Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átjön valaki a warez topikból és eredeti kódokat kér... ilyenkor segítõkészen meg kéne adnom neki az én kódomat? gondolkozz már mielõtt megszólalsz és többet ne írjál ide
Addig megvan, hogy megvettem a festéket, de nem lett olyan színû, inventoryban sincs semmi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Komolyan nyitni kellene egy "Assassin's Creed 2 egymás cseszegetése" fórumot is.
A személyeskedõ marhaságokat, ami a két egymást gyepáló hirón kívül senkit nem érdekel át lehete tenni oda.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Találomra kiválasztottam egy oldalt, a 20.at, és három warezosokat sértõ beszólást találtam tomygirtõl.
Gondolom a többit felesleges végignyálaznom, mintának ez pont elég.
Adtak egy büntetõpontot, nagy kaland, neked még mindíg háromszor annyi van, flémelésért, ami sokat mondó jel. <#hehe>#hehe>
Az alreggel kapcsolatban pedig: Nincsenek alregjeim, mindig is mertem vállalni a véleményemet, 2004 óta vagyok ezek a nicknéven bejelentkezve ide.
Szóval minden állításod megdõlt... ismét.
De mivel nem jó dolog szétoffolni a fórumot egy hozzád hasonló kedvéért, ezért a többiek kedvéért eltekintek a továbbiaktól.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Itt se túl jó egymást cseszegetõ embereket olvasgatni.
Egy játékot szerettek, egy közösséget kéne alkotnotok, ne bántsátok egymást. Legyen Béke :-D (Ami úgyse lesz sose, sajnos)
Apropó a kérdezõknek sem érdemes a fejét leharapni, ha valaki kérdez nem azért teszi, hogy bárkit idegesítsen, csak segíteni kellene megjegyzések nélkül. Nem ártana õket is emberként kezelni nem tudatlan baromként.
Igen tudom menjek a pi....ába a hülyeségeimmel. Tovább nem zavarom köreiteket, csak figyelek...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
3x kell neked bevinni a célba, de bal oldalt írja is am
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
A mai napon áttették 'Holding' státuszba a problémámat.
Ha nem is túl gyorsan, de haladunk 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
Akkor talán más hobbi után kéne nézni?😊
Végül is az a logikus ha a hobbim az autókázás és 2 éve vettem egy kocsit akkor a benzint szarok kifizetni a benzinkúton,mert arra nincs pénzem nem?😊
Ez a játék gyönyörû . . .
Most értem be Velencébe. Két hete épp ott voltam a barátnõmmel, márciusban nem vészes a turistamennyiség.
Ez a játék naggyon-naggyon jól visszaadja a hangulatot. Egyszerûen fantasztikus ismerõs területeken járkálni 😊
Hát ezt már külön élvezem. Asszem legelõször végigjárom a nevezetességeket. Már amit tudok. A dózse palotába biztos nem engednek be pár euróért 😊
Valaki elmagyarázná, nagyjából, hogy mi történt a játék végén? Mirõl beszéltek?
Mert nem értettem meg mindent
Köszi elõre is!
5642: Ez a Basilica di San Marco? Vagy melyik? Mert abban rá kell állni az összes könyv jelre a földön, hogy elindítsd az idõmérõt... akkor lejön ugye egy kapaszkodó, amihez minél gyorsabban oda kell futni és meghúzni... Ebbõl van 4, és az rakja ki az assassin jelet...
Van még a Santa Maria della Visitazione, ott is ilyen kapaszkodók jönnek ki, és végig kell futni a pályán, és felkapaszkodni mindegyikre...
Tudna vki segíteni?? Elakadtam!! Velencében vok vmi templom szerûben már a "karokat" lehúzgáltam és lent vok vmi sírkamra szerûben! És itt mit kell? és hogy?
Emlékeim szerint meg kell húzni egy kart aztán el kell jutni ahhoz a cucchoz ami kijött a plafonból és végül ráugrani
Aki mégis és ennek ellenére warezol, azzal saját magát minõsíti, de a többség messze nem ilyen. Az pedig hogy valaki néhány éve tudott venni magának egy gépet, nem jelenti azt hogy ma is ki tud adni 8-10 ezer forintot egy játékra.
Azokat miért kell warezhuszározni meg sértegetni?
Ezt a hülyeséget légyszíves ne reklámozd😄. Róma az utolsó fejezetben benne van. NEM, NEM DLC, az az utolsó helyszín. Lol. Össze vissza magyarázol itt. Nem baj, hogy megszólalsz, de legalább tudjál arról amit írsz. Azért ezek a félremagyarázások is megérnek egy büntetõpontot. Büntetlenül beírogatsz itt hülyeségeket, játszd végig a gamet, aztán gyere vissza.