7877
  • dani71
    a taunt arra jó hogy felidegeld az ellenfeled és rádtámadjon
    hasznos counter kill-lel kombinálva
  • enlightened
    A játék legjobb része egyébként a bonfire of vanities volt. Battle of forlí az nagyon gyenge lett, kb végig hentelni kell erről szól. Bonfireba viszont újra előjön a taktikázás.
  • enlightened
    Shaun segít ha egyideig csinálod és akkor már gyerekjáték mindegyik.
  • Evoluti0N
    Az lenne a legegyszerűbb, ha beraknál egy screenshotot a puzzleről, mert így nem tudom, h melyikről beszélsz.
  • ricsa008
    van egy puzzle amit nem vágok
    egy két részből álló kód szerűségrúl van szó de nem jövök rá mi a kód
    tudtok segíteni?
  • vzajcev
    xD
  • ALEXLONG
    Gúdmorning. Van benne igazság de ha jól nyomod el akkor hibázni fog az enemi és egyből kilehet végezni őket.

Ezt meg a ju tubén találtam ha valaki,valahol elakadna vagy kérdése lenne itt mindent megtalál:
    http://www.youtube.com/watch?v=s7BbZUo5ncg&feature=related
  • SovereignX
    Reggelt emberek!

A Taunt-nak van bármi értelme? Én ahányszor elnyomtam csak azt értem el vele, hogy a mondandója közepén jól rámkúrtak egyet ami nem kicsit fájt de ennyi.
    Ez... nem túl hasznos funkció ilyetén formában. :)
  • Lorant999
    köszi srácok
  • Atkamon
    Jaa, tényleg, bocsi, elfelejtettem :S
  • robotnyk
    le kell venni külön, először én is azt hittem hogy bug. kiválasztod, és equip helyett van remove.
  • Atkamon
    Ugyanott... Valamelyik Cape-et vedd fel..
  • Lorant999
    hello

feloldottam ezio armorját de az outfistsban átvettem altairt így altair lettem

hogy tom visszaváltani ezio-ra?

köszi előre is...
  • Evoluti0N
    Ez az egyik dolog, ami legjobban tetszik a játékban, h valós történelmi személyeket és eseményeket szőnek Ezio története köré :).
  • MerlinW
    "Kinyír mindenkit, akinek köze van a családja halálához, bla, bla, bla"
    Annak pedig, hogy kiket nyírt ki, utána lehet nézni az olasz történelemben, hiszen mindenki valós történelmi személyiség volt:)
  • Evoluti0N
    Ez grebbernek ment.
  • Evoluti0N
    Röviden összefogalva. Vannak a templomosok és az assassinok. Az assassinok a jófiúk. Desmond assassinok leszármazotja és az Animus segítségével az ősei emlékeit újra tudja élni. A jelenben az a 3 ember, akikkel egy szobában van, azok szintén assassinok. Ahonnan megszöktek a játék elején, az pedig egy templomos bázis, ahol az 1. rész játszódott és ahol Altair emékeit, aki szintén Desmond egy őse, élte meg. A 2. részben Ezio emlékei vannak főszerepben. 1400-as évek Olaszországában játszódik a dolog.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezio családját kivégzik. Rájön, h az apja assassin volt. Megbosszulja a családját, de közben kiderül, h sokkal nagyobb dolgok vannak a háttérben, mint azt ő gondolta. Az egész sztori az éden gyümölcse körül forog. Ez egy nagy hatalommal bíró tárgy. Kinyír mindenkit, akinek köze van a családja halálához, bla, bla, bla és a végén a pápával áll szembe Vatikánban. Ugyanis megtudja, h Vatikánban van egy földalatti rejtekhely, ahol vmi nagy dolog van és az éden gyümölcsével nyitható ki. Elmegy Vatikánba, ott harcol a pápával, akiről már korábban kiderül, h ő felelős Ezio családjának a haláláért és aki be akar jutni ebbe a föld alatti izébe. Ugyanis úgy gondolja, h ott van Isten és ha kinyírja, akkor nagy hatalma lesz. Szal Ezio elmegy Vatikánba, harcol a pápa ellen, a pápánál van egy másik nagy hatalmú tárgy, az a bot izé. Ezio legyőzi, bemegy a földalatti izébe. Ott találkozik egy hologramszerűséggel. Beszélget vele, kiderül, h egy fejlett civilizáció képviselője és az övéké az éden gyümölcse pl és ők azok, akiket régen az emberek isteneknek hittek. A hologram beszél Desmondhoz, elmondja, h az ő kezében van az emberiség sorsa, Ezio kérdezik, h wtf ki az a Desmond. Desmond meg, h wtf honnan tudja a hologram izé, h ő ott van. Jönnek a templomosok, Desmond kiszáll a gépből. Eziotól tanult képességeivel legyőzi őket és lelépnek. Ennyi :).
  • moon21
    Értem. Kár érte, azért köszi!
  • dani71
    http://www.gamesradar.com/f/assassins-creed-ii-feathers-and-treasure-chests-guide/a-20091118131317820094
    TÖK JÓ OLDAL találsz itt olyan térképeket amin rajta van,hogy hol vannak a tollak
  • grebber

Na akkor ennek örömére valaki leírhatná miről szól a game! Persze Spoiler keretein belül!
  • heringer
    Én is végig toltam,a végét jól megcsinálták...:)
  • Evoluti0N
    Végigjátszottam a játékot. Az egész játéknak nagyon jó hangulata, története van és sokkal jobb, változatosabb, mint az előző rész. Ezio személyisége is szimpatikusabb, kiforrottabb, mint Altairé. Nem akarok ódákat zengeni róla, röviden: tetszett és kész. Egyedül a vége volt kicsit hm, gagyi.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bokszmeccs a pápával :D. Elég furcsa volt.
  • Atkamon
    Nem.
  • moon21
    Azt tudom, de ha Altair páncélját akarok viselni, akkor nem lehet más ruhám?

simon007: Vezérlőpult\ Kezeléstechnikai központ vagy Kisegítő lehetőségek
  • simon007
    Tudnátok segíteni?

Valószínüleg beállítódott a beragadó 'shift' billentyű, vagy mi a szösz. A gép folyamatosan bekapcsoltnak észleli, és így AC 2-ben nem lehet normálisan játszani. PL. viewpont-ot nem tudom 'E'-vel szinkronizálni, folyamatosan leesik csimpaszkodásba illetve semmilyen
    rúdon, kéményen nem marad fenn.
    Hogy lehet ezt a beragadó shift billentyűzetet kikapcsolni?
  • Atkamon
    A villában tudsz páncélt cserélni...
  • moon21
    Én azt szeretném kérdezni, hogy ha már Altair páncélja van rajtunk, akkor onnantól nem is tudunk ruhátcserélni? Csak fekete, és kész, ennyi volt?
  • Atkamon
    Jelöli a térkép, ha találsz kódexlapot... Ha meg esetleg a játék végén jársz, akkor meg a villában találod.
  • grimm13
    Ott van a villádban ...
  • dani71
    Hova lett leonardo: nem találom velencében
  • DarkSector
    de a kétoldalú fehér nyilaknál...
  • midian
    A játékban nem lehet valahogy gyors utazni ?
    Pl egy távoli városból kattintással átutazni?
  • Atkamon
    Pause menu-ben Inventory, aztán outfits, kiválasztod, ír róla, hogy mire jó, aztán Equip.
  • Evoluti0N
    Azt szeretném kérdezni, h ki lehet-e választani valahol, h a megszerzett köpenyek közül melyiket hordja Ezio. Megvan az is amelyiket hordva nem növekszik a notoriety Firenzében és Velencében, illetve egy másik, amelyiknél Toscana-ban és (ha jól tudom) Forlí-ban. Azonban fogalmam sincs, h hogyan választhatom ki, h melyiket hordja.
  • moon21
    Köszi a választ! Kipróbálom majd, de most kicsit szünetet tartok. Most szereztem meg Altair pajzsát. :) Bár a kinézete nagyon azért nem tetszik.
  • Atkamon
    Nem tom... videókari driver frissítés esetleg?
  • Atkamon
    Szia rodman, még mindig béna vagy:)
  • Jocoke
    Sziasztok!
    Ugyanaz a bajom mint focilac-nak. Velence betoltesenel megfagy a dolog. nekem nem eredeti a jatek... :)
    eddig semmi problemam nem volt vele.
    Remelem van valami megoldas...
    én ezt úgy csináltam meg h elszórtam nagyon sok pénzt az egyik oldalon és odagyűltarról az oldalról az összes őrés a nagy tömeg, majd (simán a SHIFT nyomva tartása mellett) eloldalaztam mellettük és sutty ledöftem a rejtett törrel, majd elfutottam onnan :D
  • moon21
    Hali!
    Olyan gondom van, hogy van egy mellékküldi, ahol úgy kell megölni egy embert, hogy nem vesznek észre. A közelben elég sok őr van, és a célpont mellett közvetlen is van egy őr. A méreggel próbálkoztam, beadtam a mellette lévő őrnek, aki kicsit meg is szúrkálja a csávót, de nem öli meg. Ezután már nagyon sasol az ember, és persze az őrök is, így nem tudom mit lehetne. A méreg itt akkor nem jön szóba? Csak füstbomba, vagy a tetőről dobáljam meg késsel?
    Köszi