Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
szerintem te se gondolod komolyan ezeket a hsz számokat amiket leírtál vagy ha mégis súlyos mondtaértelmezési problémáid vannak kisfiam...
átjön valaki a warez topikból és eredeti kódokat kér... ilyenkor segítõkészen meg kéne adnom neki az én kódomat? gondolkozz már mielõtt megszólalsz és többet ne írjál ide
Hogy kell ruhát festeni ? (vagy Altair-ét nem lehet ? :s)
Addig megvan, hogy megvettem a festéket, de nem lett olyan színû, inventoryban sincs semmi

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ja, és még úszni is tud. A fémvértet csak megvettem, de inkább nem hordom. Így is tápos a fickó és a 2. szintû vért jobban néz ki 😊
Atkamon
Aha.

Minden páncélban ugyan olyan gyors Ezio ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

OFF

Komolyan nyitni kellene egy "Assassin's Creed 2 egymás cseszegetése" fórumot is.
A személyeskedõ marhaságokat, ami a két egymást gyepáló hirón kívül senkit nem érdekel át lehete tenni oda.
Sharks
Na menj a pi....-ba! <#vigyor5> Persze, gondoltam, hogy nem nekem mondod és teljesen egyetértek Veled. Elég agresszívak az emberek a neten (olyan ez, mint a vezetés: az aktatologató emberke õrült sorozatgyilkossá válik a nap végén, mikor volán mögé ül), aztán persze olyan reakciót kapnak, amilyet õk is nyújtottak és kész a körforgás.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Csak a miheztartás végett:
Találomra kiválasztottam egy oldalt, a 20.at, és három warezosokat sértõ beszólást találtam tomygirtõl.

Gondolom a többit felesleges végignyálaznom, mintának ez pont elég.

Ki repül hová? Ki kell ábrándítsalak, nem megyek sehová.
Adtak egy büntetõpontot, nagy kaland, neked még mindíg háromszor annyi van, flémelésért, ami sokat mondó jel. <#hehe>

Az alreggel kapcsolatban pedig: Nincsenek alregjeim, mindig is mertem vállalni a véleményemet, 2004 óta vagyok ezek a nicknéven bejelentkezve ide.

Szóval minden állításod megdõlt... ismét.
De mivel nem jó dolog szétoffolni a fórumot egy hozzád hasonló kedvéért, ezért a többiek kedvéért eltekintek a továbbiaktól.

Nem elsõsorban neked szántam, csak a postod alapján jutott eszembe.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Már nem csinálnak több Mónika show-t... már nem divat.
Itt se túl jó egymást cseszegetõ embereket olvasgatni.

Egy játékot szerettek, egy közösséget kéne alkotnotok, ne bántsátok egymást. Legyen Béke :-D (Ami úgyse lesz sose, sajnos)

Apropó a kérdezõknek sem érdemes a fejét leharapni, ha valaki kérdez nem azért teszi, hogy bárkit idegesítsen, csak segíteni kellene megjegyzések nélkül. Nem ártana õket is emberként kezelni nem tudatlan baromként.

Igen tudom menjek a pi....ába a hülyeségeimmel. Tovább nem zavarom köreiteket, csak figyelek...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sharks
Assassins Creed 2 Mónika topic <#vigyor5>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

F-el kijelöl, mikor üt, space(vagy lehet jobbklikk+space) és elhajol (dodge)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Arra tippelek,hogy ki van jelölve a célszemély..kitér,belép,szúr...
rvn
hello. Elakadtam mikor a angybácsival kell vivni. Ezta szöveget kapom: és nem tudom mit is kell csinálni pontosan. "Hold A Press B to dodge an opponent's attack. Use W to infulence the direction."

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

white0517
köszi

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

tommygear
<#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>

3x kell neked bevinni a célba, de bal oldalt írja is am
white0517
sziasztok! elakadtam annál a résznél mikor versenyezni kell egy katonával valami zászlót kell megszerezni az meg is van meg vissza is viszem a célhelyre de amikor beérek valamiért elörõl kell menni valamit nem jól csinálok ha tud valaki segítenni azt megköszönném 😊

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

rage
Én március 29-én írtam nekik ugyanerrõl.
A mai napon áttették 'Holding' státuszba a problémámat.
Ha nem is túl gyorsan, de haladunk 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

balee4
A 3 Black Edition-hoz járó extra tomb megvásárolható külön? Igaz most bepróbálkoztam az Ubi supportnál, hátha adnak kárpótlásul a kezdeti szerverproblémákért. (Már a megjelenésekor toltam és bizony többször is szívtam vele.)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Nem vicces, hogy a warez topikban több szó esik a játékról, mint itt... 1 hete itt oltogatjátok, sértegetitek egymást, mindenféle ok nélkül. Gratula...

[merlinw.org]

Skynet
"Az pedig hogy valaki néhány éve tudott venni magának egy gépet, nem jelenti azt hogy ma is ki tud adni 8-10 ezer forintot egy játékra."

Akkor talán más hobbi után kéne nézni?😊
Végül is az a logikus ha a hobbim az autókázás és 2 éve vettem egy kocsit akkor a benzint szarok kifizetni a benzinkúton,mert arra nincs pénzem nem?😊
HUHHhhh
Ez a játék gyönyörû . . .
Most értem be Velencébe. Két hete épp ott voltam a barátnõmmel, márciusban nem vészes a turistamennyiség.
Ez a játék naggyon-naggyon jól visszaadja a hangulatot. Egyszerûen fantasztikus ismerõs területeken járkálni 😊
Hát ezt már külön élvezem. Asszem legelõször végigjárom a nevezetességeket. Már amit tudok. A dózse palotába biztos nem engednek be pár euróért 😊
Sziasztok!
Valaki elmagyarázná, nagyjából, hogy mi történt a játék végén? Mirõl beszéltek?
Mert nem értettem meg mindent
Köszi elõre is!

tommygear
nem lenne mit kikeresni mivel nem történt olyan amiket te kitalálsz most itt
Atkamon
Igen lehet... vedd meg és jó lesz 😉 (Vagy menj a wareztopikba...)

tommygear
errõl van szó nagyon jól tudom miket csinálok mit nem, ez egy warezhuszár csak bejött alreggel most megjáccani a kemény gyereket és már át is ment személyeskedésbe amiért repül is a picsába minnyá
de tényleg lehet hogy ez mert most nézem a videót (http://www.youtube.com/watch?v=D-ivSbyN5Uo&feature=player_embedded#at=110) és itt még külön kell aktiválni a 4 "könyvet", de én rögtön ráléphetek és már jön is a kampó!

sajna nem 😞, lehet az a gond?

Atkamon
Mindegy a sorrend teljesen szerintem...

Dongi, eredetivel játszol?

Basilica di San Marco-ban vok és már 3x csináltam végig! néztem videót is hogy hogy kéne, de mikor a videón a csávó lemegy a kamrába a szarkofág mellé állva megjelenik egy ikon amivel kilehet nyitni, de nekem ilyen nem jelenik meg! Szval lehet hogy a sorrenddel van a gond?

Hm, de a sorrend mindegy? Mert én megcsináltam mind a 4 kapaszkodót de nem volt semmi és a jel is a földön kusza volt.

Atkamon
Nyisd ki a szarkofágot, vedd ki belõle a cuccot, és menj ki...

5642: Ez a Basilica di San Marco? Vagy melyik? Mert abban rá kell állni az összes könyv jelre a földön, hogy elindítsd az idõmérõt... akkor lejön ugye egy kapaszkodó, amihez minél gyorsabban oda kell futni és meghúzni... Ebbõl van 4, és az rakja ki az assassin jelet...
Van még a Santa Maria della Visitazione, ott is ilyen kapaszkodók jönnek ki, és végig kell futni a pályán, és felkapaszkodni mindegyikre...

Hy

Tudna vki segíteni?? Elakadtam!! Velencében vok vmi templom szerûben már a "karokat" lehúzgáltam és lent vok vmi sírkamra szerûben! És itt mit kell? és hogy?

Az okés, de honnan szüljem a sorrendet ?

elitehun
mellesleg az assassinok jele
elitehun
Ja azt vágom melyik. És az egy A XD
Emlékeim szerint meg kell húzni egy kart aztán el kell jutni ahhoz a cucchoz ami kijött a plafonból és végül ráugrani
Tomb, mikor középen forog az a 4. Honnan tudjam melyikre álljak ? Okés, Eagle style-ban látom, hogy vannak rajta jelek, meg cheat-ben is írja, hogy ilyen bizé lesz, (A betû), de az nem segít a sorrendben 😄

elitehun
milyen V-betû? :S
elitehun
Csak miattad visszaolvastam és egy rossz szava sem volt senkire.
Vagy ugye nem gondoltad hogy egy ilyen szar alak kedvéért mint te, kigyûjtöm a sértõ hozzászólásaidat egy hónapra visszamenõleg?

Olvasd vissza az elmúlt 30 oldalt, én nem fogom a kedvedért, te pofátlan gyökér.

Ha a tomb-ban nem jött ki a V betû, mi a fszt csináljak ?

tommygear
lássuk már akkor a hsz-eket ne csak a pofád járjon
Hidd el, a warezolók többsége nem csúcskategóriás géppel nyomja.

Aki mégis és ennek ellenére warezol, azzal saját magát minõsíti, de a többség messze nem ilyen. Az pedig hogy valaki néhány éve tudott venni magának egy gépet, nem jelenti azt hogy ma is ki tud adni 8-10 ezer forintot egy játékra.

Csak húsz-harminc alkalommal az elmúlt egy hónapban...

Persze, idejön néhány gyökér és ilyeneket szólogat be azoknak akik megvették. Na de mivan a többi ezerrel, aki nem szól be senkinek, csak játszik, és örül hogy végre tud?

Azokat miért kell warezhuszározni meg sértegetni?

enlightened
Naja némelyik szegény warezolónak elnéztem az aláírásában a gépe adatait és nem sajnáltam meg.

enlightened
"Hogy Róma nincs benne a játékban" "Melyiket is kellene bizonyítanom? Merthogy ezek tények, mindenki tudja õket."

Ezt a hülyeséget légyszíves ne reklámozd😄. Róma az utolsó fejezetben benne van. NEM, NEM DLC, az az utolsó helyszín. Lol. Össze vissza magyarázol itt. Nem baj, hogy megszólalsz, de legalább tudjál arról amit írsz. Azért ezek a félremagyarázások is megérnek egy büntetõpontot. Büntetlenül beírogatsz itt hülyeségeket, játszd végig a gamet, aztán gyere vissza.

tommygear
azt hogy olyanokat állítassz rólam ami nem történt meg, 1x nem szóltam be itt senkinek mert nem vette meg