7877
  • 38tibi38
    Köszi,hát ugy tünik ez egy örök relytély marad. De majd 2012 be minden kiderül,remélem:)
  • Atkamon
    Nem tudni sokmindent arról a jelenetről. A hely egy modern éden kertnek tűnik. A hegy, ami a háttérben van, a Kilimanjaro, ami ugye Afrikában van, ahonnan ugyebár feltehetőleg az első emberek származnak. A bináris kód a végén EDEN-t jelent, 20 darab 0 és 12 darab egyes, amiből pedig 2012-t vontak le egyesek, ami a játékban említett világvége dátuma. Valószínűleg a felvétel Subject 16 egyik őséről készünl (Ádám).

Majd a következő részekben megmagyarázzák gondolom... Bár nem hiszem, hogy a Brotherhood-ban, annak megint hatalmas cliffhanger lesz a vége.
  • 38tibi38
    Hali. Engem nem hagy nyugodni ez az Ádám,Évás dolog. Ahol szaladtak az lenne az Éden kert? És hogy lehet hogy olyan modern volt?? És ki üldözte őket,talán isten? Mert leszedték az almát? Pls válaszoljatok hamar.
  • MerlinW
    Én az emulátor készítése miatt csaknem 6x játszottam végig, sosem volt ilyen problémám. Valamit benéztél nagyon:)
  • Atkamon
    Nem tom, ezelőtt sosem hallottam ilyen problémáról se eredeti, se warez verziónál... A gépeddel lehet valami gond, ha kifagyogat, meg minden. Esetleg ha valamikor elkezded az elejéről mégegyszer, akkor kapcsold ki a mentések online tárolását, szerintem az okozta a galibát.
  • atika10
    Jaaaa.
    Na mindegy most töröltem le.
    Ugyanis újra kezdtem, már az előbb említett résznél jártam, gondoltam gyüjtöm inkább a kodexeket. 20 db már a falpn volt, összeszedtem négyet Venice-ben, kettőt Tuscanyban. Mondom hazaviszem őket Villába amikoris az utazási "irodánál" kifagyott, illetve se szó se beszéd kilépett.
    Gyorsan újraindítottam a gépet, és lás csodát, csak 2 codex volt nálam, de avelenceieket már nem mutatta és nem is voltak a helyükön, mert gondoltam azért benézek hátha.
    Úgyhogy unistall lett a vége :( KÖSZÖNÖM UBISOFT!
    Úgy döntöttem hogy ezentúl csak akkor veszek játékot ha már végigjátszottam a letöltött verziót és ha azzal elégedett vagyok CSAK AKKOR VESZEM MEG!!
    Elegem van a hülyének nézésből.
    Amúgy mindenkinek kösz a segítő hozzászólásokat.
  • Atkamon
    Nem, te gondolom a konzolos végigjátszást nézed, amben nincs benne a DLC, amit a konzolosoknak külön kellett megvenniük, PC-s verzióban meg alapból benne van.
  • atika10
    A poén az az hogy olvasom a végigjátszásokat, és nekem nem az van ami azokban!!!
    Amikor Borgia-t kéne megölni és elmenekül, minket meg tüzes pecséttel beavatnak, és kiugrunk a toronyból, akkor én nem Villa de Monteriggioni ahogy a végigjátszás szerint, hanem valahol máshol, és rámbizzák az almát hogy vigyem biztos helyre, és Romagna/Forliban vagyok ahol valami csaj elrabolt gyerekeit mentem meg, meg kergetem az Almát amit elloptak, meg leszúrnak és ennél a gyerekes nőnél ébredek. Lehet hogy én más verziót kaptam??:D:D
  • Dead
    Hát ez kezd nagyon bugnak hangzani. Azt nem kell végigcsinálni (nem is lehet, nincs vége).
  • atika10
    Nincs decrypted codex nálam (o darab) Igen bementem arra a helyre, őrök voltak persze de codex nem, Leo meg nincs sehol a térképen.
    Romagna/Forli-ban van egy SpecialMemory, ahol Leo ketyeréjét kell irányítgatni, lehet azt végig kéne csinálni?
  • Atkamon
    Öh, nincs. Az Inventory-ban nézd meg, hogy nincs-e nálad decrypted codex. Ha van, akkor menj a villába Leonardo-hoz, és beszélj vele, hogy fordítsa le... Ha nincs, akkor nem tudom... Oda is mentél arra a helyre, ahova írta, vagy csak a térképen nem látszik?
  • atika10
    Nos.......
    Hogy is kezdjem......
    Tehát.. a 8. codex page hiányzik.
    Utána googliztam de ahol írták hogy lenni e kell ott nincs.
    Létezik hogy van olyan küldetés amit meg kell csinálni hogy továbbjussak?
  • CroftManor
    nekem olyan volt hogy egy párbeszédnél, csak a felirat ment, meg időnként Ezio tett egy két mozdulatot a kezével.. de semmi hang nem volt. Csak a háttérben ment a zene.

egyébként a Rodrigós résznél, you tuben láttam olyan videót, ahol nem ugornak rá a magasból... hanem szép sorba megmérgezik az őröket és elvegyülnek a tömegbe.. és a végén márcsak Rodrigó áll ott egymagában és olvassa az igét xD és Őt is méreggel csinálják ki. Miközben hadonászik, tovább megy a hangja.. :)
  • Atkamon
    Hehe tényleg:D

Amúgy vicces, hogy amikor harmadszor vittem végig, tök sok új dolgot felfedeztem... Azóta aztán már többször is végigvittem de emléksszem, hogy az első két végigjátszáskor valami bug lehetett a zenével, a végén a vatikánban onnantól, hogy bemegyek Rodrigo-hoz, nem volt zene. Aztán harmadik végigjátszáskor meg jó volt, és olyan zenék szólnak ott, amik nincsenek rajta az albumon sem, meg nem is hallani őket máskor a játékban:O Nagyon érdekesek.
  • CroftManor
    végigtoltam harmadjára is... A végén feltűnt valakinek, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az Alma rajta volt azon a keresztes "boton", mikor meg bemegyünk Minervához, ott meg simán a kezébe adja :D
  • MerlinW
    Nincs magyar Ubi:) Egyedül EA van nálunk, semmi más.
  • bigapó
    hát ez rejtély egyenlőre. Amúgy az ablak nyerne szerintem, hacsak nem patch-eled a DVD-t egy kővel :D
  • Atkamon
    Leonardo a villában van abban a szobában, ahol Claudia, meg az építész.
  • atika10
    Bigapó: Az a poén hogy nem enged már be a házba a térképekhez:) A csaj (LUCY) magyaráz hogy a codexeket megjelöli a térképen. De hiába:) Atka: Leo meg már nincs térképeken sehol.
    Szerintetek van Ubisoftnak magyarországi képviselete?
    Elmegyek és bedobom a dvd-vel a legnagyobb ablakfelületet. :)
  • Atkamon
    Vagy menj oda Leonardo-hoz, hátha az utolsó, ami nálad van, még nincs lefordítva.
  • bigapó
    akkor az nálad van szerintem csak még nem vitted vissza a házba :) próbáld meg, hátha le tudod rakni :)
  • atika10
    Az eagle pointok 73/73 megvan.
    Nme lehet valahogy korábbi mentéspontra lépni?
  • atika10
    A menüben a database/ document résznél mutatja mind a 30-at, de a játék közben azt mondja hogy Codex page found 29/30 . :(:(
    Komolyan nem veszek többet játékot.
  • Atkamon
    Vedd meg a játékot és jó lesz. Amúgy meg ott a warez topic.
  • pitbull222
    Hello!!Én a vége felé tartok amikor bemész az ajtón és kipróbálod leonardo repülöjét aztán azzzal lezuhanunk és kapunk egy feladatot hogy megkell ölni embereket(4 a tetőn van,4 meg péncélban)ezt elsőre nem sikerült de amikor másodszor próbálom meg,bemyegk ajtón és elfehérül minden csak felkiáltójel a képernyő közepén!!mi lehet a gond eddig semmi nem volt vele!!??????
  • CroftManor
    hát én nemrég kezdtem el harmadjára is :) Már a dlc pályákon vagyok. Nem lehet megunni. ;)
  • bigapó
    Ha tényleg ott jársz a végén és volt videóbejátszás is, akkor megmutatja az összes hiányzó kódex lelőhelyét. amikor belépsz az adott városba, akor mutatni fogja a szokásos jellel. Ne összevissza keresgélj, úgy biztos nem lesz meg. Azt hiszem erről is van a menüben ilyen lista, hogy miből emnnyit és hol találtál, de ez nem biztos. A lényeg, hogy amint belépsz egy városba tuti mutatni fogja, ezek szerint ott még nem jártál. Van a saját várban is kódex, nem srácok? lehet azt nem nézted meg:)
  • ratgab
    Jó alkalom ez a nyelv gyakorlására! Szótárazz és még a végén fejlődik a nyelvtudásod is amellett, hogy játszol. Ártani nem árt.
    Szókincs javításra tökéletes.
  • Dead
    Nézz körül még egyszer. Vagy nem vetted fel véletlen már csak még nem raktad oda? A térképnek tényleg jeleznie kell.
  • Gábor Warrior
    Sajnos én még nem tartok ott, mivel nem magyar, abbahagytam a játékot. Nem értem, hogy ilyen címeket miért nem lehet magyarul megjelentetni.
  • MerlinW
    Nem lesz, nem fordítható.
  • Gábor Warrior
    Amúgy szerintem ez a rész sokkal jobb, mint az első!
  • atika10
    Hahó.
    Már az utolsó résznél vagyok amikor össze kéne illeszteni a codexeket de hiányzik egy, a csaj mindig azt mondja hogy meg vannak jelölve a tzérképen de körbejártam minden város, a hegyet gyalog , lóval, órák mentek el vele de NINCS!!
    Ez most bug vagy van mvalami trükk?
    Légyszíves segítsetek mert már nagyon idegesít.

Köszi előre is.
  • Gábor Warrior
    Sziasztok! A játékhoz várható a közeljövőben magyarítás? Csak, mert semmit nem érteni a történetből, csak a nagyját, jó lenne tudni az egyéb részleteket is. Itt például már van játék közben is felirat így simán megoldható lenne. Köszi!
  • Afe
    Kösz. Azt még nem néztem, mert valamiért nem hittem, hogy bármi érdekes lehet ott:)
  • Atkamon
    De van. DNA menüben menj a Feathers blokkhoz, ott ki tudod külön választani a városokat, és mutatja, hogy melyik városnegyedből mennyi hiányzik.
  • Afe
    Sziasztok!
    Meg tudná mondani valaki, hogy hol találom a 100. feather-t, mert ezen a 4 térképen csak 99-t jelölnek? Már 2x is átszámoltam, de egy mindig hiányzik.
    Nincs olyan menü a játékban, amiből kiderülne, hogy melyik városban hány darabot találtam, mert már az is megkönnyítené a dolgom valamennyire?
  • Noxter
    Én megvettem a rajzolós boltba a térképet meg minden, nekem speciel az utolsó 2 hiányzott vmikor, mind a 2 -őt Velencében találtam meg anno. :D
  • The Protector
    Tessék.
  • davis98
    Hello !

Tudnátok segíteni ? Egy működő Crack kéne.
    (Mielőtt még leharapnátok a fejemet, nem tudtam belépni a warez topikba)
    Sehol sem találtam MŰKÖDŐ cracket. :(

Előre is kösz !