7877
-
#5916 Hát az utolsó sírhely asszem a karnevál negyedben van (Dorsoduro)... Santa Maria della Visitazione -
#5915 Gugliban akadtam rá. De ha nem ott akkor hol van az utolsó sírhely és mikor kapom meg? -
#5914 Hol olvastad, én nem tudok erről. -
#5913 Most olvastam ,hogy egy sírhely a hegyekben van, oda mikor lehet/lehetett eljutni? -
#5912 Van az options-ben is stats, ahol méri az időt, hogy mennyit játszottál:) -
#5911 Én is így voltam vele. Nekem 35 óra alatt sikerült a végére érnem. Ami nem lett 100%-os az a tollak, abból 43-mat találtam meg. A másik pedig a Truth, aminek a felét fejtettem meg. Ezen kívül minden missziót megcsináltam, beleértve a DLC-t is. -
#5910 Na most így a 10.sequence-ben járva xfire szerint 13óra játék után:
Sokkal jobb lett mint az első rész.
Ezt egyáltalán nem unom az első részt már 3 óra után olyan unalmas volt játszani, hogy már alig vártam hogy vége legyen,de ennél ilyen nincs.
És ezzel el is mondtam mindent mennyivel jobb mint az első rész.
-
#5909 szerintem fel kellene venned a dobozt... -
#5908 Hát én próbáltam xboxon TPS-eket kontrollerrel nyomni, de csak szenvedés volt. Szerintem sokkal könnyebb bill-egérrel. A menüben mindig csak gombokat használok, egeret nem is. -
#5907 Kontrollerrel úgy irányítja hogy arra tervezték, ilyen játéknak nem ülök neki bill+egérrel, mintha valami FPS-t tolnék:D. Ráadásul az választó menüben az egérrel még bugos is, mert nem arra készült. Hidd el Atkamon controllerrel nagyon jól lehet vele játszani, ezt az xbox tulajokat is tudják. -
Cat 02 #5906 4 őrt leölöd és itt felmászol. -
#5905 Mérgezéssel lehet a legkönnyebben megölni észrevétlenül, vagy ha katonákat ráküldesz... A tolvajok nem ölnek, csak elterelik a figyelmet...
#5903 A térképen kéne küldetésnek lennie... Még egyszer... Eredeti a játék? -
ALEXLONG #5904 Vagy lehet hogy követni kell valahova és ott megölni mert én is jártam így hogy kb 15 gyilok után, vártam vagy nem tudom de elindult a mester követtem megállt szerencsémre 4 bojlertestű nagy páncélkatonáknál és ott beoltottam -
damonpapa #5903 #5898 Elvileg mennie kéne Leonardo-nak és beszélnie... Eredeti a játék?
Beszéltem Leonardo-val,de utána semmi feladat. -
#5902 Pisztollyal. Ha még nincs,akkor a mérgezett pengével vmelyik őrt "beoltod",az majd elvégzi a többit XD -
simon007 #5901 Segítséget kérnék.
Assassination mellékküldetés, sequence 5.
Eagle eye segítségével meg kell találni a célpontot. Megvan. 2 oldalról őröket kiiktatom. De célpontot hogyan kell kinyírni, hogy ne legyen
' detected ' felirat. Próbáltam tolvajokkal, kést dobálva messziről, , pénzt szórva embereknek ráugorva, nem megy. Mindig 'detected' felirat és kezdi elölről.
Ötlet?
-
#5900 Kontrollerrel te hogy irányítod ezt? El sem tudom képzelni, és ki sem akarom próbálni, de biztos nem egyszerű. Bill+egérrel soha nincs semmi gondom...
#5896 Az a tomb nem abban az épületben van, aminek a kapuját nézed. A bazilika tetején van.
#5898 Elvileg mennie kéne Leonardo-nak és beszélnie... Eredeti a játék? -
gematta #5899 idegbetegen
főleg van gamepadom csak kezelni nem hajlando -
damonpapa #5898 És Ilyenkor mivan:
Ültem 1 padon,a csajjal beszéltem, megjött Leonardo,mondott valamit és most csak áll mellettem,semmi feladat... -
#5897 Ha felmászol. Én az épület bal oldalán tettem. A sír bejárata a tetőn van. -
damonpapa #5896 Ehez a sírkamrához mikor enged?
Vagy ha be lehet menni akkor hogy?
Mindenhol rács van odafent... -
#5895 Nem vagyunk egyformak, itt nagyjabol figyelem a tortenetet, mert lekot, bar foleg en csak nezem a jatekot. De sok-sok jateknal fogalmam sincs ki kicsoda, es mit miert teszek, kinek ki a huga stb. nem is hianyzik, nem is erdekel, hogy a huszonkettedjere megmentem a vilagot a csunya gonosz hetfeju sarkanytol, vagy egy orosz rosszfiutol. -
#5894 Minden gond nélkül:) Nekem paddal nem menne, miután a ~'91-92 óta (SNES) nem volt a kezemben olyan:) -
Cat 02 #5893 Sok káromkodással, de meg lehet szokni. -
#5892 egérrel meg billel ti hogy irányitjátok ezt? el sem tudom képzelni és ki sem akarom próbálni, de biztos nem egyszerű. még karral is van néha gondom. -
ricsa008 #5891 okés thx
már megy is a próba -
Knabb #5890 Ja hogyha strafe-elni kell akkor jobbklikk nélkül, ha dodge-olni kell akkor meg nyomod a jobbklikket és akkor a space-t amikor támad az ellenség. -
Knabb #5889 Hosszan kell a támadásgombot nyomni. -
ricsa008 #5888 még 10 percem van aztán záróra
-
ricsa008 #5887 amikor az edzésnél a ringben homokot kell dobni a faci szemébe + assze space gombot kell vhogy nyomni ott mit és hogy kell -
ALEXLONG #5886 Ha eléd áll egy lantos csak nyomd meg a fegyver (2,3) gombot, elejtik a lantot és húznak a pi...ba enyi. -
Nos #5885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazad van, de akkor is kihozhattak volna kicsit többet belőle. Még abból a viszonylag kis területből is. Szerintem nem volt túl sok értelme. (jó ez a spoileres beszélgetés :) ) -
#5884 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos, hogy nincs ott egész Acre, ott ahol te vagy is szarabbak a textúrák, meg ilyenek... Éppen csak bemásolták a várost az elő részből, 0 emberrel, semmi textúrával. -
Nos #5883 Vége
Fantasztikus játék volt. Gyönyörű városok, érdekes karakterek, jó sztori. A tollak begyűjtésével nem voltam hajlandó elbizgerálni. Van még egy-két mellékküldi, azokat még bevarrom, ha épp assassinkodni lesz majd kedvem. Jöhet a 3. rész. Vagy legalább egy after action DLC :)
(na meg az első rész is)
Egy dolog furcsa nekem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Képesek voltak megcsinálni Acret egy 5 perces mászkálásért :) Jó lett volna ott is többet mászkálni.
-
#5882 A csilingelő hang megint segített megtalálni egy feathert. Rohantam mint az őrült, erre hallom, mondom húú itt lesz egy és ott díszelgett mögöttem. Simán ott hagytam volna ha nem figyelek a hangra. Mindenkinek ajánálom aki feathert gyűjt hallgasson figyelmesen a csilingelő hangokra. Főleg ha már minden ládát kinyitott a városban. -
damonpapa #5881 Sikerült.
Köszönöm szépen. -
Hoz_Hun #5880 Ah, értem a problémád. Ahogy előttem írták. Felfutsz a falon és utánna elugrasz a kar irányába. -
#5879 Hát ha itt vagy akkor ezt a "képességet" kellett volna használnod.
Felfutsz a falon majd nyomod iránygombot majd újra space és akkor átugrik a kiálló részre.De ezt ott írja is! -
damonpapa #5878 Csak ezen a részen nem tudok tovább jutni.
Gondolom ott kell ahol a moha le van kopva a téglárol,de semmi...
Valami help? -
Hoz_Hun #5877 Ne vicceljél már. Az nem is egy olyan nehéz sírbolt. Én az Audotore családi sírkamrával többet szenvedtem.