Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért, tulajdonképpen mit várunk? Mert átírni konzolról nem fél év😊
Meg hát remélem kicsit jobb DLCket kapunk!

every damn day

Atkamon
Hát, nekem azért, mint hatalmas AC rajongónak nem olyan mindegy :S

hát nemtom szerintem tökmindegy mikor jön ki pcre ha egyszer ugyanazt kapjuk😄 Najó, plusz DLC...

every damn day

CroftManor
ezzel csak azt akartam mondani, mint azt már korábban is leírtam, hogy mindenek van elõnye és hátránya. Nekem elõnyöm, hogy hamarabb játszhatok vele, hátrányom viszont az, hogy a dlcket meg ezeket külön pénzért tölthetem le boxra, míg ti ingyen megkapjátok. Lásd AC2 PC version...

Nothing is True, Everything is Permitted

Shep
Hát mivel mindkét topicba beírtad ,hogy neked milyen jó mert boxod van így te tehetsz róla ha valaki félreért I)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
félreértesz. de mindegy.

Nem. Õ csak a boxot warezolja <#hehe>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Shep
Fantasztikus és akkor mi van ha neked van xboxod és hamarabb játszhatsz vele, különb ember leszel ez által?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dead
És milyen jól teszik. Azért, mert valaki egy hónappal elõbb akar játszani, ne kapjunk már egy KotOR 2-t, ha értitek a hasonlatot.

MerlinW
Látod ott azt a magas fát? Na, olyan magasról sz*rik Ubisoft a leveleinkre😊

[merlinw.org]

Hát keressünk valakit akinél lázadhatunk😄
Fejlesztõ/kiadó emailjére írjunk gyorsan😄

every damn day

CroftManor
még jó h van xboxom... 😄 biztos megint õsszel jön mint az AC 2

Majd valamikor jön a Brotherhood pc-re jövõ tavasszal.Ubisoft most jelentette be.

http://www.gamestar.hu/assassins-creed-brotherhood-pc-re-majd-valamikor.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
gregtom és az eredeti játékok? Ugyanmár😊

[merlinw.org]

Atkamon
Eredeti?

Üdv.
Múltkor indítottam volna a játékot, töltött valamit le, és azóta nem indul. Mi lehet a gond?

Atkamon
Na, hát az tök jó😊 Nagy nagy gratula, én is nagyon imádom a Black Edition-ömet.

ebay-en volt egy 0-s srác,de mondom ott az ebay buyer protection így mondom bajom lehet egy kezdõtõl sem.nagyon rendesen el is küldte.azt mondta megvette a play.com-on kivette a dobozból és lefényképezte utána ugyanannyiért tovább is adta nekem(60 font volt a play.com-on is amíg kapható volt😊)érti ezt valaki?
Atkamon
Ugyanaz a lemez van a dobozban, mint a normálban. Csak hát benne vannak a kódok, amikkel fel tudod nyitni a bónusz pályákat. Honnan szereztél végül Black Edition-t?

na megjött a Black Edition-om!egyébként mibõl derül ki hogy ebben más lemez van mint a normál kiadásban?dobozkép ugyanaz,igaz még nem bontottam ki😊))
Atkamon
Hát azért nem olyan iszonyat sok... Jó persze, egy embernek nagyon sokáig tartana, de egy kissebb csapat azért meg tudná oldani.

Warton
Kurva nagy meló lenne egyébként, fõleg ha a helyszínek leírásait is beleszámítjuk.

Atkamon
Én is csináltam volna már rég fordítást, de nem lehet sajnos, mert a játék fájl-jai titkosítottak, hogy ne lehessen modolni. Így a szövegfájlokhoz sem lehet hozzáférni.

destiner13
hello, magyarosítást mért nem sikerült eddig készíteni, senki nem fordítja le, vagy mi? én szívesen készíteném el a szöveg fordítását de az ilyen informatikai dolgokat nem igazán vágom, ha abban segítene valaki meglehtne csinálni, nem?

Atkamon
Így:

de az aszaszin jel az hogy néz ki?
Warton
Kis parkour?? Azért volt egy-két elég durván nehéz rész.

xXtamasXx
keresd a városokban az asszaszin jeleket, ott vannak a kripták, bemész, egy kis parkour után megkapod a tányért, és ezt hatszor 😊

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Hali.Azt szeretném kérdezni hogy az "õsöm" ruháját fõküldikbõl lehet megszerezni(felkiáltó jeles küldiknél) vagy esetleg mellék küldikben.Mert ha jól értelmeztem a játékot akkor olyan "tányérokat" kell beszerezni.
De ha rosszul tudom javítsatok ki légy szíves.
Na sikerült végigvinni, megértettem ezeket a "glyphs"-eket is. Viszont lenne pár kérdésem :
SPOILER
Ugye az derül ki a The Truth-ból, hogy Ádám és Éva immunis volt ezekre az Éden darabokra amikkel az emberiséget rabszolgaságban tartották azok " akik elõbb jöttek" (those who came before). Háború alakult ki és újra kellett építeni a világot, ezek az "istenek" eltûntek és az éden darabjai a történelem folyamán szétszóródtak. Viszont az egyik ilyen lény, "isten" akivel a játék végén találkozunk katasztrófára hívja fel az emberiség figyelmét. Akkor õk most akkor mik? Egyszerre jók és rosszak?
És akkor a keresztesek ugyanazt akarják elérni mint amit régen az emberiséggel tettek ? Tehát õk is rabszolgaságban akarják tartani õket úgy hogy agymosást csinálnak az Éden Darabjaival amivel úgymond békét érnének el?
SPOILER VÉGE
Atkamon
Gratulálok a szintedhez 😊

CroftManor
boxra meg 13k volt megjelenéskor

ez kicsit spoiler nemde?😊) Amugy most néztem Svájcban az ac2 csak 16k Ft. Itt megjelenés napján volt 8k
<#idiota>

every damn day

Atkamon
Röviden? Ezio apját és testvéreit megölik, és õ ezért bosszút akar állni mindenkin, aki felelõs a halálukért. Közben pedig kiderül, hogy a családjában generációk óta mindenki bérgyilkos volt, és a Templar-ok ellen küzdenek, akik egyben az apja haláláért felelõs emberek is.

Már egy ideje játszom a játékkal, és felirattal nagyjából meg is értem, de kicsit mégis zavaros a történet. Igazából röviden mirõl szól?

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Dead
Ilyenkor kell átfáradni a warez topicba.

Valaki leírná hogyan lehet játszani a játékkal ,mikor elindítom kéri a kódot de semilyen kódot nem fogad el.Ilyenkor mi a teendõ?
Atkamon
Nem nagyon tudja érthetõbben szerintem, mert õ sem érti az egészet😊

xXtamasXx
nah ezt most írd le érthetõbben <#fejvakaras>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

CroftManor
ja, azt néztem én is,h ez mirõl beszél 😄

Dead
Ezio is meghalt? <#fejvakaras> Neked miylen karaktert dobott a gép játszani?<#hehe>

Amúgy ha jól emlékszem azokat kellett kiválasztani, amin szerepel alma.

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Atkamon
Azokat a jeleket glyph-eknek nevezik, húsz van belõllük összesen, és "Az Igazság"-ot tartalmazzák. Subject 16 csinálta, hogy valamit elmagyarázzon vele. De ahogy mondod ez csak egy mellékküldetés, szóval ha ennyire nem érted az egészet, akkor szerintem hagyd...

és nem kell
Na várjunk nagyon összekavarodtam most.
SPOILER
Ezio és a testvérei meghaltak. Most az a csaj aki segít , az õ házához kell elmenni. Ott elõtte fennt még találok valami jelet aztán beszélnek hozzám az Animus-on keresztül meg a 16-os alany is beszél valamit. Atán 5 kéept kellett találni amivel nem tudom mit kellett volna csinálni vagy látnom rajta de véletlenül kinyomtam mert gondolom az nem fõküldetés és már nem tudom újrakezdeni. Elmagyarázná valaki ezt a jeles dolgot meg hogy mit kellett volna a képeken látni?
SPOILER VÉGE
MerlinW
Áhááááá!😊

[merlinw.org]

bocs, nem olvastam végig a kommented
bigapó
nem az a poén, hanem, hogy összekeverte a crack-et a magyarítással. azért az már nem semmi 😊

The Matrix has you...

MerlinW
Áprilisi a hír, március vége óta a törttel játszanak az emberek😊

[merlinw.org]

bigapó
ez egy akkora facepalm, hogy ilyet még a világ nem látott 😄

The Matrix has you...