7877
  • MerlinW
    Kapnod kellet egy térképet a játék végén, látnod kellene mindet. Járd be a fel nem fedezett területeket (bár anélkül is jelölnie kellene emlékeim szerint)
  • mickemoto
    Sziasztok!
    Elakadtam a játékban és egy kis segítséget kérnék.Hiányzik az utolsó kódex darab és nem tudom hol keressem.
  • bigapó
    nekem úgy rémlik, hogy ott a "főkijáraton" kell kimenned, de ott el fognak kapni és ez a lényeg, úgy megy tovább a történet. persze lehet, hogy ezt most keverem valamivel, meg kéne nézned youtube-on, hogy mi a megoldás. nézd meg a küldi nevét és keress rá, biztos, hogy van végigjátszása.
  • Noxter
    Thx Tamas. Oks. :D
  • xXtamasXx
    az free roam-ba megy oda repülsz ahova akarsz, ez ilyen bónuszféle
  • Csupi05
    Ha valaki elakadna ez segít... azt hiszem:D
    http://www.pcguru.hu/pcguru/vegigjatszas/Assassins_Creed_2
  • Noxter
    Na, én végigvittem az összes főküldit, mostmár a Sword of Altair -om van vagy mi a neve :P. Amúgy sok küldit kivulröl fújok főleg a végefelé mer nem rég csinaltam szal ha kell help akk irjatok le :P. Amugy van fehérrel jelölve az Assassin-ok jele vagy mi ahol repülni kell flying machine -val de nem mondja hogy hova xD - tudja vki mit kell csinalni? :D
  • FLeT
    okés, megpróbálom, köszi!
  • Atkamon
    Hát... amikor elindul a visszaszámlálás, akkor menj fel a tetőre, úgy öld meg az őröket, hogy ne vegyenek észre, aztán hidden blade-el ugorj rá arra, akit eddig követtél, és a ládánál áll. Akkor Ezio felveszi a ruháit, és onnantól azt hiszik, hogy te is őr vagy, szóval ha felveszed a ládát, akkor nem kell menekülnöd, hanem úgy kell csinálnod, mintha követnéd a parancsokat.
  • FLeT
    egyik sem.
    Ha ölök akkor eleve bukom a küldetést.
    Velence vége felé járok, már majdnem minden megvan.
    Egy jó 10 perces követéssel kezdődött, majd beviszik a maszkot egy "erődítménybe" és egy ládába teszik amit el kell lopni. A fő bejáratot 4 őr védi + a tető is tele van emberekkel.
    A víz felől próbáltam először mert ott csak egy őr van, be is jutottam smoke bomb-al de a víz felé nem lehet távozni mert a ládával nem tud úszni. Így marad a főkijárat amit a 4 őr őriz + még járkál az udvaron 2.
    De ha a kezemben a láda nem tudok smoke bombot dobni.

eddig 38szor próbáltam meg sikertelenül. Nem értem, ez csak nekem okoz nehézséget?
  • Atkamon
    Öh, nem tudom, hogy ez most melyik kületés akar lenni, de ha az aranymaszkos, akkor csak foglald le a célpontot kurtizánokkal, és space-el lopd el tőle...

Ha az a küldetés az, amiben egy dobozt visz egy őr a városon keresztül, menj fel a tetőre, öld meg az ottani őröket, ha kell, csak úgy, hogy ne vegyenek észre, és a tetőről ugorj rá hidden blade-el az őrre.
  • FLeT
    elakadtam velencében amikor valami maszkot vittek egy dobozban. Követni kellett a csávót, majd megszerezni 90 másodperc alatt úgy, h nem vesznek észre az őrök. Smoke bomb-al próbálkoztam, de nincs elég.
    Valaki légyszi írja le a trükköt.
  • Atkamon
    A villában vissza tudod cserélni egy régebbi kardra a fegyverteremben. De amúgy én is mindig hidden blade-et használok csak, néha tőrt. A kardot általában kiüttetem a kezemből egy brute-al, és még jobban is néz ki nélküle Ezio :D
  • FLeT
    előbb utóbb úgyis mindent meg kell venni...
    A vége felé már annyi pénzed lesz, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.
    Menj vissza a fegyverszobába és válassz egy másik kardot.
    aztán várjál, hogy a Villa ládácskája megteljen :)
  • Noxter
    Nekem is lenne problémám!
    Nincs valami megoldás arra hogy az egyik fegyverem ELAD -jam? Azt a Schiavone -t vagy mit a 25.000 F -es kardot mer megvettem de s**r -t sem ér a 2 Hidden Blade -el jobban harcolok. Nincs erre valami megoldás vagy vuisszatölteni a játékot egy korábbi állásra?
  • Blacksheep333
    Köszönöm szépen!
  • MerlinW
    Itt találsz mentéseket:
    link
  • Blacksheep333
    Épp a "Monkey sees, monkey does" főküldetést csináltam, mikor elment az áram, és mikor újra elindítottam a játékot a Story Mode-ban csak három üres Session állt. Nem törlődött ki, csak "elszaródott" és most már nem látja a játék.

Próbált Data Recovery-t, de nem sikerült.
    Aztán próbáltam új játékot kezdeni és azt a .save filet felülírni a sérülttel, de ez sem jött össze.
  • Atkamon
    Nem hiszem, hogy az áramszünet miatt ment el... Szinte bármit csinálsz a játékban, elmenti...
  • Blacksheep333
    Sziasztok!
    Egy áramszünet miatt elszánt a mentésem, és azt szeretném kérni, hogy ha van olyan köztünk, aki a Sequence 7-nél vagy előtte jár (tehát még nem ment át Venicebe vagy ha igen csak kevés küldetést csinált) az legyen szíves elküldeni a mentését, nagyon megköszönném!
  • Jocci8
    Dejó müxik nagyon szépen köszönöm megmentetted az életem
  • Atkamon
    Nem fagy le, írja, hogy válaszd ki a hidden blade-et... 2-es gomb...
  • Jocci8
    Sziasztok

Azt valaki megutdná nekem mondani hogy miért fagy le amikor megkapom azt hidden bladet vagymi (vmi kés szerüség)Mer amikor mondja hogy vegyem fel én felveszem és lefagy

PLS valaki segitsen!!Nagyon megköszönném
  • Atkamon
    Miközben harcolsz, jobb klikk+space+egy iránygomb, hogy gyorsan kilépj a harcból, és elkezdj futni.
  • Tiszeee
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy kell megcsinálni a kiképzésnek azon részét mikor írja hogy : WHEN LOCKED, HOLD f-gomb AND HOLD space WHILE MOVING AWAY FROM YOUR ENEMY TO QUICKLY EXIT A FIGHT. Előre is köszi a segítséget!
  • xxxpaulxxx
    jajjdehülyevagy
  • Atkamon
    Innen...

Nem érted, hogy nem itt kell crack-ről, meg warez témáról beszélni?? Ott a warez topic.
  • assa666
    de atkamon te honnan szedtél cracket? nem tudnád elküldeni? vagy egy linket küldeni?
  • Atkamon
    Fogd már fel, hogy a warez topicban kell erről érdeklődni!

#6803: Nekem is épp most jött elő egy olyan bug, hogy ha egy célpontra ráugrok hidden blade-el, akkor épp mielőtt megölném a célpontot, eltűnik. A térkép viszont ott jelöli, ahol eddig is volt, és nem tudom befejezni a küldetést... Mellékküldiben is tapasztaltam már (sőt, nem is assassination-ben, hanem beat up-ban) meg főküldiben is, történetesen az utolsó célpontnál... Ráugrottam, és eltűnt... Úgy tudtam aztán csak megoldani, hogy nem ráugrottam, hanem oda mentem és úgy öltem meg.
  • assa666
    merlinw nem tom hogy innen honnan lehetne letölten cracket ha tudsz akkor linkelnél egy konkrét linket pls
  • davidka003
    Nálam is volt ilyen.
    Abort Memory és indítsd el újra.
  • Blacksheep333
    Biztos vagyok benne, hogy azokat ölöm meg, mert a kék icon ott van a fejük fölött és a minimapon is jelzi őket.
  • FSpofon
    akkor rossz célpontot ölsz meg, nincs semmi szükség eagle visionre, elég feltűnően jelöli a célszemélyt a játék.
  • Blacksheep333
    Remélem tudtok segíteni. Az a nagy problémám, hogy az Assassination melléküldetéseket nem tudom befejezni.

Felveszem a mellék küldetést, Eagle Vision-al bemérem a célpontokat, megölöm őket, és nem történik _semmi_.
    Jutalmat nem kapok érte, a minimapon továbbra is jelzi a területet, ahol lehetnek és más küldetést se tudok felvenni. Valamint ha megnyitom a menüt, még mindig írja hogy: "Kill the 2 conspirators!"

Ha esetleg valaki tud rá megoldást, előre is köszönöm a segítséget!
  • MerlinW
    fejléc, (warez topik kattint ide)
  • assa666
    de nincs hozzá valamilyen működő crack vagy ilyesmi mert régen megvolt de a lemeze elromlott ezért letöltöttem de így nem megy ha vki tud hozzá egy jó cracket vagy vmit az segítsen lécci nagyon kéne. előre is köszi
  • MerlinW
    Mert nem vetted meg. (warez topik kattint ide)
  • assa666
    Hali van egy olyan problámám a játékkal, hogy a legelején amikor beszállok abba a gépbe elfehéredik a képernyő és egyszerűen nem megy tovább. nem tudjátok hogy ez mért van? help lécci
  • Atkamon
    Első végigjátszásnál én sem tudtam ezt, elolvastam, hogy kell, de még akkor sem értettem:D Aztán egyszercsak leesett:D
  • bigapó
    hát biztos:)

Én eleinte nem vettem igénybe segítséget, rájöttem saját buksival, hogy mit kellene keresni, elég egyértelműek voltak az elején, de aztán amikor már kigúvadt a szemem és akkor sem találtam meg amit kellett és akárhogy forgattam akkor sem volt jó, na, akkor elgurult a gyógyszer és mentem a youtube-ra :)