Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogynem tudják feltörni a kódot: http://gamepod.hu/hir/feltortek_a_drm-et_jatszhato_az_assassin_s_creed_2.html
MrIncredible
hát ezt igazán sajnálom. nem tudok angolul sem olaszul sem. De a remény hal meg utoljára, mert a játék hangulata és Firenze is nagyon tettszik. Gépem még nincs hozzá, de remélem az is meg lesz lassan.

bigapó
nincs különös ok, nem tudják a kódot feltörni, bár ez nem olyan, mint a crack😊 mindegy, bonyolult megcsinálni, így nem fogják egyénileg. a gyártónak kellett volna, alapból, ez nem sikerült, így angolul kell játszani..vagy olaszul, úgy még jobb is 😊

The Matrix has you...

MrIncredible
és ennek van valami különös oka?nem tudják feltörni, vagy csak nincs rá ember?

bigapó
sose nem lesz.

The Matrix has you...

MrIncredible
sziasztok!lehet tudni valamit magyarosításról? lesz hozzá egyáltalán?

Dead
Látod a kép alatt azt a pici fekete szöveget?
Oda menj át.

Valaki meg tudná adni a feltört játék torrentjét?
bigapó
igen, benne vannak.

The Matrix has you...

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ugye az itthon kapható, sima PC-s verzióval ki lehet játszani 100%-os teljesítésre a játékot? Külföldi fórumokon olvastam, hogy hogy mindent megcsináltak, de mégsem lett 100%, mert hiányoztak nekik valami Temple Lair-ek. Ezek benne vannak a rendes PC-s kiadásban? A Sequence 12-nél járok, de egyelõre egyet sem láttam.
bigapó
ez most vagy troll vagy totál elmebeteg...már bocsánat, de olvasni csak tud - bár ezután kétlem - és látja mit kellene csinálni és hogy hol. még ha elõször játszok egy játékkal, akkor is rájövök elõbb-utóbb, mivel olvasok 😊

The Matrix has you...

xXtamasXx
nemhittem, hogy egyszer bárki is ilyet mer mondani <#wilting>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MerlinW
Hátööö.. hol tartasz? Melyik városban vagy? Mi történt legutóbb? A térkép mindig mutatja merre vannak a fõküldetések. ESC-et megnyomva látod melyik sequence-ben vagy, összesen 14 van.

[merlinw.org]

Atkamon
Jaa, ezt nem láttam.

ami van az oldalukon,már nem az õ kínálatuk,hanem valami másik cégé.ebay-en meg nagyon horror áron adják...
Atkamon
Hát, nem hiszem, hogy túl sok van Magyarországon... a play.com árulja, de az nem szállít ide, úgyhogy azt akkor tudod megszerezni, ha van UK-ben ismerõsöd.

valaki tud esetleg egy eladó Black Edition verziót?
Blacksheep333
omg, mekkora egy paraszt...

sorner:
Az Animus pontosan mutatja, hány küldetés van a játékban.
Mielõtt betöltenéd a Memory-t, ott van egy hosszú DNS csík Memory Block-okra oszta. Minden Block egy küldetés, be is van számozva.

Az operációs rendszeren is túl...

Atkamon
Ezen most kicsit kihûltem, nem tudom eldönteni, hogy ezt most komolyan írtad, vagy sem... Ha igen, akkor ez a játék nem igazán neked való, tanulgass angolt, és akkor talán meg tudod majd érteni 😊 Csak mert az azért elég durva, hogy van, aki még odáig sem jutott el, hogy elindítsa a küldetéseket...

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy assasin creed-el játszok már vagy 3hónapja és mindig cask ölök és ölök benne... annak a játéknak van amúgy vége??? mert már nagyon elkezdtem unni és azon gondolkozom, hogy abba hagyom...de az a gáz, hogy addig nem fogom tudni abbahagyni ameddig végig nem vittem, szóval értitek... valaki eltudja mondani nekem hogy mikor lesz a vége??? amúgy a játék maga elejinte nagyon szimpatikus volt...mert én nem is szoktam az ehhez hasonló játékokkal játszani... amúgy mi történik majd a csávóval meg ilyen érdekelnek 😊)))))))
wanted köpeny

every damn day

CroftManor
én már nem is emlékszem mit kapunk érte, olyan régen volt... Mit is? <#vigyor> arra emlékszek hogy a feléért megkaptuk azt a kalapács szerû fegyvert.

Nothing is True, Everything is Permitted

Dead
Nah összeszedtem mind a 100 sastollat. Amit kapunk érte, jól néz ki, de a hatása annál ellenszenvesebb. <#hawaii>

Atkamon
Igen, tudom, de hogy lehet, hogy másnak nincs csík?😄

Hát emberek én az életemet teszem rá, hogy a 16:10 1680*1050 monitoromon teljes méretû volt a kép, addig amig rá nem kötöttem egy 16:9 LCD tévét a másik kimenetre...
szabii98
16:9

I met God. She's black

Atkamon
Nekem is... 😄
Mobilos kép:

MerlinW
Ez viszont már egy jó kérdés😊 22"-es monitorom van. Neked?

[merlinw.org]

Atkamon
Én is ilyen felbontáson játszok, és nekem van... Ez hogy lehet?

MerlinW
16:9 szélesebb mint a 16:10 ezért vannak azon sávok.

(Én 16:10-es vagyok én nincsenek sávok (1680x1050))

[merlinw.org]

Atkamon
Fordítva. Mivel a játék 16:9-es, ezért 16:10-ben vannak sávok.

Nekem 16:10-ben vannak sávok, 1680*1050-ben
MerlinW
16:9-ben sávok vannak, 16:10-ben teljes képernyõs.

[merlinw.org]

Atkamon
Milyen felbontáson?

szabii98
nekemmegy 😮

I met God. She's black

rage
Pedig nem megy teljes képernyõn
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hát nem tom. Én úgy emlékszem, hogy teljes képernyõn ment a monitoron.
Sõt a tv után is ment teljes képernyõn, most meg nem???
Lehet hogy rosszul emlékszem, de akkor hónapokon át nem vettem ezt észre? Sõt az elsõ résznél se tûnt fel???
Valaki megtenné hogy bannerba ír ezeknek a warezosoknak a szabályt?

every damn day

Atkamon
Akkor warez topic.

Nem.

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Atkamon
Eredeti?

Atkamon
Az a megfelelõ megjelenés. Csak 16:9-es képarányt támogat a játék, ami 1680x1050-nél két kis csíkot eredményez, én is úgy játszok vele. A TV-d gondolom 16:9-es, és ott azért nem látszódtak a csíkok. Sajnos ez egy hülyesége a Ubisoftnak, ami már az elsõ részben is jelen volt.

Hali!
Most annál a résznél járok, amikor visszatért Desmond a jelenbe, majd megy vissza épp valamelyik városban, de amikor jön a szokásos bejátszás egy adott városról egyszerûen lefagy a kép. A hang alatta tovább "duruzsol", de nem tudok mit tenni. Van ötletetek?

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Halihó, sziasztok!

Találkozott már valaki a köv problémával?
A HD4850 kártyám második dvi kimenetére rácsatlakoztattam egy LCD tévét dvi-hdmi kábellel.
Az AC2 felismerte a max felbontását a tévének és simán tudtam játszani.
Miután lebontottam a tv-t és csak a monitor maradt a játék képe nem megfelelõen jelenik meg:
A monitor alsó felsõ szélén marad 1-1,5 cm sötét rész. A felbontás 1680*1050, eddig is az volt, ha az AC2-ben váltok felbontást akkor sem jól jeleniti meg a képet.

Win7 64bit, Sapphire HD4850 a kártya.

Más játékoknál nincs gond.

Uninstall/Reinstall-t már próbáltam...

Valakinek valami ötlet????
CroftManor
én is pont így értelmeztem.. aztán mikor felmásznak a az épület tetejére, valaki észreveszi õket <#idiota>

Nothing is True, Everything is Permitted

bigapó
ja, tényleg..<#idiota><#zavart1>

The Matrix has you...

Atkamon
Hát Ádám és Éva.

bigapó
mint a mátrixban, na de ki volt az elsõ aki felébredt? 😄

The Matrix has you...

Dead
Az én értelmezésem a videóról.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem úgy jött le, hogy az Éden tulajdonképpen egy ilyen mesterségesen épített hely volt és a "those who came before" vagyis azok akik elõttünk/korábban jöttek építették. A végén mondja is az a bizonyos nõ, hogy õk teremtették az embereket a saját képmásukra, felvették az istenek szerepét is. Van a videóban egy olyan rész mikor benéznek egy ablakon felfelé mászás közben bent emberek dolgoznak, egy sötét alak meg fogja az Apple-t. Vagyis azzal irányítja az embereket talán. Ádám és Éva pedig úgy néz ki, mint akik éppen kitörtek a tudatlanságból és rájönnek, hogy irányítás alatt voltak és ezért próbálnak megszökni. Mivel tudjuk, hogy a Bibliában úgy van, hogy harapott az almából Éva nyilván itt pedig szerzett egy Piece of Edent, valahogy így sikerülhetett kitörni az elnyomásból.

bigapó
alapvetõen a világvégérõl van szó benne, nekem az jött le. de tényleg kusza az a film.

The Matrix has you...