Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy valaki nem tudja milyen billentyûzet kombinációt kell használni a air assasin támadáshoz 3 bábút kéne levernem valahogy?
Atkamon
Nem fogod megbánni:)

Na akkor még éppen idõben vettem meg 5000Ft-ért onnan, most érkezett meg<#vigyor0>. Végre nem lesz fehér halálom<#idiota>.
grebber
Igen onnan 2.95 de viszont ha 5 játékot rendelsz még akkor is csak 2.95 nem sokszorozódik.
Zavvinál 5 game az 5*1 font.

Next PC upgrade: 2022

alma2
na megjott a jatek, biztos kalandos utat tett meg, mert multhet hetfon rendeltem meg, a zavvi-tol, bar ugye az unnepek kozbe szoltak.
Viszont ahogy Grebber is irta, 1 font a posta, rank nem igaz a "free delivery for everything."
A game.co.uk-rol viszont, ha jol emlekszem majd 3 font volt a kiszallitas.

osszesen 5100-ba kerult igy.

szerintem

Sharks
<#vigyor3><#mf2>

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

grebber
Vak vagy?? Az a digitális letöltésre vonatkozik ami mindig drágább sokkal!
Felette lévõ árat sasold!
Még így is csak 6000FT!

Sharks
26,99>22,95...<#banplz><#hehe>

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

grebber
Így most akkor itt a legolcsobb pár fonntal Game.co.uk

Sharks

Atkamon
Hát igen, nekem is 16:10-es monitorom van, úgyhogy csak két kicsi csík van, de akinek nem widescreen, annak azért szar. Az elsõben volt egy progi, amit egy játékos csinált, azzal el lehetett tüntetni, majd biztos lesz ehhez is.

Szóval minden játékindításkor letölti a mentést kiléppéskor meg törli,hát ez zsír a kérdés hogy hová menti le?

Rage47
én fellököm öket, igy elejtik a lantot:D
tommygear
nem neked való ez a játék, mennyél WoWozni
Faszom se fog nekik pénzt szórni. Egy az hogy kell kalapácsra, kettõ: mikor szedik fel akkor is útban vannak, ráadásul a parasztok is odacsõdülnek amitõl aztán végleg felmegy az agyvizem.
tommygear
pénzt el kell szórni te elmebeteg
Szaros Benkõ Dánieleket nem értem miért rakták bele a lantjaikkal. Nem gyõzöm õket felpofozni. Faszom ki van már velük küldetésen kívül is és akkor is amikor követni kell valakit aztán nem tudom miattuk.
Igen az lehet de azt a sok tüzes szart volt nehéz elkapni, hogy el is érjek oda :)
Meg engem nem mozgat ez az olasz mánia.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nekem bejön, amúgy meg widescreen monitoron nincs ilyen problemo... de tudtommal valami trükkel az 1-ben letudták szedni!
HeadHunter86
Hali! Jó ez az Emu-s törés. Már csak arra lennék kíváncsi hol a mentése a játéknak. Mert szerencsére még az elején voltam, de egyszer már sikerült kitörölöm, mert ugye SPACE-re tölti be, Egér kattintásra meg töröl. Szóval szertetném kimenteni a jelenlegit a biztonság kedvéért. Merre találom? Kösz.

Atkamon
Sajnos nem... az 1ben sem lehetett, nem értem, hogy miért ilyen a 2ben is.

grebber
Nem lehet valahogy eltüntetni a "szélesvásznú" két fekete csíkot a játékból?

Már hogyne lenne. Elvégre Az 1470-es évek Olaszországában már szárnyalt ez a technológia.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Pedig én lovas sereget akartam kergetni egy APACHE helikopterrel. Aztán kiereszteni rájuk egykét rakétát.
Kongy
Ilyenek nincsenek benne, de Monteriggioni-ban a pincében áll egy narancssárga Pagani Zonda. Márió elvisz 1 körre. :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Skynet
14??? Az észjárása alapján legalább egy hetessel kevesebbnek tûnt...Jó nevelés.<#idiota>
Seth
AZok nincsenek, de Star Wars-os lépegetõ van benne, meg a Halálcsillag a végén

PSN ID.: Beegabor

Valami AH Apache, Cobra, BlackHawk, vagy KA-52 jó lenne bele.
tommygear
lol megvagy te kajak 14 éves vagy
Helikopter nincs?
Atkamon
Tudnád, ezért van az online szinkronizálás. Nem kell neked lementened a mentéseidet, bárhol vagy letölti õket, amikor indítod a játékot.

mentést hogy lehet fellellni?
c:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed 2\
ez lene az,ha esetleg újra raknám a wint akkor tudnám folyatatni a gamet?
elõer is kösz.
Atkamon
Ehh, végülis csak a legfeltûnõbb és leghíresebb épülethez mész Velencében:D

Azt a rohadt repcsis feladatot volt nehéz vagyis egy jó párszor neki ugrottam aztán rájöttem merre kell és az is frankó lett :D

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tommygear
nekem másodjára sikerült, mi nehéz azon? kerülöd a tüzet és kész
Templomnál van a falnak támaszta a bokorban megy egy RPG rejtõzik xD

Motorbiciklit honann lehet szerezni a játékban?
Hali!!
Van ez a szekér üldözéses rész, mikor tüzes nyilak, meg minden van....olyan fax vagyok nem tudom megcsinálni, most kezdtem el 31-szer, és nem sikerül túl gyorsan megy a szekér, van valami trükkre, adna valaki egy mentést ez után, aki erre jár....béna vagyok én az ilyenhez, meg türelmetlen is...
<#worship><#hehe>

Tedd újra a launcher-t hátha segit.

Üdv!
Megvan eredetiben a játék, egy ideig tudtam játszani is vele.... de tegnap óta ez a kép fogad:

Mitõl lehet ez?

tommygear
ki kell ugrani a szemközti ablakon majd követned kell a fõhõs példáját és neked is ugrani kell
Most annál a résznél tartok mikor a csontvázak kikeltek a koporsóból és karddal támadtak rám. A térképen látszik a kereszt de sehogysem tudok odamenni. Mászni sem lehet sehol. Itt mit kellene csinálni?
Scárok, nektek nincs olyan hibátok, hogy idõközönként hogy befagy a kép és ilyen kerregõ hangot ad közben? Csak reset segít. Legújabb nvidia driver van fent. Régebbivel nem fagyott le, csak beakadt a kép...

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

DarkSector
:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Rejtõzködés, elvegyülés... mikor az emberek közé mész és csillogvillog minden...:)

[merlinw.org]

DarkSector
amúgy ittvan húsvéti ajándéknak egy ac2 végigjátszás múvi:
http://www.youtube.com/v/1_8RxZFogB8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
DarkSector
jah csak hülyültem...:)
tudom mire gondolsz, mikor magyarázza hogy mit hogy csinálj.

tommygear
nem bug
DarkSector
jah ez a bug így vágom már...:)