Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1.hét: Huszár kezébe veszi az orosz verziót. Tudakozódik, hogy kell elindítani majd mikor sikerül, nem esik le neki hogy rossz verzió, hanem kérdezgeti hogy kell tovább jutni.
2.hét: Leesik, hogy nincs normális tört verzió. Elkezdõdik a türelmetlenkedés. Ezt kisebb sírások és kirohanások követik. Majd jelentik többen is hogy a razor feltörte az ubi szervereit és látható is volt az oldalon. Majd skidrow lesz belõle.
3.hét: Rájönnek, hogy nem volt feltörve a szerver és még mindig nem tudnak játszani. Ezt sírás követi megint. Rodman és alregjei unalmukban a rendes topikban osztják az észt.
4.hét: Még mindig nincs törés. Odáig fajul a helyzet, hogy a huszárok letagadják huszár létüket és a DRM-re fogják, amiért nem vették meg a játékot. Ezt késõbb alátámasztják mindenféle gazdasági helyzet magyarázással, majd megjövendölik a PC-s ipar végét, az apokalipszist és, hogy ez így nem mehet tovább.
5.hét: Megérkezik az elsõ tört verzió amiben már a fõküldetéseket végig lehet játszani. Huszárok letörlik könnyeiket, kezd visszatérni az igazi énjük. Majd követelik a számláló leállítását.
Végül odáig fajul a helyzet, hogy a akik megvették azok a gonoszak és tulajdonképpen a topik se az övék, hanem innen is menniük kéne.
Akinek nem inge ne vegye magára.
cat02: nálad jobban biztos h nem.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nem gyakran veszek meg játékot, de ezt úgy értékeltem, mivel az elsõ része is tetszett, hogy ez megér 5000 Ft-ot, pofátlanság hogy nálunk 8000 körül van, hogy is van ez???
Épp csak belekezdtem a játékba, támogatja a Logitech Rumblepad 2 Wireless-emet, de még szokni kell, mert nem szoktam csak autós ill sport játékokkal használni, de tv-re kikötve jobban néz ki 😄
Ugy hogy lehet ,hogy nektek kellet volna már rég csinálni magatokanak egy tiszta játék oldalt forummal eggyütt!!!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
ON:
Ez az "anyuci megvette" meg a legtipikusabb huszárbeszólás, már valami újat is kitalálhatnátok... 😉
A számláló gondolom addig lesz fenn, amíg nincs olyan "törés" (ja igen, mert ez nem is törés, amit ti használtok😊 ), amivel minden rendesen megy.
De annyira lol amúgy, hogy 2 óránként átjön valaki a wareztopicból, hogy megmondja, hogy "van ám törés!!!!!", és a "számlálót mostmár igazán levehetnétek!!!!"... Mivan, addig nem tudtok aludni, amíg a számláló fenn van?😄
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
Én a vízilovakkal vagyok !!!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
addig nem enged be a szobába amíg + nem lesz az az1 kódex
Lehet h kezdek 1 újat.
A következõ az lenne h a villába ki kellene raknom a kódex darabjait csak addig nem enged be a szobába amíg a 30 db nincs +.
Valaki+ tudná nekem magyarázni h mért nem találom sehol a 30. kódexet a térképen?
Pedig az összes helyen kerestem de nem találom.
Valami 5 let??
milyen procival járnék jobban egy négymagos q8300 vagy kétmagos e8400? 5770-hez kéne bfcb2höz.thy
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.