7877
-
hekhubá #7157 Hol tálálom meg a telepítő kodot az interneten?
valaki segítsen? -
hekhubá #7156 de az enyém nem eredeti
-
#7155 Elméletileg benne van a dobozban....Legalábbis nekem benne volt. -
hekhubá #7154 sziasztok
Megtudnátok mondani honnan tudnám leszedni a telepítő kodot?
-
#7153 igen? akkor rosszul emlékeztem. az utolsó kard amit kapunk azzal kevertem. sokat ugyan nem használtam, de nekem az tetszett közülük. -
#7152 nem kardot hanem harci kalapácsot ;) -
#7151 Akkor az a köpeny fasza ajándék :) Jajj...csak érjek már haza :) -
#7150 Ja és legkönnyebben úgy találod meg őket, ha átváltasz Eagle Vision-be, úgy világitani fognak messziről, de ha éppen küldetés közben vagy, akkor meg figyelj egy csilingelő hangra, az is jelzi, ha közelében vagy egy ilyenek. A tollak a 100%-os kivitelhez kellenek, magát a játék befejezését nem befolyásolják. 50 tollnál kapsz egy fasza kardot, 100-nál pedig egy köpönyeget amit hordva állandóan támadni fognak az őrök, nem szeretik :) -
#7149 a madárkalitka azok a bérgyilkos küldetések, arra pénzt kapsz csak (ha jól emlékszem) -
#7148 Okés....köszi, majd megnézem akkor. -
#7147 Hát, a híresebb épóleteken vannak glyph-ek, azok legtöbbjével találkozol. Az adatbázisban jelöli azokat az épületeket, amiken van glyph. -
#7146 Köszi mindenkinek.
Szóval akkor a Truth "jelképeivel nem futok össze, ha csak a főküldit csinálom. Azthiszem, akkor majd mindenhol körülnézek inkább. :)
Angolul tudok, azzal nincsen gond, csak gondoltam estig összegyűjtöm ezeket az infókat, hogy este már megint csak játszhassak. -
#7145 Hát igen, de pl ha nem tudsz angolul, akkor a truth-al nem sokra mész, meg emg sem tudod őket oldani. -
#7144 mondjuk amellett hogy nem kötelező, erősen javallott xD
a tollakat mondjuk nem gyűjtöttem össze mindet, nem egy nagy cucc amit kapsz értük, Altair kardja sokkal jobb... -
#7143 Tollak mindenhol vannak. Olyanok, mint az egyben a zászlók voltak, csak kevesebb van.
A Truth is, meg Altair páncélja is mellékszál, nem kötelező őket megcsinálni. A páncélhoz vidd végig az összes kriptát, a Truth-hoz meg oldd meg a feladványokat, amiket a falakon lévő szimbólumoknál találsz. -
syberia2 #7142 nem, szanaszét vannak ilyen madártollak a tetőn -
#7141 Jah...tényleg....ott a "madárkalitkáknál a tetőkön....ugye? :)
-
#7140 tollakat -
#7139 Bocsi a láma kérdésért még, de mit is kéne gyűjtenem Anyukámnak(már aki a játékban az, és nem szólal meg)?
Köszi előre is.
-
#7138 a 6 tombot csináld meg, az elég hozzá. -
#7137 Sziasztok. Csak egy gyors kérdés, ha csak a főszálat követem, akkor meglesz Altair páncélja, és a "Truth" teljes hosszábban, vagy azért nem árt mindent megnézni hozzá? Illetve ha végigvittem, utána még rohangálhatok összevissza? -
#7136 Engem még most is le tudna kötni a játék, ha újból elővenném. Talán új játékot már nem kezdenék, így is 3x fullosan végigtoltam.
Kiváncsi leszek a Brotherhood jobb lesz e... :) -
#7135 Tegnap játszottam délután fél órát a játékkal, de annyira sok guard failt én még életemben nem láttam... volt ám mosolygás. :)
-
#7134 ez nyilván attól függ, h ki mennyit játszik. Én pl nagyon keveset. Évente kb 2 játékot veszek meg, mivel kevés játék érdekel és időm is kevés a meló miatt. -
#7133 na majd a 720 bebüntet xD pedig most készülök konzolvásárlásra, csak nem egyszerű a különböző 'only' címek miatt..nyomnám Fable 2-vel, de az Infamous is piszok jónak tűnik..kettőt meg most biztos nem tudok venni (meg alapból úgy gondolom hogy egyre pont elég lesz megvenni a játékokat)
tényleg konzolosok, ti évente kb hány címet vesztek meg? PC-re olyen nyolc-tíz játék / év az átlag nálam... -
#7132 nekem egy éve van boxom, kb egy hónap alatt hozzá lehet szokni a kontrollerhez. Eleinte nekem is szar volt, de aztán úgy toltam vele mint pc-n billel.. Abban iagzat adok, h PCn tényleg szebb meg gyorsabb, hiszen boxon csak 30 fps-el futnak a játékok. -
#7131 ezzel nem tudok vitatkozni, tény
nyers, nagyképű és még bunkó is..viszont egy tucatnyi normális kérdésre válaszoltam, segítek mindenkinek ha tudok és ha normális problémákkal/kérdésekkel találnak be..a spoiler nélküli végkifejletről agyalás meg ne menjen már..van aki most kezdi, bejön segítségér, és akkor az egyik slusszpoénról agyalnak eszetlenül hogy 'ammegmitjelenthet?'
'and now for something completely different' (Monty Python)
kontrollerrel nekem sem volt bajom, még a közlekedés is jobban ment..a harc meg mindenképpen élvezetesebb sztem..meg hát a fotelban eldöglős játék nagyobb mértékű élvezetet nyújt ;)
viszont pc-n tényleg szebb és gyorsabb..és fogalmam sincs hogy lehet, de mi is tapasztaltunk akadást boxon..érintetlen gép, gyári játékokkal..azt még megérteném ha jailbroken cucc lenne warezprogramokkal..de így.. -
#7130 Nagyképűség pwaned again... -
#7129 csak gyakorlás kérdése, évek óta használom a rumblepad 2-esemet és Én is mindent megcsinálok vele. -
#7128 Most voltam bátyámnál, neki XBoxon van meg a játék, játszottam egy pár órát... Azt kell, hogy mondjam, hogy iszonyat szar az irányítás kontrollerrel. Amikor már hozzá szokott a kezem, akkor is alig tudtam navigálni Ezio-t, össze-vissza ugrált midnenfelé, egy tolvajt 10 percbe telt elkapnom... Szóval most már megértem azokat a konzolosokat, akik panaszkodnak az irányítás miatt... Ehhez képest PC-n nagyon könnyen tudok midennt csinálni, a legprecízebb ugrást is simán megcsinálom...
És nem mellesleg PC-n szebb, és gyorsabb is. Szebb, mert jobb az anti-aliasing, és a v-sync, és gyorsabb, mert Boxon a menük, meg a truth puzzle-ok beszaggatnak elég jól. -
#7127 ez most nagyon kellett, mi? -
#7126 1.: ha végigjátszod a játékot, figyelsz a történetre (mert ugye ez nem egy gyors hack 'n slash) akkor illik rájönni, miután láttad a TELJES truth videót
2.: ha nem a teljes van meg, akkor meg hiába lesegeted a részeket, különben ki lehet sakkozni hogy mit jelenthet
3.: ugye az összes gylph-et be kell gyűjtened...ha az ment, akkor illik ezt is felfogni..ha meg nem, ahonnan lenézte a megoldást, megtalálja a jelentését is...
4.: ha ilyen odafigyeléssel sikerült végigjátszani a játékot, akkor nem is nagyon érdemlitek meg hogy megértsétek...van egy nagyon jó történet, de a vérpisták inkább elnyomják vagy csak néznek ki a fejükből 'hogy mikó lehet má ölni a zanyátokat vazze, ne pofázzatok má!'..az ilyen attitűdhöz meg tök felesleges bárminemű történet is
5.: miért írnám le egyből kétszer?
6.: engedtessék már meg nekem hogy ne írjam le egy játék teljes történetét (vagy a lényegét ha úgy vesszük), akár spoilerbe sem, mert lehet hogy vannak önállóan gondolkodó, fantáziadús létformák akik végigjátszanák...és közben ott van a saját elméletek gyártásának az öröme is
7.: ahelyett hogy megmondanád kinek, mit és hogyan kellett volna válaszolnom, ha segíteni akarsz neki, megteheted te is (ne más faszával verd a csalánt fiam!)
zárszóként megjegyzem hogy az összes becsmérlő jelző felsorolása a stílusomra illetve a jellememre irányulóan sem hat meg, véleményemen nem változtat, innentől kezdve leszarom, és ha nem akarod még egy (mert ez is az) teljesen felesleges hozzászólással növelni a topik méretét, megsúgom: nem is kell..küldd el a véleményed rólam privátban, kevésbé terheli meg a fórummotort (úgyis törlöm) xD
ja igen, különben paraszt vagyok, tudom..ez van -
#7125 egyébként a vaultnál én is úgy reagáltam, mint ezio:what the fuck?! -
#7124 hm...a napkitöréses témára gondolsz? -
#7123 Az nem a jövő... most nincs kedvem leírni, majd talán később leírom... De amúgy Minerva is elmagyarázza a szitut... -
Geri98 #7122 talán valami viziót látnak a jövőről mint amikor ezio hasonlót látott mikor betette az almát abba az üregbe vagy mibe... -
Geri98 #7121 azaz...
mondjuk nem tom hogy mikor szerezték meg az almát mert az egész olyan pörgős hogy alig tudom kivenni az egészből hogy mi történik, de mér csak a végén szól az éva az ádámnak hogy megtalálta az almát ??? -
#7120 ahelyett hogy leoltod szegényt, 2x leírhattad volna tömören mi a lényege...
ádám és éva? oké....fogják az almát, de modern világban vannak úgy hogy még mindig hézagos :D -
#7119 ugyan, semmi, mi értelme is lenne egyáltalán..pfff
a teljes truth-t végignézted ugye? szerinted annak mégis mi az értelme? mégis? -
Geri98 #7118 amúgy tényleg annak a truthnak mi értelme van ? azt értem hogy megtalálják az egyik piece of eden-t de most ennek mi értelme ?