7877
-
#7197 Altair kardja -
#7196 melyik a legjobb fegyver?
Mármint Altair kardja vagy a condottiero war hammer
-
#7195 Regisztrálsz egy Ubi accountot, a dobozban lévő kódot beírod a játék első indításánál, akkor az hozzárendeli a kódot az accounthoz, és játszhatsz. Minden indításnál bejelentkezik automatikusan, és indul a játék. -
#7194 Köszi
Tehát a telepítésnél reigsztálok a Ubihoz majd az indításnál az ot megadott adatokkal bejelentkezek a kliensben és Go -
#7193 A ubi oldalára nem kell bejelentkezni mindig. Elég egyszer regisztrálni. De amúgy ha beteszed a CD-t akkor a telepítésnél is mondja hogy kell regisztrálni és ott regisztrálsz és annyi. Van egy kliens és oda kell majd bejelentkezni az indításnál de beállíthatod hogy megjegyezze a felhasználónevet meg a jelszót. -
#7192 Hát pdig ott a szmájli is XD -
#7191 Hello
A Brotherhood-ot nagyon tervezem hogy megveszem eredetibe amint lehet (pc-re várok), főleg hogy multi is lesz azt meg nem eredetivel nehéz lenne játszani :D
Na lényeg az hogy érdekelne, hogy hogy megy ez a regisztráció a Ubisoftnál
Ha szépen megkérem valaki írja már le legyen oly szíves:) Egészen onnantól hogy feltelepíti a játékot... mi jön azután? felugró ablak hogy regisztrálj itt-és itt meg hogy írd be a kódodat ide meg ide és ennyi?
És minden indításnál el kell játszani pl már az AC2-ben is az indításnál be kell jelentkezni az UBi oldalán? Előre is köszönöm annak aki fárad a kiváncsiságom kielégítése céljából -
#7190 Ez a szarkazmus dolog nem nagyon megy neked, mindig félreértenek az emberek :) -
#7189 Tudod hogy nem gondoltam komolyan ott a szmájli :D -
BIZ0906 #7188 Akkor nem szoltam :) -
#7187 milyen jó ötleteid vannak.. xD -
#7186 Nem hinném, hogy tolonganának, ebbe sem írt szinte senki, amíg csak konzolokon volt kinnt. -
BIZ0906 #7185 És ha csinálsz 1et? -
#7184 hát mivel nincs az sgn külön AC 2 topik boxra, így kénytelen vagyok ideírni. -
#7183 Te csak maradj csendben az xboxoddal -
BIZ0906 #7182 Úgy igen de hát nem nagy kunszt, hamarabb játszhatod ki mi meg később ez eddig sem vágott a földhöz legalább láthatjuk mit ne rontsunk el :D -
#7181 nekem amúgyis márcsak 28 nap :D -
BIZ0906 #7180 Hát kb jah :) -
#7179 amíg jön a brotherhood, addig el leszek a kettővel is. Meghát amúgyis keveset tudok játszani meló miatt, legalább gyorsabban telik az idő -
BIZ0906 #7178 Én már csak unalmamban játszogatok véle box és eredeti nélkül...jah és nem segítek senkinek ott a warez topik. Egyébként szerintem meg direkt tette az agyát. -
#7177 én is :) boxon -
#7176 Nah megyek játszok kicsit a működő kódommal :) -
syberia2 #7175 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1267550738
-
hekhubá #7174 zavar -
#7173 Na jó te segg hülye vagy inkább menj át a warez topikba -
hekhubá #7172 de te is a Register Product hoz irtad be? -
hekhubá #7171 de nekem nem eredeti -
#7170 Pont a kézikönyv hátuljáról másoltam ki és nekem megy -
hekhubá #7169 Register Product hoz milyen kódot kell be irni?Valaki azt meg tudná adni nagyon kéne. -
syberia2 #7168 Figyelj, miért nem takarodsz át a Warez topicba? -
hekhubá #7167 Kösz!És műkődik is elöl csak három betűnek kell lennie? -
#7166 Persze tessék
ACW-9NN8-M3MY-TTE6-6GDZ -
hekhubá #7165 Valaki adja meg a serial number kódot . -
#7164 Parancsolj -
hekhubá #7163 elmondod?
-
#7162 Hát ha nagyon akarod elmondhatom az enyémet -
#7161 Hoppá ez nem válasz lett volna csak véletlenül rányomtam aztán meg frissítettem az oldalt és azt hittem hogy elfelejti. Ezek szerint nem XD -
#7160 Ma a kezembe került a doboza és kedvem támadt megint végigvinni a gémet. És hát még mindig ugyanolyan jó mint volt :D Lehet harmadjára is végigviszem. Addigra meg csak kijön a Brotherhood :D -
hekhubá #7159 Tudtok mondani egy telepítő kódót? -
#7158 (warez topik katt ide) felirat nem gyanús a logó alatt?