7877
  • gematta
    Nem tudjátok vélcsi
    hol tartja a játék a billentyűzet és gamepad beállitásokat?
  • tommygear
    pedig könnyű ez, engem csak néha az a hülye nézet meg az irány nyilak felcserélődése idegesített a tomboknál
  • Atkamon
    Ha kb 6x végigvitted az elsőt, akkor profinak kéne lenned az irányításban, mert kb én is annyiszor vittem végig, és ezt a tombot kb 3. próbálkozásra megcsináltam... ne a játékot hibáztasd már a te bénaságod miatt...
  • damonpapa
    az 1. részt kb 6x vittem végig...
    Alig vártam a 2.-at...
    de nem tudom...
    Kicsit túl bonyolították,bár nem baj...
    Csak épp itt ami a képen is van,1 fajta képpen lehet meg csinálni,és elég rájönni arra az 1 re...
  • Evoluti0N
    Nekem ez sokkal jobban bejön, mint az első rész. Változatosabb és sokkal összetettebb, de még sincs túlbonyolítva. Úgy jó ahogy van. :)
  • HeadHunter86
    Még jó hogy valakinek vannak igényei. Játsz márióval, bár lehet neked még az is bonyolult lenne. Sok játék ezért ilyen konzolos, mert már 0 az igény, a sok hülye meg megveszi. Ez most az AC2-re nem igaz, de sok játékra nagyon is. Egy két feature-rel eladják azt jóvan, unalmas meg rövid, de a nép veszi ez a lényeg.
  • HeadHunter86
    Szerintem qrva jó a 2. Az első kaki volt, unalams 0 sztorival. Ismétlődő feladatokkal. NEkem nagyon tetszik ez a rész. ÉS rohadt hosszú és nagy. NEm is gondoltam volna hogy ilyen nagy városok és hosszú játék lesz.
  • damonpapa
    Hát nagyot csalódtam a 2. részbe...
    Amilyen jó volt az 1. rész ezt úgy túl is bonyolították.
    Tiszta prince of persia...
    a medálokért el menni kész gyötrelem...
    Most éppen ez szopat halálra...
  • tobias88
    (meg kellene ölni)
  • tobias88
    Ha Antonio Maffei nincs a helyén, mi az istent lehet csinálni?
  • rossitibi
    ok megvan! ubisoft game launcher,storage,zw11 :)
  • rossitibi
    sziasztok!
    Tudja valaki hol találom meg a mentéseket a gépen? windows7
    a drm mappában találtam de nem biztos hogy az az.
    elöre is köszi
  • gematta
    Hát sajnos a gamepad gondom nem oldodott meg
    nem tok mit kitalálni már
    másnak nem volt gondja?
  • tomvader60
    Na az egyik fejtörő jól kikészített, azt hittem a piece of eden helyett egy bináris kódot kell dekódolni XD. Persze, hogy infós ésszel mentem neki .
  • tommygear
  • BoneDragon
    Sikerült! Köszi. Nem hittem volna, hogy ennyire egyszerű.
  • MerlinW
    Olaszo. 1494-ben:)

• elitehun
    A falon nem lehet futni, de azt lehet csinálni hogy felfutsz a falra és onnan balra jobbra esetleg visszafele ugrasz.
    Ezt úgy kell hogy jobbgomb+space-el futsz a fal felé aztán amikor felszaladt rá utána megnyomod a nyilat (amerre akarsz ugrani) és az ugrás gombot. vagy ha így nem jó ezek mellé megnyomod a jobbgombot is
  • BoneDragon
    Valaki nem tudja, hogy az utolsó tomb-ba, mikor lehúzol 1 kart és ugrálni kell a víz felett. Ott van 1 olyan rész amikor azt írja hogy a falon kell "futni". Azt hogy kell? akárhogy csinálom nekem nem sikerül...
  • Nos
    Szerintetek melyik játékban vannak legszebben, legjobban megcsinálva a városok?
    (most a motorikus megoldásokat félretéve, tehát azt nem számítva, hogy pl itt a távoli épületek kicsit elmosódottak)

Nekem eddig az Assassin1s Creed sorozat városai, épületei tetszettek a legjobban, de ha valaki írna még egy-két játéktippet, akkor örömmel venném.

Köszönöm
  • Atkamon
    Kétszer is kiírja, hogy nem növekszik a notoriety-d, ha az van rajtad Firenzében és Toszkánában.
  • Shep
    Kaptam azt a Medici palástot ami igazából nem tudom mire jó, mert semmivel nem lett nagyobb az őrök toleranciája az irányomba.
  • syberia2
    Hűű, tényleg nem lőnek?
  • Atkamon
    Csak ládákat nyitogattál... Tanulj kicsit angolt szerintem, jót fog tenni, hidd el:S
  • damonpapa
    Kössz atkamon rájöttem közben,De én nem adtam ruhát a tolvajoknak :d
  • damonpapa
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ basszus,megvan már.
    Az uj technika amit a csajtól tanultam,a majom ugrás...
    Na azzal sikerült...
  • Atkamon
    Áááh, biztos, hogy neked való ez a játék?:S

A restricted area annyit jelent, hogy az őrök amint meglátnak lőnek.
    Egy előző küldetésben ládákat nyitogattál... Na azt azért csináltad, hogy ellopd az őrök ruháját, és odaadt a tolvajoknak, hogy ők felvegyék, és beálljanak az őrök helyére, akiket megöltél a tetőkön... Egy még előbbi küldetésben meg tanultál egy képességet, amivel tudsz egy nagyot ugrani a falon mászás közben... használd azt, és be tudsz jutni...
  • enlightened
    Hát gondolhatod hogy egy assassin aki barbarigot meg akarja ölni nem a FŐBEJÁRATON fog bemenni. LOL.
  • enlightened
    De tényleg miért vesz mindenki logitechet??? Mert én anno néztem és annyira nem volt jó. Ha veszel egy XBOX360 controllert windowshoz, az legalább olyan jó mint a logitech ha nem jobb és nem is kell átnevezgetned. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb PC-s játéknál a rezgés is csak akkor mükődik, ha XBOX360 controllered van. Szal lehet nyugodtan XBOX360 controllert is venni, nekem az van 4 éve és nagyon jó sose volt gondom vele.
  • damonpapa
    Köszi Cat.

De a főbejáraton zárva vannak az ajtók.
    Hiába írtok ki minden katonát semmi sem hat...
  • damonpapa
    WARNING: restricted area ...

Ezt írja ki akárhol akarok fel mászni.
    Nem enged sehol...

??????????
  • enlightened
    Jaaa és még ezek a nyilasok mellettem,ezek sem bántanak...

:D:D:D:D

Ááááá ez nagyon nagy!
  • tommygear
    keményen figyeled a történetet te is
  • Cat 02 #5843
    Valahol biztos fel lehet mászni. Járd körben a falakat. De lehet a főbejáraton is menni, ha hc vagy :) Én oldalt valahol beugrottam a kerítésnél és onnan felmásztam
  • damonpapa
    Jaaa és még ezek a nyilasok mellettem,ezek sem bántanak...
  • damonpapa
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem.
    Hogy kell bejutni a képen látható várba?
    mert a piros célkereszt az oda mutat de sehol nem bírok fel mászni.

Köszönöm előre is a segítséget.
    Üdv.
  • gematta
    igen látja

játszok a burnoutal az tökéletesen viszi
    mivel a logitec hes x360 át kell nevezni mivel xusbként ismeri
    ezt is elkövettem már
    de semmi
    szal csak ennél az egy játékkal van gond
  • robotnyk
    javíttassámá'
  • Atkamon
    Mászd emg az összes viewpoint-ot, és a térképen tekercs ikonnal látni fogod őket.
  • ALEXLONG
    Kösz a segítséget #5832,#5833,#5834.
    Amúgy űberbrutál a játék már nagyon vártam, főleg a METRÓ 2033 után nagy váltás.