7877
  • Geri98
    amúgy azok nem indiánok hanem ádám és éva :D
  • crackyS
    tudok angolul.
  • Atkamon
    Áttekinthetetlen? Minden fejezetnek és küldetésfajtának van egy blokk, egy blokkban meg az odatartozó küldetések... ennél egyszerűbben nem lehetett volna megoldani...
    Tanulj még kicsit angolul, és akkor megérted a sztorit is, addig a Truth-al nem sokmindent tudsz kezdeni...
  • crackyS
    nézegettem, csak bonyolult nekem...áttekinthetetlen :D na majd még megpróbálom éés még egy kérdés: ez a Truth micsodának van értelme, vagy csak nézni kell, ahogy a 2 indián rohangál?
  • Atkamon
    Igen.

#7111: De lesz vége. Nézz bele a DNA menübe.
  • crackyS
    még egy kérdés. ha megvan az 50 toll, akkor egy harci kalapácsot kapok, ha a 100 akkor az auditore köpenyt..ugye?
  • crackyS
    kérdés...csináltam már assassineta küldit, de még mindig lehet ugyan ott felvenni...annak soha nincs vége?
  • Atkamon
    Semmire, nincs már mire költenem, ez a 100%-os Ezio-m.
  • Grr1234
    Mire gyűjtesz te? :D
  • Atkamon
    Archer Fail(így esett le és így is maradt:D):

Alkottam:
  • xXtamasXx
    fail...
  • The Protector
    bocs.rossz topik
  • Geri98
    milyen szupermotort ???
  • Atkamon
    ?
  • The Protector
    100%nál beadja a szupermotort?
  • Grr1234
    http://img580.imageshack.us/i/nvtelenb.png/

A csata után. :D
  • Dead
    Következőkben spoilerben írd.
  • crackyS
    még a fő k** is, aki tanított lopni, meg ez az új srác...
  • crackyS
    most szereztem meg azt az apple izét...aztán ezio kezébe beleforrasztottak valamit :)) azt azért nem gondoltam volna, hogy mind assassin...kezd érdekes lenni...c(: ez a szakáll amit van ezion...hát sztem nem illik rá :s
  • crackyS
    most én is feketében vagyok, de kedvencem az a piros csuklyás...
  • Dead
    Esztétikus szemléletű vagy. :) RPG szemléletűek meg a statok miatt hordják, lehetne rózsaszín is :D
  • Atkamon
    Hát igen, a feketét én is szeretem, de inkább szeretem a sima ruhát feketére festeni. Altair ruhája nekem egy kicsit túl csicsás.
  • Geri98
    hú hát pedig feketében sokkal úgymond rémisztőbbnek, veszélyesebbnek nézel ki mint a fehérben meg engem jeleneteknél mikor közelről mutatnak engem az az érzés kap el hogy micsoda nagy rangban van az ezio
  • Atkamon
    Öh, igen, ez az egyik bónusz benne, hogy nem törik :D De mondjuk én nem szeretem hordani, nekem nem tetszik.
  • Geri98
    hát halljátok már tegnap végigtoltam de még az előtt jóval megszereztem az altäir páncélját de ez valami iszonyat jó !!! azóta nem sérült pedig már vagy 50 harcot vívtam mióta megszereztem !!!

szóval akiknek még nincs meg azt ajánlom hogy érdemes végigcsinálni az idegtépő assassin tomb-okat
  • tomvader60
    Na elkezdtem én is megint bár ha tehetném becserélném az ugyanolyan áron kapható ps3-as változatra, most, hogy egy ingyen ps3 került a birtokunkba :P.
  • crackyS
    :D
    na meg csináltam még egy memoryt, mára elég, már ha lehet ilyet mondami ac2-ről c(.
  • Atkamon
    Csak te vagy ilyen gonosz:)
  • crackyS
    egyébként..ti is bele szoktátok lökni a horgászó embereket a vízbe? vagy csak én érek rá ennyire?D:
  • crackyS
    hm..értem
    kicsit hiányos, mert először nem egymagam játszottam, így elég sok rész kimaradt :s
  • Atkamon
    A kódexek kellenek, hogy végig tudd vinni a játékot... :)
  • crackyS
    noh..megvan altair ruhája c(:
    és még 4 codex page kell...mit kapok ha megvan mind? arra már rájöttem, hogy a föld térképét kell kirakni...(abban a korban vághatta ezio a wtf? fejet, amikor megláttat amerikát :)))
  • Atkamon
    Nekem sincs vele különösebb bajom, de a Brotherhood-hoz viszonyítva viszont már nem számít túl jónak:D
  • crackyS
    akarom mondani a felhők mennek gyorsan
  • crackyS
    hm...nekem ac2-ben semmi bajom az éggel...igaz hogy kicsit irreálisan gyorsan mennek, de azt rá lehet fogni az animusra
  • Atkamon
    Ja, az ég eddig nem volt túl jó az AC játékokban, de most a Brotherhood-ban nagyon jó lesz az is. Teljesen fotorealisztikus lesz, a legújabb trailer-ben látszik jól.
  • CroftManor
    hát jó, nyilván annó máshogy nézett ki, mint most.
  • bigapó
    Ha az ég kék lenne a háttérben a cg-s grafika majdnem jobban tetszene:) eszméletlen élethű, csak a színekkel van pár helyen gond.
  • crackyS
    ennek pont ma csináltam meg a sírköves küldetését, nem szeretek az idővel versenyezni, de csak összejött
  • crackyS
    biztos van benne munka...eszméletlen :)