Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Alone in The Dark-ot warez megoldában próbáltam ki, de az elején az autós jelenet után kuka lett😊
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Elértem a kastélyig de ezt,hogy kell fejleszteni?Látom,hogy vannak ládák de ezek még üressek.Fejleszteni,hogy kell hova kell menni?
2. Letölthetném ingyen, de akkor egyrészt lopnék, másrészt nem járna a kényelmes support (soron kívüli automatikus javítások, kiegészítõk, modok, stb), a nagyszerû Steam-es integrált online közösségi rendszer, az olykor jópofa achievement rendszer (pl. Left 4 Dead) stb.
3. A játékok sokszor drágábbak mint a dobozos, viszont minden héten van 1-2 50-75%-os leértékelés. Példaként: 2000Ft-ért vettem Orange Box-ot, GTA4-et, Shattered Horizont-ot, Killing Floor-t, 5000-ért Left4Dead 1-2 pakkot, stb.
4. Nem mindig magatokból kell kiindulni, el kell fogadni mások véleményét is. Mindenkinek mások az igényei. Én inkább könyvekkel töltöm ki a polcaimat mint DVD tokokkal.
[merlinw.org]
én semmi erkölcsi akadályt nem érzek, végülis miért ne tölthetnék le, de jobban megéri nekem, ha a kezembe kapom a dobozt, a CDvel!
every damn day
[merlinw.org]
most általánosságban mondtam, szal attila meg ne sértõdj csak ez így már "gyûlt"...😄
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
The Matrix has you...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Megtúdnátok mondani,hogy hol van az épûlet a térképen ahol felvette eizio a bérgyilkos rúháját?Még nagyon az elején vagyok.Elfelejtettem megjegyezni a helyet.
alig várom a folytatást! <#vigyor3>#vigyor3>
kár, hogy 100 tollért a jutalom ilyen gyengusz, normál végigjátszással 71et találtam...
Per Aspera Ad Inferi.
3. részrõl semmit sem tudni
persze próbálják élethûre csinálni, de hát a nagyobb épületeken kívül ki tudja hol és milyen volt anno.
The Matrix has you...
Csak 1 kérdés:
Csak nekem tûnt fel, hogy az AC2 gépigénye alacsonyabb az elsõ részénél?
(lehet, hogy az elsõ rész nem tetszett a gépemnek v.miért?)
Gépem: Acer Extensa 5420
Proci: AMD Turion 2x2Ghz
Ram: 2 GB
GPU: ATI Mobility Radeon HD 2400 XT 256 MB
(1024x768-ba nyomom közepes/magas beállításokkal)
Na mind1. Jobb így mint fordítva az biztos!
Annyit még, hogy sokakkal ellentétben nem merném állítani, hogy ez a legjobb eddigi game, de hogy ennek van a legjobb hangulata az biztos!
Ja és még 1 kérdés:
Az tudja v.ki, hogy mikor és hol fog játszódni a 3. rész?
A nem rég említett "gagyi fehér tok" az pedig csak a gyûjtõi kiadáshoz tartozott(White Edition).
A normál kiadás ilyen:

The Matrix has you...
The Matrix has you...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem tudom... szép a doboz, meg minden, de szerintem a Steam sokkal rendezettebb... és kényelmesebb
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx