7877
  • gfreak
    Altair kardja
  • dani71
    melyik a legjobb fegyver?
    Mármint Altair kardja vagy a condottiero war hammer
  • Atkamon
    Regisztrálsz egy Ubi accountot, a dobozban lévő kódot beírod a játék első indításánál, akkor az hozzárendeli a kódot az accounthoz, és játszhatsz. Minden indításnál bejelentkezik automatikusan, és indul a játék.
  • KollerN
    Köszi
    Tehát a telepítésnél reigsztálok a Ubihoz majd az indításnál az ot megadott adatokkal bejelentkezek a kliensben és Go
  • elitehun
    A ubi oldalára nem kell bejelentkezni mindig. Elég egyszer regisztrálni. De amúgy ha beteszed a CD-t akkor a telepítésnél is mondja hogy kell regisztrálni és ott regisztrálsz és annyi. Van egy kliens és oda kell majd bejelentkezni az indításnál de beállíthatod hogy megjegyezze a felhasználónevet meg a jelszót.
  • elitehun
    Hát pdig ott a szmájli is XD
  • KollerN
    Hello
    A Brotherhood-ot nagyon tervezem hogy megveszem eredetibe amint lehet (pc-re várok), főleg hogy multi is lesz azt meg nem eredetivel nehéz lenne játszani :D
    Na lényeg az hogy érdekelne, hogy hogy megy ez a regisztráció a Ubisoftnál
    Ha szépen megkérem valaki írja már le legyen oly szíves:) Egészen onnantól hogy feltelepíti a játékot... mi jön azután? felugró ablak hogy regisztrálj itt-és itt meg hogy írd be a kódodat ide meg ide és ennyi?
    És minden indításnál el kell játszani pl már az AC2-ben is az indításnál be kell jelentkezni az UBi oldalán? Előre is köszönöm annak aki fárad a kiváncsiságom kielégítése céljából
  • Atkamon
    Ez a szarkazmus dolog nem nagyon megy neked, mindig félreértenek az emberek :)
  • elitehun
    Tudod hogy nem gondoltam komolyan ott a szmájli :D
  • BIZ0906
    Akkor nem szoltam :)
  • CroftManor
    milyen jó ötleteid vannak.. xD
  • Atkamon
    Nem hinném, hogy tolonganának, ebbe sem írt szinte senki, amíg csak konzolokon volt kinnt.
  • BIZ0906
    És ha csinálsz 1et?
  • CroftManor
    hát mivel nincs az sgn külön AC 2 topik boxra, így kénytelen vagyok ideírni.
  • elitehun
    Te csak maradj csendben az xboxoddal
  • BIZ0906
    Úgy igen de hát nem nagy kunszt, hamarabb játszhatod ki mi meg később ez eddig sem vágott a földhöz legalább láthatjuk mit ne rontsunk el :D
  • CroftManor
    nekem amúgyis márcsak 28 nap :D
  • BIZ0906
    Hát kb jah :)
  • CroftManor
    amíg jön a brotherhood, addig el leszek a kettővel is. Meghát amúgyis keveset tudok játszani meló miatt, legalább gyorsabban telik az idő
  • BIZ0906
    Én már csak unalmamban játszogatok véle box és eredeti nélkül...jah és nem segítek senkinek ott a warez topik. Egyébként szerintem meg direkt tette az agyát.
  • CroftManor
    én is :) boxon
  • Csacsi
    Nah megyek játszok kicsit a működő kódommal :)
  • syberia2
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1267550738
  • hekhubá
    zavar
  • elitehun
    Na jó te segg hülye vagy inkább menj át a warez topikba
  • hekhubá
    de te is a Register Product hoz irtad be?
  • hekhubá
    de nekem nem eredeti
  • elitehun
    Pont a kézikönyv hátuljáról másoltam ki és nekem megy
  • hekhubá
    Register Product hoz milyen kódot kell be irni?Valaki azt meg tudná adni nagyon kéne.
  • syberia2
    Figyelj, miért nem takarodsz át a Warez topicba?
  • hekhubá
    Kösz!És műkődik is elöl csak három betűnek kell lennie?
  • elitehun
    Persze tessék
    ACW-9NN8-M3MY-TTE6-6GDZ
  • hekhubá
    Valaki adja meg a serial number kódot .
  • Csacsi
    Parancsolj
  • hekhubá
    elmondod?
  • elitehun
    Hát ha nagyon akarod elmondhatom az enyémet
  • elitehun
    Hoppá ez nem válasz lett volna csak véletlenül rányomtam aztán meg frissítettem az oldalt és azt hittem hogy elfelejti. Ezek szerint nem XD
  • elitehun
    Ma a kezembe került a doboza és kedvem támadt megint végigvinni a gémet. És hát még mindig ugyanolyan jó mint volt :D Lehet harmadjára is végigviszem. Addigra meg csak kijön a Brotherhood :D
  • hekhubá
    Tudtok mondani egy telepítő kódót?
  • gfreak
    (warez topik katt ide) felirat nem gyanús a logó alatt?