Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak steames játékokat veszek, ha veszek

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Atkamon
LOL Steam-en végülis csak 14ezer... Dobozosan meg 5ezer... Annyit nehogy ne tudj már kiadni rá... fõleg ha olyan géped van, amin elmegy.

Majd ha egyszer lemegy az ára steamen... nekem meg feltöltõdik sok pízzel a kártyám😄

Én is ezért vettem meg eredetiben. Az elsõ nem volt akkora cucc, de ez kõkeményen odavágott.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Wow!
Toszkánától leesik az állam annyira gyönyörû és hangulatos...
Meg ez az egész játék... fantasztikus... alig kezdtem el, de már most sokkal izgalmasabb, mint az 1. rész... tyû.. .az de monoton volt... itt legalább már van valami történet... különféle küldetések vannak😊
Jógémez!😄

Atkamon
Hát igen amúgy, ez is jó kérdés😄 Soha nem használom a kardot én sem😄

😄😄

JethroHUN
kard? az minek?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Atkamon
LOL ilyen kérdéssel miért jössz fórumra??😄 Játszd a játékot inkább😄

elitehun
Nyugi majd ha kelleni fog kapni fogsz egyet
belarus
Helo!
Most játszom elösször ezt a gamet.Mikor még a legelején van az akasztás elveszik a kardom.Mikor lesz majd újbol kardom mert jelenleg nincs?

Okkéj! köszi😄

Atkamon
Eredeti?

Elõzõ kérdésre szintén ez a kérdésem.

davidka003
Töltsd le a javított cracket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Az egyik mellék küldetést nemtom megcsinálni sárga kör jelzi a helyet belül meg piros két fickót kéne megölnöm de ha megöltem õket nem történik semmi mit csináljak ?
Kérdés:
Miért kell minden indításnál újra beállítani, hogy megjelenítsen a játék feliratot?

JethroHUN
Az nem szökevény, és nem feltétlen üldözik... az egy zsebtolvaj, térképen, legend: pickpocket -nek van írva. és nem csak te tudod elvenni a pénzét. ki is tud rabolni, ha pl nem figyelsz rá és mögéd jut.. tõlem 28 000f (!) lopott el, de megjárta 😊

JethroHUN
repülés öröme, más nem.. no meg h 1000 íjász lõ rád. faja naon.<#levele>

Shockmaster
Kiderítettem az Igazságot, ez végül is miben is segített / mire volt jó?
A másik, hogy megjelentek ilyen speciális visszaemlékezõ helyek, amikre ha ráállok, akkor repülhetek még jó pár kört Leonardo szárnyaival. Ebben van valami konkrét feladat vagy csak a repülés öröme a lényeg?

Az elején, azért nem rossz aza kis tutorial. Elég érthetõen elmond mindent. Különben, hogyha térképen ráviszed a jelölõt, akkor kiírja, hogy miis az.
1. itt kezdödik az emlék, tehát a küldetés.
3. folyamatosan csináld a küldetéseket, és amikor szükséges, akkor használj view pontot.
4. A sima piros pontok azok a katonák, nem igazán érdemes velük kötözködni, de még nekik mennük se. A piros körben lakat, az pedig egy szökevényt jelez, akit éppen üldöznek a katonák. Ha sikerül leterítened (tackle), akkor egybõl kapsz 1500 f-t.
dronkZero
1.-re a válasz: 2. 😄 A felkiáltójelek a fõ feladatok.

3. Érdemes, a mellékküldetéseket akkor látod meg, meg a minimap is csak onnantól kezdve mûködik.
4. Õrök.

Ne olvasgass, játssz! 😊 Ezek három perc játék után totál egyértelmûek lennének...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sziasztok,
Most kezdtem a játékot, és böngészem a hozzá kapott könyvet.
Olyan b+ mint valami KRESZ kiskönyv.....

Kérdésem a következõ(k):
1. Minitérképen mik az elsõdleges feladatok? Mirõl ismerszik fel?
2. Mik a felkiáltójelek?
3. itt is érdemes elõször a view pontokat teljesíteni?
4. Mik a kis piros pontok? Kerülendõk? vagy vegyek el tõlük valamit?

egyenlõre ennyi és köszönöm a türelmes válaszokat

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Igazából mindent megcsináltam 100%ra, csak a fegyvereket szeretném kipróbálni, jókora ramazurit csapva, nem látott kombókat megtekinteni, ilyesmit.
Köszi a választ!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

dronkZero
Persze, megy tovább. De céltalanul eléggé baromira unalmas. Nem egy GTA, sajnos... Ha hagytál mellékküldetéseket, pl versenyt, férjverést, kriptát, "Az Igazságot", vagy ilyesmit, akkor azokat megcsinálhatod.

Van lehetõség rá, hogy a sztori végigvitele után tovább garázdálkodjon az ember a városokban? Vagy az endcredit után már nincs tovább?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Atkamon
Nem folyamatosan kell nyomni a shift-et, hanem egy cak egyszer kell megnyomni, illetve nem árt, ha kijelölöd a célpontot, de azt nem muszáj.

Aha.Megpróbálom.Köszi.

dronkZero
Úgy rémlik, hogy sprintben. Ha sima futás közben nyomod meg, akkor csak odébbtaszigálja a járókelõket a vállával.

Na várj csak:sima futásban vagy sprintben?

Értem én.Láttam róla videókat is.De ez az Istennek sem csinálja.Padig mikor elég közel érek,a gombnak a neve meg is változik arra,amit a segítségben ír a játék.De megnyomom és semmi.Már keresztül-kasul hajkurásztam a faszit a városon.

dronkZero
Gyakorold járókelõkön(csak õrök ne lássák). Elvileg rávetõdik, és a földre viszi az illetõt, ilyen amerikaifocis stílusban. Kb két méteren belül kell lenned, sprintben.

Biztos én vagyok a béna,de megint elakadtam.Van a Fox Hunt nevû feladat:egy figurát kell üldözni,aki lenyúlta a pénzem.A videók szerint el kéne gáncsolni vagy fellökni.Írja is a játék kergetés közben,hogy az üres kéz gombot kell nyomni,amivel máskor félretolom az embereket.De,amikor nyomom az elõre,meg a futás gombot és közben,mikor elég közel érek ezt az elõbb említett gombot,nem történik semmi.Mit nem csinálok jól már megint?

dronkZero
Ja, még annyi, hogy lesz még egy rész Ezio szereplésével, a Brotherhood, de nagyon remélem, hogy a 3 vagy egy új szereplõt hoz, vagy a modern korban, Desmonddal fejezi be a sztorit.

gfreak
egyetértek, szerintem is elég könnyû volt az egész játék...még a Tomb-ok is, hiszen éppen hogy csak nem jelölték ki villogó nyilakkal merre menj, hova ugorj...max az idõlimites kapuk okoztak egy kis feszültséget, de az sem nevezhetõ túl nehéznek..szórakoztató volt, remek sztori meg hangulat, pofás grafika (bár a detail distance katasztrofális) és animációk, csak hiányzott nekem is a 'haladó' nehézségi szint...a harc megint csak roppant könnyûre sikerült, egymagad ha akartál, lemészárolhattál egy fél hadtestet...a potikkal meg szinte sérülés nélkül nyomhattad végig

Racism is a weapon of mass destruction!

dronkZero
"Voltak viszont iszonyat nehéz részek, hogy egy csoportot mondjak, az Altair szetthez kellõ titkos helyek. Hát 1-2-nél azt hittem a falhoz vágom magam, nagyon nehezek lettek, neki kellett futni 3-4x mire meglett."

Nekem meg az a bajom az egész játékkal, hogy csukott szemmel is végig lehet játszani, annyira elbaszottmód könnyû. Gyakorlatilag csatában lehetetlen meghalni, szinte csak és kizárólag elbaszott ugrások miatt haltam meg ebben a játékban.

Igen, ehhez képest a 3-4 nekifutás valóban "nehéz"-nek tûnik, de én még emlékszem játékokra, ahol a 30-40 próbálkozás is még benne volt a pakliban. Ebben a játékban szerintem egyetlen nehéz rész sem volt a ~40 órája alatt.

Nagyon hiányzik a kihívás a játékokból, mert pl ezt az AC2-t is végigjátszottam, baromira tetszett, de csak a sztori, meg a kivitelezés. Nem volt a végén olyan érzésem, hogy na, ez teljesítve lett, semmi jólesõ megelégedettség, hogy ez is kész van. Még egyszer ennyi is elfért volna, mert nem volt küszködés a végén, nem volt semmi, ami akadályozott volna, az egész valami fura hiányérzetet hagyott.

Szal... kellene a nehézség, mert anélkül alig-alig van sikerélmény.
Mondjuk lehet, hogy én basztam el azzal, hogy 25+ éve játszom... 😛

Shockmaster
Nnna, sikerült végigjátszanom nekem is ezt a gyönyört 😊 Mit is mondjak, a grafika, mint azt a videókon is láttam, egyszerûen elképesztõ. Más játékoknak a videói nem ilyen szépek. Gyönyörûen ki volt dolgozva minden, le kellett húznom kb felére a grafikai beállításokat, de még így is iszonyatosan valósághû volt minden. A arakter mozgása...látszik, hogy a Ubisoft nem most kezdett el ilyen stílusú játékokat csinálni. Egyszerûen zseniális volt, hogy bárhol felmászhattam a háztetõre, ráadásul nem a láthatatlan kapaszkodókat fogta meg, hanem rendesen párkányokba, ablakokba, rácsokba kapaszkodva mászott fel.
Különösen tetszett ez a tolvaj-feeling. Te dönthetted el, hogy a küldetéseket milyen módon csinálod meg. A kedvenc részeim messze a lopakodós, kivárós, becserkészõs voltak, ez nem is kérdés. Nagyon hangulatos volt 40-50 õr mellett úgy elmenni, hogy ne sejtsenek semmit. Ebben a kategóriában is voltak persze nehéz részek, pl a 9 lieutantos küldetés hajós része. Na ott tényleg komolyan gondolkodni kellett mit hogyan csinálsz, hogy észrevétlen maradj. Persze a legtöbb küldetés ment úgy is, hogy berongyolsz, ledobsz egy füstbombát és egyszerûen hasba szúrod a szerencsétlent.
Az emberek reakciói is tetszettek. Ha kiraboltam õket és ott maradok elkezdik keresni a tettest, és általában szólnak egy õrnek is. Ha esetleg lopakodásnál szimatol ki egy õr, akkor a többiek nem állnak ott, mint a kuka, hanem elhúzódnak, mint egy leprástól. Át lehet élni az egészet 😊
Az elterelések tetszettek még nagyon. Ha valakit követni kellett, eléggé rá kellet tapadni, ergo ha jött egy õrcsapat, elvegyülni vagy leülni nem lehetett, mert akkor elveszted õket és futni sem szabad utánuk, mert az egybõl bukás. A kedvenc segítõim a csajok voltak, velük bárhova be lehetett jutni. De az idegesítõ tolvajok se voltak rosszak 😄
Voltak viszont iszonyat nehéz részek, hogy egy csoportot mondjak, az Altair szetthez kellõ titkos helyek. Hát 1-2-nél azt hittem a falhoz vágom magam, nagyon nehezek lettek, neki kellett futni 3-4x mire meglett.
A story leginkább az Avatarra emlékeztetett, már ami a modern vonalat illeti. Ami az 1400-as évek végén játszódik annál igazából a 2. küldetés után elvesztettem a fonalat 😄 Szóval oylan, mint story terén nem sokat mondhatok, mivel nem tudtam épp kit ölök és miért, de gondoltam Ezio jobban tudja. Ezek között a flancos olasz nevek között úgyse tudtam különbséget tenni, a fõhõs nevét is kb a játék felénél tudtam megjegyezni 😊
Ami negatívum számomra az a harcrendszer. A mozgásokkal ellentétben ez nem túl dinamikus, eléggé lassú és nehézkes. Amíg nem ütöttek meg egyszer, addig élvezettel szurkáltam torkon az ellenfeleket, kifejezettel feelinges volt, de amikor a rendes harc vette kezdetét... nos, eléggé lehangoló volt számomra. Amíg nem vettem egy méregdrága kardot valahonnan, addig eléggé szenvedés volt bármit is elérni a szemtõl szembeni küzdelemben, amivel nem is lett volna semmi gond, ha tényleg nem ilyen lassú, ismétlõdõ ütésekkel kellene bármit is elérni. A kivégzési animációk pofásak voltak, sajnáltam, hogy nem rkatak be valami kombó-rendszert (vagy csak én nem találtam meg?), amivel ki lehetett volna végezni pikk-pakk embereket.
Nagyjából ennyi volt benne a negatívum (na meg hogy csak 3 füstbomba lehet nálam <#vigyor4>). Minden más zseniális lett, a készítõk nem kevés munkája van benne, és nem kevés tapasztalata. A story végét legalább értettem, kicsit mintha eltért volna az elõzményektõl, de mivel süt róla, hogy lesz folytatás, szurkolok Ezionak, hogy benne legyen az Assassin's Creed III-ban is!
Respect (10/10)

Igazad volt, már úgy indult a játék a korábbi felhasználónevemmel, csak a serial -t kellett megadni és már indult is😊

Még egyszer köszi...

Atkamon
Persze. De szerintem ezeket nem is kell megadni, elég ha a játék indítása elõtt bejelentkezel a már létezõ account-oddal.

Köszi a gyors választ, akkor nyilván a jelszó és az ezekhez tartozó e-mail cím is ugyanaz legyen?

Atkamon
Ugyanazzal a felhasználónévvel használd, akkor azon lesz az összes Ubisoft játékod, nem kell külön.

Sziasztok,

Megvan eredetiben a SC: Conviction, ma megkaptam az Assassins Creed 2 -t.
Kérdésem: az utóbbi telepítésénél meg lehet adni ugyanazt a Felhasználónevet és jelszót vagy egészen más legyen?

Köszönöm

már csak egy dolgot várok: vmi cheat, hogy végtelen parasztot ölhessek meg😄

every damn day

Megoldottam,köszi mindenkinek.

bigapó
vagy egy gamepad, ha már olyan zavaró a sok gomb billen...

The Matrix has you...

ehhez kell space, jobb klikk meg w-a-s-d. azért annyira nem sok.

Ok-ok.Csak elég sok gombot kell használni a játékhoz.Az elsõ résznél frankón beállítottam mindent,de az rég volt.

Atkamon
Hát, mint észrevehetted, nem nagyon lehet rövidíteni... De amúgy alapból gyorsabban tud Ezio futni, mint Federico (ja igen, amúgy a "muksó" a bátyád...) úgyhogy simán le tudod elõzni azon az útvonalon, amin õ megy... Ha nagyon nem megy, amit kétlek, nézz meg egy youtube videót...

Tehát a csóka után menjek?Én mindig rövidíteni próbáltam.<#vigyor5>

Kongy
LOL. 😄 Pedig az a lehetõ legegyszerûbb feladat. Figyeld meg az útvonalat.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én most kezdtem.Lehet,<#lama>kérdés,de az elején,mikor versenyezni kell azzal a muksóval,akivel a dokihoz mentünk....Szóval nem lehet azt elmismásolni?Még szoknom kell a gombokat a mászkáláshoz és nem tudok felérni a templom tetõre elõbb,mint õ.