Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Olyan szinten,h kékhalál lesz belõle!
Most nem tudom h a VGA melegszik-e túl,vagy csak tul van huzva a proci vagy a RAM,vagy az Xbox Wireless controller nem tetszik neki,vagy a full hd-t nem bírja a VGA?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
PC TOP 10
1. Die Siedler 7
2. Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
3. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
4. Call of Duty: Modern Warfare 2
5. Dragon Age: Origins - Awakening
6. Metro 2033
7. Assassin's Creed II
8. ANNO 1404: Venedig
9. Napoleon: Total War
10. Die Sims 3 Luxus Accessoires
Én a vízilovakkal vagyok !!!
Én a vízilovakkal vagyok !!!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Javaslom, hogy a topik címét változtassuk: Assassin's Creed 2 és a PC-s ipar gondjai -ra. És akkor mindenki témában lesz.
every damn day
"mutass már erre egy példát, minek négyszerezõdött meg mostanában az ára? mert a válság miatt mindenre csökken ám az igény ..."
Semminek. Csak több millióan munkanélküliek lettek, RENGETEG ország államadóssága megnõtt drasztikus mértékben, hogy NE legyen elviselhetetlen a munkanélküliség, kormányok tesznek meg mindent, hogy megállítsák a dolgot. És (leegyszerûsítve) annyi volt az ok, hogy egyetlen bank csõdbe ment...
A PC biznisz nem a gémerek körül forog. Õk, (azaz MI) csak az alapját szolgáltatjuk, azaz a pénz nagy részét. Vagy szerinten egy lapon lehet említeni a 150000Ft-os laptopot, a 150000-es videókártyával? Elárulom; a 150000-es videókártya teremti meg a pénzügyi, és fejlõdési alapot ami aztán leszivárog....
stb,
stb,
stb...
http://www.freetvmaci.info/
A konzolos fejlesztésekkel kapcsolatban pedig valószínûleg teljesen igazad van (ehhez nincs meg az alap háttértudásom sem, annyit tudok, h az xbox-ban ATI kártya van <#vigyor4>#vigyor4> és más véleményére alapoztam).
Forza.
hint: kurvára nem. lásd a játékra szinte alkalmatlan átlag laptopok. és mégis forog a föld! 😊
"20 elmegy konzol irányba"
tehát a konzolos eladások 20%-ot bõvülnek! ez durva emelkedés lenne, sokkal rentábilisebb lenne konzolt gyártani, következõ generáciot kifejlesztetni, stb
"20 nekiáll vásárolni"
tehát megtriplázódna a pécés játékospiac, érdemes lenne pécére fejleszteni, optimalizálni - hopp, nem kellene kórájhetet meg fermit venni, hiszen a régi vason is menne a game!
"Ez azt jelenti, hogy a hardver eladások nagyjából 70%-ot zuhannak egy éven belül."
mert köztudott, hogy pécét CSAK játékra vesznek az emberek 😄 vagy nem?
"Erre válaszul az árak megnégyszerezõdnek, hiszen a fejlesztés nem két fillér, az alapanyagokra pedig kisebb nagybani kedvezmény társul, hiszen kevesebbet rendelnek."
mutass már erre egy példát, minek négyszerezõdött meg mostanában az ára? mert a válság miatt mindenre csökken ám az igény ...
"Minden, mindennel összefügg. Ennyi."
Kár, hogy te csak az összefüggések egyik irányát látod 😞
Forza.
"hogy ha nincs warez, akkor az eddig warezolók nem fejlesztik tovább a gépüket"
Mi a valószínûbb:
- a megrögzött pécés feladja a hobbiját
- a megrögzött pécés vesz pár játékot
?
"esetleg áttérnek konzolra, ha játszani akarnak."
Aki nem megrögzött pécés, az már most is nyomja konzolon IS. Ha megrögzött pécés valaki, az azért lehet mert RTS, MMO, SZIM, WSAD+egér "buzi". Ezek továbbra sem igazán kielégíthetõ igények konzolon.
"Mivel az új játékokat ebben az esetben nem lehetne igazán magas minõségben fejleszteni "
Bocs, ez már bekövetkezett. Nézd meg, hogy néznek ki a mai "csúcs" szimek... :/
"valamint megszûnne a hardwergyártók támogatása a játékipar felé)"
az nvidia kétségbeesett életbenmaradási kisérleteire gondolsz? mert más nem nagyon önti a pénzt a pécés játékfejlesztésbe ... 1-1 intel vagy amd logo a játék elején ne tévesszen meg 😊
"Az árak felszöknének és még kisebb réteg engedhetné meg magának ezt a fajta szórakozást. "
Akinek van százezre a pécé hardverére, annak 120 ezre már nem lesz?
"Mivel a konzol-ban lévõ hardwer is a pc-s fejlesztésekbõl táplálkozik, így ott is stagnálás következne be, tehát minõségben ezen a szinten ragadna a konzol, ahol most van "
a mostani konzolok egyikében sincs "pécés"(x86) processzor
videokártyát szintén lehet fejlesztetni a pécétõl függetlenül, lásd ps2 graf hardvere
másrészt, a két konzolgyártónak is az az érdeke, h a fejlõdés lassuljon, eltelik lassan az 5. év és szük ágában sincs következõ generációt a piacra dobni - ez a pécétõl teljesen fügetlen. drága egy játéko kifejleszteni, egy konzolt is drága kifejleszteni, szeretnék ha megtérülne a befektetésük. erre az eddigi 5 év nem volt elég...
Forza.
Nyugaton ha valak játszani akar konzolt vesz nem gamer pc-ét ezért tartunk itt ,meg azért mert most már az gondot okoz hogy drivert frissitsenek vagy patchet telepitsenek az userek ,hülyül a játékos társadalom ez tény.
Most 10 eladott játékra jut 90 letöltött. Ha holnaptól nincs letöltési lehetõség, a 90 warezosból 20 elmegy konzol irányba, 20 nekiáll vásárolni, 50 pedig max régi játékokkal fog játszani.
Ez azt jelenti, hogy a hardver eladások nagyjából 70%-ot zuhannak egy éven belül. Erre válaszul az árak megnégyszerezõdnek, hiszen a fejlesztés nem két fillér, az alapanyagokra pedig kisebb nagybani kedvezmény társul, hiszen kevesebbet rendelnek. Ez oda vezet, hogy azok, akik eddig tudtak játszani, mert volt rá pénzük, már nem biztos, hogy megengedhetik maguknak -> a piac tovább szûkül.
Ekkor 2012 van, M$ elkezdi tervezni a Xbox720-at szól ATI-nak, nV-nek, árajánlatot kér videókártyára. Megdöbbenve hallja, hogy 80 helyett 800$-ért tud szállítani. A konzol ára felszökik... stb.
Minden, mindennel összefügg. Ennyi.
http://www.freetvmaci.info/
A pc esetében pedig rövid távon valószínûleg biztos többen vennének játékot, de mivel hardwert nem vennének annyian, így a legújabb játékok vagy nem futnának túl szépen sok játékos gépén vagy a fejlesztõknek lenne nehezebb dolguk, ha nem fejlõdne a technikai háttér és nem biztos, h tudnának fejlettebb játékokat csinálni, mint amik most vannak úgy, h fussanak is a legtöbb felhasználó gépén. Vagy szerinted megvennék az emberek mondjuk 50 év múlva is a mai színvonalú játékokat? Mert én mondjuk most nem vennék 80-as évek beli játékot az biztos... (igaz, a fejlõdés ütemét tekintve ennyire nem lenne éles a különbség, de pl-nak jó). Én nem dobálóztam egyik játék eladásával sem egyébként, hanem globálisan nézve kerestem hosszútávú összefüggéseket a hardwer- és a játékipar között... ill. csak Dante mondandóját próbáltam értelmezni inkább, mert õ már leírta ezt, csak sztem nem sokan értették, h mire akar kilyukadni.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A legtöbb játéknál ahol megoldják a warez-t sokkal komolyabb számban adnak el pc-n (elég csak a BFBC2-re gondolni). Így az is hatalmas fail hogy kevesebb ember venné a játékokat. Pont ellenkezõleg,aki eddig vette ez után is venné,és jó pár warezos akik csak kényelembõl nem vették,vennék...
Ennek a játéknak az eladásaival kár dobálózni,mivel egyáltalán nem annyira toplistás cím,és az elsõ rész elég sok embert el is tántorított ettõl a címtõl.
A. Nem mûxik a crack :-( mi tegyek???
B. Szopat a DRM :-( Mit tegyek?
C. AMD/NVIDIA kártyával bugos,mint az állat :-( Mit tegyek?
D. X konfogom van. Mit tegyek, hogy elfogadható legyen a framerate?
E. Ez a köcsög X felhasználó biztos aimbot-ot használ, mert lelõttem 20-szor, de egyszer sem halt meg! Õ meg a hegyen keresztül lelõtt:-( Mit tegyek a sok buzi cheater-rel?
Hirtelen ennyi. Ezekrõl nagyon tartalmas beszélgetést lehet folytatni. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a PC-s látékoknál a hsz-ek 80 %-a errõl szól<#nezze>#nezze>.
Na csákány<#integet2>#integet2>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN