Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és nem eredeti...Atkamon.
A segítségetekre lenne szükségem.A játékba a távoli textúrák elég elmosottak ami egy kicsit zavaró.A options ban a garfikai beállításoknál kikapcsoltam a Post Effects nevû opciót.A lényeg mit takar ez az opció látványban?Nemláttam észrevehetõ romlást effektek terén ,és végre távolabb sem most a textúra.Azon kívûl,hogy elmossa a távolabbi textúrákat van még valami plusz látvány elleme?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagy 6/6 után plusz ?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sokkal jobb lett mint az elsõ rész.
Ezt egyáltalán nem unom az elsõ részt már 3 óra után olyan unalmas volt játszani, hogy már alig vártam hogy vége legyen,de ennél ilyen nincs.
És ezzel el is mondtam mindent mennyivel jobb mint az elsõ rész.
Next PC upgrade: 2022
#5903 A térképen kéne küldetésnek lennie... Még egyszer... Eredeti a játék?
Beszéltem Leonardo-val,de utána semmi feladat.
PSN ID.: Beegabor
Assassination mellékküldetés, sequence 5.
Eagle eye segítségével meg kell találni a célpontot. Megvan. 2 oldalról õröket kiiktatom. De célpontot hogyan kell kinyírni, hogy ne legyen
' detected ' felirat. Próbáltam tolvajokkal, kést dobálva messzirõl, , pénzt szórva embereknek ráugorva, nem megy. Mindig 'detected' felirat és kezdi elölrõl.
Ötlet?
#5896 Az a tomb nem abban az épületben van, aminek a kapuját nézed. A bazilika tetején van.
#5898 Elvileg mennie kéne Leonardo-nak és beszélnie... Eredeti a játék?
fõleg van gamepadom csak kezelni nem hajlando
Ültem 1 padon,a csajjal beszéltem, megjött Leonardo,mondott valamit és most csak áll mellettem,semmi feladat...
Vagy ha be lehet menni akkor hogy?
Mindenhol rács van odafent...

szerintem
[merlinw.org]
The Matrix has you...
már megy is a próba
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fantasztikus játék volt. Gyönyörû városok, érdekes karakterek, jó sztori. A tollak begyûjtésével nem voltam hajlandó elbizgerálni. Van még egy-két mellékküldi, azokat még bevarrom, ha épp assassinkodni lesz majd kedvem. Jöhet a 3. rész. Vagy legalább egy after action DLC 😊
(na meg az elsõ rész is)
Egy dolog furcsa nekem:
Köszönöm szépen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Felfutsz a falon majd nyomod iránygombot majd újra space és akkor átugrik a kiálló részre.De ezt ott írja is!
Next PC upgrade: 2022
Gondolom ott kell ahol a moha le van kopva a téglárol,de semmi...
Valami help?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...