Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Jaja, lassan 1 hónapja😊

[merlinw.org]

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

tommygear
"nincs rá kapacitás"
Skynet
Válság.<#idiota>
Rage47
valamiért az sg-n sajnos fél év a lefutási ideje a házigazda kérelemnek😄
wedge31
Nem hinném... a németeknél még népszerü a pc-és platform ha csak rajtuk mulna nem itt tartanánk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Attelee
Másnál volt már olyan h a térképen lefagy a játék?
Olyan szinten,h kékhalál lesz belõle!
Most nem tudom h a VGA melegszik-e túl,vagy csak tul van huzva a proci vagy a RAM,vagy az Xbox Wireless controller nem tetszik neki,vagy a full hd-t nem bírja a VGA?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Sharks
Ezek az eladási listák annyira feleslegesek... Mondjuk, ha az elsõbõl eladtak 7-et és a másodikból 6-ot, akkor mi van?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Hehe,saját kölykük van az elsõ helyen,még jó hogy!

tommygear
németország

PC TOP 10

1. Die Siedler 7
2. Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
3. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
4. Call of Duty: Modern Warfare 2
5. Dragon Age: Origins - Awakening
6. Metro 2033
7. Assassin's Creed II
8. ANNO 1404: Venedig
9. Napoleon: Total War
10. Die Sims 3 Luxus Accessoires
nemnagyon baxakodok x) legalábbis én

Én a vízilovakkal vagyok !!!

Skynet
Az eddig is volt. Jól mûködõ viszont továbbra sincs. Csak seq-ekkel baxakodás egy szép adag hiányossággal. Tehát mondjuk úgy, van "beta" warez.😊
már van warez verzió...

Én a vízilovakkal vagyok !!!

wedge31
Lehet hogy ök is utálják a HG-ket mert én nagyon...

tommygear
magasról leszarják
Atkamon
Jelentkeztem még anno házigazdának a topicba, de nem reagáltak.

tommygear
van a normálisabb fajta is, de én mindig a 2 legaljasabba futok általában
Skynet
Tudnám hogy csinálod,számtalanszor szídom õket,meg hitetlenkedek a holomesében állandóan, hazaárulózom a cionzsidótévék színejavát,de mindig csak hsz törlést kapok suttyomban,büntit sosem....<#idiota>
Skynet
Nem nagyon akarok beleszólni,de topic gazda nincs aki átirányítaná a csodálatos warez témát a Pc-s játékoknak nem áldozott le topicba?<#idiota>
Sharks
lol <#vigyor5>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

enlightened
Hmmm benéztem ide és látom még mindig megy a téma.

Javaslom, hogy a topik címét változtassuk: Assassin's Creed 2 és a PC-s ipar gondjai -ra. És akkor mindenki témában lesz.

tommygear
ilyen modik mellett akik ok nélkül osztogatnak sajnos igen :\
(tisztelet a kivételnek)
már 3 büntipont?😊

every damn day

tommygear
látom itt ugyanaz megy
MerlinW
Pedig igaza van. A játékosok a PC-s ipar 20%-át ha kiteszik.

[merlinw.org]

Dante73
Menjünk visszafelé;
"mutass már erre egy példát, minek négyszerezõdött meg mostanában az ára? mert a válság miatt mindenre csökken ám az igény ..."
Semminek. Csak több millióan munkanélküliek lettek, RENGETEG ország államadóssága megnõtt drasztikus mértékben, hogy NE legyen elviselhetetlen a munkanélküliség, kormányok tesznek meg mindent, hogy megállítsák a dolgot. És (leegyszerûsítve) annyi volt az ok, hogy egyetlen bank csõdbe ment...

A PC biznisz nem a gémerek körül forog. Õk, (azaz MI) csak az alapját szolgáltatjuk, azaz a pénz nagy részét. Vagy szerinten egy lapon lehet említeni a 150000Ft-os laptopot, a 150000-es videókártyával? Elárulom; a 150000-es videókártya teremti meg a pénzügyi, és fejlõdési alapot ami aztán leszivárog....
stb,
stb,
stb...

http://www.freetvmaci.info/

Sharks
Ok, elfogadom, h te máshogy gondolod. Végül is csak egy feltevésrõl volt szó, nem jövõt akartam jósolni, de annyit azért hozzátennék, h jóval nagyobb távlatokban gondolkoztam, mint, amiket leírtál. Idõben is 50 év volt a legkevesebb, amit említettem a témában. Rövid távon nyilván megnövekedne az eladás (itt a következõ 10 évre gondolok úgy kb.), tehát érvényes, amit mondasz abszolút, elõször biztos növekednének az eladások. Ha szerinted pedig már bekövetkezett a minõség romlása, vagy stagnálása a fejlesztés terén így, h azért folyamatosan jönnek az új hardwerfejlesztések (egyre több magos proci, DX11-es vga-k, DDR3 memóri stb...), akkor képzeld el azt, ha itt most megállnának és nem jönne az ég világon semmi újítás a következõ 10 évben vagy, ha jönne, akkor ezek töredéke és jóval drágábban (ez alatt azt értem, h 100 helyett nem 120 lenne egy normális pc, hanem 400)?
A konzolos fejlesztésekkel kapcsolatban pedig valószínûleg teljesen igazad van (ehhez nincs meg az alap háttértudásom sem, annyit tudok, h az xbox-ban ATI kártya van <#vigyor4> és más véleményére alapoztam).

arty
Senki sem mondta, hogy így lenne. De sokan azért játszanak, mert ez a hobbijuk, nem azért mert ez van "ingyen".

Forza.

arty
komolyan hiszed, hogy a pécé biznisz a gémerek körül forog? 😊

hint: kurvára nem. lásd a játékra szinte alkalmatlan átlag laptopok. és mégis forog a föld! 😊

"20 elmegy konzol irányba"

tehát a konzolos eladások 20%-ot bõvülnek! ez durva emelkedés lenne, sokkal rentábilisebb lenne konzolt gyártani, következõ generáciot kifejlesztetni, stb

"20 nekiáll vásárolni"

tehát megtriplázódna a pécés játékospiac, érdemes lenne pécére fejleszteni, optimalizálni - hopp, nem kellene kórájhetet meg fermit venni, hiszen a régi vason is menne a game!

"Ez azt jelenti, hogy a hardver eladások nagyjából 70%-ot zuhannak egy éven belül."

mert köztudott, hogy pécét CSAK játékra vesznek az emberek 😄 vagy nem?

"Erre válaszul az árak megnégyszerezõdnek, hiszen a fejlesztés nem két fillér, az alapanyagokra pedig kisebb nagybani kedvezmény társul, hiszen kevesebbet rendelnek."

mutass már erre egy példát, minek négyszerezõdött meg mostanában az ára? mert a válság miatt mindenre csökken ám az igény ...

"Minden, mindennel összefügg. Ennyi."

Kár, hogy te csak az összefüggések egyik irányát látod 😞

Forza.

Majd veszünk a gépbe egy PCIe alapú Playstation 3 kártyát vaze. Kitalálhatnának ilyesmit is. Vagy XBOX kártya mekkora királyság lenne.
Az sem papírforma hogy a warezoló megvenné eredetiben. Ennyi erõvel akkor is kárt okozok a kiadónak ha le sem töltöm, de meg sem veszem, vagy esetleg nem is ismerem a játékot.
arty
Jól értetted, de mindenki más is érti, hogy Dante hogyan értette, csak ez abszolut hibás elgondolás és semmi sem támasztja alá 😊

"hogy ha nincs warez, akkor az eddig warezolók nem fejlesztik tovább a gépüket"

Mi a valószínûbb:
- a megrögzött pécés feladja a hobbiját
- a megrögzött pécés vesz pár játékot
?

"esetleg áttérnek konzolra, ha játszani akarnak."

Aki nem megrögzött pécés, az már most is nyomja konzolon IS. Ha megrögzött pécés valaki, az azért lehet mert RTS, MMO, SZIM, WSAD+egér "buzi". Ezek továbbra sem igazán kielégíthetõ igények konzolon.

"Mivel az új játékokat ebben az esetben nem lehetne igazán magas minõségben fejleszteni "

Bocs, ez már bekövetkezett. Nézd meg, hogy néznek ki a mai "csúcs" szimek... :/

"valamint megszûnne a hardwergyártók támogatása a játékipar felé)"

az nvidia kétségbeesett életbenmaradási kisérleteire gondolsz? mert más nem nagyon önti a pénzt a pécés játékfejlesztésbe ... 1-1 intel vagy amd logo a játék elején ne tévesszen meg 😊

"Az árak felszöknének és még kisebb réteg engedhetné meg magának ezt a fajta szórakozást. "

Akinek van százezre a pécé hardverére, annak 120 ezre már nem lesz?

"Mivel a konzol-ban lévõ hardwer is a pc-s fejlesztésekbõl táplálkozik, így ott is stagnálás következne be, tehát minõségben ezen a szinten ragadna a konzol, ahol most van "

a mostani konzolok egyikében sincs "pécés"(x86) processzor
videokártyát szintén lehet fejlesztetni a pécétõl függetlenül, lásd ps2 graf hardvere

másrészt, a két konzolgyártónak is az az érdeke, h a fejlõdés lassuljon, eltelik lassan az 5. év és szük ágában sincs következõ generációt a piacra dobni - ez a pécétõl teljesen fügetlen. drága egy játéko kifejleszteni, egy konzolt is drága kifejleszteni, szeretnék ha megtérülne a befektetésük. erre az eddigi 5 év nem volt elég...

Forza.

wedge31
Szerintem csak visszaszorult a pc-és játékosok száma gyak csak kelet-europa számit meg esetleg németország igazán a pc fronton persze ez csak a single játékokra vonatkozik mert multiban az MMO-k miatt a legtöbb pénzt még mindig ez a platform hozza.

Nyugaton ha valak játszani akar konzolt vesz nem gamer pc-ét ezért tartunk itt ,meg azért mert most már az gondot okoz hogy drivert frissitsenek vagy patchet telepitsenek az userek ,hülyül a játékos társadalom ez tény.

Azért a SIms-et ne keverjük ide,mert az más dolog.Annak megvan a sokmilliós tábora évek óta,ez meg felejtõs játék lesz.

Dante73
Jól érted nagyjából. Még egyszer leírom, remélem utoljára.
Most 10 eladott játékra jut 90 letöltött. Ha holnaptól nincs letöltési lehetõség, a 90 warezosból 20 elmegy konzol irányba, 20 nekiáll vásárolni, 50 pedig max régi játékokkal fog játszani.
Ez azt jelenti, hogy a hardver eladások nagyjából 70%-ot zuhannak egy éven belül. Erre válaszul az árak megnégyszerezõdnek, hiszen a fejlesztés nem két fillér, az alapanyagokra pedig kisebb nagybani kedvezmény társul, hiszen kevesebbet rendelnek. Ez oda vezet, hogy azok, akik eddig tudtak játszani, mert volt rá pénzük, már nem biztos, hogy megengedhetik maguknak -> a piac tovább szûkül.
Ekkor 2012 van, M$ elkezdi tervezni a Xbox720-at szól ATI-nak, nV-nek, árajánlatot kér videókártyára. Megdöbbenve hallja, hogy 80 helyett 800$-ért tud szállítani. A konzol ára felszökik... stb.

Minden, mindennel összefügg. Ennyi.

http://www.freetvmaci.info/

Sharks
Ki mondta, h konzolon ugyanúgy warzonának tovább? Egy konzol jóval olcsóbb, így maradna egy induló tõke, amit eredeti játékokra lehet költeni.
A pc esetében pedig rövid távon valószínûleg biztos többen vennének játékot, de mivel hardwert nem vennének annyian, így a legújabb játékok vagy nem futnának túl szépen sok játékos gépén vagy a fejlesztõknek lenne nehezebb dolguk, ha nem fejlõdne a technikai háttér és nem biztos, h tudnának fejlettebb játékokat csinálni, mint amik most vannak úgy, h fussanak is a legtöbb felhasználó gépén. Vagy szerinted megvennék az emberek mondjuk 50 év múlva is a mai színvonalú játékokat? Mert én mondjuk most nem vennék 80-as évek beli játékot az biztos... (igaz, a fejlõdés ütemét tekintve ennyire nem lenne éles a különbség, de pl-nak jó). Én nem dobálóztam egyik játék eladásával sem egyébként, hanem globálisan nézve kerestem hosszútávú összefüggéseket a hardwer- és a játékipar között... ill. csak Dante mondandóját próbáltam értelmezni inkább, mert õ már leírta ezt, csak sztem nem sokan értették, h mire akar kilyukadni.

MerlinW
Készíts egy "creator"-t, adj el vele millió terméket. Máris nem fogsz itt panaszkodni.

[merlinw.org]

Ne hullajtsunk már krokodil könnyeket... tele vannak milliárdokkal ígyis. Ott van a Sims, összebasznak valami kiegészítõt 20 perc alatt a Sims3 creator-ukkal aztán milliókat adnak el belõle. A fejlesztõknek meg nem szeret fizetni a kiadó.
Meg annak is hogy félkész játékokat dobnak piacra,nemgondolod faszikám? Nem kell mindent a warezra kenni!

Skynet
Köszönhetõen a wareznak.😊
Szomorú.
MerlinW
Maradjunk annyiban, hogy az utóbbi 5-6 évben a játékeladásokat tekintve 10% a PC-s eladás míg 90% a konzolos.

[merlinw.org]

Skynet
Ez így ebben a formában azért hatalmas FAIL,mert PS3-on nincs warez, X360-on pedig online játék mellett nagyon necces a warez,ha buksz akkor vérbebutul a géped és nincs ellenszer.😊
A legtöbb játéknál ahol megoldják a warez-t sokkal komolyabb számban adnak el pc-n (elég csak a BFBC2-re gondolni). Így az is hatalmas fail hogy kevesebb ember venné a játékokat. Pont ellenkezõleg,aki eddig vette ez után is venné,és jó pár warezos akik csak kényelembõl nem vették,vennék...

Ennek a játéknak az eladásaival kár dobálózni,mivel egyáltalán nem annyira toplistás cím,és az elsõ rész elég sok embert el is tántorított ettõl a címtõl.
Sharks
Sztem Dante olyan összefüggéseket próbált elmagyarázni, hogy ha nincs warez, akkor az eddig warezolók nem fejlesztik tovább a gépüket (mert elsõsorban játék miatt veszi meg az ember az új hardweres csodákat), esetleg áttérnek konzolra, ha játszani akarnak. Mivel az új játékokat ebben az esetben nem lehetne igazán magas minõségben fejleszteni (mivel nem hozná vissza az árát az eladásból, mert aki most vesz, azoknak is csökkenne a létszáma elõbb utóbb, valamint megszûnne a hardwergyártók támogatása a játékipar felé), ezért a pc-s játékipar megragadna ezen a szinten, ahol most van és elkezdene még jobban visszaszorulni. Az árak felszöknének és még kisebb réteg engedhetné meg magának ezt a fajta szórakozást. Mivel a konzol-ban lévõ hardwer is a pc-s fejlesztésekbõl táplálkozik, így ott is stagnálás következne be, tehát minõségben ezen a szinten ragadna a konzol, ahol most van (bár szerintem ez nem érintené õket olyan érzékenyen). Ha jól értettem, Dante ezt próbálta kifejteni, csak kevésbé részletesen...? Vagy rosszul értelmeztem Dante?

arty
a fõszál nem volt unalmas, az pedig nem 3 óra

szal 😛

Forza.

Ez igaz! Jó volt benne a lovaglás,de másra nem volt jó

Sharks
Kezd egy kicsit a Tele-jósdára hasonlítani a topic... Bár fele annyira ismerném a jövõt, mint itt egyesek... tuti meggazdagodnék <#vigyor5>

grebber
Az elsõ rész egy 3 óra után megunható otvar szar volt azért!

Next PC upgrade: 2022

arty
abból indulsz ki, hogy ha nincs warez, az emberek nem játszanak???

FAIL

Forza.

mcwolf
Megyek, ne izgulj. Ott legalább magáról a játékokról is tudunk beszélgetni, nem kell leragadni :
A. Nem mûxik a crack :-( mi tegyek???
B. Szopat a DRM :-( Mit tegyek?
C. AMD/NVIDIA kártyával bugos,mint az állat :-( Mit tegyek?
D. X konfogom van. Mit tegyek, hogy elfogadható legyen a framerate?
E. Ez a köcsög X felhasználó biztos aimbot-ot használ, mert lelõttem 20-szor, de egyszer sem halt meg! Õ meg a hegyen keresztül lelõtt:-( Mit tegyek a sok buzi cheater-rel?

Hirtelen ennyi. Ezekrõl nagyon tartalmas beszélgetést lehet folytatni. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a PC-s látékoknál a hsz-ek 80 %-a errõl szól<#nezze>.
Na csákány<#integet2>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

DarkSector
az összes kiadó ien a sony-t kivéve, meg a nintendo-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"