Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az összes medál megvan mienk lesz az a ruha ami elvan zárva?

Ja és nem eredeti...Atkamon.
Sziasztok.
A segítségetekre lenne szükségem.A játékba a távoli textúrák elég elmosottak ami egy kicsit zavaró.A options ban a garfikai beállításoknál kikapcsoltam a Post Effects nevû opciót.A lényeg mit takar ez az opció látványban?Nemláttam észrevehetõ romlást effektek terén ,és végre távolabb sem most a textúra.Azon kívûl,hogy elmossa a távolabbi textúrákat van még valami plusz látvány elleme?
enlightened
Rodman alregje

Mi az a register product? oda mit kell beirni?
Szerintem a Forli inkább erõd, mint a Velencei 😄 Az csak ilyen kis palota.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MerlinW
Az utolsó (6. Visitazione Tomb) Velencében van az erõd tetején (pont most szúrtak be képet róla #5896). Valamikor a 9. fejezet környékén/után nyílik meg.

[merlinw.org]

Atkamon
A hegyekben tuti nincs... Firenzében van 2, San Gimignano-ban 1, Forli-ban 1, és Velencében 2.

Shep
Mondom én csak olvastam és ott hegyeket írt (én is csodálkoztam amúgy)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A hegyekben nincs, nem Forli-ra gondolsz ?
Vagy 6/6 után plusz ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Shep
Hát akkor ezek szerint egyet valahol kihagytam 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atkamon
Hát az utolsó sírhely asszem a karnevál negyedben van (Dorsoduro)... Santa Maria della Visitazione

Shep
Gugliban akadtam rá. De ha nem ott akkor hol van az utolsó sírhely és mikor kapom meg?

Atkamon
Hol olvastad, én nem tudok errõl.

Shep
Most olvastam ,hogy egy sírhely a hegyekben van, oda mikor lehet/lehetett eljutni?

Atkamon
Van az options-ben is stats, ahol méri az idõt, hogy mennyit játszottál😊

HeadHunter86
Én is így voltam vele. Nekem 35 óra alatt sikerült a végére érnem. Ami nem lett 100%-os az a tollak, abból 43-mat találtam meg. A másik pedig a Truth, aminek a felét fejtettem meg. Ezen kívül minden missziót megcsináltam, beleértve a DLC-t is.

grebber
Na most így a 10.sequence-ben járva xfire szerint 13óra játék után:

Sokkal jobb lett mint az elsõ rész.
Ezt egyáltalán nem unom az elsõ részt már 3 óra után olyan unalmas volt játszani, hogy már alig vártam hogy vége legyen,de ennél ilyen nincs.
És ezzel el is mondtam mindent mennyivel jobb mint az elsõ rész.

Next PC upgrade: 2022

barcalaci84
szerintem fel kellene venned a dobozt...<#wink>
Atkamon
Hát én próbáltam xboxon TPS-eket kontrollerrel nyomni, de csak szenvedés volt. Szerintem sokkal könnyebb bill-egérrel. A menüben mindig csak gombokat használok, egeret nem is.

enlightened
Kontrollerrel úgy irányítja hogy arra tervezték, ilyen játéknak nem ülök neki bill+egérrel, mintha valami FPS-t tolnék😄. Ráadásul az választó menüben az egérrel még bugos is, mert nem arra készült. Hidd el Atkamon controllerrel nagyon jól lehet vele játszani, ezt az xbox tulajokat is tudják.

4 õrt leölöd és itt felmászol.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atkamon
Mérgezéssel lehet a legkönnyebben megölni észrevétlenül, vagy ha katonákat ráküldesz... A tolvajok nem ölnek, csak elterelik a figyelmet...

#5903 A térképen kéne küldetésnek lennie... Még egyszer... Eredeti a játék?

Vagy lehet hogy követni kell valahova és ott megölni mert én is jártam így hogy kb 15 gyilok után, vártam vagy nem tudom de elindult a mester követtem megállt szerencsémre 4 bojlertestû nagy páncélkatonáknál és ott beoltottam<#violent>
#5898 Elvileg mennie kéne Leonardo-nak és beszélnie... Eredeti a játék?

Beszéltem Leonardo-val,de utána semmi feladat.
Seth
Pisztollyal. Ha még nincs,akkor a mérgezett pengével vmelyik õrt "beoltod",az majd elvégzi a többit XD

PSN ID.: Beegabor

Segítséget kérnék.

Assassination mellékküldetés, sequence 5.
Eagle eye segítségével meg kell találni a célpontot. Megvan. 2 oldalról õröket kiiktatom. De célpontot hogyan kell kinyírni, hogy ne legyen
' detected ' felirat. Próbáltam tolvajokkal, kést dobálva messzirõl, , pénzt szórva embereknek ráugorva, nem megy. Mindig 'detected' felirat és kezdi elölrõl.
Ötlet?
Atkamon
Kontrollerrel te hogy irányítod ezt? El sem tudom képzelni, és ki sem akarom próbálni, de biztos nem egyszerû. Bill+egérrel soha nincs semmi gondom...

#5896 Az a tomb nem abban az épületben van, aminek a kapuját nézed. A bazilika tetején van.

#5898 Elvileg mennie kéne Leonardo-nak és beszélnie... Eredeti a játék?

idegbetegen
fõleg van gamepadom csak kezelni nem hajlando

És Ilyenkor mivan:
Ültem 1 padon,a csajjal beszéltem, megjött Leonardo,mondott valamit és most csak áll mellettem,semmi feladat...
MerlinW
Ha felmászol. Én az épület bal oldalán tettem. A sír bejárata a tetõn van.

[merlinw.org]

Ehez a sírkamrához mikor enged?
Vagy ha be lehet menni akkor hogy?
Mindenhol rács van odafent...
alma2
Nem vagyunk egyformak, itt nagyjabol figyelem a tortenetet, mert lekot, bar foleg en csak nezem a jatekot. De sok-sok jateknal fogalmam sincs ki kicsoda, es mit miert teszek, kinek ki a huga stb. nem is hianyzik, nem is erdekel, hogy a huszonkettedjere megmentem a vilagot a csunya gonosz hetfeju sarkanytol, vagy egy orosz rosszfiutol.

szerintem

MerlinW
Minden gond nélkül😊 Nekem paddal nem menne, miután a ~'91-92 óta (SNES) nem volt a kezemben olyan😊

[merlinw.org]

Sok káromkodással, de meg lehet szokni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bigapó
egérrel meg billel ti hogy irányitjátok ezt? el sem tudom képzelni és ki sem akarom próbálni, de biztos nem egyszerû. még karral is van néha gondom.

The Matrix has you...

okés thx
már megy is a próba
Ja hogyha strafe-elni kell akkor jobbklikk nélkül, ha dodge-olni kell akkor meg nyomod a jobbklikket és akkor a space-t amikor támad az ellenség.

Positive Mental Attitude

Hosszan kell a támadásgombot nyomni.

Positive Mental Attitude

még 10 percem van aztán záróra
amikor az edzésnél a ringben homokot kell dobni a faci szemébe + assze space gombot kell vhogy nyomni ott mit és hogy kell
Ha eléd áll egy lantos csak nyomd meg a fegyver (2,3) gombot, elejtik a lantot és húznak a pi...ba enyi.<#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igazad van, de akkor is kihozhattak volna kicsit többet belõle. Még abból a viszonylag kis területbõl is. Szerintem nem volt túl sok értelme. (jó ez a spoileres beszélgetés 😊 )
Atkamon
Biztos, hogy nincs ott egész Acre, ott ahol te vagy is szarabbak a textúrák, meg ilyenek... Éppen csak bemásolták a várost az elõ részbõl, 0 emberrel, semmi textúrával.

Vége

Fantasztikus játék volt. Gyönyörû városok, érdekes karakterek, jó sztori. A tollak begyûjtésével nem voltam hajlandó elbizgerálni. Van még egy-két mellékküldi, azokat még bevarrom, ha épp assassinkodni lesz majd kedvem. Jöhet a 3. rész. Vagy legalább egy after action DLC 😊
(na meg az elsõ rész is)
Egy dolog furcsa nekem:
Képesek voltak megcsinálni Acret egy 5 perces mászkálásért 😊 Jó lett volna ott is többet mászkálni.

enlightened
A csilingelõ hang megint segített megtalálni egy feathert. Rohantam mint az õrült, erre hallom, mondom húú itt lesz egy és ott díszelgett mögöttem. Simán ott hagytam volna ha nem figyelek a hangra. Mindenkinek ajánálom aki feathert gyûjt hallgasson figyelmesen a csilingelõ hangokra. Fõleg ha már minden ládát kinyitott a városban.

Sikerült.
Köszönöm szépen.
Ah, értem a problémád. Ahogy elõttem írták. Felfutsz a falon és utánna elugrasz a kar irányába.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

grebber
Hát ha itt vagy akkor ezt a "képességet" kellett volna használnod.
Felfutsz a falon majd nyomod iránygombot majd újra space és akkor átugrik a kiálló részre.De ezt ott írja is!

Next PC upgrade: 2022

Csak ezen a részen nem tudok tovább jutni.
Gondolom ott kell ahol a moha le van kopva a téglárol,de semmi...
Valami help?
Ne vicceljél már. Az nem is egy olyan nehéz sírbolt. Én az Audotore családi sírkamrával többet szenvedtem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...