Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg hát remélem kicsit jobb DLCket kapunk!
every damn day
every damn day
Nothing is True, Everything is Permitted
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fejlesztõ/kiadó emailjére írjunk gyorsan😄
every damn day
Nothing is True, Everything is Permitted
http://www.gamestar.hu/assassins-creed-brotherhood-pc-re-majd-valamikor.html
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Múltkor indítottam volna a játékot, töltött valamit le, és azóta nem indul. Mi lehet a gond?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
De ha rosszul tudom javítsatok ki légy szíves.
SPOILER
Ugye az derül ki a The Truth-ból, hogy Ádám és Éva immunis volt ezekre az Éden darabokra amikkel az emberiséget rabszolgaságban tartották azok " akik elõbb jöttek" (those who came before). Háború alakult ki és újra kellett építeni a világot, ezek az "istenek" eltûntek és az éden darabjai a történelem folyamán szétszóródtak. Viszont az egyik ilyen lény, "isten" akivel a játék végén találkozunk katasztrófára hívja fel az emberiség figyelmét. Akkor õk most akkor mik? Egyszerre jók és rosszak?
És akkor a keresztesek ugyanazt akarják elérni mint amit régen az emberiséggel tettek ? Tehát õk is rabszolgaságban akarják tartani õket úgy hogy agymosást csinálnak az Éden Darabjaival amivel úgymond békét érnének el?
SPOILER VÉGE
<#idiota>#idiota>
every damn day
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
SPOILER
Ezio és a testvérei meghaltak. Most az a csaj aki segít , az õ házához kell elmenni. Ott elõtte fennt még találok valami jelet aztán beszélnek hozzám az Animus-on keresztül meg a 16-os alany is beszél valamit. Atán 5 kéept kellett találni amivel nem tudom mit kellett volna csinálni vagy látnom rajta de véletlenül kinyomtam mert gondolom az nem fõküldetés és már nem tudom újrakezdeni. Elmagyarázná valaki ezt a jeles dolgot meg hogy mit kellett volna a képeken látni?
SPOILER VÉGE
The Matrix has you...