Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
mosse vágom...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hy. nagyon kösz. megpróbálom! üdv!
Atkamon
Nem tudtad valamikor nemrég, hogy mi az a blend... na ez az...

tommygear
nem csak múltkor nem tudtad mi az a blend
DarkSector
mire gondolsz? a hibáról amikor nem fogadja el?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
az a blend tutorial amirõl nem tudtad h mi<#wilting>
DarkSector
igen kell menni 1 kört körbe, én elõször a háztetõn mentem és úgy bezavarodott a gép, és a csaj nem fogadta el.
Ezért bujkálva kell körbe követni majd ha visszaértél, akkor a jobbra és ballra lévõ csajoktól kell lopkodni pénzt, ez piti misszió.

Atkamon
hy kövesd a picsát úgy hogy ne vegyenek észre, aztán lopjá 5 embertõl... "üssek le 5 embert" lol😄

hy a 2.pályán vagyok az akasztófás küld utánn 1 picsa felfogadott hogy kövessem a tömegbe és üssek le 5embert,itt mit kellene csinálni?
DarkSector
jah én nem próbáltam még, kb-ra tippeltem. 😊

DarkSector
nemaz de az hogy a visszaszámláló miatt venné meg bárkiis? 😄
ha eddig várt, akkor a warez topic-ot figyelte az illetõ, ez a számláló ott nem látszik....😄

MerlinW
Dehogy 15perc... kitömörít, majd 4 kattintás és megy.

[merlinw.org]

MerlinW
Hát te nem vagy komplett😊 Az a jó, ha megveszik😊

[merlinw.org]

DarkSector
miért próbáltad a warezt már? több mint 15perc?

tommygear
megint félrebeszélsz
DarkSector
ez mind attól függ mien szemszögbõl nézzük, aki szereti a 2 gombos kattintással való indítást, az jobban jár az eredetivel.
de ez nem szarakodás ami a wareban van, legalábbis aki már régóta játszik pc-n kb 15perces telepités.

DarkSector
nah ezt azért ugye egy viccnek szántad, nem? azért ennyire ne túlozzunk...😊

tommygear
jobban járnak vele mint ezzel a szenvedéssel ahogy most megy a warez
Azért zavar mert megtéveszti a warezosokat és inkább megveszik
tommygear
mind1 tökéletes megoldás akkor sincs még 😊
Atkamon
Az nem hiszem, hogy ki fog jönni, eltüntetni nem tudják a védelmet, csak megkerülni😊

tommygear
van jól mûködõ, minden gond nélkül 100%ig végigjátszható warez? nincs!
ezért van még ott a számláló... kijön az elsõ reloaded vagy razor le lesz véve megnyugodhatsz warezpistikém
MerlinW
Nincs még 100%-os megoldás. Egyébként meg miért zavar?😊

[merlinw.org]

Az órát nem akarjátok már levenni a banner-rõl? Egy éve van krekk ez meg számol a végtelenségig.
Köszi!
BaLeeX
Nem igazán érdekel, csak röhögni járok ide a "huszárokon". <#hehe>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

tommygear
szánalom
grebber
Lesz "crack" nem kell félni lassan befejezik!

Next PC upgrade: 2022

figy
végig nyomd a jobklikket, és mikor ütne, space-el ugorj hátra, és balklikkel utána üss vissza!

every damn day

DarkSector
tartsd nyomva azt a gombot....kb 6-8mp-ig

Hello! Hogy kell felvenni a kincseket amik a térképen vannak? Nyomom a gombokat, de nem veszi fel õket...

Itt akadtam el pontosan leirnátok mit kell? mert csinálom én ami levan írva de nem megy!
DarkSector
ott van az a nem szócska....😊
"polcra felrakós gamet nem érdemes megvenni"

BaziJoe
De van mert én például annak idején mind a két Diablo-t elõszõr Warez-ban játszottam és utána megvettem!!!! De azt a játékot mainapig bármikór elõ lehet venni!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

ewuk
így van, régen erre voltak a demo-k, most erre van a warez.
DarkSector
ez mind frankón hülyeség.
ien nincs hogy ha valakinek warezban megtetszik 1 játék, és megveszi akkor az hülye vagy haverok hülyének nézik. Én is így teszek, meg haverjaim is ezt teszik.
ez nem lúzerség, hanem pont hogy jó dolog.

nem szabad ebbõl kiindulni vannak hülyék a világon, ezeket szedted össze vagy még nagyon fiatalok és nem tudják mit beszélnek.

ezen nevettem a legtöbbet "polcra felrakós gamet nem érdemes megvenni" ez valami aranyköpés vagy mi...😊

BaLeeX
Na ezt most úgy 10 perc alatt szedtem össze:

Érdekes dolog ez. Én is megveheném a játékot, de nem veszem meg mert tudom hgy egyszer kijátszom, utánna pedig a büdös életbe nem veszem elõ újra.

Amúgy ha már egy kiírt DVD-n lévõ játékomat megvenném, a környezetemben 10 emberbõl 11 hülyének nézne. Ez a magyar mentalitás sajnos.

Sztem énis megveszem de mielött megvenném mondjatok pár véleményt pls hogy szerintetek lessz e valaha crack.(Mert sztem nem)

Nem is érezném sajátomnak a játékot ha megvenném.

De ha számomra nem viselnek ilyenfajta értéket, de mégis kipróbálnám ezeket akkor nagyon más választásom nincs, hogy letöltsem, mert nem vagyok huhdegazdag ember. Az lennék megvenném. De nem vagyok az.

Ez mondjuk gáz, mivel ha nem lenne gond a szerverekkel, akkor akár most rögtön megrendelném a játékot.

és erre is lett volna pénzem , és meg is akartam venni de amikor meghallottam a DRM-et akkor azt mondtam hogy kösz nem, dugják oda ahova gondolom

polcra felrakós gamet nem érdemes megvenni

Nem azért kell mert köcsög warezos vagyok és nemvagyok képes megvenni a játékot hanem mert nem merem megvenni a játékot a DRM miatt és demonak használva leszedtem a hamisat. :/

képes voltál megvenni eredetiben??

Megvenni az Ubisoftos DRM szart? Te be vagy szívva?

nagy fan vagyok az biztos csak az az igazság h most szünt meg a munkahelyem pár hónapja és nincs fölösleges 8 ezrem játékokra örülök ha így is megélek de ha lenne pénzem tuti megvenném

Ha nem lennék most anyagi szorításban, biz isten megvenném...

tényleg jöhetne már 1 ki b....tt crack ha lenne rá money-m már csak azért megvenném hogy ne kelljen így szarakodni vele

Ok megcsináltam ahogy a kalózok írták, de miután az elsõ manyifikóval beszéltem elfehéredett a kép és nem láttam semmit csak a térképet. Most mit csináljak, hogy játszhassak és ne kelljen megvennem ezt a játékot?

Megvenni viszont tuti nem fogom, mert azt a pénzt a gép tuningolására is lehetne költeni.

Ha mindenki áttérne dobozra, akkor ott is bevezetnék ezt az only online baromságot és meg is ölték a warezt. Mondjuk ettõl még nem fogok több játékot megvenni.

ejj de irigylem azokat akiknek van pénzük megvenni a játékot

Bizony bizony, ezért nicns nekem sok eredeti játékom mert 1x végigtolom aztán csõváz. Amit többször használok pl Counter Strike, vagy pl most akarom megvenni a Battlefield 2 BC2-t azért adok ki pénzt.

Na most akkor mivan srácok. Ennyi volt a wareznak. Nem fut, és nem is fog futni a játék normálisan warezzal. Muszáj lesz megvenni?

Kifogásokban is kurva jók vagyunk!
<#awink>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DarkSector
vol1 is megtenné....😄

CroftManor
102 új hsz.... komolyan mondom nektek nem az AC 2 topikba kéne írnotok, hanem ide: a PCs játékoknak tényleg leáldozott Vol 2.

Nothing is True, Everything is Permitted

Érdekes dolog ez. Én is megveheném a játékot, de nem veszem meg mert tudom hgy egyszer kijátszom, utánna pedig a büdös életbe nem veszem elõ újra.
nem, csak ha PC-n nincs valakinek pénze a játékra, annak XBOXra se lesz pénze... meg XBOXos verzióra... a warezolók jó 10-20%a az, aki egyébként megengedhetné magának a játékot csak nem veszi meg mert le is töltheti.

Attelee
de mit mert nállam is vibrál,ráadásul le is fagy, ha térképet nyomok!?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

ok megoldódott az ati control izémizéjén kellett állítgatni valamit 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

hát nem sokat segít :S

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

megpróbálom ...

vsync on/off
felbontás frekvencia állítás?
Arra van valakinek tippje hogy miért vibrál az egész képernyõ játék közben ?

rage
Nyomd a jobb egérgombot folyamatosan, s mellette a W meg a Space
Elsõre nekem sem jött össze 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hello, hülye kérdés, de hogyan lehet ugrálni, mert nekem sehogy nem akar? Háztetõrõl háztetõre meg stb. Eddig csak úgy sikerült, hogy nyomkodtam össze vissza a gombokat 😊
akkor lemaradtam 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"