldön), de nekem magyarítás, multiplayer nélkül nem ér meg 5 eFt-ot sem. A zavvi-ról meg egyelõre nem is tudom beszerezni kártya nélkül. Ha legalább lenne magyarítás, már máshogy nézne ki a dolog, mert nagyon tetszik videók, leírás alapján.

tommygear
onnan hogy az elsõ rész még mindig 4-5000 körül van 2 év után
Akkor még várok vele karácsonyig!

robotnyk
az ubisoft játékai nálunk általában olcsóbban kezdenek mint az átlag (8000), viszont marha lassan esik az áruk. az AC 1 még mindig majdnem 5000 forint.
Sharks
Bocs, de ezt honnan veszed? Sok jó játék került már 2000 Ft-ba (v. 1990-be), pl. crysis is...

tommygear
eleve 8000-rõl indult most pedig már megveheted 5000ért
Nálam ez nem igaz,mert megvárom míg egy játék elfogadható áron lesz,és akkor veszem meg.A Gta4-et is most vettem meg,képzeld el,pedig játszottam a warezzel is.

Azért nem adok ki közel 10000 ft-ot,mert fél év múlva már fele annyiba fog kerülni! Hülyének már ne nézzenek!

tommygear
2000ft alá nem fog leesni... nyilván csak azért írtad most ezt

de most is bebizonyosodott az, hogy ha egy játék olcsó 4-5000 ft, a warezpistik ugyanúgy leszarják
Én megveszem a játékot,majd ha leesik 2000ft alá! Ki mondta,hogy nem lesz eredeti játékom?

enlightened
Király akkor át is mehettek oda és végre csak azok maradnak, akik megvették és értelmesen szeretnének beszélgetni a game-rõl.

Atkamon
Ja, amikor legutóbb olvastam, akkor addig volt jó, amíg Giovanni adja nekünk a leveleket, hogy vigyül el õket... Gondolom mennek végig a küldetéseken a "crackerek", és szép lassan (mondjuk így tényleg jó lassan) majd a végére érnek.

10 küldit tudtok játszani a 200-ból - hajrá

tommygear
meg amúgyis vmi második seq-ig jó... hát lol
Sharks
Most indulhat a számláló a warez topic-ban, h mióta van játszható warez <#vigyor1>

tommygear
épkézláb release még mindig nincs, addig marad
Sharks
Ok... <#vigyor5> lehet, h kicsit túloztam, csak hogy mindenki értse. De nyilván az embereknek szüksége van szórakozásra és azért a számítógép és hozzá kapcsolódó dolgok sztem nem feltétlen kellene, h luxusnak számítsanak. Részemrõl mondjuk az a vélemény, h sokkal jobb volt régen, mikor még aktívabb volt a társasági élet és az emberek egymással foglalkoztak, nem a tv, pc, konzol stb. nyújtotta nekik a kikapcsolódást 90%-ban. De azért a szegény embernek is lehet pc-je és nyújthatja az a kikapcsolódást a számára. Régen a római colosseumot sem a gazdagok töltötték meg... (ha már így korokkal is példálóztunk) <#vigyor>