Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Öh, talán azért szól be nekik, mert jönnek a sima topicba verni magukat, hogy "Na mivan balfaszkáim, megérte kiadni érte 8000-ret, mi már ingyen jáccunk ááám"...

Ezt meg hagyjuk már, hogy húdemilyen szegények a warezolók😄 Azért gépre volt pénzük😄

#5624: Hát arról nem tehetek, hogy pár ember több pénzt is kiad érte, mint amennyibe a legolcsóbb elérhetõ helyen kerül😊

Mit kellene bizonyítanom? Hogy Róma nincs benne a játékban vagy hogy a játék bizonyos részeit DLC-ként árulják? Vagy azt hogy DRM védelem van a játékon?

Melyiket is kellene bizonyítanom? Merthogy ezek tények, mindenki tudja õket.

Azt viszont soha se fogom megérteni, hogy egyesek miért érzik szükségét naponta leszólni a náluk szegényebb embereket? Vagy hogy mégis milyen alapon szólják le õket? Azért mert õk (vagy inkább a családjuk) gazdagabb? Mégis ki a fenének képzelik magukat a magadfajták?

Ezt a "most már 5000-ért megkapod" dolgot csak zárójelben,ha lehet,nem mindenki rohan zavvi.com-ra rendelni,idehaza még mindig 8k ám az ára mindenhol😊
tommygear
na ennyi nekem esel itt ok nélkül habzó szájjal, de bizonyítani semmit nem tudsz abból amit hadarsz itt <#smile>
Tényeket? A lelkisérültségedrõl vagy az impotenciádról? Nem is szeretnénk. <#hehe><#levele>

Én megvettem az AC2-õt, nem warezoltam. Mellesleg tévedsz, lehet hogy egy hónapig tartott a DRM feltörése az AC2-nél, de ez nem jelenti azt hogy a többinél is ennyi ideig fog, hiszen azoknál már nem kell majd nulláról indulni, a szerver-emulátor programot elég csak hozzáigazítani az új játékokhoz.

tommygear
nagyon jól terelsz 😊
tényeket még mindig nem látunk
Olvastam valamelyik netes újságban, hogy a Róma és a Spanyol fickó kicsinálása a kiegészítõ tartalma lesz. Szerintem az lenne a normális, ha egy nagy, kerek egész játékot adnának ki a kezeik közül kiegészítõk meg DLC helyett.

Lehet hát. És amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, ugyebár, szóval ne várd el hogy szó nélkül hagyom a gyökérkedését.

Atkamon
Mi van??😄

Ezt a Róma és spanyol dolgot meg honnan a francból veszed??
Az nem kiegészítõ lesz, hanem egy folytatása a történetnek, egy külön játék.

A másik meg... Ostoba árpolitika?? 8000 forint volt megjelenéskor a játék, mostmár 5000ért megkapod... Hol kell erre 10000 forintokat kiadni?? A PC verzióba még a DLCket is belerakták, amikért konzolon fizetni kell.

kösz összejött a jump.
enlightened
Dehogy fognak bukni. Ugyanúgy aki megvette meg fogja venni májusba a POP:forgotten sandset. Te meg ugyanúgy le fogod warezolni, nem változik itt semmi. Azért remélem a forgotten sandsbe is belerakják a DRM-et. 1 hónapig legalább feladják a feladatot a wareznak.

enlightened
Nyugi van. Ha befejezheti ezt a hangnemet, akkor te is visszavehetsz nyugodtan. Nem kell lelkisérültezni, lehet normálisan is társalogni.

Nyilván nem. De ez még nem ok arra, hogy sértegesse õket.

Mellesleg tommíger fejtegetése is erõsen hibás. Ha ezekután csökkennek az ubisoft játékeladásai, az legalább annyire lesz köszönhetõ az ostoba árpolitikájuknak és a vásárlóellenes vilselkedésüknek, mint a wareznak. Jó nagyon fognak bukni ubiék, és ez bizony csak maguknak köszönhetik.

Én marhára nem fogom sajnálni, ha eltakarodnak a PC piactól, lesz sok más cég helyettük, akik nem lesznek olyan kapzsik és pofátlanok mint õk voltak.

Én megvettem eredetibe az AC2-õt, és ismerve az eredetit, teljesen felháborít amit az ubisoft mûvel. Visszatetszõ mind ez a buzi DRM-jük, mind az hogy a játék 20%-át (Róma és a spanyol) kiegészítõként fogják árulni, újjabb tízezer forintokért. Nem beszélve az ilyen-olyan tombokról meg hasonlókról.
Tényleg eljutunk lassan oda, hogy a bolti vásárlással csak a játék 60%-át kapod meg, a többiért fizetni kell majd újra és újra. Hát menjenek a fenébe, én tutira nem fogom a pénzemmel támogatni a gerinctelenkedésüket.

tommygear
na idefigyelj kisfiam...
milyen hangnemet? közöltem egy tényt az meg, hogy bejár ide a warezból 2 warezpisti az rendben van igaz?
am meg mutass már olyan hsz-eket ahol én naponta beszólok a warezosoknak, kiváncsian várom
Neked is igazad van, de az normális aki minden nap beírja IDE, hogy milyen jó a warez ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ezt a hangnemet nyugadtan befejezheted, amúgy sincs igazad. Tényleg jobban érzed magad attól, hogy nap mint nap leszólod azokat, akiknek nem telik az eredetire? Nem kicsit lehetsz lelkisértült akkor, menjél pszhihológushoz. Te lelkibeteg eredetihuszár.

Jónéhányan egyébként pont a DRM miatt nem veszik az ubisoft új DRM-es játékait, pl: Silent Hunter V.

elitehun
Pontosabban el kell vinni leonardohoz hogy dekódolja
tommygear
addig jó én utáltam az 1be hogy szinte minden küldi után félbaszakad a játék
Leonardonak dekódolni ekll.

KaszaN
Meg is van mind! 😄 De a falitáblán, ahova gyûjteni kell, nemjelenik meg.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Mikor áthajózol Velencébe :p

HeadHunter86
Ott vagyok hogy megyek épp Velencébe nemsokára. Viszont még nem volt az eleje óta olyan hogy a jelenbe történt volna. Azt hittem néha megszakad a sztory és történik valami mint az 1-ben. Itt lesz még ilyen, vagy csak a végén majd?

barcalaci84
Az Animus Database ill DNA is elég sokat segít , ha valamit keresni kell, melyik mapról hiányoznak dolgok stb.
tommygear
3-4 kódexet a küldetésekben is kapunk
Atkamon
Nem tom, nekem mind a 30 megvan a városokból, úgyhogy biztos, hogy ott vannak... a legutolsó az Velence utolsó negyedében volt, az elõtt az összeset összeszedtem a többi városból... Mondom az összes viewpointot meg kell mászni mindenhol, és akkor tuti látható lesz a térképen az ikonjuk.

Yap, anélkül elvileg nem lehet végigvinni.

KaszaN
Én is most ott tartok ahol össze kell ledni mind vagy nemenged továb. Most akkor minden városba elkell mennem értük?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

barcalaci84
a codexeket ikon jelöli a térképeken<#wink>
Atkamon
Gondolom te is a kiálló farúdnál akadták el, amirõl a lámpa lóg. Fuss fel a farúd mellett a falon, amikor a legmagasabb ponton vagy pedig ugorj oldalra, és akkor felkapaszkodik rá.

Lol, kész lett a Warez?

every damn day

Én nem a warezra irtam,hanem annak a sok hülyének aki az örömét leli abban hogy munkáját tönkreteszik

Várfal, balra ugrasz, onnantól meg csak fel.

tommygear
ti fogtok a legjobban háborogni ha ez bekövekezik warezhuszárok
Valaki tudna segítenni annál a résznél ahol vissazemlékezik az elsõ részre és egy embert kell követni felmászik a toronyba de sehogy se jutok fel a tetejére?
Ha a Rambodat, vagy a Terminátorodat szeretnéd inkább fejvadászra cserélni, akkor itt a megoldás: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/3621035448
Végre nem vagy képes arra, hogy egyedül végezz szemtõl-szemben egy komplett zsoldoshadsereggel. Azért lehet, de nem elég csak az attack gombot nyomogatni 😊
Sziasztok!
Volna egy problémám, és szeretnék segítséget kérni!
29 Codex page-t sikerült meglelnem, de nem tudom, hogy a 30. Tudtok valami jó linket adni, ahol rájöhetek, hogy hol hagytam ki??
grebber
Bemásoltam a cuccokat és játszok nekem semmi gondom nem volt vele (attól eltekintve hogy még rá kell éreznek a harcra)

Next PC upgrade: 2022

arty
peeersze hogy nincs, a warez topik erre a bizonyíték 😄DD

Forza.

grebber
Semmi szopás nincs vele.Gondolom nem próbáltad azért írogatsz ilyen baromságokat!

Next PC upgrade: 2022

arty
amit a sok szerencsétlen Ass Creed2-vel "játék" címén mûvel, azt aligha irigyli tõlük bárki is, aki JÁTSZANI szeret (és nem pedig SZ.O.P.N.I.)

Forza.

Most veszem észre eltûnt a számláló. Gondolom a pistik most fényezik magukat, de majd meglátjuk mit lép erre az UBI. <#eplus2>

Atkamon
Annyira szeretem ezeket a random warezpisti beszólásokat😄 Lehetséges lenne, hogy nem jöttök át a rendes topicba??

zola2000
Igen, de azon mégis sokszor annyit adnak el mindenböl mint pcn.

A

Ad majd ki x360-ra,ami még ennyi ideig se okoz fejtörést warezeseknek letölteni,kiírni,játszani netre sose csatlakozó gépen😊
Ezek után ne csodálkozzatok,ha a UBI nem ad ki PC-re játékot!

bigapó
Azt tudom, lehet be is lövöm, aztán hadd menjen az angol felirat. Egy idõben kedvem volt tanulgatni ezt a nyelvet, kicsit nosztalgiázom😊
Csipázom, olyan pörgõs, indulatos (vagy hangulatos? ) nyelv 😊
Tegnap néztem egy videót amiben olasz csajt szivattak, rászálltak a pasijára, persze egy másik csaj, na azt a perlekedést, meg pörgõ nyelvet 😊
Ilyen még a spanyol, meg a portugál is 😊

The Matrix has you...

MerlinW
Be lehet állítani hogy csak olaszul karattyoljanak😊

[merlinw.org]

Fehérítsd a spoilert légyszi<#vigyor0>
nem eredeti a játék...sehogyse mutatja ki,a minimapon csak orvos,kovács,szabó meg térképes vagy festõ vagy miaz 😄 van