Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Racism is a weapon of mass destruction!
Ha meg elõre láttak mindent, akkor kötelezõen eleve elrendeltetettség is létezik, még számukra is, de innentõl meg már mindhárom "frakció" célja értelmetlenné válik.
Van pár belekötni való a történet folyamában, de mielõtt ítélkeznék, inkább megvárom a legvégét az egésznek.
Örök ranglistámon igen elõkelõ helyre került így a játék, minden hibája ellenére.
Nothing is True, Everything is Permitted
The Matrix has you...
every damn day
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Kicsit elakadtam egy venice-i viewpointnal. Nem tudok felmenni a tetejere.
A poen, hogy mas forumon is talaltam emberket aki elakadt ugyan itt. Ott vmi olyasmit irtak ha jol ertettem (angolul), hogy jelenleg nem, csak kesobbiekben lesz olyan ugro kepessegem, amivel megmaszhatom ezt a tornyot.
Legyetek szivesek segiteni. Koszonom.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Érdekelne, hogy van-e a játékban olyan felszedhetõ tárgy, vagy achievement amit késõbb, a játék befejezése utáni free-roamban nem lehet összegyûjteni, csak egyszeri lehetõség van felszedésére? Vagy 100%-ban lehet hanyagolni ezeket a tárgyakat és minden összegyûjthetõ a legvégén?
Föl telepitetem a assassin's creed 2 és kelet registálnom registáltam és cd-key kódót kért ha tudtok adni meg köszöném.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mit tegyek?Reinstall?
I met God. She's black
Én most újrakezdem, kicsit nosztalgiázni 😊
I met God. She's black
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04
Megköszönném bárkis segítségét!!!
Rég jártam már itt..Valaki tudna nekem linkelni ahonnan letölthetem az AC2-t?..olyan verzióra gondolok, ahol minden okés..crack..Mert volt egy orosz verzióm..de az nem indult..Elöre is köszi a sgítséget!
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04