7877
  • gabor speed
    az a problámám amikor az elején beülök az animusba csak fehérség van mi a probléma???
  • attiGT
    Én azt sajnos nem vittem végig, és nem hiszem, hogy újra elővenném. Azért hagytam abba, mert jött a BadCompany2 BETA-ja, még anno, és azzal toltam. :)
  • JethroHUN
    khömköhm Mass Effect 2 után
  • attiGT
    Végigvittem. Határozottan mondhatom, hogy számomra a legeslegjobb játék, amivel valaha játszottam. Várom a folytatását!
  • focilac
    Hello
    Nekem az a problémám, hogy a sequence 7 vége után, Velence betöltése közben lefagy a játék, és nem tudok tovább menni, és még csak ki se tudok lépni a játékból, csak ha lekapcsolom a gépet...
    Mi lehet a baja?
    (A játék eredeti)
  • JethroHUN
    o.O
  • MerlinW
    14 seq van, de a 10, 11 rövid.
  • attiGT
    Igen, épp ez köt le a játék mellett! Iszonyat jó, Dragon Age mellett számomra a legjobb! Bevallom férfiasan, megállás nélkül játszom szinte tegnap este óta, és nem bírom itthagyni :) Most szereztem meg Altair cuccait és a 9. sequence-t csináltam meg most. Mennyi van még hátra?
  • MerlinW
    Keresgéld az ajtót:) Egy kis kihívás hidd el csak ízt ad a játéknak:)
  • SovereignX
    Az tovább tart! :D
  • attiGT
    Megoldva, sorry
  • attiGT
    San Marco-s Sealhez hogy lehet bejutni? mármint magába a barlangba.
  • MerlinW
    Igen
  • Atkamon
    Igen, de a villában felveheted azt a páncél szettet, amelyiket akarod.
  • attiGT
    Sziasztok, megvettem a játékot, tegnap este óta pedig képtelen vagyok abbahagyni. Iszonyat gyönyörű a grafikája, a játékmenetet meg kell szokni, mint az irányítást is. 4/6 Assasins Seal-nél járok, és szeretném tudni, ha megvan mind a 6, akkor megkapom Altair cuccait?
    Jo jatekot mindenkinek :)
  • dani71
    Megszereztem altair páncélját és ehez uj ruha jár,mi lenne ha vennék egyet?lecserélődne?
  • Atkamon
    Öh, talán arra, hogy ne tudjanak megütni?:D
  • dani71
    jó kis összefoglalónem semmi
    ja és hiányzik a jobb gyűrűsujja.Hogy semmi se maradjon le.
    egyébként a deflect az mire jó
  • CroftManor
    ma vettem meg a Convictiont :)
  • Atkamon
    Két egérrel is próbáltam, de ugyanolyan mindkettővel.
  • Rage47
    most eléggé felba*ott ez az egér szaggatás, remélem Splinter Cellben olyan jól megcsinálják az irányítást, hogy már a billentyűt sem érzékeli -.-
    lehetséges, hogy csak logitech egérrel csinálja ezt? nektek milyen egeretek van?
  • MerlinW
    Google vazze, goooooooleeee.

"A játék főszereplője Altair aki egy Assassin vagyis merénylő. A teljes neve Altair Ibn La-Ahad. Altair Desmond Miles őse volt, Altair memóriája bele van kódolva Miles DNS-be.

Az Abstergo vállalat kényszerítette Milest, arra hogy kipróbálják rajta Animust (egy gép, amit a vállalat fejlesztett ki, segítségével kódolni tudják a genetikai állományt és kibontják az információkat Altair agyából. Ő egy profi merénylő, képes különleges akrobatikai ugrásokra. Tagja a Hashshashin szektának (ami úgy ismeretes, mint az első számú merénylő szekta, sok merénylet volt már ezelőtt is). A játék kezdetén "be nem avatott", a legtöbb képességét elveszíti. a fő feladata, hogy megöljön 9 embert, akik részt vettek egy összeesküvésben a szent föld ellen, de mestere nem mondta el, hogy az összeesküvés valójában 10 embert takar. Altair a játék során beutazik 4 várost (Masyaf, Acre, Damascus, Jerusalem) és megöli az áldozatait különböző fegyverekkel.

Az Altair név egy arab szó ami azt jelenti "a repülő sas". A nevének második része Ibn La-Ahad azt jelenti, "senki fia", érzékeltetve titokzatos eredetét.

Kiderült az is, hogy az apja egy Síita Muszlim, az anyja pedig keresztény. Megjelenése megegyezik Desmondéval, de ha közelebbről figyeljük meg, egy sebhely figyelhető meg az arcán. A sebhelyet csatában vagy gyakorlás közben szerezhette.

De Altair nem tudta teljesíteni legutolsó küldetését, újra vissza kell szereznie rangját a 9 ember megölésével, ezzel stabilizálva a hosszú ideje békétlen régiót. Néhány dialógus a játékban megemlíti, hogy Altairnak különleges kapcsolata volt Adra-val, de önállóvá vált, mert a lány nem tudni miért elhagyta. A játék végén megöli Lord Basilisket, de Adhát tovább viszik egy hajón, de Altair esküt tesz, hogy megtalálja őt.

1191, a vidék nyugtalan és forrongó, javában dúl a harmadik keresztes háború, kiskirályok zsarnokoskodnak a keresztesek által elfoglalt területen. Altair, a kudarcot vallott merénylő (Robert IV de Sablét, templomfőmestert nem tudta eltenni láb alól) kap egy újabb esélyt Al Mualimtól az Assassins vezetőjétől, hogy kilenc haszonlesőt kell megölnie. Míg Richárd hadai dél felé haladnak, hogy újabb csatát vívjon Szaladinnal, Altairnak rájön, hogy ez a küldetés mégsem olyan egyszerű, mint ahogy az elsőre kinéz...

A játék végén Altair meggyőzi Oroszlánszívű Richárdot, a kersztes hadak vezetőjét, hogy hozza el a békét és vessen véget a harmadik keresztes háborúnak."

• SovereignX
    Tudna nekem valaki egy gyors összefoglalót mondani az 1 történeseiről? Nem vittem végig ebben meg van bőven utalás az 1re.
    Vagy ha esetleg van vmi link az is nagyon megfelel.

Előre is köszönöm!
  • Tower Guard
    Kössz a választ!
    De egyébként nincs kiírva hogy a 2-est nyomjam, legalábbis én nem látom sehol.
    Egyébként ez a rész így tényleg elég furán lett megoldva, miért nem elég ha ráváltasz?

Na mind1, köszi
  • Tower Guard
    Köszönöm!
  • CroftManor
    jaja... biztos ő sem játszott az 1el...
  • CroftManor
    Ti nem játszottatok az 1eé? mert ez a rész benne volt az 1ben is.
  • bigapó
    akkor ne nekem irj:) félreérthető igy. már máskor is csináltad, de akkor nem foglalkoztam vele.
  • MerlinW
    ki mondta, hogy nem lehet?

Közérdekű információ volt. Nem kell rögtön a másiknak esni.
  • bigapó
    ki mondta, hogy nem lehet?
  • MerlinW
    Mindenkit rájuk tudsz küldeni, zsoldosokat és a konzumhölgyeket is (ugyanúgy, F majd E) :)
  • bigapó
    az őröket el tudod hajtani ha tolvajokat bérelsz fel és rájuk küldöd őket (ezt már mondták). Nekem úgy sikerült megcsinálni, hgoy elvegyültem a tömegben akik át akartak menni az árkádon. csak sétálj az emberek mellett, olyan lassan ahogy ők, ha jól csinálod, akkor a talajon fehér vonalak jelennek meg. amikor közel érsz legyen aktiválva a hidden blade és ki fogja irni ha le tudod szúrni (assassinate). próbálkozz vele ha nem sikerül elsőre, ez a játék lényege, tanulás :)
    megpróbálhatod a kurvás trükköt is, de Én nem találtam csajokat a környéken, egyszerűbb volt a tömeggel menni.
  • Shiwo
    köszi, Atkamon módszerével sikerült...

most eljutottam Velencébe...van két templomtorony, amire nem tok felmászni...
  • ALEXLONG
    Én is megszenvedtem azzal a résszel ,meny fel az erkély hosszabb peremére ami párhuzamos a fallal , szembe vagy az ajtóval (gugolsz) a párkányon a lámpa feletted , és csak felugrasz nem előre csak fel.
  • dani71
    kösz
  • Atkamon
    Mármint melyik? A rejtett kés, vagy a tőr? A tőr az... nem tom, gyorsabb, meg... nem tom:D Más animációi vannak:D

A rejtett kés jobb, mert counter-el rögtön öl.
  • dani71
    mire jó a kés:mármint jobb valamiből mint a kard?
  • Atkamon
    Gerenda mellett fuss fel a falra, amikor a legmagasabb ponton vagy gerenda irányába gomb+space.
  • Shiwo
    Hali !

Kellene 1 kis help, elakadtam..

Sequence 7 -nél tartok, mikor Altair-ként kell egy csajt üldözni...csajszi befutott egy toronyba, a jelek szerint annak a tetejére kellene feljutnom..nahmármost egy erkélyig fel is jutok, ahol van egy ajtó, ajtó fölött egy gerenda, rajta lóg egy lámpa...innen hogy jutok tovább ? jobbra - balra semmi olyat nem látok, amit meglehetne mászni (és le is esek szépen, ha próbálkozok) a gerendára meg az istennek nem akar felugrani.. próbáltam jobbról, balról, szemből, de egyik se...csak gugolászik az erkély-párkányon, esetleg leugrik róla az ajtó elé, de ennyi...
  • Atkamon
    Az nem az a ruha, amit az 1ben hordott, hanem amit az 1 történései után kifejlesztett. Ez (és még sok midnen Altair későbbi életéről) le van írva a kódexben.

Lecserélni a villában tudod a régebbi páncélokra.