7877
-
tomvader60 #6276 Ismét: Warez topik! -
Rolka7 #6275 Sziasztok!
Tudna valaki egy normális cracket adni a reloaded verzióhoz, mert nekem csak az 5-dik küldetésig jó a crackem.
Help valaki!
Előre is kösz!
-
#6274 Szedd le az UBI változatot és menni fog, amúgy meg, mint az előttem szóló írta, warez topikban keresgélj. -
#6273 warez topik. -
koro1234 #6272 Tudnátok abban segíteni, hogy a játék közepén Venice-ben .a fejezet indulásakor abszolút lefagy a játék. SKIDROW változat van fent. Az új Splinter Cell miatt feltelepítettem a legújabb Radeon drivert. Mi a teendőm ? Esetleg valakinek mentés ezen a részen? -
#6271 AC3 E3-on! -
#6270 énis most jártam itt az előbb...
én ugy csináltam meg h a tetöröl egyböl leugorva megöltem a 2 parton állö ört, aztán vizbevetettem magam, majd aki a stégen cikázik azt öltem meg a hajó hátamögött aztán felmásztam a hajó oldalára (arra ami a parttól távolabb van), ott egyenként berántottam a 2 tagot, aztán továbbmászok fel fent likvidálom a másikoldalon az ört, majd azt a 2-t a fedélzeten low profilba öltem meg aztán sajnos épphogy észrevett az egyik ör lentről de én visszamásztam gyorsan a hajó hátuljára igy az elszaladt aztán piff ráugrottam a célszemélyre...
szóval ott óvatosan annál a taton lévö 2-nél. -
#6269 Öld meg azt, aki a hajó mellett sétálgat, aztán mássz fel a hajó végébe, onnan húzd le a kettőt, aki járkál oda-vissza, hátul mássz fel, öld meg egyszerre a két őrt a kormány mögött, aztán ugorj rá a célpontra. -
BBazsi #6268 Hali! Elakadtam, asszem FIrenzében vagyok, 9 kapitányt kell likvidálni. Az egyik egy hajón van amit keményen őriznek. Nem szabad hogy észrevegyenek, de sehogy nem sikerül kinyirnom, mert mindig észrevesznek. Próbáltam egyenként leszedni az őröket, de van 4 ami a hajó közepén van igy nem tudom berántani őket a vízbe és ha rálépek akárhol a fedélzetre egyből észrevesznek és vége..... -
#6267 A következő epizód Rómában fog játszódni, és egyenlőre Ezio sztoriját viszi tovább. Biztos, hogy lesznek benne új dolgok, ha más nem, a helyszín, a sztori, és biztos raknak bele valami új képességet is. -
syberia2 #6266 Ezt mióta tudjuk(hogy megjelenik, és h nem lesz olyan jó:))
Remélem nem terveznek egy 100% ilyen játékot megint megcsinálni! Akkor vagy új story, vagy új képesség, stb... -
BAk3R #6265 na már van füstbombám :) -
#6264 Ezaz. Én simán megcsináltam csak a rejtett pengét használva -
#6263 nem muszáj hozzá a csapat, anélkül is meglehet és mondom, füstbomba nélkül is. -
BAk3R #6262 ezt néztem, de ott nekem egy lélek sincs ahol felbérelte a videóban. szerintem haladok a sztorival aztán majd visszajövök ha keményebb vagyok. -
#6261 valószínűleg csak nicns bejelölve, hogy mutassa őket. egyébknét így is lehet 10 Brute kill
vagy pedig számos egyéb módon, mert ha hátulról támadod őket, úgy, hogy közben távol vannak egymástól, tehát egyszerre csak 5-el küzdesz akkor könnyebb. várd ki a megfelelő pillanatot. amúgy füstbombával tényleg könnyű, én is úgy csináltam. a hidden blade kettőt is öl egyszerre, csak jó helyen állj. -
#6260 A következő "epizód" valamikor 2010 áprilisa és 2011 áprilisa között jelenik meg:) Bár az nem lesz akkora, mint a második rész. -
#6259 Most értem, végig. Jó játék, már alig várom a 3. részt, remélem lesz. Biztos vagy 2 év minimum. :| -
#6258 Vegyél nagyobb méregtároló táskát valamelyik szabónál... De Ha már 5öt megmérgezel, onnantól nem olyan nehéz a többi ötöt megölni, low profile-ban hidden blade-el simán meg lehet őket úgy ölni, hogy a többi ne lássa meg. -
BAk3R #6257 méreg max 5 lehet nálam, füstbombám meg nincs. -
#6256 Méreggel, füstbombával... nagyon könnyű:) -
BAk3R #6255 hm, a térképen ilyen kardjeleknél lehet elvileg felbérelni őket, csak, hogy nekem egy sincs. ezt így akkor, hogy csináljam meg? -
BAk3R #6254 Van egy ilyen bérgyilkos küldetés, hogy ki kell nyírni 10 brute arcot 1 perc alatt, kissé lehetetlen. Olvastam, hogy lehet katonákat bérelni, hol tudom ezt megtenni? -
#6253 Menj a "Milyen gépet vegyek most?" topicba:) -
VaxJani #6252 Csak megjegyzem, hogy a CoD Modern Warfare 2 Very High grafikán 40 fps-sel, a Crysis Mediumon, a Far Cry 2 High-on megy 30 fps-sel.(Ezen a gépen). Arty-nak igazat adok, én is már gondolkodtam ugyanezen. Ha ajánlanál egy jó processzor-vga párosítást (mert ez is fontos) kb. 30000-30000 Ft értékben, azt megköszönném. (De ha valakinek van ennél pénzkimélőbb (nem hardveres) ötlete, az ne legyen lusta írni! :))) -
#6251 Ilyen gépen nem win7-et kéne futtatni. Az is csoda, ha az egyenletesen működik rajta. -
#6250 jobb processzor, jobb vga -
VaxJani #6249 Valaki meg tudná mondani, hogy miért csak 12-14 fps-sel megy a játék minimumon és maximumon egyaránt? A konfigom: OS:Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Pentium 4 CPU 3.40 GHz (2 CPU)
Memória: 2560 MB RAM
Videókártya: NVIDIA GeForce 9500 GT (1 GB)
Ha valaki tud rá megoldást, hogyan növelhetném az fps számot az legyen szíves írja le. Előre is köszönöm. -
BAk3R #6248 nagyon király egy játék, remek sztori+játékmenet. ahogy a "korabeli" küldetések mellett még "az igazságot" is keresem, stb. azt hiszem egy jó ideig el leszek ezzel. bár minden ubisoft játék ilyen lenne. -
#6247 Abort Memory. Kezd elölről ezt a pályát, nekem is beragadt a koponya, nem volt interact, miután abortoltam jó lett és még grafikai hiba sem volt (eltűntek azok a karok amikre rá kellett ugrani :) ) -
SaphireDraco #6246 Őszintén bevallom nem az :) az 1 et anno megvettem de a nagy csalódás után ezt már nem :) Amugy olvasgattam más forumokon és erdeti játékosoknak is vannak ilyen problémáik :) -
bat777 #6245 Köszi szépen a biztatást ...próbálkozok majd sokat :) nem akarom törölni a feladatot és tovább menni, mert ezt is meg kell csinálni, már csak ez a zár van, h kinyissam a rácsot :) -
#6244 Nem tom, miért lehet ez... Eredeti a játék? -
#6243 Oh hát nincs mit -
SaphireDraco #6242 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Velencében itt vagyok elakadva: http://www.youtube.com/watch?v=D-ivSbyN5Uo.
A srácnak elején a felső koponyát kell kinyitnia és utána kell kinyitni az alaksort de nekem a felsőt nem engedi kinyitni viszont a könyvekkelé ki tudom nyitni az alaksort ott viszont a sírt nem birom kinyitni ugyanis semeik koponyánál semmiféle interactot nem ír ki...
Előre is köszi -
#6241 ja azokra gondoltam. annyira részletesen nem ástam bele magam, mert csak ámultam-bámultam a végén:D de elitehun felvilágosított:D -
#6240 köszi mindenkinek,megoldódótt.Nem az volt a bibi:)De mégegyszer köszi a gyors válaszokat -
#6239 Regisztrálj és jelentkezz be. Egyszer kell csak, utána minden Ubis játékhoz jó lesz. -
#6238 Ez nem hiba, be kellene jelentkezned az ubi rendszerbe -
#6237 Sziasztok.Van egy olyan problémám,hogy amikor el akarom indítani a játékot,bejön EZaz ablak.Ami azért mókás mert telepítésnél se kért ilyet.Valaki meg tudja mondani mi a bánat lehet a hiba????Előre is köszi