Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Lemehetsz és külön külön is aktiválhatod õket de a cuccot csak akkor kapod meg ha az összes a helyén lesz
Grove4
Ezt is tudom, megvan már négy, vágom, hogy oda való, csak azt gondoltam lemehetek és külön-külön is aktiválhatom õket. Ezek szerint nem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Atkamon
A városokban az Assassin ikonok jelölnek rejtett sírhelyeket, ahol találsz kõtáblákat, amikkel fel tudod majd nyitni Altair páncélját.

Grove4
Már levezetett, csak kurvára elfelejtettem, és igazad van, most, hogy mondod, eszembe is jutott, majd lenézek oda, ha le lehet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Atkamon
Mario elvezet oda egyszer... Ha még nem vezetett, akkor még nem tudsz lemenni. Mario szobájában amúgy a könyvepolc mögötti folyosó.

Grove4
Azt vágom, hogy az a föld alatti szoba, csak hogy kell oda lemenni, én azt hittem, ott kell valahogy leereszkedni, de nem találom sehol a lejáratot.

Atkamon
A Sanctuary az a föld alatt lévõ szoba, ahol az assassin szobrok vannak😊 Én is sokáig azt hittem, hogy a rács alatt van valami, de nem.

Grove4
A Sanctuary-ba le lehet valahogy jutni,mert ahol a térképen jelöli, ott egy ráccsal lezárt kútfélesgé van? Vagy majd a késõbbiekben lesz ott dolgom?

davidka003
Sokan ott dobták a játékot. Nekem van egy hülye szokásom, hogy ha már megszerzek egy játékot azt végigviszem akármilyen rossz is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
Csak azt veszem meg amiben biztos vagyok. Vásárlás elõtt demo-zom, vagy warez. "Vakon" általában max 10€-t adok ki, illetve nagyobb értékû játékok esetén külön-külön Steam account-ot regisztrálok, így el lehet adni.

Alone in The Dark-ot warez megoldában próbáltam ki, de az elején az autós jelenet után kuka lett😊

[merlinw.org]

davidka003
Én büszkén végigvittem azt a valamit. Sokat anyáztam közben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

kirol
Én pl. az Alone in The Dark -ot kb. 20%-nál abbahagytam.
Kár volt megvenni. 😞

MerlinW
A megvásárolt dobozos játékokkal mind játszol? Hülye kérdés... Miért ne játszanék? Azért veszem meg.

[merlinw.org]

Warton
És ezekkel mind játszol is? Csak mert olybá tûnik nekem így az ismerõseim Steam accát nézegetve, hogy sokan megveszik a játékot, aztán 1-2 óra gémpléj után megy a levesbe és nem játszanak vele. Ezért én nem tartom értelmes dolognak megvenni.

xXtamasXx
bemész a szobába ahol Claudia is van (mellesleg ott tudod megnézni a kiadásaid meg ilyesmi) és ottvan egy építész elõtte egy rohadtnagy makettel beszélsz vele és õ fejleszti amit kérsz

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Sziasztok!
Elértem a kastélyig de ezt,hogy kell fejleszteni?Látom,hogy vannak ládák de ezek még üressek.Fejleszteni,hogy kell hova kell menni?

MerlinW
1. Nekem a játék fílingje kell nem a dobozé.

2. Letölthetném ingyen, de akkor egyrészt lopnék, másrészt nem járna a kényelmes support (soron kívüli automatikus javítások, kiegészítõk, modok, stb), a nagyszerû Steam-es integrált online közösségi rendszer, az olykor jópofa achievement rendszer (pl. Left 4 Dead) stb.

3. A játékok sokszor drágábbak mint a dobozos, viszont minden héten van 1-2 50-75%-os leértékelés. Példaként: 2000Ft-ért vettem Orange Box-ot, GTA4-et, Shattered Horizont-ot, Killing Floor-t, 5000-ért Left4Dead 1-2 pakkot, stb.

4. Nem mindig magatokból kell kiindulni, el kell fogadni mások véleményét is. Mindenkinek mások az igényei. Én inkább könyvekkel töltöm ki a polcaimat mint DVD tokokkal.

[merlinw.org]

Ezzel az erõvel még le is töltheted, ingyen
én semmi erkölcsi akadályt nem érzek, végülis miért ne tölthetnék le, de jobban megéri nekem, ha a kezembe kapom a dobozt, a CDvel!

every damn day

Atkamon
Szerintem sem... Meg mint mondtam, az AC2 pl sokkal drágább steam-en, mint dobozosan... Meg most ezzel az új rendszerrel a dobozos játékokat is lehet úgy használni, mint a steam-et... Bárhol leszedheted a DVD képfájlt, és bejelentkezel a ubi accountoddal... És nem a sok játéktoktól néz ki úgy egy szoba, mint egy tinédzseré😊

Grove4
Hát, nem tudom, szerintem egy dobozos játék feelenigjét a steames nem tudja visszaadni.

MerlinW
Én is kizárólag. Nemrég adtam el az összes dobozos játékomat és vettem meg újra Steam-en õket (már amire szükségem volt). Bárhol elérhetõ, kényelmes automatikus frissítés, nem foglalják a helyet a polcon. Végre nem úgy néz ki a lakás mint egy tinédzser szobája😄

[merlinw.org]

xXtamasXx
ezt bírom amikor tegyük fel 1-2 hétig gameplayt néz v ilyesmi aztán játszik 10 percet és megkérdezi, hogy holvan ez meg ez amit majd a játék végén kap meg + tényleg "hülyebiztosan van megépítve" ..x)

most általánosságban mondtam, szal attila meg ne sértõdj csak ez így már "gyûlt"...😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

bigapó
inkább játszál, mindenre rá fogsz jönni magadtól, mert olyan hülyebiztosan van megépítve a játék....tudod...

The Matrix has you...

Én azt hittem,hogy az a ház az amit fejleszteni kell majd.Melyik az a birtok ami az enyém meg milyen jellel van jelölve?

Atkamon
Minek kell az a ház, oda már nem is kell többet menni😄

Térképen hol jelöli mert nem találom meg.Milyen jel van?

JethroHUN
Térkép jelöli, amúgy h a francba sikerült össze keverni az U az Ú-val mérföldekre van a billentyûzeten 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

helo!
Megtúdnátok mondani,hogy hol van az épûlet a térképen ahol felvette eizio a bérgyilkos rúháját?Még nagyon az elején vagyok.Elfelejtettem megjegyezni a helyet.

RatBaG
na az elõbb értem a játék végére. igaz most nem volt semmi komolyabb harc így befejezésként, de a story odabasz rendesen.
alig várom a folytatást! <#vigyor3>

kár, hogy 100 tollért a jutalom ilyen gyengusz, normál végigjátszással 71et találtam...

Per Aspera Ad Inferi.

xXtamasXx
szerintem a 3. résszel még várnunk kell pár évet 😄

Atkamon
A Brotherhood nem a harmadik rész lesz, csak egy amolyan kiegészítõ rész, multiplayerrel😊

3. részrõl semmit sem tudni

bigapó
kb ugyanezeken a helyszíneken folytatódik a történet, fõleg Rómában. nem nagy dolog átnevezni és pár házat átrakni, hogy máris mási kvársoban érezd magad😊
persze próbálják élethûre csinálni, de hát a nagyobb épületeken kívül ki tudja hol és milyen volt anno.

The Matrix has you...

davidka003
Ugyanúgy Ezio lesz a fõszereplõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Üdv Mindenkinek!

Csak 1 kérdés:
Csak nekem tûnt fel, hogy az AC2 gépigénye alacsonyabb az elsõ részénél?
(lehet, hogy az elsõ rész nem tetszett a gépemnek v.miért?)
Gépem: Acer Extensa 5420
Proci: AMD Turion 2x2Ghz
Ram: 2 GB
GPU: ATI Mobility Radeon HD 2400 XT 256 MB
(1024x768-ba nyomom közepes/magas beállításokkal)

Na mind1. Jobb így mint fordítva az biztos!

Annyit még, hogy sokakkal ellentétben nem merném állítani, hogy ez a legjobb eddigi game, de hogy ennek van a legjobb hangulata az biztos!

Ja és még 1 kérdés:
Az tudja v.ki, hogy mikor és hol fog játszódni a 3. rész?
Steam az ilyen ingyenes játékokra meg ilyen kipróbálási lehetõségekre jó, mint pl a hétvégén volt a Shattered Horizon. Meg mondjuk jókis 50%-os akcióik szoktak lenni.
elitehun
Persze hogy van magyar kézi könyv benne ráadásul a fordítás is tökéletes. Úgy értem hogy nem magyartalan.
davidka003
Csak az olcsó Ubisoft játékokban nincs kézikönyv és a dvd tok is elég igénytelen mûanyagból van.

A nem rég említett "gagyi fehér tok" az pedig csak a gyûjtõi kiadáshoz tartozott(White Edition).

A normál kiadás ilyen:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Atkamon
Kézikönyv van a magyar kiadásban? Mintha úgy hallottam volna, hogy nincs benne. De amúgy a Ubisoft itthoni dobozai mindig valahogy hiányosak.

elitehun
Nem tom te hol láttad de az én AC2 dobozom egyáltalán nem gagyi és nem is ízléstelen 😊
Én Zavviról rendeltem az AC2-met. Olyan 5 nap alatt meg is érkezett, ráadásul kemény 1 fontos postaköltség volt, ellenben az itthoni minimum 1000 forintos költséggel. Illetve a Magyarországon kapható AC2 egy ízléstelen gagyi minõségû fehér tokba van rakva...A Zavvi teljesen megbízható, ajánlom bátran😉.
davidka003

Atkamon
Hétfõn rendeltem meg a Bioshock 2 CE-t, az még nem jött meg, bár az egy jó nagy doboz... Hétfõ-keddre már tuti meg lesz. De amúgy az "Eredeti játékaink" topicban ha körbekérdezel, szívesen segítenek, ott sokan rendelnek mindenféle külföldi oldalról😊

bigapó
neked mennyi idõ alatt hozták ki zavvi-ról? már ha jól értem, hogy rendeltél is onnan valamit.

The Matrix has you...

Atkamon
De ez az, hogy nem is olyan sokkal kényelmesebb... Ha boltban veszed, már akkor is drágább, úgyhogy netrõl megrendeled, aztán hozza a postás az ajtódhoz... Berakod, nem kell töltögetni sem, install közben olvasgatod a kézikönyvet, aztán kész...

bigapó
abban igaza van, hogy akcióban érdemes venni. nekem is úgy van meg a gta4 és nem hiányzik nagyon a doboza sem. multizni majd jó lesz vele, bár most más játékok érdekelnek, de a 2000 Ft-ot megérte😊

The Matrix has you...

JethroHUN
a steam egy szar, mint a warez, letöltheted pénzért... a dobozossal legalább ott van a kezedben, nem csak vmi pár gb terület a gépeden, h nesze ez járt 14ezerért. de rajta vedd meg duplájáért és még töltsed is 6-8 órát... jah kényelmesebb, persze...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Atkamon
Én sehol, de mostmár annyi pl Zavvin.

bigapó
hol vetted ezt 5-ezerért dobozosan?

The Matrix has you...

Már, ha nincs steamen akció😊
Nem tudom... szép a doboz, meg minden, de szerintem a Steam sokkal rendezettebb... és kényelmesebb

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

davidka003
Én csakis dobozos játékokat veszek. Steam játékoknak nincs értéke.
Sokkal szebb és jobb egy dobozos verzió, ráadásul most még 5-6 ezerrel olcsóbb is.