Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
(Most eltelt egy kis idõ... 😄)
Nem találom, de mindegy, nem olyan nehéz megtalálni azokat a gombokat, a pirosakat keresd...
láttam több gombot is de azokat nem tudtam megnyomni😞
itt mit kell csinálni már végig jártam az egész raktárt vagy mi ez volt 3 gomb amit meg tudtam nyomni a többit nem az egyes részeken bevillant egy fekete kép katonákat mutatot meg ilyesmi de már megmásztam mindent amit lehet és nem tudom mit lehetne csinálni légyszi segítsen valaki
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg nekem nagyon tetszik a párbeszédekben is, szerintem sokat ad a hangulathoz, de mondjuk ezzel páran nem értenek egyet😄
The Matrix has you...
Azóta igen csak elõre haladtam, izgalmas a játék, egyre nehezedik is, megyek is vissza játszani 😊
szóval próbálkozz tovább, azt hiszem ezek után csak nehezebb küldik jönnek majd 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Positive Mental Attitude
Még valami ötlet? 😞 Remélem ez nem vmi bug, és kezdhetem elõrõl...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Mi elõtt Szavazni mennél !
http://www.youtube.com/watch?v=mEeWfEPu9l4
Szóval szerintem, ha továbblépnék, akkor egybõl jönne az sms, hogy levontuk az összeget errõl és errõl a címrõl érkezett vásárlás okán.
A tippem szerint amit mondasz nem mûködik náluk.
The Matrix has you...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Engem csábít a gondolat, de még vacilálok, mert eléggé kiköltekeztem mostanában magam, meg inkább Settlers 7-et venném meg akkor 😊
The Matrix has you...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
The Matrix has you...
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.