7877
-
gematta #5876 Nem tudjátok vélcsi
hol tartja a játék a billentyűzet és gamepad beállitásokat? -
#5875 pedig könnyű ez, engem csak néha az a hülye nézet meg az irány nyilak felcserélődése idegesített a tomboknál -
#5874 Ha kb 6x végigvitted az elsőt, akkor profinak kéne lenned az irányításban, mert kb én is annyiszor vittem végig, és ezt a tombot kb 3. próbálkozásra megcsináltam... ne a játékot hibáztasd már a te bénaságod miatt... -
damonpapa #5873 az 1. részt kb 6x vittem végig...
Alig vártam a 2.-at...
de nem tudom...
Kicsit túl bonyolították,bár nem baj...
Csak épp itt ami a képen is van,1 fajta képpen lehet meg csinálni,és elég rájönni arra az 1 re... -
Evoluti0N #5872 Nekem ez sokkal jobban bejön, mint az első rész. Változatosabb és sokkal összetettebb, de még sincs túlbonyolítva. Úgy jó ahogy van. :) -
#5871 Még jó hogy valakinek vannak igényei. Játsz márióval, bár lehet neked még az is bonyolult lenne. Sok játék ezért ilyen konzolos, mert már 0 az igény, a sok hülye meg megveszi. Ez most az AC2-re nem igaz, de sok játékra nagyon is. Egy két feature-rel eladják azt jóvan, unalmas meg rövid, de a nép veszi ez a lényeg. -
#5870 Szerintem qrva jó a 2. Az első kaki volt, unalams 0 sztorival. Ismétlődő feladatokkal. NEkem nagyon tetszik ez a rész. ÉS rohadt hosszú és nagy. NEm is gondoltam volna hogy ilyen nagy városok és hosszú játék lesz. -
damonpapa #5869 Hát nagyot csalódtam a 2. részbe...
Amilyen jó volt az 1. rész ezt úgy túl is bonyolították.
Tiszta prince of persia...
a medálokért el menni kész gyötrelem...
Most éppen ez szopat halálra... -
#5868 (meg kellene ölni) -
#5867 Ha Antonio Maffei nincs a helyén, mi az istent lehet csinálni? -
rossitibi #5866 ok megvan! ubisoft game launcher,storage,zw11 :) -
rossitibi #5865 sziasztok!
Tudja valaki hol találom meg a mentéseket a gépen? windows7
a drm mappában találtam de nem biztos hogy az az.
elöre is köszi -
gematta #5864 Hát sajnos a gamepad gondom nem oldodott meg
nem tok mit kitalálni már
másnak nem volt gondja? -
tomvader60 #5863 Na az egyik fejtörő jól kikészített, azt hittem a piece of eden helyett egy bináris kódot kell dekódolni XD. Persze, hogy infós ésszel mentem neki . -
#5862 -
#5861 Sikerült! Köszi. Nem hittem volna, hogy ennyire egyszerű. -
#5860 Olaszo. 1494-ben:)
-
#5859 A falon nem lehet futni, de azt lehet csinálni hogy felfutsz a falra és onnan balra jobbra esetleg visszafele ugrasz.
Ezt úgy kell hogy jobbgomb+space-el futsz a fal felé aztán amikor felszaladt rá utána megnyomod a nyilat (amerre akarsz ugrani) és az ugrás gombot. vagy ha így nem jó ezek mellé megnyomod a jobbgombot is -
#5858 Valaki nem tudja, hogy az utolsó tomb-ba, mikor lehúzol 1 kart és ugrálni kell a víz felett. Ott van 1 olyan rész amikor azt írja hogy a falon kell "futni". Azt hogy kell? akárhogy csinálom nekem nem sikerül... -
Nos #5857 Szerintetek melyik játékban vannak legszebben, legjobban megcsinálva a városok?
(most a motorikus megoldásokat félretéve, tehát azt nem számítva, hogy pl itt a távoli épületek kicsit elmosódottak)
Nekem eddig az Assassin1s Creed sorozat városai, épületei tetszettek a legjobban, de ha valaki írna még egy-két játéktippet, akkor örömmel venném.
Köszönöm -
#5856 Kétszer is kiírja, hogy nem növekszik a notoriety-d, ha az van rajtad Firenzében és Toszkánában. -
#5855 Kaptam azt a Medici palástot ami igazából nem tudom mire jó, mert semmivel nem lett nagyobb az őrök toleranciája az irányomba. -
syberia2 #5854 Hűű, tényleg nem lőnek? -
#5853 Csak ládákat nyitogattál... Tanulj kicsit angolt szerintem, jót fog tenni, hidd el:S -
damonpapa #5852 Kössz atkamon rájöttem közben,De én nem adtam ruhát a tolvajoknak :d -
damonpapa #5851 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ basszus,megvan már.
Az uj technika amit a csajtól tanultam,a majom ugrás...
Na azzal sikerült... -
#5850 Áááh, biztos, hogy neked való ez a játék?:S
A restricted area annyit jelent, hogy az őrök amint meglátnak lőnek.
Egy előző küldetésben ládákat nyitogattál... Na azt azért csináltad, hogy ellopd az őrök ruháját, és odaadt a tolvajoknak, hogy ők felvegyék, és beálljanak az őrök helyére, akiket megöltél a tetőkön... Egy még előbbi küldetésben meg tanultál egy képességet, amivel tudsz egy nagyot ugrani a falon mászás közben... használd azt, és be tudsz jutni... -
#5849 Hát gondolhatod hogy egy assassin aki barbarigot meg akarja ölni nem a FŐBEJÁRATON fog bemenni. LOL. -
#5848 De tényleg miért vesz mindenki logitechet??? Mert én anno néztem és annyira nem volt jó. Ha veszel egy XBOX360 controllert windowshoz, az legalább olyan jó mint a logitech ha nem jobb és nem is kell átnevezgetned. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb PC-s játéknál a rezgés is csak akkor mükődik, ha XBOX360 controllered van. Szal lehet nyugodtan XBOX360 controllert is venni, nekem az van 4 éve és nagyon jó sose volt gondom vele. -
damonpapa #5847 Köszi Cat.
De a főbejáraton zárva vannak az ajtók.
Hiába írtok ki minden katonát semmi sem hat... -
damonpapa #5846 WARNING: restricted area ...
Ezt írja ki akárhol akarok fel mászni.
Nem enged sehol...
?????????? -
#5845 Jaaa és még ezek a nyilasok mellettem,ezek sem bántanak...
:D:D:D:D
Ááááá ez nagyon nagy! -
#5844 keményen figyeled a történetet te is -
Cat 02 #5843 Valahol biztos fel lehet mászni. Járd körben a falakat. De lehet a főbejáraton is menni, ha hc vagy :) Én oldalt valahol beugrottam a kerítésnél és onnan felmásztam -
damonpapa #5842 Jaaa és még ezek a nyilasok mellettem,ezek sem bántanak... -
damonpapa #5841 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Hogy kell bejutni a képen látható várba?
mert a piros célkereszt az oda mutat de sehol nem bírok fel mászni.
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv. -
gematta #5840 igen látja
játszok a burnoutal az tökéletesen viszi
mivel a logitec hes x360 át kell nevezni mivel xusbként ismeri
ezt is elkövettem már
de semmi
szal csak ennél az egy játékkal van gond -
#5839 javíttassámá' -
#5838 Mászd emg az összes viewpoint-ot, és a térképen tekercs ikonnal látni fogod őket. -
ALEXLONG #5837 Kösz a segítséget #5832,#5833,#5834.
Amúgy űberbrutál a játék már nagyon vártam, főleg a METRÓ 2033 után nagy váltás.