7877
-
syberia2 #7077 aztabüdös -
#7076 -
#7075 Kösz, majd megnézem.;) -
#7074 oké oké kösz a tanácsokat, de nem akarok nagyon belemélyedni, mert függő leszek :) ez csak olyan "unatkozok gépen nincs fent AC mit csináljak?" volt :D egyébként már felraktam, kedvet kaptam újból :D Életem első játéka amit végig játszás után is elővettem. <3 -
38tibi38 #7073 Mind1 akkor megpróbálom ncore on v beloadon. -
Geri98 #7072 hali!
én még viszonylag új vagyok ebbe a játékba.
megkérdezném hogy hogy lehet ilyen sorozatot nyomni az ember hasába a rejtett pengével? csak egyszer sikerült, és az is véletlenül -
#7071 Ott kaptál választ, itt tuti nem fogsz:) -
38tibi38 #7070 Hali. Warezbe nem kaptam választ,hátha itt kapok. Mikor eliinditottam a skirdowos verziot akkor valamien internet connection hibát kapok,pedig net biztos h van. -
#7069 Hát Firenzében vannak pirosas ruhafestékek.
Érdekesség: Tegnapelőtt elértem a 200 órát AC2-ben ;) Mostmár kijelenthetem, hogy igazi rajongó vagyok?:D Kicsit menőzök vele:D -
#7068 ceruzarajzkent jobb volt..dobd el a szineket, hasznalj szenet es tust (marmint fotoboltban mert ott konnyebben javitod ;) ) ne tuntesd el az osszes vonalat semmikeppen sem, inkabb adjal meg hozza es igy tudsz egy kis dinamikat vinni pl kopenybe, inggallernal fodrozodasba, 'gyurottseg erzetet' keltve..
szoval arnyekolas es satir maradhat, szineket felejtsd el (vagy ha szineset szeretnel, akkor arnyalassal es atmenetekkel csinald) -
#7067 lerajzoltam, bescannaltem,és PS cs4-el kiszíneztem :)
Egyébként egy kérdés...pc guru online videotesztjében volt egy olyan ruha, hogy piros csuklya, de a ruha fehér...nem tudjátok hol lehet olyat venni? -
#7066 NAgyon klafa lett.Én borzalmasan tudok rajzolni. -
#7065 *.jpg sajnos ront a minőségen... -
#7064 Kösz. :) Most itt van, kibővítve, kiszínezve. (Így utólag a nyakánál a prém nem sikerült valami jóra...majd kijavítom, ha lesz időm.
-
Ironman2 #7063 Tök jó! -
#7062 Megpróbáltam lerajzolni eziot...ahhoz képest, hogy nem rajzolok túl sokat...:D vélemények?
Kicsit megvan gyűrve, meg a radírozott rész is látszik, nem tudtam, hogy scannner így "kiemeli".
-
#7061 Meglátjuk :/ -
#7060 Elvileg nem... -
#7059 Írtam már nekik, most megpróbálom , amit csinálok:
Telepítem, ubisoft launcher, beírom az adatokat utána a jelszót és annyi.Lehet gond?:S -
#7058 A Ubisoft oldalán van egy Support rész, oda írj nekik, szerintem tudnak majd segíteni. Ha nem tudsz angolul, szívesen fordítok neked. -
#7057 Azt írja a dobozra, végtelen telepítési lehetőség.4xre telepítem és most is azt fogja kiírni sztem hogy CD-key has been upraged...
Lehet hogy 1 generátor kidobta az én keyem?:I -
#7056 Nem tom... de mondjuk én nem próbálnám ki... -
#7055 Hali!
A törlöm az ubisoft accom akkor újra lehet regisztrálni a kódom?:S -
#7054 nem lenne rossz ha azok közül valamelyikkel lennénk :D elég érdekes karakterek és hozzájuk tartozó helyszínek vannak -
tenthrodil #7053 Szerintem a következő részben mindenképpen az Auditore kriptában található 8 hős egyikével leszünk. Abból kettő nő volt, remélem egyiket kapjuk. -
syberia2 #7052 Ez azért nem rossz sztori
A történtek hatására a senatus bátorságra kapott, és anyagyilkossága ürügyén június 8-án halálra ítélte az uralkodót. Nero menekülés közben, másnap öngyilkos lett. Utolsó mondata Cassius Dio szerint úgy hangzott: „Iupiterre, micsoda művész vész oda velem!”. Suetonius ellenben úgy tudja, hogy a földön vérében fekvő császár haldokolva megpillantott egy elfogására érkezett centuriót, ám azt hivén, hogy a megmentésére érkezett, azt dadogta: „Ez aztán a hűség! -
syberia2 #7051 ilyen pofával:)
-
syberia2 #7050 Nem kell feltétlenül Itáliában lenni, akkoriban a nagy Róma szinte egész európa volt:) De szerintem a Nero lenne a legjobb, az olyan őrölt gyilkos volt:)) -
#7049 kicsit más: sztem tök jó ötlet volt h teleszórták az egész AC 2őt azokkal a kincses ládikákkal, na de azért kissé túlzás h még most sem tudtam mindet összeszedni én én majdnem 1 éve vettem meg boxra... :D igaz már ritkán is veszem elő -
#7048 Hát nem tom, szerintem ideje lenne már elhagyni Olaszországot:) A Brotherhoodban még pont jó lesz tetőpontnak Róma, de azután már valami másik ország kéne. -
syberia2 #7047 Szerintem a 3. részben ha nem Dezivel leszünk végig simán beleférne egy római császárkor! Akkoriban volt sok őrült, akikkel jó kis sztorit lehet összehozni
-Hannibál
-Caesar-Brutus(Bár ez túl egyértelmű lenne)
-NERO császár, aki csak azért ölt meg embereket, mert nem tetszett neki a megjelenésük, felgyújtota a várost és sok egyéb őrültsége után pár közeli ismerőse, és sok összeesküvő titokban kinyírta:)
-
#7046 hogy esne le neki amikor mesterséges AI? :D arra vannak programozva h Ezio után menjenek :) -
#7045 Egyébként én azon tudok a legjobban szórakozni AC2-ben, amikor az őrök erőlködnek. Másznak fel a házra, én meg csak lököm le őket, és nem esik le neki, hogy csak pórul járnak. -
#7044 Jah. Oké kösz. Nem tudom honnan vettem ezt a baromságot... :D -
#7043 sztem is -
#7042 Azok szerintem levelek, nem szirmok:D -
#7041 A galamb ürülék azt jelzi, hogy honnan tudsz leugrani egy szénás vagy szirmos kocsiba. -
#7040 Valahol olvastam... de akkor mind1... :( -
#7039 Nem lehet elcsúszni...:D Hol hallottad ezt? -
#7038 Sziasztok!
Bocsánat, amiért megzavarom az elmélkedést, van egy kérdésem.
Állítólag ellehet csúszni a madár sz*rban a tetőkön, de akárhogy ugrálok rajta, nem akar elcsúszni... miért? :D