Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Nem inzultálja a jó népet! Csak azokat, akik nem vették meg. Ne essünk tévedésbe.

A világért sem akarnák belepofázni, én megvettem a játékot, ráadásul XBox360-on, és szerintem is felesleges a számláló, ha már lehet játszani tört verzióval is. Mert minek. Csak inzultálja a jónépet és egyébként is a hozzászólások fele az lesz hogy minek számláló blablabla.... Szerintem is felesleges. A warez topik link az persze maradjon, csak legyen nagyobb betükkel.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A páncélok cserélõdnek vagy egymást erõsítik ? (szal ki lehet hagyni 1-2 Tier-t és jobbra ugrani, vagy úgyis összeadódik?)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

enlightened
Egy huszár naplója:

1.hét: Huszár kezébe veszi az orosz verziót. Tudakozódik, hogy kell elindítani majd mikor sikerül, nem esik le neki hogy rossz verzió, hanem kérdezgeti hogy kell tovább jutni.

2.hét: Leesik, hogy nincs normális tört verzió. Elkezdõdik a türelmetlenkedés. Ezt kisebb sírások és kirohanások követik. Majd jelentik többen is hogy a razor feltörte az ubi szervereit és látható is volt az oldalon. Majd skidrow lesz belõle.

3.hét: Rájönnek, hogy nem volt feltörve a szerver és még mindig nem tudnak játszani. Ezt sírás követi megint. Rodman és alregjei unalmukban a rendes topikban osztják az észt.

4.hét: Még mindig nincs törés. Odáig fajul a helyzet, hogy a huszárok letagadják huszár létüket és a DRM-re fogják, amiért nem vették meg a játékot. Ezt késõbb alátámasztják mindenféle gazdasági helyzet magyarázással, majd megjövendölik a PC-s ipar végét, az apokalipszist és, hogy ez így nem mehet tovább.

5.hét: Megérkezik az elsõ tört verzió amiben már a fõküldetéseket végig lehet játszani. Huszárok letörlik könnyeiket, kezd visszatérni az igazi énjük. Majd követelik a számláló leállítását.

Végül odáig fajul a helyzet, hogy a akik megvették azok a gonoszak és tulajdonképpen a topik se az övék, hanem innen is menniük kéne.

Akinek nem inge ne vegye magára.

Nehéz gyerekkor ? Oks, de nem itt kell kiélni. Sõt, ha szûk látókörû vagy, ne hangoztasd már

rvn
Mert az a legtipikusabb is h 14 éves kölöknek tele a picsája mindennel és még büszke is rá...

cat02: nálad jobban biztos h nem.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Nekem is megjött a Game a Zavvi-tól tegnap.... múlt két kedden rendeltem meg... NEM nem anyuka vette meg :-D

Nem gyakran veszek meg játékot, de ezt úgy értékeltem, mivel az elsõ része is tetszett, hogy ez megér 5000 Ft-ot, pofátlanság hogy nálunk 8000 körül van, hogy is van ez???

Épp csak belekezdtem a játékba, támogatja a Logitech Rumblepad 2 Wireless-emet, de még szokni kell, mert nem szoktam csak autós ill sport játékokkal használni, de tv-re kikötve jobban néz ki 😄
BaziJoe
Tudod én még akkor kerültem ide amikor még ez volt a Warez topik az egész!!!
Ugy hogy lehet ,hogy nektek kellet volna már rég csinálni magatokanak egy tiszta játék oldalt forummal eggyütt!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

OFF: szánalmas vagy
ON:

Atkamon
Olyan ember rakta ki a számlálót, akinek meg sincs a játék semmilyen formában.

Ez az "anyuci megvette" meg a legtipikusabb huszárbeszólás, már valami újat is kitalálhatnátok... 😉

Atkamon
Warezpistik, lehet visszamenni a topicotokba.

A számláló gondolom addig lesz fenn, amíg nincs olyan "törés" (ja igen, mert ez nem is törés, amit ti használtok😊 ), amivel minden rendesen megy.

De annyira lol amúgy, hogy 2 óránként átjön valaki a wareztopicból, hogy megmondja, hogy "van ám törés!!!!!", és a "számlálót mostmár igazán levehetnétek!!!!"... Mivan, addig nem tudtok aludni, amíg a számláló fenn van?😄

rvn
OFF: Akkor kitenni is felesleges volt, mert aki megvette meg azzal villog, h neki megvan és már játszik mert anyuci megvette. Tisztelet a kivételnek, aki meg is dolgozott érte.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

http://merlinw.org/data/ac2/ folyamatos frisités 30 percenként es javitás jó hogy nem adtam ki erte 8000- ft
Mennyi kárörvendõ van itt! Szégyelhetik magukat! Van aki fizetett a játékért,és becsületes volt hogy megvette,az õ nevükben is kikérem magamnak hogy a töréssel villogjanak itt a topikban.A számlálót nem kell levenni,jó helyen van ott,inkább azokat kell büntetni,akik ezen gúnyolódnak

grebber
Felesleges beírnod megmagyarázzák hogy nincs!

Next PC upgrade: 2022

white0517
Bizony van törés és lassan már bug mentes a fõ küldetéseket már meglehet csinálni és már lassan az összes mellékküldetést is ugy h most már igazán levehetnétek azt a számlálót 😄

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

már 3 napja fölöslegesen számoltok itt xP...igen mee van warez...hihhetetlen azt a törhetetlen védelmet feltörték...

Én a vízilovakkal vagyok !!!

Tényleg sokkal jobb lett az elsõ résznél. Tetszik, hogy a tutorialt nem rágja a számba, hanem bele van szõve a sztoriba.
Megnézem majd, köszi.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

tommygear
a villában a fegyverszobában megtalálod
Egy olyan kérdésem lenne, hogy volt egy jó kis kardom, de vettem egy másik fegyvert, talán egy baltát, és most az a fegyverem. Nem lehet valahogy a kardot kiválasztani alapértelmezettnek?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

tommygear
nemhiszem mivel a játék a folytatása
hello nem tudjátok Assassin Creed lineage film nem nem lesz folytatása?
Ez most, hogy is kapcsolódik a filmhez ? Mert börtönre nem emlékszem :o

Atkamon
Szerintem meg a mi kis humorbugyorunk alregje😊

enlightened
Nem is tudtam hogy eredetibe be kell másolni value fájl-t😄. Szerintem topikot tévesztettél.

akkor lehet prog hiba,de most nézem hogy pont sec 5-nél vagyok és nem másoltam be a valune filet,majd holnap meglessem.hy
Atkamon
A falon át tudsz mászni, és a zárt ajtó mellett van a kar.

Hogy is kellene kinyitni nem találtam semmi kart vagy kapazkodót?
Az van h abba szobába nem enged be ahol a kódexek vannak ,+ leonárdo sincs sehol.
addig nem enged be a szobába amíg + nem lesz az az1 kódex
Atkamon
Nincs az inventory-ban sem? A villában nem tudod lefordíttatni Leonardo-val? Nem történik semmi, ha fel akarnád rakni a kódex falra?

Az összes view pointra felmásztam és még mindig semmi közbe +néztem h a 6. tekercs hiányzik de a térkép nem mutatja.
Lehet h kezdek 1 újat.
Atkamon
Öh, menj a zárt kapuhoz és nyisd ki... nem sokat próbálkoztál, mi?-.-

Egy csatornába vagyok 1 létra van meg egy zárt kapu,valaki tudna segítenni hogy itt mit kell csinálni?
Skynet
Mert még mindig nem teljes a warezváltozat,ergó mûködõ van csak nem JÓL mûködõ😊
enlightened
A warez óra miért számol? Haverom azt mondta kitolta a game warez verzióját. Ezek szerint mûködõ!

Atkamon
Hát, amikor megkapod azt, hogy szerezd meg mind a 30-at, akkor már az összes városrész meg van nyitva, úgyhogy csak attól függ, hogy látod-e a térképen, hogy felmásztál-e az öszes view pointra... ha azokból mind megvan, akkor biztos, hogy megjelenik a térképen...

Nekem 29 volt, és mikor megkaptam azt hogy 30at szerezz be, Velencébe elutaztam és meg is jelent a térképen(egy újonnan feloldott városrészben)
Az összes felkijáltójeles küldit + csináltam.
A következõ az lenne h a villába ki kellene raknom a kódex darabjait csak addig nem enged be a szobába amíg a 30 db nincs +.
tommygear
csináld a küldiket majd megkapod
Atkamon
Szerintem azt az utolsó küldetésben kapod meg.

Helló
Valaki+ tudná nekem magyarázni h mért nem találom sehol a 30. kódexet a térképen?
Pedig az összes helyen kerestem de nem találom.
Valami 5 let??
alma2
Ennel a jateknal tok mindegy.
bfcb2-hoz a 4 magossal.

szerintem

Ngeri
mármint ac2.

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Ngeri
sziasztok.
milyen procival járnék jobban egy négymagos q8300 vagy kétmagos e8400? 5770-hez kéne bfcb2höz.thy

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

tommygear
mizu vérpisti
robotnyk
igen.
Neked is kocka beütésed van
Ha oldalt van ilyen kocka vagyvalami, aminek rombusz beütése van, akkor ment épp ?

Atkamon
Felmászol arra a "platform"-ra, hidden blade kiválaszt, kijelölöd a bábut, platform szélére állsz, és klikk.
Amelyik az erkélyen van, annál meg kapaszkodj az erkély korlátján, és onnan klikk. Akkor leszúrja, és átrántja a korláton.
Szénakazalosnál meg be a szénakazalba, és onnan klikk.