Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a következõ részekben megmagyarázzák gondolom... Bár nem hiszem, hogy a Brotherhood-ban, annak megint hatalmas cliffhanger lesz a vége.
[merlinw.org]
Na mindegy most töröltem le.
Ugyanis újra kezdtem, már az elõbb említett résznél jártam, gondoltam gyüjtöm inkább a kodexeket. 20 db már a falpn volt, összeszedtem négyet Venice-ben, kettõt Tuscanyban. Mondom hazaviszem õket Villába amikoris az utazási "irodánál" kifagyott, illetve se szó se beszéd kilépett.
Gyorsan újraindítottam a gépet, és lás csodát, csak 2 codex volt nálam, de avelenceieket már nem mutatta és nem is voltak a helyükön, mert gondoltam azért benézek hátha.
Úgyhogy unistall lett a vége 😞 KÖSZÖNÖM UBISOFT!
Úgy döntöttem hogy ezentúl csak akkor veszek játékot ha már végigjátszottam a letöltött verziót és ha azzal elégedett vagyok CSAK AKKOR VESZEM MEG!!
Elegem van a hülyének nézésbõl.
Amúgy mindenkinek kösz a segítõ hozzászólásokat.
Amikor Borgia-t kéne megölni és elmenekül, minket meg tüzes pecséttel beavatnak, és kiugrunk a toronyból, akkor én nem Villa de Monteriggioni ahogy a végigjátszás szerint, hanem valahol máshol, és rámbizzák az almát hogy vigyem biztos helyre, és Romagna/Forliban vagyok ahol valami csaj elrabolt gyerekeit mentem meg, meg kergetem az Almát amit elloptak, meg leszúrnak és ennél a gyerekes nõnél ébredek. Lehet hogy én más verziót kaptam??😄😄
Romagna/Forli-ban van egy SpecialMemory, ahol Leo ketyeréjét kell irányítgatni, lehet azt végig kéne csinálni?
Hogy is kezdjem......
Tehát.. a 8. codex page hiányzik.
Utána googliztam de ahol írták hogy lenni e kell ott nincs.
Létezik hogy van olyan küldetés amit meg kell csinálni hogy továbbjussak?
egyébként a Rodrigós résznél, you tuben láttam olyan videót, ahol nem ugornak rá a magasból... hanem szép sorba megmérgezik az õröket és elvegyülnek a tömegbe.. és a végén márcsak Rodrigó áll ott egymagában és olvassa az igét xD és Õt is méreggel csinálják ki. Miközben hadonászik, tovább megy a hangja.. 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
Amúgy vicces, hogy amikor harmadszor vittem végig, tök sok új dolgot felfedeztem... Azóta aztán már többször is végigvittem de emléksszem, hogy az elsõ két végigjátszáskor valami bug lehetett a zenével, a végén a vatikánban onnantól, hogy bemegyek Rodrigo-hoz, nem volt zene. Aztán harmadik végigjátszáskor meg jó volt, és olyan zenék szólnak ott, amik nincsenek rajta az albumon sem, meg nem is hallani õket máskor a játékban😮 Nagyon érdekesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Matrix has you...
Szerintetek van Ubisoftnak magyarországi képviselete?
Elmegyek és bedobom a dvd-vel a legnagyobb ablakfelületet. 😊
The Matrix has you...
Nme lehet valahogy korábbi mentéspontra lépni?
Komolyan nem veszek többet játékot.
The Matrix has you...
Szókincs javításra tökéletes.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Már az utolsó résznél vagyok amikor össze kéne illeszteni a codexeket de hiányzik egy, a csaj mindig azt mondja hogy meg vannak jelölve a tzérképen de körbejártam minden város, a hegyet gyalog , lóval, órák mentek el vele de NINCS!!
Ez most bug vagy van mvalami trükk?
Légyszíves segítsetek mert már nagyon idegesít.
Köszi elõre is.
Meg tudná mondani valaki, hogy hol találom a 100. feather-t, mert ezen a 4 térképen csak 99-t jelölnek? Már 2x is átszámoltam, de egy mindig hiányzik.
Nincs olyan menü a játékban, amibõl kiderülne, hogy melyik városban hány darabot találtam, mert már az is megkönnyítené a dolgom valamennyire?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tudnátok segíteni ? Egy mûködõ Crack kéne.
(Mielõtt még leharapnátok a fejemet, nem tudtam belépni a warez topikba)
Sehol sem találtam MÛKÖDÕ cracket. 😞
Elõre is kösz !
nickname: doki09
[merlinw.org]
Elakadtam a játékban és egy kis segítséget kérnék.Hiányzik az utolsó kódex darab és nem tudom hol keressem.
The Matrix has you...
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
http://www.pcguru.hu/pcguru/vegigjatszas/Assassins_Creed_2
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Ha ölök akkor eleve bukom a küldetést.
Velence vége felé járok, már majdnem minden megvan.
Egy jó 10 perces követéssel kezdõdött, majd beviszik a maszkot egy "erõdítménybe" és egy ládába teszik amit el kell lopni. A fõ bejáratot 4 õr védi + a tetõ is tele van emberekkel.
A víz felõl próbáltam elõször mert ott csak egy õr van, be is jutottam smoke bomb-al de a víz felé nem lehet távozni mert a ládával nem tud úszni. Így marad a fõkijárat amit a 4 õr õriz + még járkál az udvaron 2.
De ha a kezemben a láda nem tudok smoke bombot dobni.
eddig 38szor próbáltam meg sikertelenül. Nem értem, ez csak nekem okoz nehézséget?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®