7877
  • syberia2
    ?
  • gfreak
    én is :D lehet megszokásból :D meg kontroller miatt amúgy is megszoktam hogy tolom neki :DDD
  • Atkamon
    Az előre gombot nem kell nyomni? Én mindig nyomom azt is:D
  • emberke
    Rosánál az egyik küldetés során tudod megtanulni a spéci mászási technikát. Melynek a lényege az, hogy lenyomva tartod az egéren a jobb klikket, majd nyomsz egy space-t (ekkor ugrik), a megkapaszkodáshoz pedig a shift-et kell használni.
  • elitehun
    Először is a neve Ezio. Másodszor ahogy halad előre a storyvonal meg fogod tanulni
  • gfreak
    miután elvégezted a 'Monkey see, Monkey do' küldetést, te is tudsz majd nagyot mászni...egyébként a mai figyelembajnok kitüntetést is átveheted ezért a teljesítményért :D

és hogy miért? a belinkelt youtube videó leírása: "XxTorrentWolfxX — 26 December 2009 — you need to do the mission "Monkey see, Monkey do" to climb this."
  • owen20
    sziasztok
    az a kérdésem hogy lehet nagyot mászni úgyértem itt vagyok http://www.youtube.com/watch?v=3-XB4pX1dbo a 36sec-től kezdve látható hogy Enzio milyen szépen mászik fel pc-n ezt hogy tudom megvalósitani hogy én is feltudjak mászni?
    sziasztok
  • syberia2
    Nekem is ez volt a hibám, de azóta folytattam a játékot, kb a felétől, innen hogyan juthatok vissza(volt itt egy küldetés amit naggyon utáltam;D)?
  • MrSnake
    Azért köszi.
  • Atkamon
    Ezesetben warez topic....
  • MrSnake
    bocs, írom mi van(Storage ,SKIDROW,4, 1 save. )
  • Atkamon
    De van...
    C:/Program Files/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/Storage/randombetűkésszámok
  • MrSnake
    nincs olyan mappa hogy deleted .
  • Atkamon
    A Ubisoft Launcher mappájában a mentéseknél van olyan mappa, hogy deleted, onnan valahogy vissza lehet állítani, nem tudom, hogyan, talán mások tudják.
  • MrSnake
    Hali: ha tud segíteni valaki nagyon meg köszönném !! az 5ös vagy 6 os pályán voltam , és valahogy letöröltem az összes mentésem. A hideoutnál kéne egy mentést küldeni! Előre is köszi.
  • elitehun
    Ha az Ubi hajszolja a pénzt akkor mit szólsz az activisionhoz? :)
  • Atkamon
    Van egy olyan érzésem, hogy enyhénszólva el lesz kapkodva... Még a második rész is el van, amit csináltak 2 évig... Beletettek volna még 1 évet, kijavíthattás volna a soksok bugot, meg tehettek volna bele olyan dolgokat, amik nagyon hiányoznak pl sequence-ek újrajátszhatósága...
    Annyira szigorúan megszabja nekik a kiadó gondolom a megjelenési dátumot, a fejlesztőcsapat meg elég maximalista, ki akarnak hozni belőle minél többet, de a határidőre meg nem tudják befejezni... Ez volt az első résszel is, meg ezzel is és szerintem a következővel is ez lesz...
    Az a baj a Ubival, hogy iszonyatosan hajszolják a pénzt...
  • elitehun
    LOL. Látom nem sok embert dobott fel hogy a köv ac már idén megjelenik :D
  • gfreak
    igaz, high profile akció ez is ;) bocsi :)
  • Atkamon
    Ja csak közben nyomni kell a jobb klikket is folyamatosan.
  • gfreak
    lockolsz rá, és amikor támad akkor megnyomod az ütés gombot (mintha counter-t nyomnál)
  • mogyi21
    sziasztok elakatam a játékban amikor a marionak a kardját kel elveni nem tudom elvenni mejik gombokat kell nyomni?
  • elitehun
    A következő rész az Assassin's Creed: Brotherhood
  • Atkamon
    Nem tudsz tovább menni, amíg nincs smeg mind, igen, ez a vége, a kódexlapokat pedig a városokban találod... Mássz meg minél több viewpointot, hogy lásd őket a térképen kis tekercs ikonnal.
  • damonpapa
    Sziasztok.
    A Játékban ott tartok hogy az almát vissza szereztem és a nép máglyán el égette azt a papot.
    Vissza kellett mennem Mario házába,és azt írja hogy hiányzik 6 kódex lapom.
    Amíg nem találom meg a kódex lapokat nem is enged tovább?
    És ez már a vége fele van?
    még 1 kérdés... a kódex lapokat hogy tudom a legkönnyebben felkutatni?

Köszönöm a válaszotokat előre is ... üdv...
  • Profi10
    Köszönöm! közben rájöttem:)
  • JethroHUN
    Keress rá youtubon, mert így nem tudni mire gondolsz. van egy két puzzle
  • Atkamon
    A kódexlapokat? Én jobb klikkel szoktam.
  • Profi10
    Sziasztok!

Hogyan kell a puzzle-ben a darabkákat forgatni, melyik billentyűvel kell?
  • syberia2
    Like;D
  • MerlinW
    Ennyi. 99%-ban csak az rinyál aki egyébként sem venné meg. Jó kifogás a warez mellett. Bárki az ellenkezőjét állíthatja, úgysem hiszem el:)
  • Atkamon
    Én is így vagyok vele...
  • mike01010101
    Sima alapverziom van, de egyebket biztos szemetseg ez a drm meg minden de en eszre sem vettem jatek kozben. Az elejen regisztraltam, beirtam a kodot es annyi. A netem mindig aktiv, eszembe sem jutott jatek kozben az egesz, meg a lemezt sem kell betenni.
  • gfreak
    akkor jól tippeltem hogy ez a kettőfél lesz még csak :DDD megnyugodtam :D
  • Atkamon
    Ja, vagy ha gondjaid voltak a megjelenéskor a DRM-el:D

#6279: Ez még nem a harmadik rész lesz, a Ubi úgy szokta emlegetni, hogy AC 2,5, csak egy kiegészítés lesz Ezio történetéből, meg lesz benne valamilyen multi...

• MerlinW
    Csak ha Black Edition-t vettél.
  • mike01010101
    A Templar Lair-ek elerhetok a pc-s verzioban? Eredeti jatekom van, vegignyomtam de ezeket nem talalom.
  • gfreak
    nemár hogy az AC3ban nem lépünk kort..pedig még menyni jó időben lehetnénk jó helyen :DDD

na meg Desmonddal is kéne már aprítani rendesen :D
  • MerlinW
    Arról nem is beszélve, hogy Reloaded még bottal sem nyúlt a játékhoz, tehát nem elég hogy warez verziód van, de még az is fake:)
  • JethroHUN
    Jah, elég csak erre kattintanod (warez topik kattint ide) és máris ott lesz a megoldás, ha nem veszed észre akkor szemüveg :P