7877
-
#6076 Hááát.. Már az első részt sem lehetett fordítani. -
#6075 Azért ne add fel a reményt. Nem olyan rég még azt mondták, h feltörni sem lehet... -
#6074 Nem hiszem, hogy készül, az összes fájl a játékban titkosított, úgyhogy nme lehet őket módosítani, beleértve a szövegfájlokat is... -
Leky #6073 Van arra információtok, hogy készül-e a játékhoz magyarítás? -
#6072 Bokaizom bejátszik -
Laci82 #6071 [IMG][/IMG] -
Laci82 #6070 Azért a svájci gárdisták kemények
[IMG][img=http://www.kephost.com/images3/iikc5h1grhdbqwy93fvc.jpg][/IMG] -
Laci82 #6069 És tényleg,köszi.
Még ekkora szopacs részt,ezt kihagyhatták volna. -
#6068 Észak-Amerika nem oké. -
Laci82 #6067 És nem megy,pedig ugyanolyan a fal.
[IMG][/IMG] -
#6066 SPOILER VESZÉLY CODEX WALL!!!!!! csak Neked :) -
Laci82 #6065 Ok elfordítottam ,de semmi.
Ez a rész ami marhára kezd idegesíteni,pedig amúgy jó a játék. -
Laci82 #6064 Ha jobban megnézed akkor látod,hogy ez a Föld térképe így kirakva,de valahol mégis bibi van ill volt de szerencsére súgtak,tehát köszönöm. -
#6063 Azért a föld térképét illene ismerni:)) -
eLiXir #6062 balrol az otodik oszlop masodikat forgasd el -
Laci82 #6061 Sziasztok mi a fenét kell itt csinálni?
Elakadtam.
[IMG][/IMG] -
#6060 A játék főmenöjében az alsó sarokban ott a UPlay, arra kattints. -
#6059 Szabad szaladgálás van. -
#6058 Hali! Egy egyszerű kérdésem lenne azokhoz, akik már végig játszották a játékot, mégpedig: a játék után lehet még nyűjtögetni, szal van szabad szaladgálás mód, vagy addig kell a cuccokat (felszerelések, tollak, codex papírokat) összeszedni, amíg a story tart? -
Laca8206 #6057 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
"A családi kripta (Auditore Crypt) csak UPlay hozzáféréssel nyitható meg, és egyből jelölve lesz a térképen is."
Megtaláltam a bejáratot, de nem tudok bemenni rajta. Hogyan vagy hol tudok belépni abba az UPlay-be?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
tomvader60 #6056 Betojok ezeken a Truth feladványokon. Ezek az Ubis arcok még Dawn Bown-nál is zakkantabbak. -
#6055 meg van mindkettő így, köszi -
#6054 Javvíttasd meg a kutat meg a bányát. A kútba le tudsz mászni, a bánya bejárata meg a fal külső oldalán van. -
#6053 A saját villánkban ezt a 2 széfet nem találtam meg!
Hogy kell eljutni hozzájuk, hol vannak elrejtve? -
KAZJ #6052 Köszönöm szépen! -
#6051 Felfutsz a falra a kiálló gerenda mellett, amikor a legmagasabb ponton vagy meg elugrasz oldalra a gerenda felé... akkor felkapaszkodik rá. -
KAZJ #6050 Sziasztok srácok! Segitségeteket kérném. Annál a küldetésnél ahol altair bőrébe bújik, hogy lehet felmászni a toronyba? Nekem sehogy nem sikerül, csak az első erkélyig tudok felmászni. -
#6049 Mászd meg a viewpointokat minden városban, és a térképen látni fogod őket tekercs ikonnal jelölve. De ha beírod google-ba, akkor is találsz térképeket, ahol jelöli, hol vannak. -
#6048 Codex Pages-t hol találom? Sequence 13 -
mike01010101 #6047 Nagyon jo jatek, vegigtoltam. El sem hiszem hogy a gyenge elso resz utan igy meg tudtak csinalni. Kicsit konnyu a harc de nem baj, elvezetes mar-mar witcher szintu elvezet:).
Ha be lehetne menni par epuletben (fogado, kocsma, kupi, muzeum stb)
akkor nem lehetne benne kifogast talalni. A dlc-k is nagyon jol sikerultek. Jo lenne meg egy-ketto.
Nalam egy szinten van az Oblivion, Witcher, Fallout, Risen, Gothic stb jatekokkal pedig ez "csak" egy konzol port es en eleg elkotelezett pc jatekos vagyok.
-
#6046 Ja, igen, tényleg, az ő arcoskodása sokkal helyénvalóbb, nagy gyerek:)
#6045: Tök mindegy, warez volt a lényege:) -
#6045 Az lehet de nem az volt a lényege hogy bármilyen warez dolgot itt beszéljek meg. -
#6044 lehet hogy rossz helyre írt de szerintem nem ez az arcoskodás a megválaszolása a dolognak kisgyerek... -
#6043 Kapsz is büntit asszem:D
Plussz még le is vagy maradva nem kicsit:D Legyél boldog a szkidróóóval:D
Nem elég, hogy lopsz, még jössz dicsekedni vele... lúzer -
#6042 Assassins.Creed.II-SKIDROW Na ezt is feltőrték!!! Az Ubi be...a!!! Remélem jó sokba kerűlt kifejleszteni!!!! -
ALEXLONG #6041 Hali nem tudom honnan szetted azt a linket ez az enyém:
http://www.youtube.com/watch?v=s7BbZUo5ncg&feature=related
Ez meg a tied:
http://www.youtube.com/watch?v=8a2sSYOqW_8&feature=related
-
#6040 Tanulj meg linkelni, köszi:) Amúgy UPlay-en lehet felnyitni az Altair cuccot pontokkal.
#6038: Lopni kell tőlük... nyomod a space-t, és nekik mész. -
Evoluti0N #6039 Köze kell menni hozzájuk és space. -
#6038 A karneválon vagyok. A kék szalagokat hogyan lehet a nőktől megszerezni? Sehogyan sem sikerül már vagy fél órája csesztetem! -
#6037 wtf?ezt hogy állítötta be?
http://www.youtube.com/watch?v=8a2sSYOqW_8&feature=related