7877
-
#5956 -
#5955 nagy szenvedés után sikerült megszereznem altair páncélját.
tök jó ,hogy sohasem kell javítani.
de nekem nem ilyennek tünt az előző részben
hogyan tudom lecserélni a ruhát?mert a páncél feloldása után fekete lett. -
#5954 :DDDDDDD -
#5953 Desmond lefekszik, megöl pár rosszfiút, "what the fuck", felkel és stáblista. -
#5952 Valaki összefoglalná dióhéjban a történetet? -
rage at work #5951 Erre emlékszem, itt én is előbb azt hittem, kifagyott a játék, pláne, hogy a Q-val kiválasztottam a Hidden Blade-et, mégsem történt semmi.
De aztán persze, a 2-essel továbbment, de azért elég furán van megoldva. -
#5950 Ki van írva, hogy mit kell nyomni... a 2-es gombbal választod ki a hidden blade-et...
Már nem is írok semmit az ilyenekre, szép csendben fogom a fejem.... -
#5949 Úgy néz ki mintha ki lenne fagyva utána a játék, de reagál a menüre az inventorira meg a térképre... -
#5948 Üdv!
Ott tartok amikor Leonardohoz kellett vinni egy régi tárgyat aki megcsinálta, és valami titkos fegyvert kell elővennem úgy néz ki mint egy szeg az inventoriban.
Nem akarja elővenni valamiért és áll az egész, próbáltam már mindent, de nemértem.
(Még nagyon az elején van. Tudnátok segíteni?) -
ALEXLONG #5947 jaja shift+ amikor közelvagy ugrás és jön a videó hogy elkaptad. -
#5946 Nem megütni kell, hanem a shift gombbal ráugrani, amikor elég közel vagy hozzá. -
Perszepeta #5945 Leakadtam annál a küldetésnél, még az eleje táján, amikor egy tolvajt kell üldözőbe vennem... Én akárhogy kergetem (nyomom a space-t, sok ember között a shiftet is), de ha utol is érem, 1x megütöm aztán szalad a másik irányba, addigra én úgy lelassulok, h megint vehetem üldözőbe. Próbáltam épületre felmászni, és valahogy a "nyakába ugrani", de ez még ennyire sem jön be. Tud valaki valami jó tippet? Előre is köszi! -
ALEXLONG #5944 3 sírhelyet megcsináltam (négy évet őszültem) nem tom ki hogy van vele de én nem erőltettem volna a Tombrájderes szutykot, a tornázás teljesen elég az épületek között sőt az 5*-ös. Ha már ilyen jól kidolgozták a harcot akkor miért nem valami erődöt kellene bevenni teli bojlertestű pánzer katonákkal meg a haverjukkal, na mindegy e kivétellel fullfull a game -
#5943 Most eszembe jutottak a földrajzórák XD -
#5942 Baja egy város :D -
#5941 "Mi lehet a bja????"
h nem a wareztopikban tetted fel a kérdést :)) -
#5940 Hibás a letöltött képfájl. Egyébként "warez topik kattint ide" -
kosztin18 #5939 Hali! az a problémám hogy letöltöttem a clone9-es vrziót és amikor lekezdem telepíteni eng sound pack fájltelepítésénél hiba üzenet jelentkezik és leálla telepítés_! Mi lehet a bja???? -
#5938 Assassin’s Creed II Sets New Guiness World Record -
#5937 1. Anélkül is beállítható az Olasz nyelv a játékban, hogy levinnéd Velencébe.
2. Miután bemektél és lemektél a sírhoz, nézd meg, hogy az inventory tartalmazza-e a következő tárgyakat:
- Hungarian spelling kodex (homo-sapiens class, lvl 16)
- Pergament for +20 IQ skill
- Purchased game account (21 IQ points required)
Ha ezek megvannak, shift lenyomásával kinyitható lesz a sír. Jó játékot. -
#5936 Nekem más volt a reakcióm,mire elolvastam XD -
#5935 Wow! -
Rewerse #5934 Császtok az a gáz nekem hogy mikor viszem a gamet Velencébe és bemek az assassins tomb 5-be(az a kirakós) akkor bemek és má megvan csinálva pl ugy hogy nemkell kinyitnom semmien sirt az elején és ha kirakom a jelet és lemek akkor azt a sírt ott középen nemtom kinyitni mert nem ír ki semmit. Ötlet? -
BIZ0906 #5933 De úgy kérdeznek néha ilyeneket mintha nem lehetne megnézni vagy állítgatni a bill kiosztást xD -
#5932 Shiftet... komolyan... tényleg mario-val kellene játszanotok. A simával, mert a super mario túl van bonyoítva... -
#5931 Áhh, válaszoltam egy régi postra, király, sg megint nem frissített. -
#5930 Áhh, komolyan srácok, ha nem értetek semmit a game-ből hagyjátok békén. Elmondja hogy vinni kell a ládát nem feltörni, és azt is odaírják hogy mit kell nyomni egyszer röviden. -
BIZ0906 #5929 Shiftet. -
#5928 Az a feladat van, hogy egy nagyon magas toronyra kell felmenni a tolvaj lány küldetése. És a majom ugrást kellne használni, fel is ugrik de nem kapaszkodik meg: Ahhoz hogy kaszapkodjon még kell valami mást is nyomni. -
#5927 Igen.
Akkor a warez topicban többet tudnak segíteni. -
damonpapa #5926 Ha az összes medál megvan mienk lesz az a ruha ami elvan zárva?
Ja és nem eredeti...Atkamon. -
kasa85 #5925 Sziasztok.
A segítségetekre lenne szükségem.A játékba a távoli textúrák elég elmosottak ami egy kicsit zavaró.A options ban a garfikai beállításoknál kikapcsoltam a Post Effects nevű opciót.A lényeg mit takar ez az opció látványban?Nemláttam észrevehető romlást effektek terén ,és végre távolabb sem most a textúra.Azon kívűl,hogy elmossa a távolabbi textúrákat van még valami plusz látvány elleme? -
#5924 Rodman alregje -
kegie #5923 Mi az a register product? oda mit kell beirni? -
Cat 02 #5922 Szerintem a Forli inkább erőd, mint a Velencei :D Az csak ilyen kis palota. -
#5921 Az utolsó (6. Visitazione Tomb) Velencében van az erőd tetején (pont most szúrtak be képet róla #5896). Valamikor a 9. fejezet környékén/után nyílik meg. -
#5920 A hegyekben tuti nincs... Firenzében van 2, San Gimignano-ban 1, Forli-ban 1, és Velencében 2. -
#5919 Mondom én csak olvastam és ott hegyeket írt (én is csodálkoztam amúgy) -
Cat 02 #5918 A hegyekben nincs, nem Forli-ra gondolsz ?
Vagy 6/6 után plusz ? -
#5917 Hát akkor ezek szerint egyet valahol kihagytam :(