7877
-
#6116 nem értem, mi a gondod a fogadtatással:) nem szidott senki -
kreknorbert #6115 MÁr elnézést, de én is végigvittem az 1-et, meg tudok játszani a játékkal, szóval csak akárhová ugrottam nem sikerült felmenni ezért kérdeztem meg, de örülök a szívélyes fogadtatásnak, még egy ilyen idióta bandát, ja és köszönöm xXtamasXx jó tudni, hogy vannak még segítőkész emberek a világon..... -
#6114 hát ez a nagy fejtörős kérdés, de erre még nem érkezett szerkesztőségünkbe megoldás...:D -
#6113 Nem értem, miért okoz sokaknak ez olyan nagy fejtörést, ugyanilyen volt ez a torony az 1-ben is:D -
#6112 egyszerre nyomd le a jobb egeret és a space-t. ne nyomj előre-t -
#6111 lol
ez amugy a játék legdurvább gebasza.
menj az erkély szélére, fuss fel a torony oldalán és ugrás jobbra vagy ballra, attól függ merre van hozzád képest a ród, majd onnan megint fel.... -
#6110 ott énis elakadtam de ez segítettremélem neked is :) http://www.youtube.com/watch?v=H5bIGaZoweo -
kreknorbert #6109 Hali! elakadtam ott amikor Desmond Altairrá változik egy álomszerű jelenetben, és egy nőalakot kell követni, aki bemenekül egy toronyba és én nem tudok utánamenni, bárhogy is próbálom nem lehet a torony tetejére felmászni. Ez egy bug vagy csak én néztem el valamit?? -
#6108 A palástot Altair páncéljával is tudod használni, menj az Inventory-ba, Outfits, és ott válaszd ki a palástot amelyiket hordani akarod. -
jocking #6107 Hali!
Az lenne a gondom, hogy miután megszereztem Altair páncélját, megváltozik a ruha színe és elveszik a piros palást, amivel elvileg el lehet kerülni az őröket Firenzében. Hogy lehet visszaszerezni az eredeti fehér ruhát és a piros címeres palástot? -
#6106 Villa - családi kripta, Florence - Lorenzo háza, Venice - 2 Templar sír. -
#6105 A kieg küldit mikor kapom meg vagy hol miután feltettem? -
Balinthun #6104 Hali! Velencében miután meg kellet ölni az íjászokat és utána be kellett menni a palotába megölni valaki utána töltené be a pályát csak nem tölti be hanem egyszerűen megáll a kép és a hang is! És nem lehet kilépni csak resettel! Valaki help vagy ötlet? -
#6103 Nem tüntették el a védelmet, ugyanazt a megkerülő rendszert használják, mint amit MerlinW is készített, csak megkönnyebbítették a játék indítását. -
#6102 Már írtam, SKIDROW az amulátor adatbázisát - amit sok más ember velem egyetemben összehalászott hosszú hetek alatt - lopta el és pakolta bele a "törésébe". Ez bizonyított, vissza lett fejtve a dll.
-
#6101 Én csak azt nem értem, hogy minek "feltörni", ha van egy működő másféle megoldás? de mindegy, gondolom az is egy kihivás, ahogy irták és azért csinálják meg többféleképpen is. -
#6100 Nem most tényleg fel lett törve. Rlslog.net-en is fent van és ha valami oda felkerül a tört játékokkal kapcsolatban az tényleg úgy van -
#6099 Jah, terjeszti mindenki a hülyeséget... -
VLove #6098 Ma azonban "hivatalosan" is felbukkant az első, valóban teljesen feltört Assassin� Creed II játék a világ torrent-oldalain. Az elkövető a SKIDROW csapata volt, akik egy "sima" crackkel érték el, hogy a játék úgy "érezze", hogy felkapcsolódott a Ubisoft szerverére.
A csapat egyébként üzent is a kiadónak, méghozzá a következőket: "Köszönjük, Ubisoft, ez egy valódi kihívás volt. De minket nem állíthat meg semmi. Épp ezért legközelebb a játékra koncentráljatok, mert ezzel csak a legális vásárlók kedvét veszitek el a vásárlástól." -
#6097 "Assassin's Creed: Brotherhood
Ubisoft has registered website domains for Assassin's Creed: Brotherhood.
adventure due for release this year - which will once again star Ezio.
The domains registered were, tellingly, AssassinsCreedBrotherhood.com.
This "new episode" of Assassin's Creed will be released in Ubisoft's next fiscal year, which runs between April, 2010 and March 2011, the publisher has confirmed earlier.
It will again star Italian hero Ezio, Ubisoft has confirmed - and will be created by the same studios behind AC2. The publisher revealed that the story of the game will be a "follow-up" to AC2.
"We have a new Assassin's Creed that we expect will be a very high quality product that as well as an offline component will have a multiplayer component," Ubisoft CEO Yves Guillemot said.
"It is the same studios because it's not only one studio creating the game, but an association of studios and they are working together to make it happen."
A fellow Ubisoft spokesman then added: "The game will take place with the same hero, which is Ezio, and will follow-up the story that took place in Assassin's Creed 2."
The majority of AC2 was developed by Ubisoft Montreal.
And if that shockingly quick series turn around doesn't surprise you (Assassin's Creed II was released in November for platforms - this is undoubtedly being handled by a separate team) the new game is confirmed to be the first franchise entry to include online multiplayer." -
#6096 Köszi. Én azt hitem h a cél a hajó belsejében van mert nem láttam h hol is van pontosan. -
syberia2 #6095 lol
Most kipróbáltam behutni egy küldi közben a palazo ducaleba, Antonio jött utánam. Látta(...), h próbálok bemenni, és BEMENT ! Valahogy felmászott a kupolára, és én meg csak néztem, ahogyAntonio kiabál bentről. Másodszor nem akarta, ezért orrbavágtam, akkor meg átesett a kerítésen... -
eLiXir #6094 youtubeon beirod a kuldetes nevet (akarmelyiket) es kidob szamtalan videot roluk -
Master Rick #6093 Kinyírod azt a kettőt aki a hajó hátuljáig bemászkál... Utána leszeded azt a 2-t akik a kormánynál vannak,és utána felülről ráugrasz a célpontra... nagyjából ennyi... a 2 naggyal ne is törődj:) -
#6092 Üdv! Elakadtam ott hogy meg kell ölni 10 lieutenant. Na mármost 9 megvan. Van az utolsó a hajón. Az mégis hogy kell. Odáig eljutok, hogy megölöm a prton lévőket, meg a hajón a viz felé esö részéről a 2 meg egyet ami a vége felé mászkál, meg a hajókormánynál a 2-t. Lent marad a 2 nagy őr meg a 2 az elején emg egy ami a hajó közepén mászkál. Innen nem tudom tovább. Valaki tolna erről egy videót esetleg vagy hogy merre kell menni h egyesével le tudjam öket szedni? -
#6091 Lami kerdes volt,en kerek elnezest.Kicsit turelmesebben es kipihentebben siman ment. -
Richardix #6090 Még nem volt füstbombám... de megoldottam, felbéreltem egy csapat tolvajt és együtt levertük őket. -
#6089 Rocca di Ravaldino ramparts a dungeon neve,es orulok hogy ennyire jol nyomod,de a jutyub videokbol max az derul ki,hogy mennyire ugyesen rangatja vki a controllert. -
#6088 Füstbomba + duplapenge:D Kettesével apríthatod őket. -
Richardix #6087 Némi bajban vagyok.
Elvállaltam egy bérgyilkos küldetést, amiben 10 nagydarab páncélost kéne megölnöm.. 1 perc alatt! kezdjük ott, hogy számomra kb sebezhetetlenek, counterezni nem lehet, fegyvert elvenni se sikerült, hogy kéne ezt most megcsinálnom? -
#6086 Tereld el a figyelmét csajokkal, aztán lopd el tőle space-el. -
#6085 Nincs is felirat az első részben, ott tényleg max csak a menüket lehetett volna lefordítani... -
#6084 azt a részt hogy kell amikor dantet követni kell a maszkért? :( -
#6083 értelme nincs fordítani, menü meg pár szó/mondat?
Én valahogy nem erre emlékszem, ott is kurva sokat beszéltek, főleg mikor megpurcantak, szóval volna mit fordítani. mondjuk feliratosan nem volt nagyon nehéz értelmezni a dolgot, de mégiscsak anyanyelven (ami nekünk szerencsére nagyon szép is:) ) lenne jó olvasni:) -
#6082 Nem értem, hogy miért nem lehet megcsinálni, nekem a legtöbb kripta első próbálkozásra sikerült... Ha esetleg megmondod, hogy pontosan hol akadtál el, akkor talán tudunk segíteni, vagy esetleg nézd meg youtube-on, hogy csinálják mások. -
#6081 Sziasztok.Par napja kezdtem bele a jatekba,az elso resz is tetszett de ez azt hiszem meg azt is felulmulja.Annyi gondom lenne hogy bementem egy kriptaba ahol a tovabbjutas csak ugy lehetseges ha ilyen forditott ugrabugralassal kell a kapaszkodokat elerni es allandoan lezuhanok.Nem vagyok gyengeelmeju de nagyon zavaro tud lenni az iranyitas.Itt bevallom feladtam es azota nem is jatszottam vele mert teljesen illuziorombolo.Ha vkinek van vmi jo modszere arra h pc bill-en hogy lehet ezeket megoldani,megkoszonnem. -
#6080 nagyon tuti vége lett, remélem 1 év múlva jön a kövi rész :) már nagyon várom!! -
#6079 Állítólag(!) az első részt lehet fordítani, csak értelme nincs; menü meg pár szó/mondat. -
#6078 Ha 2 éven belül lenne hozzá fordítás, az már kész csoda lenne.
Kivéve, ha hivatalos, de ha az lenne, már úgy jött volna ki a játék is. -
#6077 Ehh Skidrow sem törte fel, a "mi" emulátor adatbázisunkat használták fel...