7877
  • Atkamon
    Hát igen, ezt próbáltam én is elmagyarázni, csak nem sok siekrrel:D
    Az előző képen is látszik, hogy a 7es alatt olyan szimbólum van, ami 4-et jelent, tehát a 7es alá keresni kell egyet, ami négyszer hajlik. A 9es hajlik 6szor, a 0 7szer, az 1 pedig akkor logikusan 8szor, tehát ott meg egy olyat kell keresni, ami 8szor hajlik:D Szerintem érthető xD
  • bigapó
    fúú, ezt a magyarázást még Én sem értem. nekem nem ezzel a logikával sikerült megcsinálni, csak azt figyeltem, hogy milyen számot keresek és mi jön a kitakart résznél.
  • Afe
    Nagyon köszi mindkettőtöknek!
  • davidka003
  • Afe
    Tudom én vagyok a hülye, de még mindig nem tiszta amit mondasz:)
    Az oké, hogy a szögek száma a lényeg, meg a < jelet rakjam a 4-esre a tekerőn, de ekkor nincs jel az 1 és a 7-nek. A 9-sen pedig egy hatszög lesz. És akkor most mi van??
  • Atkamon
    Hát, ha megnézed, a körön sorba mennek a szimbólumok. Az első (<) egyszer hajlik élesen, a második kétszer, a harmadik háromszor... Ha egy kimarad, akkor azt helyettesítsd be olyan számmal, ami ott jönne. Pl itt egy négyes van kihagyva, tehát oda keress egy olyan jelet, ami négyszer hajlik élesen.
  • Afe
    Kösz a segítséget, de ha megfeszülök se látok számot a képeken. Egy 4-es van középen a két kép között, de ha azt összerakom a < val, akkor a 7-esnek nincs értéke. Szóval nem értem mivan, pedig eddig mindegyiket könnyen kizsugáztam, de ez nem megy.
  • Atkamon
    Az a lényeg, hogy azt kell a szimbólumokon számolni, hogy hányszor hajlanak meg élesen. A képernyőn pedig látod a < jelet, és még keress egy számot, ahhoz a számhoz kell azt a jelet igazítani.
  • Afe
    Sziasztok! Megtudná valaki mondani, hogy itt mi a helyes kód? Mert már az összes variációt beütöttem ami a tekerőből kijött, de egyik sem stimmelt.

• gregtom6
    Ja, és a hibákról annyit, hogy olyan előfordult, hogy az ellenfél kivégzéskor állva maradt, egyszer beleolvadtam egy háztetőbe, de ki tudtam jönni, volt, hogy kint maradt 2 jel a képen, ami az őrök figyelemszintjét jelezte.
    Kb ennyi, de ezek is csak 1x fordultak elő, ami egy 15-20 órás játéknál semmi sem.
  • gregtom6
    Hú, na végigvittem a játékot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hihetetlen volt a története, és sokkal erősebb a kezdése, mint az AC1-nek. Vhogy az AC1 nem volt ennyire kidolgozott, nem volt háttértörténete Altairnak, csak kaptad a főküldiket, és rengeteg mellékküldit mellé.
    Ebben Ezio-nak sokkal nagyobb szerepe van, mint háttértörténet, és ez már tényleg az életének a bemutatására törekszik.
    Mellékküldik alig vannak, amik vannak, azok is elég könnyűek. Ez igaz a főküldikre is.
    Sokan panaszkodtak, h a versenyek de nehezek, hát nekem nem voltak túl nehezek. Egyszerűen amikor nem akarsz ugrani, akkor elengeded a space-t, és csak a jobb kattot tartod folyamatosan nyomva.
    Sok jó küldetés volt, bár így, h nem kellett átöltözni(jó, 1 alkalmat kivéve), így a valóságban simán kiszúrhatnák. Bár a köpenyes megoldás jó, hisz eltakarja fegyvereit.
    Nagyon jó ötlet, h sok kapcsolata van az előző résszel, nem kizárólag a főbb vonalakban.
    Tehát h Ezio is hall Altairról, ami nagyon jó ötlet, nem csak Desmond.
    Viszont nekem nagyon fura volt az, hogy a sztoriba belekavarták az isteneket(itt megint nagyon jó húzás, h Desmond-al beszélt Minerva:))
    És az még furcsább, amit a The Thruth-ban láthatunk.
    Őszintén szólva, számítottam arra, hogy Desmonddal kell majd vmikor ugyanígy assassinkodni, bár én az utolsó részre számítottam erre, amikor már nem az Animusba kell belebújni, és már mindent tudni fogunk.
    Persze a 3-ban már valószínű ez is sorra fog kerülni.
    Szóval érdekes fordulatot vett a történet, és kezd nagyon tetszeni, bár nem gondoltam, h scifi is lesz a dologban(nem Desmond jelene miatt mondom ezt).
    És a mellékküldetések is néhol megváltoznak, ami megint jó pont.
    Összességében nagyon jól megalkotott játék, látszik, h dolgoztak rajta.

• gregtom6
    Hát ha belegondolsz, nagyon sokszor nem arra megy sem Altair, sem Ezio, h ne szúrják ki. Ez nem Hitman.
    47-es tényleg arra ment, h fel se tűnjön, h ott van, itt pedig a küldetések sem olyanok, h nem szabad, h észrevegyenek. Pár küldi kivételével.
  • Atkamon
    Ja, azzal is szoktam játszani, csak az mostmár egyre jobban kitűnik a tömegből... Ugye az első részben még annyira nem, abban a melegben persze, hogy fehéret hordanak, de a Brotherhood trailerében is belép a tömegbe Ezio a fehér ruhában, és rögtön ki is szúrják...
  • gregtom6
    Illik hozzá a fehér is, nekem azzal se lett volna gondom, hisz az ősi assassin-ok is(legalábbis a játék szerint) fehér köpenyt viseltek.
  • gregtom6
    Mármint a ruhája nem ilyen.
    Amúgy én mióta megszereztem Altair megszerezhető ruháját, azóta csak az van rajta(mármint Ezio-n).
    Egyszerűen ez az emléke Ezio-nak, így én nem befolyásolhatom az emlékeit:D
    Amúgy sztem nagyon jól néz ki, nem csicsás, és tetszik, h a földig ér a köpenye. Vhogy Batman-es feeling-et ad:D Persze ez eredeti sztori, és sokkal jobban átélhető, mivel a Batmanből készült ezer dolog, és azt sose fogjuk "teljesen" átélni.
    Bár csak azért is jó az a ruha, mert meg kellett dolgozni érte.
  • gregtom6
    Mintha csak a saját Ezio-mat látnám:D
  • davidka003
    Nekem is ez a kedvencem. Valahogy a fehér nem illik hozzá szerintem.
  • Atkamon
    Nekem nem nagyon tetszik Altair páncélja sem, túl csicsás szerintem, kicsit olyan, mintha valami cirkuszi fellépő lenne.
    Ez a kedvenc ruhám:
  • xXtamasXx
    hát sztem Altair páncéljában és az Ebony "köntösben" nagyon faszán néz ki :D
  • FLeT
    van 20/33
    eddig ennyi a max, mindet összeszedtem
  • Atkamon
    Olyan pánvél van rajta, ami csak ennyit ad... A páncél adja főleg a HP-t, én például sosem veszek semmilyen páncélt, mert szerintem sokkal jobban néz ki anélkül Ezio, meg egy icipicit nehezít is rajta, mert csak kevés hp-m van.
  • syberia2
    gyűts kódexlapokat is ^^
  • FLeT
    Azt én sem tudom.
    Mindig megveszem a legdrágább páncélokat de az életem nem nő, ha valaki tudja mért nem akkor segíthet.

Mindenkinek köszönöm a választ!
  • MaRee
    Jump és utána grab(PC-n space + shift), ha megvan már ez a képességed.
  • xXtamasXx
    ahhoz meg kell csinálni a "monkey see monkey do" nevű küldetést amiben a tolvajcsaj megtanít a mászási technikájára
    amúgy, hogyhogy ilyen kevés a hpd?? mármint az összes nem arra gondolok h nincs tele
  • MerlinW
    Magasugrást kitanultad már? Ha nem akkor várj addig, és utána próbáld.
  • FLeT
    De más feljárat nincsen.
    Legalábbis én nem találtam
  • szabii98
    Magasan van nem?
  • FLeT
    Sziasztok!
    Velencében járok és az istenért sem tudok felmenni az egyik "kilátópontra".
    Ott a fogócska de mégsem ugrik fel rá
    vmi ötlet?
  • syberia2
    Hát, akkor megérdemeljük:D
    Fizika/latin ötös :D
  • Armisael
    Köszi! Igen eredeti. A sikeres vizsgaidőszakra leptem meg magam vele!!! :P
  • Atkamon
    Aha. De csak ha eredeti.
  • Armisael
    Hali!

Ha jól tudom akkor az Ubisoft a saját szerverein tárolja a felhasználók mentéseit a játékból. Szóval ha én most újrarakom az OP rendszert és utána felrakom az ACII-t akkor ugyanonnan tudom folytatni ahol abbahagytam, ugye?
  • ofp
    Lassan a végére érek és tényleg úgy tűnik a proci kevés hozzá. Assassin Tomb-ok egyikénél sem volt gond, itt ugye nincs is akkor gépigény ill. csak a nagy városoknál főleg Firenze futott rosszabbul. RAM mennyi kell neki 1,5 2gb-ot ír ajánlottnak?
  • MerlinW
    Már márciusban.
  • Atkamon
    Warez topic
  • syberia2
    igen, a skidrow crack.
  • sniperelite
    hy azt szeretném kérdezni kijött e már valami ami orvosolja a fehér képernyő bugot és lehet a küldiket is csinálni? a válaszokat előre is köszönöm
  • Kongy
    Szerintem a procc kicsit kevés. Nemcsak AC-hez, mindenhez. Az én 4 magos procimon + 5770-emen is be-bereceg néha a game, természetesen max grafikán. De ettől függetlenül teljesen jól fut.
  • ofp
    Úgy látszik csak nekem fut szarul. USB-s hangkártyát használok, azért a biztonság kedvéért újra raktam a drivereket, megnéztem integrált hangkártyával is, nem lett jobb. Más mai játékokkal pedig nincs gond.