Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

white0517
na sikerült megcsináálnom de most megint elakadtam rögtön utána mikor altairral kell menni és követni kell a fószert és mikor bemegy a vártoronyba becsukodik az ajtó elkezdek felmászni utána de rögtön akiugró erkéj vagy miaz és ugye ott van egy oszlop és azon log a lámpa és nem tudok felugrani az oszlopra mit kell nyomni h fellugorjon?😄😄

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

white0517
oks köszi 😊

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Atkamon
Hát, mivel ez a jelenben van, ezért ez nem sequence- úgyhogy nincs neve... de megnézem, pill...
(Most eltelt egy kis idõ... 😄)

Nem találom, de mindegy, nem olyan nehéz megtalálni azokat a gombokat, a pirosakat keresd...

white0517
aha értem és mi ennek aküldetésnek a neve meg nézném youtubon 😊

láttam több gombot is de azokat nem tudtam megnyomni😞

Atkamon
Több, mint 3 gomb van szerintem... aztán menj vissza Lucy-hoz.

Atkamon
Hát... a kistérképen kéne, hogy legyen célpont... Eredeti a játék? Próbáld meg esc-> abort memory, aztán elölrõl kezdeni.

white0517
http://imagerz.com/QFdCDQ9VUlM

itt mit kell csinálni már végig jártam az egész raktárt vagy mi ez volt 3 gomb amit meg tudtam nyomni a többit nem az egyes részeken bevillant egy fekete kép katonákat mutatot meg ilyesmi de már megmásztam mindent amit lehet és nem tudom mit lehetne csinálni légyszi segítsen valaki

mikor ez a feladat: deliver Giovanni's letter to Lorenzo de' Medici
én ott elakadtam amikor elején Cristinatol elmenekulök és utana apja megbiz valamivel hogy vigyem el a levelet valakinek....és akk mapomon nem mutassa azt meg semmi 😮
Rage47
sztem is tök jó 😊)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atkamon
Jaja, nekem is nagyon tetszik😄 A Firenzei épületek közül már szinte az összesnek tudom a nevét, ha majd egyszer elmegyek tök jó lesz, menõzök majd vele xD

Meg nekem nagyon tetszik a párbeszédekben is, szerintem sokat ad a hangulathoz, de mondjuk ezzel páran nem értenek egyet😄

bigapó
Nekem az nagyon tetszik például, hogy nyomják az olaszt, elég rendesen. kicsi nyelvtanulás is meglesz legalább😊

The Matrix has you...

Atkamon
óóóóh, eltûnt a számláló😄 "Requiescat in pace" 😄

Atkamon
Ja, de semmi szükség rá, hogy ezt tedd, a játék felénél már nem tudod mire költeni a sok pénzt, ami jön😄

MerlinW
20 percenként jah.

[merlinw.org]

Ha csak simán bent hagyom a karaktert az utca közepén, gyûlik a zsé a városból ?

Rage47
hát nekem nem teljesen tiszta, mert eszembe jut, hogy mennyi mindenre költhettem volna még azt a pénzt 😄 másrészt meg megérte, mert vagy 1 hónapja játszok már vele😊
Atkamon
Az a baj, hogy nem fizettél érte, és úgy próbálod használni:S Sajnos meg kell venni, hogy problémamentesen játszhass, és még a lelkiismereted is tiszta lesz elgalább 😉

Vagy talán nem másoltam be az emulátorban lévõ sok cuccot és akkor nem is kéri?Ez a baj?
Leszedtem az emut és megvan minden szerver meg ien szarságok de ar régi accountomnak nem engedi a cd-keyt.Micsináljak?
Köszi a segítséget, mikor betöltöttem a játékot, egybõl sikerült, pedig nem vok szõke, tuti ezerféleképpen próbálkoztam, és nem mûködött eddig :S Tényleg a shiftet kell nyomni, bár lehet, az volt a baj, túl közel mentem a ládához, és ezért nem vette fel... Na mind1. Ennél nagyobb "elakadás" ne legyen 1 játékban sem 😊
Azóta igen csak elõre haladtam, izgalmas a játék, egyre nehezedik is, megyek is vissza játszani 😊
white0517
nem tudom lehet igazad van de én ugy csináltam 😄 lényeg a lényeg hogy a shiftet kell nyomni:F

bigapó
Én nem bill-el játszom és arra sem emlékszem, hogy hosszan nyomtam-e, de amikor odaérsz írja, hogy mivel tudod felvenni. A célt is mutatja a térképen, cska figyelned kell. amúgy az sem nehéz, anélkül is meg tudod csinálni, mivel az Anyádat kiséred el és haza kell vinni a cuccot, fejbõl, csukott szemmel vissza tudtam volna vinni 😊

szóval próbálkozz tovább, azt hiszem ezek után csak nehezebb küldik jönnek majd 😊

The Matrix has you...

bigapó
nem eredetinél is megcsináltam már. tudom, nem szabadna, de mielõtt megveszem megnézem miért adok pénzt😊

The Matrix has you...

Eredeti?

Positive Mental Attitude

Én a láda elõtt állok, nyomtam hosszan is, röviden is, elõrõl-hátulról, már mindenféle kombinációban, de SEMMI 😄 😄
Még valami ötlet? 😞 Remélem ez nem vmi bug, és kezdhetem elõrõl...
Atkamon
Ez hülyeség, nem kétszer kell megnyomni, hanem vagy hosszan kell nyomni, vagy csak épp egyszer, amikor a láda elõtt állsz.

white0517
kkétszernyomd meg a shift egymás után és menni fog 😄

Az elején járok még (Firenzében), de van egy küldetés (Carry the box to Palazzo Auditore), amit nem tudok megcsinálni. A Shift-tel elvileg fel kéne szednie a ládát ami elõttem van, de nem történik semmi, meg hova vigyeM? A város nagy részét már bejártam, felfedeztem, pénzt is "lopkodtam" eleget, más küldetést meg nem tudok addig felvenni, amíg ezt meg nem csinálom. Köszi a segítséget elõre is!
Komolyan nem akarok senkit megsérteni de mássz inkább vissza anyucikád pocijába és politizálj ott !!!!De biztos van topic ahol lehet ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Atkamon
Na, 4 büntipont mellé akkor most kapsz bant is asszem😊

MerlinW
Cserélõdnek. A villában tudod váltogatni, ha akarod.

[merlinw.org]

http://www.youtube.com/watch?v=cfo_cSVz12M&feature=related

Mi elõtt Szavazni mennél !

http://www.youtube.com/watch?v=mEeWfEPu9l4
és aki nem vette meg eredetibe és a tört verzióval nyomja Emulátoral annak + öröm mert nem kel hozzá net kapcsi 😄
bigapó
Fú, ezt nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni, mert az oldalon a szokásos adatokat tudod csak megadni, hogy mi a bankkártya típusa, száma, a hátoldalon lévõ biztonsági azonosító, lejárati idõ.
Szóval szerintem, ha továbblépnék, akkor egybõl jönne az sms, hogy levontuk az összeget errõl és errõl a címrõl érkezett vásárlás okán.
A tippem szerint amit mondasz nem mûködik náluk.

The Matrix has you...

Sharks
És ha leveszed a pénzt, átváltod magadnak, ha tudsz jó váltót és úgy adsz átutalási megbízást a banknak, hogy személyesen befizeted? De egyébként érdekelne, hogy úgy mennyire jön ki az általad említett erste-és és visa elektron-os esetben, ha esetleg kiszámolod majd...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Ezaz! Viszlát 😊

bigapó
igazából lehet játszani vele, mert nem mindegy, hogy font-ból dollárba vagy euro-ból dollárba számitják (mármint nekem, mert Erste-nél és Visa Electron-nál így van, elõször dollárba váltják át és aztán forintba.)

Engem csábít a gondolat, de még vacilálok, mert eléggé kiköltekeztem mostanában magam, meg inkább Settlers 7-et venném meg akkor 😊

The Matrix has you...

bigapó
nem csak fontba lehet venni😊 csak szétkell dikházni 😊

The Matrix has you...

Sharks
Az font és összesen 5100 Ft körül van kb. az összeg, ha megrendeled.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Kicsit sem, de ezek szerint te nem éred el azt a szintet ahol már érdemes lenne vitatkoznom.
bigapó
ahogy látom egész jó kis webshop, csak az a kérdés, hogy mennyi lehet a banki költség (átváltás miatt). szállításnak 1,15 Euro-t ír, ami nem sok. még ezzel együtt is megérné megvenni.

The Matrix has you...

De látom. SG warezos volt, már nem az. Ha az lenne, nem lenne, mert le lenne tiltva.

Piszkosul nem a volton van a lényeg, ezek szerint te sem látod át.
Sharks

BaziJoe
Bocs lehethogy egy kicsit erõsen fogalmaztam. Én csak annyit akartam mondani hogy ez az oldal amikor megnyitott abba az idõbe még nagyon kevés embernek vólt internetje és számítógépe. És akkoriban aki ezt kitudta fizetni azok általában már játékot nem bírtak venni.Ezért 90%-ban erre az oldalra Warez miatt jöttek az emberek.Utána jöttek az ujj gazdagok meg a gyerekek akiknek fogalmuk sincs, hogy mennyi pénz az amibe egy játék kerûl! És elkezdtek topikokat nyitni és elzavarni a Warezes embereket egy külön nekik nyitott topikba. Azzal a címszóval, hogy ezen az oldalon nincs Warez!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

VOLT, azon van a lényeg (és nincs köze Sopronhoz 😄)

Hallod 2008-as reggel ne oszd már itt az észt, azt sem tudod hogy indult ez az oldal és mi volt eredetileg a rendeltetése, a fórumnak.
grebber
Kár ilyeneket leírni.
Ennyi erõvel meg a warezesek szemszögébõl akik megvették irigykednek hogy nekünk meg ingyen megy szal nem kell itt vádaskodni egyik oldalról sem.
Mindenki szíve joga eldönteni miért fizet és miért nem.
Ez legyen az õ bajuk indokolni felesleges.

Next PC upgrade: 2022