7877
-
#7237 Milyen a géped? Nekem van egy tippem, kevés hozzá, de el fut majd túlmelegszik és kikapcsol. -
#7236 több mint valószinű hogy igazad van. Mert ugyebár ha eredeti lenne mért ne patch-elné fel? -
syberia2 #7235 lehet hogy tévedek, de vedd meg, ha nem eredeti, az is baj lehet -
fekinho #7234 sziasztok...nem birom végigvinni a game-t, kikapcsol a gépem, miközben játszok..ez a patch hiány miatt?..vagy hogyan tudnám folytatni?.. -
#7233 Ja, párszázezer másik buggal együtt... De ezer százalék, hogy nem lesz több patch. -
#7232 pedig ez az egér akadozás még mindig jelen van -
#7231 igen tudom! de ha belemész a DNA-ba akkor kiírja h secret locations. -
#7230 Szerintem nem is nagyon lesz több, nincs szükség rá. -
#7229 még mindig csak 1 patch van a játékhoz? -
#7228 És altair páncélját az Assassin Tombokért kapjuk meg ^^ -
#7227 Nem. A mapon ráviszem az egeret és irja hogy Templar Lair. Asszem még van 1 ami nincs kész. Majd ma vagy hnap dobok fel képet ha nem hiszed el. Am lehet hogy úgy kell feloldani hogy belépsz ubi.com-ra az accoddal és ott megvenni uplay pontokért amiket achievementekért kapsz -
#7226 nem a secret locations-ra gondolsz? Amiért megkapjuk Altair páncélját? mert az alapból benne van, a Templairs Lair sztem az fizetős tartalom, legalábbis boxon az volt. -
#7225 de hogy oldottad fel őket? -
#7224 Fogalmam sincs mert nekem sima verzióm van mégis vannak benne Templar Lair-ek -
#7223 ?
PC-re csak Black Edition van?-.- Csak mert a templar lair-ek abban vannak. -
#7222 De PC-re nincs is sima verzió -
#7221 Hát, sima verzióval sajnos nem tudod... -
#7220 Már csináltam azt is :P -
#7219 hogyan tudom feloldani a templar lair -okat? -
#7218 akkor legközelebb ha seprű van nálad, fogj meg egy katonát és vágd el vele a torkát...elég vicces látvány :D -
#7217 Viccelsz a legjobb :D
Én a speciális fegyókkal ellátott katonákat (az a nagy páncélos és a lándzsás) mindig így nyírom ki mert qurva látványos :D Plussz tudok még 1 countert is csinálni utána.
Meg még az is tetszik nekem hogyha szerze vhonnan egy seprűt akkor azt úgy használja mint vmi bunkót -
#7216 Zavviról ~7800FT házhoz szállítással a Brotherhood! -
#7215 Nekem azok is tetszettek mikor elvette az őrök fegyvereit és azokkal nyírta ki őket :) -
#7214 Sőt. minden mellékküldetést meg lehet csinálni amit kihagytál -
#7213 De ha nem a postás hozza hanem elmész a boltba XD -
#7212 Igen. -
Armisael #7211 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a játék végigvitele után még lehet a pályákon mászkálni és begyűjteni a korábban meg nem vett képeket, páncélokat, fegyvereket és az egyes városok Assassin's Assignment (postagalambos küldetések) még meg lehet csinálni? -
#7210 Miben kényelmesebb? Ugyanúgy a postás hozza... :D -
#7209 Ja sajnos. De most az a pár ezer nem olyan sok. És itthon mégiscsak kényelmesebb ^^ -
#7208 Hát igen, Zavviról is szállítással együtt nincs 8000, nem nagyon éri meg itthon venni:) -
#7207 Amúgy 576-ban 8000-ért lehet előrendelni -
#7206 Megjegyzem van a Brotherhood-nak is topikja -
mophisto #7205 Jóhogy nem szúrta ki a szemem nem vettem észre a cd galaxis volt a legelső amit néztem:D -
#7204 CDGalaxis... 9900 Ft -
mophisto #7203 Sziasztok.valaki Tudna olyan oldalt mondani ahol van a Brotherhood-nak előjegyzett pc ára.?van amikor még megjelené előtt tudható mennyibe fog fájni egy játék...erre gondolok :) -
#7202 ja hát ha nem csak a kettő közül kell választani, akkor egyértelműen a penge ;) -
#7201 Az elején nekem is nehezen ment de bele lehet jönni. Meg azért én szoktam használni a kardot is vagy a tört hiszen úgy néha fílingesebb :D -
#7200 igaz csak hidden blade-vel nem mindig jön öszze a counter kill -
#7199 sztem is -
#7198 Hát szerintem a hidden blade a legjobb...:D