Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
én még viszonylag új vagyok ebbe a játékba.
megkérdezném hogy hogy lehet ilyen sorozatot nyomni az ember hasába a rejtett pengével? csak egyszer sikerült, és az is véletlenül
Érdekesség: Tegnapelõtt elértem a 200 órát AC2-ben 😉 Mostmár kijelenthetem, hogy igazi rajongó vagyok?😄 Kicsit menõzök vele😄
szoval arnyekolas es satir maradhat, szineket felejtsd el (vagy ha szineset szeretnel, akkor arnyalassal es atmenetekkel csinald)
Racism is a weapon of mass destruction!
Egyébként egy kérdés...pc guru online videotesztjében volt egy olyan ruha, hogy piros csuklya, de a ruha fehér...nem tudjátok hol lehet olyat venni?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kicsit megvan gyûrve, meg a radírozott rész is látszik, nem tudtam, hogy scannner így "kiemeli".

Telepítem, ubisoft launcher, beírom az adatokat utána a jelszót és annyi.Lehet gond?:S
I met God. She's black
Lehet hogy 1 generátor kidobta az én keyem?:I
I met God. She's black
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A történtek hatására a senatus bátorságra kapott, és anyagyilkossága ürügyén június 8-án halálra ítélte az uralkodót. Nero menekülés közben, másnap öngyilkos lett. Utolsó mondata Cassius Dio szerint úgy hangzott: „Iupiterre, micsoda mûvész vész oda velem!”. Suetonius ellenben úgy tudja, hogy a földön vérében fekvõ császár haldokolva megpillantott egy elfogására érkezett centuriót, ám azt hivén, hogy a megmentésére érkezett, azt dadogta: „Ez aztán a hûség!
every damn day

every damn day
every damn day
Nothing is True, Everything is Permitted
-Hannibál
-Caesar-Brutus(Bár ez túl egyértelmû lenne)
-NERO császár, aki csak azért ölt meg embereket, mert nem tetszett neki a megjelenésük, felgyújtota a várost és sok egyéb õrültsége után pár közeli ismerõse, és sok összeesküvõ titokban kinyírta😊
every damn day
Nothing is True, Everything is Permitted
Bocsánat, amiért megzavarom az elmélkedést, van egy kérdésem.
Állítólag ellehet csúszni a madár sz*rban a tetõkön, de akárhogy ugrálok rajta, nem akar elcsúszni... miért? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem is ez foglalkoztat elsõsorban, #7022.
Szerintem ezért jut fontos szerep annak, mikor közli Ezioval, hogy nem képes felfogni kik is õk, és kétli, hogy bármilyen kori ember valaha is képes lesz erre.
Annyiban egyetértek Dead elméletével, hogy léteznek a játék jelenkorában is Õsök, és találkozni is fogunk velük majd.
Az ehhez hasonló könyv/film/játék történeteket alapul véve azt is le merném fogadni, hogy egy-egy Õs vezeti a két Rendet már azok megalakulása óta (Piece of Eden darabokkal állítva meg öregedésüket).
"Desmond olyat akart csinálni Ezio-val, ami nem része Ezio emlékeinek."
Pont emiatt gondolom azt, hogy Ezioval történt a nõ csevegése, vagyis Ezio is átélte azt.
De értem, mit akarsz mondani, ha kizárólag csak azt látnánk, ami Ezioval történt, akkor egy mozit néznénk végig, ahogy a kiszabott úton megy a karakter.
Ám szerintem, ha nem Ezio élménye lett volna, akkor semmi szükség nem lett volna az emlékekbe utazásra, egyszerûen csak az Animusba lépéskor felkeresi a csaj és kész. Vagy ahogy 16-os csinálta, nem Ezion keresztül kommunikált, hanem az Animus programozásába rejtett jeleken keresztül.
Vagy, ha már az Animusba magába képes volt behatolni az Õs, akkor jóval könnyebb módokon is felkereshette volna.
Érdekes az egész😄