Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
ha abba belegondoltok viszont, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az animus vegulis nem csinal mast minthogy az alany genjeiben tarolt emlekeit 'vetiti' elenk, atelheto formaban...tehat az uzenet valoszinuleg ugyanigy genetikailag kodolva lett a teremtok altal, velhetoleg meg desmond 1.0-ba

Racism is a weapon of mass destruction!

Szerintem ez nem lehet, hiszen Ezio személyének jelent meg, Ezio maga élte át a találkozást, amiben nem hozzá beszélt a nõ.
Dead
Igen.

Úgy érted, hogy akkor a jelenben is létezik a nõ és csoportja, és "real time" vette fel a kapcsolatot vele?
Dead
Szerintem nem jövõbe látás, hanem akkor konkrétan az Animuson keresztül beszélt Desmonddal a nõ.

Végigvittem, Truth is megvolt, egyetlen kérdésem maradt csupán:
A "teremtõk" hogy voltak képesek a jövõbe látni? Desmondnak beszélt a csaj. Igaz, azt is mondta, hogy talán soha sem lesz képes az emberiség felfogni mik is õk valójában, szóval ez a "jövõbelátás" benne van a pakliban, viszont akkor meg felmerül a kérdés, hogy a számukra balszerencsés eseteket miért nem látták elõre.
Ha meg elõre láttak mindent, akkor kötelezõen eleve elrendeltetettség is létezik, még számukra is, de innentõl meg már mindhárom "frakció" célja értelmetlenné válik.
Van pár belekötni való a történet folyamában, de mielõtt ítélkeznék, inkább megvárom a legvégét az egésznek.

Örök ranglistámon igen elõkelõ helyre került így a játék, minden hibája ellenére.
Agy Halott
Koszonom a valaszt, akkor varok a kuldire.
Atkamon
Megnyomod a shift-et és leszállsz 😄

CroftManor
hát meg azt is hozzá kell tenni h a landolás sem egyszerû azzal a repülõ masinával. Én általában mindig szarrá zúztam, de nem volt szándékos 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
Öh, nem igazán... Ez igazából azoknak ajánlott, akik mindent meg akarnak csinálni a játékban, amit csak lehet.

100%nál van vmi bonus?

Atkamon
Nincs... pénzt kapsz értük, meg valamennyire változatosabbá teszi a játékot... Illetve ha 100% szinkronizciót akarsz, akkor mindet meg kell csinálnod.

Ó, ez jó dolog. Van valami jelentõsége, hogy csinálom õket? Van mondjuk jutalom, ha mindet teljesítettük?
Atkamon
Nem ismétlõdnek. Az meg nem olyan nagy dolog, hogy ugyanonnan kell felvenni, ez olyan, mint egy postaláda...

A levélfutár, galambos merényletek randomgeneráltak és ismétlõdõek? Csak mert többször volt olyan, hogy bár más volt a kerettörténet és a cél, ugyanott és ugyanattól kellett felvenni a küldit, illetve ugyanaz a galambdúc volt a felvevõhely.

Atkamon
Hát meg mire kimegyek oda Forli legszélére... Annyi idõ alatt simán odaérek máshova is😄

bigapó
nem igaz, mert Én olyan gyorsan futok, mint a szééél <#idiota><#eplus2>

The Matrix has you...

meg gyors utazási eszköznek is jó, kár hogy nem raktak minden városba egyet😞

every damn day

Atkamon
Csak az az egy van, és csak azért van, hogy repkedhess össze-vissza, amíg meg nem unod😊

special memories-ek micsodák? történethez tartoznak? Forli-ba volt egy repülõs de semmi célt nemirt, van vmi értelmük,jutalmuk, vagy csak addig megy mig megnem unod?

bigapó
meg úgy, hogy oldalra ugrasz, nem felfelé.

The Matrix has you...

CroftManor
jaja, van amelyiken csak másik oldalról lehet följebb jutni.

bigapó
ja, ez az a torony? azt hittem a másik, amin sokan elakadtak szintén, pedig csak trükkös😊

The Matrix has you...

Atkamon
A Santa Maria Dei Frari-ra csak azzal az ugrással lehet szerintem felmászni... nem véletlenül adja azt a tornyot a küldetésben Rosa.

bigapó
egyébként nem is biztos, hogy az kell hozzá, lehet csak másik irányba kell ugrani. van egy ilyen torony ahol kicsit trükkösen kell felmászni.

The Matrix has you...

Atkamon
Megválaszoltad a saját kérdésed...

Agy Halott
Agy Halott
Sziasztok!

Kicsit elakadtam egy venice-i viewpointnal. Nem tudok felmenni a tetejere.

A poen, hogy mas forumon is talaltam emberket aki elakadt ugyan itt. Ott vmi olyasmit irtak ha jol ertettem (angolul), hogy jelenleg nem, csak kesobbiekben lesz olyan ugro kepessegem, amivel megmaszhatom ezt a tornyot.

Legyetek szivesek segiteni. Koszonom.
JethroHUN
Persze, amit gyûjteni kell azok a tollak, és a glyph-t. Mindent fellehet szedni a történet befejezése utáni is, és hanem csináltad közbe na mellék küldiket, mint az assassination, a race, a deliveri vagy a beat up, azokt iscsinálhatod utána.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hello!
Érdekelne, hogy van-e a játékban olyan felszedhetõ tárgy, vagy achievement amit késõbb, a játék befejezése utáni free-roamban nem lehet összegyûjteni, csak egyszeri lehetõség van felszedésére? Vagy 100%-ban lehet hanyagolni ezeket a tárgyakat és minden összegyûjthetõ a legvégén?
XD köszi hogy válaszoltál 😊
JethroHUN
<#vigyor>Vicces gyerek vagy. Tudod az a pár szám 7000 forintot ér.
MENJ ÁT A ROHADT WAREZ TOPIKBA, SZEDD LE A CRACKET

nekem nincs ot de meg tudnád adni????
JethroHUN
Szerintem az a kézikönyv hátulján van. Én ott találtam.

sziasztok.
Föl telepitetem a assassin's creed 2 és kelet registálnom registáltam és cd-key kódót kért ha tudtok adni meg köszöném.
szabii98
Bevagyok jelentkezve és kódot kér :/

I met God. She's black

rage
Ha már egyszer beregisztráltad a játékot az UBI accounthoz, akkor nem kell többé a kód, csak be kell jelentkezni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

szabii98
beakarom írni a kódot, be is írom és azt írja ki "The key has ben used already"
Mit tegyek?Reinstall?

I met God. She's black

szabii98
Megtudtam csinálni(hál isten)

I met God. She's black

szabii98
Nektek már maxosan kiépített Monteriggoni?😄
Én most újrakezdem, kicsit nosztalgiázni 😊

I met God. She's black

CroftManor
jaja sztem is 😊 ma is tolni fogom vele Altair armorjában, bár így kissé uncsi, h céltalanul bolyongok a városokban.. Már 4x kijátszottam, most is 1 millió feletti pénzem van, mert ugye folyamatosan gyûlik a villában...

Csupi05
Értem, de akkor is nagyobb küzdelemre számítottam vele... viszont ismét hangsúlyozom, h a játék maga nagyon jó!!!

PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04

bigapó
minek kattintson ha még olvasni sem tud? 😄

The Matrix has you...

CroftManor
ott van a banner alatt hogy warez topik, katt oda

Valaki esetleg tud segiteni az imént leirtakkal kapcsolatban?..le lehet e tölteni már a fullos verziót..ha igen, honnan?
Megköszönném bárkis segítségét!!!
CroftManor
Rodrigo nem halt meg, benne lez a Brotherhoodban.

Sziasztok!
Rég jártam már itt..Valaki tudna nekem linkelni ahonnan letölthetem az AC2-t?..olyan verzióra gondolok, ahol minden okés..crack..Mert volt egy orosz verzióm..de az nem indult..Elöre is köszi a sgítséget!
Csupi05
Azt hittem, h Rodrigo kicsit nehezebb lesz megölni, ez egy kicsit csalódás volt, de a játék nagyon bejött, pedig alapjáraton nem nagyon rajongok ezért a stílusért, de ez a játék beszarás jó lett.<#eljen>

PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04

destiner13
szerintetek kezdõ konzolosként melyikre éri meg megvenni xbox ra vagy pc-re?

Atkamon
Azt várjuk, hogy a Ubi megtömje a zsebét a konzoleladásokból.